Bir bilgiyi inanarak paylaşan yanlışta yapsa iyi niyetlidir. İyi niyete laf edilmez ben etmem ancak teknik analiz eğer o derece herşeyin ilacı olaydı adam bunu öğretmek için parayla ders vermezdi aynı mantıkla,..
Herkesin eksikleri , yanlışları olabilir ve vardır sen de ben de onları kırıp dökmeden konuşursak şu kurtlar sofrasından bir pay alırız, ben bilmiyorum derim gocunmam, bilene bildin ABİSiN de derim. Yeter ki manipüle bilgi olmasın, ,
Dün bir fikir üretir bugün yanlış görmüşüm de diyebilir derse zaten baştacıdır.
Sonuçta paralara sahip çıkmaya çalışıyoruz , ego ları çarpmaya gerek yok herkes konuşsun, ölçüsünde..
Ne zaman doğru şekilde konuşup dinleyebiliriz o zaman başarırız. Ben şunları dinlerim bunları dinlemem lafı doğru bir laf değil..
Bir büyük işletmeciyle tesadüfen tanıştım çok zaman oldu adamı bulınduğu yerin müdürü zannettim işini anlattım konuştum konuştum, bana dedi ki sana buranın işletmesini franchise bırakayım ister misin?
Dedim ki neden ben bu grubun patron uyum demiyorsunuz patrona iş mi anlattık şimdi dedim.. Bana, ben herkesi sonuna kadar dinlerim dedi . Nokta.
Usul önemli, bana aslında yapması konuşmasi kadar kolaysa hadi gel, elini taşın altına koy demiş oldu, kendisinin zaten bir kaybı olmayacaktı, acayip sağlam ders verdi ve dersimi aldım , unutmadım...

Alıntı yaparak yanıtla

Yer İmleri