Sayfa 147/1078 İlkİlk ... 4797137145146147148149157197247647 ... SonSon
Arama sonucu : 8620 madde; 1,169 - 1,176 arası.

Konu: Sistem Takibi...

1. Hocam öncelikle allah kolaylıklar versin. devlet işleri sıkıntılıdır. umarım işleriniz tez zamanda çözüme kavuşur.

güncellemeler için ellerinize sağlık. uygun olduğunuzda sizden kısa bir TAVHL yorumu alabilir miyim? biliyorum ki sat sinyali sonrası son dip fiyatın altını görüp teyit etmesi gerekir. ancak 2 gün önceki al sinyali yerinde olduğunu düşündüğüm ve beklediğim bir sinyaldi. bugün hacimli düşmüş. bir de sizin gözünüzden görebilirsem iyi olur.

saygılar, şimdiden cümleten hayırlı cumalar.
    yalnızca cehaletle savaşıp gerisiyle sevişelim. zengin olma garantisi yok ama dünyanın çok daha keyifli bir yer olacağına eminim

2.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    THYAO...

Bundan aylar öncesinde hatırlayanlar bilirler: THYAO için dip tesbiti yapmıştım. O zamandan bu zamana da değişen bir durum olmadığı için yeniden yazmadım diye hatırlıyorum...

Şimdi ise durum tesbiti ve Sistemin sağlam senetlerde nasıl güzel çalıştığının gözlemlenmesi adına yazıyorum.

Şimdi hemen akla şu soru gelebilir:

- Trend bitti mi?

Bence görünen henüz bitmedi. Lâkin içerisinde bulunduğumuz düzeltme bu hisse için de kaçınılmaz olduğundan (çünkü çok kaşırı yükseldi ve biraz yük atması lâzım) bir miktar düzeltme yapıyor...

Nereye kadar sorusuna ise grafikte işaretle cevap verdim. Teknik olarak 865-8.55 olan bu seviyeye kadar ki düşüşler normal karşılayacağım düşüşlerdir. Devamında salınımlar ve sonra son dalga ile yeni zirveler test edilerek iş nihayete erecektir...

Şimdilik zirve için hedef vermek doğru olmaz. Fakat yeni zirveler olmasını bekliyorum. Bu hissede henüz iş bitmiş değil!!!

Gerçi aynı durum Endeks için de geçerli ama orada birçok hissenin birleşimi söz konusu olduğundan tek tek hisse analizinden farklı görüntüler ortaya çıkacaktır. O nedenle hisse bazlı bakmakla, Endeks bazlı bakmak birbiri ile karıştırılmasın...

Şimdi grafiğe bakacak olursak; Orta Vadeli Trendin kırılımı; Osilatörün kırılımı ve Sistemin son 5 gündür kırmızı (Turuncu) olması ve eklediğim Fibo seviyeleri üzerinde harekete geçilmiş olması bize durumu net olarak gösteriyor.

En başından beri Sistemi takip eden birisi hiç kafasını yormadan aldığı bu senetten; hayal edemeyeceği kârı elde etmiş olacaktı. Üstelik çok fazla parazit sinyal de üretmemiş. Net sinyaller üretmiş. İşte sağlam senetlerde Sistem böyle iyi çalışlır. Fakat dandik senetlerde çok aşırı dalgalanma ve volatililte olduğundan sağlıklı sonuç üretemeyebilir. O nedenle sürekli sağlam senetleri seçin ve Sistemi sadece bu senetlere uygulayın diyorum...

bu arada belki konuşmak için daha erken, önümüzdeki bir kaç gün belli edecek kendini ama 10 gün once 9,27 seviyesinde yapmış olduğun yukarıdaki THYAO analizin için şimdiden tebrik ederim. belki bu aralarda bir süre oyalanır bilemem ama dün gördüğü en düşük seviye ve bugünkü kapanışı ile alkışı hakettiniz elleriniz dert görmesin.
    yalnızca cehaletle savaşıp gerisiyle sevişelim. zengin olma garantisi yok ama dünyanın çok daha keyifli bir yer olacağına eminim

3. Post

Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Her ne kadar gün sonu grafikte görme imkanı versenizde kırmızılı dönemde değenlendirmenizi istemiş ama sonrasında sorumu ertelemiştim.
    Kırmamış cevap vermişsiniz. İşlerinizin bir an önce kolaylıkla hallolmasını diler,teşekkür ederim.

4. Zor işlerdir bunlar bilirim.

Allah senin gibi evlattan razı olsun, işlerini kolay eylesin.

Umarım yaptıklarının mükafatını hem bu dünyada hem ahirette alırsın.

Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Hepinize çok teşekkür ederim...

Site ile ilgilenmek beni yormuyor, bilakis zevk alarak güncelliyorum. Fakat internet ve server kaynaklı problemler beni kasıyor. Zaten oldum olası böyle sıkıntılı durumlardan nefret ederim...

Bugün yine annemin işleri ile ilgilendim. Çok şükür Genel Sağlık Sigortası yaptırarak mahkeme sonuçlanana kadar SGK işini hallederek hasta bezi/ilaç/sağlık olayını hallettim. İnşaAllah daha sonra bir sıkıntı çıkmaz. Yarın da Heyet Raporu için uğraşacağım. Bayağı uğraşmak gerekiyormuş. Sabah 9:00 - 9:30 gibi orada olamaya çalışacağız. İşin zor yanı annemin yatalak olması ve onu oraya götürmek. Benim belim sakat olmasa sorun değildi. Kucaklayıp kaldırıyordum. Zaten bendeki bel sorunu da böyle böyle gelişti...

Yarın arabaya bindirecek birilerini bulmak gerek. Ambulans bile çağırsak yine bize taşıttırıyorlar. Bir faydası olmaz. Aynı gün rapor alabilirsek çok şanslıyız demektir. Genelde gün verip sonraya atıyorlarmış. Hastaya böyle eziyet etmenin ne alemi var bilemiyorum. Sabahtan gidecek; öğleden sonra heyete girecek; kimbilir kaç saat oralarda rezil olacak!!!

Yarın ola, hayrola...

Bu arada, Grafiklen Güncellenmiştir...

http://teknikanaliz.site/grafiklinkleri.html
    [/QUOTE]

5. Allah yar ve yardımcınız olsun.

HUAWEI KII-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Allah (cc) sifalar ihsan eylesin insallah ... hocam

LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by noob Yazıyı Oku
    Hocam öncelikle allah kolaylıklar versin. devlet işleri sıkıntılıdır. umarım işleriniz tez zamanda çözüme kavuşur.

güncellemeler için ellerinize sağlık. uygun olduğunuzda sizden kısa bir TAVHL yorumu alabilir miyim? biliyorum ki sat sinyali sonrası son dip fiyatın altını görüp teyit etmesi gerekir. ancak 2 gün önceki al sinyali yerinde olduğunu düşündüğüm ve beklediğim bir sinyaldi. bugün hacimli düşmüş. bir de sizin gözünüzden görebilirsem iyi olur.

saygılar, şimdiden cümleten hayırlı cumalar.
    Cevap geç oldu ama hiç vakit bulamadım...

İlk fırsatta bakıp birşeyler yazmaya çalışacağım. Bugün evde çok iş birikmiş. Sabahtan beri uğraşıyorum ama hâlâ çok iş var...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Alıntı Originally Posted by noob Yazıyı Oku
    bu arada belki konuşmak için daha erken, önümüzdeki bir kaç gün belli edecek kendini ama 10 gün once 9,27 seviyesinde yapmış olduğun yukarıdaki THYAO analizin için şimdiden tebrik ederim. belki bu aralarda bir süre oyalanır bilemem ama dün gördüğü en düşük seviye ve bugünkü kapanışı ile alkışı hakettiniz elleriniz dert görmesin.
    Yaptığım yorumlarda başarı olursa inanın ben sizlerden daha fazla seviniyorum.

Bunda da Allah mahcup etmedi... Çok şükür...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Sayfa 147/1078 İlkİlk ... 4797137145146147148149157197247647 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •