Artan

22,22 10 12:55
74,80 10 12:55
14.980,00 9.99 13:09
159,70 9.99 13:12
3,99 9.92 13:14
Artan Hisseler

Azalan

13,18 -9.97 13:14
28,16 -9.04 13:13
90,40 -8.22 13:14
151,20 -7.69 13:14
3,37 -6.91 13:13
Azalan Hisseler

İşlem

4.032.653.791,38 13:14
3.855.625.914,01 13:14
3.079.162.617,25 13:14
3.040.578.957,35 13:14
2.966.384.857,20 13:14
Tüm Hisseler
Sayfa 209/564 İlkİlk ... 109159199207208209210211219259309 ... SonSon
Arama sonucu : 5090 madde; 1,665 - 1,672 arası.

Konu: ...:::Beyaz Yaka için Yatırım Koçluğu...:::

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,670
     Alıntı Originally Posted by topalördek Yazıyı Oku
    sayın dudu ve Cautionary üstadlarımızdan ve diğer üyelerimizden aksa için yorum bekliyorum amacım kumbara gibi birikim yapmak düzenli temettü de var ilgimi çekti. ekran takip edip al sat yapmak istemiyorum işten vakit bulamam. portfoyde bir hisselik yerim kaldı . hekts eregl froto soda var şimdilik. aksa aday sizce yerinde mi yorum almak istiyorum?
    Benim 1. kriterimi gecemiyor.
    Bu nedenle fazla arastirip karistirmaya deger bulmadim.
    Detayli bilgi sahibi olmadigim bir hisse hakkinda konusmayi uygun bulmam.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

2.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Benim 1. kriterimi gecemiyor.
    Bu nedenle fazla arastirip karistirmaya deger bulmadim.
    Detayli bilgi sahibi olmadigim bir hisse hakkinda konusmayi uygun bulmam.
    Syg,
    Üstad 1. kriter sahiplerinin kim olduğuydu diye hatırlıyorum. Kardeş kavgası dava durumu vs var aksada. Temel sebep bu mu yoksa başka şeyler de mi var?

3.  Alıntı Originally Posted by topalördek Yazıyı Oku
    sayın dudu ve Cautionary üstadlarımızdan ve diğer üyelerimizden aksa için yorum bekliyorum amacım kumbara gibi birikim yapmak düzenli temettü de var ilgimi çekti. ekran takip edip al sat yapmak istemiyorum işten vakit bulamam. portfoyde bir hisselik yerim kaldı . hekts eregl froto soda var şimdilik. aksa aday sizce yerinde mi yorum almak istiyorum?
    Aksa benim aday listemde hep ilk 5 de yer alıyor...Kriter setimden de geçer not alıyor...sadece 1-0 şeklinde çalışan grafik pahalı kriterinden fail ediyor..Bu nedenle fiyatını uygun bulan portföyüne alabilir bence...her ay 100-200 tl lik alırım diyen beklemeyebilir. Benim gibi önemli bir meblağı borsaya ayıran biri için grafik pahalı kavramı önemli olduğundan fiyatın biraz daha düşmesi uygun olur...10 tl altında grafik pahalı engelinden kurtuluyor

4. üstadlar krızde yaşadıklarını arada yazsa da okusak. bide forumda kerevitaş zamanında efsaneymiş eski konulara baktım bulamadım olay ne anlatabilecek biri var mı?

5. Bugün bir erken emekli olarak güzel bir gün geçirdim. Hava muhteşemdi, 10-12 arası finansal işlemler ve portföy değerlendirmesi yaptığımdan bilgisayarın başındaydım. Onun dışında hep dışardaydım...Çocukları okula bıraktıktan sonra, ibb spor kompeksinde 1 saat yüzdüm(bedava)..sonra üskidar'da fethipaşa kousus ibb tesisinde kahvaltı yaptım (5 tl)...ardından yine başka bir erken emekli arkadaşımla birlikte sırf boğaz havası alalım diye vapurla karşıya geçtik...bir şeyler içtik...akşam 5 olmadan çocukları okuldan alıp eve geldik...6 gibi ailecek huzurlu bir akşam yemeği yedik.

araç yakıt parası, akıllı kart, kahvaltı, içecekler vs...yaklaşık 20 tl ye mükemmel bir gün geçirdim istanbul'da...üstelik yoğun olmayan saatlerde geçirdiğim için bu vakti, trafik, stres vs yaşamadım...az yoğun saatlerde yaşayınca, karşılaştığınız insanlar da genelde acelesi olmayan, düşük stresli insanlar oluyor.

Allah'a bir kez daha şükrettim, bu yaşta erken emeklilik keyfini yaşadığım için

Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Bugün bir erken emekli olarak güzel bir gün geçirdim. Hava muhteşemdi, 10-12 arası finansal işlemler ve portföy değerlendirmesi yaptığımdan bilgisayarın başındaydım. Onun dışında hep dışardaydım...Çocukları okula bıraktıktan sonra, ibb spor kompeksinde 1 saat yüzdüm(bedava)..sonra üskidar'da fethipaşa kousus ibb tesisinde kahvaltı yaptım (5 tl)...ardından yine başka bir erken emekli arkadaşımla birlikte sırf boğaz havası alalım diye vapurla karşıya geçtik...bir şeyler içtik...akşam 5 olmadan çocukları okuldan alıp eve geldik...6 gibi ailecek huzurlu bir akşam yemeği yedik.

araç yakıt parası, akıllı kart, kahvaltı, içecekler vs...yaklaşık 20 tl ye mükemmel bir gün geçirdim istanbul'da...üstelik yoğun olmayan saatlerde geçirdiğim için bu vakti, trafik, stres vs yaşamadım...az yoğun saatlerde yaşayınca, karşılaştığınız insanlar da genelde acelesi olmayan, düşük stresli insanlar oluyor.

Allah'a bir kez daha şükrettim, bu yaşta erken emeklilik keyfini yaşadığım için
    Konunun en özendirici mesajlarından biri, keyifli yıllar dilerim.

7.  Alıntı Originally Posted by Miriel Yazıyı Oku
    Konunun en özendirici mesajlarından biri, keyifli yıllar dilerim.
    ara ara böyle mesajlar atacağım...yanlış anlamayın...erken yaşta emekli olmak, sağlık ve zindelik varken bazı şeyleri yaşamak çok güzel...evet, özendirmeye çalışıyorum

geçen hafta cuma günü orhangazi de zeytin bahçemizde, hasada katıldık...köy meyveleri, sebzeleri ve doğal salamura zeytinle evimize döndük...köfteci yusufta köftemizi de yedik...10 da gidip 4 de döndüğümüz için ne trafik çilesi, ne kalabalık.

önümüzdeki hafta da baba ocağına 5 günlük bir gezi planlıyorum...havada çok güzel olacakmış şansıma. (salı gidip cuma dönünce 140 tl ye gidiş geliş uçak bileti mümkün)

Allah'a şükürler olsun.

Öyle erken emekli olunca vakit geçiremem, sıkılırım vs...hikaye bunlar...maddi açıdan asgari rakamı sağladıktan sonra, çok zevkli bir yaşam bekliyor sizi.

Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    ara ara böyle mesajlar atacağım...yanlış anlamayın...erken yaşta emekli olmak, sağlık ve zindelik varken bazı şeyleri yaşamak çok güzel...evet, özendirmeye çalışıyorum

geçen hafta cuma günü orhangazi de zeytin bahçemizde, hasada katıldık...köy meyveleri, sebzeleri ve doğal salamura zeytinle evimize döndük...köfteci yusufta köftemizi de yedik...10 da gidip 4 de döndüğümüz için ne trafik çilesi, ne kalabalık.

önümüzdeki hafta da baba ocağına 5 günlük bir gezi planlıyorum...havada çok güzel olacakmış şansıma. (salı gidip cuma dönünce 140 tl ye gidiş geliş uçak bileti mümkün)

Allah'a şükürler olsun.

Öyle erken emekli olunca vakit geçiremem, sıkılırım vs...hikaye bunlar...maddi açıdan asgari rakamı sağladıktan sonra, çok zevkli bir yaşam bekliyor sizi.
    Katılıyorum.. Siz yazın, biz okuyup özenelim.

Bugün forum arşivinde Halil Bey'in Uzun Vade Yatırım konusunu buldum, yaklaşık 7000 sayfalık bir arşiv. Keşke üye ismine göre mesajları filtreleyip okuma imkanı olsaydı.

Sayfa 209/564 İlkİlk ... 109159199207208209210211219259309 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •