Sayfa 317/534 İlkİlk ... 217267307315316317318319327367417 ... SonSon
Arama sonucu : 4270 madde; 2,529 - 2,536 arası.

Konu: Xu30 ve xu100 Hisseler ve Endeks

1.  Alıntı Originally Posted by hpy Yazıyı Oku
    akbnk günlük

Akbank da garanti gibi tepeye gelmiş bir banka.Daha fazla yolu yok gibi bir şey.Buralardan bunlarda mallanmak çok iyi sonuçlar doğurmayabilir olarak algılıyorum ben.
    Saolasin HPY... Ben de ayni dusunuyorum ikisinin de belki biraz daha yolu olabilir garanti 8 lerin kiyisina kadar...akbank 7.24 gibi... Biri dusende desteklenecek biri de hareketli ortalamasinda bence... Bakalim hangisine odaklanacagima karar veremedim...

2.  Alıntı Originally Posted by ConSenSus SenSor Yazıyı Oku
    Eline, fikrine, bilgine sağlık hpy.. )
    Eyvallah bayım. Elimizde olanı ky arkadaşlarımla paylaşmak en güzel şey. Kendi kendimize değil makinelerle savaş için paylaşmak önemli.

3.  Alıntı Originally Posted by StGovindha Yazıyı Oku
    Saolasin HPY... Ben de ayni dusunuyorum ikisinin de belki biraz daha yolu olabilir garanti 8 lerin kiyisina kadar...akbank 7.24 gibi... Biri dusende desteklenecek biri de hareketli ortalamasinda bence... Bakalim hangisine odaklanacagima karar veremedim...
    Açıkçası doların kafayı cevirmesinden aldığım güç ile ben yarından itibaren yeniden düşüşe geçeceğini düşünüyorum ama dediğiniz gibi çok çok az yolu kalmış da olabilir. İsct aynı ivmeyi yakalamamis mesele la. Garan ve akbank yavaştan düşerken isctr ile piyasayı dengeleyebilir palacan. Yarın olsun hayr olsun.

Alıntı Originally Posted by hpy Yazıyı Oku
    Açıkçası doların kafayı cevirmesinden aldığım güç ile ben yarından itibaren yeniden düşüşe geçeceğini düşünüyorum ama dediğiniz gibi çok çok az yolu kalmış da olabilir. İsct aynı ivmeyi yakalamamis mesele la. Garan ve akbank yavaştan düşerken isctr ile piyasayı dengeleyebilir palacan. Yarın olsun hayr olsun.
    Ellerine sağlık Dostum. Çok güzel analizler oldu.

Lenovo P1a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Ellerine sağlık Dostum. Çok güzel analizler oldu.

Lenovo P1a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Eyvallah abi. Etegimizde ne varsa dokuyoruz. Umarım fayda sağlayan oluyordur.

dolar günlük
    sat sinyalinde halen
    ama 6 kırılmadıkça dikkatli olmak lazım
    sinyal değişimine gelmiş olabiliriz.

dolar

h4
    sıkışma had safhada.

işc
    günlük

Sayfa 317/534 İlkİlk ... 217267307315316317318319327367417 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri