Sayfa 443/1003 İlkİlk ... 343393433441442443444445453493543943 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 3,537 - 3,544 arası.

Konu: Viop XLII

1.  Alıntı Originally Posted by northernforever Yazıyı Oku
    Bana da böyle haberler biraz bilincli yaptırılıyor olabilir gibi geliyor. Normal seyirde böyle bir durumun yaşandığı durumda işadamları birbirine haber verir ve o gün USD nasıl olur sizce ?
    Benim de komplo teroilerime göre milleti dolara kasten yönlendiriyorlar, sonra bir şekilde düşmeye başlayacak, ama nasıl olaracak bilmiyorum. Bunu yapan adı kimliği olan insanlar mı yoksa üst akıl vs mi bilmiyorum.

Papa ben şeytanı tanıyorum adı soyadı belli gerçek bir kişi dedi sonra isim belirtmedi. Ben o tip bir şeye inanmıyorum, ama o şekilde de olursa şaşırmam.

Bu arada Biden tekrar boşluk ile el sıkışmış.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2. Kuran'da Hz. Yusuf'un hikayesi ahsen-ül kasas yani en güzel hikaye olarak anlatılıyor. Bence de güzel. Öte yandan her insan benim hikayem de güzel deme hakkına sahip olmalı, hayatım boyunca enayi yerine konuldum son dakikada uyandım der muhtemelen.

3. Güzelmiş.

Duvardan ses geldi dolar sattım demekten iyidir. Sebebler dünyasındayız.

4. 196. DERS (Kehf Suresi, 50 - 59) İblisin Gururu

https://kuran-ikerim.org/196-ders-ke...iblisin-gururu

5. Bir siyasetçi geçen yıllarda şöyle demişti.

1- Millet haklıdır
    2- Milletin haklı olmadığı durumlarda 1 numaralı kural geçerlidir.

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Benim de komplo teroilerime göre milleti dolara kasten yönlendiriyorlar, sonra bir şekilde düşmeye başlayacak, ama nasıl olaracak bilmiyorum. Bunu yapan adı kimliği olan insanlar mı yoksa üst akıl vs mi bilmiyorum.

Papa ben şeytanı tanıyorum adı soyadı belli gerçek bir kişi dedi sonra isim belirtmedi. Ben o tip bir şeye inanmıyorum, ama o şekilde de olursa şaşırmam.

Bu arada Biden tekrar boşluk ile el sıkışmış.
    Kıt olan malın fiyatı düşer diyorsunuz yani.

Bana faiz sebep, enflasyon sonuç teorisini hatırlattı.

Bakalım bu topraklarda daha hangi yeni ekonomik teoriler çıkacak.
    [emoji3]

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Yabancı turist sayısı bu sene nasılmış, azalma var mı
    belki yurdışı da bizim gibi fakirleşmiştir
    Bu sene yabancı turist sayısında artış var. Ama esas olan kalitesinde artış var rus ve ukraynanın sarhoşunun ayyaşının yerine ingiliz alman israilli artışı var
    bir halt olacağı yok.

8.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Bu sene yabancı turist sayısında artış var. Ama esas olan kalitesinde artış var rus ve ukraynanın sarhoşunun ayyaşının yerine ingiliz alman israilli artışı var
    Suudi’lerde geliyor genel olarak zenginler çoğunluğu Salman öncesi yasaktı gelmeleri

Sayfa 443/1003 İlkİlk ... 343393433441442443444445453493543943 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •