bofa yine aldı aldı sonra veriyor çok oynarlar bu kağıtla yükseliş genele yayılmadıktan sonra
kaç gündür gyo çimento demir-çelikler hareketli işte yan kağıtlara sıra gelene kadar bekletir
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
o sektörde hareketliliğin nedenini bir youtbe yorumcusu bakan değişimine bağlamış....kentsel dönüşüm beklentileri güçlendiği için bu sektörler canlanmış...malum bizim de olası bir kentsel dönüşümden olumlu etkilenmemiz lazım...çünkü berkosan toki ve ekgyo ile yakından çalıştığı bilgileri edinmiştik...demek ki bu beklenti az bir beklenti değilmiş ki bir kaç sektörü anında hareketlendirdi...biz de son bir kaç iş gününde iyiyiz...
https://www.youtube.com/watch?v=TtuNgPmNPdQ
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
özelden bazı arkadaşlar twiteerda bazı çok takipçili üstadların berkosan hakkında yorumlar yapmaya başladıklarını söylüyor...bu bana çok da süpriz gelmedi...zaten yakın geçmişte üstadların yavaş yavaş diline düşeceğini söylemiştim...bilançoların çok kötü geldiği bu dönemde berkosanın iyi bilançoları ile iyi finansalları ile dikkat çekmemesi mümkün değildi benim açımdan...yapılacak baskılar bir yere kadar...sonra birileri gelir alır anahtarları...
geçmişte berkosanı 20,00-30,00 aralığına haps etmişlerdir...birileri geldi berkosanı ta 56 ya kadar özgürlüğüne kavuşturdu...bakalım bundan sonra birileri de gelip berkosanı yeni bir özgürlük alanına taşıyabilecek mi ?? merakla izliyorum...
Yer İmleri