Haftanın ilk temettü ödemesi 17 Kasım Pazartesi günü ARD Grup Bilişim Teknolojileri A.Ş.’den (ARDYZ) gelecek.
• Temettü Tutarı: Şirket, 1 TL nominal değerli pay için nakit kâr payı tutarını brüt yüzde 3,24’lük bir orana denk gelen 0,0324481 TL olarak açıkladı.
• Net Ödeme: A grubu paylarda brüt ve net kâr payı aynıyken, B grubu paylarda net tutar 0,0275808 TL olacak.
EGE PROFİL’DEN (EGEEN) İKİNCİ TAKSİT ÖDEMESİ
Haftanın ikinci temettü ödemesi, temettüyü iki taksit halinde dağıtma kararı alan Ege Profil Ticaret ve Sanayi A.Ş.'den (EGEEN) gelecek.
• Ödeme Tarihi: 20 Kasım Perşembe günü yapılacak ödeme, ikinci taksit olacak.
• Taksit Tutarı: Şirket, yatırımcılarına 1 TL nominal değerli pay için toplam 1 TL nakit kâr payı dağıtacak. İkinci taksit olarak brüt 0,5 TL ödenecek ve stopaj kesintisinin ardından net tutar 0,4250000 TL olacak.
