Hiç bişey yazasım yok, 11 milyar arkadaş ya.!!!!
Okudukça ağlayasım geliyor, okudukça mezara bir an önce giresim geliyor... Milletin 11 milyarı... belli kesşmlere aktarılmış olmalı... olcak şey değil...
4 ay bile olmadı...
2008 krizinde yunanistan mali krize girince, Atina daki ziraat bankası müdürünün, kendi parası olan 10 milyon doları, başka ülkeye aktardığı haberi çıktı.
Banka şube müdürü ve 10 milyon dolar yanyana.!!!??? vay vay vay...
6 Sene şube müdüründen daha yüksek maaşla çalıştım ama 10 milyon doları denkleştiremedim. Bugünün parası ile 1 ev parası anca artırabildim...
10 milyon dolar biriktirmiş... sülale zengin olsa, işte çalışmaz, kendi işini kurar yada ali koç gibi babasının şirketinde çalışır, yada aklı yüksekse, gençleri bi şekilde eğitecek ortamda olur.
Arkadaş, hanginizin 10 milyon doları olursa, bankada müdür bile olsan çalışırsın.? banka işi çok ağır iştir, herkes para ister, daha üstlerin şuna para ver buna verme diye boğazını sıkar, her gün her saat... Ağır psikolojik yükü vardır...
Çalışmazsın arkadaş. 10 milyon doların varsa, bankada devlet görevlisi olarak çalışmazsın.
ya kendi işini kurarsın, yada çocuklarını yetiştirirsin, yani ailenden olmayan insanların emri altında çalışmazsın.
Bu nasıl dünya arkadaş...
Bunu ancak 3 maymun teorim ile açıklayabilirim... yukarda açıklamışım... olmaz arkadaş ya...!!!!
Son düzenleme : alicemal; 22-12-2018 saat: 16:31.
Yazmamışsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
@NeAcaipDunya
Yer İmleri