ons altın yükseliyor. Hedef belli değil. Çin le abd arasında diyalog başladı denir, yine aşağı çekerler. Arada bakıyorum ama hedef veremiyorum.
ABD'de ISM İmalat Sanayi Endeksi Mayıs ayında düşerek 2016'dan bu yana en düşük seviyesine geriledi. 52.1
Yinede 50 nin üzerinde, nerdeyse tüm batınınki 50 nin altında iken iyi rakam hala. Ama yön aşağı.
Çok ilginç. Almanyada büyük çaplı çip üretildiğini hiç duymamıştım. Alman İnfineon isimli ÇİP firması geçen yıl 7 milyar dolarlık satış yapmış.? Vay canına, almanların elektronikte geride durmalarını anlayamıyorudum. Demek dünyaya hakim yahudi medyası onları haber yapmıyormuş.
Bizde dün akşam yahudi bluumberg de yine yahudi sinema sanatçılarının yarım saat bedava reklamını yaptılar. Hiç bir yeteneğini görmediğiniz, dizileri tutmayan bazı başrol erkek ve kadın oyuncular var. Yinede tüm yüksek paralı reklamlarda oynarlar. Eminim çok şaşırıyorsunuzdur, tutmayan başarısız oyuncuların bu kadar yüksek oranda reklamlarda görünmesine. İşte onlar yahudi kız ve erkekler. Ülkemizin hakimi yahudi şirketlerce destekleniyorlar. Mesela sabah akşam trivago reklamına çıkan kız.
Hoş ben komedi hariç Türk dizisi seyretmedim. Kız çok başarılıda benmi bilmiyorum acaba.?
Vay canına Almanya da imalat PMI, hala 44 lerde geziniyor. Almanya bu hallere düşecek ülkemiydi.? Bu şekilde 3-5 yıl sürsün. Almanyada iç karışıklıklar artar. Avrupa kökenliler, göçmenlere saldırmaya artırarak devam ederler. Para bol olmadımı, süper medeni sandığınız insanların hayvana anında döndüğünü görürsünüz. İstisnası var ama çok az. Orangutandan evrilenlerde hayvanlık azdır. Parayla iş yapmazlar. Olurda çok kazanmışlarsa, parayı herkesi kalkındırmak için kullanırlar. Eğitimsizi fakiri fukarayı ezmezler. Eğitmeye ve kalkındırmaya çalışırlar. Ama bu insan grubunun sayısı çok az. Maaaalesef. Kökenleri ise, 12 bin yıl önce indus vadisi, pakistan, o bölge, sonra doğa olayları sebebi ile mezopotamyaya doğru göç ediyorlar. İndus ve mezopotamya arasındaydı kökenleri. Sonra melezleştiler.
Yazmamışsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
@NeAcaipDunya
Yer İmleri