Sayfa 255/1044 İlkİlk ... 155205245253254255256257265305355755 ... SonSon
Arama sonucu : 8351 madde; 2,033 - 2,040 arası.

Konu: Sistem Takibi - II

1.  Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    6.00 tl lerde alarm kurdum. Uyandır bizi.
    kürede ne görüyorsunuz bilemem ama o fiyatlara veremezler.

Alıntı Originally Posted by koçari Yazıyı Oku
    Nizami abim iyi geceler
    size zahmet şu arsan'ın tekniğine bir bakabilirmisiniz
    hisse çok güzel verilere sahip.
    Birde ciddi ciddi sahipsiz tahtaymış gibi düşünmeye başladım
    kuluçka'nın dediğine göre yeğeni her gün hisseyi yukarıdan satıp aşağıdan yerine koyabiliyor
    tahtaya göre azımsanmayacak bir miktar
    40k.
    Tam uyumaya gidiyordum cevap vermeden gitmek istemedim...

Çok detay yazamayacağım ama senin için hem aylık, hem haftalık ve hem de günlük baktım...

Oluşan uzun vadeli bir kanal varmış ve şu anda bu kanalın üst bandında bulunuyoruz...

Büyük çanağı tamamlamışız ve üstüne çıkmışız...

Günlükte ise durum biraz olumsuz. Negatif uyumsuzluk var ve bu da yine 7.5x 'li rakamlara kadar düşüş getirebilir...

Kanalın üstüne atabilirse 18.25 gibi bir hedefi var ama arada yine duraksayabilir... 12.44

Ben bu hissenin sahiplerini sevmem. O nedenle de hisselerine de ısınamadım... Zaten sıkıntı, sahiplerinin zihniyetinde...!!!

Alıp bir kenara atan çok uzun vadede bir şeyler kazanıyor ama öyle kısa vadede bugün verse de yarın geri alır...

Umarım işine yaramıştır. Yarına sorarsan daha detaya girebiliriz...

Hayırlı geceler...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

3. Teşekkürler
    Sayın T/A

4.  Alıntı Originally Posted by koçari Yazıyı Oku
    kürede ne görüyorsunuz bilemem ama o fiyatlara veremezler.
    Gerçi gedza da 5 lere yakın seyrederken
    kalav
    3.92 lere değecek dediğinde (telefonda)
    içimden hadi canım sende demiştim
    değdi.
    Hemde kuruşu kuruşuna değip döndü,
    o gün bir arkadaşına telefonla ulaşamadığı için ekrandan yazdı

''GÜR
    mallarını yerine koy''

O gün cobra 500 k civarı malı basıp çıktı, bende o gün döküldüm, hisse çok düşecek diye değil, toparlaması zaman alır diye satmıştım.
    Son düzenleme : koçari; 18-03-2021 saat: 02:35.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,056
     Alıntı Originally Posted by koçari Yazıyı Oku
    Gerçi gedza da 5 lere yakın seyrederken
    kalav
    3.92 lere değecek dediğinde (telefonda)
    içimden hadi canım sende demiştim
    değdi.
    Hemde kuruşu kuruşuna değip döndü,
    o gün bir arkadaşına telefonla ulaşamadığı için ekrandan yazdı

''GÜR
    mallarını yerine koy''
    Bende hemen yarın olacak demiyorum. Üstad iyimser 7.5 demiş. Ben olsam 6 ya kadar basarım. herkesi olmuş armut gibi hissenin yakasından düşürür yoluma devam ederim. Zaman meselesi. he o zamana kadar ne yapar elinde taşıyanların sorunu. Sanki hiç bir şey olmayacakmış gibi olduğu zaman herşeyin musmutlu olduğu zamanlar en tehlikeli zamanlardır. DMSAS SARKY grafiğine bak. GLYHO grafiğine bak. hatta PRKME grafiğine bak. Hiç olmayacakmış gibi olduğu zamanda oluyor herşey. Sonuçta herkes para kazansın. E güzel abim. para tekniği çizer.
    Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
    " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"

6.  Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    Bende hemen yarın olacak demiyorum. Üstad iyimser 7.5 demiş. Ben olsam 6 ya kadar basarım. herkesi olmuş armut gibi hissenin yakasından düşürür yoluma devam ederim. Zaman meselesi. he o zamana kadar ne yapar elinde taşıyanların sorunu. Sanki hiç bir şey olmayacakmış gibi olduğu zaman herşeyin musmutlu olduğu zamanlar en tehlikeli zamanlardır. DMSAS SARKY grafiğine bak. GLYHO grafiğine bak. hatta PRKME grafiğine bak. Hiç olmayacakmış gibi olduğu zamanda oluyor herşey. Sonuçta herkes para kazansın. E güzel abim. para tekniği çizer.
    Eywallah abim
    hayırlı geceler, sabah ola hayr ola.

7. https://www.youtube.com/watch?v=HPX5qinRbiA

Ruhunuz ŞAD olsun

Bu millet size mimnnettardır.

8.  Alıntı Originally Posted by nilkiz Yazıyı Oku
    Beyfendi ben temelden anlamam grafiktende anlamam öğrenci olduğumu burda defalarca belirttim bana göre kirdi bana göre burası komik rakamlar gerçekten iştiraklerine bakın Tüpraş Arçelik Tofaş Ford v.s alt alta %lerle istirak şirketlerin ne kadarlarina ortak bakabilirsiniz siteden değerlerini ortalama hesaplayabilirsiniz burası komik

Daha komiki Sabancı ama gitmeyince gitmiyor bu sabancida 3 denemem hep bir ay tuttum verdim gitmiyor koç yinede gidiyor
    Ha yarın basarlar hiç mühim değil maliyetim 19.5 buradaki üstadlar gibi al sat yapmıyorum zararda kardada sistemim sat verene kadar bekliyorum atlas dışında zararda olduğum yok çok kağıdım var nedeni teknik öğrenmek çıkanı satıp yeni kağıt bulup onu bekliyorum
    sayın nilkiz açıklayıcı cevabınız için çok teşekkür ederim.enka'yı d.d :0.89 olmasına rağmen, çok beğenmeme rağmen endeksten çıkarıldığı için elemek zorunda kaldım.koç ve sabancı arasında ise çok zorlanarak koç'u seçtim.hareketli olmasının yanında koç holdingin piyasa değeri ford oto'nun piyasa değerinden daha düşük ford piyasa değeri:80 koç piyasa değeri 75 akıl alır gibi değil.yüksekten aldım ama içi dolu kağıt,ederi olan kağıt ve son dönemde endeksi sürükleyen kağıt.sabancı ise bana göre en ucuz holding.sabancı fk:4.87 dd:0.57 inanılır gibi değil.başarılar ve hayırlı kazançlar.saygılarımla

Sayfa 255/1044 İlkİlk ... 155205245253254255256257265305355755 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •