Sayfa 611/853 İlkİlk ... 111511561601609610611612613621661711 ... SonSon
Arama sonucu : 6821 madde; 4,881 - 4,888 arası.

Konu: Bana kalırsa.

Duhul
    Jul 2018
    İkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
    BİST Bugün tamamen abd borsalarına paralel hareket etti. Bu neyi gösteriyor.? Hâlâ abd nin büyük satışa gireceğini düşünüyor olmalılar.

Bugünlerde abd düşerse diye alış yapmıyorlar. İşin ilginç yanı bankalar alınıyor yani TR deki yabancı BİSTi alıyor ama yerli sanırım korkudan almıyor.

Diğer açıklama ne olabilir.? Zorlarsak. "Alırsam ileride kazançlı satamam" diye düşünüyorlardır. "tayyip arıza çıkarmaya devam eder, yabancı alsın ben takip edeyim" moduna girmişlerdir.

Netçede bugün yükseldik, bu gidişle yarın belli değil.

Bir miktar hisse longla devam. xbank longları epey azaltıp yerine xu030 ağustos vade aldım.
    Son haftalarda iyi yerlerde alıyorum, maşallah.
    Yazmamışsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
    @NeAcaipDunya

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,159
    Blog Entries
    1
    Ben müsilajcı oldum. Doğanın bin bir zahmetle ürettiği bu şeye dokunmamak lazım bana kalırsa. Doğa işini bilmiş zaten çoğu deniz altında imiş. Topla topla bitmez.

Doğa karşı koymasın istiyoruz ama kazın ayağı öyle değilmiş işte.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,159
    Blog Entries
    1
    ABD ambargosu delmek deniyor ya esasında o BM ambargosu.

Bak burada açıklaması var.
    https://en.wikipedia.org/wiki/Sanctions_against_Iran

Neyle başlamıştı.

United Nations Security Council Resolution 1696 ââ�¬â�� passed on 31 July 2006. Demanded that Iran suspend all enrichment-related and reprocessing activities and threatened sanctions.

2006 yılında BM nin 1699 sayılı aldığı karar ile İrandaki zenginleştirme faaliyetlerini durdurmak için.

Ama herkes ABD ambargosu delmek diye vır vır konuşuyor ? Yanlış işte. Bana kalırsa ben bunu biraz kaşırım ama neyse..

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    ABD ambargosu delmek deniyor ya esasında o BM ambargosu.

Bak burada açıklaması var.
    https://en.wikipedia.org/wiki/Sanctions_against_Iran

Neyle başlamıştı.

United Nations Security Council Resolution 1696 ââ�¬â�� passed on 31 July 2006. Demanded that Iran suspend all enrichment-related and reprocessing activities and threatened sanctions.

2006 yılında BM nin 1699 sayılı aldığı karar ile İrandaki zenginleştirme faaliyetlerini durdurmak için.

Ama herkes ABD ambargosu delmek diye vır vır konuşuyor ? Yanlış işte. Bana kalırsa ben bunu biraz kaşırım ama neyse..
    11 numaralı formasıyla secbul'u transfer etmişsiniz.
    Sebze ve meyve sorularınızı yöneltin.
    Arada biz bunu niye pahalı yiyok diye verin veriştirin...
    Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

Duhul
    Jul 2018
    İkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
     Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Ben müsilajcı oldum. Doğanın bin bir zahmetle ürettiği bu şeye dokunmamak lazım bana kalırsa. Doğa işini bilmiş zaten çoğu deniz altında imiş. Topla topla bitmez.

Doğa karşı koymasın istiyoruz ama kazın ayağı öyle değilmiş işte.
    müsilaj denen canlıyı yiyen hayvanları öldürmüşüzdür. Deniz hıyarı müsilaj denen bu deniz salyasını yiyormuş. akp deniz hıyarı avlamayı serbest bırakınca, müsilaj ortalığı kaplamış diyor Yılmaz Özdil. Yunanistanda denizin hıyarını avlamak yasakmış.
    @NeAcaipDunya

Duhul
    Jul 2018
    İkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
     Alıntı Originally Posted by Market Soul Yazıyı Oku
    11 numaralı formasıyla secbul'u transfer etmişsiniz.
    Sebze ve meyve sorularınızı yöneltin.
    Arada biz bunu niye pahalı yiyok diye verin veriştirin...
    market,
    ayhan sana takmış durumda, sende secbula takmışsın gibi bir zincirleme olaylar şeysi var.
    @NeAcaipDunya

Alıntı Originally Posted by alicemal Yazıyı Oku
    market,
    ayhan sana takmış durumda, sende secbula takmışsın gibi bir zincirleme olaylar şeysi var.
    O bende bloklu arada küfür ediyor mu diye bakıyorum.
    Çok da umurum da değil.
    Blok denen şeyin gözünü seveyim.
    secbul zeki adam izlemek lazım.
    Bu secbul atomu böler derim.
    Son düzenleme : Market Soul; 23-06-2021 saat: 07:41.
    Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

Duhul
    Jul 2018
    İkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
    Günlerdir "2013 gibi olurmuyuz" diye ortalığa korku saçan siyonist kanalın mor rujlu seksi kadını, bugün "2013 gibi olmadık, piyasalar mutlu görünüyor" diye konuşma yapmaya başlamış.

Önceki haftalarda "2013 gibi olurmuyuz" diye odacı dahil her gördüğüne soru sorması kadının bir planın parçası olduğunu gösterir, veya. Diğer şık pek şık değil kadın açısından. Hani bir soygun planının parçasısındır görevini yapıyorsundur onu anlarım. Aç gözlü ilkel hırsızlara para için hizmet ettiğini gösterir. O kadarda kötü değil. Diğer şık berbat.

Diğer şık kafasının basmadığını gösterir.

Benim 3 maymun grubundan evrilmişiz teorimi hatırlarsak, bu güzel kadının tipine, toplam görünüşüne bakıyorum, Makak grubundan yani Kuzey Asya maymunları grubundan evrilmiş. Kuzey Asya maymunları akıllı değildir ama zeki ve çeviktir. Çalışkandır.

İmdi kadına bakıyorum çalışkan. Zeki ve çevikmi.? Evet. Çok hızlı konuşuyor ve sahne içinde oradan oraya çok hızlı dönüyor. Bir bakıyorsun dubai ile muhabbette, bir bakıyorsun Hong Kong a ışınlanmış, birde bakıyorsun kalın sesli sakallı robota bağlanmış. Zeki ve çevik olduğu, çalışkan olduğu, makak grubundan olduğu açık.

Peki bu kızımızın makak grubundan olduğu açıksa kafa neden basmıyor.? Kafasının basmaması için afrika maymunu olan şempanze grubu geni gerekir. Bu gen nereden gelmiş lokum gibi bu kızımıza. Bunu ben bilemem, atalarından ebelerini araştırması gerekir, hangi ebesi elinde bir kutu çukulata ile gelen şempanzeye gülümsemiş.? Orada bir sisli durum var.

Herşeyi ortaya koyduğuma göre ana işime dönebilirim.

Yukarıdaki yazı tamamen uydurmadır, bu kıza çok kızdığım için biraz kafa buldum. Ebeleri bir kutu çukulata taşıyan vahşi şempanzeye gülümsememiş, elimde hiç bir delil yok.

Eline ne verilirse onu okuyor. Sadece mevcut TR verilerini kendisi derliyordur onlardada halkı yönlendirme yapamazsın. Yoruma dayanan yönlendirme haberleri new york dan bunların eline veriliyordur. "Şu haberleri öne çıkarın, şu konulara girmeyin, sadece bizim gizli ibranilerin şirketlerinin haberini yapın ve yayınlarınızla koruyun, rakiplerini haber yapmayın ve gerekiyorsa ezin." gibi.

Evet, şimdilik 2013 gibi olmadık. Zaten 2013 ve bu yılın olaylarını karşılaştıran her ebleh, iki yılın zemininin çok farklı olduğunu görürdü. Yukarda yazdım. 2013 de Suriye ile savaştayız, 2013 de Hatayda bomba patlamış 50 küsür kişi ölmüş 150 kişi yaralanmış, Generallerin davaları, fetullahla yani abd-CIA ile kapışma başlamış abd, adamı fetullah için parasını çekip ortalığı karıştırmaya başlamış, tayyip fetö nün dersanelerini kapatıp onu zora düşürmeye başlamış, gezi olaylarında tayyip polisi parkını korumaya çalışan bilinçli kadınlarımızın, gençlerimizin üzerine sürmüş dünya karışmış, ölenler olmuş, sakatlananlar olmuş vb.. abd ye karşı kuyruğu kaldırıp kapışmaya başladığımız, Putine selam çaktığımız yıl ve Suriye ayrı dava. Ayrıca 2013 e kadar TR ye tonla doviz girmiş çıkmaya hazır.

Şu an ise abd ye kuyruk sallayıp duruyoruz, her dediklerini yapıyoruz, randevu için 6 ay yalvarmışız. Suriye savaşı yok, fetullah kavgası yok abd gibi onada teslim olmuşuz, parkını korumaya çalışan vatandaşın üzerine polisi gönderme yok, terörist patlamalar yok, zaten çıkacak dovizde yok.

.
    Son düzenleme : alicemal; 23-06-2021 saat: 09:55.
    @NeAcaipDunya

Sayfa 611/853 İlkİlk ... 111511561601609610611612613621661711 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •