Originally Posted by
hs37
2.ci dünya savaşı sonrası USA Almanlara siz ancak çiftçilik yapabilirsiniz daha fazlasına izin vermem dedi.Bildiğimiz Meşhur Unimog (Evrensel motorlu araç manasına gelen Universal-Motor-Gerät .köylülerin çok amaçlı ihtiyaçları için üretimine izin vermişlerdi.Türkiye ye ise domates biber üretmek için yol verdiler.100 senedir kuru üzüm incire ilaveten domates biber 80 sonrası don göynek işçiliğ ilave ettik.
Hafızam beni yanıtılıyor olabilir yetmişlerin sonu seksenleri başı Avrupa tabakhaneleri doğu avrupaya şutlamıştı bizde nasibimizi aldık.daha sonraki on yılda yarı otomatik dokumayı daha sonra paslanmaz çeliği batıdan doğuya göndermişlerdi.
Tarım ve hayvancılık ülkenin ikilim ve coğrafi şartlarına uygun yapılmak zorunda.bizim otlaklarımızdaki otların boyu 5 10 cm dir.Bu da ancak küçük baş yayılımı için uygundur. Büyükbaşı siz ahıra çeker %50 si ithal hammadeden oluşan fenni yem ile beslemeye kalkışırsanız bir kgr eti bir litre sütü hans dan pahalıya üretirsiniz.
Millet ittifakında tarım ve hayvancılık konusunda yaptığım iki teklifi programlarına alıp deklare ettiler.
Tarım ve hayvancılık stratejik sektördür ve desteklenmek zorundadır.
Şimdi o 2 teklifi yazman lazım, merak ettim.
Çünkü geçmişte ben cehape ye üç beş proje gönderdim, hiç birini kullanmadılar, sadece yazıdaki bazı cümleleri slogan olarak kullandılar. Başka partiler ise benim 2 projeyi sahiplendiler ama pzvng'e işçi taşı diye araba verirsen o arabayla ne yapar malum.
Aydınlandıktan sonra benim projeleri neden kullanmadıklarını anladım. Benim projeler ülkeyi batıya bağımlılıkdan kurtarıyordu.
Yazmamışsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
@NeAcaipDunya
Yer İmleri