Originally Posted by
erhanacikgoz1
tam şirket yöneticisi olacak adamımda buralarda surunuyoz işte.
Ben bir şirket yönetici olupta borsada olsam.
İlk önceliğim kar etmek olur düzgün düzenli karlı bilancoları yayınlarım. ilk 2 senem böyle gider.
BU 2 senede düzenli ve karlı bilancoları gören yatırımcının güvenini sağlarım.
Daha sonra bir bedelli sermaye arttırımı yapar bu sermayeyle yatırımlarımı arttırırım.
Hisse senedi olağan dışı aşağı yönlü harekete gireceği zamanlar tıpkı bımas'ın yaptıgı gibi. Kapa bir açıklama yollarım mevcut şirketimizin borsa değerrlemesinin doğru olmadıgını düşünüyor ve olağan dışı fiyat hareketlerini engellemek için şu kadar lot alımı yapılacaktır diye kapa acıklama gönderir ve şirketimin hak etmediği piyasa fiyatındakı kademelere lotları doldurururm. BİMAS YAPIYOR BUNU.
Nasılsa şirketime güveniyorum kar açıklayacağımı biliyorum baktım şirket değerlemesi cok yukarlarda mevcut aldıklarımı geri veririm.
Bunu hep ve herzman yaparım. Eğer gerçekten mevcut piyasa değerimizin altına inerse fiyat bunu yaparım.
Hiç temettü dağıtmam bedelsiz belki ufak miktarlarda yaparak hisse fiyatını bozdurmak için yapabılırım.
Sizi temin ederimki şirket karlılıklarımda bir sıkıntı olmasın bist 100 ün en cok kazandıran şirketleri arasına girmezsem adam değilim. Ama tek şartım var şirketimin düzenli kar etmesi. Temettü filan dagıtmayacam haa hatta aksıne ara sıra gerekli durumlarda bedelli sermaye isteyeceğim.
Yer İmleri