-
Erhan bey yıllar yıllar önce böyle uzun uzun yazar ve bu anlattıklarını yazardı.o zamanlar temettü yatırımcıları ve temettü felsefesini benimseyen birçok popüler hesabı takip ettiğimden dolayı anlamaya çalışır üzerinde düşünürdüm ve hapis kaldığım 2 hissede çok uzun bir zaman esir kalmıştım.
Sonra yatırım ve buna bağlı tüm hamlelerimi kâr elde etmek için yatırımlar yapan hareketleri buna bağlı aksiyonu bol olan hisseleri yakın takibe almamla birlikte Erhan beyin savunduğu tezin haklı olduğuna yönelik çok daha net ve isabetli sonuçları olduğuna dair somut veriler almamla birlikte hem iş hayatımı hem de bu borsada ki mantığımı değiştim.
Şu an tek işim borsa ve hiçbir hamlemde temettü için yatırım yapmıyorum ama temettü oranları ile piyasada oluşan kısa vadeli spekülasyonlardan faydalanma amaçlı ataklarım oluyor.Bunu açıklama gereği hissettim çünkü Erhan bey özellikle temettü konusunda tabiri caizse arı kovanına çomak sokma derler ya işte tam da öyle bir noktada kendi felsefesini hem matematik hem de çeşitli argümanlarla sentezleyip bunu dile getirmekten ve açıklamaktan hiç üşenmeyen bir sabırla uzun uzun yazıyor helal olsun ( hiç saygı ve üslup sınırlarını aşmadan yapıyor)
Borsada bakış açımın ve dolayısıyla borsa ile iş hayatımında değişmesine sebep olan 2 kişiden biri olma özelliğini taşıyor.
Yine topigine rastlayıp uzun uzadıya yazılarını görünce bir teşekkür etmek istedim.Eyvallah güzel insan...
CPH2219 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri