Originally Posted by
Batman
Abi 5 TL ekleyince nasıl bir kazık atmış oluyordu ben anlayamadım o zaman YKM değil miydi yaw tam hatırlayamadım ama ekstra puan gibi bir şeyden bahsetmiyor musunuz?
Ali Cemal abi yazıların çok güzel maalesef itibar veremiyoruz saygılarımla. Kalemine sağlık.
İmdi batman,
Bu adam mağaza kartını aktif kullanan, alışverişlerini bu kart üzerinden yapıp taksitleri düzenli ödeyen, veya peşin alsa bile kart üzerinden alıp indirimlerden faydalanan 300 bin kişilik kesimin kart borçlarına 5 TL ödeme ekliyor. Banada eklemişti diye hatırlıyorum.
300bin kart sahibinin kart borçlarına 5 TL ek borç yüklüyorum, açıklama olarakta dikkat çekmeyecek bir şey yazıyorum. Kart sahipleri her yıl yüzlerce-binlerce TL lik alışveriş yapıyor, 5 TL arada kaynıyor.
Buna benzer bir şeydi işte.
Şimdi baktım kartın ismi advantage kartmış ve kartı 2002 de hsbc denen global siyonist bankaya satmış.
5TL kazık haberini aradım sildirmiş galiba bulamadım. Belki çok eski olduğu için arama motorlarında kalkmıştır veya o dönem arama motorları ve internet bu kadar aktif değildi haber internette depolanmamış. Bu tür olayları unutamıyorum aklımda kalıyor.
Yazmamışsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
@NeAcaipDunya
Yer İmleri