Arama sonucu : 6821 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Bana kalırsa.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Ali Cemal abi selamlar

Abi gözünü seveyim şu yaz saati kış saati uygulaması hakkında bizi aydınlatıver. Bir rapor var deniliyor böylesi daha tasarruflu vs. iddialar var yıllardır yanlış yapılmış meğer, raporu görebilsek bi o yüzden bunlara güvenemiyorum içim rahat değil. Bu işte de siyonistlerin parmağı var de rahatlayalım

Saygılarımla

Duhul
    Jul 2018
    İkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
     Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    Ali Cemal abi selamlar

Abi gözünü seveyim şu yaz saati kış saati uygulaması hakkında bizi aydınlatıver. Bir rapor var deniliyor böylesi daha tasarruflu vs. iddialar var yıllardır yanlış yapılmış meğer, raporu görebilsek bi o yüzden bunlara güvenemiyorum içim rahat değil. Bu işte de siyonistlerin parmağı var de rahatlayalım

Saygılarımla

yaz saati kış saati konusuna eğilme gereği hiç hissetmedim.
    Aslında teknik ve ticari bir konu.

Teknik çünki saat değişince ne kadar tasarruf edildiğini teknik elemanların hesaplaması gerekir. Çok fazla parametresi olduğundan çok zor bir iştir. Bu hesabı özellikle her devlet verisi medyada güvenilmez olarak söylenen akp döneminde yapıyorlarsa, hesaba nasıl inanacaksın.?

Ticari çünki sen saati değiştirmiyorsan, en fazla ticaret yaptığın ülkeler değiştiriyorsa uyumsuzluklar olur. Aslında bu uyumsuzluklar nedir bilmiyorum ama mutlaka sorun oluyordur.

Birde çocukların okul hikayesi var, o konuda kim doğruyu söylüyor bilemiyorum. İnsanlar alışkanlıkları değiştiğinde sinirlenip kolay yalan söyleyebiliyorlar.

Yani bu konuda bir görüşüm yok. Kötü oldu diyenllerde medyadaki yalancı takımı, iyi oldu diyenlerde. Bende o hesabı yapamam zaten yapmamda, yaptıramazlar abicim. 200 milyon avro ya yaparım ilgililere duyrulur. Sonuç güvenilir olur.
    Yazmamışsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
    @NeAcaipDunya

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •