Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 6822 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Bana kalırsa.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Duhul
    Jul 2018
    İkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
    Bu arada şu yazıyı mutlaka okuyun. Adam çok kolay anlayabileceğimiz şekilde, bizim gibi ülkelerdeki siyasetçinin profilini çiziyor ve neden o profildekiler mecliste anlatıyor.

https://www.veryansintv.com/yazar/er...in-3-sonucu-2/

Siyonist neden bu liderleri seçiyor gözü ile bakın, siyonistin seçtiği bu liderlerde çevresini neye dayanarak dolduruyor anlayın.

1950 den beridir TEMİZ insanlar neden hiç seçilemiyorlar?
    Kazara seçilirlersede nasıl baştan hemen indiriliyorlar, o konuyuda anlamış olacaksınız. 1950 den beridir sağ denen partiler başta. Sol hiç seçilememiş. Ancak bir kaç koalisyonla başa geçebilmiş, onda da koalisyondaki sağcı ortak bir bahane bulup hükümeti devirip medya desteği ile solcuyu devletin başından çekilmesine sebep olmuş. O hareketleri neden yaptıklarını da anlayacaksınızdır umarım.

kılıçdaroğlu seçilsin, koalisyon en fazla 2 sene dayanır. Bu yazdığımı unutmayın. Asıl proje imamoğlu.

Belediye başkanı seçildiği gün anormalliği yazdım. Seçildiği akşam kitabı çıkmıştı. Adamın seçiliş şekline bakıp, arkasında birileri var. Demiştim ve emin konuşmuştum. orhan pamuk 'un nasıl seçildiğini de örnek göstermiştim.

imamoğlu hazırlanıyor, pişiriliyor.

kılıçdaroğlu aynı Ecevit gibi geçici süre boşluk doldurmasına izin veriliyor. En kısa sürede derdest edilecek o altılı masa tarafından. Alltılı masada bu ülkenin adamı yok. Bir tek kılıçdaroğlu bu ülkenin adamı. Oda abd emrinde gibi görünüyor. Ayrıntıyı anlatmaya çalışayım.

Bir oğlun vardır birde emrinde çalıştırdığın. Oğlun her zaman aileye bağlıdır, aileye kızsada her türlü işini yapar. Emrinde çalışan ise Ecevit veya kılıçdaroğlu gibi ise belli ölçüde emrine uyar. Topla dersen toplar ama kes dersen kesmez. Oğulların ise kes deyince de kesiyorlar.

Ülkemizdeki geçmiş toplu katliamlardan ve aydınların öldürülmesinden, siyoniste itiraz edenlerin helikopterlerinin, uçaklarının düşürülmesinden biliyoruz. Çıkan kanunların nasıl Türk'ü ezdiğini siyonisti baş tacı ettiğini biliyoruz. Maden kanunu, tohum kanunu, özelleştirmeler kanunları, ilaç ve aşı fabrikaları gibi devlet fabrikalarının kapattırılıp siyonistten ithal edilmesi vb.
    Yazmamışsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
    @NeAcaipDunya

2.  Alıntı Originally Posted by alicemal Yazıyı Oku
    Bu arada şu yazıyı mutlaka okuyun. Adam çok kolay anlayabileceğimiz şekilde, bizim gibi ülkelerdeki siyasetçinin profilini çiziyor ve neden o profildekiler mecliste anlatıyor.

https://www.veryansintv.com/yazar/er...in-3-sonucu-2/

Siyonist neden bu liderleri seçiyor gözü ile bakın, siyonistin seçtiği bu liderlerde çevresini neye dayanarak dolduruyor anlayın.

1950 den beridir TEMİZ insanlar neden hiç seçilemiyorlar?
    Kazara seçilirlersede nasıl baştan hemen indiriliyorlar, o konuyuda anlamış olacaksınız. 1950 den beridir sağ denen partiler başta. Sol hiç seçilememiş. Ancak bir kaç koalisyonla başa geçebilmiş, onda da koalisyondaki sağcı ortak bir bahane bulup hükümeti devirip medya desteği ile solcuyu devletin başından çekilmesine sebep olmuş. O hareketleri neden yaptıklarını da anlayacaksınızdır umarım.

kılıçdaroğlu seçilsin, koalisyon en fazla 2 sene dayanır. Bu yazdığımı unutmayın. Asıl proje imamoğlu.

Belediye başkanı seçildiği gün anormalliği yazdım. Seçildiği akşam kitabı çıkmıştı. Adamın seçiliş şekline bakıp, arkasında birileri var. Demiştim ve emin konuşmuştum. orhan pamuk 'un nasıl seçildiğini de örnek göstermiştim.

imamoğlu hazırlanıyor, pişiriliyor.

kılıçdaroğlu aynı Ecevit gibi geçici süre boşluk doldurmasına izin veriliyor. En kısa sürede derdest edilecek o altılı masa tarafından. Alltılı masada bu ülkenin adamı yok. Bir tek kılıçdaroğlu bu ülkenin adamı. Oda abd emrinde gibi görünüyor. Ayrıntıyı anlatmaya çalışayım.

Bir oğlun vardır birde emrinde çalıştırdığın. Oğlun her zaman aileye bağlıdır, aileye kızsada her türlü işini yapar. Emrinde çalışan ise Ecevit veya kılıçdaroğlu gibi ise belli ölçüde emrine uyar. Topla dersen toplar ama kes dersen kesmez. Oğulların ise kes deyince de kesiyorlar.

Ülkemizdeki geçmiş toplu katliamlardan ve aydınların öldürülmesinden, siyoniste itiraz edenlerin helikopterlerinin, uçaklarının düşürülmesinden biliyoruz. Çıkan kanunların nasıl Türk'ü ezdiğini siyonisti baş tacı ettiğini biliyoruz. Maden kanunu, tohum kanunu, özelleştirmeler kanunları, ilaç ve aşı fabrikaları gibi devlet fabrikalarının kapattırılıp siyonistten ithal edilmesi vb.
    SN Alicemal Bey,

kendimde dahil olmak üzre sanırsam takipçi kalitesinden dolayı sizde bakış açınızı bizlere göre ayarlamaya başladınız
    istirham ediyorum biraz daha yükseğe çıkıp oradan bakın genel değerlendirmenizi ona göre tekrar paylaşın bizimle
    avam ın bildiği gerçek eger gercek olaydı ? o oof of
    kılıçdaraoğluna ve chp politikalarına önümüzdeki süreçte devlet aklı tarafından çok daha uzun bir vade de acaba katlanılmak ve ihtiyaç gerekebilir mi ? potamya merkezli bir cumhurbaşkanlığı dönemini anadolu coğrafyası bir kezdaha kaldırabilir mi ?
    kılıçdaroğlunun açıklanma şekli yeri zamanı ...ve dahi bir çok sifreyi içerisinde barındıran süreçte hem iç hemde dış mihraklara güç odaklarına verilen cevaplar ?
    hani diyim özellikle ırak suriye ve dahi iran ve azerbeycan coğrafyasını da içine alarak kuzey ırak suriye açılım saçılım...... ?
    syg ve hürmetlerimle

Duhul
    Jul 2018
    İkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
     Alıntı Originally Posted by vurgun Yazıyı Oku
    SN Alicemal Bey,

kendimde dahil olmak üzre sanırsam takipçi kalitesinden dolayı sizde bakış açınızı bizlere göre ayarlamaya başladınız
    istirham ediyorum biraz daha yükseğe çıkıp oradan bakın genel değerlendirmenizi ona göre tekrar paylaşın bizimle
    avam ın bildiği gerçek eger gercek olaydı ? o oof of
    kılıçdaraoğluna ve chp politikalarına önümüzdeki süreçte devlet aklı tarafından çok daha uzun bir vade de acaba katlanılmak ve ihtiyaç gerekebilir mi ? potamya merkezli bir cumhurbaşkanlığı dönemini anadolu coğrafyası bir kezdaha kaldırabilir mi ?
    kılıçdaroğlunun açıklanma şekli yeri zamanı ...ve dahi bir çok sifreyi içerisinde barındıran süreçte hem iç hemde dış mihraklara güç odaklarına verilen cevaplar ?
    hani diyim özellikle ırak suriye ve dahi iran ve azerbeycan coğrafyasını da içine alarak kuzey ırak suriye açılım saçılım...... ?
    syg ve hürmetlerimle
    Valla vurgun'un yazısı kriptolu, önemli kısımlarını anlamadım.
    Takipçiye göre değişiyormuyum.? Yok yaw, o konuda tam odunum. Değişebilsem şu an IBM'de CEO'ydum. Odun geldim, odun gidecem.

Bi tek bu kısmı anladım. Kalanı kısa kısa geçtiğinden anlamadım. Asıl proje imamoğlu değilde kılıçdaroğlu'mu demek istedi.?
    Olabilir ama sanmıyorum. kılıçdaroğlu abd den emir alsada bir yerden fazlasına ödün vermez.

Batıdan uzaklaşmaz, siyoniste iyice bağlayacak anlaşmaları yapar mesela F35 e geri döner, imf ile anlaşır, akp nin aldığı medyayı yeniden siyoniste iade eder vb. ama akp nin yaptığı gibi TR yi yıkacak hareketler yapmaz. Örneğin Türk tohumunu yasaklayıp kısır ibrani tohumuna ülkeyi mahkum etmez, ülkeyi ibranilerin sahip olduğu GDO cennetine çevirmez, madenleri siyoniste açmaz, ilaç fabrikalarımızı kapatıp batı ilaçlarına mahkum etmez, katillerden ordu yaratıp suriyeye saldırtmaz, ülkeyi fiziki veya sosyal kültürel açıdan bölecek anlaşmalar imzalamaz, nefret tohumları ekmez. Devlet çalışanları hırsızlığı çokça devam eder ama akp nin yaptığı gibi düşman ülkesi istilası gibi olmaz.

Bu cümleyi yanlış anlamayın küçük hırsızlıkları kabulleniyorum sanmayın. Bana kalsa kılıçdaroğlu dahil tüm meclisi kurşuna dizerim mal varlıklarını ülkeye iade ederim. kılıçdaroğlu da kendi soymuyor ama belediyelerdeki belediye yöneticileri'nin vekillerle ortak hırsızlıklarına göz yumup koruyor.

Bunları yapmayacağı için ibraniler kılıçdaroğlunu fazla tutmazlar orada.

Bu sebeple de siyonistin evletları olan sağ gruplara o koalisyonu yıktırırlar. Yıkabilecek büyüklükteki kişi akşener.

kılıçdaroğlu akp seviyesine inerse bana sürpriz olur. İmkansız değil mümkün, belki ihtimal az değildir ama sanmıyorum. Eğer kılıçdaroğlu ile ilgili ellerinde dosya varsa olabilir, oda eni sonu açığa çıkar.
    Yazmamışsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
    @NeAcaipDunya

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •