Sayfa 76/853 İlkİlk ... 2666747576777886126176576 ... SonSon
Arama sonucu : 6821 madde; 601 - 608 arası.

Konu: Bana kalırsa.

Duhul
    Jul 2018
    İkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
    Yaw bu human 01 de nerden çıktı.?

TR cumhuriyetinin geçmişini benden daha detaylı biliyor gibi görünüyor. resmen rakip.

Acilen kafası kırıla. Ben kıramayacağıma göre, direk erol14 denen kuklaya havale edeyim. O şikayet etsin, human larin kafasi kirilsin.

Tabi kendi dediğine göre erol14 benide şikayet etti ancak bişey çıkmadı. bavulumu hazırlayıp, fetö nün polislerini beklemeye başlamıştım. Onlar bile kapımı çalmadılar.

Sanırım savcılar beni adam yerine koymadılar, ama human01 daha detay bildiğine göre, adam yerine koyarlar kesin.!

Bittin olm sen...

Topiğimde benden daha bilgili olduğunu gösterirsin. Kırdım uyluk kemiğini. Tabi erol a kirdiricam, ben uğraşamam kemikle, ilikle.
    Yazmamışsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
    @NeAcaipDunya

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,112
     Alıntı Originally Posted by alicemal Yazıyı Oku
    Yaw bu human 01 de nerden çıktı.?

TR cumhuriyetinin geçmişini benden daha detaylı biliyor gibi görünüyor. resmen rakip.

Acilen kafası kırıla. Ben kıramayacağıma göre, direk erol14 denen kuklaya havale edeyim. O şikayet etsin, human larin kafasi kirilsin.

Tabi kendi dediğine göre erol14 benide şikayet etti ancak bişey çıkmadı. bavulumu hazırlayıp, fetö nün polislerini beklemeye başlamıştım. Onlar bile kapımı çalmadılar.

Sanırım savcılar beni adam yerine koymadılar, ama human01 daha detay bildiğine göre, adam yerine koyarlar kesin.!

Bittin olm sen...

Topiğimde benden daha bilgili olduğunu gösterirsin. Kırdım uyluk kemiğini. Tabi erol a kirdiricam, ben uğraşamam kemikle, ilikle.
    sen geç dalganı ali cemal ağabey Yokluğunda fırsatçılık yaptım....Maksat değirmene bir bardak da su atmak yoksa ben kİm ali cemale rakip olmak kim..sen ırmaktan akan suyu döküyoon değirmene
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

3. Söze nereden nasıl başlayayım bilemedim, lafı eğip bükmeden sorayım bari.

Daha çok sermayesi küçük,Piyasa değeri düşük, borçsuz harçsız hisselerle ilgileniyorum. Bıst 30 ile ilgilenmem için daha çok yolum var, burada yazıp çizenlerden, özellikle sayın human01 ve sayın dudu vakitleri varsa eğer, GEDZA'yı analiz edip yorum yaparlar mı acep?

Saygılarımla....
    .................................................. .................................................. .......................................
    Diğer başlıkta kaale alınmadı mı görülmedi mi bilemedim, birde burada deneyeyim bakalım...

SAYGILRIMLA

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,112
     Alıntı Originally Posted by kitapci34 Yazıyı Oku
    Söze nereden nasıl başlayayım bilemedim, lafı eğip bükmeden sorayım bari.

Daha çok sermayesi küçük,Piyasa değeri düşük, borçsuz harçsız hisselerle ilgileniyorum. Bıst 30 ile ilgilenmem için daha çok yolum var, burada yazıp çizenlerden, özellikle sayın human01 ve sayın dudu vakitleri varsa eğer, GEDZA'yı analiz edip yorum yaparlar mı acep?

Saygılarımla....

Diğer başlıkta kaale alınmadı mı görülmedi mi bilemedim, birde bura daneyeyim bakalım...

SAYGILRIMLA
    Hafta içinde bakıp size özel mesaj atabilirim.....olur mu?(yalnız ilk izlenimim fena değil..ama ayrıntılı bakmam lazım)

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,112
    Ali Cemal abi Köy enstülerinin ders programına bak....İnsan köylü çocuklarının bu eğitimle yetiştiğini ve bu günlere gelmiş olmalarını bir hayal etsene? İnanılmaz olurdu.....Ayrıca programda belirtilmeyen bir husu var.Her öğrenci kendine uygun bir müzik aleti öğrenmek durumundaydı.Derslerde tiyatro,müzakere çalışmaları,el sanatları gibi alanlarda da eğitim veriliyordu ...[IMG][/IMG]

6.  Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    Hafta içinde bakıp size özel mesaj atabilirim.....olur mu?(yalnız ilk izlenimim fena değil..ama ayrıntılı bakmam lazım)
    Çok teşekkür ederim Sayın Human01 ben temel verilerini beğeniyorum, bir problem varmı sizin gözünüzden bilmek isterim, malum hissede olunca pek de bağımsız düşünemiyor insan, geçmiş yıllarla göre mukayese ederseniz çok daha makbule geçer...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,112
     Alıntı Originally Posted by kitapci34 Yazıyı Oku
    Çok teşekkür ederim Sayın Human01 ben temel verilerini beğeniyorum, bir problem varmı sizin gözünüzden bilmek isterim, malum hissede olunca pek de bağımsız düşünemiyor insan...
    estafurullah...Mesleğime yakın bir iş şirket değerleme...bakıp dönerim size...umarım yardımcı olurum

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,112
    Köy enstitüleri marşı.....adeta bir ruh fışkırıyor...

[IMG][/IMG]

Sayfa 76/853 İlkİlk ... 2666747576777886126176576 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •