Ana sayfa Borsa SPK, Üç Halka Arza Daha Onay Verdi.

SPK, Üç Halka Arza Daha Onay Verdi.

Sermaye Piyasası Kurulu(SPK), Mega Metal Sanayi ve Ticaret AŞ, Kuzey Boru AŞ ve Sur Tatil Evleri Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ olmak üzere üç halka arza daha onay verdi.

SPK haftalık bülteninde yer alan karara göre, Mega Metal’in sermayesinin 225 milyon TL’den 265 milyon TL’ye bedelli artırımı sırasında oluşan 40 milyon TL pay ile mevcut ortaklardan Cüneyt Ali Turgut’un sahip olduğu 9,1 milyon TL ve Abdullah Turgut’un sahip olduğu 3,9 milyon TL nominal değerli B grubu payların satışı gerçekleştirilecek.

Fazla talep gelmesi halinde mevcut ortaklardan Cüneyt Ali Turgut’a ait 6 milyon 825 bin TL ve Abdullah Turgut’a ait 2 milyon 925 bin TL nominal
değerli B grubu payın ek satışı gerçekleştirilebilecek.

Ek satışın gerçekleşmesi durumunda 62,75 milyon TL pay halka arz edilmiş olacak. 1 TL nominal değerli paylar 28,30 TL sabit fiyat üzerinden satışa sunulacak.

-Kuzey Boru-

Kuzey Boru’nun 80 milyon TL olan sermayesinin 100 milyon TL’ye bedelli artırımı sırasında oluşan 20 milyon TL pay ile mevcut ortaklardan Mustafa Topgaç’a ait 1,6 milyon TL, Bülent Karaman’a ait 1,6 milyon TL ve Demet Karaman’a ait 800 bin TL nominal değerli B grubu payların satışı gerçekleştirilecek. Böylece toplam pay satışı 24 milyon TL olacak.

1 TL nominal değerli paylar 36,20 TL sabit fiyat üzerinden satışa sunulacak.

-Sun Tatil Evleri GYO-

Sun Tatil Evleri GYO’nun 145 milyon TL olan sermayesinin 167,5 milyon TL’ye artırımı sorasında oluşan 22,5 milyon TL pay ile mevcut ortaklardan Sur Yapı Endüstri Sanayi ve Ticaret AŞ’ye ait 22,5 TL nominal değerli B grubu paylar olmak üzere toplam 45 milyon TL payın satışı gerçekleştirilecek.

1 TL nominal değerli paylar 49,18 TL sabit fiyat üzerinden satışa sunulacak.

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here