Google Haberler

Finansal zorluk yaşayan şirket sayısı gün geçtikçe artarken, darboğazdaki sektörler de çeşitleniyor. Konkordato başvurularında inşaat, imalat sanayi ile toptan ve perakende ticaret öne çıkarken, zeytinyağı sektörü de listeye katıldı.

Zeytinyağı sektörünün ihracat ödüllü markası Olivos Pazarlama A.Ş., mali sıkıntıları nedeniyle konkordato talebinde bulundu.

Zeytinyağı sektöründeki ödüllü marka konkordato bayrağı çekti, Görsel 1

Şirket, ekonomik darboğazı aşmak için İzmir 1. Asliye Ticaret Mahkemesi’ne başvurdu. Mahleme, Olivos’a üç aylık geçici mühlet tanıdı.

Karara göre şirket, 13 Ağustos 2025 tarihinden itibaren geçerli olacak şekilde üç aylık süre zarfında mali yapısını toparlamaya çalışacak.

Zeytinyağı sektöründeki ödüllü marka konkordato bayrağı çekti, Görsel 2

EGE ZEYTİN VE ZEYTİNYAĞI İHRACATÇILARI BİRLİĞİ’NDEN ÖDÜL ALMIŞTI

Olivos, Ege Zeytin ve Zeytinyağı İhcatçıları Birliği’nden "tescilli markasıyla en çok ihracat yapan firma" ve "en çok ambalajlı ihracat yapan firma" ödüllerini almıştı.

MyMani

Öne Çıkan İhtiyaç Kredileri

Tümü

0% Faizli Fırsat!

GARANTİ BBVA - %0 FAİZLİ 100.000 TL

Faiz Oranı

%0

Vade

3 Ay

Toplam Tutar

100.000 TL

Detayları gör

0% Faizli Fırsat!

DENİZBANK - %0 FAİZLİ 100.000 TL

Faiz Oranı

%0

Vade

3 Ay

Toplam Tutar

100.000 TL

Detayları gör

Avantajlı Fırsat

AKBANK %0,99 FAİZLİ 100.000 TL

Faiz Oranı

%0,99

Vade

12 Ay

Toplam Tutar

100.000 TL

Detayları gör

0% Faizli Fırsat!

İŞ BANKASI - %0 FAİZLİ 55.000 TL

Faiz Oranı

%0

Vade

3 Ay

Toplam Tutar

55.000 TL

Detayları gör
Google Haberler