Bu hafta Pazartesi günü “bu hafta satıcılı seanslar görme ihtimali fazla” diye yazmıştım. Nitekim üstüste dört gün endeks düşüşle günü tamamladı.
Eskiden dünya borsalarına ve içerideki havaya bakarak endeksin günlük yönü tahmin edilebilirdi. Kasım sonundan beri spekülatörler endeksi tamamen yönlendirmeye başladığı için böyle bir tahmin şansı kalmadı. Kafa nereye biz oraya şarkısındaki gibi sadece sistemlerimizle izlemeye çalışıyoruz. MACD gibi indikatörlere bakılırsa daha düşecek yer var gibi duruyor.
Seanslık sistemler negatifte günlük bir sistem negatif.
Seanslık ve günlük grafiklerdeki optimize edilen sistemlerin son durumlarını ilgili grafiğin altında görebilirsiniz.


Her sabah seanslık ve günlük BİST100 grafikleri ile hareketli ortalamaları ve en verimli iki sistemi grafik olarak izleyeceksiniz. Bu sistemlerden sizin risk anlayışınıza uyan, yatırım sisteminizi daha iyi yansıttığını düşündüğünüz bir ya da bir kaç sistemi direk izlemeye başlayabilirsiniz.
Pivot Seviyeleri

