Emek Elektrik Endüstrisi A.Ş. (EMKEL), Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden yaptığı açıklama ile önemli bir yeni iş ilişkisini duyurdu.
Şirket, yurt içinde yerleşik bir müşterisinden, yurt dışında gerçekleştirilecek bir proje kapsamında kullanılmak üzere büyük bir sipariş aldığını bildirdi.
Açıklamaya göre bu siparişin toplam tutarı 2.460.000 ABD Doları olarak belirlendi.
Emek Elektrik, KAP üzerinden yaptığı kısa açıklamada, kamuoyunun ve yatırımcıların bu önemli gelişmeden haberdar edilmesi gerektiğini belirtti. Bu siparişin, şirketin yurt dışı projelerdeki varlığını güçlendirmesi ve cirosuna önemli katkı sağlaması bekleniyor.
HİSSELER TABAN GİDİYOR
Şirketin borsada işlem gören EMKEL hisseleri yatırımcısına kaybettirmeye devam ediyor. Haftalık kaybı yüzde 40’ı aşan hisseler taban seyrini 4’üncü güne taşıdı.
Haftaya 118,8 TL’den başlayan hisseler, haftanın son işlem gününde saat 41.41 itibarıyla 74,05 TL’ye kadar geriledi.
EMKEL hisselerinin günlük kaybı yüzde 9,97 oldu.