Terör örgütü DEAŞ'a yönelik operasyonlar hız kesmeden devam ediyor. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya paylaşımında, “25 ilde bu sabah eş zamanlı olarak Jandarmamız ve Polisimiz tarafından düzenlenen operasyonlarımızda; 125 DEAŞ şüphelisini yakaladık.” dedi.

Bakan Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şüpheli 125 DEAŞ terör örgütü üyesi yakalandığını duyurdu. Yerlikaya ayrıca operasyonun 25 ilde gerçekleştiğini belirtti.

"125 DEAŞ ŞÜPHELİSİNİ YAKALADIK"

Bakan Yerlikaya paylaşımında şu ifadelere yer verdi;

“25 ilde bu sabah eş zamanlı olarak Jandarmamız ve Polisimiz tarafından düzenlenen operasyonlarımızda; 125 DEAŞ şüphelisini yakaladık.”

Afyonkarahisar, ANKARA, Aydın, BURSA, Eskişehir, Hatay, Kahramanmaraş, Mardin, Mersin, Uşak, İstanbul, Niğde, Sakarya, Kastamonu, KOCAELI, Hakkari, Osmaniye, İzmir, Iğdır, Nevşehir, Erzurum, DENIZLI, Kırklareli, Şanlıurfa ve Yalova’da Jandarma Genel Komutanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü koordinesinde, İl Jandarma Komutanlıkları ile İl Emniyet Müdürlüklerince eş zamanlı operasyonlar gerçekleştirildi. Şüpheli 125 DEAŞ terör örgütü üyesi yakalandı.

Kardeşliğimize, birliğimize, beraberliğimize kastedenler, inancımızı istismar etmeye çalışanlar, değerlerimize saldıranlar; karşılarında ancak ve ancak devletimizin kudretini ve milletimizin birliğini görecektir!