BIST100 endeksi geçtiğimiz haftayı düşüşle tamamladı. Haftanın en çok kazandıran ve kaybettiren hisseleri de belli oldu.
BIST 100 endeksi geçen haftayı yüzde 4,88 düşüşle 12.270,18 puandan tamamlarken, Bera Holding yüzde 13,81 yükselişle haftanın en çok kazandıran hissesi oldu. CW Enerji ise yüzde 18,84 kayıpla ilk sırada yer aldı.
Borsa İstanbul’da BIST 100 endeksi, hafta içinde 11.926,04 ile 12.750,45 puan arasında hareket etti. Endeks, haftayı önceki hafta kapanışına göre yüzde 4,88 düşüşle 12.270,18 puandan tamamladı.
Haftalık verilere göre BIST 100’de en fazla kazandıran hisseler Bera Holding, Otokar, Borusan Boru, Akfen Yenilenebilir Enerji ve Global Yatırım Holding oldu.
En fazla değer kaybeden hisseler ise CW Enerji, Astor Enerji, Tukaş, Vestel ve Odaş Elektrik olarak sıralandı.
HAFTANIN EN ÇOK KAZANDIRAN HİSSELERİ
| Hisse | Haftalık değişim |
|---|---|
| BERA | +13,81% |
| OTKAR | +12,20% |
| BRSAN | +4,69% |
| AKFYE | +4,49% |
| GLYHO | +3,97% |

HAFTANIN EN ÇOK KAYBETTİREN HİSSELERİ
| Hisse | Haftalık değişim |
|---|---|
| CWENE | -18,84% |
| ASTOR | -15,79% |
| TUKAS | -15,28% |
| VESTL | -14,92% |
| ODAS | -13,76% |
Kaynak: Ekonomim
Yasal Uyarı: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.



