Emlak Konut GYO ve TOKİ iş birliğiyle İstanbul Başakşehir'de hayata geçirilen Damla Kent projesi için halka arz edilen gayrimenkul sertifikasında talep toplama sürecinde sona yaklaşıldı. 7,59 lira sabit fiyattan "DMLKT" işlem koduyla yapılan talep toplama işlemleri yarın sonlanıyor.
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı koordinasyonunda, TOKİ ve Emlak Konut iş birliğiyle hayata geçirilen Damla Kent projesi için ait gayrimenkul sertifikasında talep toplama süreci hafta başından beri sürüyordu.

4 Ağustos Pazartesi günü başlayan talep toplama süreci 8 Ağustos Cuma günü sona erecek.
GAYRİMENKUL SERTİFİKASI BORSADA NE ZAMAN İŞLEM GÖRECEK?
Yatırımcılar, 7,59 lira sabit fiyatla Borsa İstanbul üzerinden "DMLKT" işlem koduyla talepte bulunabiliyor.

Halka arzı gerçekleştirilen sertifikalar, 14 Ağustos Perşembe gününden itibaren Borsa İstanbul'da işlem görmeye başlayacak.