View Full Version : GOLTS-Göltaş Çimento
http://a1212.hizliresim.com/14/t/h8ljb.png (http://bit.ly/c25MCx)
beklenen hareketler. çok yüklü hisse girdi piyasaya .... vadesi gelen satar.. devreder yeni giren alır vs...sağlarla devam
Bundan sonra acaba mevcut spekülatör eski huylarını terk edecekmi önemli olan bu..................
Yukarıdaki yazımı 20 aralık,da yazmıştım bu spekülatör bunu geçmiştede yapıyordu şimdide yapıyor spekülatör dedigin biraz asil olmalı.................................
cawresirfan
25-12-2012, 14:37
yine mumlara bakalım o zaman :)
günlük grafikte de mumlar Hamile Boğa Formasyonu oluşturmuş
ama bu formasyon düşük güvenilirlikli bir formasyon ona göre :)
http://img428.yukle.tc/images/9996golstg.png
bu da mumun özellikleri:
http://www.candlesticker.com/tr/Cs29.asp
hamile boğa düşük yaptı :) :)
teknik sadece bakmak değil baktığını yorumlamaktır ...
fisherfatih
25-12-2012, 14:42
Kapanış önemli arkadaşlar. Henüz herşey bitmedi. Şahsen stop yapsam daaaa 63 üzeri kaparsa yine paşa paşa alacağım. O yüzden karar verirken kapanışa göre 63 dediğimizi unutmayın sonra yanıltmış olmayalım... Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
ne kadar tutcaksın bakalım bu fiyatta spek efendi merak ediyorum...
Adam hisseyi kucağına oturtmuş.5 dkda 64,50den 61,50 yapabiliyor.
maninblack
25-12-2012, 14:52
Bunela.............
puhahahahhaa :)
Dostum seni seviyorum yemin ederim
gkhnaksy
25-12-2012, 14:53
hamile boğa düşük yaptı :) :)
teknik sadece bakmak değil baktığını yorumlamaktır ...
ben alışımı mumlara göre yapmam sayın cawresirfan
ben hala size katılmıyorum mal dağıtma konusunda
ama hissenin hareketlerine aşina olduğunuz belli
ben golts için herşeyin değiştiğini düşünüyorum,
burdayım beraber izleyeceğiz,hayırlısı olsun hepimiz için
benim için bu ayı 65 üzeri kapatması yeterli
gerisi gelir zaten...
Bunela.............
Bana nuri alço,yu hatırlattı ilk önce gazoz ikram etti sonra ....... .........:):):):)
Adam tam bir hacim manyağı, "ne olursa olsun ama hacim olsun" diyor ...
Böyle mutlu oluyor, yapacak birşey yok :)
puhahahahhaa :)
Dostum seni seviyorum yemin ederim
Ya üstat yok böyle bişey heyacan dorukta ya bindir boşalt misali hoplatıyor insanları..Allah sonumuzu hayıreyleye!!!!!!!!!!!!!!
3 yıldır düzenli alıyorum bu adi kağıdı. eşeğe yatırım yapsam o bile kar ettirirdi.senın kağıt gibide spek gibide... ne olduda 64 ten 61 e verdi aklım almıyor
bu hareket hos olmadı
saygılar
cokuzuncu
25-12-2012, 15:01
acımasız adam hani 63 kademesine 26000 lot koymustun sabahtan
Trene binecektik ne oldu dengesiz
ne kağıt ya , düşerken de çıkarken de ziyaretçisi bol.188 kişi ...
maninblack
25-12-2012, 15:06
Biz de hacmimizle övünürüz artık, vakıftan sonra 2. sıradayız
bukowski.mos
25-12-2012, 15:07
Kisisel istatistiklerime gore bu kagit bir iki gun icinde 67 67.50 lere gitmeli
Soyle ki;
Elimde ki malin bir kismini (acil nakit ihtiyacindan) 55.00 dan verdim pesinden 61 leri gorduk
Daha sonra 63.75 den bi miktar satis daha yaptim 69 lari gorduk
Bugun kalan kagitlarimi 62.50 den verdim en kotu ihtimalle 67 leri gormeli. :)
Ne zaman sattiysam pesinden yukseldi. "g*t kismetten ciksa uckur dokuz yerinden acilir" demis atalar.
Not: Kadrodaki ortaklar kusura bakmayin maliyetim 55 lerde oldugu icin rahat yaziyorum.
spek için yeni oyuncak
ne zaman sıkılır da bırakır bilinmez...
Bottousa
25-12-2012, 15:11
Kisisel istatistiklerime gore bu kagit bir iki gun icinde 67 67.50 lere gitmeli
Soyle ki;
Elimde ki malin bir kismini (acil nakit ihtiyacindan) 55.00 dan verdim pesinden 61 leri gorduk
Daha sonra 63.75 den bi miktar satis daha yaptim 69 lari gorduk
Bugun kalan kagitlarimi 62.50 den verdim en kotu ihtimalle 67 leri gormeli. :)
Ne zaman sattiysam pesinden yukseldi. "g*t kismetten ciksa uckur dokuz yerinden acilir" demis atalar.
Not: Kadrodaki ortaklar kusura bakmayin maliyetim 55 lerde oldugu icin rahat yaziyorum.
:kahkah: İlahi sana güldürdün beni :)
Golts bu 64 den 62 ye vermedi bişi değil. biz 96 dan 38 'e verdiğinide gördük :) Eski dostlar bilir.
Ben biraz daha sizi bekletecem yoracam der gibi goltas... Şahsi görüşümdür.
Saygı ve Sevgilerimle.
NETAŞ-BİRİSA-AFYON speklerine benziyo 64.75 aldık 62.00 paşa paşa bayıldıkya vay anasını satım böyle işin ben, bi hafta kazan 1 saadde ver. Yuhhhhhh Ben böyle borsanın da bunu icad edenin de gelmişininde geçmişinnide hepsini rahmetle anıyorum.:))))))))
cawresirfan
25-12-2012, 15:17
geçen hafta yazılarda bu günü aynen önceden işaret etmiştim..
elinde fransızlardan alınmış bir dolu lot var elbette çalkalayacak yedirecek ümit verecek yukardan mallandıracak ek alım yaptıracak..
hacim iyidir elbet ama eksi kapattıysa hacimin çok olması kötüdür ..
isterse alış fazlası olsun hep kendi alıyor değil ya..
64den 62 ye bastı alıcılar koşar gelir dedi heralde ama satıcılar geldi.Mal gibi kaldı ortada.
imas3434
25-12-2012, 15:22
takasda görüldüğü gibi lotlar aracı kurumlarda dağınık gözüküyor... lotları bir aracı kurumda toplama işi olmaya mı...
http://b1212.hizliresim.com/14/t/h8n4v.png (http://bit.ly/c25MCx)
fisherfatih
25-12-2012, 15:26
Sayın Goltas şemsiye konusundaki öngörünüze bayıldım :) Ama yükselirken dediğim gibi kapanışı görmeden herşey için erken... Ne de olsa saz elinde paşanın... Buarada Sayın bottousa uzun bir aradan sonra sizleri burda görmek ne güzel...
nevertrust
25-12-2012, 15:29
herkesi göltaş sahibi yapmadan durulmayacak galiba :kahkah:
maninblack
25-12-2012, 15:29
Bu günün takasını çok merak ediyorum şuan 2. seans işlem hacmi 715.573 adet
Sayın Goltas şemsiye konusundaki öngörünüze bayıldım :) Ama yükselirken dediğim gibi kapanışı görmeden herşey için erken... Ne de olsa saz elinde paşanın... Buarada Sayın bottousa uzun bir aradan sonra sizleri burda görmek ne güzel...
tşk sn Fatih, ne yapalım malümün izahı işte.. nasılsa bir yere kıpırdayamıyoruz.. beklemeye devam.. düşsün çıksın hep aynı film izlemeye devam. yahu satalım aşağıdan alalım diyoruz ama onuda yapamıyoruz, yukarıda yazmış bir arakadaş ne zaman satsam yukarı gidiyor diye, sağlık olsun.. en fazla bir sene daha bekleyelim bakalım..derenin ortasına gelmişiz, geri dönsekte devam etsekte aynı yol...
maninblack
25-12-2012, 15:39
İki ucu ... deynek diyosun sn Golts
http://f1212.hizliresim.com/14/t/h8nux.png (http://bit.ly/c25MCx)
Sonhaber
25-12-2012, 15:55
reklamını yapıyor bakın takaslarda toplu mal dağıldı? hacim var....uyanın hey ky gel gel diyor....
Sonhaber
25-12-2012, 15:55
ky gelirse sonu ne olur bilinmez tabiii aman alırken bir kere değil binkere düşünmek lazım bu hisseyi....millet senelerce bekliyor
sular durulmadan harekete geçmek ky için
her zaman kötü olmuştur...
Hiçkimse bugün, bu adamın, bu kağıdı 62 den kapatacağını beklemiyor değil mi?..
bukowski.mos
25-12-2012, 16:10
:kahkah::kahkah:
Bu günün takasını çok merak ediyorum şuan 2. seans işlem hacmi 715.573 adet
Belki Fransizlardada bagimlilik yapmistir kagit. Sattiklarina pisman olup geri almaya baslamislardir.
:):):):):):):):)
Arkadas bu nasil istir. Sattin elindekileri git iste. Gidemedim....
şimdi göltaşa bakalım hacim spek işi. peki mal mı almaya çalışıyor mal mı vermeye çalışıyor.diyelim mal verecek ne sebeple mal vermek istesin kağıt çokmu pahalı millet tutturmuş bir netaş afyon birisa nasıl basıldı bunuda basar geyiği netaş 300 bini gördüğünde yaklaşık 1.5 milyar dolardı piyasa değeri netaşın nesi var arsayıda sattı .diğerleri içinde bu hesap geçerli göltaşta ne var elektirik şirketi 1-2 sene içinde yıllık 30-40 milyon kar eden bir şirketin yüzde 65 i bu firma dan göltaşın payı 400 milyon tl eder yaklaşık çarpanlara bakınca .çimanto fabrikası hazır beton üniteleri arsalar ne eder bir düşünün .bedelsiz beklentisini saymıyorum bile temel analiz açısından faydası yok diye .not geçmişte 30 lara -40 lara düşmüştü diyenler o zaman göltaş enerjinin karı kapasitesi neydi bir bakın bu konuda aksu enerji sayfasında yeterince anlattım neyse herkese bol kazançlar
birde aksu hisseleri var o ne eder acaba bunu da yazın
hareketler aşağı yukarı çok hızlı sert oluyor.
yakın vadede bir tarafa gidecek ama nereye
bunu bekleyip göreceğiz
gönülden yukarı gitmesini umuyorum
bu fırtınalı havada açılmak tehlikeli olur...
nevertrust
25-12-2012, 16:25
şimdi göltaşa bakalım hacim spek işi. peki mal mı almaya çalışıyor mal mı vermeye çalışıyor.diyelim mal verecek ne sebeple mal vermek istesin kağıt çokmu pahalı millet tutturmuş bir netaş afyon birisa nasıl basıldı bunuda basar geyiği netaş 300 bini gördüğünde yaklaşık 1.5 milyar dolardı piyasa değeri netaşın nesi var arsayıda sattı .diğerleri içinde bu hesap geçerli göltaşta ne var elektirik şirketi 1-2 sene içinde yıllık 30-40 milyon kar eden bir şirketin yüzde 65 i bu firma dan göltaşın payı 400 milyon tl eder yaklaşık çarpanlara bakınca .çimanto fabrikası hazır beton üniteleri arsalar ne eder bir düşünün .bedelsiz beklentisini saymıyorum bile temel analiz açısından faydası yok diye .not geçmişte 30 lara -40 lara düşmüştü diyenler o zaman göltaş enerjinin karı kapasitesi neydi bir bakın bu konuda aksu enerji sayfasında yeterince anlattım neyse herkese bol kazançlar
burda işler böyle yürümüyor maalesef. bu mantıkla düşününce fiyatı konyayla yarışıyor olurdu. fiyat buralarda olduğuna göre yıllardır bir sorun olduğu belli. bu sorun da malın toplu olmamasıdır. ha şimdi spek topluyorsa elbet götürecektir ama dağıtıyorsa aşağı basar. bu kadar basit. mal toplu değilse hiç bir spek götürüp de başkalarına para kazandırmak istemez..
vay babayın kemiği, biri aşağı diyor biri yukarı, aşağ diyen kazandı 1 lotla.. karanlık odaya geçtiler:)))))
http://a1212.hizliresim.com/14/t/h8qs6.png (http://bit.ly/c25MCx)
maninblack
25-12-2012, 16:40
vay babayın kemiği, biri aşağı diyor biri yukarı, aşağ diyen kazandı 1 lotla.. karanlık odaya geçtiler:)))))
Wayyy aradaş bu nasıl ifaadeler ortaklar ya :)
- Bune laaa
- Vay Babayın kemiği
Dikkat ettim hep de kadrodaki dostlar kullanııyo bu kelimeleri
Sizler çok yaşayın emi dostlarım
http://a1212.hizliresim.com/14/t/h8r5p.png (http://bit.ly/c25MCx)
http://a1212.hizliresim.com/14/t/h8r6s.png (http://bit.ly/c25MCx)
69 lar 31 ler , adamlar çok küfürbaz ne diyelim....babayın kemiği(kırım kongo krallığının vaziri olur kendileri):))
logkabin
25-12-2012, 16:48
61-65 arasi yeni bandimiz gibi gözüküyor...bir sonraki direnc 70 olarak göze carpiyor...bir alt destek ise 56,75 tir...
al sat tavsiyesi degildir..
bundan sonra bunun speginin adi deli kadir olsun.... ula bicti herkesi herseyi...cok acimasiz!!! kendimi rodeoda gibi hissediyorum,heyecan kizginlik sevinc pismanlik herturlu entrika hersey var bu tahtada,gunde 4 mevsimi gosterebilen bi adam NE VARSA GOSTERIYO BIZE.... bugun basparmagini isaret parmagiyla orta parmaginin arasina koyarak bi hareket gosterdi....deli kadirrrrrrr....:)
VaLeNTiNe
25-12-2012, 17:17
Çok güzel bir yorum, bu kağıtta bana göre de tek bir yön var, şu anda moturu ısıtıyor zamanı gelince yürüyecek. Diğer tarafta ise duvar var. O tarafta gidebilecek bir yer yok. 60 ların üzerinde ortalamayla milyonlarca liralık mal aldı tekrar 50 lere dönüp napacak? Kime mal sattırabilecek? Aksine daha çok mal kaybedecek.
Çimento sektöründe pd/dd oranları gün gün yükseliyor. Niye? Çünkü 2013 de kârlılıkların artması bekleniyor da ondan. Enerji sektörü de keza öyle. Spek istese de istemese de sektörel rüzgarlarıın etkisiyle bu gemi yürüyecek.
sayın nevertrust bu kağıdın sorunu toplu olmaması değil baba hariç birinin çok mal toplamasıydı .şimdi bedelsiz hareketi başlar göltaş alma niye fıransızlarda 2 milyon lot var kafana çakar , kağıt iyi ama sen göltaş alma niye fıransızlar kafana çakar .abai göltaşa bulaşma kağıtta kavga var şimdi bu sebeplerin hepsi ortadan kalktı .bedelsiz hareketi başlasa kim mal satacak ortalama alım 65 binde en ufak dalgada buraya yağmur gibi alıcı gelir spek tutmaya çalışırsa elindeki mallı kaptırır .birde şu yorum çok saçma adam malı aşağı basacak yada yükseltip çakacak bu kağıt 35 leri gördüğünde kaç lot el değiştirmiş .şimdi aşağı bassa kim mal verir yoksa herkes ufak ufak alırmı .bu tahtada bence çok ekmek var fransızların kağıdı bekleme maliyetleri yoktu yerli spek öyle 1-2 yıl beklemez bence yakında fırtına kopar bence tek şart 2012 kapanışı buralarda olur .65 altı bir kapanış fransızlar biz malı sattık attan kapattı diyecekler sonrası tufan neyse bunlar beklentilerim bu doğrultuda maldayım herkese bol kazançlar sadece sesli düşünüyorum yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir
kartona gidin de bakın arkadaşlar bir isterlerse elinizden goltsu inanın 30 liradan bile alabilirler yok artık demeyin olay psikoloji üzerine kurulu bir iki kötü haber ya da söylenti bas aşağı 30 liraalar sende 30da 10 tlden alırım mantığıyla ver sonra by bye bu sebeple kendine güvenen ky yazıları görünce bunlar aklıma geliyor yazdıklarım asla yatıım tavsiyesi değildir.
Ortada bir gerçek var hisse eşşek kadar hacim yapıyor ama yol almıyor aksine geri geri gidiyor, tüm mesele burada...
Fransızlar gitti gitmesine de....
Yine bizbize kalana kadar... Bu kağıttan pek hayır gelmez..
Demedi demeyin..
Bu kağıtla ilgili artık objektif değerlendirme yapmak imkansız hale geldi, saldım çayıra mevlam kayıra.
Cawresirfan'ın dünkü yazısı aklıma geldi, (umut vermek için iyi kapatacaklar demişti ve öyle olmuştu kapanışı 63 yapmıştı son anda)
Bugün acaba diyorum dün ektiklerini bugün biçtiler mi, yoksa algı bozmaya yönelik mi.
demirel ler bile bırakıp gitse ben bir yere gitmiyorum, hergün izliyoruz işte.. satıp ne yapacğız:)))
ikinci seans yine satmış yukardan birileri açığa,
http://b1212.hizliresim.com/14/t/h8wmh.png (http://bit.ly/c25MCx)
http://b1212.hizliresim.com/14/t/h8wnv.png (http://bit.ly/c25MCx)
newbloods
25-12-2012, 19:00
uzun zamandır topikte okuyucuyum, ilk mesajımı atıyorum... herkese bol kazançlar diliyorum... bu karaktersiz kağıda bulaştığım için pek mutlu değilim ama umarım yüzümüzü güldürür...
39 da bekliyorum
endeks kaç olacak peki?
arkadaslar herkes bi yorumda bulunuyor bende bulunayim....
sakin cok mal dagildi bu kaat gitmez demeyin...hic gitmeseydi netas gitmezdi....yagmur gibi ky var idi.... bence cok ky nin olmasi hic problem diil... nekadar cok musteri okadar cok al sat....istese belirledigi duraklarda dinlendire dinlendire gider.... 1,5 milyon lot almislar fransizlardan nerden baksan 100 milyon tl.... bunun zaman maaliyeti var(ceday arkadasin dedii gibi...) birde diger bedelsiz beklentili kaatlara gre goreceli ucuz kalmasi... fransiz amcalar gittiler ki en buyuk belirsizlik ortadan kalkti...
bu yuksek hacimin sebebi imkb 30 a oynama bile olabilir....egerki boyle devam ederse ve fiyatida yukseltirse...su anda burun kiviranlar 100lerden kuyruga girer.... tek olmasi gereken biraz prim yapmasi...spek amca buralarda biraz musteri alarak kendine nakit yaratiyor diye dusunuyorum.... ki kendiside rahatca kaldirabilsin tahtayi....
bide ellerinde yeterince mal var.... eger tasiyacak gucleride varsa bence bugunler son turlar....sonra hareket gelecektir....
eger zayif bi adamsa assaya ceker corba parasi cikartmak icin milleti meletir.... eger parali ve gucluyse dahada cok kazanmak icin yukari cikarir ve servisini baska haberlerle yukarilardan yapar.......
unutmayin goltasda yillarin birikmis enerjisi var bu enerji biyerlerden cikacak....goltas bos bi hisse degil kar ureten projelei olan yatirimlari olan buyumeye oynayan yatirimlarini tamamlamis bi hisse...
aserbetcigil
25-12-2012, 19:11
Ben hisseye geçen hafta girdim dün ve bügünde almaya devam ettim. Bu hisse bence ucuz ama en dibide yakalamak kolay değil. Bu fiyatlardan almayanlar yükseldikçe kaçırmayayım diye daha yüksek fiyattan alacaklar ve yükselişi dahada hızlandıracaklar.bu yıl bu hisse fransızların %35 paylarının satışını kaldırıp birde %24 prim yaptı . ytd
cokuzuncu
25-12-2012, 19:12
sayın nevertrust bu kağıdın sorunu toplu olmaması değil baba hariç birinin çok mal toplamasıydı .şimdi bedelsiz hareketi başlar göltaş alma niye fıransızlarda 2 milyon lot var kafana çakar , kağıt iyi ama sen göltaş alma niye fıransızlar kafana çakar .abai göltaşa bulaşma kağıtta kavga var şimdi bu sebeplerin hepsi ortadan kalktı .bedelsiz hareketi başlasa kim mal satacak ortalama alım 65 binde en ufak dalgada buraya yağmur gibi alıcı gelir spek tutmaya çalışırsa elindeki mallı kaptırır .birde şu yorum çok saçma adam malı aşağı basacak yada yükseltip çakacak bu kağıt 35 leri gördüğünde kaç lot el değiştirmiş .şimdi aşağı bassa kim mal verir yoksa herkes ufak ufak alırmı .bu tahtada bence çok ekmek var fransızların kağıdı bekleme maliyetleri yoktu yerli spek öyle 1-2 yıl beklemez bence yakında fırtına kopar bence tek şart 2012 kapanışı buralarda olur .65 altı bir kapanış fransızlar biz malı sattık attan kapattı diyecekler sonrası tufan neyse bunlar beklentilerim bu doğrultuda maldayım herkese bol kazançlar sadece sesli düşünüyorum yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir
dun 59.75 e bu gun 61 .25 e basinca kac kisi cesaret edip alim yapti
su anda golts spek hod dese hemen tirsacak bi suru kisadan vole vurmak isteyen aceleci yatirimcilarla dolu
once onlara her kademeden iskence yaparak elindekileri alcak
sira ben uzuncuyum diye takilanlara gelecek onlarida her firsatta assagi basarak kaciracak
ancak cok uzuncular kisavadede paraya ihtiyaci olmayan ve golts i taniyan sabirlilar kazanacak
cawresirfan
25-12-2012, 19:17
Bu kağıtla ilgili artık objektif değerlendirme yapmak imkansız hale geldi, saldım çayıra mevlam kayıra.
Cawresirfan'ın dünkü yazısı aklıma geldi, (umut vermek için iyi kapatacaklar demişti ve öyle olmuştu kapanışı 63 yapmıştı son anda)
Bugün acaba diyorum dün ektiklerini bugün biçtiler mi, yoksa algı bozmaya yönelik mi.
aslında çok öyle aman aman bir güç gösterisi değildi..
sonuçta kağıt zirvesinden 69,50 noktasından %15 düşmüş bir şekilde tepki vermek zorundaydı..
59,75 noktasından destekle 63 kadar hareketi sürdürdü..
eğer yarın bu noktanın altında hacimli bir kapanış gerçekleşirse ..
spek kağıdı götürmek niyetinde değil alttan aldığını üstten vermek
cebi doldurmak
ve maldan çıkmak niyetinde ...
yarın ola hayrola..
bu adam 56-69 hareketinde tek başına yol aldı o kadar lotu kaldırdı ki buna kolay kolay kimsenin gücü yetmez..
eee şimdi geri veriyor ..
hemde öle böle değil evire çevire iteliyor...
yaptığı hacimler taktire şayan ...
yani yukarı giderken fransızalara istinaden topluyor diye hacimler iyi diyorduk..
eeee şimdi aşağı gidiyor ..
şimdi kime veriyor fransızamı ?
bu kadar lotu piyasaya dağıtan bir adam hadi binemeyenler tahtaya atlayın ben tek kazanmayayım birlikte gidelim sizde kazanın diyecek hali yok ya ...
buna en iyi kanıt topikte..
dün hiç burada olmayanlar şüşte birden ortağımız oldular..
bundan kelli eğer bir tepki alışı gelirse ve 2. gün hacimli eksi kapanış gerçekleşirse bu kağıttan kısa vade de bir cacık olmaz..
bu kadar hacimli düzeltme olmaz
bu olsa olsa döşeme olur..
sanırım bu adamların kağıdı götürmek gibi bir niyetleri yok niyet fransızdan kurtulmak
alış için kendilerine bir yer 50-55 55-60 60-65 seçecekler bakalım neresi olacak ...
bugün ekranı kapatayım bakmayayım dedim ama dayanamayıp 63 den alış yaptım..
ve birkez daha anladım
bir kağıtta duygusal davranırsan ,duyguna tecavüz ederler.
aslında her iki yazımda da bu hareketi beklediğimi yazmıştım..
şurdan aldım şurdan sattım demek istemiyorum fakat şuan elimde golts yok bekliyorum..
kimseyi bağlamamakla birlikte .
speğin niyetinin pek iyi olduğunu düşünmüyorum ..
bazı arkadaşlar daha fazla basamaz yapamaz edemez diyor ama yanılıyorlar..
spek istesin yarın öbür gün tabana verir ve kimsenin eli alım tuşuna gitmez
ama 2 tavan çeker burası bayram yeri olur ..
bakın aslana 3 liralık kağıt 40 lira ..
burası imkb burada malın değeri speğin senin eline verebildiği yerdir....
VaLeNTiNe
25-12-2012, 19:27
aslında her iki yazımda da bu hareketi beklediğimi yazmıştım..
şurdan aldım şurdan sattım demek istemiyorum fakat şuan elimde golts yok bekliyorum..
kimseyi bağlamamakla birlikte .
speğin niyetinin pek iyi olduğunu düşünmüyorum ..
bazı arkadaşlar daha fazla basamaz yapamaz edemez diyor ama yanılıyorlar..
spek istesin yarın öbür gün tabana verir ve kimsenin eli alım tuşuna gitmez
ama 2 tavan çeker burası bayram yeri olur ..
bakın aslana 3 liralık kağıt 40 lira ..
burası imkb burada malın değeri speğin senin eline verebildiği yerdir....
Sevgili Cawres basarsa da başka grup gelir elinden alır bence artık bu saatten sonra, 63-65 arası bir ortalaması var büyük ihtimal, 55-56 dan devretmek istiyorsa buyursun, ben mi düşünecem malın çoğu onda kendi düşünsün ne kadar zarar edeceğini.
cawresirfan
25-12-2012, 19:34
Sevgili Cawres basarsa da başka grup gelir elinden alır bence artık bu saatten sonra, 63-65 arası bir ortalaması var büyük ihtimal, 55-56 dan devretmek istiyorsa buyursun, ben mi düşünecem malın çoğu onda kendi düşünsün ne kadar zarar edeceğini.
zarar ettiğini düşünmüyorum 69 -63 hareketinde 1,500,000 lot döndü bugünkü 64-62 hareketinde 500.000 lot..
sonuçta aldı ama vermektende geri kalmadı..
ayrıca ifade edemeden geçemedim ..
kimse söylediklerimden etkilenmesin
yarın bir haber düşer kağıt yönünü uzaya diker ..
vebal almak var ucunda ..
her koyun kendi bacağından asılır ...
Yarın malın tamamını boşaltmayı düşünüyorum teknik açıdan görüntü berbat ve bir o kadar da ürkütücü yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi olamaz yarın pozitif bir gün bekliyorum ayrıca ve bu benim için nacizane satış yeri olacak kendi kararım kimse etkilenmesin asla yatırım tavsiyesi ollamaz
Sonhaber
25-12-2012, 19:50
Adamlar şimdi enerji halka açıyoruz dese,arkasından bedelsiz haberini patlassa nereye gider hayal edemiyorum...hayal kurması da güzel değil mı?
mojetbit34
25-12-2012, 20:00
s.a ben bu malın çok dağınık olduğunu düşünmüyorum hsbc nin malları anlaşarak spek guruba devreldiği aşikar gibi aracı karumların dağınıklığı ise spek böyle bir hata yapmazdı zaten aynı krumdan malı toplu devralsın hissede dağınık görüntü vermeye çalışıyor ky elinde kaldı kim kaldıracak bu malı diye düşünmemizi düşündürmek speklerin psikolojiye oynamak istedikleri aşikar netaşın hareketlendiği fiyata bakın mutlaka ve konya çimentonun hareketlendiği fiyat 50ve 60 tllil fiyatlar afyon çimentoda aynı fiyatlardan başlamış.. gelelim goltas taki hacime bakarsak kademelere bakarsak her kademede 10.bin 8 bin ..5 kademede alıcı 40 bin.satıcı 50 bin bu kadar ky olamaz kendileri oynuyor resmen ortalama hsbc den devraldığı fiyat 60 a denk geliyor maliyeti %10 yukarı taşıdı desek bu kadar malı 1.500 milyon lotu aldılar %10 la burada tutmazlar aşağıda çok salamazlar işlerine gelmez salsalarda dökmek için olur yine kademeler senden benden önce haftalık emirler le kendi mallarını kendileri alırlar değişik aracı kurumlardan 30 lu rakamlar hayelden öte gitmez bana göre bu fiyattan maliyetlen ben yiyemedim ky al sen ye demezler düşüncem buda benim senaryom herkeze bol kazançlar saygılar ytd
isteyen istedigi gibi dusunsun... nice kagitlar var belli krilma noktalarindan sonra karakter degistirmis.... bence goltas icin un var seker var musteride var eee sadece helva yapmak kalmis... karakter degismesi olmasi muhtemeldir..artik ortam hazirdir...ilkonce doker sonrami gider yoksa gider sonrami doker hepsi kendine kalmis..ama gorunen oki adam supermen gibi coook guclu...hooop kaldirip hoop bassiyoo...
VaLeNTiNe
25-12-2012, 20:21
zarar ettiğini düşünmüyorum 69 -63 hareketinde 1,500,000 lot döndü bugünkü 64-62 hareketinde 500.000 lot..
sonuçta aldı ama vermektende geri kalmadı..
1 500 000 malın fransızlardan alınıp geçtiğimiz 2-3 günde piyasada satılmış olması bence mümkün değil, takaslarda da öyle bir görüntü yok. Neyse herkesin kendi görüşü tabi saygı duyarım...
gkhnaksy
25-12-2012, 20:38
takaslara bakınca o en yüksek hacmin olduğu perşembe günü bile ne kadar alım yapıldığı görülüyor,
ben bu durumda hisse hakkında kötü düşünemem,
mal çakma desem çakan kim? hsbc desen zaten gitti amaç buydu
e alanlar o düşüşte de hisseye sahip çıkıp almış gözüküyorlar
gerisini de sayın VaLeNTiNe'nin dediği gibi onlar düşünsün malın çoğu anlarda
http://www.foreks.com/hisse/pages/takas.jsp?bastip=bakiye&seciliHisseIdx=281&hisse=GOLTSEN&kurum=----+KURUMLAR+-----&order=stk0GO&by=desc
fisherfatih
25-12-2012, 20:51
39 da bekliyorum
Hehee çok beklersin o zaman... Kayserili abime takıl sen usta :)
maninblack
25-12-2012, 21:03
Yarın malın tamamını boşaltmayı düşünüyorum teknik açıdan görüntü berbat ve bir o kadar da ürkütücü yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi olamaz yarın pozitif bir gün bekliyorum ayrıca ve bu benim için nacizane satış yeri olacak kendi kararım kimse etkilenmesin asla yatırım tavsiyesi ollamaz
Adamlar şimdi enerji halka açıyoruz dese,arkasından bedelsiz haberini patlassa nereye gider hayal edemiyorum...hayal kurması da güzel değil mı?
s.a ben bu malın çok dağınık olduğunu düşünmüyorum hsbc nin malları anlaşarak spek guruba devreldiği aşikar gibi aracı karumların dağınıklığı ise spek böyle bir hata yapmazdı zaten aynı krumdan malı toplu devralsın hissede dağınık görüntü vermeye çalışıyor ky elinde kaldı kim kaldıracak bu malı diye düşünmemizi düşündürmek speklerin psikolojiye oynamak istedikleri aşikar netaşın hareketlendiği fiyata bakın mutlaka ve konya çimentonun hareketlendiği fiyat 50ve 60 tllil fiyatlar afyon çimentoda aynı fiyatlardan başlamış.. gelelim goltas taki hacime bakarsak kademelere bakarsak her kademede 10.bin 8 bin ..5 kademede alıcı 40 bin.satıcı 50 bin bu kadar ky olamaz kendileri oynuyor resmen ortalama hsbc den devraldığı fiyat 60 a denk geliyor maliyeti %10 yukarı taşıdı desek bu kadar malı 1.500 milyon lotu aldılar %10 la burada tutmazlar aşağıda çok salamazlar işlerine gelmez salsalarda dökmek için olur yine kademeler senden benden önce haftalık emirler le kendi mallarını kendileri alırlar değişik aracı kurumlardan 30 lu rakamlar hayelden öte gitmez bana göre bu fiyattan maliyetlen ben yiyemedim ky al sen ye demezler düşüncem buda benim senaryom herkeze bol kazançlar saygılar ytd
takaslara bakınca o en yüksek hacmin olduğu perşembe günü bile ne kadar alım yapıldığı görülüyor,
ben bu durumda hisse hakkında kötü düşünemem,
mal çakma desem çakan kim? hsbc desen zaten gitti amaç buydu
e alanlar o düşüşte de hisseye sahip çıkıp almış gözüküyorlar
gerisini de sayın VaLeNTiNe'nin dediği gibi onlar düşünsün malın çoğu anlarda
http://www.foreks.com/hisse/pages/takas.jsp?bastip=bakiye&seciliHisseIdx=281&hisse=GOLTSEN&kurum=----+KURUMLAR+-----&order=stk0GO&by=desc
Sevgili ortaklar, müsade ederseniz iki çift kelam etmek istiyorum
yaklaşık 2 yıldır bu mendebur sırtımızda kambur, 10 gündür yaptığı hacim ve hareketlerle tüm İMKB' nin dikkatini çekmiş durumda.
Bırakın 3 -5 kademe yukarı çıkarken insanların takip etmesini, hisse 64,75 ten 61,25 e 3 dakikada düşerken bile 200' e yakın insan burayı takip ediyor. Seans içinde bazen iş sıkıntısından bazen başka sebeplerden laf kalabalığı yapıp insanların beynini şişiriyorum, ancak biraz önce yazılanları okuduğumda, kendi yazdığım onca lakırdı da geldi aklıma. İnanın sadece burayı okuyarak elindeki 3 kuruşu, çoluğunun çocuğunun rızkını buraya yatırabilecek insanlar oluyor.O yüzden kendimden başlayarak bir uyarıda bulunmak istiyorum, lütfen yorumlarımızı biraz dikkatli yapmaya gayret gösterelim, insanlar zaten hissedeki hareketleri görüp merak ediyor, duygularını yönlendirecek düşünce arıyorlar.
Saygılarımla.
gkhnaksy
25-12-2012, 22:28
Haklisiniz sayin maninblack
bu yuzden ben bi muhdet uzaktan izleyecegim hisse hakkinda bisey yazmadan
umarim bu isin sonu hepimiz icin guzel olacak
iyi geceler tum ortaklara
61.25 ten 1000 küsür lot işlem olmuş 2 dakika bu kademe gözükmüş yani kağıdı 61 .25 ten çoooook şanslı bir kimse almış bu 1.gelelim 2 ye göltaşmı kartonmu tartışma konusu temelse göltaş kartona 10 basar temellerini herkesle tartışırım .3 kağıt 39 u görür mü 25 i bile görür peki endeks kaça gelir kağıt buralara gelirse .yani endeks uçmuş gitmiş kağıt zaten pirimsiz birçok hikaye söz konusu kağıt çıkmak için bahane arıyor neyse bunlara rağmen çıkmazsa üstüne birde düşerse her ay bir miktar alırım .birde yazın borsadan çıkıp bir ev almıştım iyi kar ettim satılık, satılır satılmaz 39 dan 49 dan 59 dan yani kağıt çıkmazsa bulduğum yerden gene göltaş alırım vadem mi .yaşım genç uzun yıllar beklerim patron mu beni korkutacak cem bakioğluyla ,ismail tarmanla temettünün tarihinde hiç olmadığı kağılarda ustalık eğitimi almışız her sene azda olsa temettü veren şirkette bekleriz .bu fransızların malını kim aldı peki bence kim sattıysa zamanında 1 e 20 pirimli kağıdı kim sattıysa o aldı ismi merak ediyorsanız zaten yazdım biraz araştırın be o günleri yaşadım hafızam iyidir herkese bol kazançlar ben maldayım yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir
Gerçekten Haklisiniz sayin maninblack .Eli klavyeyegiden herkes yazıyor.Yahu lütfen alıyorum satıyorum gibi şeyler yazmayın .Vebal alırsınız .Herkese bol kazançlar..
Sevgili ortaklar, müsade ederseniz iki çift kelam etmek istiyorum
yaklaşık 2 yıldır bu mendebur sırtımızda kambur, 10 gündür yaptığı hacim ve hareketlerle tüm İMKB' nin dikkatini çekmiş durumda.
Bırakın 3 -5 kademe yukarı çıkarken insanların takip etmesini, hisse 64,75 ten 61,25 e 3 dakikada düşerken bile 200' e yakın insan burayı takip ediyor. Seans içinde bazen iş sıkıntısından bazen başka sebeplerden laf kalabalığı yapıp insanların beynini şişiriyorum, ancak biraz önce yazılanları okuduğumda, kendi yazdığım onca lakırdı da geldi aklıma. İnanın sadece burayı okuyarak elindeki 3 kuruşu, çoluğunun çocuğunun rızkını buraya yatırabilecek insanlar oluyor.O yüzden kendimden başlayarak bir uyarıda bulunmak istiyorum, lütfen yorumlarımızı biraz dikkatli yapmaya gayret gösterelim, insanlar zaten hissedeki hareketleri görüp merak ediyor, duygularını yönlendirecek düşünce arıyorlar.
Saygılarımla.
HAKLISIN kardeşim bu arada diğer okuyan arkadaşlara cidden yarın ne yapacağıma karar veremedim saat oldu 12 ama halen satayım mı kalayım mı bilemedim, yani kısaca herkes yalnız kendi bildiğini yapsın yarın ne yapacağımı bende bilmiyorum yazdığım da asla yatırım tavsiyesi değildir.
bayozgur01
26-12-2012, 00:51
İnşallah açılışı yükselişte yapıp 63 üstü kaparız bugün :cool:
Teşvik belgesi alan İMKB şirketleri
--------------------------------------------------------------------------------
Şirket Haberleri 26.12.2012 - 07:39
--------------------------------------------------------------------------------
FİRMANIN ADI: GÖLTAŞ GÖLLER BÖLGESİ ÇİMENTO SAN. VE TİC.A.Ş.
YATIRIM SEKTÖRÜ/YATIRIMIN CİNSİ: İMALAT - Çimento
MODERNİZASYON
ÖNGÖRÜLEN DESTEK UNSURLARI: KDV İstisnası,
Gümrük Vergisi Muafiyeti
YATIRIM KAPASİTESİ: Klinker üretimi 2079000 TON/YIL
SABİT YATIRIM(TL): 27.000.000
İTH.MAK.TEÇ.TUT.(ABD$): 12.994.930
İSTİHDAM(Kişi):
Güzel haberler yolda mı acaba ?
bayram78
26-12-2012, 08:30
Arkadaşlar merhaba
bakıyorum herkes burda ahkam kesiyor.yok almış yok satmış fransızlar çıkmış v.s birsürü ilgisiz yazılar.
Bazılarıda buraya yazı yazıp ileriki tarihlerde ben demedimmi demek için yazıyor.
Arkadaşlar gerçek yatırımcılar birşey yazmak isterlerse sadece şirketin temel ve teknik bilgilerini yazar.
Pc başına oturup aklından geçeni yazmaz milletin kafasını karıştırmaz.dikkatli olmak lazım.
Belki senin elinde 100 lot hisse vardır. Başkaların elinde 10000 lot hisse olabilir.kazançlar kayıplar yazdığınız olumlu olumsuz bişeyden etkilenip büyük zararlar yazabilir.
Lütfen dikkat edelim.rastgele yazılar yazmayalım.
http://a1212.hizliresim.com/14/u/h9gwk.png (http://bit.ly/c25MCx)
günaydın
http://b1212.hizliresim.com/14/u/h9hnv.png (http://bit.ly/c25MCx)
yorgun öküz formatı oluştu, hacimde azaldı bugün...
https://secure.********/965-043-735
işlem hacmi ilk seans 158 bin
şu an 52 bin. hacmin düşmesi ile stabil duruma geçecektir...
çaylakankara
26-12-2012, 14:05
hacim de diğer günlere kıyasla düştü...??????????
kunta_kinte
26-12-2012, 14:05
derinlik paylaşabilir misiniz?
38 bin / 56 bin
kademeler de diğer günlere göre sığ
63 te bekleyen 17 bin şimdilik sınır ...
jo in me varmı.Teşekkürler.
maninblack
26-12-2012, 16:31
Bu başlığı şu anda 54 kişi okumaktadır. (9 üye ve 45 ziyaretçi)
maninblack, 33petek, 500mg, bugatti, cawresirfan, cemre33, logkabin, sahiici, sevda
Kimsede heyecan kalmadı sanırım, spek tırstır dı mı ne
logkabin
26-12-2012, 16:33
maninblack, 33petek, 500mg, bugatti, cawresirfan, cemre33, logkabin, sahiici, sevda
Söylenecek yeni bir sey daha yok dostum...tahta tam anlamiyla el degistiriyor...61-65 simdiki bandimiz...bu bantta yataya sarabilir kisa vadede...
cawresirfan
26-12-2012, 16:41
kapanışta neler oldu golts burlardamı acep ?
maninblack
26-12-2012, 16:54
Bu durum karşılıklı al ver ile alakalı değil sanırım, tahminimce fransızlar gitti ve tahtada 2 grup var, kılıçlar çekili, gücü gücü yetene gibi, Alışlar da, satışlar da çok sert
http://f1212.hizliresim.com/14/u/h9tyy.png (http://bit.ly/c25MCx)
http://f1212.hizliresim.com/14/u/h9tzp.png (http://bit.ly/c25MCx)
bütün gün burdaydım, birkaç film izledim:)) son 5 dk da yukarı doğru hareket yaptı. 62.75 birkaç tanede 63 ten aldı. 62.75 e satış geldi tekrar, son iki dk da 62.75 ten alımlar yaptı.. artık ne anlama geldiğini siz yorumlarsınız, grafikler nerelerden geçiyor nerelere değiyor...
maninblack
26-12-2012, 17:08
http://f1212.hizliresim.com/14/u/h9tyy.png (http://bit.ly/c25MCx)
http://f1212.hizliresim.com/14/u/h9tzp.png (http://bit.ly/c25MCx)
bütün gün burdaydım, birkaç film izledim:)) son 5 dk da yukarı doğru hareket yaptı. 62.75 birkaç tanede 63 ten aldı. 62.75 e satış geldi tekrar, son iki dk da 62.75 ten alımlar yaptı.. artık ne anlama geldiğini siz yorumlarsınız, grafikler nerelerden geçiyor nerelere değiyor...
herşey olabilir ortak, yarına ümit verip mal basmak ta olabilir, gerçekten iştahlı da olabilir
_Camoglu_
26-12-2012, 17:55
Aynen spekler tırstırdı... Fiiler tepişti ... Karıncalar ezildi... :)
poyraz3641
27-12-2012, 00:24
relax beyler aga burda yarın görüşelim.?çizzzz
maninblack
27-12-2012, 09:56
golts dostum buralarda mısın ?
bizim tahta sakinledi şurada 2 iş günü kaldı 2 gün daha sakin geçer sonra fırtına kopmaya başlar yelkenlerin dolması için her ortam uygun bakalım yeni yıl ola hayrola herkese bol kazançlar
maninblack
27-12-2012, 10:50
kim bu 5 -5-5-5 alan neyin sinyalini veriyor acaba
MURAT BEREN
27-12-2012, 11:31
http://b1212.hizliresim.com/14/v/hbquz.png (http://bit.ly/c25MCx)
http://b1212.hizliresim.com/14/v/hbqxq.png (http://bit.ly/c25MCx)
celik comak
27-12-2012, 14:30
hayret ilk defa 51 civarlarındayızz kişi sayısı olarak hava soğudu sanırım ama az daha soğumalıı sonra ver elini everest tepesi :)YTD
olası bir endeks düzeltmesinde aşağıları görücek gibi duruyor, buralarda yaşışmışa benziyor şimdilik. diğer kağıtlardan veya bizim kağıttan gelecek olası bir haber durumu değiştirebilir.. ekle son karar, bekle gör....
http://g1212.hizliresim.com/14/v/hbs07.png (http://bit.ly/c25MCx)
kapanışa doğru ne yapacak bakalımi bügünde alımlı gösteriyor.. 63.50 ye değecekmi,
bu karektirsizden ne bekliyorsak, endekse bak adamın yaptıklarına bak..
Nedenki işte endeks düştü oda düşüyo ,,,, demekki bağı varmış, ama çıkarken değil sadece inerken,, bahane hazır endeks düşüyo,,,
Değerli golts müdavimi arkadaşlarım elimde sembolik (takip maksatlı ) garicinde GOLTS kalmadı,
Evvelki gün karektersiz kağıtla vedalaştım...
Bir süre dışarıdan takip etsem iyi olacak gibi
Belki bir noktada bir yerde buluşmak dileğiyle
Hepinize bol bereketli,kazançlı günler,
Arada belki dövüş çekişe gelirim :))
Saygılarımla!!!
haklısınız, endeks te kırmızı olmuş görememişim.
http://a1212.hizliresim.com/14/v/hbvlj.png (http://bit.ly/c25MCx)
MUMCUBUK
27-12-2012, 19:29
Rüzgardan sonra sessizlik olması asıl fırtınanın gelmesi için gereklidir .ytd.
ozzythedad
27-12-2012, 20:27
hazır topik te sakinlemiş,yarın ya da pzt.si yeni yıla şöyle bi 65 lerde girsek ne iyi olurdu ...
..AKIN..
27-12-2012, 21:28
hazır topik te sakinlemiş,yarın ya da pzt.si yeni yıla şöyle bi 65 lerde girsek ne iyi olurdu ...
55 olmasın da 60 lara razıyız :)
kelaynak
27-12-2012, 21:37
gücünü biraz kaybetti... çok yük var üstünde... buralarda biraz daha yukarı yönlü yatay fena olmayacak..
Sonhaber
27-12-2012, 22:05
Adamlar bu kadar malı boşuna dağıtmadılar mutlaka orta ve uzun vadeli bizlerin bilmediği planları var ve başlangıç için düğmeye basıldı diye düşünüyorum kısa vadede buraların yeni zirve yerleri olduğunu düşünüyorum bu kadar işlem hacmi ısrarla önceki zirve yerlerini geçmeme ısrarını bütün ortaklar seanslar da gördük şimdi yataya alıp yavaş yavaş aşağıya gelecek.01 Ocak itibari ile takaslar daha net okunacak nedeni yeni spk göre kaydedilmemiş hisseler kayıt altına alınmış olacak spk veya Demirel'ler ne yapacagı az çok belli olur.2013 inşaat sektörü %6 civarında büyümesi bekleniyor yani burada ki büyüme süprizi olmayacak gibi göltaş büyümek istiyorsa ya yeni satın almalar yapacak yara ortaklık kuracak çimentonun bundan sonraki bilanço beklentileri önceki seneler gibi olur ancak enerji nın devreye girmesi kar arttıracak ama enerji şirketininde borçları olduğunu düşünürsek bizim hisseyi 100 seviyelere gelmesi için nasıl haber veya beklenti icinde olması lazım enerjinin borç ödemeleri olduğunu düşünürsek kar payı olarak bize kar ödenir mı?
entelekia
28-12-2012, 01:02
Yarın ya da değilse ondan sonraki bir kaç iş günü içinde yukarı güzel bir çubuk dikmesi lazım. yoksa bu hisse için hiç bir çözümleme de bulunamamışım demektir. Artık bu rakamların üzerinde yol alma demlerinde, olabildiğince sıkıştı. Yatırım tavsiyesi değildir.
http://f1212.hizliresim.com/14/w/hckmu.png (http://bit.ly/c25MCx)
günaydın
online01
28-12-2012, 09:11
jo in. me/433-111-521
jo in. me/433-111-521
yenileme imkanın var mı?
eski günlerine döndü
düşük işlem hacmi, dar bantta hareketler
hayırlı cumalar...
Sonhaber
28-12-2012, 11:00
sermaye tavanına ulaşması için son tarih nedir?
http://f1212.hizliresim.com/14/w/hcml4.png (http://bit.ly/c25MCx)
http://b1212.hizliresim.com/14/w/hcmy3.png (http://bit.ly/c25MCx)
maninblack
28-12-2012, 15:24
Bu başlığı şu anda 45 kişi okumaktadır. (11 üye ve 34 ziyaretçi)
maninblack, cawresirfan, cemre33, gkhnaksy, hfehmi, javs, prens_poet, robii, sevda, Sonhaber, uur35
Haftaya da böyle giderse 11+6 yedek kalırız burda
http://f1212.hizliresim.com/14/w/hcusp.png (http://bit.ly/c25MCx)
http://g1212.hizliresim.com/14/w/hcv6u.png (http://bit.ly/c25MCx)
http://g1212.hizliresim.com/14/w/hcv77.png (http://bit.ly/c25MCx)
61.25 ten geri yerine koyuyor, epey böyle kademe işi yapar sonra yukardan mı aşağıdan mı yapar bu işleri adamın keyfini bekliyeceğiz artık...
bu garanti e-trader paralı mı?
hala düşsün istiyor ş... 31 , 31 ne kadar daha düşeceksin .. yılbaşına nasıl girersen öyle geçermiş pehh:))))))
bu garanti e-trader paralı mı?
garanti den işlem yaparsan bedava, sadece derinlik 40tl/ay..
http://b1212.hizliresim.com/14/w/hcx2g.png (http://bit.ly/c25MCx)
son dakikaya kadar ümitle bekliyorlar, sonra spek nerden isterse ordan satıyorlar.. paranın gücü
maninblack
28-12-2012, 16:42
hERKESE İYİ HAFTALAR
http://b1212.hizliresim.com/14/w/hcxhf.png (http://bit.ly/c25MCx)
allantoin55
28-12-2012, 16:45
Yuh be yine aşagı yolculuk başladı
maninblack
28-12-2012, 16:57
http://b1212.hizliresim.com/14/w/hcxhf.png (http://bit.ly/c25MCx)
Eleman şeklini yapmış, ben ne dersem o diyor
selimtez
28-12-2012, 18:53
Tüm göltaşseverlere...
http://www.youtube.com/watch?v=BtpD2_S1iY0
ardavber
28-12-2012, 22:20
Slm arkadaşlar. Genel kurul tarihi ne zaman birde garantinin derinlik programı ne kadar (aylık) cevaplayan arkadaşlara şimdiden tşk ederim
Black Dragon
28-12-2012, 23:26
Slm arkadaşlar. Genel kurul tarihi ne zaman birde garantinin derinlik programı ne kadar (aylık) cevaplayan arkadaşlara şimdiden tşk ederim
Genel kurul bilmiyorum
Telefon ve tablet için derinlik tek kademe aylık 6.5TL 5 kademe 20 TL (Iphone ve Android uyumlu)
Bilgisayar içn tek kademe 20 TL 5 kademe 40 TL gene aylık
huryat32
28-12-2012, 23:47
Arkadaşlar merhaba bende bu hisse yok goltsa ilk defa yaziyorum sadece bir arkadasimdan şunu duydum sizlerle paylaşayim dedim göltaşın limak grubuna satıldıgini ama gizlendigini duydum saygilar
Kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir.
retne123456
29-12-2012, 00:00
Bilader bende iki hisse var 3 seneden beri bagfs ve golts ikiside çok değerli bence ama hangi gruba satılırsa satilsin sağlam bilançosu herşeyi ancak prim yaptı ve aşağı çekiyorlar suan çünkü ocak ayına düşük girmek için yapılıyor bu ve silkeleme için dususlerki yıl bazında getiri siralamasinda göze batması için örneğin ocakta 57 leri gösterip tekrar 70 leri görmesi gibi ocağın 2. Haftasına kadar yabancılar almaya başlar ımkb den al sat demiyorum hiçbir hisseyi yanlış anlasilmasin ky nin çoluğunun cocugunun rizki var etkilemek istemem
Arbitration
29-12-2012, 10:27
Arkadaşlar merhaba bende bu hisse yok goltsa ilk defa yaziyorum sadece bir arkadasimdan şunu duydum sizlerle paylaşayim dedim göltaşın limak grubuna satıldıgini ama gizlendigini duydum saygilar
Kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir.
Selamlar,
Er ya da geç olacağı bu ama bence daha zaman var. Şu haliyle satılması oldukça zor, öncelikle içindeki Göltaş Enerjinin ayrılması gerek, a Limak ben toplu olarak illa alayım derse o da olur. Her iki durumda da önce değerleme yapılacağı için enteresan rakamlara ulaşılacaktır.
Ama dediğim gibi daha bu olaylara zaman var.
Saygılar,
huryat32
29-12-2012, 11:08
Kardeş toplu olarak alacagini duydum inşallah dogru cikarda herkes kazanir fransizlar bu hisseden cikti simdi sirada bence bu haber var ama biraz ortalik yatismasi lazim gibi geliyor hayirlisi diyelim
Yatırım tavsiyesi degildir..
Selamlar,
Er ya da geç olacağı bu ama bence daha zaman var. Şu haliyle satılması oldukça zor, öncelikle içindeki Göltaş Enerjinin ayrılması gerek, a Limak ben toplu olarak illa alayım derse o da olur. Her iki durumda da önce değerleme yapılacağı için enteresan rakamlara ulaşılacaktır.
Ama dediğim gibi daha bu olaylara zaman var.
Saygılar,
iyide üstat bu söylenti geçen sene de vardı 1 yıl geçti daha ne kadar zaman lazım acaba?????????????? yada uydurmamı yoksa!!!!!!!!!!!
Arbitration
29-12-2012, 11:25
iyide üstat bu söylenti geçen sene de vardı 1 yıl geçti daha ne kadar zaman lazım acaba?????????????? yada uydurmamı yoksa!!!!!!!!!!!
Başka bir söylenti de benden : Baba hayatta olduğu sürece bu şirket satılamaz !
Black Dragon
29-12-2012, 11:40
Söylentilerle devam :) Azrail gel sevket baba artık senin yerin buralar değil demiş :)
Arbitration
29-12-2012, 11:43
Söylentilerle devam :) Azrail gel sevket baba artık senin yerin buralar değil demiş :)
:) , yanlış anlaşıldı. Sadece Şevket in satış birleşme vs lere çok karşı olduğu söylenmekte.
Tek korku, tek engel gözüken Fransızlar da çıktı gitti. Kağıt yine uçacak, kaçacak olmadı..
Bu beklenti de bitince... Eski hikayeler, satış fısıltıları ısıtılıp ısıtılıp önümüze gelmeye başladı yine.
Birşeyler olacaksa.. Fransızların çıktığını da unutturup ortaya dağılan senetleri topladıktan sonra belki..
En azından Genel Kurul'a kadar sabretmek lazım... Sabır.
bukowski.mos
29-12-2012, 13:38
CAMBAZA BAK OYUNU
Bir memlekete gelen cambaz ipini gerer üzerinde yürüyerek gösterisini yapmaya başlarmis, yankesiciler oraya toplanan halkin cambazi izlemesi icin cambaza bak cambaza bak diye elleriyle yukariyi gosterip işlerini yapar, milletin cebinde cuzdaninda nevarsa alip, ahaliyi soyar soğana çevirirlermis.
CAMBAZ IPTE DOSTLAR...
Nacizane gorusumdur. Kimse alinmasin, gucenmesin...
Sonhaber
29-12-2012, 15:20
Vay vay verin çoşkuyu ky demek ki operasyonun ikinci adımı için düğmeye basıldı
entelekia
29-12-2012, 17:34
Ya habibi, nerde o günler ! KY'yi yıllardır süründürmeyi kar kabul ettiler o zaman azrail gelene kadar kar'a devamı oynuyor babalar. Biz de her şeyden ümidi kesip tek ümit olarak Azrail'in gelmesini bekler olduk. Baba bize bir yerlerli ile gülüp adamı böyle meletirler diyordur şimdi. :-)
Tek korku, tek engel gözüken Fransızlar da çıktı gitti. Kağıt yine uçacak, kaçacak olmadı..
Bu beklenti de bitince... Eski hikayeler, satış fısıltıları ısıtılıp ısıtılıp önümüze gelmeye başladı yine.
Birşeyler olacaksa.. Fransızların çıktığını da unutturup ortaya dağılan senetleri topladıktan sonra belki..
Eger tüm hisseleri kendisi başkaları adına aldırdıysa borsa,dan temelli ayrılmayı düşünürlermi acaba....................
Grandmaster
30-12-2012, 01:37
ben de bu patron hayattayken bedelsiz vermez diye duydum geçen
ortalık soylentiden geçilmiyor :)
Sonhaber
30-12-2012, 13:13
Limak 2013 senesinde grup olarak enerji alt yatırımlarına ağırlık vereceğini,Sabancı grubu ise enerji ve çimento da 2013 büyücegini belirtmiş çimentoda yeni satın almalardan bahsediyor. Sabancı grubu. Kaynak ekonomist gergisi bu hafta ki sayısı
Bol bedelsizli ve karlı yıl olur inşallah göltaş için...Şimdiden mutlu senelerrr.....
maninblack
30-12-2012, 22:52
CAMBAZA BAK OYUNU
Bir memlekete gelen cambaz ipini gerer üzerinde yürüyerek gösterisini yapmaya başlarmis, yankesiciler oraya toplanan halkin cambazi izlemesi icin cambaza bak cambaza bak diye elleriyle yukariyi gosterip işlerini yapar, milletin cebinde cuzdaninda nevarsa alip, ahaliyi soyar soğana çevirirlermis.
CAMBAZ IPTE DOSTLAR...
Nacizane gorusumdur. Kimse alinmasin, gucenmesin...
Vay vay verin çoşkuyu ky demek ki operasyonun ikinci adımı için düğmeye basıldı
Yorumsuz :bravo:
prens_poet
30-12-2012, 23:08
2013 Göltaş'ın yılı olsun, Göltaş yatırımcılarının yüzü gülsün. Mutlu yıllar herkese.
maninblack
30-12-2012, 23:30
Bir yıl daha yaşlandığımız, ölüme bir adım daha yaklaştığımız 2013 yılında Allah' ın (c.c.) herkesin gönlüne paranın yaşamın devamı için gerekli ancak herşey olmadığını ilham etmesini temenni ediyorum. Bu yılın sevdiklerimize, ailemize daha fazla vakit ayırdığımız, daha sağlıklı ve daha mutlu bir yaşam geçirmenin yollarını aradığımız bir yıl olmasını diliyorum. GÖLTAŞ yönetim kurulu üyelerininde de paylamanın ne demek olduğunu hatırlamalarını diliyorum :)
şensobey
31-12-2012, 07:49
Herkese sağlık,mutluluk başarı ve kazanç dolu 2013 yılı diliyorum.:party:
maninblack
31-12-2012, 09:36
hisse de enteresan işler mi oluyor benim ekranım mı donuyor anlamadım
http://g1212.hizliresim.com/14/z/hhb1s.png (http://bit.ly/c25MCx)
günaydın
https://secure.********/792-582-536
yeni yıl ola şu baskı kalka herkese mutlu yıllar
celik comak
31-12-2012, 09:58
Yeni yılda, her şeyin gönlünüzce olmasını diler, tüm beklentilerinizin gerçekleşmesini temenni ederim. Mutlu yıllar goltaşcı ortaklarımm
merhaba arkadaşlar
tahtaya
cıtı gelmiş
bu adamlar bir günde
157000 lot mal mı almış
bu ne dimek bilen varmı
maninblack
31-12-2012, 12:40
Aynen öyle demek, perşembe günü almışlar
https://secure.********/533-724-392
bir günde bu kadar malı kim satmış arkadaşlar takasları toplasan günlük 157000 yokki
sergenio
31-12-2012, 13:02
yeni kote olan kagıtlar?
Diger takaslarda oyle arkdaslar alim degil o citinin ad degisikligi bundan sonra takaslar parali olacak aylik odeyen gorwcek vw komisyonlarda artacak yazdiklarim yatirim tavsiyesi deildir
GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
okidoki2006
31-12-2012, 14:16
yeni yılın sizlere ve tüm sevdiklerinize sağlık,huzur mutluluk ve bol kazanç getirmesini dilerim
http://g1212.hizliresim.com/14/z/hhlc7.png (http://bit.ly/c25MCx)
Yeni yılda herşey gönlünüze göre olsun''
http://b1212.hizliresim.com/14/z/hhnj2.png (http://bit.ly/c25MCx)
MALIMALI
31-12-2012, 15:30
İMKB'de Şeker gibi tatlı Tavan tavan Göltaş hisesi, 2013 masal gibi güzel bir yıl 100 ve üzeri Göltaş hissesi diliyorum.
http://f1212.hizliresim.com/14/z/hhr37.png (http://bit.ly/c25MCx)
çaylakankara
31-12-2012, 16:26
ne oldu da 62,25 i gördü?
çaylakankara
31-12-2012, 16:27
62,75 ? :)
babayın kemiği, yılbaşı hediyesi yaptı...
çaylakankara
31-12-2012, 16:27
63 hıza yetişem,yorum ne oldu da?
http://f1212.hizliresim.com/14/z/hhrkr.png (http://bit.ly/c25MCx)
http://f1212.hizliresim.com/14/z/hhrkr.png (http://bit.ly/c25MCx)
sayin golts bugun ilk defa basima geldi,,gorunen fiyatin ustune emir verdigim halde aldi,,bir ara heryerden alacak gibi bir hisse kapildim..buda beni biraz korkutdu hemen vermeyi kestim...
bu tahtada gorunen fiyata bile emir bazen beklerken,,son yarim saat ,yeni sene icin beni baya bi umutlandirdi...
butun topik sakinlerininde yeni yili kutlu olsun..iyi seneler...
VaLeNTiNe
31-12-2012, 16:42
Yeni spk yönetimi görevine başlamış hepimiz için hayırlısı olsun.
Bu vesile ile bütün göltaş ailesinin yeni yılını kutlar; yeni yılda sağlık, başarı ve mutluluk dilerim...
http://b1212.hizliresim.com/14/z/hhs44.png (http://bit.ly/c25MCx)
çaylakankara
31-12-2012, 16:43
kapanış 63?
cawresirfan
31-12-2012, 16:44
biz bundan gözümüzü ayırmadıkça bu adam bizi daha çok tokatlar ...
bir giriş yaptık ama umarım yüzümüzü kara çıkarmaz...
2013 yılı tüm golts ortaklarına mutluluk ve huzur getirmesi dileğiyle..
kapanış 63?
Ben 62.75 görüyorum acaba yanlışmı görüyorum :)
enjoy yok mu
var abi 2011 model dizel. :)
kunta_kinte
31-12-2012, 16:53
Doğru görüyorsun 62.75 kapattı. İnşallah bu başlangıç olur...
kunta_kinte
31-12-2012, 16:54
sayın golts bir derinlik alabilir miyiz?
cawresirfan
31-12-2012, 16:59
var abi 2011 model dizel. :)
:kahkah::kahkah::kahkah:
Senenin son hareketi güzel oldu, devamını bekleriz.
Herkese sağlıklı ve mutlu bir yeniyıl dileğiyle.
istinye 1
31-12-2012, 17:37
62 50 ye 700 lot satış yazmıştım eve bi geldim hepsi gitmiş.
Sevineyimmi üzüleyim mi bir türlü anlamadım.:notr:
62 50 ye 700 lot satış yazmıştım eve bi geldim hepsi gitmiş.
Sevineyimmi üzüleyim mi bir türlü anlamadım.:notr:
hayırlısı olsun diyelim, aslında göltaşın 1xx altında olması şaşkınlık uyandırması gerekir,sorguladıkta fakat hep dendiki efendim fransızlar en büyük engel, öyle bir engel artık yoksa engel olan kimler peki, daha daha çok toplamak isteyenler sanırım. y.t.d
bekleyen adam
31-12-2012, 18:22
Tüm göltaş'lı ortaklarımızın yeni yılını kutlarım.Hepinize sağlıklı mutlu ve bereketli seneler dilerim .Saygılar ,selamlar.
GÖLTAŞspor futbol takımı 2013'te Devler Ligine hazır..
Önce 100'ler kulübü maçlarına çıkarız, sonrası Allah kerim..:wink:
Tabi öncelikle hepimize sağlıklı ve huzurlu bir yıl olması dileğiyle.. Göltaş yatırımcısının yeni yılı kutlu olsun..
alper1071
31-12-2012, 20:32
Arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım, hepinize mutlu sağlıklı bol kazançlı yıllar dilerim
Visionary_++
01-01-2013, 12:19
2013 yılı senin senen olsun göltaş. Güldür artık yüzümüzü.
Göltaş hissedarlarına yeni yılda mutluluklar dilerim...
hisse 55-69 arası yabancılardan alındı bu hisseyi satın alanların elbet bir bildiği vardı 69dan alıp 55e verecek değiller ya...inşallah herkes kazanır...
cawresirfan
01-01-2013, 22:26
hisse 55-69 arası yabancılardan alındı bu hisseyi satın alanların elbet bir bildiği vardı 69dan alıp 55e verecek değiller ya...inşallah herkes kazanır...
88-96 arasında da 750 ,000 lot alındı
sonra hisse 39 a kadar düştü...
okidoki2006
01-01-2013, 22:27
:yes: :) :)
uguraltun
01-01-2013, 22:44
:yes: :) :)
konuya vakıf olanlar işi biliyorlar.:)
herkesin gönlünce olsun.yinede dikkatli ve temkinli olmakda fayda var..umarım güzel rakamlar görülür..
Visionary_++
01-01-2013, 22:46
Benim gördüğüm fibo %50den döndü. Yön yukarı olacak gibi görünüyor. İrfan hocam daha iyi bilir :)
okidoki2006
01-01-2013, 22:47
konuya vakıf olanlar işi biliyorlar.:)
herkesin gönlünce olsun.yinede dikkatli ve temkinli olmakda fayda var..umarım güzel rakamlar görülür..
Allah aşkına uğur abi işi bilsek 90 liradan kucaklayıp 50 liralardan yıllarca taşırmıydık :he:
retne123456
01-01-2013, 22:52
http://www.hisse.net/forum/showthread.php?t=97511&page=37&p=8221277#post8221277
Yıllık hisse yarılmamızda yarın sabah 09.45 itibariyle tahmin alma bitecektir.
Süre bitmeden en az %20 en çok %50 oranında 3 hisse seçerek topiğe yazmanızı bekliyoruz.
SN.ORTAGIM O ZAMAN BEN BAGFAŞ DIYORUM BEDELSIZLER IÇINDE EN UCUZ U BAGFASTIR HEPSI PIRIM YAPTİ EN GEÇ NISAN AYİNA KADAR %65 GETIRI TAHMINIM ILE YTD. EMEKLILIK FONLARİ SATİŞİ BITTIMI ROKET ATESLENIR BAGFASTA ZATEN 82 HEDEF BIÇMIŞ IŞ YATİRİM VE BIRKAÇ YATİRİM ORTAKLİĞİ ŞIRKETI HAFTALIKLARDA DA DILLENME BASLADIMI ROKET UÇUŞA HAZİR DEMEKTIR ALLAHİN IZNI ILE
ytd.
s3 cihazım'dan tapatalk 2 ile gönderilmiştir.
Allah aşkına uğur abi işi bilsek 90 liradan kucaklayıp 50 liralardan yıllarca taşırmıydık :he:
:kahkah:
uguraltun
01-01-2013, 22:53
okim o zamanlar acemiliğine denk gelmiştir diye değerlendirdim.mutlaka algı yanılması oluyor ve yanıltıyorlarda .bende hiç yok dostlarımın kazanmasın her zaman isterim..
göltaşın konyadan eksiği ne?.....
uguraltun
01-01-2013, 22:53
:kahkah:
okim kendini ele verdin..:)
uguraltun
01-01-2013, 22:55
göltaşın konyadan eksiği ne?.....
ben ayda bir defada olsa fabrikanın önünden geçiyoruz,bacası tütüyor..benim gördüklerim bunlar..:)
okidoki2006
01-01-2013, 22:56
SN.ORTAGIM O ZAMAN BEN BAGFAŞ DIYORUM EN GEÇ NISAN AYİNA KADAR %65 GETIRI TAHMINIM ILE YTD. EMEKLILIK FONLARİ SATİŞİ BITTIMI ROKET ATESLENIR BAGFASTA ZATEN 82 HEDEF BIÇMIŞ IŞ YATİRİM VE BIRKAÇ YATİRİM ORTAKLİĞİ ŞIRKETI HAFTALIKLARDA DA DINLENME BASLADIMI ROKET UÇUŞA HAZİR DEMEKTIR ALLAHİN IZNI ILE
ytd.
Birde doğru topiği tuttursaydın.Müslüman mahallesinde salyangoz pazarlıyorsun :kahkah:
retne123456
01-01-2013, 22:57
Nedenki ortak anlamadim şimdi :)
ben ayda bir defada olsa fabrikanın önünden geçiyoruz,bacası tütüyor..benim gördüklerim bunlar..:)
uğur abi yanından önünden geçerken arada bi de soruver tüyo var mı tüyo....:) bedelsiz var mı ? fransızlar niye sattılar...
okidoki2006
01-01-2013, 22:58
okim o zamanlar acemiliğine denk gelmiştir diye değerlendirdim.mutlaka algı yanılması oluyor ve yanıltıyorlarda .bende hiç yok dostlarımın kazanmasın her zaman isterim..
Yok be abim o zamanki tekniğine bakıp 120 hedef koymuştum ama hedefi koyan göltaş oldu :he:
okidoki2006
01-01-2013, 23:00
Nedenki ortak anlamadim şimdi :)
yazacağını ahanda bu linke tıklayıp yazarsan işlem tamamdır :)
retne123456
01-01-2013, 23:02
yazacağını ahanda bu linke tıklayıp yazarsan işlem tamamdır :)
ORTAK BIRAZ ARANİZDAN UZAK KALDİM ONDANDIR. ŞIMDI ANLADİM :)
uguraltun
01-01-2013, 23:10
uğur abi yanından önünden geçerken arada bi de soruver tüyo var mı tüyo....:) bedelsiz var mı ? fransızlar niye sattılar...
ıspartada devamlı görüştüğm bir abimiz var. inanın ondada yoktur.. 58 lerdeyken seansta söylemişler..bizde seyretmiş olduk..ben elimdeki burce ve gsaraylar belimi büktü..kıpırdayacak bir lot alacak halim kalmadı bende inandım en azından 70 denemesi olarak.fakat almadım..pazartesi kapanış iyiydi umarım yukarı yönlü devam eder..
uguraltun
01-01-2013, 23:11
Yok be abim o zamanki tekniğine bakıp 120 hedef koymuştum ama hedefi koyan göltaş oldu :he:
okim eldeki hisseler bir yere geldimi yeni dirençler buluyoruz..tutmadımıda göçüyoruz..:)
Bedelsizlerin atesini bu merkep korukler mi ki ytd
GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
https://secure.********/506-688-826
http://b1301.hizliresim.com/15/2/hkr51.png (http://bit.ly/c25MCx)
günaydın
10 dakikada 5.600.000 TL. hacim var ve bir kademe bile yukarıda değil...
Anlayan varsa beri gelsin...
http://f1301.hizliresim.com/15/2/hkrjj.png (http://bit.ly/c25MCx)
http://resimyukleyin.net/images/78791730091434502145.png
https://secure.********/335-819-710
maninblack
02-01-2013, 13:14
Konya 150.000 TL lik işlem hacmi +%3,12
Golts 20.236.370 TL' lik hacim +%1,20
https://secure.********/488-205-156
Konya daki yüzde artış yanıltmasın cuma kapanışta 17,30 da tabanı göstererek kapadılar normal kapanış 331 olması gerekirken 321 ile kapadığı için %3 görünüyor,, ytd
okidoki2006
02-01-2013, 13:27
Konya 150.000 TL lik işlem hacmi +%3,12
Golts 20.236.370 TL' lik hacim +%1,20
senden utandımı ne :he:
borshacim
02-01-2013, 13:44
takas verilerine neden ulaşamıyoz arkadaşlar, bileniniz var mı ?
kademe kademe aşağı basmaya başladılar...
okidoki2006
02-01-2013, 13:52
takas verilerine neden ulaşamıyoz arkadaşlar, bileniniz var mı ?
yeni yılın küçük yatırımcılara yeni bir süprizi:)
benmi yanlış görüyorum anlamadım gitti. 64 ü aldı şimdi 63.25 oldu. var bir iş bunda ama neyse hayırlısı artık.şemsiye açılacakmı deneyeceğiz....
bakalım satış dalgası nerede duracak...
MALIMALI
02-01-2013, 14:45
Bu hissede %3300 bedelsiz var diyorlar yani 33 + 1 = 34 adet göltaşımmı olacak Rüyamda görüyorum gerçek olursa nasıl olur beklemeye değermi.
MALIMALI
02-01-2013, 14:46
Rüyalara inanılmaz ama rüyamda gördüm ne yapalım bakalım.
Sonhaber
02-01-2013, 14:51
Sadece bedelsiz potansiyeli taşıyor bu olay yeni değil amerikayı yeni keşfetmiyoruz ky vermeyin çoskuyu.......adamlar bırakın 33 bedelsiz vermeyi 10 bedelsiz verse bile bu fiyatla ve hacimle bekler mi?
http://f1301.hizliresim.com/15/2/hkykw.png (http://bit.ly/c25MCx)
cawresirfan
02-01-2013, 14:53
63 üzeri kapatması şart..
bu hacimle 63 altında kaparsa yine hissenin gücü azalır...
MALIMALI
02-01-2013, 14:55
Sadece bedelsiz potansiyeli taşıyor bu olay yeni değil amerikayı yeni keşfetmiyoruz ky vermeyin çoskuyu.......adamlar bırakın 33 bedelsiz vermeyi 10 bedelsiz verse bile bu fiyatla ve hacimle bekler mi?
Yani rüyalar gerçekmi olur diyorsun
Yani rüyalar gerçekmi olur diyorsun
kışın üşütmeyin , üzerinizi iyi örtün.. mazallah,
MALIMALI
02-01-2013, 15:06
kışın üşütmeyin , üzerinizi iyi örtün.. mazallah,
Haklısın seni herzaman okuyorum gerçekten seviyeli ve faydalı bilgiler veriyorsunuz tşk. Tamam rüya görmek yok en azından gözlerim açıkken.
cawresirfan
02-01-2013, 15:23
büyük ihtimal birden fazla grup didişiyor çözemediğim bir sürü işlem oluyor kademelerde..