View Full Version : Yönetimde Yeni Sorumlu
Objektif
22-04-2004, 13:07
Son günlerde yoğunlaşan iş tempom ve forumun yoğunlaşan temposundaki kesişme yönetici olarak tek başıma foruma yetemeyeceğim kaygısını da getirdi.
Bu aşamada forumdan tanıdığınız sayın Justice'ten forumda yardımcı olmasını rica ettim. Kendisi de bu ricamı kabul etti ve forum sorumluluğuma omuz verdi.
Kendisine görevi kabul ettiği için teşekkür eder, başarılar dilerim.
SunShine
22-04-2004, 13:14
Sn JusticE,
Tebrik ediyor ve kolaylıklar diliyorum.
Forumda bulunan bütün arkadaşların da, daha dikkatli, daha olgun ve daha sorumlu olmaları gerektiğini düşünüyorum.
Eski foruma göre daha gelişmiş, daha büyük ve daha geniş olan yeni forumun kontrolünün de o derece güç bir iş olduğunu unutmamalıyız.
Bu sebeple de, yöneticilerimize elimizden geldiğince yardımcı olmalıyız.
Hisse.net hepimizindir.
Ayrıca,
Sn Objektif'e bir önerim olacak.
Eski forumda Forum kuralları maddeler halinde sıralanmıştı.
Acaba buraya da ilave edilebilir mi. ?
Saygılarımla.
Sayin Justice'a basarilar dilerim.
Sayin Objektif'e de yogun temposunda kolaylıklar dilerim. Iyi calışmalar.
sn.justice,
başarılar dilerim...
Highlander
22-04-2004, 13:17
Sayın Justice başarılar, bol sabırlar...
preatoria
22-04-2004, 13:19
Sn. Justice başarılar dilerim
camarors
22-04-2004, 13:21
Sn. Justice başarılar dilerim
Kolay gelsin... Başarılar dilerim... :)
ÇifteAjan
22-04-2004, 13:29
Kolay gelsin ve basarilar dilerim sn. JusticE
Sayın Objektif'i yaptığı güzel seçimden dolayı kutluyor, Sayın Justice'e de yeni görevinde başarılar diliyorum.
Forumumuzun giderek daha da oturmasından ve seviyeli oluşundan duyduğum memnuniyeti de ayrıca belirteyim..
Sn. Justice başarılar dilerim :)
murtazaefendi
22-04-2004, 13:46
Başarılar Sn. Justice.. ;)
Tebrikler ve başarılar sn.Justice.
Hisse Net için her şeyin daha da iyi olması dileği ile.
CERİTKALE
22-04-2004, 14:07
Sn. Justice,
Başarılar dilerim.
serdarkus
22-04-2004, 14:18
Eyvah!.. :rolleyes:
Mahvoldum ben, bittim!..
Eyvah!.. :rolleyes:
Mahvoldum ben, bittim!..
bunu sn.justice arkadaşımıza kırmızı itibar puanları göndermeden önce düşünseydin...hıh hı hah aha :D :D :D
Lasia Spinosa
22-04-2004, 14:57
Sn. Justice tebrikler.
Bu arada yönetici isimleri de durumlarına çok uygun, Objektif, Justice...Güzel tesadüf. Benim bu isimle hiç şansım olmazdı zaten :)
Sn. Justice başarılar dilerim..
sn justice
tebrikler,kolay gelsin.
bikmisbroker
22-04-2004, 16:23
Basarilar Justice,
Isimlere bakarmisiniz?
Objektif, Justice.. 3.cu isim ne olmasi gerek? Bence Sayin execute (infaz)uygundur..Bu sisimde kayitli bir uyemiz varmi bilmiyorum??
Yasama, Yargi ve infaz.. :D
Shaka bir yana, omuzlarindaki yuk cok artti sevgili Justice, kolay gelsin..
Objektif
22-04-2004, 17:14
Basarilar Justice,
Isimlere bakarmisiniz?
Objektif, Justice.. 3.cu isim ne olmasi gerek? Bence Sayin execute (infaz)uygundur..Bu sisimde kayitli bir uyemiz varmi bilmiyorum??
Yasama, Yargi ve infaz.. :D
Shaka bir yana, omuzlarindaki yuk cok artti sevgili Justice, kolay gelsin..
Execute işini son üç gündür ben yerine getiriyorum. Ayağının tozuyla bu işleri Sn. Justice'e bırakamazdım değil mi ama ? Aslında bir kişiye daha teklif etmiş idim. Çok zor durumda kalırsam yardım edeceğinden eminim.
Salacaklı
22-04-2004, 17:17
Yeni görevinizde Basarilar dilerim...
Siz Siz olun SAKIN sinirlenmeyin, Sinirlerinize hakim olun... :roll:
preatoria
22-04-2004, 17:24
Execute işini son üç gündür ben yerine getiriyorum. Ayağının tozuyla bu işleri Sn. Justice'e bırakamazdım değil mi ama ? Aslında bir kişiye daha teklif etmiş idim. Çok zor durumda kalırsam yardım edeceğinden eminim.
Sn. objektif oyunuzu benden yana kullanmıştınız unuttunuzmu yoksa mesajı alamadım kusura bakmayın :D
Objektif
22-04-2004, 17:28
Sn. objektif oyunuzu benden yana kullanmıştınız unuttunuzmu yoksa mesajı alamadım kusura bakmayın :D
Sayın preatoria, sizin yardım edeceğinizden hiç şüphem yok zaten. Teşekkürler,
mesutciloglu
22-04-2004, 17:29
tebrikler basarilar dilerim....
Bol sabır , ince sinir , düzenli prozac , arada xanax dilerim.
Passiflora yı bir dikişte bitirmeyiniz , bir şişeyi en az üç gün idare ediniz.
Haftada 2 infaz iyidir , damarları açar. (Tecrübeyle sabittir.)
:D :D :D
bikmisbroker
22-04-2004, 17:38
Bol sabır , ince sinir , düzenli prozac , arada xanax dilerim.
Passiflora yı bir dikişte bitirmeyiniz , bir şişeyi en az üç gün idare ediniz.
Haftada 2 infaz iyidir , damarları açar. (Tecrübeyle sabittir.)
Sallandiracaksin 10 tanesini HISSE.NET MEYDANINDA Bak bakalim bi daha oluyormu? :D :D
Kolay gelsin Justice. Ismin de uygun olmus! :)
Mod'luk bazen zor bazende buna saygı ve sevgiyle yaklaşıp sizi onore edecek bir duruma gelir.. Boş zamanınızı nette geçirir başkaları için uğraşırsınız hiç karşılık beklemeden velhasıl insan yapacağı şeyleride yapamamaktadır bu yüzden ben kendimden biliyorum 5-6 senedir böyle bir işin ne demek olduğunu Allah kolaylık versin ne diyeyim.. Bazen katı olmak ve kanunları üyelere enjekte etmek işe yarıyor siz söylemeden üyeler arası otokontrol oluyor size iş bile düşmüyor tabii daha önce bir kaç tane sallandırmak şart..:D:D
Tebrikler Justice
Başarılar dilerim.
Tebrikler Sn. Justice. Kolay gelsin.
SunShine
22-04-2004, 18:14
Tamam,
Gizli sorumluyu da öğrenmiş olduk.. :D Sn preatoria ile de iyi geçinmek lazım.. ( Alone bu sefer de sen mahvoldun,,, gibime geliyor ).
Bu arada sn JusticE ve sn serdarkus7 arasında geçen olayı da çözmüş bulunuyorum..
Bakınız Günün Komiği ve günün şeyi ile günün her bişeyi (http://www.hisse.net/forum/showthread.php?t=647&page=54&pp=10) topiğindeki 534 no'lu gönderiden sonrası ( Yemek tarifi hariç ).
Saygılarımla.
Sevgili justice;
Bu güzel haberi kutlamak lazım!!
Neredeyse benimle birebir özdeşleşmiş bir buket çiçek geldi sana :)
https://www.buketcicek.com/urun_resimleri/kucuk/MaviAkvaryumOrkide.jpg
Ne demişler:? Üslup kişinin şifresidir.
Başarılar...
Sn Justice ;
Kutluyor ve başarılar diliyorum .
Sayin Justice.
Basarilarin ve kolayliklarin hep yaninda olmasini dilerim.
kumralada
22-04-2004, 19:13
Sayın Justice,değerli hemşehrim;
Bu yeni görevinde sana başarılar ve kolaylıklar dilerim.
Serkopagus
22-04-2004, 19:28
Sn Justice başarılar dilerim...
Kolay Gelsin...
nhakanay
22-04-2004, 21:08
Justice yeni görevinde başarılar dilerim.
buena vista
22-04-2004, 21:14
Sn Justice,
Izmirliyiz..Artik filitrelenme korkumuz yok sanirim..Biraz kiyak geceriz.!!!
Kolay gelsin..Isiniz zor..
Buena vista
Başarılar, mutluluk ve sağlık dilekleriyle.Bir eski İzmirli DrX
Tebrik ederim.Başarılar dilerim.Kolay gelsin..
tüm foruma hayırlı olsun. zira sayın Objektif son zamanlarda bayağı bi gerilmişti. pazar sabahı yaptığı çalışmayı tebrik ettiğim için 10 itibar puanı ile cezalandırdı beni
Sevgili Justice,
Sikiyonetim Kurmay Baskanliginia atanmanizi memnunuiyetle ogrenmis bulunuyorum...
Hayirli ugurlu olsun...
bournemouth
22-04-2004, 21:58
Sayın Justice, Başarılar.
San Francisco
22-04-2004, 22:27
Teşekkür ederim
Yöneticilik herkesin iyi niyetli olduğu bir forumda çok kolaydır. Kötü niyetlilerin fazla olduğu forumda ise sabır taşı olsanız çatlarsınız :) ... Eğer hepimiz bu kötü niyetli kişileri zamanında uyarırsak yani hepimiz birer yönetici gibi davranırsak o zaman işler daha kolay olur.
Saygılarımla
Düşüncelerinizden dolayı tebrik ederim. Hissenet yöneticleri seçimlerini iyi yapmışlar. İyilerin kaldığı kötülerin barınamadığı bir site olmuş.
Sn Justice her zaman için başarılar...
Sayın Justice, tebrik eder ve başarılar dilerim.
.................................
Kaadıy ola davacı ve muhzır dahi şahit,
Ol mahkemenin hükmüne derler mi adalet..
(Yargıcın davacı ve görevli mübaşirin tanık olduğu mahkemenin vereceği karar adaletli olmaz..)
.................................
Ciddiye almayın, vallaha espri... :D :D :D :D
Efendim tebrik ediyor ve başarılar diliyorum.
Sayın Objektif ve sayın Justice yaklaşık 10 gündür kimseye özel mesaj gönderemiyorum,gelen giden tüm mesajları silmeme rağmen sonuç alamıyorum.Gönder tuşuna bastığım an sayfa bloke oluyor ,ctrl-alt-delete ile hissenet sayfasından çıkmak zorunda kalıyorum.Sayın Porta ve sayın Chem73 de aynı şikayetlerini dile getiriyorlar.Gelen mesajları okuyabiliyorum,yardımcı olursanız memnun olurum.
Sayın justice tebrik ediyor ve başarılar diliyorum.... :)
Sayın Justice belkide kablonet bağlantısındandır.Özür dilerim hayırlı olsun demeyi unutmuşum
İşletim sistemi demekle neyi kastediyorsunuz,açıklarsanız memnun olurum çünkü pc de acemiyim
borsadam
23-04-2004, 01:40
Sayın Objektif ve sayın Justice yaklaşık 10 gündür kimseye özel mesaj gönderemiyorum,gelen giden tüm mesajları silmeme rağmen sonuç alamıyorum.Gönder tuşuna bastığım an sayfa bloke oluyor ,ctrl-alt-delete ile hissenet sayfasından çıkmak zorunda kalıyorum.Sayın Porta ve sayın Chem73 de aynı şikayetlerini dile getiriyorlar.Gelen mesajları okuyabiliyorum,yardımcı olursanız memnun olurum.
Tarayıcınızın geçici dosyalar klasörünü temizlemeye çalışın, tahminimce temporary klasöründe windows tarafından silinemeyen bir dosya var nadirende olsa bir veya birkaç dosya kilitli kalabiliyor.. ayrıca bilgisayarınızın disk kontrolünü yapın çapraz bağlanmış dosyalar varmı bakın
camış_junior
23-04-2004, 03:20
Başbakana bile bu kadar tebrik gelmemiştir, demekki opluk ciddi bi iş
3. operator olarak gerek sektördeki deneyimim olsun, gerek nickim avatarım, duruşum olsun kendimi yeterli görüyo ve aday gösteriyorum.
Hadi hayırlısı
Bu arada eski forumlardan Adel nickini hatırlayan varmı, varsa eski arkadaşların özel mesajlarını bekliom.
Teşekkür ederim
Yöneticilik herkesin iyi niyetli olduğu bir forumda çok kolaydır. Kötü niyetlilerin fazla olduğu forumda ise sabır taşı olsanız çatlarsınız :) ... Eğer hepimiz bu kötü niyetli kişileri zamanında uyarırsak yani hepimiz birer yönetici gibi davranırsak o zaman işler daha kolay olur.
Açıkcası çok büyük bir sorumluluk aldığımın ve bu sorumluluğu aldığımdan dolayı bazı kişilerin antipatisini toplayacağımın da farkındayım. Ancak hisse.net i çok sevdiğim için bu görevi kabul ettim.
Allah mahcup etmesin efendim :)
Saygılarımla
Sn Justice
Sizi yeni sorumlulğunuz paralelinde özellikle yukarıdaki mesajınız için kutluyorum. Çok doğru bir saptama. Umarım isminiz gibi sorunlara yaklaşımınız da adil olur. Başarılar
Saat farki + is guc derken biraz gec oldu ama, sorumluluk aldiginiz ve elinizi tasin altina koydugunuz icin tebrik ederim sizi Sn Justice. Nick iniz gibi adaletli olacaginizdan suphem yok.
Kolay gelsin
serdarkus
01-05-2004, 00:20
Sn serdarkus7 hatasını biliyor :) kendisine 24 saat süre tanıyorum ondan sonra ... :roll: :p
(after the 24 saat )
Tessio ‘yu Michael’in evine kadar götürdü. İri yarı muhafızlardan biri kapının önünde yollarını kesti. “Patron başka bir arabayla gideceğinizi söylüyor,” dedi. “Sizin önden yola çıkmanızı istedi.”
Tessio kaşlarını çattı ve Hagen’e döndü: “Olamaz!” dedi. “her şeyi altüst edecek.”
Tam o sırada üç muhafız, Tessio ile Hagen'i çeviriverdi. Hagen, hafif bir sesle: “Ben de,” dedi, " ben de seninle gelmiyorum Tessio.”
Sansar yüzlü caporegime her şeyi hemen anladı ve boyun eğdi. Kısa süren bir bitkinlik anından sonra toparlandı: “Tom” dedi, “söyle Mike’a, bu bir iş meselesiydi. Ama kendisini her zaman çok sevdim.”
Kısa bir süre susan Tessio, sonra alçak sesle sordu: “Tom, eski günlerimizin hatırı için beni bu işten kurtarmana imkan yok mu?”
“Hayır” dedi Tom Hagen başını sallayarak.
İri yarı muhafızların Tessio’yu çevirip arabaya götürdüğünü gördü….
“the godfather / novel by Mario Puzo
velhasıl yazık oldu sn serdarkus a :))
çok sevdim elinize sağlık...
Hepimizi Justice bey in şerrinden korusun yukarıdaki :p
Siz beni güldürdünüz Allah da sizi güldürsün Sn.Serdarkus :))
Yarışma bittimi acaba,bilgi verilmiyor bu konuda.
Evet bittimi?Yöneticiler bu konuda bilgi verirlerse iyi olur.......
Objektif
02-05-2004, 22:46
Sevgili Fiora oldukça yoğun bir tempoda çalışıyor. 4-5 gündür foruma bile girebilmiş değil.
Biliyorsunuz bir portföy yarışması yazılımı geliştiriyoruz, şu an beta test aşamasında.
Eğer Fiora foruma giremezse bile en kötü ihtimalle bir ay kadar sonra yeni portföy yarışmamız fişek gibi devreye girmiş olacaktır ve o tarihten sonra hisse.nette yeni bir heyecan başlayacaktır.
Yeni yarışmamız haftalık, aylık ve yıllık olacaktır.
Sevgili Fiora'nın işlerinin Haziranın ikinci yarısına kadar süreceğini ve daha sonra tekrar sorumlu olarak buraya döneceğini söyleyebilirim.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.