PDA

View Full Version : Yeni üye kabulunda genel e-mail kabulunu durdurdum.

Objektif
07-05-2004, 11:37
Yeni üye kabulunda genel e-mail kabulunu durdurdum çünkü son günlerde forumu ve forumdaki barış havasını sabote etmek isteyen kişilerin mynet, yahoo, hotmail gibi sitelerden aldıkları e-maillerle yaptığı kayıt işlerinde (ve ardından yaptıklarında, siz görmüyorsunuz ama zamanımın büyük bölümü bu sabotajlarla uğraşmakla geçiyor.) çok büyük bir artış meydana geldi.

N28aichi
19-05-2004, 20:14
Sn Objektif, zamanla eski uyelerinde kayit sirasinda belirtikleri mynet, yahoo, hotmail gibi sitelerden olan mailleri degistirmelerini isteyecekmisiniz acaba?Saygilarimla.

Objektif
20-05-2004, 00:10
Sn Objektif, zamanla eski uyelerinde kayit sirasinda belirtikleri mynet, yahoo, hotmail gibi sitelerden olan mailleri degistirmelerini isteyecekmisiniz acaba?Saygilarimla.

Türkiye'de yasalar zaman zaman geriye yönelik uygulansa da ben böyle bir uygulama yapmayı düşünmüyorum.

N28aichi
20-05-2004, 02:38
Sn Objektif. Tesekkur ederim, saygilar

Ke$i$
20-05-2004, 03:10
Acaba diyorum foruma anonymizer kullanarak girenleride tespit edebiliyormusunuz? Anonymizer bulmak kolay. Bu durumda ayni kisi degisik IP lerle giriyormus gibi yapabilir! Ben gecen bir tanesi ile denedim. Zaten amac sirf surf olunca epey bir web sitesi bloke etmiyor.

Objektif
20-05-2004, 08:40
Acaba diyorum foruma anonymizer kullanarak girenleride tespit edebiliyormusunuz? Anonymizer bulmak kolay. Bu durumda ayni kisi degisik IP lerle giriyormus gibi yapabilir! Ben gecen bir tanesi ile denedim. Zaten amac sirf surf olunca epey bir web sitesi bloke etmiyor.

Bu tür polisiye takip imkanlarım var fakat hem vaktimin darlığından hem de gönülsüz olduğumdan hemen hemen hiç kullanmıyorum.