PDA

View Full Version : Yazı editleme süresi

Objektif
18-05-2004, 13:54
Eskiden yazı editleme süresi serbestti, herkes arzu ettiği zaman ister bir yıl ister 5 yıl önceki yazısını değiştirebiliyordu. Daha sonra bazılarının bunu "bak ben 3-5 ay önce şöyle yazmışım" demek için kullandığını fark ettim ve yazı editleme süresini 2 saate çektim. Başlık editleme süresi ise 1 saat oldu.

Sayın nemesis küstükten sonra bana Ateks topiğindeki yazılarını silmek istediğini söyleyince ben de eğer foruma gelirseniz edit süresini artırayım dedim. Kendisi cevap vermedi, ben de editleme süresini sonsuza çıkarttım ama dün bir üyenin hatırlatması ile sayın nemesisin binlerce gönderisini birden sildiğini gördüm. Bir kere daha istismar edildiği için yazı editleme süresini 2 saat olarak sabitledim ve bu bir daha değişmeyecektir.

Burada isim zikretmek zorunda kaldım çünkü bir çok kişi bana sayın nemesisin gönderi sayısının neden 1000 li rakamlardan 10 lu rakamlara düştüğünü soruyor. Bir çok kişi benim forumda binlerce yazıyı filtrelediğimi yazıyordu. Bana yazanlardan çok daha fazlasının kafasında ise bu tip soru işaretleri oluşmuştu.

Sayın nemesisin yazma hakkı kaldırılmıştır.

muhabbet
19-05-2004, 00:20
peki sizin izin vermeniz halinde düzeltme yapabilir miyiz? geçmişe yönelik olarak. malum bazen silmek gerekiyor bazı yazıları.

Gandhi
19-05-2004, 00:56
Aslında süre 1-2 saat olsa daha iyi..

Objektif
19-05-2004, 00:59
Sayın muhabbet, silinecek yazıları yazmamaya gayret etmemiz lazım.

Objektif
19-05-2004, 01:00
Aslında süre 1-2 saat olsa daha iyi..

Doğru düşünmüşsünüz, 2 saate indirdim.

chem73
24-05-2004, 23:49
sayfalar geç açılmaya başladı neden acaba?

BaD_LiNuX
27-05-2004, 15:14
Güzel bir forum olmuş tebrikler