PDA

View Full Version : Camiaya Teşekkür

Haluk Yasar
01-06-2004, 21:06
Camiamız giderek büyüyor ve kuvvetleniyor. hisse.net forumda bugüne kadar üye olan, düşünce aktaran, analiz yapan borsayla ilgili ilgisiz her türlü konuda fikrini bildiren herkese teşekkür ederim.

Sizler Türkiyenin en büyük bağımsız yatırımcı topluluğusunuz, en büyük hazineniz birlikte olmak ve paylaşmak.

İnanın kolay olmayan şartlarda yürüttüğüm internet yayıncılığında çektiğim bütün ızdıraplar foruma girip bir analiz bir görüş okuyunca geçiyor ve sizlerle birlikte olduğum için çok mutlu oluyorum.

İyi ki varsınız dostlarım.

hank
01-06-2004, 21:23
Çok zor iş doğrusu emek, zaman, enerji. Teşekkürler bizden sayın Yasar.

camarors
01-06-2004, 21:31
Bize bu sekilde bir ortam sagladiginiz icin de ben de kendi adima cok tesekkur ederim.Saygilar. :)

Haluk Yasar
01-06-2004, 21:38
Bize bu sekilde bir ortam sagladiginiz icin de ben de kendi adima cok tesekkur ederim.Saygilar. :)
Sayın camarors, inanın 6-7 yıl önce aklımda ne internet sitesi açmak ne de forum imkanı sağlamak vardı. Bütün bunlar sizin gibi güzel dostlarımın önerileriyle oldu, ben sadece sizlerin istediğinizi şeyleri sağlamaya çalıştım.

Teknik analiz yaparken daha çok kişi okumak istedi, bir müddet e-maille yollamaya çalıştım, izleyenler sabit bir sitede görmek istediklerini söylemeye başlamıştı. Bir gün PCWorld dergisinde basit bir web sitesinin nasıl açılacağına ilişkin step-by-step bir yazı çıktı. geocities sitesinde uzun uğraşlardan sonra bedava bir site oluşturdum.

Sonra işte bu günlere geliverdik. :)

burusli
01-06-2004, 21:39
:roll:
Haluk Yasar'ın itibar notu:

"Haluk Yasar yakında bütün forumca farkedilecek."

99 ekiminden beri buralardayım, hepsi için teşekkürler

Zülfü Aşkın
01-06-2004, 21:40
imza
zulfu askin:)

Haluk Yasar
01-06-2004, 21:42
Haluk Yasar'ın itibar notu:

"Haluk Yasar yakında bütün forumca farkedilecek."

99 ekiminden beri buralardayım, hepsi için teşekkürler
İtibar puanları iyidir hoştur ama kafayı fazla takmaya da değmez. Önemli olan hep birlikte olmak.

MUSTİS
01-06-2004, 21:48
Sn;Haluk Bey
Biz sizlere tesekkur ederiz.
Burada,birbirimize binlerce kilometre uzakliklardaki arkadaslarla tanistirdiginiz ve bir aile
ortami kurdugunuz icin sagolun var olun.

abidin
01-06-2004, 21:56
Sn. Haluk Bey,

Herşeyden önce, bizlere parasız çok önemli bilgiler verdiğiniz için
ve bu bilgileri değerlendirebileceğimiz muhteşem bir FORUM alanı bıraktığınız için
harikanın bile yetersiz kaldığı bu SİTE için sizlere çok teşekkür ederim,

saygılarımla

RAINBOW
01-06-2004, 21:57
Sayın Haluk bey...Geniş bir yelpazeye sahip konuları, dünya çapında okuyucu ve de üye kitlesine sahip nadide formunuz sayesinde inanın ki günlük olağan sıkıntılarından deşarj oluyorum şahsen...en güzeli de forum genelinde ve her konuda seviyeli paylaşımcılık.. :)

Saygılarımla...

chem73
01-06-2004, 22:03
Camiamız giderek büyüyor ve kuvvetleniyor. hisse.net forumda bugüne kadar üye olan, düşünce aktaran, analiz yapan borsayla ilgili ilgisiz her türlü konuda fikrini bildiren herkese teşekkür ederim.

Sizler Türkiyenin en büyük bağımsız yatırımcı topluluğusunuz, en büyük hazineniz birlikte olmak ve paylaşmak.

İnanın kolay olmayan şartlarda yürüttüğüm internet yayıncılığında çektiğim bütün ızdıraplar foruma girip bir analiz bir görüş okuyunca geçiyor ve sizlerle birlikte olduğum için çok mutlu oluyorum.

iyiki varız. hep beraber nice paylaşımlara. teşekkür ederim. saygılarımla

aritmik
01-06-2004, 22:14
Bence hisse.net için ne düşünüyorsunuz diye birileri bana sorsa..

İlk cevabım kalite olurdu..

Bu kalite'nin oluşması ve olgunlaşmasında emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler...

kemal
01-06-2004, 22:29
Evet, esas bizim teşekkür etmemiz gerekir.

Ne kadar teşekkür etsek azdır.

Günden güne büyüyerek, gelişerek, güçlenerek daha nice aylara, yıllara...

Saygılar sunarım. :) :)

selam
01-06-2004, 22:40
Asıl teşekkür edilmesi gereken kişi sizsiniz Sayın Haluk Bey.Bize böyle bir imkanı verdiğiniz için ne kadar teşekkür etsek azdır.

nature
01-06-2004, 22:45

Sn. Haluk bey;

Buradaki paylaşımın temel öğesi ,öncelikle sizin fedakarlığınız..Bu kadar birbirini tanımayan,ama burada tanışıp kaynaşan,sevgi,saygıya dayalı bunca güzel arkadaşlıkların kurulmasında,hissenet'in ,dolayısıyla da sitenin açık kalmasını sağlayan sizlerin, büyük payı var diye düşünüyorum..

Bu konu da ,size ve emeği geçen tüm arkadaşlara ,ayrı ayrı teşekkürü bir borç bilirim..

Sevgi ve saygılarımla...

serdarkus
01-06-2004, 22:45
Böyle bir siteyi kurup başlatmak kolaydır ama sürdürmek çok zordur. Kendine özgü bir kültür yaratıp gittikçe artan bir kaliteyle de devam eden bu oluşum, görünürde borsa merkezli ama bunun yanında her türlü katkı ve paylaşımla devam ediyorsa, bize de bunu sağlayanlara ve katılımcılara teşekkür etmek düşer.

ascetin
01-06-2004, 22:51
Allah eksikliğini vermesin.Güvenilir dost varlığınla; sağlıklı,mutlu bir ömür dilerim.Selamlar

YENİDEN
01-06-2004, 22:55
Emeklerin için...

S.S :D :D :D

petrus
01-06-2004, 23:08
Butun emekleriniz icin tesekkur ederim, uzun zamandir takip ediyorum siteyi.
Allah uzun omurler versin.

ertan
01-06-2004, 23:43
borsayla ilgili bilgilerimin çoğunu edindiğim, bir kısım bilgilere de ulaşmamda bana ışık tuttuğu için size ve geçmişten bugüne, tüm paylaşımcılara

teşekkürler...

Highlander
02-06-2004, 00:14
Sn. Haluk Yaşar,
Bizde bağımlılık yaratan bu siteye verdiğiniz emek için gerçekten çok teşekkürler...

tecrb
02-06-2004, 02:09
Sn,üstad
Yarattığınız bu muhteşem site son yıllarda Türkiye'nin gözünü açan engin bir bilgi hazinesi içerirken yeni nesillerin yarınlara daha güvenli bakmasını sağladı diyebiliriz...
Çalışmalarınızda başarılar dilerim.

muhabbet
02-06-2004, 02:35
bir çoğuna fazla bile böyle kaliteli forumlar.

LAZIO
02-06-2004, 02:35
Gercekten mukkemmel isleyen bir ortam.....Kalite seviyesi yuksek,yonetmi son derece basarili......Basta siz olmak uzere tum emek verenleri kutluyorum......LAZIO

-------------------------------------------------------------------------

M.Işılak
02-06-2004, 02:43
Sn. Haluk Yaşar,

Böyle bir forum açtığınız için size mi kızayım, yoksa bu siteyi bulduğum için kendime mi kızayım bilemiyorum. Bu kızgınlığın bir bölümü de Sn. Aritmik'in belirttiği kaliteyi bu forumda sürekli belli bir seviyenin üstünde tutan tüm forumdaşlara...

Kızgınlığın sebeplerine gelince: 1-Günlük internet bağlantı sürem 3 saat kadar arttı, bu da telefon bağlantı ücretime nasıl yansır, varın siz hesaplayın. 2-Gün 24 saat, bu 3 saatin en az 1 saati uykudan kesilmeye başladı. Sürekli uykusuzluk çekiyorum 3-Ne güzel bilinçsiz bilinçsiz hisse alıp, satıyordum; şimdi bir de yok Elliot öğreneceğim diye kitap karıştır, yok şirketlerin bilançoları, yok takas dökümleri. ÇOK ÇALIŞMAM GEREKİYOR ÇOOOK... 4-Yakında eşimden dayak yiyeceğim.

Şaka bir yana böyle bir forum imkanı sağladığınız için size ve değerli bilgileriyle bizleri bilgilendirmeye çalışan tüm forumdaşlara TEŞEKKÜR EDERİM...

Saygılarımla,
Mustafa Işılak

Mazhi
02-06-2004, 03:48
Bir sikayetim var,hayatimda Marlborodan sonra en büyük bagimlilik yaratan sey oldu hisse.net...Böyle bagimliliga can kurban be :D

preatoria
02-06-2004, 10:16
bilginin, dostluğun, kalitenin ve paylaşımın yaşandığı bu güzel ortam için bizden sizlere binlerce teşekkür

porta
02-06-2004, 11:27
Bu kaliteli forum için sonsuz teşekkürler... :)

selam
02-06-2004, 14:02
Sayın Forumdaşlar,

Her ne kadar sayın Haluk Bey itibar puanına önem vermiyorsa da ben ve benim gibi düşünen bir çok arkadaşım Haluk Beyin itibarında (Yakında forumda farkedilecek) ibaresini Hissenetimize yakıştıramıyordur herhalde.Lütfen elbirliğiyle puan vererek bu durumu düzeltelim.Zahmetleriniz için şimdiden teşekkür ederim.

Saygılarımla.

bikmisbroker
02-06-2004, 14:12
Sevgili Haluk Yasar bey,

Bu site pek cogumuza okul, bilgi kaynagi, gelismeleri derli toplu izleyebilecegimiz kendini her an yenileyen, en son haberleri yayinlayan 1.ci el Gazete nerdeyse! Ozellikle Biz Yurt disinda yasayanlar icin paha bicilmez degerde..

Milli mac olur, buradan takip et, Istanbulda bombalar patlar (Allah bir daha gostermesin) www.hisse.net den takip et, gecenin bir yarisi uykun kacsin kalk gir Gunun komigine oku babam oku.
Bir kagidin Teknik analizini yap, bir baskasi daha degisik bir bakis acisi getirsin senin analizinin altina oku ufkun genislesin...

Velhasil butun bu imkanlari saglayan Basta SIZ olmak uzere emegi gecen herkese TESEKKUR borclu olan bizleriz.

Sagolun varolun.

Saygilarimla,

serdarkus
02-06-2004, 14:20
Sayın Forumdaşlar,

Her ne kadar sayın Haluk Bey itibar puanına önem vermiyorsa da ben ve benim gibi düşünen bir çok arkadaşım Haluk Beyin itibarında (Yakında forumda farkedilecek) ibaresini Hissenetimize yakıştıramıyordur herhalde.Lütfen elbirliğiyle puan vererek bu durumu düzeltelim.Zahmetleriniz için şimdiden teşekkür ederim.

Saygılarımla.
Bu güzel saptamaya, değişik bir bakış açısı..
Sn.Yasar 'ın bile puanını yükseltip düşürmek, biz sıradan üyelerin elinde.
Zaman zaman dile getirilen, forumda demokrasi var mı yok mu muhabbetlerine, bundan daha güzel bir cevap olabilir mi?

SunShine
02-06-2004, 14:39
Bu güzel saptamaya, değişik bir bakış açısı..
Sn.Yasar 'ın bile puanını yükseltip düşürmek, biz sıradan üyelerin elinde.
Zaman zaman dile getirilen, forumda demokrasi var mı yok mu muhabbetlerine, bundan daha güzel bir cevap olabilir mi?

Öncelikle sn Haluk Yasar'a, bizlere böyle bir imkan sağladığı için teşşekkür ediyorum.

Bizler için "İyi ki varsınız" diyerek tevazu gösteren kendisine ben de "İyi ki varsınız sn Yasar ve iyi ki hissenet diye bir şeyi düşünmüşsünüz zamanında" diyor ve asıl teşekkürü kendisinin hakettiğini bir kez daha belirtiyorum.

Bu düşüncelerimi sabahleyin bu topiğin ilk yazısını okuduğumda itibar puanı yoluyla da belirtmiştim.

Ayrıca sn serdarkus'un da güzel bir cümlesi var yukarıda. "Forumda demokrasi var mı yokmu muhabbetleri" demiş.

Desenize hissenet sanal bir devlet oluyor. Artık demokrasisi bile muhabbet mevzuu olduğuna göre. :roll:

Gerçi her ne kadar sn Haluk Şahin "Hepimiz Troyalıyız (http://www.hisse.net/forum/showthread.php?p=63591#post63591)" dese de, (sanırım) bizler önce hissenetliyiz sonra troyalı. :roll:

Çok yaşa Hissenet. :dolar:

Ali Baba
02-06-2004, 14:50
Desenize hissenet sanal bir devlet oluyor. Artık demokrasisi bile muhabbet mevzuu olduğuna göre. :roll:

Çok yaşa Hissenet. :dolar:

Hisse neti seviyorum. Bağımlılıkların en güzeli :)

E-Mir
02-06-2004, 15:13
Hisse.net en seviyeli ekonomi ve borsa forumu. Emegi gecen ve katilimci olan herkese cok tesekkurler...

bgali
02-06-2004, 15:25
....en büyük hazineniz birlikte olmak ve paylaşmak.

......

Sevgili Haluk Yasar

Bu hazine sizin yarattığınız hissenet'in sonucunda sahip olduğumuz bir değerdir.
Bir çok küçük yatırımcının makus talihini değiştiren sizsiniz.
Sizi ve hisseneti tanımak internet kullanmanın en önemli getirilerinden birisi oldu benim için.
Bir gün gerçekten tanışabilme ve minnettarlığımı yüzyüze ifade edebilme ümidiyle.
Sağlık ve iyilikler dilerim.

selam
02-06-2004, 18:24
Sayın Forumdaşlar,

Saygılarımla.

Hadi arkadaşlar biraz parmaklarınızı çalıştırın lütfen..

gemici
02-06-2004, 19:59
Sayın Haluk bey...Geniş bir yelpazeye sahip konuları, dünya çapında okuyucu ve de üye kitlesine sahip nadide formunuz sayesinde inanın ki günlük olağan sıkıntılarından deşarj oluyorum şahsen...en güzeli de forum genelinde ve her konuda seviyeli paylaşımcılık.. :)

Saygılarımla...

sn rainbow' aynen katılıyor ve sizi kutluyorum.

hakanen
02-06-2004, 21:16
Hisse net'in
A
L
U
K

Yapımcısı
A
Ş
A
R

Teşekkürler Haluk hocam
Hisse net deyince aklıma gelen ALIŞKANLIK

selam
02-06-2004, 23:50
Sayın Forumdaşlar,

Saygılarımla.

Hadi arkadaşlar forumda tanınan biridr ibaresine bir kişi kaldı.Haluk Hocanın burada olması Hissenetimize yakışmıyor,çalıştırın klavyenizi lütfen.

Objektif
03-06-2004, 00:17
Hadi arkadaşlar forumda tanınan biridr ibaresine bir kişi kaldı.Haluk Hocanın burada olması Hissenetimize yakışmıyor,çalıştırın klavyenizi lütfen.

Sayın selam böyle bir şeye gerek yok. :)

selam
03-06-2004, 00:43
Sayın Objektif ,Haluk Bey için gereği olmayabilir ama Hissenetimize yakışmıyor diye düşünmüştüm ama herhalde yanıldım,özür dilerim.

Objektif
03-06-2004, 00:52
Sayın Objektif ,Haluk Bey için gereği olmayabilir ama Hissenetimize yakışmıyor diye düşünmüştüm ama herhalde yanıldım,özür dilerim.

Estağfurullah, ortada özür dileyecek hiç bir şey yok, sizin tamamen iyi niyetle bu öneriyi yaptığınızdan eminim, sadece Haluk Yasar'ın buna ihtiyacı yok demek istedim.

selam
04-06-2004, 01:17

Şu yazımdan kırmızı almışım,hayret bir şey.

serdarkus
04-06-2004, 09:23
Şu yazımdan kırmızı almışım,hayret bir şey.
İlgili eleman, o konuda yazan herkese sıradan gırmızı verdi geçti, üzülme.. :rolleyes:
Demokrasi takıntısı olmasına rağmen, demokratik hakkını da sonuna kadar kullandı. :roll:

SunShine
04-06-2004, 09:30
İlgili eleman, o konuda yazan herkese sıradan gırmızı verdi geçti, üzülme.. :rolleyes:

Bana da gelmiş.

Demek ki, sn serdarkus'un dediği tamamen gerçek. Birisi sıradan kırmızı verip geçmiş.

Takmamak lazım.

AloneWolf
04-06-2004, 11:16
Bana da gelmiş.

Demek ki, sn serdarkus'un dediği tamamen gerçek. Birisi sıradan kırmızı verip geçmiş.

Takmamak lazım.
Durun sıraya bende geceyim oyleyse yalnız bırakmak olmaz arkadaşları :D
Gerçekten çok güzel bir site va zaman zaman tansiyon yukselsede bu tansiyonlu ,hararetli zamanlarda uzaklaşmak sağlıgımız açısından iyi oluyor :)
site de emeği geçen tüm arkadaşlara cani gönülden teşekkür ediyorum.
uzun zamandır foruma pek bakamıyordum bunun en buyuk sebebi de borsa dışında kalmam sanırım ama yinede arkadaşlar neler yapıyor diye bir bakıveriyorum arada buradaki dostluklar normal hayatdaki dostluklar gibi oluyor nedense seviyeli muhabbetler oluyor dun msn de 2 arkadaş ile konferans vari toplandık kouştuk çok keyifli bir sohbet oldu benim açımdan ha unutmadan preatoria o iş ne oldu oyun oynayabildinmi?
:)

preatoria
04-06-2004, 12:17
Durun sıraya bende geceyim oyleyse yalnız bırakmak olmaz arkadaşları :D
Gerçekten çok güzel bir site va zaman zaman tansiyon yukselsede bu tansiyonlu ,hararetli zamanlarda uzaklaşmak sağlıgımız açısından iyi oluyor :)
site de emeği geçen tüm arkadaşlara cani gönülden teşekkür ediyorum.
uzun zamandır foruma pek bakamıyordum bunun en buyuk sebebi de borsa dışında kalmam sanırım ama yinede arkadaşlar neler yapıyor diye bir bakıveriyorum arada buradaki dostluklar normal hayatdaki dostluklar gibi oluyor nedense seviyeli muhabbetler oluyor dun msn de 2 arkadaş ile konferans vari toplandık kouştuk çok keyifli bir sohbet oldu benim açımdan ha unutmadan preatoria o iş ne oldu oyun oynayabildinmi?
:)

henüz değil dostum henüz değil

selam
10-06-2004, 13:17
Kızıl adam 2.tur kırmızıya başladı haberiniz olsun.

bei
10-06-2004, 21:40

iyi ki sen ve hisse.net var abi.

saygilar
/cakici

gemici
10-06-2004, 23:13
hissenet e ve yaratıcılarına teşekkürler.................................

Zülfü Aşkın
04-09-2004, 19:02
daha önce bu yazinin altina imza atmistim icimden birde muhur basmak geldi
muhur+parmak izi
zulfu askin

Oğuz Çelikdemir
06-09-2004, 01:23
Eh bazılarımız yanlış yazıyor abimin soyadını, Yaşar diil, Yasar Haluk abinin soyadı :D

_corleone_
10-09-2004, 23:47
teşekkürler....... :D :)