PDA

View Full Version : Forum Versiyonu Yükseltildi.

Objektif
09-07-2004, 21:00
Forum'u 3.0.3 versiyona yükselttim, genel bir kontolden geçirdim.

Her şey düzgün ve saat gibi çalışıyor.

chem73
09-07-2004, 21:26
evet çok hızlanmış. teşekkürler

CERİTKALE
09-07-2004, 23:38
sn Objektif,

Bende bir sorun var;

Herhangi bir topige girmek istediğimde ( tıkladığımda ) girmiyor, Internet Explorer da Adres bölümünde adres beliriyor, ancak aşağıda "bitti" yazısı çıkıyor ve bembeyaz bir ekran, bu durumda mousla adres bölümüne tıklayıp entera bastığımda girebiliyorum,

hisse.net dışında başka sitelerde bu sorunum yok.

dideban
10-07-2004, 00:01
sn. objektif öncelikle selamlar,emekleriniz için teşekkürler..
bugun itibarıyla benim de bir problemim oluştu hisse net foruma giriş ile ilgili...
sanırım sayın ceritkale ile benzer bir durum bende de var...
foruma normal giriyorum ,yazıyorum,problem her açtığım topic i 2 kez enterlemek zorunda kalıyorum..daha önce böyle bir durum yoktu bugun oluştu ve sadece hiise.net forumda oluyor..diğer adreslerde böyle birşey yok..
topic açmak istediğimde topicte ilk tıkladığımda görüntü yok..sonra tekrar yenileyip enter ladıktan sonra geliyor..
bir öneriniz varmı?..
teşekkürler..

son_azrail
10-07-2004, 00:14
hayırlı olsun vatana millete....

gemici
10-07-2004, 01:02
sağolun elinize sağlık forum hızlanmış sorun yok.................................

Objektif
10-07-2004, 02:04
Sayın Ceritkale ve dideban,

Problemin nereden kaynaklandığını bilemiyorum. Eğer forumdan kaynaklanan bir "bug" ise muhtemelen bir sonraki sürümde düzeltilecektir.

hank
11-07-2004, 00:53
Sorun bendede var tüm gün foruma giremedim. Refresh yapmak fayda etmedi. Sonunda aynı sorun daha evvelde www.radikal.com.tr ve vatan gazeteleri sitesine girmek istedeğimde oluyordu. Adres barı yanında GO/git kliklediğimde sayfayı görüntülüyordum.

Ama forumda topik topik gezerken bu iş bayağı zorluyor.

Bilgisayar teknik bilgim zayıf anlayabildiğim kadar adres barında (php) olan sayfalarda bu sorun var. Win 98 tenmi kaynaklanıyor acaba sorun ?

dideban
12-07-2004, 00:25
arkadaşlar varsa bu pc teknik işlerden ileri derecede anlayan
bu probleme bir zahmet yorum yapsın..bende ki sıkıntı yukarıda
anlattığım gibi aynen devam ediyor ve sadece en çok girdiğim
site olan hisse net de..
acab sn. ceritkale problemi çözdünüzmü?..ben de daha önce
böyle bir durum yoktu..taki sn. objektif forum versiyo nunu
yükseltinceye kadar...
bir topic egirmek için en az 3 kez uğraşıyorum vakit kaybıda cabası...
yardımcı olabilen arkadaşları yeşile boyayacam :D

Kahin
12-07-2004, 10:12
Internet Explorer kullanmıyorum ama şunu söyleyebilirim; Opera ve Mozilla Firefox ile herhangi bir problem olmuyor..

Objektif
12-07-2004, 10:20
Hafta sonunda biraz araştırdım ve diğer 3.0.3 versiyonlardan bu problemin rapor edilmediğini gördüm.

Acaba problem olan arkadaşlar konfigürasyonlarını yazabilir mi ?

Bilgisayar - Browser ve versiyonu - İşletim sistemi + SP

Örnek : PIV-2,4GHz - IE 6.0.2800 - XP Pro SP2 RC1

ayyan
12-07-2004, 10:24
p 1,7 celeron- ie 6.0. -win 98 -ikinci sürüm
---
yukarıdaki "hisse.net" linkine tıkladıgımda asagıdaki gibi url geliyor:
http://www.hisse.net/forum/index.php?
ve bu url sayfayı bembeyaz yapıyor. soru isaretini silip tekrar enter lamam gerekiyor ..
(linke normal tıklandıgında forum ana sayfası acılıyor..???)

hank
12-07-2004, 10:39
p3 - İE 6.0 - win 98 SE -

Objektif
12-07-2004, 11:58
Sanırım adres satırında bir win98 uyuşmazlık problemi var. Bütün win98 güncellemelerini (windows update) indirip yüklediniz mi ?

Eğer öyleyse araştırmalıyım.

hank
12-07-2004, 12:06
Sanırım adres satırında bir win98 uyuşmazlık problemi var. Bütün win98 güncellemelerini (windows update) indirip yüklediniz mi ?

Eğer öyleyse araştırmalıyım.
Benim win98 güncellemeleri yapılmıştır. Daha öncede yazmıştım aynı problem radikal ve vatan gazeteleri sitelerine girerken yaşadığım sorunların aynısı karşılaştırmak için belki faydası olur. Başka sitelerde bu tür sorunla karşılaşmıyorum.

hank
12-07-2004, 12:35
Buna benzer bir problemi win 98 kullanırken ben de başka bir sitede yaşıyordum. Görünüm menüsünden dil kodlaması/otomatik seç 'i işaretleyip tekrar deneyin.

Bilmiyorum işe yarar mı ama bir fikir en azından.
Sn. Justice dediğinizi yaptım sorun düzeldi. Teşekkür ederim.

Objektif
12-07-2004, 12:37
Güzel, e-mail ile problem bildiren üyeler de vardı. Ana sayfadan duyuralım bu güzel çözümü.

selam
12-07-2004, 14:36
Sayın Objektif,

Sunshine,Kmx,Cautionary gibi kıymetli arkadaşlar itibar puanlamasında son sıralara düşmüşler.Bunun sebebi versiyon yükseltmesi olabilirmi acaba?

Haluk Yasar
12-07-2004, 14:47
Sayın Objektif,

Sunshine,Kmx,Cautionary gibi kıymetli arkadaşlar itibar puanlamasında son sıralara düşmüşler.Bunun sebebi versiyon yükseltmesi olabilirmi acaba?Forum ve server mükemmel çalışıyor.

dideban
12-07-2004, 21:21
Buna benzer bir problemi win 98 kullanırken ben de başka bir sitede yaşıyordum. Görünüm menüsünden dil kodlaması/otomatik seç 'i işaretleyip tekrar deneyin.

sn.justice bol teşekkürler...tam 12 den çözdünüz problemi...
sn. objektife de yakın ilgisinden dolayı teşekkürler...
demek imdat diye bağırınca bazen kurtaran oluyormuş.. :D

karınca
13-07-2004, 13:19
Karahan faydalımı zararlımı? topiği...
dün akşam ve bugün "yeni gönderiler" arasında Rainbow tarafından yeni mesaj gönderilmiş gözüküyor.Fakat Rainbow un gönderdiği en son mesaj 29 nisan tarihli.
Dün akşam Rainbow tarafından yeni mesaj gönderildiğini görünce baktığımda 29 nisan tarihli idi ve belki yanıldım diye düşündüm ama bugün yeniden "yeni gönderiler arasında yeni mesaj gönderilmiş olarak görünce versiyon yükseltilmesi ile ilgili hata olabilirmi die düşündüm.

chem73
13-07-2004, 13:30
anket oy kullanıldığında yeni gönderilerde görünüyor

karınca
13-07-2004, 16:30
anket oy kullanıldığında yeni gönderilerde görünüyor
anlaşılmıştır
SVG

SunShine
13-07-2004, 16:53
Karahan faydalımı zararlımı?

Bence zararlı (http://www.matriksdata.com/Matriks/ForumShowTopic.asp?TID=7967).

gemici
13-07-2004, 17:40
aynı karahan.......................................

CERİTKALE
18-07-2004, 23:39

Teşekkürler

sayenizde bir büyük sorunumuz çözüldü. :)