View Full Version : Yazma Hakkı Olmayan Üyelerin Hakları...
Objektif
12-10-2004, 14:31
6 ay gibi bir süredir foruma yazma hakkı olmayan üyelermize haklarını tekrar vermeye başladım. Tek şart üyenin SPK ve TCK'ya aykırı hareket etmemiş olması.
Bu aşamada 6 ay boyunca foruma yazmayan üyeler yaptıklar iş her ne ise cezalarını çekmiş ve artık sizin benim gibi sıradan bir üye olmuşlardır. Foruma girdikleri zaman yaptığı eski hatalar nedeniyle cezalandırmaya devam etmemenizi öneririm.
En azından yönetim olarak ben böyle yapacağım.
Çok yerinde bir karar,
tebrik ederim.
saygılarımla :)
Güzel bir fikir... Katılıyorum...
Tebrikler Sayın Objektif,
Ancak,
Huyluların, huylarından vazgeçebilip, sizin gösterdiğiniz büyüklüğü anlayabilmeleri umuduyla, bu uygulamanızı destekliyorum. :D
Serkopagus
12-10-2004, 18:05
Çok güzel ve yerinde bir karar...
bikmisbroker
12-10-2004, 20:12
Tebrikler Sayın Objektif,
Ancak,
Huyluların, huylarından vazgeçebilip, sizin gösterdiğiniz büyüklüğü anlayabilmeleri umuduyla, bu uygulamanızı destekliyorum. :D
Tebrik ederim, sayin objektif..
Kahin arkadasimiz da guzel bir noktaya temas etmis?? Amac paylasmaksa cok guzel.Hayirli olsun..
Sayın Objektif'in vermiş olduğu kararı oldukça anlamlı buluyor ve arkadaşlarımızı tekrar aramızda görmekten şahsen mutluluk duyacağımı ifade etmek istiyorum.. :roll:
Saygılarımla..
cautionary
12-10-2004, 21:50
Tüm yasaklı arkadaşlara hoşgeldin diyorum....Burada hepimiz küçük parçalar halinde bütünü oluşturuyoruz...Herkes ufacık da olsa katkıda bulunuyor siteye...dolayısıyla herkesi bağrımıza basmalıyız diyorum.
Yasaklıları ve neden yasaklandıklarını gösteren ( Teşhir eden ;) ) yalnız yönetimce yazı,not ve açıklama yazılan, bir devamlı topik, açılırsa, hiç değilse hatalara düşmeden, nedenlerini de arada hatırlatır kanısı ile... Af edilmiş olan tüm geçmişi sabıkalılara :eek: Hoş geldiniz....
Bencede anlamlı ve güzel bir karar..
Sn Objektif'i bu olgun davranışından dolayı kutluyorum..
Ama bazı gelebilecek arkadaşların bazı dostlara bir özür borçlu olduklarını düşünüyorum...
Ama hiçbir şey olmamış gibi devam edeceklerse bence gelmelerinin hiç bir anlamı olmayacak.... :)
yüceliğe giden yol alçak gönüllülüktür..........................
Guzel bir karar sn Objektif, hayirli olsun, tebrik ederim..
Sn Objektif buyuklugunu gosterdi simdi diger arkadaslarda...
Aramiza tekrar katilacak arkadaslarimiza da simdiden hosgeldiniz diyorum..
Bari$a acilan kapilar, atilan adimlar her daim acik kalmasi devam etmesi umuduyla,
kalkedon
12-10-2004, 22:19
Bencede anlamlı ve güzel bir karar..
Sn Objektif'i bu olgun davranışından dolayı kutluyorum..
Ama bazı gelebilecek arkadaşların bazı dostlara bir özür borçlu olduklarını düşünüyorum...
Ama hiçbir şey olmamış gibi devam edeceklerse bence gelmelerinin hiç bir anlamı olmayacak.... :)
Sevgili ARİTMİK
üstteki yazınıza imzamı atıyorum.Sanal ortamın zorluklarından kaynaklanan bazı terslikleri çoğumuz zaman zaman yaşadık.İyi bir başlangıç,bu zorlukların çoğunu ortadan kaldırır diye düşünüyorum.Saygılar.
Salacaklı
12-10-2004, 22:32
Türkiyenin Borsasını ilgilendiren Sanal Aleminde rekabet oldukca Kızışacak..2 yıldır Katılımcı olduğum Bu sitelerde Kendimi en sıcak bulduğum yer Hisse net dir desem Yağcılık katagorisine girermiyim acaba..? :p
Gelecek günlerde üçretli olacak Bazı Sitelerden önümüzdeki günlerde Hisse nete oldukca fazla sayıda katılımcı üye olacak gibi...Bu katılımcı Arkadaşların o sitelerdeki uslubu fazla yakışık olmayacak Hisse netde...
Birbirleri ile Takıntılı olanlar ister istemez Tartışmalarını burayada taşıyacak.. :D
Biraz Hababam sınıfına dönecek ...
Yazılacak Nasihat anlamında cümlelerin Çok olmasına rahmen...!!!!!!
Dilerimki yeni katılımcı arkadaşların yazılan konulara Balıklama atlayacağına ; Destur Deyip Selam vermeleri gerekir..Yeni girdikleri mekana bir bakıp içi nasıldır, Nasıl bir sanal alem kültürü vardır, ABDESHANESİ neresidir..Bunları bilmeleri gerekiyor...
Aramızdan o veya bu şekilde ayrılan arkadaşlara gelince: Geçmişin hesabını yapmadan Hem kendilerine Hemde Hisse nete yük olmadan Demokratikleşen Türkiyemizde Demokrasi Kültürüne uygun tavır almalarını dilerim...Bu arkadaşlarımızın çoğunun Bilgilerinden faydalanmak gerekir derim..Aralarında değerli birikimlere sahip şahsiyetlerin olduğunuda biliyorum...
atalarımız ne güzel demiş
Misafir umduğunu değil bulduğunu yer..
sev beni , seveyim seni..
Kendini met etme seni başkaları takdir etsin...
iğneyi kendine Çuvaldızı Başkasına batır..
v.s
Hisse net yöneticilerine allah sabır versin önümüzdeki günler onlar için oldukca zor olacak...
selamlar saygılar...
Olumlu...
Elbirliği ile daha iyiye...
Seviyemiz korunmaya deyecek kadar güzel....
Bizlerde korumaya muktediriz diye düşünüyorum.....Saygı ile....
Sayın Salacaklının herbir kelimesine.. cümlesine katılıyorum...
Ek olarak Sn. yönetimin dışında kalanlara da.. ( burada ki herbir üst düzey iletişim yapısına sahip bireye... sabır ve sabır diliyorum... )
Yönetimi gerçekten zor günler bekliyor ;)
Saygılar..
AloneWolf
13-10-2004, 09:48
Teşekkürler Sn. Objektif,
Sevgili artimiğin dediği gibi herkesten özür diliyorum.
Foruma yeterince vakit ayıramadığım için.
Şu anda eski den yasaklı arkadaşlarımızdan dönen oldumu bilmiyorum ama hepsine cani gönülden hoşgeldin diyorum. ;)
Objektif
13-10-2004, 10:04
Şu anda sistemde 5 aydan fazla süredir hakları dondurulmuş 4 kişinin yazma ve diğer haklarını verdim. Diğerlerinin de bu kadar süre geçtikçe açarım.
Eski bir sabıkalı olarak foruma geri dönen arkadaşlar için hayırlı olması dileklerimi iletiyorum.
Gelen af ile önceden yazılarını okuduğum ncavus aklıma geldi...
Adı neredeyse hafızalardan silindi,yazma hakkı elinden alındıktan sonra iade edilmişti.Belkide bir inat ile, ("kendine göre") haksızlık yapıldığını düşündüğünden dolayı sitem dolu ve küskünlüğünden dolayı yazmak istemiyor.
Ama bakıyorum Karahan, foruma geri döner dönmez yazılarına başlamış.
Benim yorumum , Karahanda bir kırgınlık oluşmamış...
Herkese Sevgiler...
sn.bonnie ben sevgi dolu bir insanım hayatta kimsete kırılmam...anlık kırılganlıklarım olur ancak az bir süre sonra o da geçer...artı hissenet in bir kuralı bu kırılacak birşey degil...saygılar
SunShine
13-10-2004, 20:07
sn.bonnie ben sevgi dolu bir insanım hayatta kimsete kırılmam...anlık kırılganlıklarım olur ancak az bir süre sonra o da geçer...artı hissenet in bir kuralı bu kırılacak birşey degil...saygılar
Hoşgeldin KARAHAN,
Umarım kalıcı olursun.
Senin için yazılanları şöyle bir okudum.
Gördüm ki, unutulmamışsın.
Demek ki, bazı şeyler ve bazı kişiler unutulmuyor.
Bir daha, kimseyi bir şeyleri hatırlamak zorunda bırakma.
Bu sebepledir ki, (naçizane tavsiyem) unutulmadığını düşünerek yaz.
Hele de "Objektif yalvarsa da, bir daha oraya dönmem" ve "hissenet'in beş para etmez adamı SunShine" laflarını sarfettiğini hiç unutma.
İyi yaz, iyi davran, iyi ol. Mutlaka karşılığını bulursun.
Tekrar hoşgeldin.
KorsikalıSunShine
Not: Sanırım aramızda 9-10 yaş fark var. Her ne kadar bu işler, yaşa, başa, taşa, maşa, göze, dişe bakmasa da, bir tür abi tavsiyesi kabul et yazdıklarımı.
192 günlük esaretin ardından aydınlık günlere kavuştum.Yaşasın ÖZGÜRLÜK.
Objektif
13-10-2004, 21:45
Bir şey değil efendim. Umarım kurallara bu defa sıkı sıkı uyarsınız.
KALENDER
14-10-2004, 02:15
okudumda bikaç dakka tefekküre daldım anadınmı
özgürlükmü , bağımlılıkmı , esaretmi garar veremedim anadınmı
tamam
Sizi okudukça sinir sistemim alt üst oluyor. Yazdıklarınız ömrümü kısaltıyor sn. kalender. Bu işkenceyi bana yapmayın lütfen.
selçuk efendi
14-10-2004, 19:03
hahahaha, dakka bir gol bir:D
AloneWolf
14-10-2004, 19:25
Sizi okudukça sinir sistemim alt üst oluyor. Yazdıklarınız ömrümü kısaltıyor sn. kalender. Bu işkenceyi bana yapmayın lütfen.
Keşke herkes bu kadar açıksözlü olabilse!
KALENDER
14-10-2004, 20:37
bak sen hele dışımın kenarı
Evet yapacam senin gibi annayışı kıt olan herkeze bu işkenceyi yapacam anadınmı
Vucudunun başka biyerinnen annayan adamlar deilde beyninlen annayanlar Yukardaki alıntımın kötü bi anlama gelmedini annarlar anadınmı
Yukarıdaki alıntıdan çıksa çıksa eyi şeyler çıkar anadınmı.sen heralda okuldayken Türkçe okumadın anadınmı.annayan adam bu yazıdan üstü gapalı forumu öven bi anlam çıkçanı şakkadana annar.
ünüversite imtanına girdiysen buna benzer büssürü örneklende garşılaşmışsındır anadınmı
ama sınava girdiysen bu anlayışınnan sözelde netin bilem yoktur heralda anadınmı:D
zaten annayan arkadaşlar saolsun itibarla ödüllendirmişler anadınmı
Bu arada bırak sayını mayını bi zahmet kibarlık gusur galsın anadınmı
Kalender derki
Sende bu annayış özrü olduğu müddetçe foruma girsende girmesende mahkum ve esaret hayatına mecbursun anadınmı
O gadarr
KALENDER
14-10-2004, 20:49
Keşke herkes bu kadar açıksözlü olabilse!
açık sözlü olan kim karlosmu ?
karlossa kalendere göre karlos , annayışı kıt olan bi patavatsız anadınmı
çünkü kalender biliyorki verdiği tepki bönlüğündendir anadınmı.okudunu annamayan bön adamında heryeri açıksöz olsa nolur olmasa nolur anadınmı
tamam
kalender ne diyosa o , o gadarrrr annadınmı ...................................
AloneWolf
14-10-2004, 21:10
açık sözlü olan kim karlosmu ?
karlossa kalendere göre karlos , annayışı kıt olan bi patavatsız anadınmı
çünkü kalender biliyorki verdiği tepki bönlüğündendir anadınmı.okudunu annamayan bön adamında heryeri açıksöz olsa nolur olmasa nolur anadınmı
tamam
;) Kızma ya. Ben tarafsız birisi olarak açıksözlülüğünü onayladım.
geri kalanı değil :)
kalender ne diyosa o , o gadarrrr annadınmı ...................................
tamam :D :p :p :p :D
Hörmetler :)
kalkedon
14-10-2004, 22:55
Aynen Saygılar :)
Yaw dayı bi git işine, seçmemisin nesin. Sen beni övsende, kötülesende, bilmem nerenin kenarı olsamda tınnnnn. Ben sana ne demişim, sen bana ne anlatıyon.
Haa ayrıca; geçmişe baktım, sene 1994. Öys sözel doğru:75 yanlış:6 Net:73,5. ;)
Bittirdiğim okulu yazmayımda, baygınlık geçilme. Hörmetler...
Bu yazıya oy veren, itibarı tavanlarda gezen ve gönderileri binleri aşmış olan abiler; Son Gelen İtibar Puanlarım bölümünde reyting rekorları kırdırarak beni sevindirmişlerdir. Duygularına, tercüman olduğumdan dolayı :) 'yum.
Kalender'in kullandığı tabirler, ettiği hakaretler ve Türkçe'mizi hiçe sayan yazılarını bende hiç tasvip etmiyorum. Türk vatandaşı, olarak kendisini düzeltip, insana yakışır davranışlarda bulunması umarım.
Aynı olmaması lazım! Bir şekilde karar verilmeli.... :mad:
Kalender'in kullandığı tabirler, ettiği hakaretler ve Türkçe'mizi hiçe sayan yazılarını bende hiç tasvip etmiyorum. Türk vatandaşı, olarak kendisini düzeltip, insana yakışır davranışlarda bulunması umarım.
Tamam arkadaslar bu konu hakkinda lafi fazla uzatmiyalim ozellikle bu topigin
adini dusunerek kimsenin cani sikilmasin.......
Bir şey değil efendim. Umarım kurallara bu defa sıkı sıkı uyarsınız.
Objektif
KALENDER
16-10-2004, 18:53
Originally Posted by CARLOS
yukarıdaki yazıyı yazan birine aslında galenderin uzun uzun cevap verip ağzı olup dili olmayan pek sayın abilerinin ve antikalender takımının nezdinde değerlenmesine vesile olduğum içün çok mutluyum anadınmı , nede olsa topluma bi fert daha gazandırdım abnadınmı:D
aslında kalender böle bön ve löbüt adamlara cevap vermek yerine genelde
hadi lenn der anadınmı
ama napim huyum gurusun bazen kalenderin öğretici yanı ağır basıyo ve bu löbüt adamları gendi haline cahil bırakmamak ve topluma gazandırmak içün heç üşenmeyip bunlara uzun uzun bönlüklerinin anlayacağı şekilde yazılar yazmayıda gendime bi borç biliyom anadınmı
kalender derki
sana bu gadar pirim yeterde artar bile anadınmı biraz daha yazarsam
noldum delisi olacan anadınmı :gulen:
kalender ne diosa o
o kadarrrrrr
anadınmı
kalender ne diyosa o , o gadarrrr annadınmı her halde anlamıştır..............
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.