PDA

View Full Version : Yarışmaya giremiyorsanız veya Yazar sayfalarına yazamıyorsanız

Objektif
12-02-2005, 00:03
3 ihtimal vardır.

1. Foruma girerken beni hatırla seçeneği yanındaki kutucuğu seçili duruma getirmemişsinizdir.

2. Forumdan çıkış yapıp ardından yarışmaya ya da yazar sayfalarına girmeye çalışıyorsunuz.

3. Foruma üye değilsiniz.

varyemez
21-02-2005, 22:38
sn objektif yarısmaya kaydoldum ancak hisse alamadım herhalde 3 tane portfoy yaptım hepsi repoda bekliyor.2 potfoy tek kagıttı diğeri karma.yardım bölümü varmı bir yerde hata yaptım herhalde?

Objektif
21-02-2005, 22:42
Portföy ismi üzerine tıklayın. Açılan ekranın altında hisse al tuşunu göreceksiniz.

varyemez
22-02-2005, 01:22
teskkürler sayın objektif portfoy tamam bakalım nasıl gidecek.foruma üye olmak gercekten güzelmiş.2 yıldır takip ederdim ama içinde olmak farklı.kısa sürede beklentilerimin çoğunu karsıladım

varyemez
02-03-2005, 19:31
sn objektif yarışmaya 15.2.2005 tarihinde kaydoldum haftalık ve aylık yarışmada sıralama var yıllık yarışmada sıralamada görünmüyorum anlayamadım üyeliğim yeni olduğu içinmi?

Objektif
02-03-2005, 19:43
sn objektif yarışmaya 15.2.2005 tarihinde kaydoldum haftalık ve aylık yarışmada sıralama var yıllık yarışmada sıralamada görünmüyorum anlayamadım üyeliğim yeni olduğu içinmi?

Yıllık yarışmaya katılmak için en son 28 Aralıkta portföy oluşturmanız gerekli.

Aylık yarışmaya katılmak için ayın son işlem günü portföy oluşturmak gerekli.

vs

varyemez
02-03-2005, 19:48
tesekkürler...

HAKAN
02-03-2005, 19:55
Varyemez kardeş vallahi dumura uğradım. Burayı meşgul ettiğim için de kusura bakmayın. 761 gönderi ve başlangıç 17,02,2005. Yanlış mı görüyorum diye girdim kontrol ettim. Tebrikler.

Sevgili Objektif,

Ben işteki bilgisayardan foruma girip hatırla seçeneğini de işaretliyorum ancak her seferinde yarışma sayfasına girmek istediğimde aynı şeyi yazıyor.

Evdeki laptopta bu olmuyor. Bu sorun muhakkak benim bilgisayarın ayarlarından olmalı ancak birtürlü bulamadım.

varyemez
02-03-2005, 20:04
Varyemez kardeş vallahi dumura uğradım. Burayı meşgul ettiğim için de kusura bakmayın. 761 gönderi ve başlangıç 17,02,2005. Yanlış mı görüyorum diye girdim kontrol ettim. Tebrikler.

Sevgili Objektif,

Ben işteki bilgisayardan foruma girip hatırla seçeneğini de işaretliyorum ancak her seferinde yarışma sayfasına girmek istediğimde aynı şeyi yazıyor.

Evdeki laptopta bu olmuyor. Bu sorun muhakkak benim bilgisayarın ayarlarından olmalı ancak birtürlü bulamadım.
2 yıldır takip edrim ancak üye olmak bir baska, bagımlısı oldum hissenetin tüm arkadaslarımada öneriyorum. :cheers: