PDA

View Full Version : DNZYO Deniz Yat. Ort.

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 [19] 20

X..
06-03-2008, 18:17
Borsa da bedelliler hayra alamet değildir.Bedelli yi kabul etmeyiz

karadam
06-03-2008, 18:24
Sayın Hamzah;
Şimdiye kadar ödedigimiz bedeller yetmedimiki dahasını verelim.Artık verme sırası onlarda,eger inatçılığa devam ederlerse onlarda boyunun ölçüsünü Kemal Unakıtan beye verirler,geriyede zor alırlar.bilmem anlatabildimmi.
Buradaki yorumları onlarında okuduğuna eminim.

DECOY
06-03-2008, 18:25
23 Marttaki Genel kurula katılıp, hesap sorup, bol bol fırça atacağımı ögrendiler galiba..birde &20 de bedelsiz kararı çıkarsa şaşırmayın.

Genel kurul 19 mart değilmiydi Karadam?

karadam
06-03-2008, 18:42
Sayın DECOY.Özür dilerim.evet 19 mart çarşamba..
Ben başka şirketin g.k tarihiyle karıştırdım.Katılacak toplantı fazla,birazda insanın içinde hep almaya alışmış, vermeye yanaşmayan firmaların acısı olunca baazen böyle şeyler oluyor.

corsa07
06-03-2008, 19:48
bu hisse en son ne zaman bedelsiz vermiş biri bana soylesin

erdoğan72
06-03-2008, 21:46
bu hisse en son ne zaman bedelsiz vermiş biri bana soylesin bu güne kadar ne temetü nede bedelsiz verdi isi gücü bedeli
dört senede 450 bin ytl olan sermayesi su an 15 millon ytl oldu kimden cıktı bu para tabiki k.y dan bunların yatacağı yer yok temetü verme vergi verme üsdüne birde bedelli sermaye attırımı bakalım bu sene ne yabacaklar .:grrr::grrr:

ariston
06-03-2008, 22:34
Çok ters bir zamanda temettü haberi iyi geldi.
Ancak birileri daha önce öğrenmiş geöen haftaki hareketten belliydi.

Bu hissenin diğerlerinden bir farkı var. Diğerlerinde A tipi oyların oy hakkı çok baskın ve her biri 1 milyon oy hakkı var, yani isteseler sonsuza kadar şirketi yönetebilirler. Bu hissede ise 10000 oy hakkı var. Bir iki kere bedelli veya bedelsiz artırımından sonra A tipi hisselerin gücü kalmayacak. Mecburen bedelli artırımları primli olarak yapıyorlardı. Bu kar payı dağıtımı iyi oldu, önleri iyice kapandı. kar dağıtımından sonra iskonto oranı tekrar yükselecek ve bir miktar daha artması lazım. Geçen yıl AKYO kar dağıtınca güzel olmuştu Genel kurulda bir değişiklik olacağını sanmam.

Borsanın düşmesi kötü oldu, yukarı gitse daha rahat olunurdu. Ama elinde olanlar panik yapmamalı, olmayanlar uzun vadeli düşünmeli, çok belirsiz önümüz.

Hamzah
07-03-2008, 10:34
Sayın Hamzah;
Şimdiye kadar ödedigimiz bedeller yetmedimiki dahasını verelim.Artık verme sırası onlarda,eger inatçılığa devam ederlerse onlarda boyunun ölçüsünü Kemal Unakıtan beye verirler,geriyede zor alırlar.bilmem anlatabildimmi.
Buradaki yorumları onlarında okuduğuna eminim.

yaw şaka yaptım...ben bunlara 3 sefer bedel ödedim....2 lira 2 lira.....

Temettüyü 1 nominal değer üzerinden 1 liramı yoksa 2 liramı hesaplayacaklar onu çok merak ediyorum. Bize geçirirken 2 liradan kakaladılar. Bakalım verirken nerelerinden verecekler.......

Hamzah
07-03-2008, 10:36
bu hisse en son ne zaman bedelsiz vermiş biri bana soylesin

yok böyle birşey....ilk olacak herşey.......temettü bedelsiz bağlamında diyorum.

win win win
07-03-2008, 11:57
vay anam vay....insaydır teyding dedikleri bu olsa gerek

enigma
07-03-2008, 12:03
düne bak bugüne bak pes yawww

alitan1970
07-03-2008, 12:48
07/03, 11:46:07

deniz yatirim ortakligi a.s.'nden gelen yazi: sirketimizin
05 mart 2008 tarihinde yapilan yonetim kurulu toplantisinda,
deniz yatirim ortakligi a.s.'nin denetimden sorumlu komitesinin
yonetim kurulumuza onerisi geregi, 2008 yili icinde duzenlenecek
mali tablolarinin bagimsiz denetimi icin, drt bagimsiz denetim
ve serbest muhasebeci mali musavirlik a.s. denetim firmasi ile
bagimsiz denetim sozlesmesi imzalanmasina, sozkonusu kararin
yapilacak olan olagan genel kurul toplantisinda genel kurulun
onayina sunulmasina, katilan yonetim kurulu baskan ve uyeleri
tarafindan oybirligi ile karar verildi.

X..
07-03-2008, 14:06
Çok güzel alış fırsatları verdiler

DECOY
07-03-2008, 18:53
Sayın DECOY.Özür dilerim.evet 19 mart çarşamba..
Ben başka şirketin g.k tarihiyle karıştırdım.Katılacak toplantı fazla,birazda insanın içinde hep almaya alışmış, vermeye yanaşmayan firmaların acısı olunca baazen böyle şeyler oluyor.

RİCA EDERİM KARADAM ,ACABA BENMİ YANLIŞ BİLİYORUM DEDİM DOST:)

karadam
16-03-2008, 20:57
Galiba bu hisseden sadece bende var.yarın biraz daha alım yapayımda,çarşamba günkü toplantıda sesim daha gür çıksın.hem temettüdende alacağım miktar artmış olur.

DECOY
17-03-2008, 13:49
Karadam , 1.21 den yakalamışsındır umarım....

simurg35
19-03-2008, 00:39
toplantı yarın değilmi.hiç yorum yok...

karadam
19-03-2008, 11:50
Sayın simurg35.Yorumlar toplantı sonrasına saklanıyor.Ben saat 14 de toplantıda olacağım.inşallah..bu arada tüm deniz batırım ortaklarımın ve bu forumu okuyan herkesin KANDİLİNİ KUTLAR,HUZURLARA VESİLE OLMASINI CENABI ALLAHTAN DİLERİM...

Hamzah
19-03-2008, 14:50
Sayın simurg35.Yorumlar toplantı sonrasına saklanıyor.Ben saat 14 de toplantıda olacağım.inşallah..bu arada tüm deniz batırım ortaklarımın ve bu forumu okuyan herkesin KANDİLİNİ KUTLAR,HUZURLARA VESİLE OLMASINI CENABI ALLAHTAN DİLERİM...

aman karadam, gözünün yağını seveyim....bizi iyi temsil et.....biz uzun zamandır bu kağıdı taşıdık....karında kışında krizinde iyi kötü gününde...bugün bizden topladıklarını geri istiyoruz...yatırımcı olduğumuzu bizi hissettirsinler.

alitan1970
19-03-2008, 16:50
19/03, 15:41:10

deniz yatirim ortakligi a.s.'nin 19.03.2008 tarihli
yazisi asagiya cikarilmistir. "sirketimizin 19 mart 2008 tarihinde
yapilan olagan genel kurul toplantisinda;
- 2007 yili faaliyetleri sonucunda olusan "net dagitilabilir
donem kari'ndan odenmis sermayemizin %26,96918 (1 ytl=0,2696918
ytl) oraninda (brut=net) 4.041.332,34 ytl tutarinda "nakit kar
payi"nin 24 mart 2008 tarihinden itibaren dagitilmasina, - spk
mevzuati uyarinca sirketin 2008 yili hesap ve islemlerinin bagimisiz
dis denetimi amaciyla drt bagimsiz denetim ve serbest muhasebeci
mali musavirlik a.s. ile bagimsiz denetim sozlesmesi imzalanmasina
ve konuda sirket yonetimine yetki verilmesine, - yonetim kurulu
uyeliklerine, cafer bakirhan, huseyin sami celik, enver erdem,
ali kursad aydin ve deniz yatirim menkul kiymetler a.s.'yi temsilen
hakan ates'in iki yillik sure icin yeniden secilmelerine ve ayrica
orhan kazici'nin iki yillik sure icin denetci olarak secilmesine,
oy birligi ile karar verildi genel kurul toplanti tutanagi ile
genel kurul'a sunulan ve oybirligi ile kabul edilen kar dagitim
tablosu ektedir." genel kurul toplanti tutanagi ve kar dagitim
tablosu gunluk bulten ekinde, kar dagitim tablosu ayrica internet
sitemizin sirketler bolumunde yayinlanacaktir.

karadam
19-03-2008, 21:39
Sayın ortaklar bugünkü toplantıda tüm çabalarıma rağmen,sunduğum öneriler oy çokluğuyla reddedilmek bulunmakla ve %26 lık nakit temettüyle yetinmek durumunda kaldık..hepinize saygılar.

ariston
20-03-2008, 01:37
borsadaki büyük oyuncuların paraları genelde karanlık olduğundan vergi filan ile uğraşmak istemeyebilirler. Kar payından daha sonra vergi ödemesi yapmak için beyanname filan vermek gerekecek. MKK da kimin kaç hissesi olduğu zaten belirli.
Onun için genel kurul karaı belirli oluca 1.41 e kadar çıktı ve onların malları boca etmesi ile 1.35 den kapandı. Bunlar benim bilgim değil sadece tahminim.

Pazartesine kadar bu seviyelerde kalır. Kar payı dağıtıldıktan sonra iskontolu olcağı için fiyat biraz daha artar. Bir koyundan iki post çıkarıyorlar. Önce yönetim kurulundaki haberi öğrenip bir dalga yarattılar, bugün de genel kurul kararı ile bir dalga yarattılar.

Birim değeri bugün 2.90 gözüküyor borsa fiyatı 1.35

25 kuruş kar dağıtsa

2.65 birim değeri karşılık 1.10 borsa fiyatı olacak teorik olarak. Aynı iskonto oranına gelmesi için 1.23 olması lazım. Demekki kar dağıtıldıktan sonra 1.10 u görüp 1.23 e yükselmesini bekleyebiliriz. Bu da bugünkü fiyat ile 1.35 + 0. 13 = 1.48 ediyor.

tahminim yarın ve cuma dalgalanır, pazartesi ise mutlaka kar payı verildikten sonra referans fiyatına göre en az 10 kuruş artar.

Bunlar teorik yaklaşım olduğundan yatırım amacı ile dikkate almamakta fayda var. Öyle olsa otomatiğe bağlardık.

öte yandan 1 dolar seviyesine değdi ve oradan tekrar toparlandı, DNZYO 1 dolar seviyesini altına gelmeyi pek sevmiyor.
Bakalım ne olacak, pazartesi.

alitan1970
20-03-2008, 17:43
20/03, 16:17:41

deniz yatirim ortakligi a.s.'nin 20.03.2008 tarihli
yazisi asagiya cikarilmistir. "sirketimizin 19 mart 2008 tarihinde
yapilan olagan genel kurul toplantisinda alinan karar geregince;

- 2007 yili faaliyetleri sonucunda olusan "net dagitilabilir
donem kari"ndan, odenmis sermayemizin %26,96918 (1 ytl=0,2696918
ytl) oraninda (brut=net) 4.041.332,34 ytl tutarinda "nakit kar
payi"nin 24 mart 2008 tarihinden itibaren dagitilmaya baslanacak
olup, - merkezi kayit kurulusu (mkk)'na teslim edilerek kaydilestirilmis
paylara ait kar paylarinin odemesinin mkk tarafindan araci kurumlar
nezdindeki ortaklarimiz hesaplarina yapilacagini, henuz kaydilestirilme
islemi yapilmamis paylar icin ise deniz yatirim menkul kiymetler
a.s. sirket merkezine basvurularak kaydilestirilme islemi yaptirildiktan
sonra kar payinin deniz yatirim ortakligi a.s. tarafindan odenecegini,
sayin ortaklarimiza ilanen duyurulur."

Hamzah
20-03-2008, 18:24
borsadaki büyük oyuncuların paraları genelde karanlık olduğundan vergi filan ile uğraşmak istemeyebilirler. Kar payından daha sonra vergi ödemesi yapmak için beyanname filan vermek gerekecek. MKK da kimin kaç hissesi olduğu zaten belirli.
Onun için genel kurul karaı belirli oluca 1.41 e kadar çıktı ve onların malları boca etmesi ile 1.35 den kapandı. Bunlar benim bilgim değil sadece tahminim.

Pazartesine kadar bu seviyelerde kalır. Kar payı dağıtıldıktan sonra iskontolu olcağı için fiyat biraz daha artar. Bir koyundan iki post çıkarıyorlar. Önce yönetim kurulundaki haberi öğrenip bir dalga yarattılar, bugün de genel kurul kararı ile bir dalga yarattılar.

Birim değeri bugün 2.90 gözüküyor borsa fiyatı 1.35

25 kuruş kar dağıtsa

2.65 birim değeri karşılık 1.10 borsa fiyatı olacak teorik olarak. Aynı iskonto oranına gelmesi için 1.23 olması lazım. Demekki kar dağıtıldıktan sonra 1.10 u görüp 1.23 e yükselmesini bekleyebiliriz. Bu da bugünkü fiyat ile 1.35 + 0. 13 = 1.48 ediyor.

tahminim yarın ve cuma dalgalanır, pazartesi ise mutlaka kar payı verildikten sonra referans fiyatına göre en az 10 kuruş artar.

Bunlar teorik yaklaşım olduğundan yatırım amacı ile dikkate almamakta fayda var. Öyle olsa otomatiğe bağlardık.

öte yandan 1 dolar seviyesine değdi ve oradan tekrar toparlandı, DNZYO 1 dolar seviyesini altına gelmeyi pek sevmiyor.
Bakalım ne olacak, pazartesi.

sayın ariston, 1.48 anlamsız bir rakam değil...her yol 1.48e çıkıyor. buradan toplayamadılar ama allem ettiler gallem ettiler yine ordan kağıdı topluyorlar.

Hamzah
20-03-2008, 18:27
işin ilginç kısmı...buraları hep misafir üyeler okuyor....bununda bir anlamı var galiba...aslında üyelikte çok kolay, neyse.......

karadam
22-03-2008, 11:55
Bugün sizlere,şu soruyu sormak istiyorum.Borsa aracılığıyla hissedar olduğunuz bir şirketin Olağan Genel Kuruluna Katıldınızmı ve hissedar olarak toplam kaç kişiydiniz.?

Hamzah
22-03-2008, 18:27
Bugün sizlere,şu soruyu sormak istiyorum.Borsa aracılığıyla hissedar olduğunuz bir şirketin Olağan Genel Kuruluna Katıldınızmı ve hissedar olarak toplam kaç kişiydiniz.?

valla ben böyle bir tecrübe edinmedim....bilmiyorum. ancak siz bize bilgi verirseniz ve paylaşırsanız burada ki takipçiler size minnettar kalır. Örneğin geçenki toplantıyı özetlemeniz bizim için süper olur.

yine de bu soruya cevap verecek olursak Hakan ateşin yanında bir 3-5 kişi daha vardır...başkada yoktur.

karadam
23-03-2008, 00:38
Sayın hamzah.Benim sorumun aslını oluşturan şey,ortaklığımızdan doğan haklarımıza sahiplik derecesini ölçmekti.Gördügüm manzara ve edindigim tecrübe, bizler sadece pc başında oturup forum ortamında birbirimizle didişmekten öteye birşeyler yapmıyoruz.Bunu bilen şirket sahipleri/yöneticileride, halktan topladıklarını ,nasıl ederiz de kağıt üzreinde kanuni yoldan buhar ederizde geriye birşey vermeyizin ince hesaplarını yapmakla meşguller.
Benim en son katıldığım toplantıya gelince;Etrafımdakiler sadece oylamada evet-hayır cümlesinden başka bir sözü telaffuz etmiyen üyelerden oluşan hatta benim varlığımdan rahatsız olan şahıslardı.Hakan ateş,i toplantıda degil,masa üzerinde duran dergi sayfasında gördüm.
Elimde dnzyo hissesi var olduğu sürece 2009 O.G.Toplantısında gene beni aynı masada görmekten ve suratları ekşimekten sanırım kurtulamıyacaklar.
Kısaca şunu söylemek istiyorum;Var olan degerlerimize sahip çıkalım,unutmayalımki çivi çiviyi söker...saygılarımla

şef
23-03-2008, 14:29
kar adam tebrikler ediyorum. toplantıda kaç kişi vardı. belki seneye bende gelirim. lakin denizin patronunun yabancıya geçişinden sonra ben zaten temettü dağıtacağını düşünüyordum. dolayısıyla en fazla güvendiğim yatırım ortaklığı idi. bundan böyle kar ettiği sürece karını dağıtacağını düşündüğümden, dnzyo için oluşmuş olan yiyici imajının değişeceğini düşünüyorum. dolayısıyla kağıt primlenecektir.

Hamzah
23-03-2008, 21:08
Sayın hamzah.Benim sorumun aslını oluşturan şey,ortaklığımızdan doğan haklarımıza sahiplik derecesini ölçmekti.Gördügüm manzara ve edindigim tecrübe, bizler sadece pc başında oturup forum ortamında birbirimizle didişmekten öteye birşeyler yapmıyoruz.Bunu bilen şirket sahipleri/yöneticileride, halktan topladıklarını ,nasıl ederiz de kağıt üzreinde kanuni yoldan buhar ederizde geriye birşey vermeyizin ince hesaplarını yapmakla meşguller.
Benim en son katıldığım toplantıya gelince;Etrafımdakiler sadece oylamada evet-hayır cümlesinden başka bir sözü telaffuz etmiyen üyelerden oluşan hatta benim varlığımdan rahatsız olan şahıslardı.Hakan ateş,i toplantıda degil,masa üzerinde duran dergi sayfasında gördüm.
Elimde dnzyo hissesi var olduğu sürece 2009 O.G.Toplantısında gene beni aynı masada görmekten ve suratları ekşimekten sanırım kurtulamıyacaklar.
Kısaca şunu söylemek istiyorum;Var olan degerlerimize sahip çıkalım,unutmayalımki çivi çiviyi söker...saygılarımla

sayın karadam, teşekkür ediyorum. umuraım birgün hakettiğimiz değeri alacağız. Sizin izlenimlerinize göre kayıtlı sermaye artışı, veya ödenmiş sermaye artışı gibi bir izlenim edindiniz mi? saygılar.

alkan1965
23-03-2008, 23:33
ak yatırım ortaklığıda aynı oranda kar dağıtmasına rağmen daha iyi tepki verdi..

alitan1970
24-03-2008, 10:29
24/03, 9:10:34

*** temettu odemesi : dnzyo.e % 26,97 (a.o.f : 1,12 - ytl), [not: temettu orani, brut orani
ifade etmektedir.]***

DECOY
24-03-2008, 21:29
sayın karadam, teşekkür ediyorum. umuraım birgün hakettiğimiz değeri alacağız. Sizin izlenimlerinize göre kayıtlı sermaye artışı, veya ödenmiş sermaye artışı gibi bir izlenim edindiniz mi? saygılar.

QUOTE=Hamzah;2271839]sayın karadam, teşekkür ediyorum. umuraım birgün hakettiğimiz değeri alacağız. Sizin izlenimlerinize göre kayıtlı sermaye artışı, veya ödenmiş sermaye artışı gibi bir izlenim edindiniz mi? saygılar.[/QUOTE]

opeth
24-03-2008, 21:58
bu kağıt bugün neden düştü arkadaşlar?

Hamzah
24-03-2008, 22:26
bu kağıt bugün neden düştü arkadaşlar?

temettü verdi o yüzden.%27 temettü verdi %22 düştü..veya değeri azaldı............

karadam
25-03-2008, 02:07
Sayın.DECOY ve Hamzah.edindigim izlenim ,sadece spk kararlarına istinaden bundan sonrada temettü veya bedelsiz hisse dağıtımına devam edilecegi,sermaye artışına gidilmeyecegi yönündedir.

Hamzah
25-03-2008, 09:59
Sayın.DECOY ve Hamzah.edindigim izlenim ,sadece spk kararlarına istinaden bundan sonrada temettü veya bedelsiz hisse dağıtımına devam edilecegi,sermaye artışına gidilmeyecegi yönündedir.

sayın karadam, eğer bedelsiz verirse zaten kayıtlı sermaye içinden ödenmiş sermayesini artırması gerekir....sanırım 25milyon kayıtlı seramayenin yükseltilmeyeceğini kasttediyoryunuz.....ya ne pohtan bir kağıda çattık anlatamam...terk edersem şaşmayın....

azram
25-03-2008, 14:57
arkadaşlar hala temettüler yatmamış ne zaman yatıracaklar haberi olan varmı.bekleye bekleye çatlayacağız.ne zaman yatacağı konusunda bilgisi olan varsa yazabilirmi şimdiden teşekkürler.

DECOY
25-03-2008, 17:10
arkadaşlar hala temettüler yatmamış ne zaman yatıracaklar haberi olan varmı.bekleye bekleye çatlayacağız.ne zaman yatacağı konusunda bilgisi olan varsa yazabilirmi şimdiden teşekkürler.

hesaba 2 gün içinde geçiyor dost...

karadam
26-03-2008, 01:03
Sayın arzam.dua etki bu şirketten temettü alıcaksın.ya 1 liralık hisseye 2 lira bedel verseydin ne yapardın..Herhalde o zaman sinir küpüne döner,çoktan çatlardın.

Hamzah
26-03-2008, 10:06
Sayın arzam.dua etki bu şirketten temettü alıcaksın.ya 1 liralık hisseye 2 lira bedel verseydin ne yapardın..Herhalde o zaman sinir küpüne döner,çoktan çatlardın.

benim gibi....

azram
26-03-2008, 10:14
karadam haklısın diyorum dnzyo 2 sene önce nasıl bir hisseydi herkes biliyor ne oldu da buhallere düştü spekmi değişti yoksa öküz altında buzamı arıyorlar onu bilmek lazım bu arada arkadaşlar 2 gün içinde temettüler hesaba geçecekti pazartesi 1 salı 2 çarşamba 3 hala geçmemiş hesaba temettüler. neden hala hesaba temettüleri yatırmadılar.haberi olan varmı lütfen en kısa zamanda bilgisi olan arkadaşlar cevap yazarlarsa sevinirim hepimize allah sabır versin heralde bugün yarın hepimiz burdan kaçıp kurtulcaz.yada sabırtaşı çatlayacak.hepinize iyi günler diliyorum.

e.yegen
26-03-2008, 10:19
karadam haklısın diyorum dnzyo 2 sene önce nasıl bir hisseydi herkes biliyor ne oldu da buhallere düştü spekmi değişti yoksa öküz altında buzamı arıyorlar onu bilmek lazım bu arada arkadaşlar 2 gün içinde temettüler hesaba geçecekti pazartesi 1 salı 2 çarşamba 3 hala geçmemiş hesaba temettüler. neden hala hesaba temettüleri yatırmadılar.haberi olan varmı lütfen en kısa zamanda bilgisi olan arkadaşlar cevap yazarlarsa sevinirim hepimize allah sabır versin heralde bugün yarın hepimiz burdan kaçıp kurtulcaz.yada sabırtaşı çatlayacak.hepinize iyi günler diliyorum.

sabreden derviş muradına ermiş sakla samanı gelir zamanı:yes:

Hamzah
26-03-2008, 10:27

sayın arzam salı veya pazartesi geçmezdi...zaten açıklamalarıda var ayın 26sında yatacak diye....bugün öğleden sonra hesabınızda olur...olmazsa aracı kurumunuzu arayınız.

azram
26-03-2008, 10:47
hamzah kardeşim verdiğiniz bilgilerden dolayı teşekkür ediyorum.e yeğen kardeşim o atasözü günümüze uyarlandı dnzyo için yeni versiyonu sabreden derviş sabretmekten g....miş.dnzyo bu sabret sabret nereye kadar.atı alan çoktaaaaan üsküdarı geçti.

kilikia
26-03-2008, 11:32
ya arkadaşlar ben bu işten bişey anlamadım. Temettü öncesi 1.40 olan kağıt şimdi bakıyorum 1.05. Ben şimdi kar mı etmiş oldum. Aldığım temettüye göre zarardayım yaa. Bu nasıl bir mantıktır anlamadım. Hisse fiyatı otomatik düşüyorsa neden kar payı veriliyor. Biri açıklayabilirmi. Borsadan sadece al-sat lamı para kazanılıyor. Tüm dünya borsalarında da bu böylemidir. O zaman bu yabancılar bu borsalardan nasıl para kazanıyor. Biri anlatsın , lütfen!!!

Hamzah
26-03-2008, 13:48
hamzah kardeşim verdiğiniz bilgilerden dolayı teşekkür ediyorum.e yeğen kardeşim o atasözü günümüze uyarlandı dnzyo için yeni versiyonu sabreden derviş sabretmekten g....miş.dnzyo bu sabret sabret nereye kadar.atı alan çoktaaaaan üsküdarı geçti.

valla birileri atı altı geçtide bizim atlar kayboldu....onları dipsiz bir ormanda arıyoruz.....bulabilirsek.

Hamzah
26-03-2008, 13:50
ya arkadaşlar ben bu işten bişey anlamadım. Temettü öncesi 1.40 olan kağıt şimdi bakıyorum 1.05. Ben şimdi kar mı etmiş oldum. Aldığım temettüye göre zarardayım yaa. Bu nasıl bir mantıktır anlamadım. Hisse fiyatı otomatik düşüyorsa neden kar payı veriliyor. Biri açıklayabilirmi. Borsadan sadece al-sat lamı para kazanılıyor. Tüm dünya borsalarında da bu böylemidir. O zaman bu yabancılar bu borsalardan nasıl para kazanıyor. Biri anlatsın , lütfen!!!

şarapsızların dünyasında böylede şereflilerin dünyasında tam tersi....ama bizim ssahipler şereflilerin dünyasında değiller.......

merank
26-03-2008, 15:34

harbiden biri bu işin mantığını veya mantıksızlığını anlatabilirmi %26 kar dağıtıyo firma biz % 10 yakın zarar yazıyoruz:grrr::cry: nerde yanlış yapıyoruz bilgilendirirseniz çok sevinirim teşekkürler...

alitan1970
27-03-2008, 10:28
27/03, 9:07:52

denizbank a.s. ile ilgili olarak deniz yatirim menkul
kiymetler a.s.'nden gelen yazi;
denizbank a.s. ortagi dexia participation belgique s.a. 26.03.2008
tarihinde 1 lot 8,20 ytl fiyattan denizbank a.s. hissesini satin
almistir. bu alimdan sonra dexia participation belgique s.a.'nin
denizbank a.s.'nin toplam sermayesi icindeki pay tutari 315.567.659
ytl'ye yukselmistir. bu tutar denizbank a.s. sermayesinin %99,8316'sina
tekabul etmektedir.

azram
28-03-2008, 12:38
Uzun zamandır bekleyenler
için bu seviyelerden almak için uygun zaman beklenen olaydı zaten...Şimdi bütün mesele;hareket uzun soluklumu,yoksa kısa soluklarla devam edecek uzun bir solukmu?.....İşte mesele budur..İzleyelim....

azram
28-03-2008, 12:41
Satan olmayınca kendi kendine al ver yapıyor uyanık pazartesi isterse tavan yapar bu hafta sonu rahat uyumayasınız diye gevşek bıraktı.........................fazla gevşeklik sahibinede zarardır

e.yegen
28-03-2008, 17:47
BANKASINDA %110 ORANINDA YAKLAŞIK BEDELSİZ HABERİ GELDİ BUNDADA BSMV DEN sonra sermaye artırımı gelebilir bellimi olur bedelsiz mesala

karadam
29-03-2008, 21:23
Bu yıl içinde bedelsiz hisse verilmesini beklemeyin derim.Nedenini soracak olursanız 19 marttaki O.G K da bu teklifim reddedildi.Temettü dağıtımı yapıldığınıda göz önüne alırsak,bundan sonra hissenin yataya (başıboş)bırakılacağı düşüncesindeyim...

karadam
29-03-2008, 21:26
Sayın Hamzah..Umarım temettüleri aldınız ve bir nebzede olsa derde derman olmuştur.

Hamzah
30-03-2008, 01:30
Sayın Hamzah..Umarım temettüleri aldınız ve bir nebzede olsa derde derman olmuştur.

valla aldık, kredi kartlarına dağıttıkkk....ama birşey anladığımı söylersem yalan olur...aynı bu temettülerin para olarak hesabımızdaki koca bir yalan olduğu gibi...her şey yalan. temettü hiç bir anlam ifade etmedi...bende lotumu satıp paraya çevirirdim.....olay bundan ibaret.

alitan1970
01-04-2008, 10:26
01/04, 9:23:46

deniz yatirim ortakligi a.s. ile ilgili olarak deniz
yatirim menkul kiymetler a.s.'nden gelen yazi: 31.03.2008 tarihinde
deniz yatirim ortakligi a.s. hisse senetleri ile ilgili olarak
0.98 ytl ortalama fiyattan 4870 adet dnzyo alis islemi tarafimizdan
gerceklestirilmistir.

DECOY
01-04-2008, 18:22
hayret dnz alım yapmış....nasıl oldu...

ariston
02-04-2008, 00:42
sayın ariston senin dnzyoyu takip ettiğini biliyorum biraz temettü verdi ama fiyatıda bayağı geriledi görüşlerin nedir beklemeye değermi? selam ve saygılar...

Endeks yatay trendinde olsa kafadan gir derdim. Endeks artarken assolistler devrede oluyor onlara ilgi az oluyor. Al veya alma diyemem. Onlara ben borsa gözüyle bakmıyorum. Parayı park etmek için takılıyorum. Ben borsa filan anlamam diyen için şu an ki değeri 2.66 ya karşılık 1.02. Seni tanısam bono filan alacağına şu fiyattan al bir yıl tut , bonodan az getirirse gel beni bul derdim. Ama burada tavsiye veremiyorum malesef.

Ama borsa deyince daha hacimli ve büyük kağıtlar söz konusu.
10 milyon dolarım olsa kafadan çağrı yapardım.

rodin41
04-04-2008, 00:14
1,3 yada 1,4 'lü fiyatlar defter değerine göre olması gereken fiyatlar olarak gözüküyor ,niye bu kadar düşüşte abarttılar anlıyamadım....

Al sat tavsiyesi diğildir.....

rodin41
04-04-2008, 17:48
Tahtada baskı var , olası yukarı hareketini yapamıyor .yeterince alamadılarmı ne ?

Al sat tavsiyesi diğildir....

alitan1970
04-04-2008, 18:06
04/04, 16:54:00

deniz yatirim ortakligi a.s.'nden gelen yazi: sirketimizin
4 nisan 2008 tarihinde yapilan yonetim kurulu toplantisinda;

1) 19 mart 2008 tarihinde yapilan sirketimiz olagan genel kurulunda
secilen yonetim kurulu uyeleri kendi aralarinda asagidaki sekilde
gorev paylasimi yapmislardir. hakan ates yonetim kurulu baskani
cafer bakirhan yonetim kurulu baskan yardimcisi huseyin sami
celik yonetim kurulu uyesi ender erdem yonetim kurulu uyesi ali
kursad aydin yonetim kurulu uyesi 2) sirketimizin yonetim kurulu
uyelerinin i. derece, genel mudur baykal karacaoglu'nun 2. derece
imza yetkilerinin devamina, oy birligi ile karar verildi.

rodin41
05-04-2008, 13:13
Görevlerinde başarılar dilerim.
Kağıt ilgisiz ve sahipsiz kalmıştı,
Kolltuklarına oturduklarına göre
Artık hızlı bi giriş yaparlar sanıyorum.....

rodin41
07-04-2008, 22:37
Görevlerinde başarılar dilerim.
Kağıt ilgisiz ve sahipsiz kalmıştı,
Kolltuklarına oturduklarına göre
Artık hızlı bi giriş yaparlar sanıyorum.....

Evetttt yaptı hızlı girişini
Deniz yatırım
Ama
Satış yönünde yaptı
Olsun yaptıya bişeyler
Ona bakmak lazım
Bu fiyatlar pahalı diye düşünüyorlar zaar
Onlardan dahamı iyi bilecegiz....

AL sat tavsiyesi diğildir....

Hamzah
07-04-2008, 22:54
bu kağıdın sahipleri hem sapık hem ahlaksız...kan emen türden

indian
08-04-2008, 18:13
211, 08.04.2008 10:38:08, DENIZ YAT. ORT.`NIN 4 NISAN 2008 TARIHLI PORTFOY DEGER TABLOSU
4 NISAN 2008 TARIHLI PORTFOY DEGER TABLOSU (YTL)

DENIZ YAT. ORT.
PORTFOY DEGERI : 39,600,440.51
TOPLAM DEGER : 39,816,505.21
BIRIM PAY DEGERI : 2,66

PORTFOY DEGER TABLOSUNUN TAMAMI EXCEL FORMATINDA HABER EKINDEDIR.

-MATRIKS-

şimdi bizde çorba içmeye geldik ya...garanti biraz silkelerler....bu temettü verimi ile...PD/DD ile biz de çorbayı bekleriz...ne zaman servis o zaman içeriz..acelemiz yok....Bir de YO'lara vergi YO derlerse...kanunsuz vergi olmaz....önce alırlar sonra iade veya hiç almazlar....şeytan diyorki Bu YO'lara vergi konusu keriz silkelemek için mi yapıldı....

S161803398875
13-04-2008, 12:10
Şimdi dnzyo kapatıyoruz deseler yuvarlak hesap 40.000.000 ytl ederi var , piyasada 16.000.000 :) Biraz daha zorlasalar 0,90 a falan gelse değerinin üçte bir fiyatına gelecek neredeyse. Nasıl iştir bu anlamıyorum.
Portföy Dağılımı http://www.denizbank.com/TR/dyo/dyo.asp
Hisse Senetleri % 34,87 =39.816.505*0,34=13.537.611
Devlet Tahvili/Hazine Bonosu %34,17
Ters Repo % 30,96
Hisse senedi posizyonunu azaltmış.Borsadaki hisse değeri neredeyse piyasa değerine eşit.
Ben bu haftadan ümitliyim.Bakalım neler olacak.

Hamzah
13-04-2008, 22:39
Şimdi dnzyo kapatıyoruz deseler yuvarlak hesap 40.000.000 ytl ederi var , piyasada 16.000.000 :) Biraz daha zorlasalar 0,90 a falan gelse değerinin üçte bir fiyatına gelecek neredeyse. Nasıl iştir bu anlamıyorum.
Portföy Dağılımı http://www.denizbank.com/TR/dyo/dyo.asp
Hisse Senetleri % 34,87 =39.816.505*0,34=13.537.611
Devlet Tahvili/Hazine Bonosu %34,17
Ters Repo % 30,96
Hisse senedi posizyonunu azaltmış.Borsadaki hisse değeri neredeyse piyasa değerine eşit.
Ben bu haftadan ümitliyim.Bakalım neler olacak.

ümitle filan bu kağıt adam olmaz....eşşek ölüsünü yerden kaldırmak ne kadar zorsa bu kağıdın kalkmasıda o kadar zordur.....hele ölmüş eşşeğin cesedi uzun zamandır kaldırılmadı ise kokudan hiç yaklaşılmaz....kokuyor bu leş torbası......

Hamzah
13-04-2008, 22:42
kocanyurt dostumuz vardı ve yok oldu....nerelerdesiniz sevgili kocanyurt..terk ettiniz bizleri yaw...

alkan1965
14-04-2008, 01:07
diğer kağıtlardan ettiğim karı hep bu lanetolası kağıt yedi...

indian
15-04-2008, 13:17
6802 SAYILI KANUNUN 33 ÜNCÜ MADDESİNE İLİŞKİN

B.K.K. No 2008/13459
Resmi Gazete Tarihi 15/04/2008
Resmi Gazete No 26848
Kapsam
Karar Sayısı : 2008/13459

6802 sayılı Gider Vergileri Kanununun 33 üncü maddesinde yer alan banka ve sigorta muameleleri vergisi nispetlerinin tespiti hakkındaki 28/8/1998 tarihli ve 98/11591 sayılı Kararnamenin eki Kararda değişiklik yapılmasına ilişkin ekli Kararın yürürlüğe konulması; Maliye Bakanlığının 20/3/2008 tarihli ve 27052 sayılı yazısı üzerine, adı geçen Kanunun 33 üncü maddesine göre, Bakanlar Kurulu'nca 31/3/2008 tarihinde kararlaştırılmıştır.

31/3/2008 TARİHLİ VE 2008/13459 SAYILI

KARARNAMENİN EKİ

KARAR

MADDE 1 - 6802 sayılı Gider Vergileri Kanununun 33 üncü maddesinde yer alan banka ve sigorta muameleleri vergisi nispetlerinin tespitine ilişkin 28/8/1998 tarihli ve 98/11591 sayılı Kararnamenin eki Kararın 1 inci maddesinin (e) bendi aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir.

"e) Kambiyo muamelelerinde satış tutarı üzerinden sıfır,"

MADDE2 - Bu Karar, yayımını takip eden aybaşında yürürlüğe girer.

MADDE3 - Bu Karar hükümlerini Maliye Bakanı yürütür.

Wrangler
16-04-2008, 17:45
***dnzyo*** Deniz Yatirim Ortakligi A.s.`nden Gelen Yazi:
Daha Once 15.01.2008 Tarihli Ozel Durum Aciklamasi Ile Kamuoyuna Bildirmis
Oldugumuz T.c.maliye Bakanligi Gelir Idaresi Baskanligi`n Ca Sirketimiz
Nezdinde 2003/2007 Hesap Donemlerine Iliskin Banka Ve Sigorta Muameleleri
Vergisi Mevzuati Yonunde Yapilan Incelemede Tutanak Asamasina Gelinmis Ve
16.04.2008 Tarihinde Inceleme Sonu Tutanagi Imzalamistir. Tarhiyata Iliskin
Yasal Surec Devam Etmekte Olup Gelismeler Kamuoyuna Ozel Durum Aciklamalari Ile
Bildirilecektir. ***dnzyo

indian
17-04-2008, 16:21
211, 08.04.2008 10:38:08, DENIZ YAT. ORT.`NIN 4 NISAN 2008 TARIHLI PORTFOY DEGER TABLOSU
4 NISAN 2008 TARIHLI PORTFOY DEGER TABLOSU (YTL)

DENIZ YAT. ORT.
PORTFOY DEGERI : 39,600,440.51
TOPLAM DEGER : 39,816,505.21
BIRIM PAY DEGERI : 2,66PORTFOY DEGER TABLOSUNUN TAMAMI EXCEL FORMATINDA HABER EKINDEDIR.

-MATRIKS-

şimdi bizde çorba içmeye geldik ya...garanti biraz silkelerler....bu temettü verimi ile...PD/DD ile biz de çorbayı bekleriz...ne zaman servis o zaman içeriz..acelemiz yok....Bir de YO'lara vergi YO derlerse...kanunsuz vergi olmaz....önce alırlar sonra iade veya hiç almazlar....şeytan diyorki Bu YO'lara vergi konusu keriz silkelemek için mi yapıldı....

11 NISAN 2008 TARIHLI PORTFOY DEGER TABLOSU (YTL)

DENIZ YAT. ORT.
PORTFOY DEGERI : 40,503,925.05
TOPLAM DEGER : 40,332,564.79
BIRIM PAY DEGERI : 2,69
PORTFOY DEGER TABLOSUNUN TAMAMI EXCEL FORMATINDA HABER EKINDEDIR.

-MATRIKS-

indian
18-04-2008, 11:02
ilk beş kurum toplam lot
10.267.109
ilk beş kurum
3 aylık fark
+435.431

özetle malın %69'u ilk beş kurumda (mal toplu..)3 ay boyunca çaktırmadan toplamışlar...
Yo lara vergi ve 3 aylıklara göre operasyonun yönü belli olur...hadi hayırlısı..yayık ayran olmazsa gelecek yıl çorba içeriz...hemde üstüne kaymaklı kadayıf olur...

BAYXMMX
21-04-2008, 20:13
1,10 un üzerine hızlı atması lazım yoksa bi süre daha git-gel-yat

mehmetbaki
22-04-2008, 15:17
Defter degeri yuksek bir hisse.Su an yukari iyice kafasini cevirdi.Ve butun iyi yatirim ortakliklari kipir kipir.bahar geldi ya...1.36 ya kadar bakalim ne olacak.
al sat tavsiyesi degildir.

BAYXMMX
24-04-2008, 16:05
umarım böyle devam eder şuanda güzel gidiyor

e.yegen
24-04-2008, 16:08
BEN 7 AYDIR ESKİLER 3 YILDIR BEKLİYOR ELLEMEDE GİTSİN:he:

simurg35
30-04-2008, 21:41
6 gündür yazan yok..bi laf atın bari..ne olur 1,20 yi nezaman kırar

indian
01-05-2008, 07:37
6 gündür yazan yok..bi laf atın bari..ne olur 1,20 yi nezaman kırar

237, 29.04.2008 10:30:53, DENIZ YAT. ORT.`NIN 25 NISAN 2008 TARIHLI PORTFOY DEGER TABLOSU
25 NISAN 2008 TARIHLI PORTFOY DEGER TABLOSU (YTL)

DENIZ YAT. ORT.
PORTFOY DEGERI : 41,058,056.38
TOPLAM DEGER : 41,090,086.12
BIRIM PAY DEGERI : 2,74
her hafta ufak ufak değeri artıyor....PD/DD değeri eninde sonunda eşitlenecektir......

alkan1965
07-05-2008, 01:02
ulan yuh olsun sana

pay değeri 2.74 borsa fiyatı 1.10 bu kadarına yuh olsun..

Hamzah
07-05-2008, 01:28
ulan yuh olsun sana

pay değeri 2.74 borsa fiyatı 1.10 bu kadarına yuh olsun..

şarapsız bunlar şarapsız....allah cezalarını verecek.

HusO
08-05-2008, 10:26
08/05, 9:15:35

yatirim menkul kiymetler a.s.'nden gelen yazi: 07.05.2008 tarihinde
1.12 ytl ortalama fiyattan 96907 adet dnzyo alis islemi tarafimizdan
gerceklestirilmistir.

alitan1970
09-05-2008, 10:35
09/05, 9:12:22

yatirim menkul kiymetler a.s.'nden gelen yazi: 08.05.2008 tarihinde
1.11 ytl ortalama fiyattan 20000 adet dnzyo alis islemi tarafimizdan
gerceklestirilmistir.

indian
09-05-2008, 16:03
Vakıf yatırım ortaklığı ihtirazi kayıtla vergiyi ödemiş ve geri almak için İstanbul 2vergi mahkemesinde dava açmış ....

not:vakıflar bankasının kamuya ait olduğu göz önüne alın. o bile dava açıyorsa, işler birden bire iyiye gidecek demektir... al/sat tavsiyesi değildir...

karadam
11-05-2008, 13:14
SÜrekli yapılan alımlardan şu sonucu çıkarabilirmiyiz,Dexia ya satılan hisseleri imkb yoluyla ve ucuz fiyattan geri toplama ve şirket yönetimini yabancılara kaptırmama gayreti olabilirmi.?? Siz degerli forumdaşların görüşleri nedir.?

alkan1965
11-05-2008, 20:03
SÜrekli yapılan alımlardan şu sonucu çıkarabilirmiyiz,Dexia ya satılan hisseleri imkb yoluyla ve ucuz fiyattan geri toplama ve şirket yönetimini yabancılara kaptırmama gayreti olabilirmi.?? Siz degerli forumdaşların görüşleri nedir.?

sayın karadam kim topluyor bilmem ama adamlar beleşten malı götürüyorlar..

Hamzah
12-05-2008, 11:19

sn karadam, böyle bir durum veya niyet taşımış olsalar denizbank bu şirkete satılmazdı.....veya yine böyle bir korku olsa idi yapılan anlaşmada bir madde koyarlardı ve sorun olmazdı......bu kağıttaki rezilliği sadece denizyatırımın kendisinden kaynaklanan sorun olarak görmemek lazım. YO sektörününün geneline yayılan bu kanser havası kağıtları zehirlemiştir. Sahipte kemoterapi yapmayınca ölüme doğru adım adım ilerlemektedir.......

kinik69
13-05-2008, 00:55
.............

kinik69
13-05-2008, 22:07
dikkat ederseniz yo ların tamamını patronları topluyor hatta bazıları abartıp tamamını topladı ve hacimde neredeyse 0 düştü.şimdi girin bakın değerlerine yarının altında yani %150 yapması lazım ki değerine ulaşsın böyle bedava oluncada patronlar topluyor tabiki..farzedelim bu gün adam yo yu kapatıyorum dese 2.70 ten ödiyecek + birikmiş karı dağıtacak..tüm yo lara baktım en ucuzu bu..patronda geçen yıldan buyana her fiyata toplamış 3 milyonndan fazlayı almış neden almasın ki..% 150 ucuz..
daha önce petrol cezası filan dediler sonra af cıkarıp sildiler..bunların cezası olsada bir şey cıkacağı yok..
tahtasını göremediğim için bir şey demiyorum baskımı var neden gitmiyor bilmiyorum..

bu yo için değil..ama tüm yo lar bedava...
belli bir süre sonra..insanlar bunu farkedecek tir..endeks dönüyorum dese % 100 yapma potansiyeli var yo ların buradan alan asla zarar etmez..değeri ortada

her zaman olduğu gibi..dendeks dönüşleri yo zamanı olacaktır..

bunun için değil genel yo lar için yazdım..
al sat değil..

rigobert
13-05-2008, 22:13
dikkat ederseniz yo ların tamamını patronları topluyor hatta bazıları abartıp tamamını topladı ve hacimde neredeyse 0 düştü.şimdi girin bakın değerlerine yarının altında yani %150 yapması lazım ki değerine ulaşsın böyle bedava oluncada patronlar topluyor tabiki..farzedelim bu gün adam yo yu kapatıyorum dese 2.70 ten ödiyecek + birikmiş karı dağıtacak..tüm yo lara baktım en ucuzu bu..patronda geçen yıldan buyana her fiyata toplamış 3 milyonndan fazlayı almış neden almasın ki..% 150 ucuz..
daha önce petrol cezası filan dediler sonra af cıkarıp sildiler..bunların cezası olsada bir şey cıkacağı yok..
tahtasını göremediğim için bir şey demiyorum baskımı var neden gitmiyor bilmiyorum..

bu yo için değil..ama tüm yo lar bedava...
belli bir süre sonra..insanlar bunu farkedecek tir..

her zaman olduğu gibi..dendeks dönüşleri yo zamanı olacaktır..

bunun için değil genel yo lar için yazdım..
al sat değil..

Katılıyorum sana arkadaşım , bütün YO lar pay değerinin yarısına işlem görüyorlar.Sıra bunlarada gelecektir. Patronlar sattıkları mallları almaya başladılar tekrar

Ama Unaktan ın kılıcı bunların boyunlarından kalkması lazım

kinik69
13-05-2008, 22:28
kılıç olmasa bunlar tek kuruş kar dağıtmazdı..şimdi dümen yapamıyorlar kılıç var..bazıları değeri düşsün diye batık kağıtları alıp kasıtlı zarar yazdırmaya calışıyorlar..bunda öyle numara yok en azından..birkaç tanesinin por. kağıtlara bakın mesela atlas a bakın adam resmen yo yu batırma kastıyla kağıt almış..amaç belli...bunda en azından öyle dümen yok..aldığı kağıtlar sağlam..al sat değil..bol kazançlar..

kinik69
13-05-2008, 23:06
TSPOR 129.000
AKBNK 199.300
GARAN 170.700
TCELL 100.001
ISCTR 150.001
EREGL 67.001
TUPRS 23.700
FENER 12.000
YKBNK 160.700
MIGRS 21.001
VAKBN 120.000
SAHOL 65.510
KCHOL 69.800
ASYAB 25.000
SKBNK 70.000
THYAO 25.000
PTOFS 26.000
AKGRT 23.000
PETKM 18.000
DOHOL 77.001
AYGAZ 23.500
SISE 57.000
DYHOL 34.096
ARCLK 15.500
TAVHL 8.688
KRDMD 60.000
HURGZ 32.001
TSKB 32.963
ULKER 15.001
FINBN 1
böyle bir port. varmış..şimdi baktım..gayet iyi..

mjraa
14-05-2008, 01:03
1.150 maliyetli spor senetlerinin değeri 3.300 e ulaşmıştı 2 mayıstaki tabloda yani en az 2 mln net kâr sadece spordan gelcek çünki yavaştan satmaya başladı, bu çeyrek zarar yazdı ama 2. çeyrekte kâra geçecektir...

şimdilik fnsyo dayım ama gözüm üstünde olcak...

Hamzah
14-05-2008, 01:03
sevgili kınık69, umarım yüzümüzü güldürür...şahsen bek çok bekledim.

kinik69
14-05-2008, 04:09
hadi iskontolu olsun 2 olsun 1.10 da olmazya ..2.70 değeri var..

Hamzah
14-05-2008, 10:15
hadi iskontolu olsun 2 olsun 1.10 da olmazya ..2.70 değeri var..

2008 ilk çeyrek zarar açıkladı...726.993 lira zarar etmiş......

kinik69
14-05-2008, 19:53
Bilanço Tipi:*Konsolide Olmayan UFRS 2007/12
*Para Birimi:*YTL (YTL)
BİLANÇO
Cari/Dönen*Varlıklar 46.891.813
* Hazır Değerler 9.655.142
**Menkul Kıymetler (net) 37.211.310
Toplam*Varlıklar 46.891.813
Kısa*Vadeli*Yükümlülükler 15.518
Uzun*Vadeli*Yükümlülükler 48.755
ÖZSERMAYE 46.827.540
Sermaye 14.985.000
**Hisse Senedi İhraç Primleri 12.819.416Net*Dönem*Karı/Zararı 10.505.332
Geçmiş*Yıllar*Kar/Zararları -4.008.654
Toplam*Öz*Sermaye*ve*Yükümlülükler 46.891.813
GELİR TABLOSU
Satış*Gelirleri*(net) 53.515.022
Satışların*Maliyeti*(-) -49.161.247
Hizmet*Gelirleri*(net) 0
Esas Faaliyetlerden Gelirler/faiz+temettü+kira (net) 7.042.377
BRÜT ESAS FAALİYET KARI/ZARARI 11.396.152
Faaliyet*Giderleri*(-) -890.820
NET ESAS FAALİYET KARI/ZARARI 10.505.332
VERGİ ÖNCESİ KAR/ZARAR 10.505.332
NET*DÖNEM*KARI/ZARARI 10.505.332
DİPNOT TABLOSU

Kıdem*Tazminatı 3.260

kinik69
15-05-2008, 01:10
bu artık oldu pişti.

kinik69
15-05-2008, 01:37
..................

kinik69
15-05-2008, 01:44
bu son yazımdı herkese bol kazançlar..

kinik69
15-05-2008, 01:58
...................

ariston
15-05-2008, 12:53
aşağıdaki link çalışırsa görüleceği üzere DNZYO
TTKOM 421.182 almış halka arzdan.

Aynı şekilde ARFYO da almış
TTKOM 187.192

ECBYO
TTKOM 421.182 gözüküyor eğer doğru ise

YKRYO
TTKOM 842.363 gözüküyor. (%10 luk bir hisseye yatırım sınırında galiba)

Ama GRNYO alamış gözüküyor.
AKYO da sembolik almış.
TTKOM 46.798

Bence kendilerince buradan kar edip ilk çeyrekteki zararı minimize etmek istiyorlar.

http://www.foreks.com/hisse/pages/takas.jsp?bastip=bakiye&seciliHisseIdx=0&hisse=HISSE%2AHISSELER&kurum=DZO&order=Kurum&by=asc

kinik69
16-05-2008, 21:01
bunu günlükçüler tırtıklıyor ama iş bu değil..3 yılın sıkıştırması bu kağıtta bitti nerdeyse..bunun bilancosonu incelemeyi biliyorsanız bunun değerinin 2.70 olmadığını ve asla zarar değil 9trl karda olduğunu görürsünüz..
günlükçü hareketi gibi tır yukarı tırt aşağı..iş bu değil..patron girsin devreye bakın bakalım mal bulabilecekmisiniz 1 puana oynayan değerli kardeşlerim..

al sat değil..bol kazançlar..

kinik69
16-05-2008, 21:07
MENKUL KIYMETİN TÜRÜ TOPLAM RAYİÇ GENEL
DEĞER (%)
I. HİSSE SENEDİ 12.073.455,69 31,72%
II. BORÇLANMA SENETLERİ 13.708.303,65 36,01%
III. DİĞER 12.281.465,48 32,27%
MENKUL TANIMI GERİ DÖNÜŞ TUTARI Gün
PORTFÖY TOPLAM DEĞERİ (I+II+III) 38.063.224,82
HAZIR DEĞERLER (+) 61,79
ALACAKLAR (+) 2.742.847,92
DİĞER AKTİFLER (+) 0,00
BORÇLAR (-) (57.991,90)
TOPLAM DEĞER 40.748.142,63
TOPLAM DEĞER / TOPLAM PAY SAYISI 2,72

görüldügü gibi bunun porsada sadece %31.72 parası var diğeri repoda falan filan..endeks dönerse de düşersede buna etkisi düşük olacak .risk yok..endeks dönerse %70 alım gücü ve nakiti var..her an herşeye müdahale gücü var..

günlükçülerin bu zırt pırt hareketlerine bakıp yanılmayın..
TSPOR 109.222
AKBNK 165.300
GARAN 145.700
EREGL 67.001
TCELL 85.001
ISCTR 140.001
TUPRS 22.500
FENER 9.000
YKBNK 160.700
MIGRS 21.001
SAHOL 66.000
KCHOL 70.000
VAKBN 119.956
SKBNK 70.000
ASYAB 20.000
PTOFS 26.000
PETKM 20.000
THYAO 20.000
AKGRT 20.000
AYGAZ 23.500
DOHOL 77.001
SISE 57.000
TAVHL 10.000
ARCLK 15.500
DYHOL 34.096
HURGZ 32.001
KRDMD 50.000
TSKB 32.963
ULKER 15.001
FINBN 1
kağıtlarda bunlar...

e artık benden bukadar...

kinik69
16-05-2008, 21:55
iyi tatiller..

kinik69
16-05-2008, 23:49
TARİH:01/12/2006

HABER:
DNZYO DENIZ Deniz Yatırım Ortaklığı A.Ş. ile ilgili olarak Deniz Yatırım Menkul Kıymetler A.Ş.'nden gelen 01.12.2006 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır.
“Konu: Sermaye Piyasası Kurulu’nun Seri:VIII, No: 39 sayılı Tebliği uyarınca yapılan açıklamadır.
17 Ekim 2006 tarihinde yapılmış olan Özel Durum Açıklaması'nda belirtildiği üzere Denizbank A.Ş. hisselerinin yaklaşık %75'nin Dexia Grubu'nun bir üyesi olan Dexia Participation Belgique S.A. tarafından satın alınması neticesinde, Denizbank A.Ş.'nin dolaylı iştiraki olan Deniz Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin 14,980,000,000 adet hissesinin Denizbank A.Ş. tarafından satın alınması için halka çağrıda bulunulmasına Sermaye Piyasası Kurulu'nun 17.11.2006 tarih 49/1417 sayılı kararı ile izin verilmişti. Söz konusu çağrı için çağrı fiyatı 1,4837 YTL olarak belirlenmiş olup Çağrı'ya ilişkin Bilgi Formu 1 Aralık 2006 tarihli Dünya ve Referans gazetelerinde ilan edilmiştir. Çağrı işlemi 04.12.2006 ile 18.12.2006 tarihleri arasında 15 gün süreyle gerçekleştirilecektir. Söz konusu Bilgi Formu ekte yer almaktadır. Çağrıya ilişkin bilgi formu ve çağrı talep formu ayrıca Deniz Yatırım Menkul Kıymetler A.Ş. web sitesinde (www.denizyatirim.com.tr) yayımlanacaktır.”
 •   •  •   •  •   • 
29.12.2006 - 16.05.2008
No Senet (1) Takas (1) Lot (1) Mily TL. % (2) Takas (2) Lot (2) Mily TL % Lot Fark MTL Fark %

1 DENIZ YATIRIM 2.959.717 2.969.885 4.336 19,87 6.172.849 6.189.058 6.932 41,39 3.219.173 2.596 59,86
mevzu buydu artık satan sattı..

kinik69
17-05-2008, 19:20
burda benden başka kimse yazmadığına göre tahta iyice dökülmüş..yada birileri sessizce bizim bilmediğimiz bir şeyi biliyor..sessizce bekliyor..bu hafta cıkar kokusu..bunun hacminin takas değişiminin 10.000 lota düşmesi hiç hayra alamet değil..

yaris29
17-05-2008, 21:37
bütün yo lar bir garip zaten

kinik69
20-05-2008, 13:11
şimdi 2.72 portvey değeri olan 9 trl..kar açıklamış kağıdı 1.10 dan beyenmiyorsunuz değilmi..?*** ben size bunu sonra sorarım..??*

kinik69
20-05-2008, 13:48
işlem hacminin buraya düşmesi hiç hayra alamet değil...

kinik69
20-05-2008, 18:41
iyi güzel hacim yaptınız..yazıl alta bas..ky nin ahı sizi tren altında bırakacak..ayıp yahu..

HusO
22-05-2008, 10:15
22/05, 9:08:58

yatirim menkul kiymetler a.s.'nden gelen yazi;
21.05.2008 tarihinde deniz yatirim ortakligi a.s. hisse senetleri
ile ilgili olarak 1,07 ytl ortalama fiyattan 20.000 adet dnzyo
alis islemi tarafimizdan gerceklestirilmistir.

alkan1965
22-05-2008, 10:59
22/05, 9:08:58

21.05.2008 tarihinde deniz yatirim ortakligi a.s. hisse senetleri
ile ilgili olarak 1,07 ytl ortalama fiyattan 20.000 adet dnzyo

bu milletin ahı tutar inşallah pay değeri 2.74 olan hisseyi baskıyla 1.07 den topluyorlar..

azram
23-05-2008, 12:34
Bugün imkb nin sitesinde YO ların 16,05,2008 Tarihli portföy değerleri tablosu açıklandı. Buna göre yaklaşık 6 seanstır tavan olan etyat ın hisse başına portöfy değeri 1,0497, hisse fiyatı ben bu yazığı yazarken yani 21.05.2008 15:06 da 2,12 ile tavan olmuştu bunun anlamı şu demek hisse potföy değeri hissenin fiyatının sadece %49,50 si. Gelelim dnzyo ya portföy değeri hisse başına 2,7397, fiyat 1,05, porföy değeri / Fiyat= 2,61. Eğer Etyat 2,12 ederse dnzyo nun 5.48 olması lazım. Biz bunu istemiyoruz. Piyasa değeri YO larının ortalama portföy değeri/piaysa değeri olan 1,61 e gelsin yeter oda 1,70 ederki % 62 prim demek. Tekrar Sözylüyorum ORTALAMAYA, saygılarımla

azram
23-05-2008, 12:37
BİMİN P/D 13.88 İKEN ALCAR IN P/D 0.6 HALA BİM TALEP GÖRÜYORSA BU GÖSTERGELERDE BİR SAKATLIK VAR DİYORUM BEN.O ZAMAN SPK YI GÖREVE ÇAĞIRIYOR,ŞİRKETLERİN ÇAĞDIŞI YÖNTEMLE BİLANÇO AÇIKLAYARAK YATIRIMCILARI KANDIRMALARINA SES ÇIKARMAMALISINIZ.YOKSA YATIRIMCILAR ÇOK DAHA ZARAR GÖRMEYE DEVAM EDECEKLER.HANGİ KRİTERE GÖRE YATIRIM YAPACAĞIMIZI NASIL ANLAYACAĞIZ.?
DNZYO''nun 09.05.2008 tarihinde imkb.gov.tr de yayınlanan hisse başına portföy değeri 2.7193, bugün piyasa değeri ise 1.10 yani 1.1o YTL vererek 2,7193 YTL lik bir varlığın sahibi oluyorsunuz. Yani bugün bu hisse senedini alırsanız elinizdeki değerleri 2.47 kat arttırmış oluyorsunuz. 10.000 YTL niz mi var artık 24.700 YTL lik portföy sahibi oluyorsunuz. Burada tek sorun hangi senedi alacağınıza siz karar vermiyorsunuz. Sizin yerininze bu işe muhtemelen sizden çok daha iyi bilen birileri karar veriyor. Bu durum bana oldukça komik geliyor. Ben deniz menkul değerler olsam bütün hisseleri toplardım.

azram
23-05-2008, 12:42
son alımla denizyatırımın sahip olduğu oran %35.07 oldu..
...
3 aylık bilanço gelirse bu rakamın %34 olduğu görülecek..
...
bu son alımlar 6 aylık bilançoya yansıyacak..
bunlarıda görme imkanımız olacak..
...
endeks habire düşüyor..
tepkiler cılız..
şöyle sert bir düşüş yok..
nerede o eski düşüşler...

Hamzah
23-05-2008, 13:12
son alımla denizyatırımın sahip olduğu oran %35.07 oldu..
...
3 aylık bilanço gelirse bu rakamın %34 olduğu görülecek..
...
bu son alımlar 6 aylık bilançoya yansıyacak..
bunlarıda görme imkanımız olacak..
...
endeks habire düşüyor..
tepkiler cılız..
şöyle sert bir düşüş yok..
nerede o eski düşüşler...

sayır arzam, bu yazı sitilini ben tanıyorum...slm olsun size.....umarım bu kadar beklediğimiz yeter....ama bu kağıdı ben satmayacağım.

kinik69
23-05-2008, 21:08
bravo sizeeeee...

Hamzah
23-05-2008, 23:16
bravo sizeeeee...

sevgili kinik69, bu kağıtta ben varım onun için çıkmaz.....

kinik69
25-05-2008, 15:53
sanırım marbastaki mal denizi rahatsız ediyor..o satmadan alım yapmıyacağım..

alitan1970
29-05-2008, 10:24
29/05, 9:11:03

28.05.2008 tarihinde deniz yatirim ortakligi a.s. hisse senetleri
ile ilgili olarak 1,04 ytl ortalama fiyattan 50000 adet dnzyo

Wrangler
03-06-2008, 15:22
***dnzyo***denİz Yat.ort.'nin 30 Mayis Tarİhlİ PortfÖy DeĞer Tablosu
PortfÖy DeĞerİ :40,404,558.64
Toplam DeĞer :40,450,286.38
Bİrİm Pay DeĞerİ :2.6994
Öncekİ Hafta Bpd :2.6908
Haft. DeĞİŞİm (%) :0.32
Son :1.03
Prİm/İskonto(-)(%):-61.84

*** Ibs Haber Merkezİ ***

(03/06/2008 - 12:47:30)

hakuna
05-06-2008, 11:18
kağıt iyice uyuzlaştı....bişeyler mi dönüyor, kokusu çıkar yakında...

Wrangler
10-06-2008, 14:09
***dnzyo***denİz Yat.ort.'nin 6 Hazİran Tarİhlİ PortfÖy DeĞer Tablosu
PortfÖy DeĞerİ :40,402,373.33
Toplam DeĞer :40,451,946.06
Bİrİm Pay DeĞerİ :2.6995
Öncekİ Hafta Bpd :2.6994
Haft. DeĞİŞİm (%) :0.00
Son :1.01
Prİm/İskonto(-)(%):-62.59

*** Ibs Haber Merkezİ ***

(10/06/2008 - 12:27:52)

hakuna
10-06-2008, 15:52
sıra hangi yatırım ortaklığında acaba?

azram
10-06-2008, 16:57
YORUMU OLAN VARMI :özsermaye/hisse basına 2.78 olması gerekirken 1.01 larda dolaşıyor GRNYO 1.15 gösterirken 0.65lerde işlme yapıyor peki kim yanlış yapıyor. zamanında yo zirve kağıtlardan neden peki bu durumlara düştü bunu araştırmak lazım ya zamanında bazı şeyleri şişirdiler yada şimdiki fiyatların olması gereken değerlerde olmasının gerektiğini düşündüler 3 hisse dnzyo grnyo isgyo oldukca pirimli ama nedense bazı bankalar bunları kazan görmedikleri işlemlerde kredilerde kullanıyor olabilirlermi.ne dersiniz yorumu olan yokmu.

azram
10-06-2008, 17:12
Bİmİn P/d 13.88 İken Alcar In P/d 0.6 Hala Bİm Talep GÖrÜyorsa Bu GÖstergelerde Bİr Sakatlik Var Dİyorum Ben.o Zaman Spk Yi GÖreve ÇaĞiriyor,Şİrketlerİn ÇaĞdiŞi YÖntemle BİlanÇo AÇiklayarak Yatirimcilari Kandirmalarina Ses Çikarmamalisiniz.yoksa Yatirimcilar Çok Daha Zarar GÖrmeye Devam Edecekler.hangİ Krİtere GÖre Yatirim YapacaĞimizi Nasil AnlayacaĞiz.?

azram
11-06-2008, 09:46
100 YTL 41 YKR olurmu? İmkb de Olur.
DNZYO''nun 09.05.2008 tarihinde imkb.gov.tr de yayınlanan hisse başına portföy değeri 2.7193, bugün piyasa değeri ise 1.00 yani 1.0o YTL vererek 2,7193 YTL lik bir varlığın sahibi oluyorsunuz. Yani bugün bu hisse senedini alırsanız elinizdeki değerleri 2.71 kat arttırmış oluyorsunuz. 10.000 YTL niz mi var artık 27.700 YTL lik portföy sahibi oluyorsunuz. Burada tek sorun hangi senedi alacağınıza siz karar vermiyorsunuz. Sizin yerininze bu işe muhtemelen sizden çok daha iyi bilen birileri karar veriyor. Bu durum bana oldukça komik geliyor. Ben deniz menkul değerler olsam bütün hisseleri toplardım.

e.yegen
11-06-2008, 09:57
bu kagıt için tek yol var beklemek elbet günün birinde değerini bulacaktır

alitan1970
11-06-2008, 10:34
11/06/2008 09:20

***DNZYO*** Deniz Yatirim Ortakligi A.S. ile ilgili olarak Deniz Yatirim Menkul Kiymetler A.S.'nden gelen yazi 10.06.2008 tarihinde Deniz Yatirim Ortakligi A.S. hisse senetleri ile ilgili olarak 1,01 YTL ortalama fiyattan 40000 adet DNZYO alis islemi tarafimizdan gerceklestirilmistir. ***DNZYO***

azram
12-06-2008, 09:51
yo ların özellikle deniz garanti ve is yo ları oldukca pirimli p/d oranlarına baktığınızda gerçekten almada yanında yat peki neden bu kadar düşükler kriz korkusu sürdükce yo larının ilerlemesi zor ama dipten alınıp ani hareketlerde değerlendirilebilirmi zamanında gün içinde %10üstü karlardan % 10 zararlara düştüğünü bilirim deniz yo bakacak olursanız zamanındaki büyük çıkışından sonra bence kaçgündür tartışılan p/d doğruluğunu kanıtlıyor gibi hala ama hala çok karlı bir oaranda % 400 lerde 5 yıla göre hangi yatırım aracı bukadar yükseldiki borsa bile çıkmadı okadar

azram
12-06-2008, 13:33
***dnzyo*** Deniz Yatirim Ortakligi A.s.
Ile Ilgili Olarak Deniz Yatirim Menkul Kiymetler A.s.'nden Gelen Yazi;
10.06.2008 Tarihinde Deniz Yatirim Ortakligi A.s. Hisse Senetleri Ile Ilgili
Olarak 1,01 Ytl Ortalama Fiyattan 40000 Adet Dnzyo Alis Islemi Tarafimizdan
Gerceklestirilmistir. ***dnzyo***

hakuna
12-06-2008, 15:59
vay be yatırım ortaklıklarının piri ne haller düşmüş, alan -satan bile yok....

alitan1970
13-06-2008, 10:30
13/06, 9:19:54

12/06/2008 tarihinde deniz yatirim ortakligi a.s. hisse senetleri
ile ilgili olarak 1,00 ytl ortalama fiyattan 12314 adet dnzyo

indian
15-06-2008, 12:33
geçen haftalarda ilk beş takas sahibinde lot miktarı %68-70 arasında gidip geldi ve %70'e ulaştı....teorik olarak takastakilerin kimin malı olduğu bilinmez ama bilenler bilmeyenlere anlatsın..istinyede yabancıların önünü açan gelişmeler oluyor....halka açıklık oranı bir kişi/grup tarafından elde edilme oranı %95'e gelen şirket istenirse borsadan çıkabilecekmiş...Denizbank'ın ardından sırada DNZYO olur mu!!! onu bilmem ama olursa kısa ve uzun vadede PD/DD değerinin buralarda kalmayacağı çok açık....borsaya yatırım olarak bakanlar eninde sonunda kazanır....bu tasarı kanunlaşırsa piyasada bu fiyatdan mal bulmak bir yana belli bir fiyata bile mal bulunmaz....

E.Yeğen arkadaşa not: artık birbirimizi bilgilendirmek zamanıdır....

e.yegen
16-06-2008, 10:09
geçen haftalarda ilk beş takas sahibinde lot miktarı %68-70 arasında gidip geldi ve %70'e ulaştı....teorik olarak takastakilerin kimin malı olduğu bilinmez ama bilenler bilmeyenlere anlatsın..istinyede yabancıların önünü açan gelişmeler oluyor....halka açıklık oranı bir kişi/grup tarafından elde edilme oranı %95'e gelen şirket istenirse borsadan çıkabilecekmiş...Denizbank'ın ardından sırada DNZYO olur mu!!! onu bilmem ama olursa kısa ve uzun vadede PD/DD değerinin buralarda kalmayacağı çok açık....borsaya yatırım olarak bakanlar eninde sonunda kazanır....bu tasarı kanunlaşırsa piyasada bu fiyatdan mal bulmak bir yana belli bir fiyata bile mal bulunmaz....

E.Yeğen arkadaşa not: artık birbirimizi bilgilendirmek zamanıdır....

eyvallah arkadaşım bekleyen derviş muradına ermiş hesabı

S161803398875
18-06-2008, 12:57
0.90 na düşsün daha ucuz olur.Portföy değerinin üçte biri.Değerini aşan tahtaya millet hücüm eder sonra kaybetince deli danalar gibi dövünür.Şurdan portföy değeri 2,7 olan tahtayı 1 den almaz yaw nasıl iştir anlamadım.

hakuna
25-06-2008, 17:45
Kalıbından utan be ne biçim kağıtsın????

ArCaS
26-06-2008, 11:08
26/06, 9:09:24

25.06.2008 tarihinde deniz yatirim ortakligi a.s. hisse senetleri
ile ilgili olarak 1,00 ytl ortalama fiyattan 23942 adet dnzyo

azram
27-06-2008, 09:50
Deniz Yatırım Ortaklığı A.Ş.’nin 26.06.2008 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır.
“Konu: Sermaye Piyasası Kurulu’nun Seri:VIII, No: 39 sayılı Tebliği uyarınca yapılan açıklamadır.
Daha önce 15.01.2008 ve 16.04.2008 tarihli özel durum açıklamaları ile kamuoyuna bildirmiş olduğumuz T.C. Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı'nca Şirketimiz nezdinde 2003-2007 hesap dönemlerine ilişkin Banka ve Sigorta Muameleleri Vergisi mevzuatı yönünde yapılan incelemede vergi denetim elemanı tarafından düzenlenen "Vergi İnceleme Raporu" 26.06.2008 tarihinde tarafımıza tebliğ edilmiş olup, raporda 724.572,97 YTL vergi aslı ve 724.572,97 YTL vergi ziyaı cezasına hükmedilmiştir.
Şirketimizin BSMV yönünden T.C. Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı'ndan talep edilen tarhiyat öncesi uzlaşma talebimiz, yönetmeliğe uygun ve süresi içinde yapıldığı dikkate alınarak T.C. Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı'ndan 26.06.2008 tarihinde tarafımıza uzlaşma davetiyesi ile uzlaşma görüşmesinin 23.07.2008 tarihinde saat 11:00'de İstanbul Grup Başkanlığında yapılacağı bildirilmiştir.”

azram
27-06-2008, 10:49
şimdi ne olacak diye düşünececeğiz ama bunca yaygara bunca gürültü çıkması bunun içinmiydi herşey belli olmuş oldu hisse önünü gördü yani şimdi ortada bir belirsizlik yok
artık denize açılma zamanı geldimi bilmiyorum ne kadar balık varsa toplandı artık balıkların yumurtlama zamanını mı beklemek lazım

ArCaS
30-06-2008, 10:20
30/06/2008 09:07

***DNZYO*** Deniz Yatirim Ortakligi A.S. ile ilgili olarak Deniz Yatirim Menkul Kiymetler A.S.'nden gelen yazi 27.06.2008 tarihinde Deniz Yatirim Ortakligi A.S. hisse senetleri ile ilgili olarak 0.99 YTL ortalama fiyattan 78823 adet DNZYO alis islemi tarafimizdan gerceklestirilmistir. ***DNZYO***

IMKB

hakuna
30-06-2008, 10:58
habire topluyor adamlar, yakında kokusu çıkar....

Hamzah
30-06-2008, 11:09
bu yaz döneminde beklentiye girmek bence hatalı olabilir...ancak önümüzdeki yıla ve yıllara bunlar yatırım yapıyor.

ArCaS
02-07-2008, 10:13
02/07/2008 09:09

***DNZYO*** Deniz Yatirim Ortakligi A.S. ile ilgili olarak Deniz Yatirim Menkul Kiymetler A.S.'nden gelen yazi 01.07.2008 tarihinde Deniz Yatirim Ortakligi A.S. hisse senetleri ile ilgili olarak 0.90 YTL ortalama fiyattan 52.202 adet DNZYO alis islemi tarafimizdan gerceklestirilmistir. ***DNZYO***

IMKB

hakuna
02-07-2008, 10:26
düştükçe alıyorlar...

ArCaS
03-07-2008, 10:14
03/07/2008 09:11

***DNZYO*** Deniz Yatirim Ortakligi A.S. ile ilgili olarak Deniz Yatirim Menkul Kiymetler A.S.'nden gelen yazi 02.07.2008 tarihinde Deniz Yatirim Ortakligi A.S. hisse senetleri ile ilgili olarak 0.93 YTL ortalama fiyattan 22279 adet DNZYO alis islemi tarafimizdan gerceklestirilmistir. ***DNZYO***

IMKB

ArCaS
04-07-2008, 09:39
04/07/2008 08:15

DENIZ YATIRIM ORTAKLIGI HISSE SENEDI ISLEMLERINE ILISKIN AÇIKLAMA

Deniz Yatirim Ortakligi A.S. hisse senetleriyle ilgili olarak
Deniz Yatirim Menkul Kiymetler A.S. tarafindan yapilan açiklama:
"03.07.2008 tarihinde Deniz Yatirim Ortakligi A.S. hisse
senetleriyle ilgili olarak 0.91 YTL fiyatla 421 adet alis
islemi tarafimca gerçeklestirilmistir.
Islem sonrasi sahip olunan hisse senetlerinin sirket sermayesi
içindeki payi yüzde 0.3820 oranindadir."

IMKB

hakuna
04-07-2008, 12:22
ne iş.....toplama gibi geldi bana

saltay
04-07-2008, 16:26
bazen almakta iyidir

ArCaS
08-07-2008, 09:53
08/07/2008 08:20

"07.07.2008 tarihinde Deniz Yatirim Ortakligi A.S. hisse
senetleriyle ilgili olarak 0.96 YTL fiyatla 23896 adet alis
islemi tarafimizca gerçeklestirilmistir.
içindeki payi yüzde 0.3843 oranindadir."

IMKB

Wrangler
08-07-2008, 13:39
***dnzyo***deniz yat.ort.'nin 04 temmuz tarİhlİ portfÖy deĞer tablosu
deniz yat.ort.
Portfoy degeri : 39.687.151,79
toplam deger : 39.550.402,21
birim pay degeri : 2,64

(08/07/2008 - 11:45:08)

ArCaS
09-07-2008, 09:31
09/07/2008 08:27

"08.07.2008 tarihinde Deniz Yatirim Ortakligi A.S. hisse
senetleriyle ilgili olarak 0.95 YTL fiyatla 3388 adet alis
içindeki payi yüzde 0.3845 oranindadir."

IMKB

hakuna
09-07-2008, 11:42
İçimden neler geçiyor bir bilseniz....

ArCaS
11-07-2008, 09:55
11/07/2008 08:32

"10.07.2008 tarihinde Deniz Yatirim Ortakligi A.S. hisse
senetleriyle ilgili olarak 0.96 YTL fiyatla 2862 adet alis
içindeki payi yüzde 0.3847 oranindadir."

IMKB

ArCaS
14-07-2008, 10:23
14/07/2008 09:10

***DNZYO*** Deniz Yatirim Ortakligi A.S. ile ilgili olarak Deniz Yatirim Menkul Kiymetler A.S.'nden gelen yazi 11.07.2008 tarihinde Deniz Yatirim Ortakligi A.S. hisse senetleri ile ilgili olarak 0.96 YTL ortalama fiyattan 30.587 adet DNZYO alis islemi tarafimizdan gerceklestirilmistir. ***DNZYO***

IMKB

hakuna
14-07-2008, 12:20
1000 sağlam duruyor, üstü kapanışlarda takip edilmeli....

azram
15-07-2008, 11:54
***dnzyo*** deniz yatirim ortakligi a.s.
Ile ilgili olarak deniz yatirim menkul kiymetler a.s.'nden gelen yazi;
14.07.2008 tarihinde deniz yatirim ortakligi a.s. Hisse senetleri ile ilgili
olarak 0.95 ytl ortalama fiyattan 9.902 adet dnzyo alis islemi tarafimizdan
gerceklestirilmistir. ***dnzyo***

azram
15-07-2008, 18:00
sayın hakuna üstüde kapanıyor altıda kapanıyor bu hisseden bi bişey olmuyor çok b...tan bi hisse bu bak deniz bankın gazıyla ancak bu kadar gitti.denizbank bu günde tavan ama bun da tık yok.çok anlamsız çok.

hakuna
16-07-2008, 09:53
haklısın üstad zaten ben de salladım gitti....

RMM
16-07-2008, 16:33
Dişardan gurup harici biri girdi diye kağıdı 1.04-1.06 ya hapsettiler......vermicem kardeşim......hodri meydan.....benim satmamı bekliyorlar....

kilikia
18-07-2008, 23:18
bu kağıt sahiplenildi heralde 3 gündür endeks iyi oranda arttı. Bunda tık yok.
bu kağıdın hakimi benim diyor birileri, son 3 gündür kapanış 1.04-1.05. sinir harbi yaşanıyor anlicağınız. kurtlarla dansa hazır olun arkadaşlar. arada ayağınıza basacaklar ama pes etmeyin, dansı bitirin. :he:

m_bayrak
20-07-2008, 23:39
Yaklaşık iki yıl aradan sonra tekrar Dnzyo aldım bilmem yanlışmı yaptım?

Antioch
21-07-2008, 16:34
tam zamanında almışsın keşke bende alsaymışım.... kağıt tavanda ama ne kadar gider spek bilir... :) Bol kazançlar umarım 10 lira olur. ....

m_bayrak
21-07-2008, 18:14
Doğru yapmışım bu gün yine 1.08ytl ile pörtföyümü çoğalttım.

ANALİZ
21-07-2008, 19:11
1 haftadır 1.05 maliyetle bekledim 10.000 lot 900 ytl kazandım ama sinirden çatladım.bu kağıt adamı hasta eder.

ANALİZ
22-07-2008, 12:37
Gİttİ paralar adami uyuz edİn sonra tavan edİn.bİz satinca offf offfffffffff

aragornefe
22-07-2008, 16:40
kağıdın hareket vakti geldi mi

RMM
22-07-2008, 16:49
[QUOTE=RMM;2494298]Dişardan gurup harici biri girdi diye kağıdı 1.04-1.06 ya hapsettiler......vermicem kardeşim......hodri meydan.....benim satmamı bekliyorlar....[/QUOTE

vermicem demiştim :)

ANALİZ
22-07-2008, 17:01
Bİr tavan daha hadİ arkadaŞlar el atin

ANALİZ
23-07-2008, 12:22
ArkadaŞlar bu kaĞidin deĞerİnİn bu olmadiĞini hepİmİz bİlİyoruz.bİ el atin artik hadİ.ben tÜkendİm el atmaktan

ANALİZ
23-07-2008, 12:41
Yokmu bu kaĞida İlgİsİ olan hİÇkİmse yorum yapmiyor.

ANALİZ
23-07-2008, 18:03
Son yarim saatte kİm alim yaptiysa allah razi olsun.1.14 den alip 1.25 den para kazandik....

cimentocu
23-07-2008, 18:25
Yarında aynısını yaparsın Aralığı yakalamışsın nasıl olsa

ANALİZ
23-07-2008, 18:29
Her zaman ayni Şey olmaz.ben bİ daha zor alİrİm.kazandiĞim yeter.adam bakarsin yarİnde taban yaptİrİr.ama kalbi olan bu kaĞİda zor dayanİr.

istanbul
23-07-2008, 18:41
ArkadaŞlar bu kaĞidin deĞerİnİn bu olmadiĞini hepİmİz bİlİyoruz.bİ el atin artik hadİ.ben tÜkendİm el atmaktan

kağıdın ederi 1.14 değildi.. 1.25 di öylemi..

bizim cumartesi pazarında bir yer boşaldı,istersen gel orada işe başla..sen bu mantıkla çok kazanırsın..

ANALİZ
23-07-2008, 18:48
Sayin İstanbul borsada para gÜnlÜk kazaniliyor.1.14 den aldiĞin kaĞidi 1.25 den satmayipda kİme gÜvenİp bekleteceksİn

ANALİZ
23-07-2008, 18:50
Ben bu kaĞitta Çok sİnİr harbİ gÖrdÜm.zamaninda Çok bekledİm ama hİÇ bİŞİ olmadi yenİ yenİ Şansi dÖnmeye baŞladi.kaĞida el atan spek.yarin vazgeÇİnce ne olacak

e.yegen
25-07-2008, 12:16
Ben bu kaĞitta Çok sİnİr harbİ gÖrdÜm.zamaninda Çok bekledİm ama hİÇ bİŞİ olmadi yenİ yenİ Şansi dÖnmeye baŞladi.kaĞida el atan spek.yarin vazgeÇİnce ne olacak

aynen taban yedi:)

aragornefe
25-07-2008, 12:31
neden taban oldu? bilen var mı? yaktı yine bizi.

kilikia
25-07-2008, 12:35
silkele , silkele düşen meyvaları topla:super:

azram
25-07-2008, 12:36
SPK, DENİZBANK İŞLEMLERİ İLE İLGİLİ BAZI YATIRIMCILARA İŞLEM YASAĞI GETİRDİ
Sermaye Piyasası Kurulu, Denizbank işlemleri ile ilgili bazı yatırımcılara işlem yasağı getirdi.SPK Haftalık Bülteni'nde konu ile ilgili şu açıklama yapıldı:"Denizbank A.Ş. hisse senedinde 14 - 23.07.2008 tarihlerinde görülen olağandışı fiyat ve miktar hareketleri ile ilgili olarak yapılan inceleme sonucunda

A) SPKn ’nun 46 ’ncı maddesinin 'i' bendi ile tanınan yetki çerçevesinde Denizbank hisse senedinde, 14.07-17.07.2007 döneminde hesaplarından gerçekleştirilen manipülatif nitelikteki işlemler nedeniyle Uçar Menkul ve Gayrimenkul Yatırımları A.Ş. ve söz konusu hesaba emir verdikleri tespit edilen 'Uçar Menkul Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir UÇAR, Uçar Menkul Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Baybora ERCAN ve Uçar Menkul portföy yöneticisi ve söz konusu hesapta vekâleti bulunan Abidin Sinan ARSLAN ile 21.07-23.07.2008 tarihleri arasındaki işlemleri nedeniyle Ersel DÜZGÜN adlı şahıslar hakkında borsalar ve teşkilatlanmış diğer piyasalarda Kurulumuzun 28.09.2007 tarih ve 35/1022 sayılı kararı çerçevesinde 24.07.2008 tarihi saat 14:00 ’dan başlamak üzere işlem yapma yasağı getirilmesine, işlem yapma yasağının getirildiği tarih itibariyle Merkezi Kayıt Kuruluşu A.Ş. nezdindeki hesaplarına işlem yasağı kaydının işlenmesine ve anılan kişilere ait kaydi payların, takas işlemlerine konu edilmelerinin önlenmesini teminen kıymet kodlarının farklılaştırılmasına, kıymet kodları farklılaştırılan kaydi payların Kurulumuz kaydından çıkarılmasına,

B) Olağandışı fiyat ve miktar hareketlerinin yaşandığı Denizbank hisselerinin - Kurulumuzun Seri:V, No:65 sayılı Tebliğ ’inin 9 ’uncu maddesinde öngörülen bir müşterinin takası henüz gerçekleşmemiş hisse senedi alımı işlemleri sonucunda, belirli bir anda oluşabilecek açık takas pozisyonunun asgari % 20 ’si oranında uygulanan net varlık bulunması zorunluluğunun, söz konusu hisse senetlerinde gerçekleşecek işlemlerde açık takas pozisyonunun tamamını (%100) karşılayacak oranda özkaynak bulundurulması şeklinde uygulanmasına,- Söz konusu hisse senetlerinin satışlarından kaynaklanan takas alacaklarının özkaynak hesabında dikkate alınmamasına,- Tebliğ ’in 9 ’uncu ve 12 ’inci maddeleri kapsamında müşterinin net varlığının hesaplanmasında söz konusu hisse senetlerinin özkaynak olarak kabul edilmemesine,- Söz konusu hisse senedinin kredili menkul kıymet ve açığa satış işlemlerine konu olabilecek sermaye piyasası araçları listesinden çıkarılması için İMKB ’ye bildirimde bulunulmasına, karar verilmiştir."
........
Foreks Haber Merkezi

azram
25-07-2008, 12:36
bununla alakası varmıdır.bu kağıt adamı bıktırır.

azram
25-07-2008, 13:00
bana göre bunlar açığa satanları cezalandırıyorlar.yani yatırımcı da olmayan hisselerin varmış gibi satıyorlar.adamlar bu hisseleri tekrar almazlarsa temerrüde düşerler.aşağı geldiğine göre kendileri sattılar demektir.aslında bu açığa satanlar kendilerinden olmasaydı bu kağıt ne tavanlar çekerdi.
Hele böyle sahipli tahtada açığa satmak dışardan bir adamın işi değil.denizbankın hareketiyle bu tabanın alakası varmı derseniz.denizbank 4 kat olsa ne olur 10 kat olsa ne olur ben en son baktığımda %99,84 gibi bir oranı sahiplerinin kendi ellerinde yani anlayacağın 20 tavanda çeker 20 tabanda çeker sahibi ne isterse o olur.bu kağıd çok anlamsız çok.2 seansta ortaya çıkar ne olduğu.çok kazandırdılar ya ceza veriyorlar.

Hamzah
25-07-2008, 15:46
bununla alakası varmıdır.bu kağıt adamı bıktırır.

evet direk bununla alakası var. Bazı kelaynaklar bizim gibi daldılar ve şamarı yiyip çıktılar. Bunun kısa açıklaması budur. Sabah 1.16 satış girdim satamadım. Ondan sonrada satmıyorum dedim.

ugreagle
30-07-2008, 20:23
2,5 yildir bu kaĞitta baklİyorum ve İlk aldiĞimda 2,58 dİ fİyati aldiĞimdan berİ hep dÜŞÜyo İyİ haberlerde yerİnde sayarken kÖtÜ haberde herkesten Önce bu kaĞit dÜŞÜyo ne ÇeŞİt İnsanlarin elİnde bu kaĞit bİraz delİkanli olsalar hemen satmasalar korkup İnadim İnat satmiycam İŞte akil mantik almiyo bu kaĞit lanet olsun....

ANALİZ
31-07-2008, 08:31
ArkadaŞlar selam 1 haftadir ceza aldiĞim İÇİn yazamadim hİsse net ceza.bu kaĞit benİde ters kÖŞe yapti.1.17 den aldiĞimin ertesİ gÜnÜ taban.ya kardeŞİm denİzbank 10 tavan yaparken bu dnzyo tavan yaptimikİ dÜŞerken denİzbankla beraber dÜŞÜyor.bu kaĞit adami gerÇekten hasta eder.2 gÜnde endeks yÜzde 8 artti bİz ÖkÜz gİbİ baktik.dnzyo yÜzÜnden

indian
04-08-2008, 17:11
Kapanışlar (IMKB YORT )
Son 12 Ay (YTL)
Hisse:DNZYO
Önceki Kapanış 1.24
En Düşük 0.87
En Yüksek 1.44

Ağ.Orta 1.41

Denizbank toplandı...% 30 u Dexia'nın olan DNZYO ise toplanıyor.....

indian
06-08-2008, 12:30
http://www.denizyatirim.com.tr/Default.asp?ViewType=HomePage&SubView=

Deniz Yatırım ile Deniz Türev birleşiyor

http://www.borsagundem.com/author_detail.php?id=168
Denizbank’ın iştirakleri Deniz Yatırım ile Deniz Türev’i birleştiriyor. Deniz Yatırım, aracı kurum ve yatırım bankacılığı faaliyetlerinde bulunurken, Deniz Türev Vadeli İşlemler ve Opsiyon Borsası’na yönelik işlemler yapıyordu. Aldığım duyumlara göre faaliyet alanları birbirine yakın olan iki şirketin birleştirilerek tasarruf yapılması amaçlanıyor.

indian
06-08-2008, 19:23
Endekslerde düzeltme yapılmasını gerektiren şirket faaliyetleri ve düzeltmelerin yapılma zamanları şöyledir:

Fiyat Endeksleri

Faaliyet Türü

Düzeltme Zamanı

a)
Nakit karşılığı sermaye artırımı
i. Rüçhan hakkı kullanılarak
ii. Rüçhan hakkı kullanılmayarak

Rüçhan hakkı başlama tarihi
Satış işleminin bitiş tarihi

b)
Endekslere yeni hisse alınması
Alındığı gün

c)
Endekslerden hisse çıkarılması
Çıkarıldığı gün

d)
MKK saklama oranının değişmesi
Dönemsel

e)
Şirketlerin birleşmesi
Hisse dağıtım tarihi
f)
Şirketin bölünmesi
Hisse dağıtım tarihi

g)
Çağrı yoluyla hisse toplanması
Çağrı bitimini takip eden 3. gün

Not: Deniz türev İMKB'ye kayıtlımı, sermayesi ne kadar....bu konularda bilgisi olan varsa yazsın, önümüzü görelim ve malı kaptırmayalım....

XTRADERX
12-08-2008, 10:10
8 agustos 2008 tarihli portfoy deger tablosu (ytl)

deniz yat. Ort.
Portfoy degeri : 42,378,434.37
toplam deger : 42,176,865.26
birim pay degeri : 2.81

portfoy deger tablosunun tamami excel formatinda haber ekindedir.

-matriks-

karadam
18-08-2008, 14:43
3.yıldır süründürülen yatırımcı bakalım daha nekadar süründürülmeye devam edicek.Hakan ateşi kutluyorum.

indian
21-08-2008, 17:29
Denzibankın PD/DD 4.01
Dnzyo PD/DD 0.40

Denizbank'ın %99 u Dexia'nın....
Dnzyo çağrı yoluyla dexia tarafından istendiğinde piyasadan hisse gelmemişti....o zaman dexianın payı % 30 idi şimdi %37.8 çıkmış....aracı kurumlarda kimin hesabı olduğu belli olmaz bana göre daha fazladır....satan olmazsa kendi alışlarına verdikleri için düşürebilirler....ancak KY uyanırda hiç satmaz ise zaten amaçları toplamak olduğu için en az PD/DD 1'e gelirki buda KY'yi mutlu edecek bir fiayattır....

indian
25-08-2008, 18:02
3.yıldır süründürülen yatırımcı bakalım daha nekadar süründürülmeye devam edicek.Hakan ateşi kutluyorum.

Dexia'yı hakan ateş yöentmiyor....

eski haber:
SPK, DENİZ YATIRIM ORTAKLIĞI İÇİN ÇAĞRI FİYATINI BELİRLEDİ
SPK, Deniz Yatırım Ortaklığı için çağrı fiyatını belirledi.
SPK haftalık bülteninde konu ile ilgili şu bilgiler verildi:
DEXIA SA/NV’nin Denizbank A.Ş. hisselerinin çoğunluğunu satın
alması nedeniyle Deniz Yatırım Ortaklığı A.Ş. sermayesindeki dolaylı
payının %25’i aşmamasına rağmen, dolaylı olarak devralınan A grubu
paylara yönetim kurulu üyelerinin seçiminde imtiyaz tanınmış olması
dolayısıyla Şirket’in yönetiminde dolaylı olarak hakimiyet sağlanması
sebebiyle, Kurulumuzun Seri:IV No:8 sayılı Tebliği’nin “Çağrıda
Bulunma Zorunluluğu” başlıklı 17.maddesi uyarınca Deniz Yatırım
Ortaklığı’nın diğer ortaklarına çağrıda bulunulması talebinin,
1) Çağrıda bulunma yükümlülüğünün Dexia için doğmuş olduğu göz önünde
bulundurularak, çağrının Dexia tarafından yapılması ya da operasyonel
kolaylık nedeniyle çağrı işlemlerinin Denizbank tarafından yürütülmesi
tercih ediliyor ise çağrı fiyatı ile İMKB fiyatı arasındaki farkın
Dexia tarafından Denizbank’a ödenmesi,
2) Çağrı fiyatının 1,4837 YTL’den düşük olmayacak şekilde belirlenmesi,
koşullarıyla olumlu karşılanmasına karar verilmiştir.

Not. O tarihte yapılan çağrıya rağmen istedikleri kadar toplayamamışlardı...şimdiki fiyata bakın (1.0-1.15)+27=1.27-1.42 ytl den azcık azcık topluyor.....satan olmaz ise kendi alışlarına veriyor...yine düşürüyor...başka spek girmek isterse SPK ya şikayet ediliyor ve hemen işlem yaptırtılıyor....demek ki hedef çok büyük....al-sat tavsiyesi değil...biriktir tavsiyesidir......düştükçe sende topla tavsiyesidir.....

karadam
27-08-2008, 15:35
Sayın indian;Dexia yı Hakan Ateş yönetmiyor ama Denizyo, o yönetiyor

e.yegen
27-08-2008, 15:51
Dnzyo da bİr Şeyler dÖnÜyor son 2 gÜndÜr hacİm artiŞi var karŞilikli paslaŞma gİbİ

karadam
27-08-2008, 16:06
Yüksek fiyatlardan (1,48)dexiaya ve ky sattıkları hisseleri imkb den ucuz yollardan (1,00-1,06)toplama çabasındalar.Bunun sonuçlarını önümüzdeki yıl görecegiz..Sabretmeye(sürünmeye)devam..

e.yegen
11-09-2008, 16:10
bu havada bu hareket acaba gediğin aldıgı mallar denizemi virman olacak

indian
19-09-2008, 15:44
denzibankın pd/dd 4.01
dnzyo pd/dd 0.40

denizbank'ın %99 u dexia'nın....
Dnzyo çağrı yoluyla dexia tarafından istendiğinde piyasadan hisse gelmemişti....o zaman dexianın payı % 30 idi şimdi %37.8 çıkmış....aracı kurumlarda kimin hesabı olduğu belli olmaz bana göre daha fazladır....satan olmazsa kendi alışlarına verdikleri için düşürebilirler....ancak ky uyanırda hiç satmaz ise zaten amaçları toplamak olduğu için en az pd/dd 1'e gelirki buda ky'yi mutlu edecek bir fiayattır....

35, 19.09.2008 07:28:03, deniz yatirim ortakligi hisse senedi alis-satis islemlerine iliskin aciklama

deniz yatirim ortakligi a.s. Hisse senetleri ile ilgili olarak, deniz
yatirim menkul kiymetler a.s. Tarafindan 18 eylul 2008 tarihinde 0,98
ytl fiyattan 85.777 adet alis islemi gerceklestirdi.
Not: Sermaye piyasasi kurulu`nun seri:viii, no: 39 sayili tebligi`nin 5/h-1
ve 14`uncu maddeleri kapsaminda imkb`ye gonderilen bu aciklama imkb gunluk
bulten ekinde yayinlandi.

-matriks-

107, 18.09.2008 09:09:44, ***dnzyo*** deniz yatirim ortakligi a.s.
***dnzyo*** deniz yatirim ortakligi a.s.
Ile ilgili olarak deniz yatirim menkul kiymetler a.s.`nden gelen yazi;
17.09.2008 tarihinde deniz yatirim ortakligi a.s. Hisse senetleri ile ilgili
olarak 1.01 ytl ortalama fiyattan 60.000 adet dnzyo alis islemi tarafimizdan
gerceklestirilmistir. ***dnzyo***

29, 17.09.2008 07:28:36, deniz yatirim ortakligi hisse senedi alis-satis islemlerine iliskin aciklama

deniz yatirim ortakligi a.s. Hisse senetleri ile ilgili olarak,
deniz yatirim menkul kiymetler a.s. Tarafindan 16 eylul 2008 tarihinde
1,03 ytl fiyattan 34.375 adet alis islemi gerceklestirdi.
Bu islem sonucunda sozkonusu kisi/kurulusun sirket sermayesi icindeki payi
% 39.44 oldu.
Not: Sermaye piyasasi kurulu`nun seri:viii, no: 39 sayili tebligi`nin 5/h-1
ve 14`uncu maddeleri kapsaminda imkb`ye gonderilen bu aciklama imkb gunluk
bulten ekinde yayinlandi.

e.yegen
22-09-2008, 16:58
Dnzyo da bİr Şeyler dÖnÜyor son 2 gÜndÜr hacİm artiŞi var karŞilikli paslaŞma gİbİ

AHANDA TAVAN OLDU BEN SEN ONDAN BAŞKA KİMSEDE YOK GALİBA:super:

ugreagle
22-09-2008, 17:26
AHANDA TAVAN OLDU BEN SEN ONDAN BAŞKA KİMSEDE YOK GALİBA:super:

arkadaşlar 2 yıllık beklentim boşa gitmeyecek di mi yorumlarınızı bekliyorum uzun vadeli bir hereket olurmu yoksa sesanlık bişey mi....

fb66
23-09-2008, 11:26
kimse kalmamıs galiba

e.yegen
24-09-2008, 13:07
topicte sessizlik hakim bu piyasada %25 yaptı demekki toplanıyor kimsecikler yok 1.30 direnç var geçerse 1.50 ler hedefimiz

e.yegen
25-09-2008, 16:04
1.30 kirdi bu havada demekkİ hedefler bÜyÜk

e.yegen
25-09-2008, 16:16
aceleleri var tam gaz devam

e.yegen
25-09-2008, 16:27
ky kagıtmı aldı yukardan yoksa son defa silkelemek içinmi aşagı bastılar

Hamzah
25-09-2008, 23:49
ÇOK FAZLA umitlenmek ümitsiz bırakabilir....eski fiyatla 1.6 görüldü gibi ve buralardan hep ters dönmüştü. yada 1.78 lerden geri dönmüştü. Demek istediğim yeni fiyat 1.5 eski fiyat 1.8 kırılmadan bu kağıtta yeni pozisyon açmak bana mantıklı gelmiyor.

Mevcutları koruyunuz ve onlar satış girdiğinde sizinde girmeniz mantıklı olabilir. Ben bunu yapıyorum. İşlem hacmi yükseldiğinde kağıt yerinde sayıyor ise benim satış zamanımdır. sevgilerimle....

e.yegen
26-09-2008, 12:00
ÇOK FAZLA umitlenmek ümitsiz bırakabilir....eski fiyatla 1.6 görüldü gibi ve buralardan hep ters dönmüştü. yada 1.78 lerden geri dönmüştü. Demek istediğim yeni fiyat 1.5 eski fiyat 1.8 kırılmadan bu kağıtta yeni pozisyon açmak bana mantıklı gelmiyor.

Mevcutları koruyunuz ve onlar satış girdiğinde sizinde girmeniz mantıklı olabilir. Ben bunu yapıyorum. İşlem hacmi yükseldiğinde kağıt yerinde sayıyor ise benim satış zamanımdır. sevgilerimle....

bu sefer durum farklı hedefleri çok yüksek kaptırmamak lazım

e.yegen
26-09-2008, 18:04
aceleleri var tam gaz devam

elinde olan herkese iyi bir bayram hediyesi aceleleri var belli işte hedef neresi şimdi 1.50 ler geçerse 2 ler çok yakın bu çoşkuyla kaçıncı tavan bu

Hamzah
26-09-2008, 18:06
elinde olan herkese iyi bir bayram hediyesi aceleleri var belli işte hedef neresi şimdi 1.50 ler geçerse 2 ler çok yakın bu çoşkuyla kaçıncı tavan bu

evet sanırım ciddiler...eski fiyat şuan 1.8lerdeyiz. Burası kırılırsa kağıt rahatlar.

e.yegen
26-09-2008, 18:10
evet sanırım ciddiler...eski fiyat şuan 1.8lerdeyiz. Burası kırılırsa kağıt rahatlar.

1 yıl bekle sat olacağı bu işte demekki tutan bizdik kagıdı 2 hafatada zarar %50 olacak işmi dün alacaktım alsa idim hemen vereceklerdi elime belki tahtayı bozacaktık olay bu işte sabrın sonu selamet gitti paralar:grrr::he:

e.yegen
26-09-2008, 18:18
neyse sabredip bekleyen parayı kazanacak her şey iyi durumda kagıtta

hedefleri en az 2 kanımca pay degeri 3 lerde buralarada getirebilirler

hoş bayramdan sonra basabili,rlerde her şey spek de ama ben olsam 4 yıl sürünen kagıtta sov yapardım :he:

Hamzah
27-09-2008, 12:19
gidenin arkasından ağlamak olmaz. buradan ben pazartesi geri döner diyorum. eğer dönmezse 2-3 yıllık düşme kanalının üstüne atıyor demektir. BUda iyi işaret. Ama yine de dönmezse ve alamazsanız bu kağıdı takip edecek kağıtlar var. myzyo ve gedikyo, bu kağıtlar ile dnzyo arasında hiçbir zaman aradaki fark bu kadar açılmamıştı. demek istediğim 1 dnzyo =3 muzo, 2.5 gedik ediyor. Hiç bu kadar olmamıştı. Dnzyo almaktansa onlara tıklamak mantıklı olabilir. Şunuda unutmayalım defter değerine doğru yaklaştı ve diğerleri ile durumu eşitledi.

Al sat tavsiyesi yapmıyorum. sadece paylaşıyorum.

ugreagle
27-09-2008, 18:21
sayın hamzah kağıttan çıtığınız için mi geri döner diyosunuz bilmiyorum ben bu kağıtta 2,5 yıldır bekliyorum ve bu kağıdı 2,58 gibi bir fiyattan aldım niye 1 dnzyo=3 myzyo edermiymiş eder tabi biz alırken ediyodu 2,5 yıldır sabırla bekliyorum bu kağıdın geçmişine bakarak aldım yaptığı ralliyi biliyorsunuz demek ki var o potansiyel....

Hamzah
28-09-2008, 02:36
sayın hamzah kağıttan çıtığınız için mi geri döner diyosunuz bilmiyorum ben bu kağıtta 2,5 yıldır bekliyorum ve bu kağıdı 2,58 gibi bir fiyattan aldım niye 1 dnzyo=3 myzyo edermiymiş eder tabi biz alırken ediyodu 2,5 yıldır sabırla bekliyorum bu kağıdın geçmişine bakarak aldım yaptığı ralliyi biliyorsunuz demek ki var o potansiyel....

sevgili kardeşim mesajlarımı yanlış anlamayın lütfen. Geri döner veya dönsün demiyorum. Bilakis burasını kırarsa uzun vade düşüş kanalının üzerine çıkacağını bundan önceki mesajımda yazdım. eski rakam 1.8ne tekabül eden bu değer kırılırsa kağıt rahatlar dedim. Çünkü sizde biliyorsunuz ki kağıdı burdan kaç sefer geri çevirdiler. Elinizdekine sahip çıkın ama yeni pozisyon açmak riskli olabilir dedim.

Lütfen yanlış anlamayınız....bende bu kağıt hala var ve koyduğum lot sayısı ben borsayı bırakırsam ancak ozaman çıkar. Fakat lot sayımı maalesef azalttım onun üzüntüsüde var yok desem yalan olur. Ancak yaptığım yorumların arkasındayıım.

geronim0
28-09-2008, 08:08
fazla umitvari yada umitvari her zaman olun ama bu kadar hayalperest olmaniza gerek yok,kagit biraz gitti diye hemen baslandi operasyon soylemleri ve fiyat beklentileri,siz elinizdeki kagidi satmadiginiz surece kar etmis sayilmazsiniz,yarin bir bakarsiniz taban taban geri gelir sonra ah satsaydim vey bilmem su kagidin diyip durursunuz,onemli olan ne kadar zararda olursaniz olun kanaat getirip cikmasini bilmek, sonra yine geri gelir bu merak etmeyin uzun soluklu bir hareket degil gibi cunku fazla mal toplanmasi yok. hadi kalin saglicak ile.

tolga54
29-09-2008, 02:33
tahminimce bu kagıt diger yo ları ateşleyecek.........

musa79
29-09-2008, 11:36
arkadaslar selam iyi bir bayram hediyesi oldu değilmi :)) elinde olan arkadaslar çok dikkatli olsun hedefi çok büyük kağıdın arada silkelemeler gelcektir dikkat kaptırmayın malınızı :))

musa79
29-09-2008, 12:10
arkadaslar tavanı görebilen varmı kaç lot bekliyor

DECOY
29-09-2008, 15:21
Tüm arkadaşlarımın bayramını en içten dileklerimle kutlar ,sağlık ve mutluluklar dilerim....

ugreagle
29-09-2008, 16:17
harkesin bayramı kutlu olsun uzun süren bekleyişimize değecek inşallah kağıdın tavan fiyat olmayışına neye bağlıyorsunuz herkese tekrar iyi bayramlar...

musa79
03-10-2008, 11:01
sakın kaptırmayın malınızı

stockexc
03-10-2008, 11:22
yaklaşık 3 haftadır bugünkü gibi satış baskısı yoktu tahtada,lakin ya silkeleme operasyonu ya da mal çıkıyolar. sabah 1.58 den çok sıkı satış geldi bekleyelim bakalım...

musa79
03-10-2008, 11:41
ne silkelemesi ne mal çakması hocam görmüyormusun piyasayı

stockexc
03-10-2008, 11:48
imkb ile beraber dnzyo 3 haftadan sonra ilk defa bu kadar sert satış yedi.ilginç olan bu. ama olayın adı sadece kar realizasyonu satan da kendileri alan da.piyasa istediği kadar karışsın istemeseler 1 kademe bile oynatmazlar aşağı.her şeyi bilinçli yapıyorlar yani onu demeye çalışıyorum

albatros35
03-10-2008, 12:01
arkadaşlar bu oyuna gelmeyelim piyasa ile alakası yok bence yeterince karda eğillermi iyi dşünmek gerekir nerelerden geldiğini...burada olumu görüş belirten arkadaşta ne kadar iyi kalpliymiş herkesin kazanmasını istiyor galiba ....::))) bekleyin ve görün ama herşe geç olabilir sadece benim fikrim bence bu saatten sonra değil dnzyo borsada durm hata saygılar...

musa79
03-10-2008, 12:11
arkadaslar kazanmamız için risk almamız gerekiyor ve kağıt endekse paralel hareket ediyor alıcısı var aslında ama endeks çok kötü bugun abd paketi onaylarsa pazartesi pişman olursunuz sattığınızı ben satmıyorum maliyetim 1.34 4 yıldır yerlerde sürünen bir kağıt burda bırakacaklarını hiç sanmıyorum

musa79
03-10-2008, 12:14
dikkat edinnnnnnnnnnn :)

albatros35
03-10-2008, 12:19
ya bu işin spekülatörlerindensin yada gerçekten kurtumak için böyle konuşuyorsun ne demek abd onaylarsa bu gider. borsa o kadar düştü ama dnzyo çıktı buda iyi piyasda satış yiyeceğini gösterir saygılarımla....

musa79
03-10-2008, 12:21
hocam bak yazıyorum buraya ben bu kagıdı 2 yi geçmedikçe satmıycam bu kagıt 4 yıldır yerlerde tüm yo incele çıkışa gecen bütün yo kısa kesmedi yükselişini incelersen bana hak verceksin

albatros35
03-10-2008, 12:24
abicim demekki sen bu kağıdın geçmişini bilmiyorsun 4 yıl diyorsun 2006 martında bu kağıt 3.02 lerde iken neden satmadın. 4 yıl önce bu kağıt hiç 1.34 leri görmedi nerelerdn geldiğini bir araştır sakın üzerine alınma ama sende karda iken kaçkurtul sadece büyük sözü dinle saygılar...

albatros35
03-10-2008, 12:25
dikkat edin bu gün satışarda yüksek lotlar alışlar cılız yükseltip üksltip veriyorlar millete kanımca

stockexc
03-10-2008, 12:28
1.48 den alış yazalım bakalım gelecek mi:cool:

albatros35
03-10-2008, 12:30
merak etme birazdan hesabına geçer 1.48 ler şakamı yapıyorsunuz dikkat edin spkler burada...

musa79
03-10-2008, 12:31
gayet iyi biliyorum hocam
21/09/2004 3,40 3,83 3,63 2.787.401,00 10.318.688,00
22/09/2004 3,22 3,98 3,28 5.928.834,00 20.558.190,00
23/09/2004 3,10 3,48 3,16 1.325.419,00 4.260.021,00
24/09/2004 2,90 3,28 3,01 826.852,00 2.539.281,00
27/09/2004 2,62 3,04 2,80 1.395.396,00 3.885.601,00
28/09/2004 2,78 3,25 3,16 2.413.126,00 7.400.199,00
29/09/2004 3,07 3,37 3,10 1.224.305,00 3.942.354,00
30/09/2004 3,04 3,22 3,10 543.455,00 1.699.196,00
01/10/2004 2,78 3,22 2,90