PDA

View Full Version : DNZYO Deniz Yat. Ort.

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 [20]

musa79
03-10-2008, 12:44
Ha bu arada prtas bugun tabandan alinir arkadaslar pazartesİ yakalayamayabİlİrİz

albatros35
03-10-2008, 12:44
sende dengir gibi kıvırma sonra saygılar...:)

musa79
03-10-2008, 12:48
Arkadaslar paketİ destekleyenlerİn sayisi artiyor İzleyİn pazartesİ :)))

albatros35
03-10-2008, 12:56
arkadaşım paket geçmiycek demiyorum sana o zaten kesin geçecek pakete oynayanlar banka hissesi alsın ben sana dnzyo nun 2 yi geçmiyeceğini söylüyorum saygılar...:)

stockexc
03-10-2008, 12:59
gelmez arkadaşım1.48 e fln bırakırlar mı elin oğluna malı ?

XTRADERX
03-10-2008, 13:55
26 eylul 2008 tarihli portfoy deger tablosu (ytl)

deniz yat. Ort.
Portfoy degeri : 41,599,851.76
toplam deger : 41,682,839.70
birim pay degeri : 2.78

portfoy deger tablosunun tamami excel formatinda haber ekindedir.

-matriks-

stockexc
03-10-2008, 15:49
ben burda kimseye al ya da sat demiyorum. sadece basit bişey denedim 1.48 alış yazdım gelmediğini beraber gördük,demekki büyük miktarda mal dağıtmak istemiyorlar.endeks %-6.20, dnzyo 1.60:cool:

ugreagle
03-10-2008, 15:50
bence kağıdı tavan yaptırmayıp yavaş yavaş artırma nedenleri spk nın dikkatini çekmemek kağıdı olmayan arkadaşlar da kağıt düşücek diye atıp tutmasın daha önceleri neredeydiniz kağıt biraz çıkınca düşecek demeye başladınız... 3 lerden 1 lere düşerken sesiniz çıkmıyordu tabi...

royal
03-10-2008, 16:55
millet ben burdayım daha unutmayın bu kagıt 2 yi geçecek

adamlar bu haberle götüedüler malı

***DENIZ*** Denizbank A.S.'nden gelen yazi: 10 Eylul 2008 tarihinde gerceklestirilen Yonetim Kurulu toplantisinda Denizbank A.S. tarafindan 200.000.000 YTL tutarinda Denizbank A.S. Alternatif Dagitim Kanallari B Tipi Likit Fonu unvanli yatirim fonunun kurulusu icin Sermaye Piyasasi Kurulu Baskanligi'na basvuru yapilmasina ve kurulacak olan fonun Portfoy Yonetim Sirketi olarak Deniz Portfoy Yonetimi A.S tarafindan yonetilmesine karar verilmistir. ***DENIZ***

IMKB
10.09.2008 16.17

Hamzah
03-10-2008, 20:54
eskı fıyatla 2 yıldır kıramadığı 1.8 kırıldı. Yeni hedef belirleyecektir. Elinde olanları tebrik ediyorum. düşük ölçekli tavanlarla kağıt gidiyor. Kimsenin karalamasını kabul edemem. Şu dönemde yatırımcının yüzünü güldüren 3-5 kağıttan birisi..helal olsun.

albatros35
04-10-2008, 22:03
stockexc Duhül: Sep 2008
Gönderi: 7

--------------------------------------------------------------------------------

ben burda kimseye al ya da sat demiyorum. sadece basit bişey denedim 1.48 alış yazdım gelmediğini beraber gördük,demekki büyük miktarda mal dağıtmak istemiyorlar.endeks %-6.20, dnzyo 1.60

bana kalırsa siz bu kağıttan kurtulmak için uğrşıyorsunuz o kadar talep ettiğinize göre elinizde bayağı miktarda senet var ben kademeleri hep kontrol ediyorum genelde 10.000 lik üzeri olmuyor alıcı yani yeterince alıcı olmadığından mecburen yükseltiyorlar. Sizlerde frigocular gibi bir spek çetesi olmayasınız..:) benim fikrim çünkü senet toplu yani %40 kendilerinin elinde bu tip kağıtlarda spekülatif hareket etmek kolay yeterince talep olsun bak nerelere düşüyor 2 haftada aldığını 2 günde verir bence uzak durmakta fayda var elinde olanlar niçin bu kadar esli üşünüyor anlamadım düşünün siz kazanırken nasıl hissedersininz asıl davranırsnız sessiz sain içinizden sevinerek izleriniz. Çünkü bilirsinizki fazla talep olası durumda senet düşer demekki elinizdekileri satmaya uğraşıyorsunuz daha yükseklerden. Elinde senedi olmayan arkadaşlarasamimi fikrimi söyliyeyim b kağıdı 1 lerdeyke almaynasla bu saatten sonra yanaşmasın çok hacimsiz yükseldi ona göre...saygılar

ugreagle
05-10-2008, 00:44
stockexc Duhül: Sep 2008
Gönderi: 7

--------------------------------------------------------------------------------

ben burda kimseye al ya da sat demiyorum. sadece basit bişey denedim 1.48 alış yazdım gelmediğini beraber gördük,demekki büyük miktarda mal dağıtmak istemiyorlar.endeks %-6.20, dnzyo 1.60

bana kalırsa siz bu kağıttan kurtulmak için uğrşıyorsunuz o kadar talep ettiğinize göre elinizde bayağı miktarda senet var ben kademeleri hep kontrol ediyorum genelde 10.000 lik üzeri olmuyor alıcı yani yeterince alıcı olmadığından mecburen yükseltiyorlar. Sizlerde frigocular gibi bir spek çetesi olmayasınız..:) benim fikrim çünkü senet toplu yani %40 kendilerinin elinde bu tip kağıtlarda spekülatif hareket etmek kolay yeterince talep olsun bak nerelere düşüyor 2 haftada aldığını 2 günde verir bence uzak durmakta fayda var elinde olanlar niçin bu kadar esli üşünüyor anlamadım düşünün siz kazanırken nasıl hissedersininz asıl davranırsnız sessiz sain içinizden sevinerek izleriniz. Çünkü bilirsinizki fazla talep olası durumda senet düşer demekki elinizdekileri satmaya uğraşıyorsunuz daha yükseklerden. Elinde senedi olmayan arkadaşlarasamimi fikrimi söyliyeyim b kağıdı 1 lerdeyke almaynasla bu saatten sonra yanaşmasın çok hacimsiz yükseldi ona göre...saygılar

bırak arkadaşım 2 yıldır bekliyorum düşmeyecek bırakın düşecek tellallığı yapmayın burda ...

eloy
06-10-2008, 11:50
sanırım sayın albatros bır tesekkuru fazlasıyla hakkedıyor.

boylesıne kotu bır pıyasada, zararlarını hızla cıkarma sevdalısı kucuk yatırımcı arkadaslara bır hedıye de burdakı spek verdı.taban cözulmezse geldiği yerlere kadar dusecek gıbı duruyor..

albatros35
06-10-2008, 12:00
Arkadaşlar senetin bukonuma gelmesine sevindim diyemem sadece şunu söylemek istiyorum bir formda bir insan şuraya gidecek buraya gidecek diye konuşuyorsa buna itimat etmemenizdir. Kimsenin komikdurumlara düşmesini istemem yokekimde şuraya gelecekmiş buraya gelecekmiş empati yapın sadece elinizdeki kağıt yükselecekse forma girip şuraya gidecek buraya gidecek dermisiniz bunlar hep tezgah işi umarım herkez telafi eder zararını ama bu kağıttan artık zor görünüyor. Lütfen herkez haddini bilsin dengiri hatırlatmama gerek yoksanırım musa79 kardeşim saygılar...

azram
06-10-2008, 12:22
2 seans için yorumu olan yokmu arkadaşlar.taban çözülürmü.

eloy
06-10-2008, 12:30

hıssedekı spekler bu seans yeterınce satıs yapabıldılerse bence ıkıncı seans yıne taban olur. yapamadılarsa bu seansın sonlarına dogru bıle cozebılırler tabanı. arz talep meselesı yani..

Hamzah
06-10-2008, 13:50
bu kağıtta 1.6 ve 1.8 sanarım lanetli ve bırakmıyorlar.....hep geri dönüş sergiliyorlar. Eski fiyat şuan belki 1.8 i geçti ama eski yeni tanımıyor bu rakamlara bu kağıt kıl oldu, çıkmıyor veya çıkamıyor yada çıkartmıyorlar.

albatros35
06-10-2008, 16:56
Elinde hissesi bulunan arkadaşlara ilk tepkide çıkmalarını tafsiye ederim % 100 haklı çıkarım yine lütfen dinleyin beni adamlar çıkamadılar bakarsanız formda da kayıplar... yakında biri yine yazar tepkide (onladan biri) Elinde hissesi olmayanların ne yapacağını söylememe gerek yok bu hissenin pisikolojik sınırı filan yok 1.6 - 1.8 spekler bu hale getirdi kimileri kendi kafasınca yorum yapıyor yeni yeni tipler türedi dikkatli olun satan kurtulur ona göre Şunu unutmayın asla bu formlarda olumlu görüş belirtenlere inanmayın speklerdir...Saygılar Gerçi bu tip yazılarıma bir kaç sivri tip sinir oluyor nedeni ise onlarda pisikolojik baskı yapıyor yani onlarda speklerden unutmayalım...

azram
06-10-2008, 17:29
albatros kardeşim diyelimki sen haklıydın biz sana uyduk sağolasın sattık kurtulduk 1 sayfa geriye gittiğimizde forumda bize tavsiyen dnzyo satın prtaş alın prtaş pazartesi ye geç kalabilirsiniz demiştin bak prtaş ne hallerde madem sen haklıydın bu ne perhiz bu ne lahana çorbası anlayamadım .yok hanginiz haklıysa eşşek gibi anırcaktı falandı filandı madem sen haklısın prtaş kaybı 100 de 15 madem değildin dnzyo kaybı 100de 15 kim haklı ha mehmet ali ha ali mehmet kim yalancı..........kim spek hem spek in ne şi var bu forumda adam zaten trilyonları götürüyor ne işi olur bu forumda.valla hakim bey kim haklı ben anlayamadım sen karar ver artık şimdi içinizde gerçekten bu işten gerçekten anlayan biri varsa yarın bu kağıt tabandan mı açar yoksa tepki yükselişi olurmu onu yazsın.

yusufum01
06-10-2008, 17:53
elinde hissesi bulunan arkadaşlara ilk tepkide çıkmalarını tafsiye ederim % 100 haklı çıkarım yine lütfen dinleyin beni adamlar çıkamadılar bakarsanız formda da kayıplar... Yakında biri yine yazar tepkide (onladan biri) elinde hissesi olmayanların ne yapacağını söylememe gerek yok bu hissenin pisikolojik sınırı filan yok 1.6 - 1.8 spekler bu hale getirdi kimileri kendi kafasınca yorum yapıyor yeni yeni tipler türedi dikkatli olun satan kurtulur ona göre Şunu unutmayın asla bu formlarda olumlu görüş belirtenlere inanmayın speklerdir...saygılar gerçi bu tip yazılarıma bir kaç sivri tip sinir oluyor nedeni ise onlarda pisikolojik baskı yapıyor yani onlarda speklerden unutmayalım...

her zaman hakli Çiksaydin eger ne bu foruma yazardin nede tavsİyelerde bulunurdun bogaz kenarinda yalinda Çayini yudumluyodun dostum anlayan anladi sanirim:):)

albatros35
06-10-2008, 18:20
Azramkardeş ya gözlerin bozuk yada kişileri arıştırdın bir sayfaönceye dön bak bakalım kim tafsiye etmiş rkadaşım önc şu gözlüklerini tak dedimya bu oyunun oyunclarından olmalısın milleti artık rahat bıırakın siz kazanında görelim ve didi olarakartık saygıyı elden bırakacağım asalaklığı brkıp bana laf yetştirmeyin kene gibi milletin kanını emiyor sizin gibiler allah sılah etsin ne diyim sizi ben akıllyımki milleti uyarıyorum sen akıllısınki milleti sömürüyorsun herkesin aklı kendine bakalım. Önce sözlerini tutsun millet buradan anıracağım diyenleri çok gördük sizde oların avkatı oldğunuza göre grup arkadaşı olmalısınız korkamki bu sefer papaz pilav yemedi eliizde kaldı hemde kocam artık kullanırsınız nasıl isterseniz ama milleti kandıramazsınız sözde uyanıklar...

albatros35
06-10-2008, 18:24
hisse.net : Ekonomi ve Borsa Forumu > Hisseler > Yatırım Ortaklıkları
DNZYO Deniz Yat. Ort.
Hoşgeldin, albatros35.
Son Ziyaretiniz: Bugün saat 15:56
Bildirimleriniz: 1

Üye KP BLOG SSS Üye Listesi Takvim Yeni Gönderiler Arama Hızlı Linkler Çıkış

Forumlarda Ara

Başlıkları Göster Yazıları Göster
Gelişmiş Arama
Blog'larda Arama

Gelişmiş Arama

Hızlı Linkler
Bugünün Gönderileri
Herşeyi Okunmuş Say
Tanıdıklarım
Networking
Arkadaşlarım
Klüpler
Albüm ve Resimler
Üye Kontrol Paneli
İmza Değiştir
Bilgileriniz
Özellikleri Değiştir
Çeşitli
Özel Mesaj
Abone Konular
Belgi
Kim Online

Bildirimleriniz
Okunmamış Özel Mesaj 1
Okunmamış ziyaretçi mesajı 0
Onay bekleyen ziyaretçi mesajı 0
Gelen Arkadaşlık İsteği 0
Klüplerinize Gelen Başvurular 0
Klüplerden gelen davetler 0
Okunmamış Resim Yorumu 0
Onay Bekleyen Resim Yorumları 0
Group Messages Awaiting Approval 0

Go to Page...

Sayfa 398/398 « İlk < 298 348 388 396 397 398

Okunmamış İlk Mesaj Seçenekler Bu Konuda Ara Rating: Görünüm Seçenekleri

#4765 Bugün, 11:22
azram Duhül: Mar 2006
Gönderi: 41

azram
Üye Bilgilerine Bak
azram Özel Mesaj Yolla
azram Yolladığı Tüm Mesajlar
Tanıdıklarıma ekle : azram

#4766 Bugün, 11:30
eloy Duhül: Jan 2007
Gönderi: 236

Alıntı:
Originally Posted by azram

hıssedekı spekler bu seans yeterınce satıs yapabıldılerse bence ıkıncı seans yıne taban olur. yapamadılarsa bu seansın sonlarına dogru bıle cozebılırler tabanı. arz talep meselesı yani..

eloy
Üye Bilgilerine Bak
eloy Özel Mesaj Yolla
eloy Yolladığı Tüm Mesajlar
Tanıdıklarıma ekle : eloy

#4767 Bugün, 12:50
Hamzah Duhül: Apr 2006
İkamet: Ankara
Gönderi: 1,117

bu kağıtta 1.6 ve 1.8 sanarım lanetli ve bırakmıyorlar.....hep geri dönüş sergiliyorlar. Eski fiyat şuan belki 1.8 i geçti ama eski yeni tanımıyor bu rakamlara bu kağıt kıl oldu, çıkmıyor veya çıkamıyor yada çıkartmıyorlar.

Hamzah
Üye Bilgilerine Bak
Hamzah Yolladığı Tüm Mesajlar
Tanıdıklarıma ekle : Hamzah

#4768 Bugün, 15:56
albatros35 Duhül: Nov 2007
Gönderi: 87

Canınız dahada yanabilir...

Elinde hissesi bulunan arkadaşlara ilk tepkide çıkmalarını tafsiye ederim % 100 haklı çıkarım yine lütfen dinleyin beni adamlar çıkamadılar bakarsanız formda da kayıplar... yakında biri yine yazar tepkide (onladan biri) Elinde hissesi olmayanların ne yapacağını söylememe gerek yok bu hissenin pisikolojik sınırı filan yok 1.6 - 1.8 spekler bu hale getirdi kimileri kendi kafasınca yorum yapıyor yeni yeni tipler türedi dikkatli olun satan kurtulur ona göre Şunu unutmayın asla bu formlarda olumlu görüş belirtenlere inanmayın speklerdir...Saygılar Gerçi bu tip yazılarıma bir kaç sivri tip sinir oluyor nedeni ise onlarda pisikolojik baskı yapıyor yani onlarda speklerden unutmayalım...

albatros35
Üye Bilgilerine Bak
albatros35 Özel Mesaj Yolla
albatros35 Yolladığı Tüm Mesajlar
Tanıdıklarıma ekle : albatros35

#4769 Bugün, 16:29

albatros kardeşim diyelimki sen haklıydın biz sana uyduk sağolasın sattık kurtulduk 1 sayfa geriye gittiğimizde forumda bize tavsiyen dnzyo satın prtaş alın prtaş pazartesi ye geç kalabilirsiniz demiştin bak prtaş ne hallerde madem sen haklıydın bu ne perhiz bu ne lahana çorbası anlayamadım .yok hanginiz haklıysa eşşek gibi anırcaktı falandı filandı madem sen haklısın prtaş kaybı 100 de 15 madem değildin dnzyo kaybı 100de 15 kim haklı ha mehmet ali ha ali mehmet kim yalancı..........kim spek hem spek in ne şi var bu forumda adam zaten trilyonları götürüyor ne işi olur bu forumda.valla hakim bey kim haklı ben anlayamadım sen karar ver artık şimdi içinizde gerçekten bu işten gerçekten anlayan biri varsa yarın bu kağıt tabandan mı açar yoksa tepki yükselişi olurmu onu yazsın
bana bunu için bir özür borçlusun benim öyle bir tafsiyem yok milleti yan ıtma lütfen sözde aklınca formu iyi takip edemeyenlere benim yanıldığımımı ispatlıycan asla yanılmam anıracak olanlar nerede sen neden onların adına konuşuyorsu bunaa anlam veremedim kardeş özür bekliyorum kontrollerini yap....

albatros35
06-10-2008, 18:27

albatros kardeşim diyelimki sen haklıydın biz sana uyduk sağolasın sattık kurtulduk 1 sayfa geriye gittiğimizde forumda bize tavsiyen dnzyo satın prtaş alın prtaş pazartesi ye geç kalabilirsiniz demiştin bak prtaş ne hallerde madem sen haklıydın bu ne perhiz bu ne lahana çorbası anlayamadım .yok hanginiz haklıysa eşşek gibi anırcaktı falandı filandı madem sen haklısın prtaş kaybı 100 de 15 madem değildin dnzyo kaybı 100de 15 kim haklı ha mehmet ali ha ali mehmet kim yalancı..........kim spek hem spek in ne şi var bu forumda adam zaten trilyonları götürüyor ne işi olur bu forumda.valla hakim bey kim haklı ben anlayamadım sen karar ver artık şimdi içinizde gerçekten bu işten gerçekten anlayan biri varsa yarın bu kağıt tabandan mı açar yoksa tepki yükselişi olurmu onu yazsın

bana bunu için bir özür borçlusun benim öyle bir tafsiyem yok milleti yan ıtma lütfen sözde aklınca formu iyi takip edemeyenlere benim yanıldığımımı ispatlıycan asla yanılmam anıracak olanlar nerede sen neden onların adına konuşuyorsu bunaa anlam veremedim kardeş özür bekliyorum kontrollerini yap....

albatros35
06-10-2008, 18:33
şimdi inceledim printaşıda tafsiye eden musa79 anıracak arkadaş sayfa 396 bak

eloy
06-10-2008, 20:09
arkadaslar bıraz sakın olmakta fayda var. pıyasanın bu durumda olması sanırım herkesı bıraz gerdi.
sevgılı albatros bır oncekı sayfada tesekkur etmıstım uyarın ve öngörün için. yıne de bu kadar net bır sekılde satılmasını öğütlemen hem dogru degıl hem de forum kurallarına aykırı. ( %100 haklı cıkarım gıbı bır ıfade kullanmıssın onunla ılgılı yazdım)

stockexc
06-10-2008, 21:25
gündüz forumda yokum albatros35 doğru.çünkü yoğunum,burda laf yetiştirecek kadar boş olamayabiliyorum.yalnız yaptığın çamur atmak diye adlandırılıyor benim lügatımda buna hayatım boyu izin vermedim,vermem de...ne o öyle forumda yok,ortadan kayboldu mal çıkacakmış fln? mal çıkmak için buraya gelmez kimse hepiniz alsanız da işine yaramaz kimsenin.benim senin yaşın kadar borsada mazim vardır.. hoşçakalın.

aragornefe
07-10-2008, 01:20
bu kağıt neden taban oldu bilmediğimiz bir haber mi var.

albatros35
07-10-2008, 01:31
yarası olan çok ama ben susuyorum kanımca spekler bu kağıtta sadece bunu bilin o zaman...

azram
07-10-2008, 09:48
albatros kardeş kusura bakma yanlıış bakmışım sayfaya senden özür diliyorum.sanırım dünkü düşüşün stresiyle yazımlarımız oldu kusura bakma yazıyı yazan başkasıymış .kardeş peki bu seans açılışta ne olur sence varmı bir yorumun.senin gibi kardeşlerin yorumuna ihtiyacımız oluyor dinlemedik seni bitirdiler bizi 1 senede verdiklerini 1 günde aldı bu adi spekler.

eloy
07-10-2008, 10:45
tekrar taban acıldı. bugunku olumlu pıyasanın etkısıyle taban cozulecektır dıye dusunuyorum. en azından satmak ısteyenlere fırsat verecektır..

azram
07-10-2008, 11:49
albatros kardeşim bu adi speklerin yüzünden çok çektik kesinlikle haklısın. bu sefer tavsiyene uydum ve kaçtım sağolasın artık bu kağıt adam olmaz dediğin gibi sadece speklerin eline geçmiş ne yapacakları belli olmaz 1 yılda verdiklerini 2 günde aldılar dediğin aynen çıktı kardeşim artık kalanlara allah sabır versin 1 sene beklele 3, 5 kuruş kazan onuda bu adiler 1 günde alsınlar olacak iş deil.

rixos07
07-10-2008, 13:10
1.17 olursa alırım, bence geldiği yer almak için fena değil.

albatros35
07-10-2008, 14:18
piyasanın normal olduğu koşullarda 1.10 lu rakamlar bu senet için asıl değer kanımca yalnız kötü olan piyasa nereyere geldi. Spekler ortalama 1.20 lerden maliyetlenmişlerdi sanırım ama bu dnzyo bence bulaşılmaz isterse 2 ye gitsin % 100 halka açık ama % 40 ını topladılar yani spekler için çokidaal kağıttır sakın yine gider diye düşünmeyin bunun ne zaman gerçekleşeceği belli olmaz. Ya bu arada musa 79 ilk yükselişte yazacaktır çünkü kaçamadılar henüz...:) aldanmayın derim saygılar...

albatros35
07-10-2008, 15:04
bence taban olacak atlamayın saygılar...

rixos07
07-10-2008, 15:17
1,17 den döner, TTRAK bozup alacağım, güveniyorum.

albatros35
07-10-2008, 15:17
Bu tüp rakamlara aldanmayın sakın arkadaşlar kanımca düşmeyi südürür 1 lerin altını görecektir. geçen ki şokta .079 larıgördü hatırlarsanın yeterince düştü diye düşünmeyin...

rixos07
07-10-2008, 15:32
Bilgi için teşekkürler, yakından incelediğim bir kağıt değil, sonuçta 45% hisse senedi Deniz'de, o ne isterse o olur. Son 3'de 300,000 alıcı var. Riske değer.

Hamzah
07-10-2008, 15:33
bu kağıt neden taban oldu bilmediğimiz bir haber mi var.

bunu bilmeyecek ne var. Deniz yatırım endeksli bir çıkış olmadığından girenin kafasına yine her zaman vurdukları yerden vurdular. Bu kağıdın kritik rakamlarını daha önce yazmıştım ve maalesef döndü.....Şimdi geldiği yer olan 0.98lere yolculuk başlattı. Giren yatırımcının kıçı yemediği için aldıklarını verdi diye düşünüyorum.........

Eğer daha önce yazdığımız yazıları okudu iseniz, bu kağıtta az canımızın yanmadığını görürsünüz...lanet olsun. Ama şunuda unutmayalım 2 gün öncesine kadar bu kağıtta olmak süperdi...son 2 gün ise işkence oldu........

lanc
07-10-2008, 15:47
eski hareketine bakarsanız bence yarında taban sonra tekrar yukarı

kilikia
07-10-2008, 16:20
Silkele... :super: Kalanlarla yola devam :clown:

lanc
07-10-2008, 16:37
biz kapandıktan sonra bu dax artıya gecerse ozaman ben nedersem haktır herhalde

albatros35
07-10-2008, 16:46
Yahu milletede şaşırmak mümkün değil yok silkeleme bitmiş yok daha önceki seyrine bakarsak filan adamlar girdi ve ne kadarını çıkıtlar bilemiyorum ama spekülatif olarak töktüler böyle konuşanı görünce sikeleme bitmişte yükselecekmiş gibi anlıyorum yükselemez kanımca ancak bir başka spekülatör gelirse yükselir kağıtta tabanda belli değil vede asla silkeleme operasyonu değil bunu karıştırmayın ilgisiz ilgili herkes yazıyor anlayın artık gidecek kağıda kimse böyle konuşmaz hiçmi empati yapmıyorsunuz gidecek diyenler neden çok mu seviyorlar sizleri atlamayın arkadaşlar gelmeyelim oyuna umarım yazdıklarımı dikkate alanlar çoktur çünkü bu durum beni mutlu eder zararın neresinden dönersen kardır unutma 0.79 rakamınıda aklında tutsun herkes... bu arada kurtulanlar hayır dualarını mutluluğumuza ve şehitlerimizin ruhlarına okusunlar saygılar...

ugreagle
07-10-2008, 16:57
Yahu milletede şaşırmak mümkün değil yok silkeleme bitmiş yok daha önceki seyrine bakarsak filan adamlar girdi ve ne kadarını çıkıtlar bilemiyorum ama spekülatif olarak töktüler böyle konuşanı görünce sikeleme bitmişte yükselecekmiş gibi anlıyorum yükselemez kanımca ancak bir başka spekülatör gelirse yükselir kağıtta tabanda belli değil vede asla silkeleme operasyonu değil bunu karıştırmayın ilgisiz ilgili herkes yazıyor anlayın artık gidecek kağıda kimse böyle konuşmaz hiçmi empati yapmıyorsunuz gidecek diyenler neden çok mu seviyorlar sizleri atlamayın arkadaşlar gelmeyelim oyuna umarım yazdıklarımı dikkate alanlar çoktur çünkü bu durum beni mutlu eder zararın neresinden dönersen kardır unutma 0.79 rakamınıda aklında tutsun herkes... bu arada kurtulanlar hayır dualarını mutluluğumuza ve şehitlerimizin ruhlarına okusunlar saygılar...

arkadaşım sen kağıdın düşmesinden zevk mi alıyosun millete sattırmaya çalışıyosun ben 2,5 senedir satmadım satmıycamda satmadığm zaman ben spek mi oluyorum insaf biraz bu zararla kağıdı niye satayım ki ama senin bu tutumun da bi iş var milleti etkileyip sattırmak istiyosun galiba ben etlilensem 2,5 senede 100 kere satardım... ama lanet kağıt hep düştü işte...

albatros35
07-10-2008, 17:20
Arkadaşım sen de çok garip geldin bana ne demek milleti sattırmaya çalışıyon herkes satıcı alıcı yok isteyende satamıyor unutma ben sadece şunu söylüyorum olumlu görüş bildirenlere kanmasın kimse çıkacağını bilsen bir senet hakkında bir duyum alsan buraya çıkıp yazarmısın onu söyle bana lütfen sidik yarıştırmayalım milletin satmasından sanane diyelimki ben sat dedim sen satmadın neden buraya çıkıp açıklama yapıyorsun satma zorlamı sende belki bundan zevk alıyorsundur kaybetmekten tabnın bozulduğuna kanmayalımlütfen ok aşağıyı gösterecek bence...

albatros35
07-10-2008, 17:21
Birde bu bozulmalarda yükselmelerde ne kadar lotla yükselmiş ona bakın ne demek istediğimi anlarsınız suni demeki daha satacak mal var ellerinde...:)

sofist11
07-10-2008, 17:30
piyasanın normal olduğu koşullarda 1.10 lu rakamlar bu senet için asıl değer kanımca yalnız kötü olan piyasa nereyere geldi. Spekler ortalama 1.20 lerden maliyetlenmişlerdi sanırım ama bu dnzyo bence bulaşılmaz isterse 2 ye gitsin % 100 halka açık ama % 40 ını topladılar yani spekler için çokidaal kağıttır sakın yine gider diye düşünmeyin bunun ne zaman gerçekleşeceği belli olmaz. Ya bu arada musa 79 ilk yükselişte yazacaktır çünkü kaçamadılar henüz...:) aldanmayın derim saygılar...

Bilen de konuşuyor bilmeyen de:( Hisse senedi cansız bir varlıktır ve hiç bir cansız varlık kendi başına hareket edemez. Yani kağıt 2 olacak demek ne kadar saçma ise kağıt 1 olacak demek de o kadar saçmadır. Kağıdı birileri 2 yapar ya da birileri 0.80 yapar. Eğer siz kağıdı yönlendirenlerden biri iseniz bunu bilebilirisniz; Yoksa söylediğiniz herşey hariçten gazel okumaktan başka bi işe yaramaz. Eğer gruptan biri değilseniz yapacağınız tek şey kağıdın temel analizine bakıp ona göre kağıdın ucuz mu pahalı mı olduğuna karar vermektir. Yoksa kafadan şu fiyata gelecek çünkü şurdan hareket etmişti; Buraya gelecek çünkü şuraya çıkmıştı.. demek hariçten gazel okumaktır sadece. Tutabilir de tutmayabilir de. Peki bu kağıt pahalı mı yoksa ucuz mu? Bir fabrikanın pahalı mı ucuz mu olduğunu anlayabilmek için fabrikanın esas faaliyet karına pd./dd e, ... bir çok şeye bakılabilir. Fakat yatırım ortaklığında bir kağıdın pahalı mı yoksa ucuz mu olduğunu anlamının yolu çok daha basittir; Portföy değerine bakarsınız. Çünkü yatırım ortaklığı demek paraların bir araya toplanıp o paranın bir yere yatırılması demektir. Yani portföy değeri o kağıdın içindeki doğrudan doğruya parayı veya paraya çevrilebilecek ürünleri gösterir. Deniz yatırım ortaklığının portföy değeri yaklaşık 2.70 civarındadır. Ve bu portföyün %70 i repo, hazine kağıtları gibi değerlerdedir, %30 civarı ise borsada kağıtlardadır. Eğer borsanın yükseleceğine inanıyorsanız deniz yatırımın gerçek ederi 3 civarındadır yok borsanın düşeceğine inanıyorsanız yaklaşık olarak 2.50 civarındadır. Borsadaki oluşan fiyatlar zahiri fiyatlardır. Saçma sapan, batmak üzere olan bir firmanın kağıdına da günlerce tavan çektirebilirsiniz; Süper sağlam bi fabrikaya da taban taban çektirebilirsiniz. Bu sadece speğin bileceği iştir. Bizim yapabileceğimiz tek şey kağıdın yaklaşık değerini hesaplayıp beklemekten başka bi şey değildir. Diğer yorumlar (spek bağlantılı değilse) hariçten gazel okumaktır. Buyrun istediğiniz kadar okuyun. Ama tesadüfen bi kere sıkıp ta tutturdum diye kendini küreye bakıp da kağıdın geleceğini gören bir kahin sanmak nedir tam kelimelendiremiyorum ve burayı okuyanlara bırakıyorum Saygılar.

stockexc
07-10-2008, 17:36
hadi isteyen satsın işte fırsat

albatros35
07-10-2008, 17:39
Arkadaşlar farkındamısınız hep harklı kişilerden tepkiler alıyorum neden acaba o ilk yükselcek diyen arkadaşlardan almıyorum herkesin kazanmasını istemesem bu kağıt hakkında böyle konuşmam ama demekki siz istemiyorsunuz portföy değerinide örnek verenlerde çok garibime gidiyor diger yatırım ortaklıklarına bakarmısın portföy değerleriyle eşitlermi egcyo yu biliyorum şuan .53 portföt .98 kıyaslamayı sen yap portföy değeri yükesek diye o fiyatamı çıkaracaklar sanıyorsun şirkette söz sahimimisin imtiyazlı senedinmi vasrki portföy değerine göre asla düşünme sakın inan sizleri üzmek değil ama böyle yazdıklarıma hep sidik yarıştıran biri çıkıyor ben yine diyorum ki bu kağıt benim fikrime göre düşerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

albatros35
07-10-2008, 17:42
bencede satsın göreceğiz....sayın stockexc lütfen bu arada kulakları çınlasın asıl bu yazılara cevap vermesi gerken iki kişi var bunun en önemlisi musa79 gerçi herkes dengir olmuş musa kıvırmış ne çıkar...

stockexc
07-10-2008, 17:42
son 15dk ya dikkat. bakalım ne olacak

albatros35
07-10-2008, 17:43
milleti dolduruşa getirmeyelim bu arada her yoluda deniyorsunuz valla millete dnzyo pazarlamak için yuh yani...

albatros35
07-10-2008, 17:43
dolmuşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
sen dikkat et

albatros35
07-10-2008, 17:44
sende musa gibi söz ver o zaman

albatros35
07-10-2008, 17:47
şuan 2.359 lot ve 1.17 hisse değeri kapanışa beraber bakalım kim haklı çıkacak

albatros35
07-10-2008, 17:51
izliyor musun kardeş son 15 dakikayı umarım dolmuşa gelen olmamıştır...

cemturk
07-10-2008, 18:01
yukarlarda senet te yok...sanki tavan

stockexc
07-10-2008, 18:02
hadi bugün rahat uyusun elinde dnzyo olanlar:) artık çok daha rahat,iş bitti...(bana göre)

indian
07-10-2008, 18:31

forumdan amaç bilgi paylaşımı...yükselecek, kurtulun, düşecek geyikleri, iyiniyetli de olsa taşeron algılaması oluşturur....burası menfeat dünyası...birbirimize yararlı olacaksak bilgi paylaşalım lütfen...örneğin:dexia zor durumda kalmış...DNZYO daki hisselerini toptan elden çıkarsa benim bildiğim en az PD/dd üzerinden fiyat oluşur.... yani 2.7 ler civarı ...yoksa ben yanlış mı biliyorum....

eloy
07-10-2008, 18:38
sayın ındıan, dıyelım kı dexia butun hısselerı elden cıkarmak ıstese, alıcı olmadıktan sonra defter degerının onemı var mı? gercekten bılmedıgım ıcın soruyorum, yani alıcı yoksa bile portfoyde bulunan senet ve fonlar satılarak ortaklara hısselerı oranında mı dagıtılıyor. keske oyle olsa..

albatros35
07-10-2008, 19:23
inanamıyorum nasıl türüyor bu tipler iteyen alsınsteyen almasn benim kazancım zararım yok sadece pekülatörler bu kağıtta idi bunu herkes anlasın artık yok dexia yok portföy değeri ne kadar garip geliyor aynı fekansta düşünmüyoruz bile adamlar porföy değrimiz 2.7 şu kağdı 2 yapalım diyecekler öylemi ne kazanacaklarnı söylermisiniz bence yeni yeni arkaaşlar belki canları yandığından belkide zügürt tesellisi polyanlacılık yada sahtekalık insanları yanıltmak bedevadan milletin sırtından para kazanmaya o kadar alışık ki her türlü yorum yapılıyor. Ben satsanız iyi olurdu diyorum 1.6 lı fiyatlarda kn halada diyorum bunun bana sağlayacağı fayda ne acaba istesem bu seneti 0.80 li rakamlardan alamazmıydımbırakın artık uyanın bu yeni türeme insanlara aldanmayın musa79 nerede hiçmi sorgulamıyorsunuz kendinizyokyarın çıkacakmış ne olacak nereye çıkacak düşünün siz satmadıktan sonra bana cavap yazan arkadaşların iyi niyetli olduklarınıda düşünmüyorum insanları kandırıp taep yaratıp para kazanmak ancak mahsum yazılrıma cevap verenler tarafından yazılır. bu kağıt kanımca düşecek niçin arttı ki piyasalar kötü idi portföty değerini yakalamak içinmi o zaman neden düştü burada pozitif yazılar yazanlar ya art niyetli yada çok saf çünkü insanda biraz ar olr bana cevap yazanda bu olmadığı kesin yani bence çok itimat etmeyin bu tiplere göreceğiz yarınıda ertesi günüde ben buradayım ama çok gördük buradayım diyip bir daha forma uğramayanları bigpara.com dada bu tpler vardısonra ortadan kaybolurlardı. Ekmeklerine yağ sürmeyin bu ahlaksız speklerin girmein nereye giderse gitsin ellerinde patlasın inanın bana bunu ancak biz başarırız zaman. Bir zamanlar bigparada egcyo .60 düşeck demiştim millet alga geçmişti aldanmayınnnnnnnnnnnnnnnnnn okumayın buradan yazınlarla harket etmeyi özelliklede pozitif yazılanlarla benim çevremde ben dahil bir çok kişi borsada oynar ama asla tiyoları paylaşz iyi niyetli olamazlar unutmayınnnnnnn

eloy
08-10-2008, 10:30
denız yatırım bugun haber gondermıs.1,15 ortalama ıle 200 bın adet alım yapmıslar. boyle kotu bır gune baslarken fena bır haber degıl..

indian
08-10-2008, 11:53
Şimdi de Dexia parçalanıyor
Geçirdiği başarısız kurtarma girişiminin ardından parçalanarak satılan Fortis'in, Belçika'nın diğer sıkıntılı bankası Dexia için de model olabileceği belirtiliyor

BRÜKSEL
Başarısız kurtarma girişiminin ardından parçalanarak satılan Fortis'in, devlet desteğine rağmen piyasalara güven vermekte başarısız kalan ve hisseleri Brüksel Borsası'nda yüzde 30 gerileyen Dexia'ya model olabileceği belirtildi.
Tahvil sigortası yapan New York merkezli Financial Security Assurance Inc. biriminin yılın ikinci çeyreğinde 331 milyon dolar zarar açıklamasıyla sermaye ihtiyacı artan Dexia, geçen hafta Belçika ve Fransa'nın 3'er milyar avro ve Lüksemburg'un 376 milyon avro katkısıyla toparlanan 6,4 milyar avroluk kurtarma operasyonu geçirmişti.Dexia, devlet desteğine rağmen piyasalara güven vermekte başarısız kalırken şirketin hisseleri dün Brüksel borsasında yüzde 30 gerileyerek tarihinin en düşük seviyesine indi.

YAŞANAN SIKINTI GEÇİCİ

Bunun üzerine duruma müdahale etmek zorunda kalan Belçika Başbakanı Yves Leterme, "Önümüzdeki günlerde Dexia'yı güçlendirmek için ortak inisiyatif ve kararlar alacağız. Önümüzdeki günlerde ve saatlerde somut adımlar atılacak" taahhüdünde bulundu. Dexia'nın yaşadığı sıkıntının "geçici" olduğunu savunan Leterme, "Endişe edilecek bir durum olmadığını" söyledi. Belçika hükümetinden yapılan açıklamalara rağmen tarihi düşüşünü sürdüren Dexia hisseleri bugün de yüzde 7'ye yakın kayıpla 6,26 avrodan işlem görüyor.

PARÇALAMA SEÇENEĞİ GÜÇ KAZANDI

Piyasa gözlemcileri, Fortis örneğini hatırlatarak mevduata güvence veren hükümetlerin hisse senedi yatırımcılarının zararlarını karşılamaktan uzak durduğu müddetçe piyasalarda güvensizliğin hakim olacağı uyarısında bulunuyor. Gözlemciler, Belçikalı Credit Communal ile Fransız Credit Local'ın 1996 yılındaki birleşmesinden doğan Dexia'da, Fortis örneğinin izlenerek parçalanma seçeneğinin güç kazandığını belirtiyor.

5.5 milyon müşterisi bulunuyor

Dexia'nın ana pazarları Belçika ve Fransa ile birlikte faaliyet gösterdiği Türkiye, Lüksemburg ve Slovakya'da toplam 5,5 milyon müşterisi bulunuyor. Bankanın uzmanlık alanı olarak yerel yönetimlerin finansmanı öne çıkıyor. Avrupa Birliği'nin banka kurtarmaları konusunda ortak bir politika belirleyememesi ve "her ülkenin kendi başının çaresine bakmasının" istenmesi, çok uluslu bankaların kurtarılmasında parçalanmayı beraberinde getiriyor. Piyasa gözlemcileri, Fortis örneğini hatırlatarak mevduata güvence veren hükümetlerin hisse senedi yatırımcılarının zararlarını karşılamaktan uzak durduğu müddetçe piyasalarda güvensizliğin hakim olacağı uyarısında bulunuyor.

08.10.2008

indian
08-10-2008, 18:31
bir aracı kurumdan DNZYO için bilgiler...

Piyasa Değeri İstatistikleri $ Milyon

2004 2005 2006 2007
En az 24.76 25.14 21.14 23.90
En çok 26.52 27.84 26.20 30.05

Bugünkü
Piyasa Değeri 12.58

Kısa Vadeli Uzun Vadeli
Beta Katsayısı 0.80 1.30

notum:kağıdı olmayıpda akıl verenlerin amacını değerlendirmeyi size bırakıyorum....2009 da da temettü vereceğini varsayıyorum...nedeni yabancı karını tahsil etmek isteyecektir...temettü verimi açısından kağıtlarımı satmadım...al/sat bana göre değil....2'li rakamlara gelirse şahsen satmayı düşünürüm...onun dışında kağıtta olanlar satmadıkça...bu hisseyi yukarı taşıyarak toplayabilirler...nedeni ise portföyünde gizli....şu andaki değeri 2.7 ytl cıvarında ve ilave portföy yönetimi sayesinde karlılığı 2 ye katlanacak....bana göre 9 ve 12 aylıklarda gelince... bu hisseyi burada tutmak ...aşağı basarak toplamak çok zorlaşır....ezberlerin bozulduğu küresel krizdeki fiyatına bakın...zaten bu fiyatlardan uzun süredir toplamışlardı...yine bu fiyatlarda...ve şahsen 2'li rakamlarda satmayı düşünürüm....tekkeyi bekleyen çorbayı içer....

albatros35
09-10-2008, 01:21
ben diyorum çanakale bogazı millet ne yapacağını nasıl talep toplanacağını şaşırmş arakadaşım senin varsayımına görte bu gün portföy yönetimi daha alttan istediği kadar toplayabilirdi neden yapmıyorlarda sembolik alıyorlar dexai ile ilgi kurulmasıda beni kahkahalara boğyor sanırım bankacılıkla ilgili kanunlardan haberiniz yok arkadaşım bu arada sen neden böylesine güzel fikirlerini bizlere paylaşıyorsun çok mu iyi kalplisin birde gülünecek tarafıda şu çoğunluğu hisse senedi olan bir portföyden bahsediyorsun 9 aylık ve 12 aylıkların olumlu geleceğini mi düşünüyorsun lütfen dedimya millet baktı sadece dolmuşlarla tale yaratılamıyor böyle saçma sapan bağlantılarla milleti galyana getirmeye çalışıyor o kadar yazmama rağmen pozitif düşünceler paylaşan bu kağıt için bence iyi niyetli değilidir. merak etmeyin 1 altına inecektir hele borsa bir tekki versin bu yukarı değil aşağı nasıl idiyor görürsünüz...:)
kaımca ben yine yanılmam....saygılar...

ugreagle
09-10-2008, 01:38
ben diyorum çanakale bogazı millet ne yapacağını nasıl talep toplanacağını şaşırmş arakadaşım senin varsayımına görte bu gün portföy yönetimi daha alttan istediği kadar toplayabilirdi neden yapmıyorlarda sembolik alıyorlar dexai ile ilgi kurulmasıda beni kahkahalara boğyor sanırım bankacılıkla ilgili kanunlardan haberiniz yok arkadaşım bu arada sen neden böylesine güzel fikirlerini bizlere paylaşıyorsun çok mu iyi kalplisin birde gülünecek tarafıda şu çoğunluğu hisse senedi olan bir portföyden bahsediyorsun 9 aylık ve 12 aylıkların olumlu geleceğini mi düşünüyorsun lütfen dedimya millet baktı sadece dolmuşlarla tale yaratılamıyor böyle saçma sapan bağlantılarla milleti galyana getirmeye çalışıyor o kadar yazmama rağmen pozitif düşünceler paylaşan bu kağıt için bence iyi niyetli değilidir. merak etmeyin 1 altına inecektir hele borsa bir tekki versin bu yukarı değil aşağı nasıl idiyor görürsünüz...:)

arkadaşım git işine yorum yapma bu kağıt hakkında ne kazancın var kağıdın düşmesinden zevk mi alıyosun yoksa 1 in altına insinde kağıdı alıyım diye mi düşünüyorsun ,50 kuruşa da inse satmıycam o kadar git başka yerde yorum yap sinirimizi bozma ...

indian
09-10-2008, 02:04
Burada bilgi ve kaynaksız yorum yapanın yorumundan şüphe edilmeli..amacı nedir...hissesi olmayanlar niye yorum yapıyor...kimin için....ne karşılığında...KY olarak herhangi bir hissede pozisyon alınca birbirimiz bilgilendirmeye çalışıyoruz...onun dışındakilere dikkat etmeli...bunlar polemik ve demagoji yoluyla insanları şaşırtmaya çalışırlar...

Portföy Bilgileri Yatırım ve Yönetime İlişkin Bilgiler
Halka arz tarihi:21/09/1995 Yatırım Amacı / Stratejisi
19/09/2008 Tarihi Itibariyle
Ortaklık Toplam Değeri 41.503.570,03
Birim Pay Başına Toplam Değeri 2,77
İMKB'de İşlem Gördüğü Ağırlıklı Ortalama Fiyat 1,06
Portföy Dağılımı
Hisse Senetleri % 27,48
Devlet Tahvili/Hazine Bonosu %33,40
Ters Repo % 39,12
%0
%0
%0
TOPLAM

Şirket portföyünü, esas sözleşmesinin 12.maddesinde öngörüldüğü şekilde nakde dönüşümü kolay ve riski az olan menkul kıymetlere yatırım yaparak en yüksek kazancı elde etmektir.

Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri:V, No:60 sayılı "Bireysel ve Kurumsal Portföylerin Performans Sunumuna, Performansa Dayalı Ücretlendirme ve Sıralama Faaliyetlerine İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" gereğince performansa dayalı sunumlarda ve/veya performansa dayalı ücretlendirmede kullanılabilmesini teminen, Deniz Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin 01/02/2008 tarihi itibariyle karşılaştırma ölçütü, İMKB 30 (%40) + KYD 91 Günlük DİBS Endeksi (%35) + O/N REPO NET (%25) Yatırım stratejisinde kullanılacak bant Aralığının İMKB 30 (%25 - %55) + DİBS (%20-%50) + O/N Repo Net (%10 - %40) olarak belirlenmiştir.

Notum: Diğer yatırım ortaklıklarıyla ilgilenmediğim için onların portföy değeri ve yapısıyla ilgili bir şey söylemiyorum. DNZYO'ya gelince; tabiki bu kağıdın spekleri ve sahibi kimlerle ortak veya bireysel işbirliği yapıyorlarsa kağıtla aşağı yukarı oynarlar ve bu arada bu gibi forumlara kafa karıştırıcı düşecek, kaçacak gibi yorum yapan "görevlileri" sokarlar...bazı arkadaşlar bu izlenimi veren "forumdaşları" kendi analizleri sonucunda rahatlıkla bulabilirler....kendim bu hisseyi seçerken uzun vadeli ve yukarıdaki bilgiler çerçevesinde PD/DD değerine göre seçtim ...yani borsa düşsede, çıkış potansiyeline sahip bir kağıt...ayrıca ilave olarak 200 milyon ytlik bir portföyü yönetecek ve buradanda yeni karlar gelecek....yani beklentisi var bana göre....kimse kendine alınmasın ve başkalarınıda enayi yerine koymasın....

indian
09-10-2008, 10:58

İlgisi bu:

Dexia'ya hükümetler el uzattı

hurriyet.com.tr / EKONOMİ

Piyasada zor durumdaki bankalar arasında sayılan Dexia'ya hükümetler el verdi.

Belçika'nın Le Soir gazetesine göre, Fransa, Belçika ve Lüksemburg hükümetleri, bankanın elindeki sorunlu varlıkları almak için özel bir araç oluşturacak.

Hükümetler geçtiğimiz günlerde 6.4 milyar dolarlık bir kurtarma paketi açıklamış ama bu paket tedirginliği yatıştırmak için yeterli olmamıştı. Bunun üzerine piyasada Dexia'nın da geçirdiği başarısız kurtarma girişiminin ardından parçalanarak satılan Fortis'in gibi satılabileceği konuşulmaya başlanmıştı.

Ancak üç ülkenin tepe bürokratları arasında dün gece yapılan görüşmelerin ardından bu olasılık rafa kaldırıldı. Üç ülke de Dexia'yı yaşatmak için destek verecek.

Dün yüzde 15'ten fazla değer yitiren Dexia hisselerindeki kayıp yılbaşından bu yana da yüzde 70'e ulaştı.

BNP Paribas Fortis'i yuttu

Dexia 1996 yılında Fransız Credit Local ve Belçikalı Credit Communal'in birleşmesi ile kurulmuştu. Özellikle yerel yönetimlerin finansmanında uzmanlaşan Dexia'nın Belçika, Slovakya, Lüksemburg ve Türkiye'de 5.5 milyon müşterisi bulunuyor.

Dexia Türkiye'ye 2006 yılında Denizbank'ı alarak girmişti.

Denizbank DNZYO'nun % 30'nu almıştı..şimdi ise payı %45 lere gelmiş....başka aracı kurumları saymıyorum.......yani 4,5 milyon lot olmuş iki yılda 6,8 milyon lot buda görünen takası.....demekki neymiş...denzy ile dexianın bağı varmış ve dnzyo toplanıyormuş....herhalde bunun öğrenilmesini engellemeye çalışıyor birileri.....

http://www.foreks.com/hisse/pages/takas.jsp?bastip=bakiye&seciliHisseIdx=105&hisse=DNZYOEN&kurum=----+KURUMLAR+-----&order=stk0GO&by=desc
DZY DENIZ 6.788.780 Takasbank 9.10.2008 verileri.

azram
09-10-2008, 12:44
eee albatros mu spek çıktı şimdi kağıt ahada tavan oldu devamı gelirmi yoksa spekülatif yapılan hareketmi ne oldu şimdi birileri bize kıs kıs gülüyormu yani.bu gülen albatrosmu musa 79 mu hala anlamış değilim

azram
09-10-2008, 13:36
Belçika ve Lüksemburg’un sıkıntıdaki Belçika bankası Dexia’nın kredilerine devlet garantisi vermesi üzerine bankanın hisseleri yüzde 20 arttı.kesin bu haber üzerine tavan oldu.

ugreagle
09-10-2008, 14:34
albatros ses gelmiyor......

stockexc
09-10-2008, 19:01
vatandaş almış vakti zamanında bi yerlerden bu kağıdı 3-5 kuruş karına yahut zararına satmıştır. kağıt yükselirken de küçük yat. psikolojisiyle bakayım forumda elinde bu kağıttan olan var mı diye bakınıyodur sağa sola ağzının suyunu akıta akıta...sıradan küç yat. takmayın kafanıza dedikleri tamamen boş... bol kazanç herkese... hareketler tahtada daha rahat dikkat ederseniz

aragornefe
09-10-2008, 19:02
tavanda yaklaşık 170 bin lot basıp tavanı bozmaya çalışan kimdi?

stockexc
09-10-2008, 19:03
olur öyle takmayın kafanıza

albatros35
09-10-2008, 20:35
sizin hakkınızdan allah gelsin en demişm ilk tepkide dökülür yorumyazar bu spekler oldumu aynısı okumuyorsnuz yazılarımı % 70 e yakın değer kaybeden bir kağıt sadece %13 lük bir tepki verdi oyuna gemeyin arkadaşlar bunlar kesinlikle speklerden İşlem hacmine bakarmısınız ya bu kadarmı kavası çalışan yok admalar satamadı atlayında görün ne olacağını yarın 3 milyonlarla geldi 300 800 lerle tavan oldu düşünün artık spemi değilmi dikkat edin epki çok normal asla atlamayın kanmayın bu kan emicilere ben spekler burada diyorum ve çok eminim çok ta açık konuşmak istemiyorum karar sizin sonra ağlamayın kağıtmı yok bak banka hisselerine nereden geldi iyi düşünün derim sizi leş kargaları % 70 düşen bir kağıt düşerken bir allahın kulu çıkıp yazmıyor % 13 lük bir tepkide leş yiyiciler toplanmış millekandırmaya çalışıyor kanımca unutmayın bırakın ellerinde kalsın son lotlar zarar yazsın bu kan emiciler saygılar..

albatros35
09-10-2008, 20:40
yuh artık ya şimdi okuyorumda neler yazmışlar neler % 70 nerede % 13 nerede yazıklar olsun atlayında görün gününüzü allah müstahakınızı versi bugün görevdeydim gündüz forma hiç birşey yazamadım ama bazıları sadece yükselişlerde burada yazıyor dikkat edinnnnnnnnnnnnnnnnnn

albatros35
09-10-2008, 20:41
son gülen iyi güler gerçi benim tezimde ülünecek birşey yok ama uyarılarım ragmen alayanlar olursa allah belalarını verecektir görürsünüz yarın ne olacak tahminim 2. seansta...

albatros35
09-10-2008, 20:45
OKudukçayazıyorum özür dilerim kurak istedikleri bağa bakamısınız ya dexai % 45 e sahip obilr hepsinede olabilirbunun ne anlam taşıdığını söyle bana adamlar bunu satıp ülkeden çıkaramazlar vede satmak isteseler kime satacaklar onların geçmiş maliyetlerine bir öz atıver saygılar amerikanın 2. büyük bankası batıyor sizin varsaımlaınıza gülünmeyecek gibi değil

albatros35
09-10-2008, 21:45
indian ve ugreagre ye dikkat edin senet düşünce nereye kaybolacaklar şimdide yükselecekdemeye baladılar bilgiye dayanyormuş bu hissenin portföy değerinin ne zamandan beri bu fiyatların üstünde olduğunu bilmiyorlarmı veya hiç biriniz bilmiyormusunuz diğer yatırım ortaklılarına bakın çoğunda portför değerinin yarısı ve ya daha altındadır hisse fiyatı ben düşmesinden zev almıyorum ve düşeceğine inanıyorum tepkide borsayı bilen herkes bilir toy spek artık kimseyi kandıramazsın bence başka kapıya elinde kalsın inşallah aldıklarınız ne güzelde yazıyorsunuz % 45 denizde diye deniz neden yükseltmiyor peki elinde değilmi spekler için ideal bugün yine spek tarafından yükseltildi ve hacıimsiz 170.000 lotta onu gösteriyor. Madem deniz topluyor vavandakinin hepsini neden almadılar işlerine mi gelmiyor % 60yaparlardı 1.27 ile canımcım başka kapıya artık kimseye aldıramazsın bu kağıdı kağıdın geçmişini bilen aslında yaklaşmazda bilmeyenleri kandırmaya çalışıyorsunuz 7 - 8 li rakamlarda acaab borsayı biliyormuydun sevigler canım bu kağıt yarın dönüş yapar böyle istediğimden değil elinde birikimlerini bu kağıtta değerlendirenler lütfen alınmasın sözüm krizin başlangıcından bu yana spekler bund unutmayın daha öncede yazdım çıkmadılar tepki gelecek diye inanayan ousun yorumlarımı ama düşecektir er yada geç lütfen ya bu borsa kumar değil unutmayı saygılar...

ugreagle
09-10-2008, 22:00
sizin hakkınızdan allah gelsin en demişm ilk tepkide dökülür yorumyazar bu spekler oldumu aynısı okumuyorsnuz yazılarımı % 70 e yakın değer kaybeden bir kağıt sadece %13 lük bir tepki verdi oyuna gemeyin arkadaşlar bunlar kesinlikle speklerden İşlem hacmine bakarmısınız ya bu kadarmı kavası çalışan yok admalar satamadı atlayında görün ne olacağını yarın 3 milyonlarla geldi 300 800 lerle tavan oldu düşünün artık spemi değilmi dikkat edin epki çok normal asla atlamayın kanmayın bu kan emicilere ben spekler burada diyorum ve çok eminim çok ta açık konuşmak istemiyorum karar sizin sonra ağlamayın kağıtmı yok bak banka hisselerine nereden geldi iyi düşünün derim sizi leş kargaları % 70 düşen bir kağıt düşerken bir allahın kulu çıkıp yazmıyor % 13 lük bir tepkide leş yiyiciler toplanmış millekandırmaya çalışıyor kanımca unutmayın bırakın ellerinde kalsın son lotlar zarar yazsın bu kan emiciler saygılar..

arkadaş ben 2,5 yıldır bu kağıttayım eğer speksem senden beter olayım eğer sen speksen adam değilsin...

albatros35
10-10-2008, 01:14
arkadaşım değilsen neden bu kadar çıkacak mıkacak diyip duruyorsun 2 yıldır bu kağıtta olan biri asla buları yazmaz çünkü kağıdın ne mal olduğunu bilir ve portföyle dexai ile bağlantı kurulmaması gerektiğini anlar kim ban ben kesinlikle değilim isteren mail adresimi veryim özelde oradan konuşalı ama inan bana adamsan kağıtta spek var ve geçenki operasyonda çıkamadılar gerisini sen yorumla başkalarının günahına girme lütfen saygılar...

ugreagle
10-10-2008, 02:18
arkadaşım değilsen neden bu kadar çıkacak mıkacak diyip duruyorsun 2 yıldır bu kağıtta olan biri asla buları yazmaz çünkü kağıdın ne mal olduğunu bilir ve portföyle dexai ile bağlantı kurulmaması gerektiğini anlar kim ban ben kesinlikle değilim isteren mail adresimi veryim özelde oradan konuşalı ama inan bana adamsan kağıtta spek var ve geçenki operasyonda çıkamadılar gerisini sen yorumla başkalarının günahına girme lütfen saygılar...

arkadaşım 2,5 yıldır aldığın kağat illaki çıkacak birgün dimi sen inanmayabilrisin benim kağıdımın olduğuna... spek olacak tabiki bu imkb 30 kağıdı değil sonuçta dimi bu tip kağıtlarda spek olucak ki kağıt çıkacak umudumuz bu ve bu modada girdi artık...

albatros35
10-10-2008, 16:35
canım kardeşim glyho sene 2003 maliyetim 1.5 şuan hissenin fiyatına bakıver istersen bence bu tip düşünceler kaybettiriyor. Ben sadece uyarayım dedim zararn fazla ise bilemem bende olsam satmam ama satmayınca kazanılacak diye birşeyyok inan bana hele bu tip kağıtlarda diyelimki spek geldi yine 1.69 yaptı yine çıkmayacaksın sadece bir kaç sazan daha avlayacak o kadar yani bu kağıttan zarını çıkarmanmmkün değil farkında değilmisin gün içerisine bak nasıl harektler yaptırıyor adamlar sırf milletin dikkatii çekmek için yeterinc talep yani sazan çıksın bakayım kağıt 0.60 lara inmesse bende ne olim lütfen artık yazmayın şu kağıt için olumlu şeyler siz yanmışsınız milleti yakmayın. Yazan sadece spek oragazizasyonudur zaten uzak durun endeks düştü bu düşmedi bunu düşünün bence iyi havada kucaklara verecekler ....

albatros35
10-10-2008, 16:49
içimde çok kötü bir is var önümüzdeki dakikala istinaden..

albatros35
10-10-2008, 17:19
güle güle

albatros35
10-10-2008, 17:21
adamlar bu piyasada bile alıcı bulup veriyorlar sinsi sinsi alanlara geçmiş olsun umarım yeni bir spek bulunuz kağıt için yoksa alanların işi zor... film başlıyor

albatros35
10-10-2008, 17:25
indian kardeş ne yazacam diye planmı yapıyorsun buradasın yaktın milleti dexai diye diye borsa yükselse bile bu kağıt gitmez kanımca

albatros35
10-10-2008, 17:26
bence taban olacak bahisler açıldı...

albatros35
10-10-2008, 18:05
gerçekten komik şeyler oluyor sanki bu kağıdın speği benimle inatlaşıyor son lotlar çok komikti kendileri alıp sattı gün boyunca belki bazı sazanlar çıkmıştır. Elinde kağıdı olmayan aradaşlar kesinlikle dalmasın adamlar gırtlağa kadar batacak bu piyasada bu kağıdı tutmak hiçte kola değil yakında deniz bunlara verir görürler...

cendel
10-10-2008, 20:07
daha iyi düşünmelisin
1-bence bu piyasa elinde bol öz semayesi olan amcalar alsa stoklasa sonra piyasadaki ani harketlerde (bu sıralarda mebzül seviyede olur ve olacaktırda) hiç kıpraşmadan bol alıcının geldiği böyle zamanda kağıdı ellerinde rahat rahat çıkarırlar(citi grubun bilanço açıkladığında böyle bir sert tepki bekleyenler var.)
2- bazı amcalara göre dow 7500 imkb 20000 seviyelerden ancak dönüş verebilir
bu dönüşde bol alıcı dökülecektir. bu piyasadada rahat rahat malı isteyene istemeyene hemde her gün yükselterek verir giderler

cendel
10-10-2008, 20:08
ha bu arada küçük bir çıtır bu piyasada dahi yapılabilyormuş denedik gördük

Hamzah
10-10-2008, 21:57
off off buraları okurken birşey bulurum diye geliyorum ama anlamsız tartışmalar cirit atıyor. Bu kağıdı al tut yat.....şu dönemde bu kağıtta olmak kadar güzel ne olabilirdi. Bi sorun kendinize...ha endeks düşerken 1.4 üzeri satın alanlar acemilerdir. Ama oralardan almış olsalar dahi bu kağıt onları az üzdü. Ya elinizde glyhol, gsdhol gibi kağıtlar olsaydı ne ederdiniz. ne yazardınız. Lütfen bu kağıttan nefret edebilirsiniz ama son 1 yıldır sağlam görünümlü bir kağıt. Bunu inkar etmeyiniz......

aragornefe
11-10-2008, 00:44
albatros 35 olarak forumda yazan kişi bence speğin adamı habire moral bozmaya çalışıyor.biz elimizdekileri sağlam tutalım

cemturk
11-10-2008, 04:29
arkadaşlar kavgaya gerek yok.....iki kademeye sat rahat et bakma ben bugün malla girdim hafta sonuna ama .......habere bakınız ..ve bizim ülkemize bakınız? saygılarımla

Hükümetlerin finansal krizin etkilerini azaltmak amacıyla bugün ve daha önce aldığı önlemler şöyle:
-AVUSTRALYA: Avustralya Merkez Bankası bugün bankacılık sistemine 1,8 milyar ABD doları para pompaladı.
-HOLLANDA: Hollanda hükümeti ülkenin mali şirketlerini korumak için 20 milyar avroluk bir fon kurulacağını açıkladı.
-RUSYA: Rusya parlamentosunun alt kanadı Duma, krizle mücadelede toplam 86 milyar dolar tutarındaki iki paketi onayladı.
-AVUSTURYA: Avusturya, çarşamba günü banka mevduatlarına sınırsız garanti vereceğini açıkladı.
-İNGİLTERE: İngiltere, çarşamba günü kurtarma paketi uyarınca 8 bankaya 50 milyar sterlin tutarındaki likidite paketini kullanıma sunacağını bildirdi. Hükümetin kurtarma paketi uyarınca ayrıca İngiltere Merkez Bankası 200 milyar sterlin kısa dönem kredi sağlayacak ve banka borçları garantisi için 250 milyar sterlin verilecek.

İngiltere Merkez Bankası, diğer merkez bankalarıyla eşgüdüm içinde faiz oranını yüzde 0,5 indirerek, yüzde 4,5'e çekti.
-BAHREYN: Bahreyn Merkez Bankası faiz oranlarını indirdi.
-BULGARİSTAN: Bulgaristan, banka mevduat güvencesini 40 bin avrodan 50 bin ya da 100 bin avroya çıkaracağını bildirdi.
-KIBRIS RUM KESİMİ: Kıbrıs Rum Kesimi banka mevduat güvencesini 20 bin avrodan 100 bin avroya yükseltmeyi planlıyor.
-AVRUPA BİRLİĞİ: AB maliye bakanları 20 bin avro olan banka mevduat güvencesini 50 bin avroya çıkarma konusunda anlaştı.
-FRANSA: Fransa, finansal krizde zora düşecek bankalardaki hisseleri almada hızlı davranabilmek için yasal bir kurum kuracağını açıkladı.
-YUNANİSTAN: Yunanistan dün banka mevduat güvencesini üç yıllığına 100 bin avroya yükseltmeye karar verdi.
-HONG KONG: Hong Kong'da, fiili olarak merkez bankası görevi yapan Hong Kong Mali Otoritesi, faiz oranlarını indirdi.
-İZLANDA: Krizin en fazla etkilediği İzlanda'da hükümet, ülkenin üç büyük bankasına el koydu ve borsayı kapattı.
-İTALYA: İtalya'da bakanlar kurulu önlemler paketini onayladı ve bankalarla ilgili önlemleri uygulayacağını bildirdi.
-GÜNEY KORE: Maliye Bakanı Kang Man-soo, bankaları kurtarmak için ABD'li bankalarından kredi limitini artırmalarını planladığını söyledi. Güney Kore Merkez Bankası faiz oranlarını düşürdü.
TÜRKİYEEEEE::::::::: KRİZ BİZİM KAPIMIZDA İÇERİ GİRERSE ÖNLEM ALIRIZ...........

stockexc
12-10-2008, 20:42
hep boş boş muhabbetler; düşecek tellallığı yapanların sesi soluğu bu hafta kesilecek bakın göreceksiniz yatırımcı dostlar.istedikleri gibi rahat hareket edebiliyorlar tahtada, bu malın muazzam derecede toplandığını gösterir. bu kağıdı hiç bir spek ya da grup elden çıkarmamıştır hele şu anki hava elden çıkarmak için hiç uygun bir hava değil.(bu tabii ki benim şahsi fikrim al-sat tavsiyesi değil)

toni
13-10-2008, 17:30
bugün böyle olursa yarını düşünemiyorum bu kadar para çıkışının nasıl bir anlamı var 5 kere tabandan çözülen ve sonunda taban olan bir senet beni çok endişelendirdi...

toni
13-10-2008, 17:38
böyle bir piyasada taban olmasını anlamıyorum

aragornefe
13-10-2008, 17:41
bizleri korkutmaya çalışıyorlar

60arda
13-10-2008, 17:47
bizleri korkutmaya çalışıyorlar

Dostum sana o kadar çok inanmak istiyorum ama geçmiş yorumlarına bakınca şu an yerlerde sürünen ve bir çok kimsenin ocağına incir ağacı dikmiş hisselere bulaşmışsın inşallah buda öyle olmaz....

lanc
13-10-2008, 17:50
tahtada tammiyle iş yatırım oynuyor.

toni
13-10-2008, 18:04
yarın dilerim biraz tepki verir vermezse 1 yine görecek gibi...

lanc
13-10-2008, 18:08
geçmiş hareketlerine bakmak gerek. aslında . bile bile lades sanırım

lanc
13-10-2008, 19:01
iş yatırım hareketi yapan, zaten elinde 1 .6 milyon lot mal var ve o malla acığa satış yapıp tabandan malları yerine koydu. deniz ise 111000 lot mal aldı. şimdi yorum yaparsak, bu arada ki harekette bazılarımız mallandı malda yakalandı. TERA ise elindeki 294 000 lot malın hepsini verdi panik yapıp,marbaşta ya açığa satış yaptı yarın tabandan yerine koyarım diye yada başkasının malını verdi. çünkü kendinde marbaşın satmış olduğu 272 000 lot mal yoktu. eğer tahminlerim doğru ise yarında bir taban görecez, ama bu arada silkeleme de olmuş olabilir. takaslar onu gösteriyor. ve deni 1250 maliyetle 111 000 lot mal almış. bunlar benim şahsi düşüncelerim. yorum ekleyecek arkadaşlar varsa sevinirimn. kesinlikle AL SAT tavsiyesi değildir.

aragornefe
14-10-2008, 00:19
teşekkür lanc kardeş bir oyun dönüyor ama anlayamadık bilgisi olan varsa açıklasın iyi günde taban olması neyin alemeti

gunguruk
14-10-2008, 10:12
10 ekim 2008 tarihli portfoy deger tablosu (ytl)

deniz yat. Ort.
Portfoy degeri : 39,924,165.76
toplam deger : 39,343,186.00
birim pay degeri :2.63

portfoy deger tablosunun tamami excel formatinda haber ekindedir.

-matriks-
|

toni
14-10-2008, 10:15
1 aylık takas dökümlerini izledim tüm aracı kurumlarda iş ve deniz hariç azalma var ciddi anlamda gedikte toplanan yada virmanla akrarılan senetlerde dün satıldı 5 - 10 aracı kurumdaki takas durumundaki azalma beni endişelendirdi bugün taban olsada sonra toparlayabilir diye düşünüyorum...ama bence taban olmayacak...

lanc
14-10-2008, 11:45
zaten tahtanın sahibi iş vedeniz önemli olanonların takası. diğerleri al satçı. bugün satar yarın alır.

vatan73
14-10-2008, 12:44
ne oluyor bu tahtada arkadaşlar anlayan var mı__?havaya bak kağıda bak....:notr:

vatan73
14-10-2008, 12:47
:beurk:rezlliğğe bakın hele.ne zaman para kazanacağız bilmiyorum.bu tahda dip olur bu gün

lanc
14-10-2008, 12:54
tahmin ettiğim gibi taban oldu, sanırım bu son taban yada ikinci seans bir tabandaha gösterebilirler. ama hala tahtanın sahipleri mal cıkmadı,

mawili
14-10-2008, 12:59
tahmin ettiğim gibi taban oldu, sanırım bu son taban yada ikinci seans bir tabandaha gösterebilirler. ama hala tahtanın sahipleri mal cıkmadı,

aynen katılıyorum 2833000ytl hacim var sadece 20000 ytl para çıkışı var taban olması ilginç

2. seans show yapabilir dikkatler üzerinde olcak:super:

lanc
14-10-2008, 13:23
iş yatırımı tamamiyle çözdüm sanırım. derinliği olan arkadaşlar anlar zaten. önce satıyor taban kadar veriyor sonra tabandan alıyor. bu arada önceden sattıkları yukarıdan olduğu için maliyetlenme tabandan oluyor. kurnazca. diyelim 1230-1240-1220 1200 kademelrine veriyor. sonra 1200 den topluyor ne oldu alım maliyeti 1200 satım maliyeti ortalama 1225 civarı gibi

lanc
14-10-2008, 13:24
ama bugün zarar yazdı bizimle beraber.

vatan73
14-10-2008, 13:33
yani kağıt 1 ytl altınınmecburen görecek gibi duruyor.şirketle ilgili birde dedikodu geziyor bilen var mı___?

lanc
14-10-2008, 14:19
ne edikodusu

lanc
14-10-2008, 14:20
vatan73 kulağına gelen dedikoduyu paylaşırsan bizimle araştırabiliriz daha rahat

kilikia
14-10-2008, 14:33
Bir de dedikodu eksikti. Kurtlarla dans . Son perde oynanacak demek . Perde inene kadar ben bu filmi izliyeceğim. Son 2 gündür ne aksiyon ne vurdulu kırdılı gidiyoruz be. Hadi bakalım hayırlısı. Herkese iyi seyirler.

vatan73
14-10-2008, 17:37
bu kağıdın show yapması mı:::::grrr::grrr::grrr::grrr:::grrr:

gunguruk
15-10-2008, 10:24
***dnzyo*** deniz yatirim ortakligi a.s.
Ile ilgili olarak deniz yatirim menkul kiymetler a.s.`nden gelen yazi;
14/10/2008 tarihinde deniz yatirim ortakligi a.s. Hisse senetleri ile ilgili
olarak 1.11 ytl ortalama fiyattan 230000 adet dnzyo alis islemi tarafimizdan
gerceklestirilmistir. ***dnzyo***|

vatan73
15-10-2008, 11:24
bir dip daha yiyeceğiz

vatan73
15-10-2008, 11:27
sayın lanc yorumun nedir

vatan73
15-10-2008, 11:38
***DNZYO*** Deniz Yatirim Ortakligi A.S. ile ilgili olarak Deniz Yatirim Menkul Kiymetler A.S.'nden gelen yazi 14/10/2008 tarihinde Deniz Yatirim Ortakligi A.S. hisse senetleri ile ilgili olarak 1.11 YTL ortalama fiyattan 230000 adet DNZYO alis islemi tarafimizdan gerceklestirilmistir. ***DNZYO***

IMKB

lanc
15-10-2008, 14:47
artık dip yiyeceğimizi sanmıyorum. dip yerse herkese mala zıplar. bende dahil

vedathoca
15-10-2008, 15:00
BEN ZIPLADIM BİLE bundan sonra yermi dış piyasaya bağlı bence daha inermi onu bilmem sanmamda...

vatan73
16-10-2008, 10:37
Deniz Yatirim Ortakligi A.S. hisse senetleriyle ilgili olarak
Deniz Yatirim Menkul Kiymetler A.S. tarafindan yapilan açiklama:
"15.10.2008 tarihinde Deniz Yatirim Ortakligi A.S. hisse
senetleriyle ilgili olarak 1.06 YTL fiyattan toplam 136.987 adet
alis islemi tarafimizca gerçeklestirilmistir.
Islem sonrasi sahip olunan hisse senetlerinin sirket sermayesi
içindeki payi yüzde 0.4453 oranindadir."

IMKB

tacir
16-10-2008, 12:18
Deniz Yatirim Ortakligi A.S. hisse senetleriyle ilgili olarak
Deniz Yatirim Menkul Kiymetler A.S. tarafindan yapilan açiklama:
"15.10.2008 tarihinde Deniz Yatirim Ortakligi A.S. hisse
senetleriyle ilgili olarak 1.06 YTL fiyattan toplam 136.987 adet
alis islemi tarafimizca gerçeklestirilmistir.
Islem sonrasi sahip olunan hisse senetlerinin sirket sermayesi
içindeki payi yüzde 0.4453 oranindadir."

IMKB

Bunlar sürekli almıyorlar mıydı? Niye ellerindeki oran bu kadar düşük?

gunguruk
16-10-2008, 12:20
Deniz yatirim ortakligi a.s. Hisse senetleri ile ilgili olarak, deniz yatirim
menkul kiymetler a.s. Tarafindan 15 ekim 2008 tarihinde 1,06 ytl fiyattan
136.987 adet alis islemi gerceklestirdi.

Not: Sermaye piyasasi kurulu'nun seri:viii, no: 39 sayili tebligi'nin 5/h-1
ve 14'uncu maddeleri kapsaminda imkb'ye gonderilen bu aciklama imkb gunluk
bulten ekinde yayinlandi.

-matriks-

Deniz Yatırımın iki gün önceki takası
DENIZ YATIRIM 7.378.157 7.466.820 7.392 49,92 7.378.157 7.466.820 7.392 49,92

Dün akşamki takası 50,75 ti o haberde bir yanlışlık var

Deniz yatırım ortaklığının 03/10/2008 ve 15/10/2008 tarihleri arasındaki ilk 3 kurum pozisyonu..
deniz yatırım payını %45,42 den 49,92 ye çıkardı realtime takasta ise %51 de.. Kırmızılar eski ve yeni takaslardaki oranları ve alınan hisse miktarını gösteriyor.

görüldüğü gibi haftalık takasını % 5 in üzerinde artırmış..

DENIZ YATIRIM 6.773.530 6.785.989 11.197 45,42 7.378.157 7.466.820 7.392 49,92 680.831
2 IS BANKASI A.S. 1.667.886 1.667.886 2.752 11,16 1.758.305 1.758.305 1.741 11,76 90.419
3 AK YATIRIM 901.068 865.269 1.428 5,79 906.465 895.633 887 5,99 30.364

gunguruk
16-10-2008, 12:41
Saat 11,40 itibariyle Deniz yatırımın 31,692 lot alışı var.. 23 milyar para girişi var hisseye

vatan73
16-10-2008, 13:12
bekliyoruz...

lanc
16-10-2008, 15:41
is yatrımın elinde kalan mallar virmanlanmış ama nereye

gunguruk
16-10-2008, 17:36
Saat 16,34 itibariyle Deniz Yatırım en büyük alıcı 87,000 lot ile . Para girişi 37 milyar .. İlk beşler 106000 alıcı - 51000 satıcı .. İyi akşamlar

vatan73
16-10-2008, 22:55
Hisse 6.10.2008'de 1.69 zirvesini yaptı ve iki gün sonra bugün 1.01'i test ederek,1.27'den kapattı . . .

Kısa vadeli hareketini tamamlayan hissenin önümüzdeki süreçte 1.00 nominal değerin altına sarkmasını bekliyorum . . .

Ancak . . . bu düşündüğüm orta ve uzun vadeli beklentimdir . . . kısa vade de sert hareketler görülebilir . . . bu sert hareketler yukarıya da,aşağıya da olabilir . . .

İçinde bulunduğumuz resesyon sürecinde tüm YO'ların orta ve uzun vade de olumsuz etkilenmesini bekliyorum . . . bu beklentim doğrultusunda,orta ve uzun vade de Deniz YO'nun 0.50'leri test edeceğini düşünüyorum . . .

Ancak kısa vadeyi kestirebilmek zor . . . her ne kadar tüm kısa vadeli göstergeler SAT konumundaysa da . . . (al sat tavsiyesi değildir.tamamen kendi yorumum.)

Hamzah
17-10-2008, 00:10
Hisse 6.10.2008'de 1.69 zirvesini yaptı ve iki gün sonra bugün 1.01'i test ederek,1.27'den kapattı . . .

Kısa vadeli hareketini tamamlayan hissenin önümüzdeki süreçte 1.00 nominal değerin altına sarkmasını bekliyorum . . .

Ancak . . . bu düşündüğüm orta ve uzun vadeli beklentimdir . . . kısa vade de sert hareketler görülebilir . . . bu sert hareketler yukarıya da,aşağıya da olabilir . . .

İçinde bulunduğumuz resesyon sürecinde tüm YO'ların orta ve uzun vade de olumsuz etkilenmesini bekliyorum . . . bu beklentim doğrultusunda,orta ve uzun vade de Deniz YO'nun 0.50'leri test edeceğini düşünüyorum . . .

Ancak kısa vadeyi kestirebilmek zor . . . her ne kadar tüm kısa vadeli göstergeler SAT konumundaysa da . . . (al sat tavsiyesi değildir.tamamen kendi yorumum.)

yaw vatan sen diyorsun sevgili dostum......bu 0.50ler bana yabancı gelmedi......neyse düşerse düşsün canım senimi kıracağız.

vatan73
17-10-2008, 12:10
teşekkürler sevgili dostum..

gunguruk
17-10-2008, 13:17
DENIZ YATIRIM ORTAKLIGI A.S. HISSE SENETLERI ILE ILGILI OLARAK, DENIZ YATIRIM
MENKUL KIYMETLER A.S. TARAFINDAN 16 EKIM 2008 TARIHINDE 0,97 YTL FIYATTAN
150 BIN ADET ALIS ISLEMI GERCEKLESTIRDI.
BU ISLEM SONUCUNDA SOZKONUSU KISI/KURULUSUN SIRKET SERMAYESI ICINDEKI PAYI
% 45.54 OLDU.
NOT: SERMAYE PIYASASI KURULU'NUN SERI:VIII, NO: 39 SAYILI TEBLIGI'NIN 5/H-1
VE 14'UNCU MADDELERI KAPSAMINDA IMKB'YE GONDERILEN BU ACIKLAMA IMKB GUNLUK
BULTEN EKINDE YAYINLANDI.

-MATRIKS-

Realtime takasta Denizin payı % 51. %45,54 ü portföyünmüş .. Geri kalan %5,46 sı demek ki denizden işlem yapan diğer yatırımcıların..
Neyse Deniz in payını arttırması iyi bir gelişme.. Bugünde 28,422 lot aldı şimdiye kadar .. Hisse para giriş 6,800 milyar..
İlk beşler 31.500 alıcı- 72.700 satıcı .. AORT 0,99

Hayırlı cumalar

indian
17-10-2008, 16:09
23.10.2007 özel durum açıklaması DNZYO/975 sayılı:

1.67 fiyat ortalaması ile alınan hisse senetleri sonucunda payımız%23,36 oranına ulaşmış...

16.10.2008 itibarıyla % 45 cıvarında oluşmuş...

Bildiğim kadarıyla; çağrıda bulunmak zorundalar ama SPK'dan çağrı muafiyeti de gelebilir..ayrıca bu fiyatlardan kimse vermez....zaten daha önceki çağrıda kimse vermeyince böyle toplayacakları belliydi....kriz bunların işine yaradı...ama fiyat düştükçe toplama operasyonu işe yaramıyor...bence yine inişli/çıkışlı seanslar gelebilir....

lanc
17-10-2008, 17:24
endeks -5 aşağıda kağıdı aşağı vermiyor deniz. destek atıyor.

indian
18-10-2008, 18:02
Kurum Kodu Kurum Adı Son Günlük Fark
işl-15-10-2008 işl-16-10-2008 işl -17-10-2008
88.663 123.927 104.081

DZY DENIZ 7.591.109
Bu hızla giderse piyasada mal kalmayacak....

Acaba toplama operasyonuna destek atan TIB kodlu kurum (işbank) daki mallar kimin veya ne kadarı "patrona" ait....mal da az değil hani 1.980.906 adet yani iki kurumu toplarsak % 64 eder.....

Toplayın...toplayın bence sakıncası yok...

gunguruk
18-10-2008, 22:25
Kurum Kodu Kurum Adı Son Günlük Fark
işl-15-10-2008 işl-16-10-2008 işl -17-10-2008
88.663 123.927 104.081

DZY DENIZ 7.591.109
Bu hızla giderse piyasada mal kalmayacak....

Acaba toplama operasyonuna destek atan TIB kodlu kurum (işbank) daki mallar kimin veya ne kadarı "patrona" ait....mal da az değil hani 1.980.906 adet yani iki kurumu toplarsak % 64 eder.....

Toplayın...toplayın bence sakıncası yok...

Denizin Realtime Takastaki malı 7.819.117 lot..% 52.29 oldu.. 3.10.2008 den bu tarafa takasını 1.033.128 arttırdı.. Yani % 7 arttı.. Piyasa değeri 2.67 olan bir kağıt .. Gelecek günler güzel olacak :super:

indian
19-10-2008, 01:46
http://www.cu.edu.tr/insanlar/mceker/Halka%20A%C3%A7%C4%B1k%20Anonim%20Ortakl%C4%B1klar da%20Pay%20Sahiplerinin%20%C5%9Eirketten%20%C3%87. doc

Çağrıda bulunma zorunluluğunun ortaya çıkacağı ikinci durum, bir ortaklığın sermayesine ve oy haklarına %25 ile %50 arasında bir oranda sahip olan kişilerin, son bir yıllık süre içerisinde bu oranı, %10 ya da daha fazla oranda arttırmalarıdır. Buna göre, bir kişi veya gurubun sermaye ve oy oranı bakımından sahip olduğu pay oranı %25’in üzerinde olmasına rağmen, bu oranı son bir yıllık sürede en az %10 oranında arttırması durumunda çağrıda bulunma zorunluluğu doğmaktadır. Buradaki bir yıllık süre, takvim yılına göre hesaplanmaz; her devir işlemi sonrasında geriye dönük olarak son bir yıllık zamandaki satın alınan payların oran olarak %10’u bulup bulmadığına bakılır. Payı devralan kişi veya grubun önceki pay ve oy oranının %25 ile %50 arasında olması kaydıyla %10’luk oran aşıldığı andan itibaren çağrıda bulunma zorunluluğu da doğmuş olmaktadır.
"- Ortaklığın hisse senetlerinin ve oy haklarının iktisabına rağmen, ortaklığın sermaye dağılımı gereğince, yönetim hakimiyetinde hiç bir değişiklik olmaması, "

Buna karşılık, yukarıda sayılan haller dışındaki durumlar için Kurul’un muafiyet tanıma yetkisi yoktur. Diğer bir deyişle, Tebliğde muafiyet halleri sınırlı bir şekilde sayılmış olup, Kurul’a ilave durumlar oluşturma yetkisi tanınmamıştır.

Satış Fiyatının Belirlenmesi
Tebliğ uyarınca yapılacak zorunlu çağrıda ortaklara önerilecek fiyat, birinci fıkrada düzenlenen alımlar, çağrı yoluyla hisse senedi toplanması sonucunda yapılmışsa, bu çağrıda ortaklara ödenen en yüksek fiyattan, blok alımlar yoluyla yapılmışsa blok alımda ödenen en yüksek fiyattan; diğer yollarla yapılmışsa, alımı yapan kişinin veya birlikte hareket ettiği kişilerin, alımı yapmalarından önceki üç ay içerisinde ortaklık hisse senetlerine ödedikleri en yüksek fiyattan daha aşağı olamaz (Tebliğ m.17/II). Önerilecek bedelin nakit karşılığı olması ve yapılacak çağrının, en az on beş gün süreyle ortaklara açık olması zorunludur.
eğer son üç ay baz alınırsa 1.69 ytl'den
eğer %10 artışın oluştuğu bir dönem var ve fiyat 1.69 un üzerinde ise o fiayttan çağrı zorunluluğu var...muafiyet şartının oluşup oluşmadığını bilemiyorum...

forumdaşların bilgisine sunulur....

gunguruk
20-10-2008, 10:23
***dnzyo*** deniz yatirim ortakligi a.s.
Ile ilgili olarak deniz yatirim menkul kiymetler a.s.'nden gelen yazi;
17/10/2008 tarihinde deniz yatirim ortakligi a.s. Hisse senetleri ile ilgili
olarak 0.98 ytl ortalama fiyattan 150000 adet dnzyo alis islemi tarafimizdan
gerceklestirilmistir. ***dnzyo***

indian
21-10-2008, 18:27
347, 21.10.2008 14:02:14, DENIZ YAT. ORT.`NIN 17 EKIM 2008 2008 TARIHLI PORTFOY DEGER TABLOSU
17 EKIM 2008 2008 TARIHLI PORTFOY DEGER TABLOSU (YTL)

DENIZ YAT. ORT.
PORTFOY DEGERI : 39,179,575.44
TOPLAM DEGER :38,642,149.13
BIRIM PAY DEGERI :2.58

PORTFOY DEGER TABLOSUNUN TAMAMI EXCEL FORMATINDA HABER EKINDEDIR.

Not: endeks daha da inebilir....iner çıkar...diplerde gezer..iki ileri bir geri üç geri iki ileri..bu iş böyle gider borsanın dalgalanması doğasındandır...şimdi iki spek çekişir..dnzyo uçar....bir spek grubu patronla anlaşır...aşağılara salarlar..taki birisi işi bozana kadar...biz ne yapabiliriz...aramıza giren "yazılara" bakarak operasyonun yaklaştığını/uzaklaştığını anlarız...daha ne yapılabilir...onlar indirdikçe parmak atabiliriz, kepçe atarsanız görürler....parmak parmak "bal" damlıyor...bu krizde 2.58 ytl.....kemiksiz....

atmaca66
21-10-2008, 22:36
Denizyatırım mütemadiyen alım yapmış olmasına rağmen yerinde saymaktadır.Bu durum havanın açık olduğu günlerdede,parçalı-bulutlu olduğu günlerde de aynı.Sanki pusuda.Onların içinden geçenleri bilemiyeceğimize göre bekleyip görmek en doğrusu.Tavsiye değildir tabiki.

tacir
23-10-2008, 15:37
Deniz yatırım tahtanın altına girmeyince böyle salına salına gidiyor aşağı, ilk hedef 0,87 görünüyor.

tacir
24-10-2008, 16:32
İlk hedefine ulaştı, altta 0,66 görünüyor. Ama oraya gelmesi için portföyün 2,0 seviyelerine gelmesi gerekiyor. Bu durum ancak anormal düşük endex değerlerinde olabilir.

Hamzah
24-10-2008, 23:18
3 hafta önde 1.65lerde tavanlarken insanlar mutluydu....vay be 087den al şimdi....yarı fiyat.

karadam
24-10-2008, 23:32
Sayın Hamzah;
Başbakanımız ne dedi <birazda ihracatçımız sevinsin>
Eh bu hissede de birazda ucuzdan alma şansı olanlar sevinsin.

Hamzah
25-10-2008, 20:03
Sayın Hamzah;
Başbakanımız ne dedi <birazda ihracatçımız sevinsin>
Eh bu hissede de birazda ucuzdan alma şansı olanlar sevinsin.

öyle ya....bakalım dahada düşecekmi.....

stockexc
01-11-2008, 15:54
herkes çıkmış herhalde kağıttan,kimseden ses yok..

Hamzah
01-11-2008, 21:40
arkadaşlar daha çok kısa zaman önce kağıt 1.10-1.65 arası hareket ederken bir sürü yeni kişi damlamıştı......o kişilerin sadık dostlar olduğuna inanmamıştım ve günübirlik yorumlar yapmışlardı. Biz ise bu kağıdın kritik noktalarını vermiş eğer eski fiyatla 1.8 kırılamazsa geri gelir ve 098lerde yer bulur demiştik. Bu siteyi uzun vadeli takip edenler yorumlarımızı hatırlayacaktır....şimdi üzüldüğüm nokta kağıtta hareket varken uçacak kaçacak yerlebir olacak diyen insanlar neden yorum geçmez..çok merak ediyorum.

indian
02-11-2008, 02:18
DZY DENIZ 8.235.646 % 55.45
TIB IS BANK 1.785.817 % 12.03.
AKM AK 747.107 % 5.03
TGB G BANK 539.465 % 3.63
FNY FINANS 460.325 % 3.1
Toplam 14.850.000 %100

Deniz yatırım sonuçta malın % 55 ini ele geçirmiş...iş bankasının operasyondaki katkısını bilenler için malın % 67 si toplanmış sayılır...

ilk beştekilerin bir kısmıda onların olsa neredeyse % 70 ni toplamışlar....işin içinde dexia olduğu için...bana göre yeni ticaret kanunu çıkınca göreceğiz...hisseleri toplayarak şirketi borsadan alacaklar...ayrıca 9 ve 12 aylıklarda iyi bir kar beklenebilir....al/sat yapanları iyice dökecekler....evvelsi gün 520 lotla 4 kademe kalktı...yani ağaçtaki üzüm küçük de olsa 4 kademe yukları çıkıyor..tekrar aşağı salıyorlar....neyse artık aşağı salarak toplama zorlaşıyor...krizin etkisiyle....aşağıdan alabileceklerini aldılar...şimdi kendi satışlarına ve alışlarına oynayarak aşağıya itelemeleri artık iyice riskli....iştah kabartıcı olunca cebine 10 milyon ytl'yi koyan en az 5 milyon ytl kaldırır buradan....kişisel görüşlerim al/sat tavsiyesi değil...bekle...satma artık yolun sonuna geliyoruz tavsiyesidir....not:1.65+27= 1.92 1.65 tavan kapanıştan sonra geri çekilmesi krizin speke sunduğu bir fırsattı yoksa 2 li seviyeleri görmesi beklenirdi.... ayrıca buradaki spek dnzyo ile ilişkili diye düşünüyorum.....

stockexc
02-11-2008, 20:24
forumdaki hareketlilik tahtayla doğru orantılı,klasik küç.yatırımcı psikolojisi işte...illa giden kağıda atlanır,giden kağıt konuşulur,giden kağıtla ilgili konuşan kötü niyetlidir değil mi hep? oysa ki kimse becerememiştir borsa düşerken nakitte kalabilmeyi ve hep "keşkelerle" doludur hikayen. "keşke x fiyattan tan maliyet yapmasaydım,biraz nakit olsaydı da şu fiyatlardan da alsaydım v.s v.s hikayeler... en az 2 tabur adamın elinde mal çakılı yüksek fiyatlardan. ayrıca bu kağıtta ve türevlerinde diyeyim destek direnç diye birşey yoktur. eşref saati vardır spek ve mürütlerinin... kalın sağlıcakla..

vedathoca
03-11-2008, 01:32
sitem eden arkadaş bunu artık anlamalısın burada olay böyle işler bunun açıklaması zaten yapılmış... Ben kağıttayım ama malesef beklemek zorundayız başka çaremiz yok... ayrıca bu kağıdın önümüzdeki günlerde ne olacağı konusunda fikri olan varsa buyrun... Teşekkürler şimdiden...

ugreagle
03-11-2008, 02:10
kağıttayım ve bekliycem kim ne derse desin konuşacak bişey yok beklemekten başka...

indian
21-11-2008, 18:04
Takasbank Verileri Hakkında :
TAKASBANK tarafından 20/11/2008 tarihinde ve saat 17:00 itibariyle .

Hisse Kodu : ----HISSELER----
Kurum Kodu DZY
Kurum Adı DENIZ
Son 8.268.347
Günlük Fark 19.158
Haftalık Fark 43.307
Aylık Fark 553.311
3 Aylık Fark 1.613.345

Artık alanda satanda dikkatli olsun.....mal çok toplu.....

indian
01-12-2008, 17:39
Kurum Kurum Son Günlük Haftalık Aylık 3 Aylık Fark
Kodu Adı Fark Fark Fark

DZY DENIZ 8.229.087 -13.872 -42.464 79.289 1.567.312
TIB IS BANK 1.785.455 6.859 -6.165 -37.112 -165.353
AKM AK 717.396 -5.865 -12.556 -29.679 -176.493
TGB GARANTI BANK 584.060 -2.592 -22.356 67.743 -71.113
FNY FINANS 456.002 5 -7.090 622 13.989
YKB YAPI KREDI BANK 379.581 -170 -370 -24.556 -37.847
YKR YAPI KREDI 301.980 5.198 29.371 25.110 -28.715
OYA OYAK 282.962 -999 -9.949 13.699 -58.731
HSY HSBC 232.692 -15.168 -3.232 -16.627 15.648
ZRY ZIRAAT 181.022 3.002 6.052 22.988 32.438
TES TEKSTILBANK 160.449 0 0 14.912 -100.746
TBY TEB 153.577 500 7.500 -10.324 -32.461
HSB HSBC BANK 138.161 48.161 138.161 138.161 138.161
HSBC bankası birden toplamaya başlamış....bana göre istedikleri miktarda satan olmayınca kendi alışlarına veriyorlar....ve toplama tam gaz sürüyor...

indian
19-12-2008, 18:23
***DNZYO*** Deniz Yatirim Ortakligi A.S.'nden gelen yazi: T.C. Maliye Bakanligi Gelir Idaresi Baskanligi'nca Sirketimiz nezdinde 2003/2007 arasi hesap donemlerine iliskin BSMV mevzuati kapsaminda yapilan inceleme raporu uyarinca, Mecidiyekoy Vergi Dairesi tarafindan gonderilen vergi/ceza ihbarnamelerine iliskin olarak Istanbul Vergi Dairesi Baskanligi Uzlasma Komisyonu ile Sirketimiz arasinda 20.11.2008 tarihinde saglanan uzlasmaya iliskin olarak, 217.340 YTL vergi asli, 150.865,64 YTL gecikme faizi olmak uzere toplam 368.205,64 YTL Mecidiyekoy Vergi Dairesine 19.12.2008 tarihinde (bugun) odenmistir. Bu odeme ile Sirketimizin 2007 ve oncesine ait BSMV yukumlulugu kalmamistir. ***DNZYO***

IMKB
Bu habere göre daha önce karşılık olarak ayrılan 1.2 milyon tl (yanlışım varsa bilanço okumayı bilenler düzeltebilir..)nin büyük kısmı sene sonu karına gidecek...bir de bütçe kanunundan sonra değişecek olan TTK (türk Ticaret kanunu) ile bu hisse hareketlenebilir....sonuçta haber paylaşıyoruz...hiise b u aşağıda gider..yukarıda...belirleyici olan KY değilidr...örneğin bugün az da olsa haber gelmeden önce satış yaptım..bundan sonra beklerim...

ugreagle
31-12-2008, 11:35
herkesin yeni yılı kutlu olsun inşallah herşey gönlünüze göre olur

kağıtla ilgili yeni bilgisi olan arkadaşlar yazabilir mi....

stockexc
02-01-2009, 12:17
özellikle bu kağıt için teknik yorum yapmak askıda kalacaktır diye düşünüyorum..iyi kağıt,ucuz,inceden inceden toplanıyor da zaten..fazla söyleneck birşey yok.ben aldım,göreceğiz bakalım..

ugreagle
07-01-2009, 12:56
arkadaşlar bugünkü hareketle ilgili yorumlarınız nedir devam eder mi...

indian
07-01-2009, 16:20
2. Satýn alma hakký
MADDE 208 - (1) Bir þirket doðrudan veya dolaylý olarak diðer bir þirketin paylarýnýn ve oy
haklarýnýn en az yüzde doksanýna sahipse, diðer pay sahipleri karþý oylarý, açtýðý davalar ya da benzeri
davranýþlarla çalýþmalarýný engelliyor, dürüstlük kuralýna aykýrý davranýyor, þirketde fark edilir
sýkýntý yaratýyor veya pervasýzca hareket ediyorsa hâkim ortak bu paylarý, varsa borsa, yoksa gerçek
bilânço deðeri ile satýn almak için mahkemeye baþvurabilir.

indian
07-01-2009, 16:20
2. Satın alma hakkı
MADDE 208 - (1) Bır şırket doğrudan veya dolaylı olarak dığer bır şırketın paylarının ve oy
haklarının en az yüzde doksanına sahıpse, dığer pay sahıplerı karşı oyları, açtığı davalar ya da benzerı
davranışlarla çalışmalarını engellıyor, dürüstlük kuralına aykırı davranıyor, şırketde fark edılır
sıkıntı yaratıyor veya pervasızca hareket edıyorsa hâkım ortak bu payları, varsa borsa, yoksa gerçek
bılânço değerı ıle satın almak ıçın mahkemeye başvurabılır.