PDA

View Full Version : DNZYO Deniz Yat. Ort.

Pages : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

zenon
17-01-2005, 15:56
Trabzon arz olacak, deniz de uçcak deniyor, ne iştir?

taho
23-01-2005, 00:55
saçmalıyorsun sen...

paramen
23-01-2005, 20:09
Başarısız bir girişimle son dakika ertelenen Cola'nın halka arzı Mart ayında yeniden gündeme geliyor. Anadolu Grubu halka arz ile ilgili ısrarını sürdürürken, aracı kuruluş konusunda ise kafaların karışık olduğu belirtiliyor. Daha önceki halka arzın İş Yatırım liderliginde olması bu defa yeni bir lider arayışını da gündeme getirdiği öne sürülüyor. Anadolu Grubu'na yakın kaynaklar, halka arz için son yılların flaş ve başarılı ismi DENİZ YATIRIM'ı da düşünüyorlar. Henüz karar verilmemiş olan bu halka arz için yine de son sözün önümüzdeki günlerde verileceği ve en geç Mart ayında satışın gerçekleşebileceği belirtiliyor.Fiyat konusunda ise yüzde 10 iskontolu olabileceği borsa kulislerinde konuşuluyor.
KAYNAK:Tuyofesör...

supersonic
23-01-2005, 22:32
müjdeler olsun hissemize küçük fahrettin girmiş bol kazançlar...

bu küçük fahrettin midir, küçük hüsamettin midir sensin herhalde? her topicte aynı yazıyı yazmışsın!

makrombor
23-01-2005, 23:12
küçük fahrettin piyasanın eski ünlülerinden biri..küçük tahtaları sever..ama çok sert işlem yapar tahtaları ortada bırakmaya meraklıdır işine gelmediğinde kimseye acımaz satar ve kaçar gider.karındeşen jack diye de geçerdi bi ara adı bu sert işlemlerden escom da selgd de az can yakmadı..bi zamanlar çarşı tahtasında da onun varlığıdan sözediliyodu ama bu sefer çarşıda kafasına eseni yapacağı güçte olduğunu sanmıyorum..dediğim gibi işine gelmedi mi satmıyacağı tahta da adam da yoktur..ama şimdi belki tövbekar olmuştur bu huylarından vazgeçmiştir o kadarını bilemem..aklınızın bi köşesinde kalacak bilgiler olsun bunlar..

zenon
24-01-2005, 00:26
Trabzon arz olacak, deniz de uçcak deniyor, ne iştir?

saçmalıyorsun sen...

Daha ahlaklı olabilirsin

http://www.radikal.com.tr/haber.php?haberno=128892

veya

Trabzonspor, yeni yönetim ve yeni teknik direktörle ikinci yarıda elde ettiği başarısını finansal başarıya çevirmek için halka açılmaya karar verdi. Trabzonspor Kulübü Başkanı Atay Aktuğ, yılbaşından sonra Trabzon Sportif AŞ'yi halka açarak kurumsallaşmanın ilk adımını atacaklarını söyledi. Aktuğ, "Bu yılın sonunda genel kurulumuz var. Şirketin halka açılmasını genel kurulda karara bağlayacağız. Fenerhahçe'nin halka arz modeli şimdilik bizimkine en uygun model olarak olarak görülüyor. FB'nin halka arzında liderlik yapan Deniz Yatırım, Trabzon Sportif AŞ'nin halka arzıyla çok yakından ilgili" dedi.
Aktuğ, 500 milyar lira sermayeli Trabzon Sportif AŞ'nin yüzde 15'inin halka açılacağını ve bunun da yüzde 85'inin Trabzonspor Derneği üyelerine, geri kalan bölümünün de yatırımcılara tahsis edilmesini hedeflediklerini belirtti. Aktuğ, halka arzda 15 - 16 milyon dolarlık gelir beklediklerini kaydederek, arz geliriyle gelir getirecek yeni iş olanakları yaratacaklarını söyledi. Aktuğ, "Trabzonspor Derneği'ne 11 bin üye kayıtlı. Bu sayıyı 3 yılda 100 bine çıkarmayı hedefledik" dedi.

http://www.milliyet.com.tr/2004/04/19/business/bus12.html

supersonic
24-01-2005, 08:11
fahrettin'miş. kozad'mış, dnzyo'ymuş. bu tahtalardan birinde mal satma çabası, diğerinde bedelli var.

bu anlamsız söylentileri yayarken de, onları savunurken de, yazılarınızın sonuna bol kazançlar! derken de bu tahtaları bilmeyenlere ihanet ediyorsunuz.

hrncn
24-01-2005, 17:46
Imkb - ***dnzyo*** Deniz Yatirim Ortakligi A.s.

***dnzyo*** Deniz Yatirim Ortakligi A.s.nin 24.01.2005 Tarihli
Yazisi Asagiya Cikarilmistir. Sirketimizin 24.01.2005 Tarihinde
Yapilan Yonetim Kurulu Toplantisinda;
Sermaye Piyasasi Kurulunun Seri:iv, No:27 Sayili Sermaye Piyasasi
Kanununa Tabi Olan Halka Acik Anonim Ortakliklarinin Temettu
Ve Temettu Avansi Dagitiminda Uyacaklari Esaslar Hakkinda Tebliginin
5. Maddesi Ve Seri:xi, No:20 Sayili Yuksek Enflasyon Donemlerinde
Mali Tablolarin Duzeltilmesine Iliskin Usul Ve Esaslar Hakkinda
Tebliginin 36. Maddesi Uyarinca, 2004 Yili Faaliyetleri Sonucunda
Dagitilabilir Kar Olusmamasi Nedeniyle Genel Kurulumuza Kar Payi
Dagitilmamasi Konusunda Teklif Goturulmesine, Sermaye Kurulunun
30.12.2003 Tarih Ve 1630 Sayili Kararina Istinaden, Sermaye Piyasasi
Kurulunun Seri:xi, No:20 Sayili Yuksek Enflasyon Donemlerinde
Mali Tablolarin Duzeltilmesine Iliskin Usul Ve Esaslar Hakkinda
Tebliginin Kapsaminda Mali Tablolarin Enflasyona Gore Ilk Defa
Duzeltilmesinde Ortaya Cikan Ve Oz Sermaye Hesap Grubu Icinde
Gecmis Yillar Zarari Kaleminde Izlenen Tutarin, Varsa Donem Kari
Ve Dagitilmamis Gecmis Yil Karlari, Olaganustu Yedek Akceler,
Oz Sermaye Enflasyon Duzeltmesinden Kaynaklanan Sermaye Yedeklerinden
Mahsup Edilmesine Ve Mahsup Isleminin Genel Kurul Onayina Sunulmasina,
Katilan Yonetim Kurulu Baskan Ve Uyeleri Tarafindan Oybirligi
Ile Karar Verildi. ***dnzyo***

taho
24-01-2005, 22:14
sn zenon ,özür dilerim.bunu biliyorum.futbol muhabeti filan sandım.pardon ustad.

kanaryam
24-01-2005, 23:39
sn hrncn dnzyo nun bu açıklaması ne anlama geliyor?bedellimi geliyor? yoksa herhangi bir sermaye artışı olmayacak mı ?aydınlatırsan sevinirim

sartar2000
25-01-2005, 02:52
Defter değeri 1.96.Grup mal dağıtmış.Arz sadece trabzon olayı var.Oda ne kadar etkiler belli değil.Şu an çok pahalı.Yukarı olması için bir senaryo gerekli....Bütün yatırmlara bir bakalım....Zor bu hisse....giderse grup götürür başka bir halt olmaz...

kanaryam
26-01-2005, 00:03
dnzyo yönetecileri yarın sabah ts yönetim kurulu üyeleri ile toplantı yapacaklar.cumaya kadar hareket başlar kanaatindeyim

supersonic
26-01-2005, 00:32
Trabzon işi çok sarkmaz da 1-2 ay içinde olabilir gibiyse, DNZYO Reloaded'den sonra DNZYO Revolutions izleriz. Olmazsa, yatay-düşey, gel "3,4" gel...........

zenon
27-01-2005, 17:11
Ne zaman derseniz;
Beşiktaş 20 şubat 2002, galatasaray 20 şubat 2002 fener 20 şubat 2004 ise; trabzon spor sizce ne zaman arz olur?

Ne getirir derseniz;
Mütevazi davranacak olursak, 3800 lerde başlayıp en az 5-6-7 bin görür demek sanırım yanlış olmaz.

Bence şu an en dip seviyelerinde sayılır. bi süre sonra kimsenin tutabileceğini sanmıyorum. Tabi bunlar benim görüşlerim. Gerisi size kalmış.

Element
27-01-2005, 17:21
bence biraz daha beklerler biraz beklenti biriksin öle birden hadi oldu bitti yapmazlar bence daha bi spek falan olsun biraz ufaktan ufaktan ortalık sallansın sonra erken gibi geliyo bana...

supersonic
27-01-2005, 19:19
Ne zaman derseniz;
Beşiktaş 20 şubat 2002, galatasaray 20 şubat 2002 fener 20 şubat 2004 ise; trabzon spor sizce ne zaman arz olur?

2002-2004-2005 ?
2002-2004-2006 ?

baybey
28-01-2005, 14:34
TRABZONSPOR'DA BORSA SEFERBERLİĞİ

Nisan ayında Borsa'ya girecek olan Bordo-Mavili kulübün adı yeni sezondan itibaren Trabzonspor AŞ olacak. Genel Müdür Burak Gürdal, Trabzonspor Sportif A.Ş'nin Borsa'ya girdiğinde 100 milyon dolarlık geliri olacağını belirterek, 20 milyon dolarlık gelir bekliyoruz. Gürdal, 'Borsaya sıfır borçla açılıyoruz. Bu nedenle G.Saray'ın başına gelenleri yaşamayız' dedi.

KAYNAK: http://www.trabzonhaber.com/

60arda
30-01-2005, 14:07
Evet bir çok kisi dnzyo pahali diyor ama endeks neredeyken dnzyo neredeydi simdi nerede ve yaklasik bir senedir fiyati yatayda sizce da sirasi gelmedimi
Ama sunu unutmayin cesur insanlar riski göze alirlar, cesur olmayanlar sa uzaktan izlerler daha sonra risksiz kirintilari toplarlar.

60arda
01-02-2005, 21:46
dnzyo
dost kötü günde belli olur unutma, simdi herkes banka hisselerinde biz burdayiz yani ilerde bir kiyak yaparsin artik seni iyi günde de kötü günde de terk etmeyen dostlarina yaparsin yaparsin isteyenin bir yüzü kara vermeyen zenci unutma

kanaryam
01-02-2005, 22:56
ts'nin arzı nisanda olacak bilgilerinize.....

supersonic
02-02-2005, 22:50
şimdiye dek 3.4 lere 2. kez inmeliydi. ts spekulasyonları nedeniyle düşüş eğilimi ağırlığını koruyamıyor. bu belirsizlik devam ederse yani ciddi bir açıklama çıkmazsa önümüzdeki hafta içinde alımların ağırlık kazanmasıyla 4.2 hedefini test edebilir. gelecek negatif bir açıklamanın kısa vadede bu fiyat üstünden en fazla %10 luk bir düşüşe yol açabileceğini tahmin ediyorum. pozitif bir açıklama ise 6 üzeri rakamları tekrar gündeme getirebilir.

sebayrak
03-02-2005, 01:03
Al zise pozitiv aciklama..??? devami altta

sebayrak
03-02-2005, 01:05
CCi Arzi Mart ayinin Ilk haftasi.. DNZYO Konsorsiumu tarafindan yapilacakmis
tüm hazirliklar bunun icinmis. hisse kasitli olarak geriye cekiliyor..

Ok yaydan iyi firlasin diye geriyorlarmis

devami altta..

sebayrak
03-02-2005, 01:07
Nasil senaryo ama olabilir mi ?

Ben bile inanmaya basladimm..
sonunda Saban (Kemal Sunal) gibi "Mesela yani" diyelimde millet anlasin..

supersonic
03-02-2005, 01:15
Bunları anlatmak için 3 mesaj atmanız şart mıydı? Başka topiklerde de dikkat ediyorum hep arka arkaya 3-4 mesaj ile yazıyorsunuz yazmak istediğinizi.

Derseniz ki, sana ne kardeşim, gıcık mısın sen? Derim ki, her yazı yazıldığında bana mail geliyor, habire işimi gücümü bırakıp ne yazılmış diye bakmaktan yoruluyorum. Benim gibi kullananlar olabilir, dikkat etmek gerek böyle şeylere.

sebayrak
03-02-2005, 01:44
Bizim kisi Aksam yorgunlugunda bir stres atmak icin yapilan bir hareketti.. Insanlar günün yorgunlugunu atmak icin cesitli yöntemler uygularlar,. Her sayi ciddiye alincada Evdekiler basliyor.. Neden Suratin asik
Yinemi ? Borsa? diye Bende bugünkü stresimi böyle attimm.. Bu bir anlayis meselesidir,

Zaten Mesajin ilkinde ne oldugu anlasiliyordu diye düsündüm.. Hani Televizyonda Yeni bir Reklam cikinca "arkasi yarin" "arkasi yarin" devami birazdan" v.b. yazilarla milleti Televizyona baglamak isterlerya

Buda onun gibi bir seydi iste,,,
Slm..

sartar2000
06-02-2005, 21:14
Yine bir az yine bir dedikodu yine deniz yatırım ortaklığı bakalım görelim....

gamma
07-02-2005, 00:04
Deniz Yatırımın 15'inde genel kurul toplantısı var. Geçen ay %500 sermaye tavanını artırmıştı. Bu toplantıda bedelli ya da bedelsiz birşeyler açıklanır mı? Açıklanırsa oranları şimdiden kestirmek mümkün mü?

Cafe Mekan
07-02-2005, 01:52
Trabzonsporu arz edeceği söylentileri var. bilgisi olan?

gamma
07-02-2005, 09:52
evet Nisan gibi galiba. bir de Zorlu grubunun kendi arzları var.

supersonic
07-02-2005, 09:53
Benim bildiğim henüz kesin bir açıklama yok Deniz Yatırım'ın yapacağına dair. Söylentiden ibaret...

60arda
07-02-2005, 19:27
herkesin gözü sende, bu hafta göster kendini

hgulum
08-02-2005, 11:39
Yükleliþin sebebi sizce nedir??

supersonic
08-02-2005, 11:48
şimdiye dek 3.4 lere 2. kez inmeliydi. ts spekulasyonları nedeniyle düşüş eğilimi ağırlığını koruyamıyor. bu belirsizlik devam ederse yani ciddi bir açıklama çıkmazsa önümüzdeki hafta içinde alımların ağırlık kazanmasıyla 4.2 hedefini test edebilir. gelecek negatif bir açıklamanın kısa vadede bu fiyat üstünden en fazla %10 luk bir düşüşe yol açabileceğini tahmin ediyorum. pozitif bir açıklama ise 6 üzeri rakamları tekrar gündeme getirebilir.

:dolar: hehe

BALLI-BABA
08-02-2005, 12:09
:dolar: hehe

HELAL SANA

Robin_Hood
08-02-2005, 12:11
Yol uzun gibi

hgulum
08-02-2005, 12:19
kaç bin lot alici var

e.yegen
08-02-2005, 12:24
trabzonsporun arzı spekülasyonu h.sonu dergi haberleri :)

BALLI-BABA
08-02-2005, 12:42
tavanda 110,000 lot var

chuckydoll
08-02-2005, 12:49
2. bi DNZYO hareketinin başlangıcı mı bu acaba?? yanlış hatırlamıyosam geçen sene bu zamanlarda hareket vardı... belki de yıldönümü falan yapıyolardır???

MAGIC32
08-02-2005, 13:02

yine bildin sevgili kardeşim...

:cheers: :bravo: :bravo: :bravo:

60arda
08-02-2005, 13:06
yeni üyeyiz diye bizi kimse dikkate almiyor ama olsun

supersonic
08-02-2005, 13:16
yeni üyeyiz diye bizi kimse dikkate almiyor ama olsun

nası yani :D

spacemn
08-02-2005, 13:42
şimdi burda trabzonlu hatta trabzonsporlu kardeşlerimize iş düşüyor. Ts dnzyo ile halka açılırsa gidecek yol var. bu konuda bilgisi olan var mı?

hgulum
08-02-2005, 13:44
:confused: :confused: 2.seans nasýl olur tavan bozulurmu sizce :confused:

supersonic
08-02-2005, 13:51
:confused: :confused: 2.seans nasýl olur tavan bozulurmu sizce :confused: :confused:

4.20 önemli yer. hareketin devamı için üzerinde kalması gerekir.

4.70 bir sonraki hedef gibi görünüyor. ama tavan 4.58. tavanla hedef arasında pek bir fark olmamasından dolayı;

bence 2. seans tavan birkaç kez bozulur. en sonunda da tamamen bozulur.

4.20 önemli...

hrncn
08-02-2005, 16:40
Imkb - ***dnzyo*** Deniz Yatirim Ortakligi A.s.'

***dnzyo*** Deniz Yatirim Ortakligi A.s.'nden Gelen Yazi;
Sermaye Piyasasi Kurulu'nun Seri:viii, No:39 Sayili Ozel Durumlarin
Kamuya Aciklanmasina Iliskin Tebligi'nin "olagandisi Fiyat Ve
Miktar Hareketleri" Baslikli 7. Maddesine Istinaden Yapilan Aciklamadir.
Sirketimiz Deniz Yatirim Ortakligi A.s.'nin Hisse Senetleri Uzerinde
Gerceklesen Olagandisi Fiyat Ve Miktar Hareketlerine Iliskin
Olarak, Sirketimizin Kamuya Aciklanmamis Ozel Bir Durumu Mevcut
Degildir. Sirketimizin Haftalik Portfoy Degeri Her Hafta Pazartesi
Gunleri Imkb Baskanligi'na Gonderilmekte Ve Ayni Gun Imkb Gunluk
Bulteninde Yayinlanmaktadir. Buna Gore 04.02.2005 Tarihi Itibariyle
Sirketimizin Portfoy Degeri Hisse Basina 2,00 Ytl'dir. Bu Bilgiler
Altinda Ozellikle Kucuk Yatirimcilarin Ve Ortaklarimizin Yatirim
Kararlarini Alirken Dikkatli Davranarak Sirketimiz Tarafin- Dan
Yapilan Aciklamalari Esas Almalari Gerektigini Bilgilerinize
Sunariz. ***dnzyo***

SENOL
08-02-2005, 17:03
[QUOTE=hrncn]Imkb - ***dnzyo*** Deniz Yatirim Ortakligi A.s.'

***dnzyo*** Deniz Yatirim Ortakligi A.s.'nden Gelen Yazi;
Sermaye Piyasasi Kurulu'nun Seri:viii, No:39 Sayili Ozel Durumlarin
Kamuya Aciklanmasina Iliskin Tebligi'nin "olagandisi Fiyat Ve
Miktar Hareketleri" Baslikli 7. Maddesine Istinaden Yapilan Aciklamadir.
Sirketimiz Deniz Yatirim Ortakligi A.s.'nin Hisse Senetleri Uzerinde
Gerceklesen Olagandisi Fiyat Ve Miktar Hareketlerine Iliskin
Olarak, Sirketimizin Kamuya Aciklanmamis Ozel Bir Durumu Mevcut
Degildir. Sirketimizin Haftalik Portfoy Degeri Her Hafta Pazartesi
Gunleri Imkb Baskanligi'na Gonderilmekte Ve Ayni Gun Imkb Gunluk
Bulteninde Yayinlanmaktadir. Buna Gore 04.02.2005 Tarihi Itibariyle
Sirketimizin Portfoy Degeri Hisse Basina 2,00 Ytl'dir. Bu Bilgiler
Altinda Ozellikle Kucuk Yatirimcilarin Ve Ortaklarimizin Yatirim
Kararlarini Alirken Dikkatli Davranarak Sirketimiz Tarafin- Dan
Yapilan Aciklamalari Esas Almalari Gerektigini Bilgilerinize
Sunariz. ***dnzyo***[/QUOT

bu haberi borsaya yolladıklarına göre vardır bi bildikleri ama bildikleri bir haftaya kadar çıkar :D

hgulum
08-02-2005, 17:07
Sayin süpersonic 4.20 üzerinde kalacak gibi yorum alabilir miyiz........

Element
08-02-2005, 17:39
iki dakka beklemediniz bee darıldım valla:) artık böle gider bu iki ileri bi geri dans eder

KANSIZ
08-02-2005, 17:53
walla iyi zarar ettim bugun bu kagittan :mad: :vurkafa:
4,28 den almistim ... ikinci seans satmak icin ... satmadim esek gibi 4,22 den verdim ...bi kagida gircem diye ... uffffffff

Olympos
10-02-2005, 16:48
4.10-.4.12 ye alış yazıyorum..

Altlar dolu..Asagı gelirse kademeli olarak oradan da alırım..

Piramit yontemi ile almak en guzeli..

Kalkınca yakalamakla ugrasmayalım..

DNZYO.her zaman flash..

olymos

DrX
12-02-2005, 14:34
Trabzonspor halka arz tarihi konusunda bilgisi olan var mı?

entegre
12-02-2005, 14:55
23 Eylül 2004
----------------------------------------------------------------------------------
Trabzonspor'a "Fenerbahçe modeli" arz
Bakırhan, Deniz Yatırım aracılığıyla Trabzonspor'un halka arz çalışmalarının devam ettiğini ve yıl sonunda halka arzı düşündüklerini bildirdi. Trabzonspor'da da Fenerbahçe'nin halka arzında benzer bir yapı oluşturduklarını anlatan Bakırhan, "Sportif başarıdan çok şirketin kurumsal yapısını ve ürettiği gelirleri model alan bir sistem söz konusu. Bu modeli Trabzonspor'da da uygulayacağız. Dolayısıyla Şampiyonlar ligi gibi sportif başarı ya da başarısızlıklar, bunu fazla etkilemeyecek" dedi. Bakırhan, Trabzonspor'un halka arz sürecinde isim haklarını devredeceği şirket kurulması gerektiğini de kaydetti.

4 Şubat 2005
------------------------------------------------------------------------------
HALKA ARZ ÇALIŞMALARI
Trabzonspor Sportif Yatırımlar Ticaret A.Ş.’nin halka arz çalışmalarının reklam ayağını, Medina Turgul DDB Grubu’nun, halka arz sürecindeki PR ve iletişim çalışmalarının ise Capitol Halkla İlişkiler’in üstleneceği açıklandı. Açıklamada, Trabzonspor Sportif Yatırım A.Ş.’nin gelecek aylarda halka arzedilmesinin planlandığı kaydedildi.

Haber Giriş Zamanı : 05.02.2005 / 12:22:49233
--------------------------------------------------------------------------------
Bu arada Trabzonspor, halka arz sonucunda elde edilecek gelir sonrasında Türkiye'nin borcu olmayan iki kulübü arasına girmeyi ve UEFA kriterlerine tam uyum gösteren ilk büyük Türk kulübü olmayı hedefliyor. Trabzonspor Sportif Yatırım Tic. A.Ş'nin halka arz edilmesi sürecinde yürütülecek iletişim çalışmalarıyla ilgili açılan konkuru kazanan reklam ve PR ajansları belli oldu. Buna göre Trabzonspor Sportif Yatırım Tic. A.Ş’nin halka arz çalışmalarının reklam ayağını Medina Turgul DDB Grubu yürütecek. Halka arz sürecindeki PR ve iletişim çalışmalarını ise Capitol Halkla İlişkiler üstlenecek. Trabzonspor Sportif Yatırım Tic. A.Ş'nin önümüzdeki aylarda halka arz edilmesi için çalışmalar sürdürülüyor.

BALLI-BABA
13-02-2005, 00:44
hade trabzon şu paramızı ikiye 3 katlat artık

sartar2000
13-02-2005, 23:22
Aslında her zaman süper bir senet...Myzyo,bumyo,gdkyo,arfyo,tskyo hepsinden süperi bu....Ne zaman bir yatırım hareketi olsa en süper giden yine o...deniz efsanesi...

BOYNER
14-02-2005, 12:12
BORSA'DA İŞLEM GÖREN BAZI ŞİRKETLERİN 12 AYLIK NET DÖNEM KARLARI/ZARARLARI

(YTL)
ŞİRKET ADI 30.12.2004 30.12.2003
Enflasyona Enflasyona
göre düzeltilmiş göre düzeltilmiş
--------- ---------------- ----------------
DENİZ YO 989.129 ------ 99.327

yafe
14-02-2005, 15:43
DNZYO - Deniz Yat. Ort. 15/02/2005 IMKB Bülteni GENEL KUR.
--------------------------------------------------------------------------------

Deniz Yatyrym Ortaklığı A.ş.'nin 14.01.2005 tarihinde yapılan Yönetim Kurulu
toplantısında, olağan gündem maddelerinin yanı sıra kayıtlı sermaye tavanının 5
trilyon TL'den 25 trilyon TL'ye yükseltilmesi ve buna ilişkin olarak ana
sözleşmenin "Sermaye ve Hisse Senetleri" başlıklı 11. maddesinin tadil edilmesi
konusunun da görüşülece?i 2003 yılı Olağan Genel Kurul toplantısI ile sözkonusu
ana sözle?me tadilinin görüşüleceği A Grubu Pay Sahipleri Genel Kurul
toplantılarının 15.02.2005 Salı günü sırasıyla saat 15:00 ve 15:30'da Büyükdere
Cad. No:106, Kat: 15 Esentepe, istanbul adresindeki şirket merkezinde
yapılmasına karar verildiği bildirilmiştir. Ana sözleşmenin sözkonusu maddesinin
eski ve yeni şekli ekte yayınlanmaktadır.

e.yegen
14-02-2005, 16:15
kurul öncesi hareket yaptırıyorlar

northwind
14-02-2005, 16:58
Gundem maddelerine baktigimizda onemli bir karar cikmasi zor gibi gorunuyor...

e.yegen
14-02-2005, 17:12
yarın 4.70 i test edebilir

supersonic
14-02-2005, 17:17
4.20 önemli yer. hareketin devamı için üzerinde kalması gerekir.

4.70 bir sonraki hedef gibi görünüyor.

ah deniz ah, seni ece ile aldattım bu kez :D yapmaz olaydım pişmanım

e.yegen
14-02-2005, 17:49
ece kimdir dostum tanıdıkmı
dur tahminde bulanayım kozadmı

entegre
14-02-2005, 21:52
tacirler almış deniz satmış
tacirlerin girdiği tahtaların yukarı çıkması çok nadir
haber bağlantılı alış olduğu denizinde bunu satış fırsatı olarak değerlendirdiği görülüyor
tacirler de bir anlık ani hevesleri değerlendiriyor
2-3 kuruşa satacaktır...

BALLI-BABA
15-02-2005, 08:47
ben genel kurulla ilgi hiç habare rastlamadım kanak nedir acaba

ssolakoglu
16-02-2005, 00:20
Deniz Yatırım'ın genel kurul toplantısı 11 Mart'ta

Deniz Yatırım Ortaklığı A.Ş. Olağan Genel Kurulu Toplantısı 11 Mart 2005 tarihinde yapılacak.
Deniz Yatırım tarafından İMKB'ye gönderilen açıklamada, 15 Şubat 2005 tarihinde gerekli çoğunluk sağlanamadığı için ertelenen 2004 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı'nın bu kez 11 Mart 2005 Cuma günü saat 15:00'da Şirket merkezinde yapılmasına karar verildiği bildirildi.

erdemet
17-02-2005, 14:21
Haberler

Trabzonspor Kulübü'nden Davet
Külübümüzün devam eden kurumsallaşma, şirketleşme ve borsa çalışmaları ve bu doğrultuda ortaya çıkacak olan yeni organizasyon yapısı hakkında siz değerli üyelerimizi bilgilendirmek üzere, 21 Şubat 2005 Pazartesi günü saat 18.00’de Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi’nde özel bir toplantı düzenlenecektir. Konu ile ilgili bilgi almak isteyen tüm üyelerimizin katılımlarını rica ederiz.
16.02.2005 13:20:00

bu haberi trabzonsporun resmi internet sayfasından yapıştırdım...
ayın 21'inde nasıl bir bilgilendirme çıkar kestiremem ama halka arz ile ilgili bir tarih çıkarsa güzel olur heralde...

northwind
19-02-2005, 00:40
Yilan hikayesine donen Korteksin halka arz basvurusu islemden kaldirilmistir,spk bulteninden bakabilirsiniz.............

tartumar
21-02-2005, 16:44
trabzo toplantısı yapıldımı acaba ,tarih felan belli olup haberini alan varmıdır ki ?

erdemet
22-02-2005, 13:51
Üyelerimize Bilgilendirme Toplantısı
Üyelerimize kurumsallaşma, şirketleşme ve halka arz yönündeki çalışmalarımız hakkında bilgi verildi.

Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezine dün akşam yapılan bilgilendirme toplantısında, Kulüp Genel Müdürümüz Burak Gürdal yeni yapı ile ilgili detaylı bilgi verdi.

Yaklaşık 3.5 saat süren toplantıya, Yönetim Kurulumuz , eski Başkan ve Yöneticilerimizin yanı sıra çok sayıda üyemiz katıldı.

bu bilgi ile ilgili bir içeriğe rastlayamadım. rastlayan varsa açıklarsa sevinirim.
bana kalırsa dnzyo için tarih yaklaşıyor. şöyle bir fener arzına bakarsanız feneri arz etmeden 1,5 ay öncesi harekete başlamıştı. ee şimdi nisan ayları gibi olsa desek ee tekniğide çok güzelleşti. sn. supersoniğin dediği gibide 4,20'nin altınada salmıyorlar bence güzel olacak...

simyacı
22-02-2005, 14:18
Üyelerimize Bilgilendirme Toplantısı
Üyelerimize kurumsallaşma, şirketleşme ve halka arz yönündeki çalışmalarımız hakkında bilgi verildi.

Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezine dün akşam yapılan bilgilendirme toplantısında, Kulüp Genel Müdürümüz Burak Gürdal yeni yapı ile ilgili detaylı bilgi verdi.

Yaklaşık 3.5 saat süren toplantıya, Yönetim Kurulumuz , eski Başkan ve Yöneticilerimizin yanı sıra çok sayıda üyemiz katıldı.

bu bilgi ile ilgili bir içeriğe rastlayamadım. rastlayan varsa açıklarsa sevinirim.
bana kalırsa dnzyo için tarih yaklaşıyor. şöyle bir fener arzına bakarsanız feneri arz etmeden 1,5 ay öncesi harekete başlamıştı. ee şimdi nisan ayları gibi olsa desek ee tekniğide çok güzelleşti. sn. supersoniğin dediği gibide 4,20'nin altınada salmıyorlar bence güzel olacak...
evte güzel olacak, ama şu trabzon arzını yaparsa güzel olacak, gerisi hikaye. :tamam:

saltay
22-02-2005, 14:52
%500 bedelli, genel kurulun 15 şubattan 15 marta ertelenmesi, ts'nin halka arzı ile ilgili toplantı, insanın içine bir kurt düşürmüyor desem yalan olur. sanki geçen yılki senaryo tekrarlanacak gibime geliyor

erdemet
22-02-2005, 15:19
geçen sene nasıl oldu bir hatırlayalım...
dnzyo önce kendisi hareket etti öyle bir hareket ettiki her küçük yatırımcı fener hissesi almak istedi...
şimdide başarılı bir halka arz olacaksa neden olmasın önce dnzyo hareket etsinki trabzonsporda bir beklenti yapsın
tabi bence...

northwind
22-02-2005, 18:41
%500 bedelli, genel kurulun 15 şubattan 15 marta ertelenmesi, ts'nin halka arzı ile ilgili toplantı, insanın içine bir kurt düşürmüyor desem yalan olur. sanki geçen yılki senaryo tekrarlanacak gibime geliyor
Kayitli sermayesinin %500 arttirilmasi bedellisinin de ayni oranda olacagi anlamina gelmez.Benim tahminim gelecek bedellinin %200 veya %300 olacagi yonunde.Fakat TS nin arziyla es zamanli bir bedellinin gelecegi kesin gibi.

VEDAT DURNA
22-02-2005, 19:05
genel kurul 11 martta

saltay
23-02-2005, 09:59
genel kurul 11 martta

evet haklısın yanlış yazmışım

intexma
23-02-2005, 11:16
bir süredir dnzyo yu unutturdular.
kağıdı 4,10 nun altına bırakmıyorlar.
mustafa yılmazla birlikte hafta da bir hareketlendirip yerine koyuyorlar.

hepkaybedenbiri
24-02-2005, 12:39
beyler pazartesi trabzon nun halka arzı için imza töreni var ralli başlıyor

gamma
24-02-2005, 12:42
nerden haber?

VEDAT DURNA
24-02-2005, 12:45
kaynak nerden :roll:

kuka
24-02-2005, 12:48
kaynak nerden :roll:

imza

hepkaybedenbiri
24-02-2005, 12:48
TRABZONSPOR GELİYOR

Dördüncü büyük spor kulübü Trabzonspor halka arz için düğmeye bastı. Halka arzı Fenerbahçe'yi borsaya getiren DenizYatırım gerçekleştirecek. 28 şubat Pazartesi günü DenizYatırım ve Trabzonspor arasında Swissotel'de imza töreni yapılacak.

hepkaybedenbiri
24-02-2005, 12:50
borsagümden.com kaynak

AngelHeart
24-02-2005, 16:01
yelkenler hafiften dolmaya başladı

saltay
24-02-2005, 16:07
düğmeye bastılar

sebayrak
24-02-2005, 16:16
yukarida habere benzer bir haber

24.02.2005Trabzonspor borsa yolunda

Trabzonspor Sportif A.Ş.´nin halka arz süreci, 28 Şubat Pazartesi günü Trabzonspor ile Deniz Yatırım arasında İstanbul´da gerçekleştirilecek imza töreni ile açıklanacak. Swissotel´de konuyla ilgili düzenlenecek basın toplantısına, Trabzonspor Başkanı Atay Aktuğ ile Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu katılacak. Halka arz konusunda yetkilendirmeye ilişkin imzaların atılacağı toplantıda, sürecin detayları duyurulacak.

saltay
24-02-2005, 16:41
yukarida habere benzer bir haber

Trabzonspor Sportif A.Ş.´nin halka arz süreci, 28 Şubat Pazartesi günü Trabzonspor ile Deniz Yatırım arasında İstanbul´da gerçekleştirilecek imza töreni ile açıklanacak. Swissotel´de konuyla ilgili düzenlenecek basın toplantısına, Trabzonspor Başkanı Atay Aktuğ ile Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu katılacak. Halka arz konusunda yetkilendirmeye ilişkin imzaların atılacağı toplantıda, sürecin detayları duyurulacak.

sayın sebayrak haberi nereden aldınız

mrsmile
24-02-2005, 16:46
ciddi bir alım potansiyeli ile tavanladı ben 7,5 i kısa zamanda geçecek diye algılıyorum

hepkaybedenbiri
24-02-2005, 16:49
borsagundem.com adresinden okuyabilirsiniz

mrsmile
24-02-2005, 16:51
yoksa fenerdeki gibimi yapacaklar trabzonsporunda taraftarı işi inada bindirirse işler bayağı büyür ne dersiniz

erdemet
24-02-2005, 16:53
yabadaba duuuuuuuuuuuuuu.......

kuka
24-02-2005, 16:56
varan1..............

simyacı
24-02-2005, 16:56
kaçıranlara myzyo veya gdkyo alabilirler.(öncelik myzyo.)
pazartesi şov var. :tamam:

BALLI-BABA
24-02-2005, 16:58
KAÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA MADIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
:bravo: :bravo: yakaladım :bravo: :bravo:

XZARA_
24-02-2005, 17:01
KAÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA MADIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

...:) :bravo:

Robin_Hood
24-02-2005, 17:02
Kaçar mıydı ki?

simyacı
24-02-2005, 17:03
bi bildiğimiz varki yarışmadaki pörtföye koymuşuz dostlar. arda bir kontrol edin. :cool:
neyse benim işim var gönül rahatlığı ile seansı bırakabilirim, deniz yatırım size emanet. :tamam:

kuka
24-02-2005, 17:04

bende ama az aldım yawww sabahtan :bravo: :bravo: :kucak:

simyacı
24-02-2005, 17:05
aynen ortak aynen. vakıf rıski göçerttik ama canımız sağolsun, aşağıdan sonra gene alırız. :tamam: :tamam: :tamam: :tamam:

erdemet
24-02-2005, 17:08
ohbeee yüzümüz biraz gülsün beee

arkadaşlar durakları belirtebilirmisiniz.........

BALLI-BABA
24-02-2005, 17:10
bu gittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii myzyo ve gdkyo yetişinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

%100 ler geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

BALLI-BABA
24-02-2005, 17:13
adige yetiş myzzyo al san aysonu bomba haber dedigim buyduuuuu ben dnzyo aldım

sebayrak
24-02-2005, 17:14
:D

Haberi verdim ama yetisemedim uctuuu uctuuuu ben :vurkafa: bbaakkkktiimmm.. !! :eek:

Bakalim biraz inerse aliciyim yine... :D

Element
24-02-2005, 17:16
yarın bütün nethollerimi satar gelirim hiç çıkmazsa çok şeymi istiyom.....:D

BALLI-BABA
gardaş myzyo yetiş yada gedik çobuk aynı giderler çabukkkkkkkkkkkkk

Element
myzyo için yani yanlışanlaşılmasın.;)

BALLI-BABA
24-02-2005, 17:18
yarını bekleme yarın neleri% 1 yukarı versin bunları %5-6 yukardan alırsın soooonnnnnnnnnnn
fırsat gardaşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr

BALLI-BABA
24-02-2005, 17:21
bende dnzyo var allahhhhhhhhhhh enaz %100

kuka
24-02-2005, 17:21
:D

Haberi verdim ama yetisemedim uctuuu uctuuuu ben :vurkafa: bbaakkkktiimmm.. !! :eek:

Bakalim biraz inerse aliciyim yine... :D

kardes sen uzulme senın haberınden sonra ben alım yaptım kırısırız karları.sagolasın :kucak: :kucak:

ADİGEGÖKMEN
24-02-2005, 17:22
gardaş myzyo yetiş yada gedik çobuk aynı giderler çabukkkkkkkkkkkkk

balsultan 4.32 den denizi fulledim,kalan vkfrs leride 11.70 den vermiştim...

ADİGEGÖKMEN
24-02-2005, 17:24
yarın bu ortalamayla 4.86 yani %6.11 de tavanı var....

Element
24-02-2005, 17:24
öylede şimdi zaman bitti ne zamana satacamda ne zamana alacam o açıdan yoksa beklemem yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....................... ...............................heyecana gerek yok daha başlangıç daha çok oynar..................................

ADİGEGÖKMEN
24-02-2005, 17:27
tavandan hiç işlem yapılmıyor,herkes malarını sım sıkı tutuyor anlaşılan.

BALLI-BABA
24-02-2005, 17:28
umarım almışsınızdır vallahi sizler adına acayip heyacanladım herkes faydalansın istedim
kapattı iki kağıtta

Thomas
24-02-2005, 17:29
Geçen yıl Fener arzında nerden nerye gitmşti? Bilen varsa yazsın da gönlümüz şenlensin :bravo: :bravo: :dolar: :dolar:

saltay
24-02-2005, 17:29
kağıtla birlikte topikte tavana vurdu

kuka
24-02-2005, 17:30
yarın bu ortalamayla 4.86 yani %6.11 de tavanı var....

:bravo: :bravo: :kucak: :kucak: :kucak: :kucak:

VEDAT DURNA
24-02-2005, 17:32
Geçen yıl Fener arzında nerden nerye gitmşti? Bilen varsa yazsın da gönlümüz şenlensin :bravo: :bravo: :dolar: :dolar:
geçen sene 20,000 oldu 14,000den bölündü 2950oldu ordan 7000veya 8000oldu :roll:

DrX
24-02-2005, 17:33
Yahu arkadaşlar yetişin dedik yetiştik de....DNZYO tavan..
Onu alamazsanız MYZYO alın demişsiniz 2.06 tavan öncesi yakalayıp aldık..
Forumdaş sözü dinledik..Adamı astık..Şimdi yargılayalım..Niye gitti bunlar??
Trabzon halka arzı mı????
MYZYO ile ilgisi nedir???
Nereye kadar giderler???
Teşekkürler :gulen: :gulen: :gulen:

kuka
24-02-2005, 17:36
butun kagıtlarımın ıcınde bır tek mavı bu ne guzel bırseymıs yawww:)

erdemet
24-02-2005, 17:41
yarın iki seansta tavan olur inşallahhhhh.......

kuka
24-02-2005, 17:41
geçen sene 20,000 oldu 14,000den bölündü 2950oldu ordan 7000veya 8000oldu :roll:

:aglayan: :aglayan: :aglayan: mutluluk gozyaslarımı tutamıyorum ben yaw.ılk seans alım yapmıstım dedımkı bırazda ıkıncıseans alırım dıye dusundum ama toplantı ya cagırdılar geldım bırde baktımkı kagıdım tavan olmus.sımdıde bu rakamlardan bahsedersenız uyuyamam ben sabaha kadar yaw.kım cagırdı benı toplantıya leen.patronu bı yakalarsam muck yapacam. :D :D

BALLI-BABA
24-02-2005, 17:45
Halka arz bilmecesi!

Trabzonspor Kulüp Müdürü Burak Gürdal, halka arz ile iyi bir gelir elde edip, kulübün 11 milyon dolar civarındaki borcunu ödemek istediklerini söyledi.

Gürdal, Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi’nde düzenlenen Trabzonspor Kulübü’nün devam eden kurumsallaşma, şirketleşme ve borsa çalışmalarıyla ilgili bilgilendirme toplantısında, yaptığı konuşmada, halka arz ile 110-120 milyon dolar civarında bir şirket değeri doğacağını söyledi. Gürdal, halka arz işlemlerinin ise yüzde 5 komisyon karşılığında Deniz Yatırım A.Ş. tarafından yapılacağını sözlerine ekledi.

Eski başkanlardan Özkan Sümer ise kulüp için son derece önemli olan şirketleşme ve halka arz kararının, genel kurulda yeterince tartışılmadan ve yeterince bilgilendirilmeden verildiğini söyledi.

amator
24-02-2005, 17:45
:) :) :) :) :)

BALLI-BABA
24-02-2005, 17:47
hertafa haber düşmüşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
alah alahhhhh alahhhhhhhhhhhh alalaahhhhhhhhhhhhhhhhhhh
tutmasın kimse dnzyo myzyo ve gdkyo
tutmayınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

DrX
24-02-2005, 17:49
hertafa haber düşmüşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
alah alahhhhh alahhhhhhhhhhhh alalaahhhhhhhhhhhhhhhhhhh
tutmasın kimse dnzyo myzyo ve gdkyo
tutmayınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Tamam DNZYO halka arzı yapıyor..MYZYO niye gidiyor yahu :roll:

BALLI-BABA
24-02-2005, 17:50
balsultan 4.32 den denizi fulledim,kalan vkfrs leride 11.70 den vermiştim...

yaw sana ulaşadım diye kotktum ana sayfadan baktım denzyo okuyon allah
dedim siteye hemen yazdım
seni düşündüm gardaş :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:

kuka
24-02-2005, 17:50
arkadaslar yarın ılk seans tavan yaparmı dersınız.satalımmı tutalımmı?

Thomas
24-02-2005, 17:51
Tavan ve bundan sonra olacak tavanlar şerefine..
Denizci Topikdaşlara benden birer yeşil...
Tepe tepe kullanınınz...

erdemet
24-02-2005, 18:12
ya arkadaşlar her şey güzelde daha trabzonsporu halka açmaya kalksalar kafadan 6'mı 8 haftamı ne var bir yandanda 11 martta dnyzo'lığının genel kurulu var benim kafam biraz karışıyor sizler nasıl yorumluyorsunuz...
yani uygun bir yerde satamazsak 1-2 ay yatırımcı olabiliriz...

baybey
24-02-2005, 18:38
yarın ikinci tavana yakın bir yerden verelim diyorum

amator
24-02-2005, 18:40
6-8 hafta 20 binli sevyeler ulaşmak için olsa gerk...

saltay
24-02-2005, 19:02
elinde malı olanlar; kalbinin sesini dinlesin, herkes kendinden sorumludur. kim hangi fiyattan satmak istiyorsa o fiyattan satsın. lütfen şu rakamları yada bu rakamları görecek yada görür türünden yorumlar yapmayalım arkadaşlar. bu forum binlerce kişinin takip ettiği bir yer ve yeri geliyor insanlar burada yapılan yorumlara göre hareket edebiliyor. benimde temennim tarihin tekerrür etmesi ama burası borsa her an herşey değişebiliyor dün 4,10 dan vermiştim bugün 4,30 dan yerine zor koydum. lütfen insanları boş hayallere sürükleyecek yorumlardan kaçınalım şimdiden herkese bol kazançlar

amator
24-02-2005, 19:04
sory...
haklısınız...

edvin
24-02-2005, 19:16
Nereye kadar giderler???
dnzyo myzyo gkyo bu üç kagıt aynı grubun elinde...

Protra
24-02-2005, 19:24
Her tavan çeken hisseye yazılmakmı lazım.
Halka arzı YO yapmıyor birrrrrr.
Birim pay değeri 1,97 dir ikiii.
Şu borsada para kazanmak ne kolay.
O kadar kolay para kaybedenler varki.

Robin_Hood
24-02-2005, 19:33
YETER BE ARKADAŞLAR, Suyunu çıkarıyorsunuz. Hem kendinize hemde bize zarar verir böyle yazılar. Sakin olun ve beklemeye geçin ve lütfen devamlı yazmayın.

PIERCE
24-02-2005, 22:03
millet şu piyasada para kazanmaya baya hasret kalmış meğerse.

BALLI-BABA
24-02-2005, 22:57
Nereye kadar giderler???

değerli kardeşim cevabı seans sonudaki kapanışlar sana vermedimi daha
dahada vermeye devam edekler o zaman daha iyi anlarsın
:tamam: :tamam: :tamam: :tamam:

entegre
24-02-2005, 23:16
değerli kardeşim cevabı seans sonudaki kapanışlar sana vermedimi daha
dahada vermeye devam edekler o zaman daha iyi anlarsın
:tamam: :tamam: :tamam: :tamam:
tavandan satışlar gelince hemen huylandım ve tavandım sattım
belki yarın biraz daha primlenebilir ama
en iyi alıcı bana doğru karar verdiğimi onayladı

ADİGEGÖKMEN
24-02-2005, 23:43

tavandan gelen satışlar pek önemsenecek miktarda değildi,ortalamayı bile değiştiremeyen cılız bir satışdı.

entegre
24-02-2005, 23:53
tavandan gelen satışlar pek önemsenecek miktarda değildi,ortalamayı bile değiştiremeyen cılız bir satışdı.
tabi tabi :)

BALLI-BABA
24-02-2005, 23:58
yarın senide o iyi alıcıyıda göreceğiz bakalım
:gulen: :gulen: :gulen: :gulen: :gulen:

entegre
25-02-2005, 00:07
yarın senide o iyi alıcıyıda göreceğiz bakalım
:gulen: :gulen: :gulen: :gulen: :gulen:
Bakalım :)

simyacı
25-02-2005, 01:01
:D TE=Protra]Her tavan çeken hisseye yazılmakmı lazım.
O kadar kolay para kaybedenler varki.[/QUOTE]

şu birleri ikileri kendine sakla arkadaş,
kağıtlar tavan tavan gider siz kalkıp halka arzı yo lar yapmaz dersiniz.
yapar veya yapmaz bu adamlar salakmı kağıdı blok blok çekiyorlar.
fener halka arzındada böyle konuşanlar vardı, kağıdın o zaman ne yaptığını gördük.
lütfen siz almayın nasılsa halka arzı yo lar yapmıyor.
bari milletin kafasını karıştırmayın. :cool:

simyacı
25-02-2005, 01:06
satanlar yarın tavandan alabilirlerse hiç kaçırmasınlar. :D :D :D
ya arkadaş böyle fırsatlar her zaman düşermi, insan hiç olmasa bile böyle bi söylentide risk alır, zarar etmek istemeyenlere kağıt çok, örneğin bysan,beko,ıhlas.......gidin bu kağıtları alın ne işiniz var trabzonun halka arzında. :D :D :D :D :D :D

edvin
25-02-2005, 01:10
tacirler yarın tavandan malı basabilir.marbas üç tahtada tavanı yapan isimdi.marbas ta tacirler gibi mal taşımayı pek sevmez.4320 kademesinde birileri asagı basmaya ugrasırken delta destek görevi gördü.yarın deltada izlenmeli geri dönüş olursa.destek atıp atmayacagına bakılmalı.derinligi olmayan arkadasların bence böyle tahtalardan uzak durması lazım..

KANSIZ
25-02-2005, 01:13
tacirler yarın tavandan malı basabilir.marbas üç tahtada tavanı yapan isimdi.marbas ta tacirler gibi mal taşımayı pek sevmez.4320 kademesinde birileri asagı basmaya ugrasırken delta destek görevi gördü.yarın deltada izlenmeli geri dönüş olursa.destek atıp atmayacagına bakılmalı.derinligi olmayan arkadasların bence böyle tahtalardan uzak durması lazım..

:tamam: :tamam:

şaşkın_borsacı
25-02-2005, 01:17
Aman haa ellerindeki son mallarıda verip göçürecekler tahtaları, dnzyoyuda, gdkyoyuda, myzyoyuda...

istanbul
25-02-2005, 01:22
Kağıt daha bir tavan gördü,durun bakalım! Adam 575 milyarlık malı tavana yakın fiyattan almış,bu kadar malı % 6 içinmi aldı yani!Kağıt 3-4 tavan çekseydi belki bu serzenişlere hak verirdim ama daha 1. tavanı!Sabah bence kesin tavan olur,öğleden sonra herkes başının çaresine bakar!İsteyen mart sonunda olacak halka arzı bekler,isteyen yarın öğleden sonra 5,00 - 5,20 arası satar!Öğleden sonraki tavanın da büyük bir ihtimalle 5,30 - 5,35 arası olur!Ortalama 4,30 maliyetle,5,16 dan satarsak % 20 kar!Sonra gidermi,giderse yolu açık olsun!

edvin
25-02-2005, 01:24
ne kar be.adamlar babalarının hayrına bizlere ne para kazandıracak..

edvin
25-02-2005, 01:26
bugun alış maliyetim ortalama 4220.yarın sizin hesaba göre 5300 den satacak olursam 4000 lotta 4milyar 400 milyon civarı karım olur.iki günde adamlar bana bu karı bırakacaklarsa ben dnzyo daki oyuncunun aklına şaşarım....

northwind
25-02-2005, 01:28
Yarin ilk seans kesin tavan olur sonra cozulur........ikinci seans ne olacagini ise oyunu kuranlar bilir.....

BALLI-BABA
25-02-2005, 01:32
şaşkın borsacıııııııııııııı
bırak bu ayakları şaşkın bırak buna çocuklar bile inanmaz hele sen hiç

simyacı
25-02-2005, 01:34
tüm arkadaşlara ricam yok göçertecekler yok allerindeki malı basacaklar gibi lafları kullanmasın.
canı isteyen yarın satsın kağıdı kötülemesin.
fener arzında+deniz bank arzındad babalarının hayrına para kazandırmışlardı.
burası borsa arkadaş alıp satacağın yeri iyi bilecen bilmiyosan bu tür tahtalara bulaşmayacan.
spekte senin benim gibi bi yerden alıp bi yerden verecek, uyanık ol sen erken ver bu kadar basit.

edvin
25-02-2005, 01:38
fener arzıyla trabzon arzı birbirine karıştırılmamalı.fener arzında hangi birimizde dnzyo vardı.şuan kaçımızda fener arzı gibi olurmu diye alınan dnzyo var.borsada herkesin bekledigi olmaz özelliklede ky nin bekledigi..

istanbul
25-02-2005, 01:42
Sayın Edvin,maliyetinize göre belirlediğiniz hedef satış fiyatı 5,30 ve % 26 kar!Benim sizin gibi gözüm yüksekte değil!Hedef fiyatım eğer gelirse,sizinkinden daha düşük! Bol kazançlar!Deniz yatırımın son 1 haftada aldığı 100 bin lotu daha elinden çıkaramamışken,ben korkacak birşey göremiyorum!

simyacı
25-02-2005, 01:46
fener arzıyla trabzon arzı birbirine karıştırılmamalı.fener arzında hangi birimizde dnzyo vardı.şuan kaçımızda fener arzı gibi olurmu diye alınan dnzyo var.borsada herkesin bekledigi olmaz özelliklede ky nin bekledigi..
bende vardı, balsultandada vardı, hemde yüklü vardı.
ikinci söylediğin doğru bu halka arz fenerle karıştırılmamalıdır. fakat bu tür durumlarda yukardan mal vermek için birebirdir. speğin arkasına takılmayı bilen kazanır. ağzını açıp arkasından izleyip sonrada %50 veya daha fazla pirimle hisseyi alan kaybeder.
not: denizbank arzındada kimsede dnzyo veya tskyo yokmuydu. herkeste vardı genede %100 e yakın pirim yaptı.
uyanık olan kazanır hepsi bu.

simyacı
25-02-2005, 01:51
Aman haa ellerindeki son mallarıda verip göçürecekler tahtaları, dnzyoyuda, gdkyoyuda, myzyoyuda...
böyle durumlarda senin gibilerin gelip ortalığı karıştırdığını çok gördüm git o numaraları başkasına yuttur.. :mad:
adama bak daha yeni üye oluyor dnzyo-myzyo ve gdkyo ya aynımmesajı yolluyor bi uyanık senmisin. :sus:

Element
25-02-2005, 01:55
valla ben en iyi karımı dnzyo dan yapmıştım 2004 sonuna doğru 9 günde %60 kazandım o günden beride yardırıyom ayıptır sölemesi şans mans devammm.........:D:D yukarıda bazı arkadaşlar küçük şeylerin hesabını yapıyoda o açıdan miktar olarakta 10 milyara denk geliyo saygılar 9 günde allah bereket versin bidaha mı inşallah;):)

kuka
25-02-2005, 02:20
Trabzonspor'un halka arzı için gün sayılırken, halka arzda son yılların flaş ismi Deniz Yatırım büyük bir şova hazırlanıyor. Fenerbahçe'nin halka arzında yaptığı büyük kampanya ile büyük başarı elde eden kurumun, Trabzonspor için daha büyük bir pazarlama strajisi uygulayacagı belirtiliyor.Yaklaşık 25 milyon dolarlık bir halka arz için ise en az 100 milyon dolarlık teklif gelebileceği öne sürülüyor. Trabzonspor'un hisselerinin fiyatı konusunda ise belirsizlik halen devam ediyor.Ancak borsa kulislerine sızan bilgilere göre, fiyatın 10 bin liranın altında bir rakam olacak.

edvin
25-02-2005, 02:33
benden bu gecelik bukadar.inşallah sabah tacirler, marbas maldan cıkmaz ve deltada ihtiyaç anında devreye girerde bol tavanlar yaşarız...bu üç kurum hareketi yönde belirleyici olacaktır.sevgiler,bol kazançlar...

simyacı
25-02-2005, 02:41
herkese iyi geceler, ben yatıyorum yarın seansta dinç olmam lazım. :tamam:

Thomas
25-02-2005, 03:01
Halkımızın güzel bir sözü vardır, birilerinin derdi, başka birilerini gerer manasında...
Arkadaşlar (dnzyo'da malda olan arkadaşlar babında), şimdi herkesin (dnzyo'da olan veya olmayan herkes babında) DNZYO, Fener ve Denizbank arzındaki hareketini mi yapacak acaba(?) şeklinde dert ve gerilimleri var. Dert de bizim, gerilim de bizim. Yapılacak hareketler sonrası, oluşacak kâr da bizim, zarar da...
Diyeceğim odur ki; kimse bizim adımıza dertlenmesin ve gerilmesin. Bizim derdimiz de, kederimiz de, gerilimimiz de bize ait. Ve bize yeter.
(Malda olup da akılcı olumsuz senaryo çizenlere lafım yok)
Lafım, malda olmayıp da bizim adımıza gerilenlere.
Bizim adımıza gerilmeyin arkadaşlar.
Biz yeterince gerginiz zaten.

Şairin dediği gibi:
Ben sevmişim
Ellere nesi...

Tüm denizcilere okyanuslar dolusu selam...

60arda
25-02-2005, 07:25
sayin Thomas sizi takdir ediyor ve görüslerinize aynen katiliyorum Dnzyo yok böyle olacak yok söyle olacak bir susun kardesim insani strese sokmayin bekleyin ve görün ama iyi olur ama kötü siz uçtu, uçtu yada çöktü, çöktü deyince ne oluyor lütfen herkesi sessizlige davet ediyorum. saygilar

supersonic
25-02-2005, 09:39
bir tavan için sayfalar dolusu yazmışsınız helal olsun. içinde ayıkla bir tane elle tutulur yorum yok. hele bazıları var ki bence çok sakıncalı... kimse kusura bakmasın, başlıyorum.

gamma
25-02-2005, 09:40
ya bir aydır bu kağıttan başka kağıt taşımıyorum bu kadar sevinmedim, gerilmedim. susun spek ekmeğine yağ sürmeyin, bizi de üzmeyin..

supersonic
25-02-2005, 09:55
Her tavan çeken hisseye yazılmakmı lazım.
O kadar kolay para kaybedenler varki.

Çok doğru yorum.

şu birleri ikileri kendine sakla arkadaş,
kağıtlar tavan tavan gider siz kalkıp halka arzı yo lar yapmaz dersiniz.
yapar veya yapmaz bu adamlar salakmı kağıdı blok blok çekiyorlar.
fener halka arzındada böyle konuşanlar vardı, kağıdın o zaman ne yaptığını gördük.
lütfen siz almayın nasılsa halka arzı yo lar yapmıyor.
bari milletin kafasını karıştırmayın. :cool:

İşte tam olarak yaratılmak istenen ruh hali ve beklenti bu. Tehlike çok büyük.

tüm arkadaşlara ricam yok göçertecekler yok allerindeki malı basacaklar gibi lafları kullanmasın.
canı isteyen yarın satsın kağıdı kötülemesin.
fener arzında+deniz bank arzındad babalarının hayrına para kazandırmışlardı.
burası borsa arkadaş alıp satacağın yeri iyi bilecen bilmiyosan bu tür tahtalara bulaşmayacan.
spekte senin benim gibi bi yerden alıp bi yerden verecek, uyanık ol sen erken ver bu kadar basit.

Sn simyacı, yukarıda yazılanlar gerçektir. Bir hisse bir söylenti için bir tavan çekiyorsa, balıklama dalmayı değil de, temkinli olmayı övmek gerekir.

ÇÜNKÜ:

Bu ilk değildir. DNZYO'nun 3. ve son mal çıkış operasyonu olacaktır. Ne mal çıkışı? Hangi mal diyecekseniz, yüzlerce sayfa ötede sayfalar dolusu takas analizleri var.

Kısaca hatırlatayım. Fener arzı öncesinde bir grup DNZYO'yu 2000 lira altında maliyetle ele geçirdi (değerinin 5-6 misli ödeyerek). Bahsini ettiğim oran hissenin dolaşımda olan miktarının neredeyse tamamı idi! Bunu da son 2 operasyonda yükselirken tahtaya gelen alıcılara yavaş yavaş yedire yedire 3-5 misli fiyattan sattılar.

Soruyorum: Bu halka arz bitince DNZYO'nun önünde başka ne spekulasyon kalacak? Hangi halka arz? Cevap 0. Hiç. Önünüzde %500 bedelli ihtimali kesin gibiyken, BPD değerinin iki mislinde gezinen hissede bedelli ödeyecek misiniz?

Özet yorum: DNZYO Reloded gördük. Sıra Revolutions'da. Elbette yükselecek. Ama bilin ki, hiç beklenmedik şeyler olacak. Ve bu hisssede çok insanlar yatırımcı olacak(bir daha yıllar yılı o fiyatları göremeyecek biçimde). Ve hissenin 2 liralara yapacağı düşüş öncesinde 3. ve son tepesi yaratılacak.

Sayın Edvin,maliyetinize göre belirlediğiniz hedef satış fiyatı 5,30 ve % 26 kar!Benim sizin gibi gözüm yüksekte değil!Hedef fiyatım eğer gelirse,sizinkinden daha düşük! Bol kazançlar!Deniz yatırımın son 1 haftada aldığı 100 bin lotu daha elinden çıkaramamışken,ben korkacak birşey göremiyorum!

Deniz Yatırım için söyleyecek söz yok zaten... 2000 liralardan hayda da hayda he dayda diye şarkılar söyleyerek tüm malları basmanın cezasını, aynı malları(kendi şirketlerini) 3-5 kat pahalıya geri alarak, 2 seneye yakındır çekiyorlar zaten...

supersonic
25-02-2005, 10:05
Bu arada 4.70 'miydi neydi bir direnci vardı. Yazmıştım buraya ama o kadar sayfa uzakta kalmış ki bulamıyorum :(

ozgurcocuk3535
25-02-2005, 10:08
Hocam Geleyİm Mİ Buraya

BALLI-BABA
25-02-2005, 10:55
neyse riske girmek istemeyenler , karanı realize , yatırm ortaklıklarının arz la ilişkisini olmadığını düşünenler . mal basıldınğı düşünenler mallarını verip çıkmışlardır. vay bizim halimize bizi sepkle başbaşa bıraktılar
:gulen: :gulen: :gulen: :gulen: :gulen: :gulen: :gulen:
hepinizi tebrik ediyorum
:bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:

KANSIZ
25-02-2005, 10:57
4.72 den atladim trene .. bakalım nolcek ...

BALLI-BABA
25-02-2005, 10:58
sayın drx neden al dedğimizi anladınmı şimdiden allah bereker versin
dahada verecek
sevgiler

kuka
25-02-2005, 11:02
tavanda ne kadar alıcı vararkadaslar

futbolcu
25-02-2005, 11:05
erdemet sobe

BALLI-BABA
25-02-2005, 11:06
tavan da 148,000 lt

ozgurcocuk3535
25-02-2005, 11:07
Allah Bereket Versİn Hocam

BALLI-BABA
25-02-2005, 11:07
sağolasın celli cümlemize versin inşallah

BALLI-BABA
25-02-2005, 11:08
allah riske girmek itemeyenlerden razı olsun

hepkaybedenbiri
25-02-2005, 11:09
çok çabuk tavan oldu %10 da tavan olsaydı neyse 2. seans inşallah

erdemet
25-02-2005, 11:09
erdemet sobe

futbolcu gel gel burda şenlik varr..
ohh ohhhh
balsultan haydee eller havaya....
simyacı sen bugün yokmusun hadeee..... :bravo: :cheers: :cheers: :cheers:

ozgurcocuk3535
25-02-2005, 11:10
Amİn :dolar:

futbolcu
25-02-2005, 11:10
ediyom ediyom ediyoooommmm popom kuru kalıyoooo

kuka
25-02-2005, 11:12
uzun bır aradan sonra guzel kar etmek cok ıyı geldı bana.:)

erdemet
25-02-2005, 11:12
futbolcu inşallah kapmışsındır haa....

BALLI-BABA
25-02-2005, 11:13
futbolcu gel gel burda şenlik varr..
ohh ohhhh
balsultan haydee eller havaya....
simyacı sen bugün yokmusun hadeee..... :bravo: :cheers: :cheers: :cheers:

erdemet kardeş simyacı kardeşimizin elktirigi kesik miş
birazdan gelecek çok sevinmesik iyi olur
elinde malı olan vaarrrrrrr, olmayan varrrrrrrr,
yada malını kaptıran ver fazla sevinme
:bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:

KANSIZ
alamayana myzyo tavsiye edilir tavandan alamam diyene ... :p ( kişisel görüş )

erdemet
uzun bır aradan sonra guzel kar etmek cok ıyı geldı bana.:)

ilaç gibi geldi...
ohh ohhh ohhh

futbolcu
25-02-2005, 11:16
futbolcu inşallah kapmışsındır haa....

az buçuk işte

erdemet
25-02-2005, 11:18
erdemet kardeş simyacı kardeşimizin elktirigi kesik miş
birazdan gelecek çok sevinmesik iyi olur
elinde malı olan vaarrrrrrr, olmayan varrrrrrrr,
yada malını kaptıran ver fazla sevinme
:bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:

kardeş üzüldüğümüz zamanda paylaşıyoruz ....
alanda alır almayanda almaz düşseysdi biz ağlıyacaktık...
şimdi oynama zamanı....
teee teeee tteteteteee......
ohhh ohhhh

erdemet
25-02-2005, 11:20
az buçuk işte

oda yeter beaa....
sekfk'de senle beraber oynayamamıştık bari burda acısını çıkaralım...

hadee...

BALLI-BABA
25-02-2005, 11:22
sekfk neler yaptığımı biliyon kardaşşşş

erdemet
25-02-2005, 11:25
sekfk neler yaptığımı biliyon kardaşşşş

burda hep beraber inşallah...
burda raks etmeyi öğreniriz belki... :cheers: :cheers: :cheers:

Element
25-02-2005, 11:26
sevinin tabi........... bizde yok bakıyoz şimdilik:(

futbolcu
25-02-2005, 11:26
oda yeter beaa....
sekfk'de senle beraber oynayamamıştık bari burda acısını çıkaralım...

hadee...

yok sen oyna buradaki malım beni oynatmaya yetmez çiklat parası benimki
finduklu çiklat

erdemet
25-02-2005, 11:30

merak etme elbet alım fırsatı verecektir bana göre pazertesi ikinci seans başlayabilir...

futbolcu keşke daha büyüğünü yatırsaydın.... :D :D :D

BALLI-BABA
25-02-2005, 11:31

vallahi bakın dünkü sayfalara 20 tane mesaj yazdık simyacıyla beraber
yetişin diye ama bazı hocılarımız teknik meknik, dediler mal bacaklar dediler.
dedilerde dediler
üzüldüm alamayanlara :düsün: :düsün:
kızdım altırtmayanlaraaaaaaaaaa :mad: :mad:

BALLI-BABA
25-02-2005, 11:33
süpersonik beyin de yorumlarından faydalanmak istiyorum doğrusu
hocam biraz yorumlarsanız memnun olurum

BALLI-BABA
25-02-2005, 11:35
alamayana myzyo tavsiye edilir tavandan alamam diyene ... :p ( kişisel görüş )
edvin hocamız duymasın sonra kızar haaa
dün sen böyle düşünmüyordun ama hade hayırlısı

supersonic
25-02-2005, 11:39
süpersonik beyin de yorumlarından faydalanmak istiyorum doğrusu
hocam biraz yorumlarsanız memnun olurum

yorumladım yorumlayacağım kadar sn balsultan.

madem sordunuz tekrar, kısa özeti: bu son dnzyo yükselişi, dikkatli olun diyorum. doğru yerde satamazsanız kol bacak derken bi bakarsınız bağırsak ciğer pankreas hepsi gitmiş... karındeşen jack hesabı.

bol kazançlar...

BALLI-BABA
25-02-2005, 11:43
yorumladım yorumlayacağım kadar sn balsultan.

madem sordunuz tekrar, kısa özeti: bu son dnzyo yükselişi, dikkatli olun diyorum. doğru yerde satamazsanız kol bacak derken bi bakarsınız bağırsak ciğer pankreas hepsi gitmiş... karındeşen jack hesabı.

bol kazançlar...

tşk hocam çok daha dikkatli olacam inşallah

KANSIZ
25-02-2005, 11:49
edvin hocamız duymasın sonra kızar haaa
dün sen böyle düşünmüyordun ama hade hayırlısı

edvinin tezine ters geldi sabahki hareketler .... ondan aldım biraz fazla bişi almadım zaten ... biraccık bundan biraccık da MYZYO ... ikinci seans temkinli bekler kafama göre sallarım zaten büyük ihtimal ......

BALLI-BABA
25-02-2005, 11:51
edvin tezi şaşmaz ama
demiki şaşmaz düşmez bi allah demişler zaten

BALLI-BABA
25-02-2005, 11:52
tavanda 196,700 lot var
:bravo: :bravo: :bravo:

erdemet
25-02-2005, 11:56
ya arkadaşlar bırakın o ne demiş bu nedemiş ben inanıyorum ki onlarda bizim iyiliğimizi ister...
hade şimdi oynama zamanı...
teee teee teeee hade balsultan
simyacıda gelsin artık hadee şimdi sevinme zamanı...

KANSIZ
25-02-2005, 11:57
tavanda 196,700 lot var
:bravo: :bravo: :bravo:

hay maaşallah ... ikinci seans tavan görüp inebilir ... bi oyun yapmak belki iyi olabilir ... ama sonra bizle oynayablirler :p

supersonic
25-02-2005, 11:58
Size birazdan hafif neşe kaçıracak bir istatistik göndericem, ama niye dikkatli olmak gerektiğini nefis biçimde özetleyecek

Element
25-02-2005, 12:13
birazdan olmadı mı?:)

supersonic
25-02-2005, 12:13
DNZYO hangi fiyat aralıklarında ne kadar seyretmiş FENER halka arzı sırasındaki yükselişten bu yana

3-4 aralığı
210 gün

4-5 aralığı
110 gün

5-6 aralığı
20 gün

6-7 aralığı
5 gün

7 üstü rakamlarda 1 aya yakın bulunmuş ama E ve Y birleşmeleri hesaplandığında zirve 6,50 lere geliyor. Yani 7 üstü kapanış gerçekte hiç yok.

Kendinize sorun. Tarihinde en büyük beklentiler ve spekülasyonlar+minupulasyonlarla bile 5 lira üstünde ancak 25 gün kalabilmiş bir senet şu an 4,88 tavan. Şimdi ne yapmalıyım? Cevabı kendiniz bulacaksınız elbette ama mutlaka dikkatli olacaksınız! O 25 gün içinde alıp satıp kar edip bu hisseyi unutacak kadar iyi bir borsacı mısınız? DNZYO'da iseniz, öyle olmaya mecbursunuz...

DNZYO'nun tüm yükselişlerini ve hareketlerini izlemiş, analiz etmiş ve bu sayfalara analizlerle taşımış bir DNZYO'cu olarak, bana düşen de; siz sevgili forumdaşlarımı uyarmaktır :)

Saygılar

Element
25-02-2005, 12:18
valla bomba bi olay var ortada geçmişte herkesin aklını alan bir olayın aynısı, olay aynı mekan aynı ortam aynı değil daha bomba vede insanlarda +öngörü var iyi yönde oynamak için daha güzel bi kağıt göremiyorum ya siz ???????????? ................önümüzdeki 1 ay takipteyim........saygılar........

KANSIZ
25-02-2005, 12:20
ellerine agzina saglik ... supersonic ... bilgilerin için teşekkürler ...

simyacı
25-02-2005, 12:21
tm dostlara merhabalar.

erdemet
25-02-2005, 12:24
simyacı gel gel hade hep beraber....
teteteeeteee....
şappi şappiii.......

simyacı
25-02-2005, 12:40
Çok doğru yorum.

İşte tam olarak yaratılmak istenen ruh hali ve beklenti bu. Tehlike çok büyük.

Sn simyacı, yukarıda yazılanlar gerçektir. Bir hisse bir söylenti için bir tavan çekiyorsa, balıklama dalmayı değil de, temkinli olmayı övmek gerekir.

ÇÜNKÜ:

Bu ilk değildir. DNZYO'nun 3. ve son mal çıkış operasyonu olacaktır. Ne mal çıkışı? Hangi mal diyecekseniz, yüzlerce sayfa ötede sayfalar dolusu takas analizleri var.

Kısaca hatırlatayım. Fener arzı öncesinde bir grup DNZYO'yu 2000 lira altında maliyetle ele geçirdi (değerinin 5-6 misli ödeyerek). Bahsini ettiğim oran hissenin dolaşımda olan miktarının neredeyse tamamı idi! Bunu da son 2 operasyonda yükselirken tahtaya gelen alıcılara yavaş yavaş yedire yedire 3-5 misli fiyattan sattılar.

Soruyorum: Bu halka arz bitince DNZYO'nun önünde başka ne spekulasyon kalacak? Hangi halka arz? Cevap 0. Hiç. Önünüzde %500 bedelli ihtimali kesin gibiyken, BPD değerinin iki mislinde gezinen hissede bedelli ödeyecek misiniz?

Özet yorum: DNZYO Reloded gördük. Sıra Revolutions'da. Elbette yükselecek. Ama bilin ki, hiç beklenmedik şeyler olacak. Ve bu hisssede çok insanlar yatırımcı olacak(bir daha yıllar yılı o fiyatları göremeyecek biçimde). Ve hissenin 2 liralara yapacağı düşüş öncesinde 3. ve son tepesi yaratılacak.

Deniz Yatırım için söyleyecek söz yok zaten... 2000 liralardan hayda da hayda he dayda diye şarkılar söyleyerek tüm malları basmanın cezasını, aynı malları(kendi şirketlerini) 3-5 kat pahalıya geri alarak, 2 seneye yakındır çekiyorlar zaten...
sevgili supersonic iyi demişsin hoş demişsin.
şu balıklama dalma konusunda sana katılmıyorum, böyle haberler her zaman düşmez buldunmu balıklama değil kafa üstü atlayacan bence. örnekmi istiyorsun daha önce yazdım denizbank halka arzı TSK yapacak diye vatan gazetesinde bi haber okudum pazertesi günü kafa üstü hisseye atladım. sonuç:%100 kar.
fener arzoluyor dediler kafa üstü atladım+bedelliye katıldım, sonuç:yaklaşık %180 kar. %180 diyorum çünkü bi gün daha tavan tavan çekseydi %200 üstünde olacaktı.
cola arzoluyor dediler kafa üstü atladım 2 defa %50 üzerinde kar.

bu tür kısa vadede yüksek pirim yapan hisselerde yatırımcı olmayı düşünenlerin aklına şaşarım, böyle fırsatlar ayda yılda bir gelir, alacan uygun gördüğün yerden karını realize edecen. yanlışsam söyle arkadaşım.
not:tekrar yazıyorum fener arzı ile kimse karıştırmasın, aynı hareketi beklemesin. al-sat konusunda tecrübeli olmayanlar karını realize etsin.

sevgili supersonic senin yazdığın geçmişi ben çok iyi biliyorum, kağıdın ne kadar pirimli olduğunuda biliyorum. adam gidip %30.veya %50 pirimli alıyorsa ben ne yapayım.
ayrıca yazdığım yazılar bazı arkadaşlara cevap niteliğindeydi bu yüzden çok fazla detaya girmeye gerek yok. daha adamın 3. yazısı hisseyi kötülemeye başlamış sırf bu hareket için üye olmuşlar ben bunlara kızmayımda kim kızsın.
sevgiler,saygılar.

BALLI-BABA
25-02-2005, 12:42
almayanlar dursunlar bakalım
kemal sunal'lın filminde ne diyor hoca
diyorki
hele sen ne diyorsun seekkine kaaaadın!!!!!!!
birazdaha durursak o bizi üfleyecek

:evil: :evil: :evil: :evil:

simyacı
25-02-2005, 12:45
dün kağıdın hareketinde hisseyi kötüleyenler niye bunu hareket sırasında yapıyorlar düşünmek lazım. :düsün:

hrncn
25-02-2005, 13:07
...

simyacı
25-02-2005, 13:08
kaçıranlara myzyo veya gdkyo alabilirler.(öncelik myzyo.)
pazartesi şov var. :tamam:
dün denizin hareketi sırasında myzyo ve gdkyo alınabileceğini belirtmiştim. önceliği myzyo ya vermiştim, arkadaşlar benim bu yazım yüzünden alan varsa şunu söyleyeyim. kağıt tavanda şu an canı isteyen satabilir. alınabilir demekle kötü etmedik heralde.
bundan sonrasından ben mesul değilim bu böyle bilinsin.
not: bu yazım kağıdın ilerdeki hareketinin ne olacağı konusunda bi uyarı değildir. ben buranın imkb olduğunu biliyorum, bu yüzden her türlü olaya hazırlıklı olunmalıdır.
dün dnzyo maliyetim 4360. sasttığım zamanda yazacağım kimse yanlış anlamasın.
tüm arkadaşlara bol şans.

supersonic
25-02-2005, 13:10
dün kağıdın hareketinde hisseyi kötüleyenler niye bunu hareket sırasında yapıyorlar düşünmek lazım. :düsün:

sevgili simyacı, geçmişte aynı şeye ben de gıcık olup çok uğraştım benzer durumlarla, seni anlıyorum.

ben sadece 4.5 gibi rakamlardan alıp da diğer arzlardan özenerek %100 falan gibi uçuk beklentilere girenleri uyarmak istedim.

saygılar

ozgurcocuk3535
25-02-2005, 13:11
Tavana Devam Mi Acaba

simyacı
25-02-2005, 13:18
sevgili simyacı, geçmişte aynı şeye ben de gıcık olup çok uğraştım benzer durumlarla, seni anlıyorum.

ben sadece 4.5 gibi rakamlardan alıp da diğer arzlardan özenerek %100 falan gibi uçuk beklentilere girenleri uyarmak istedim.

saygılar
sevgili supersonic
ben zaten daha ilk yazılarımda eski hareketin beklenmemesi gerektiğini belirttim, bundan sonrası kişinin kendisine kalmış biz ne desekte boş.
sevgiler.

edvin
25-02-2005, 14:03
edvin tezi şaşmaz ama
demiki şaşmaz düşmez bi allah demişler zaten
pardon ama benim hangi tezim yanlış çıkmış bu forumda gösterirmisin.ya anlama özürlüsün yada anlamak istemiyorsun.ben uyarımı yaptım.şu şu kurumlar şunu yaparsa böyle olur diye yazdım.onlar tersi davranmadıgı sürece bende satmayacagım.ama dün yazdıgım yorumumumdaki herhangi birşey gerçekleşirse fiyata bakmaksızın satarım.burası borsa aglama duvarı degil..özellikle bu hissede derinligi olmayan arkadasların çok dikkatli olmasını söyledim.nasılki sürü psikolojisiyle direk tavana gidiyorsa aynı psikolojiyle taban yaparsa cogu kişi bu hissede yıllarca yatırımcı olarak kalır.

BALLI-BABA
25-02-2005, 14:24
anlama özürlü olan sensin senin tezinin yanlış olduğu ben degil, başka arkadaş yazmıştı ben edvin tezi şaşmaz demiştim.
terbiyesizlik yapma saygı sınırlarını zorlamayalım
herkes istediği yerden alır istediği yerden verir istedigi yorumu yapar, taktir eden hisseyi alır benim yorumum taktir etmeyenler de almaz olay bu kadar senin yaran nedir anlamıyorum. nereye birşey yazsam hemen cevap hazır
bundan sonra senle muhattap olmuyorum bol kazançlar
lütfen arkadaşların huzurunu kaçırmayalım.

DrX
25-02-2005, 14:25
dün denizin hareketi sırasında myzyo ve gdkyo alınabileceğini belirtmiştim. önceliği myzyo ya vermiştim, arkadaşlar benim bu yazım yüzünden alan varsa şunu söyleyeyim. kağıt tavanda şu an canı isteyen satabilir. alınabilir demekle kötü etmedik heralde.
bundan sonrasından ben mesul değilim bu böyle bilinsin.
not: bu yazım kağıdın ilerdeki hareketinin ne olacağı konusunda bi uyarı değildir. ben buranın imkb olduğunu biliyorum, bu yüzden her türlü olaya hazırlıklı olunmalıdır.
dün dnzyo maliyetim 4360. sasttığım zamanda yazacağım kimse yanlış anlamasın.
tüm arkadaşlara bol şans.

Dünkü yazıyı görüp MYZYO aldım, bu sabah tavandan sattım
Yeşiller geliyor svg. simyacı :)

Sistem biraz da başkasına ver diyor..Borcum olsun :hmm:

simyacı
25-02-2005, 14:43
Dünkü yazıyı görüp MYZYO aldım, bu sabah tavandan sattım
Yeşiller geliyor svg. simyacı :)

Sistem biraz da başkasına ver diyor..Borcum olsun :hmm:
yeşilin hiç önemi yok dostum, faydam olduysa ne mutlu bana. yalnız bana kalırsa biraz erken davranmışsın seans arası %4-5 yukarısına satışa yazsan rahatlıkla giderdi diye düşünüyorum.
güle güle harca :tamam:
sevgiler,saygılar.

hepkaybedenbiri
25-02-2005, 14:45
eee beyler biz denizi nezaman satacaz

erdemet
25-02-2005, 14:48
valla sizi bilmem herhangi bir olumsuzluk veya galyana gelmezsem pazertesi ikinci seans açılır açılmaz göndermeyi planlıyorum...

kuka
25-02-2005, 15:15
son durum nasıl arkadaslar denge nasıl tahtada

saltay
25-02-2005, 15:19
kalbi olan seyretmesin

BALLI-BABA
25-02-2005, 15:26
tam benim sitilim heççççççç heyacan ve korku yok başkaları benim adıma yaşıyorlar ondan olsa gerek

simyacı
25-02-2005, 15:26
Bu Hareketlerİ Daha Öncede YaŞamiŞtim Bakalim Tarİh TekerrÜr Edecekmİ.

erdemet
25-02-2005, 15:31
al bendende okadar...
yürüü spek kardeşşşş....
taban yaptırsan nolur en fazla maliyetime gelirsin hade hade başka kapıya...

ozgurcocuk3535
25-02-2005, 15:34
Az Vardi Onlarida Verdİm Gerİde Kalanlara Bol KazanÇlar

simyacı
25-02-2005, 15:36
Vaybe Ne DÖktÜler :D
inanın umrumda değil bu hareketler, çok çok rahatım. :tamam:

Thomas
25-02-2005, 15:37
Dökülmüyoruz kardeşiiiiiimmmmmmmmmmmmm.........

simyacı
25-02-2005, 15:38
Az Vardi Onlarida Verdİm Gerİde Kalanlara Bol KazanÇlar
ha şöyle delikenlı olsun herkes bravo. :tamam:
insan alıyorsa aldık, satıyorsa sattık diyebilmeli.

erdemet
25-02-2005, 15:40
bu kaatların düşmesi için ilerde çok vakitleri olacak ama şimdi hareket yukarı ee zaten bunlar senenin büyük bölümünü yatarak geçirmiyorlarmı.......
şimdi horontepme zamanı.....
hade hopbaa.........

istanbul
25-02-2005, 15:46
Bugün, 00:22
istanbul
Forum Katılımı :
Duhül: Feb 2005
Gönderi: 7
İtibar P. Gücü: 0

Kağıt daha bir tavan gördü,durun bakalım! Adam 575 milyarlık malı tavana yakın fiyattan almış,bu kadar malı % 6 içinmi aldı yani!Kağıt 3-4 tavan çekseydi belki bu serzenişlere hak verirdim ama daha 1. tavanı!Sabah bence kesin tavan olur,öğleden sonra herkes başının çaresine bakar!İsteyen mart sonunda olacak halka arzı bekler,isteyen yarın öğleden sonra 5,00 - 5,20 arası satar!Öğleden sonraki tavanın da büyük bir ihtimalle 5,30 - 5,35 arası olur!Ortalama 4,30 maliyetle,5,16 dan satarsak % 20 kar!Sonra gidermi,giderse yolu açık olsun!

balıkadam
25-02-2005, 15:56
Arkadaşlar bu kagıda buralardan girilirmi. tavsiyeniz nedir. ben yeni sayılırım görüşlerinizi bekliyorum

Mustafa Kunt
25-02-2005, 16:06
Sn Balsultan ve Simyacıya sormak lazım :)

supersonic
25-02-2005, 16:09
Arkadaşlar bu kagıda buralardan girilirmi. tavsiyeniz nedir. ben yeni sayılırım görüşlerinizi bekliyorum

mazoşistseniz hiç durmayın :D

balıkadam
25-02-2005, 16:15
mazoşistseniz hiç durmayın :D

mazoşist değilim ama azıcık alıp heyecan yaşamak iyi olur sanırım. 5 te alıcıyım. :eek:

BALLI-BABA
25-02-2005, 16:16
herkese saygılar

simyacı
25-02-2005, 16:18
Sn Balsultan ve Simyacıya sormak lazım :)
niye bize soruluyor arkadaşım, biz alınması gereken yerde forumdaşları uyardık.
iyi niyetimizle elimizden geleni yaptığımızı düşünüyorum.
bundan sonrası bizi ilgilendirmez.
not: ben ve balsultan büyük bi ihtimal satmıyoruz. biz ekrana göre hareket edecez,gerisi size kalmış.
bol şanslar.

BALLI-BABA
25-02-2005, 16:20
yakın tarihte dogub için bi arkadaş sormuştu bende nacizane fikrimi yazmıştım
şimdiden bereketli olsun diyorum

Mustafa Kunt
25-02-2005, 16:23
niye bize soruluyor arkadaşım, biz alınması gereken yerde forumdaşları uyardık.
iyi niyetimizle elimizden geleni yaptığımızı düşünüyorum.
bundan sonrası bizi ilgilendirmez.
not: ben ve balsultan büyük bi ihtimal satmıyoruz. biz ekrana göre hareket edecez,gerisi size kalmış.
bol şanslar.
Sizinde söylediğiniz gibi iyi niyetinize dayanarak söyledim Sn Simyacı,bundan öte bişey diil...

assassin
25-02-2005, 16:35
MYZYO VE gdkyo İCİN NE DERSİNİZ 2200 ALTINDAN MYZYO ALINIRMI ?

hepkaybedenbiri
25-02-2005, 16:46
alt kademeleri gören varmı

hepkaybedenbiri
25-02-2005, 16:47
5,08 gelen bütün alımlar karşılanıyor

supersonic
25-02-2005, 16:48
Geçmiş analizlerde herşey, sebepleri, hikayeleri, oranlar, kimin kim olduğu, teknik seviyeler, ilgili konular, haberler, spekulasyonlar, akla gelecek herşey var. Bu tarihten sonra bu topicte yazacak yeni birşey kalmadı.

135 gönderi ile açık ara bu topiğin en fazla yazı yazanı olarak, yepyeni birşeyler çıkıncaya dek musadelerinizle bu fahri görevi bırakıyorum :)

supersonic 135
northwind 58
karya 43
balsultan 35
blue 29
San Francisco 28
Serkopagus 25
simyacı 22
burak26 22
entegre 21

Saygılar,

DNZYO Gerçeği (http://forum.hisse.net/showthread.php?postid=106938#post106938) ve DNZYO Reloaded (http://forum.hisse.net/showthread.php?p=100199&highlight=reloaded#post100199) yazarı
DNZYO Reloaded ve DNZYO Revolutions konseptlerinin isim babası (http://forum.hisse.net/showthread.php?p=100199&highlight=reloaded#post100199) :)

supersonic