View Full Version : DNZYO Deniz Yat. Ort.
Pages :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
zxc36284
24-03-2005, 23:07
:vurkafa: :vurkafa: tahta ayvayı yedi gibime geliyor
1 ytl lik hisseye 2 ytl ver %100 primli
neden dostum ,?????
BABA TRADER
25-03-2005, 07:25
sen ne güzelmişssin be deniz hanım
bugün kaç km koşacaksın bakalım
AngelHeart
25-03-2005, 10:49
henüz bir yön belirleyememiş gözüküyor...sert bir hareket olursa şaşırmam...yukarı ya da aşağıya
neler oluyor arkadaşlar
adamlar kaçıyor mu yoksa
yada son panikleme mi bu :confused: :confused:
ben yukarı sert bir hareketi 11 den sonra bekliyorum
kedemeler dolsun gibi bir bekleyiş var hissi ağırlık kazandı bende son yarım saat içinde
magician
25-03-2005, 11:31
yine her zaman ki gibi çok konuşulan hisse çıkmıyor hiç beklenmeyen hisseler tavan tavan gidiyor
magician
25-03-2005, 11:34
bjkas grnyo gibi... coca cola da böyle dillenmişti ne işyat çıktı doğru düzgün nede arfyo... umarım dnzyo da böyle olmaz....
%100 bedelli açıklandı.
bedelli: 2000 ytl. kötü olan bu.
en çok düşen hisse bizimki, olacak iş değil
sabır nereye kadar hadi bakalım
:vurkafa: :vurkafa: :vurkafa:
en çok düşen hisse bizimki, olacak iş değil
sabır nereye kadar hadi bakalım
böyle bi bedelli açıklasalar düşer tabi, bunada şükür ya %7-8 düşseydi. :düsün:
northwind
25-03-2005, 13:21
Arkadaslar,gecmisi ne cabuk unutuyorsunuz?Gecen mayis %85 bedelli aciklandiginda da ayni seyler yasanmisti o zaman da bedelli 2000 den kullandiriliyordu.Anlasilan spek biraz daha toplayacak; toplasin bakalim..Ama islem hacmi dusuk sayilir,hadi daha cok satalim ki bir an once yukselis baslasin.
%100 bedelli açıklandı.
bedelliden sonra hisse fiyatı düsecek mi ve 2000 ytl den alınan her hisse direkt su anki fiyattan mi islem görecek.. ya da nedir bedellinin açıklaması..
tesekkürler..
%100 bedelli açıklandı.
bedelliden sonra hisse fiyatı düsecek mi ve 2000 ytl den alınan her hisse direkt su anki fiyattan mi islem görecek.. ya da nedir bedellinin açıklaması..
tesekkürler..
oldu gözlerim dolduuuu :)
bedelliye girersen alış maliyetin yükselir
( 5 + 2 ) / 2 = 3,5
3,5 + 2 = 5,5
northwind
25-03-2005, 14:16
Hisse diyelim 6.00 liradan bolundu,bolunmus fiat:
6.00+1.00/2=3.50 olur,
her 1000 lot icin de 2000 ytl odemen gerekir.
yani fiyatı pahallı dnzyonun
northwind
25-03-2005, 14:47
Aslinda bedellinin 2000 liradan kullandirilmasinin olumlu yonu hisseyi cok ucuzlatacagidir,yani birim pay degerine gore %220 primli olan hisse bolundugu yere bagli olarak degisen oranda ucuzlayacaktir,tahminen bu oran %100 un altina dusecektir.
6.00+1.00/2=3.50 olur,
her 1000 lot icin de 2000 ytl odemen gerekir
6.00+1.00/2=3.50 neden +1.00 ?
peki simdi ne olacak, iyi mi kötü mü? neden deger kaybediyor..
northwind
25-03-2005, 16:05
6.00+1.00/2=3.50 olur,
her 1000 lot icin de 2000 ytl odemen gerekir
6.00+1.00/2=3.50 neden +1.00 ?
cunku bedelli orani %100
bedellinin 2000 tlden kullandirilmasi hissenin bolunme fiatini etkilemez,ancak bpd sini etkiler
peki ne olur bundan sonra?
northwind
25-03-2005, 16:09
peki simdi ne olacak, iyi mi kötü mü? neden deger kaybediyor..
Deger kaybetmesi tamamen ky psikolojisinden kaynaklaniyor,daha dogrusu spek bunu kullaniyor,oncelikle bedellinin gerceklesmesi tahminen mayis ayini bulur,yani o zaman kadar kimsenin bir sey odemesi gerekmiyor....
northwind
25-03-2005, 17:40
Bir beklenti daha.... :bravo:
İstanbul, 25 mart (reuters) - vestel elektronik , iştiraklerinden vestel beyaz
eşya'nın sermayesinin 138 milyon ytl'den 190 milyon ytl'ye yükseltilmesi ve artışın tamamının mevcut
ortakların rüçhan haklarının kısıtlanması ile halka arzına karar verildiğini açıkladı.
İmkb'ye yapılan açıklamada kararın 23 mart'ta alındığı ve esas sözleşme değişikliği için 25 mart'ta
spk'ya başvurulduğu belirtildi.
vestel hisseleri saat 1604'te yüzde 1.92 primle 5.3 ytl'den işlem görüyordu.
açıklamada halka arzın yurtdışı çalışmalarının deutche bank ag, yurtiçi çalışmalarını ise deniz yatırım
menkul değerler'in yürüteceği bilgisi yer aldı.
vestel elektronik'in 9 aylık bilanço dipnotlarına göre vestel elektronik'in vestel beyaz eşya'da
yüzde 35 hissesi bulunuyor.
yapılan hesaplamaya göre şirketin sermayesi 52 milyon ytl arttığında ve sermaye 190 milyon
ytl'ye ulaştığında şirketin yüzde 27.36'sı halka
Bu tür hareketler büyük çıkışların göstergesidir, bir nevi idman yapıyor diyebiliriz, hazır olduktan sonra koşmaya başlayacaktır. yarış en geç iki hafta içinde olacak, bence çok uzun bi zaman değil. ama olurda 2. hafta cuma günü hala yarış başlamamış olursa ben bu işte yokum haberiniz olsun.
tüm dostlara sevgiler.
yazmayı unuttum olumsuz bi durumda daha da erken çıkabilirim yani cuma değilde salı-çarşamba gibi.
VEDAT DURNA
25-03-2005, 20:21
Re: Dnzyo
--------------------------------------------------------------------------------
vestel elektronik sanayi ve tic. a.s.'nden gelen yazi;
sirketimiz istiraklerinden vestel beyaz esya sanayi ve ticaret
a.s.' nin sermayesinin 138.000.000 ytl den 190.000.000 ytl'ye
artirilmasi ve bu artisin tamaminin mevcut ortaklarin ruchan
haklarinin tamamen kisitlanmasi sureti ile halka arz edilmesine
yonelik 23.03.2005 tarihinde sirket yonetim kurulu tarafindan
karar alinmistir. bu konuya iliskin esas sozlesme degisikligi
amaciyla 25.03.2005 tarihinde spk'ya basvurulmustur. planlanan
halka arzin yurt disi calismalarini deutsche bank ag, yurt ici
calismalari ni ise deniz yatirim menkul degerler a.s. yurutecektir
sebayrak
25-03-2005, 20:38
hisse bugün iyi... Karadeniz firtinasi haberiile yol almis..
motherboard_
25-03-2005, 23:00
DENİZ YATIRIM, SERMAYESİNİ YÜZDE 100 BEDELLİ ARTIRIYOR
--------------------------------------------------------------------------------
Deniz Yatırım Ortaklığı A.Ş., 25 Milyon YTL'lık kayıtlı sermaye tavanı içerisinde çıkarılmış sermayesinin 4.995 binYTL'dan yüzde 100 bedelli 4.995 Bin YTL'sı arttırılarak 9.990 bin YTL'ye çıkartılmasını kararlaştırdı. Deniz Yatırım tarafından İMKB'ye gönderilen açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Şirketimizin 24 Mart 2005 tarihinde yapılan Yönetim Kurulu Toplantısında; Deniz Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin 25 Milyon YTL'lık kayıtlı sermaye tavanı içerisinde çıkarılmış sermayesinin 4.995 binYTL'dan %100 Bedelli 4.995 Bin YTL'sı arttırılarak 9.990 binYTL'sına çıkartılması
Bedelli sermaye artırımında hisse senetlerinin yeni pay alma (rüçhan) hakkı döneminde 1 YTL nominal değerli bir hisse için 2 YTL olarak,- Yeni pay alma (rüçhan) haklarının kullanılmasından sonra kalan payların İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'nda bir payın bedeli 2 YTL'nın altında olmamak kaydı ile Borsa'da oluşacak fiyattan ihraç edilmesi
Nominal bedel ile ihraç bedeli arasındaki farkın emisyon primi olarak özkaynaklara dahil edilmesi için,gerekli için başvurusunun Sermaye Piyasası Kurulu'na yapılmasına ve sözkonusu sermaye artırımı prosedürün tamamlanması için şirket yönetimine yetki verilmesine, katılan Yönetim Kurulu Başkan ve üyeleri tarafından oybirliği ile karar verildi."
zxc36284
25-03-2005, 23:18
DENİZ YATIRIM, SERMAYESİNİ YÜZDE 100 BEDELLİ ARTIRIYOR
Deniz Yatırım Ortaklığı A.Ş., 25 Milyon YTL'lık kayıtlı sermaye tavanı içerisinde çıkarılmış sermayesinin 4.995 binYTL'dan yüzde 100 bedelli 4.995 Bin YTL'sı arttırılarak 9.990 bin YTL'ye çıkartılmasını kararlaştırdı. Deniz Yatırım tarafından İMKB'ye gönderilen açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Şirketimizin 24 Mart 2005 tarihinde yapılan Yönetim Kurulu Toplantısında; Deniz Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin 25 Milyon YTL'lık kayıtlı sermaye tavanı içerisinde çıkarılmış sermayesinin 4.995 binYTL'dan %100 Bedelli 4.995 Bin YTL'sı arttırılarak 9.990 binYTL'sına çıkartılması
Bedelli sermaye artırımında hisse senetlerinin yeni pay alma (rüçhan) hakkı döneminde 1 YTL nominal değerli bir hisse için 2 YTL olarak,- Yeni pay alma (rüçhan) haklarının kullanılmasından sonra kalan payların İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'nda bir payın bedeli 2 YTL'nın altında olmamak kaydı ile Borsa'da oluşacak fiyattan ihraç edilmesi
Nominal bedel ile ihraç bedeli arasındaki farkın emisyon primi olarak özkaynaklara dahil edilmesi için,gerekli için başvurusunun Sermaye Piyasası Kurulu'na yapılmasına ve sözkonusu sermaye artırımı prosedürün tamamlanması için şirket yönetimine yetki verilmesine, katılan Yönetim Kurulu Başkan ve üyeleri tarafından oybirliği ile karar verildi."
Sonuç ne olacak hisselerin durummu ne olacak açıklama yaparmısın ???
motherboard_
26-03-2005, 11:46
her binliralık hisse için 2000 lira yatırımısın rüchan hakkını kullanırmısın rüchan hakkı kullanılmaz sanmam kimse kullanmaz ve bu kullanılmamış haklarıda pazarlıcaklar bu yazıdan bir oyun döneceği anlaşılıyor tam anlayan varsa topiğe yazsın kimse yokmu
vestel + trabzon + bedelli(kısmen) + birde bunlarla ilgili olumlu her gelişme bize para kazadıracak diye düşünüyorum.... :dolar: :dolar:
Aslında 2003 sonlarında dnzyo kendi halinde dolanıyordu..Deniz yatırım da tahtanın hakimiydi..Daha sonra bir grup o herkesin bildiği 1 e 40 yapan yukselişi gerçekleştirdi..Deniz yatırım da bu olacakları bilemediği için daha en başta elindeki hisseleri satıp bitirdi ve dnzyo daki kontrolünü tamamen kaybetti..Dolayısı ile çok sinirlendiler ve hissede trade eden gruba köstek olmak için ellerinden geleni yaptılar..
Önce hissenin değerinin çok üzerinde işlem gördüğünü çeşitli kereler borsaya haber göndererek bildirdiler..ama bu hareketi durduramadı..
Hisse daha da yukselince fener halka arzı bahanesiyle yukseltigini ama bunun hiç bir mantıklı gerekçesi olmadığını defalarca dile getirdiler..Yine yukseliş durmadı..
Ama bir kere gıcık olmuşlardı..Daha fazla bişeyler yapmak gerekiyordu..İlla batıracaklardı burada iş yapanları..Bunun üzerine yönetim kurulunda %200 bedelli sermaye artırım kararı aldılar..Bu biraz yukselişi kesse de daha sonra yine işe yaramadı..
Ardından tekrar açıklama gönderip %200 den vazgeçtik %500 bedelli artırım yapacağız dediler..Bu karadan sonra sonunda yukselişi durdurdular ama artık hisse 1 e 40 olmustu bile..
Son zamanlarda yine halka arz gibi(Trabzon) çok alakasız bir bahaneyle yukselişler gerçekleşince yine açıklama gönderip bunun bir mantığı olmadığını zaten hissenin çok değerli olduğunu yinelediler..
Hala hisse gerçek değerine gelmeyince yine bedelli kararı aldılar..üstüne üstlük ruchan haklarını 2 ytl den kulladıracağız dediler..görünüşe göre bu da işe yaramadı..
Amaçları hisseyi portföy değerine çekip sattıklarını toplayarak kontrolu tekrar ele geçirmek..Ama ne yaparlarsa yapsınlar bir türlü olmuyor..İnsanların akıllarında hep o 2 sene önceki inanılmaz yukseliş var..
Yine olur mu diye devamlı olarak her halka arzda bir beklenti oluşuyor..Bütün yatırımcılar aslında bu beklentinin anlamsız ve Deniz yatırıma maddi bir katkısı olmayacağını çok iyi biliyorlar ama spekulasyon bambaşka birşey..İnsanlar sevdi bir kere bu hisseyi..Vazgeçemiyorlar..
vestel + trabzon + bedelli(kısmen) + birde bunlarla ilgili olumlu her gelişme bize para kazadıracak diye düşünüyorum.... :dolar: :dolar:
--------------------------------
Sepet sana katiliyorum. Uzun zamandır denizyo alıp satıyorum. Bu kadar bekenleti -(bedelli sermaye arttırımı) = yinede geriye beklenti bırakacaktır.
DNZYO onumuzdeki hafta ciddi hareketler yapmaya aday..
Olympos
VEDAT DURNA
26-03-2005, 12:31
herhalde ne demek :cheers:
PROXY o hareketi yapan aracı kurumun ceza aldığını hatırlatırım
hareket olabilir ama 1 e 10 kesinlikle olacağını düşünmüyorum
İmkb'de hissenin sahibinin izni veya bilgisi dışında hiçbişey yapılamayacağı çok açıkca bilinen bir gerçektir.Geçmişte hisse sahibinin izni veya bilgisi dişinda hareket etmek etmeye kalkanların akıbetleri malumdur.Net'lerde yaşananları hatırlayın.Onun için hiçkimse masal okuyup milleti yanlış yönlendirmeye kalkmasa daha iyi olur ....
northwind
26-03-2005, 14:32
İmkb'de hissenin sahibinin izni veya bilgisi dışında hiçbişey yapılamayacağı çok açıkca bilinen bir gerçektir.Geçmişte hisse sahibinin izni veya bilgisi dişinda hareket etmek etmeye kalkanların akıbetleri malumdur.Net'lerde yaşananları hatırlayın.Onun için hiçkimse masal okuyup milleti yanlış yönlendirmeye kalkmasa daha iyi olur ....
Yanlis,halka aciklik orani %99 olan bir hisse senedinden bahsediyoruz,gercektende deniz yatirimin bilgisi disinda hisse cok buyuk bir operasyon gecirmistir ama bu son gelismelerde spekle deniz yatirim arasindaki buzlarin eridigini dusunuyorum.
northwind
26-03-2005, 14:41
6.00+1.00/2=3.50 olur,
her 1000 lot icin de 2000 ytl odemen gerekir.
Hata bendeymis :vurkafa:
Dogrusu,6.00 den bolunurse 6.00+2.00/2=4.00 olacak.
(Sayin Uzunvadeci ye tesekkurler)
6 nın altında bölünürse zarar
6 nın üstünde de bölünürse de zarar tam 6 dan bölünmesi lazım normal bir bölünme olması için
Masal okuyan diyerek beni kastediyorsanız yanıldınız..Ben bilmediğim şeyi yazmam..Dnzyo daki hareket sahibinin izni dışında gerçekleşmiştir..Hissenin sahibi ters köşeye yatmıştır..Gerçek olan budur..Zaten benim kimseyi inandırmak gibi de bir derdim yok..
Kolay gelsin...
rüchan hakki kullanilmali yoksa kullanilmamali mi herkez farkli düsünüyor anladigim kadariyla kullanmak teknik olarak iyi görünmüyor ama ya beklentiler tutarsa dnzyo cok eglenceli bu yüzden onu seviyorum
northwind
26-03-2005, 19:39
Bu konuda karar vermek icin daha cok erken degil mi, bedellinin gerceklesmesi mayisi bulur buyuk ihtimalle,o zaman hisse senedinin fiati ne olacak bilmiyoruz ki?
birisi düğmeye bassın artık :vurkafa: :vurkafa: :vurkafa: :vurkafa: :vurkafa: :vurkafa: :vurkafa: :vurkafa: :vurkafa: :vurkafa: :vurkafa: :vurkafa: :vurkafa:
bugün 5150 ve üstü kapanışlar olumlu algılanabilir :cool:
RAYMOND JAMES 100,500 5.221 12.5 TACIRLER MEN. -247,251 5.235 30.8
DENIZ YATIRIM 88,510 5.061 11.0 ATA YATIRIM -98,900 5.205 -12.3 0
OYAK YATIRIM 75,774 5.126 9.4 EVGIN YATIRIM -84,902 5.308 -10.6
FINANS YAT. 65,759 5.184 8.2 YAPI KREDI YAT. -69,341 5.103 -8.6
AK YATIRIM 63,305 5.353 7.9 GARANTI YAT. -61,424 5.187 -7.6 0
DIGER 410,197 51.0 DIGER -242,226 -30.1 0.0
arkadaşlar yok mu yorum yapacak olan, cuma günü böle mi konuşmuştuk
yalnız mı kaldım yoksa....
:eek: :eek: :eek:
cin aliyorsa vardir bir bildigi
allah allah ray amca neden almıs kı acaba bu ıste bır garıblık var ama hadı hayırlısı.
northwind
28-03-2005, 21:06
Bir seyler donuyor ama henuz cozemedim,en acemi spek bile bu kadar beklentisi olan bir kagita coktan 6.50 yi gostermisti :mad:
bu iş benimde hoşuma gitmedi, bugün sattım.
BABA TRADER
29-03-2005, 00:42
çok güzel dökülün dökülün biraz daha:)
hissenin şiştiğini düşünenler var
halka arz duyurularından başka bu hisseye bulaşmayacağım artık
kötü kokular geliyor burnuma, midem bulandı
çok güzel dökülün dökülün biraz daha:)
al hayrını gör. :)
trabzona çok iyi talep olursa biraz çıkabilir, örneğin 5 kat fazla talep gelirse.
yoksa bunun adam olacağı yok.
magician
29-03-2005, 13:31
durum iyi gözükmüyor
northwind
29-03-2005, 13:37
Spek uyuyor,kagidi deniz yatirim kontrol ediyor,5,00 civarlarinda tutmaya calisiyor,yukselince satiyor,dusunce aliyor.Dedigim gibi spekle deniz aralari duzeltmis gibi gozukuyor,bu anlasmadan biz ky lere pek bir hayir gelmez gibi,B planina mi geceyim yoksa cuma yi mi bekleyeyim.Hiiim? :confused:
magician
29-03-2005, 18:18
?????????????????????
arkadaşlar nereye gittiniz yawww
daha karpuz kesecedik.. :D :D :D
arkadaşlar nereye gittiniz yawww
daha karpuz kesecedik.. :D :D :D
şşşşş yavaşş
çok ses çıkarmak iyi değil bırak spekte gittiğimizi zannetsin... ;)
http://www.trabzonspor.org.tr/videolar/ts_reklam_56k.wmv
trabzonsporun reklam filimi
northwind
30-03-2005, 18:22
Su anda ntv de baskanimiz halka arz ile ilgili konusuyor...
adamın biri güzel soru sordu ama
fenere laf atmanız hissenin değerlenmesi içinmiydi dedi.
gerçi sorunun cevabı içinde saklı ama...
yaw ne anlatıyorlar bişeyler yazın işteyiz burda tv yok heyecanlandık....
bugün 5.000 i tekrar geçeceğiz gibi bi his var içimde
martın 30'u yada 31 gibi spk kurul kaydına alındı haberinin gelmesini bekliyorum...
bu zamana kadar yani önümüzdeki hafta sermaye arttırma haberide gelirse...
(özelliklede hafta sonuna doğru perşembe cuma gibi hareket bekliyorum)
ayın 18'inde böyle bir tahminde bulunduk bakalım tutacak mı...
bu haftaki spk bülteninde belli olur eğer...
tahmin tutarsa ya ikinci seans hareketlenir yada cuma hareketlenir...
içimden bir ses ikinci seans diyor denizbankın halka arzında olduğu gibi gene perşembe (teknik tutuyor) bakalım geriside tutacakmı...
ahmethat
31-03-2005, 14:01
Arkadaşlar, bu adamlar niye temettü vermiyorlar 12aylık bilanço kar var.evren yatırım temettü verecek .EGELİ temettü vermek için elinden geleni yapıyor.diğer yatırım ort. veriyorlar.bunlar bedelli bedelli başka bir şey bildikleri yok galiba.para toplayacağına birazda para dağıtsalar.
northwind
31-03-2005, 14:22
Bir yilda karini 10 kata cikar,bedelsiz yerine,2000 tl den bedelli acikla,ama eseklik bizde,arz talep olayi,baska bir sey degil...
Normal sirketler bedelsizde hareketlenir,yo lar ise bedelli de..
ahmethat
31-03-2005, 14:38
adamlar bu temettüyü uzun vadede yiyeceklerini sanıyorlar ama nafile kimsenin bu kağıdı bırakacağı yok.bizim sinirlerimiz bozulacağına onların sinirleri bozulsun.
northwind
31-03-2005, 15:45
ayın 18'inde böyle bir tahminde bulunduk bakalım tutacak mı...
bu haftaki spk bülteninde belli olur eğer...
tahmin tutarsa ya ikinci seans hareketlenir yada cuma hareketlenir...
içimden bir ses ikinci seans diyor denizbankın halka arzında olduğu gibi gene perşembe (teknik tutuyor) bakalım geriside tutacakmı...
Spk bulteninin,dolayisiyla Trabzonspor halka arz onayinin,bir iki saat icinde aciklanmasini bekliyorum...
yaw arkadaşlar şaka maka bu kağıdaın yerine iki gün önce 3,30'lardan bankasını alsaydık 400 lira cepteydi vay bea......
Spk bulteninin,dolayisiyla Trabzonspor halka arz onayinin,bir iki saat icinde aciklanmasini bekliyorum...
sn. northwind ben kesin gözüyle bakıyorum (kayda alınması)...
aksini düşünemiyorum...
haydi kop gel gel ayrılda gel denizimmmmm
northwind
31-03-2005, 16:07
sn. northwind ben kesin gözüyle bakıyorum (kayda alınması)...
aksini düşünemiyorum...
Kesin tabi ki,carsamba talep toplanmaya baslayacak.Dun Ntv de yine soylendi.
Trabzonspor dergisinin özel sayısı
http://www.trabzonspor.org.tr/haber.asp?MainID=448&PID=449&HaberID=30995
ya yayınlandı spk bülteni ama açmıyor benim bilgisayar
hele bi bakın arkadaşlar
spk.gov.tr
bi bakın arkadaşlar
northwind
31-03-2005, 21:04
Zor aciliyor ama acildi sonunda.beklenen onay gelmistir.
ee artık söz senin deniz efendi
yap güzelliğini :düsün:
zxc36284
31-03-2005, 22:08
ya arkadaşlar ben ihtiyaçtan satmıştım ama tekrar almayı düşünüyorum 5.04 den alınırmı acaba ?
taraftar
31-03-2005, 22:55
Fazla yoruma gerek yo bence...Senet yükselen trend içerisinde yükselen üçgen formasyonu oluşturuyor...Eğer senet 5.25 üzerine yüksek işlem hacmi ile kırar ise 6.50 - 7.00 hedef seviyeleridir...
Almayı düşündüğüm bir senet ...beklentisi de olması seneti canlı tutacaktır...
SAYGILAR.....
(iyi duruyor iyi ...) bakalım neler olacak...
varyemez
01-04-2005, 11:11
deniz yo. bedelli için basvurmuş...
SPK 7 ortaklığın ihraç edeceği hisseleri kayda aldı
01/04/2005 09:51
ANKARA - Sermaye Piyasası Kurulu 3 şirketin bedelli olarrak ve 4 şirketin bedelsiz olarak hisse senedi ihraç etmek üzere yaptığı başvuruyu incelemeye aldı.
SPK'nın haftalık bülteninde yer alan duyuruya göre Kurul'a bu hafta içinde 7 şirket hisse senedi ihracı yapmak üzere başvurdu. Kurulun incelemeye aldığı bu başvurulardan;
Deniz Yatırım Ortaklığı 4 milyon 995 bin YTL, Yatırım Finansman 2 milyon YTL ve Işıklar Ambalaj 19 milyon 969 bin YTL tutarınd bedelli hisse senedi ihracı gerçekleştirmek istiyorlar.
Bedelsiz hisse senedi ihracı için başvuruları incelemeye alınan şirketler ve ihraç edeceği hisselerin noıminal tutarları ise şöyle oldu:
Diriteks Diriliş Tekstil San. ve Tic. A.Ş. 5 milyon 650 bin YTL
Aksu İplik Dokuma ve Boya Apre Fabrikaları T.A.Ş. 10 milyon 829 bin YTL
Beşiktaş Futbol Yatırımları Tic. ve San. A.Ş. 37 milyon 824 bin YTL
AFM Uluslararası Film ve Pordüksiyon Tic. ve San. A.Ş. 8 milyon 365 bin YTL
hisseye neden baskı kuruyorlar?
northwind
01-04-2005, 14:25
Yavas yavas alternatif senaryolara kendimizi hazirlamamiz gerek diye dusunuyorum.Hemen herkes pusuda bekliyor,talep toplama zamani ne kadar prim yaparsa yapsin satarim diyor ama denizin ne yapacagi belli olmaz,ornegin benim aklima soyle bir senaryo takildi,artik halka arzdan once bir bedellinin gerrceklesme ihtimali yok denecek kadar azaldi,oyleyse talep toplama zamani ky satmasin diye bedelli aciklanabilir.Bunun gibi degisik ihtimaller gundeme gelebilir demek istedigim B planimizi simdiden hazirlayalim,hatta C yi de :D
yoksa simdi al 5 ten 2 hafta sonra sat 6-6,50 den...
Acaba bu kadar kolay olacak mi?(iki hafta oncesi yazmisim)
Olmuyor,hic de kolay olmuyor,,korktugum gerceklesiyor gibi,deniz yine denyolugunu yapiyor,bu kadar beklentiye ragmen tepki vermiyorsa aslinda hemen kacilmasi lazim bu hisseden ama bir turlu duygusuz yatirimci olamiyor ve piyasayla inatlasmaya devam ediyorum...
ben uzun süredir dnzyo dan kaçıyorum bu gün biraz aldım önümüzdeki hafta belki bir %10-20 yapar açıkçası ben daha fazla beklemiyor bunu bile zor gibi görüyorum çok uzadı ve konuşuldu ama dnzyo ts de yapmazsa başka arzlarda herkez umudunu yitirdiğinde gidecektir çarşambaya kadar beklenebilir
saygılar
çıkış başlayacak
tam tersine 4,80 lere ineceğini düşünüyorum
yukardaki reklamı gördünüz mü reklamı
bizi hedef seçmişler
demek ki burayıda takip ediyorlar
zxc36284
02-04-2005, 18:28
demek ki burayıda takip ediyorlar
pazartesi ne olur arkadaşlar ben 5,25 i deneyeceğini düşünüyorum eğer 5,25 geçilirse devamı gelecektir halka arz da bu hafta e daha ne olsun herkes umduğunu bulacak ve alacak artı aldığım bir duyuma görede şuana kadar talep toplamada beklenenin üzerinde talep gelmiş ve şu anda beklenenden 4 kat fazla talep olmuş..karar sizin bence bu haftas deni yatırımın haftası olacak saygılarımla.. :tamam: :tamam: :tamam: :tamam: :cheers: :cheers: :cheers:
northwind
02-04-2005, 18:47
pazartesi ne olur arkadaşlar ben 5,25 i deneyeceğini düşünüyorum eğer 5,25 geçilirse devamı gelecektir halka arz da bu hafta e daha ne olsun herkes umduğunu bulacak ve alacak artı aldığım bir duyuma görede şuana kadar talep toplamada beklenenin üzerinde talep gelmiş ve şu anda beklenenden 4 kat fazla talep olmuş..karar sizin bence bu haftas deni yatırımın haftası olacak saygılarımla.. :tamam: :tamam: :tamam: :tamam: :cheers: :cheers: :cheers:
Kafa mi buluyorsun kardesim.talep toplama carsamba gunu baslayacak,ne 4 kat talebi.. :mad:
zxc36284
02-04-2005, 19:03
Kafa mi buluyorsun kardesim.talep toplama sarsamba gunu baslayacak,ne 4 kat talebi.. :mad:
bi yanlışlık olmuş pardonnnn :vurkafa: :vurkafa: :vurkafa: :vurkafa: :vurkafa: :vurkafa: :vurkafa: :vurkafa: :vurkafa: :vurkafa: :vurkafa: :vurkafa: :vurkafa:
northwind protföyünü yazmamışsın bu hafta
ts bu baskan varken kagidida adam olmaz biraz prim sonra-15 asagiya hep ayni seneryo 5.400 den denize elveda insallah tabii
denizin geldi yer belli geçmişi belli... bu hafta 7.00 görürse çok iyimsermi konuşurum.. bence :hayır:
karakaya
03-04-2005, 13:00
gerçekten adamlar uyuz ettiler portföyümde bayağı dnzyo var ne zarar ne kar adamlar bir ileri bir geri oynatıyorlar yukarıdan satıp aşağıdan almayı bir türlü beceremedik yoksa bayağı zengin olurduk ama nafile inşaallah bu hafta prim yaparda biz başka kağıtlara geçeriz saygı ve selamlarımla herkese selamlar
uyuz ettı bu kagıt benı yaw her yerde bas basbagırıyor ts halka arz oluyor dıye bu beklentıyı bıle umursamıyorlar.
northwind
04-04-2005, 15:28
(iki hafta oncesi yazmisim)
Olmuyor,hic de kolay olmuyor,,korktugum gerceklesiyor gibi,deniz yine denyolugunu yapiyor,bu kadar beklentiye ragmen tepki vermiyorsa aslinda hemen kacilmasi lazim bu hisseden ama bir turlu duygusuz yatirimci olamiyor ve piyasayla inatlasmaya devam ediyorum...
Bu yaziyi yazdiktan sonra karar degistirip piyasayla inatlasmaya son vermistim,su ana kadar bu kararimdan pisman degilim,artik bu saatten sonra beklenen hareketin, bir ihtimal; trabzonspor arzina gelen talep belli oldugunda olabilecegini dusunuyorum,o zamana kadar yani haftaya pazartesi gunune kadar hafif dusus egilimi devam eder gibi...
zxc36284
04-04-2005, 22:05
arkadaşlar bence bilerek fiyat düşürüyolar ki patlaması iyi olsun birileri ucuzdan tıolayacak malı ve parsayı götürecek
yaw petkım ve akmerkez cayır cayır reklam yapıyor halka arz var dıye bızım ts de tık yok yoksa reklamlarda benmı goremıyorum ts nın halka arzını ne bıcım tanıtım yapıyorlar.yok kardesım ben bu ıste bır garıplık hıssetmeye basladım.cola arzına donmesın bu ıste.en ıyısı arzı beklemeden satmak.yarın son gun ben satarım.
northwind
05-04-2005, 01:02
Cola arzina donecek tabi,hatta iptal edildi bile,haberin yok... :mad:
Kardesim yazi yazdigin sayfanin en ustunde bile arzin reklami var,sen neden bahsediyorsun? :vurkafa:
Talep yetersiz gelecek diye dusunuyorsan,en az 3 kat talep gelecegine eminim,5 kat da olabilir...
sevgılı kardesım nortwınd o reklamdan bahsetmıyorum bende ona reklam dıyorsan ayrı bırsey ben tv reklamlarından bahsedıyorum he dersenkı sadece borsacılar alıcak ts kagıdını bak ona bı sey dıyemem cunkı butun borsayla ılgılı sıtelerde reklamları var tabı...onemlı olan yok bız kucuk yatırımcıyı koruduk gıbı bahanelerle arzdan sonra bırseyler olmasın dıye dusunuyorum.tv ye neden vermedıklerını dusunuyorum bu kadar buyuk bır arzı bu kadar sessız sedasız yapmaları benı kıllandırdı sahsen.ve suan ıtıbarıyla yarınkı satısımı vermıs bulunuyorum.tabı bu benım kendı dusuncem saygılar.
northwind
05-04-2005, 01:21
Denizyo daki durum farkli ben zaten sattigimi yazmistim,TV de de reklama gerek gormediklerini dusunuyorum,zaten borsa veya sporla alakali herkes uzun zamandir bu halka arzdan haberdar,Trabzon da,izmir de,Istanbul da,Almanya da bir suru halka arz tantim kokteyli yapildi. Zaten 32.-33 milyon ytllik bir halka arz,yani buyuk bir halka arz degil...
Arti tv ye reklam vermekle her sey bitmiyor,Akmerkez in halka arzinin buyuk bir fiyasko olacagini dusunuyorum.
DNZYO nin ne olacagiyla ilgili fikir yürüten var mi? Nereye gidiyoruz bu kadar beklenti varken...SABIR SABIR nereye kadar...
Arzla Birlikte Hareketlenecektir. TS hissesini alanlar fenerden bir tecrübe olduğundan ilk günkü çıkışın arkasından satacaktır ne çıktıysa kardır artık düşer diye kimsenin niye TS ye bi güveni olsun ki herkes aynı şeyi düşünüyor. kısacası arz zamanı gelipte dnzyo çıkınca hemen satmak lazım diye düşünüyorum. Sakın bütün dünyalar sizinmiş dnzyo de sonsuza kadar çıkar diye düşünmeyin:)(düşünmezsiniz belki ama genelde öle olur)saygılar................
Arkadaşlar belki karar vervenizde bu bilgiler işinize yarayabilir.
Bol Şanslar...
northwind
05-04-2005, 13:38
Bedellinin 2000 tl den kullandirilacagi zaten herkes tarafindan biliniyor saniyorum.
mala giriş oluyo yükseliş yakındır...
bekleyen muradına erer arkadaşlar
mala giriş oluyo yükseliş yakındır...
bekleyen muradına erer arkadaşlar
mala giriş olduğunu nerden anlıyosun;öğrenebilir miyim
2 kat para çıkışı görüyorum ben.
sn sepet toplu malı kimin aldığını biliyorum.. burda kimlik açıklayacak değilim..
satanlar ağırlıkta evet ama alıcılar bu işin uzmanı... 2 değil on katı satış yapsalar genede senedi indiremezler...
1 haftada görüntü netleşecek..
benden söylemesi. . .
saygılarımla...
deniz deniz deniz boğulmayalım sonrasına?
sn sepet toplu malı kimin aldığını biliyorum.. burda kimlik açıklayacak değilim..
satanlar ağırlıkta evet ama alıcılar bu işin uzmanı... 2 değil on katı satış yapsalar genede senedi indiremezler...
1 haftada görüntü netleşecek..
benden söylemesi. . .
saygılarımla...
sn eksper dediğiniz gibi inşallah alıcılar bu işin uzmanıdır
bir hafta sayılı gün hemen geçer
yarın sabah hemen alıyorum serbest emirle
herkese bol kazançlar...
zxc36284
05-04-2005, 22:38
arkadaşlar yeni geldimde bugün ne oldu allah aşkına 4,72 deyken birden kağıt 5,10 oldu toplu alı8m kim yaptı yarın beklenti çok büyük yarın büyük gün herkese şimdiden bol kazançlar................
zxc36284
05-04-2005, 22:58
yarın uçuşa herkes hazır olasun arkadaşlar bende bir miktar denizytrm vardı yarına yüklü bir sipariş vereceğim bende serbest herkese hayırlısı
Ekspres Yatirim 18,500 5.015 11.5 Is Yatirim -38,273 4.785 -23.9 0
Koc Yatirim 16,316 4.852 10.2 Raymond James -26,641 5.002 -16.6 0
Ekinciler Yat. 14,381 4.993 9.0 Garanti Yat. -21,775 4.984 -13.6 0
Hsbc Yatirim 13,026 4.926 8.1 Ak Yatirim -19,611 4.961 -12.2 0
Gedik Yatirim 11,848 4.912 7.4 Global Menkul -17,040 5.020 -10.6 0
Diger 86,226 53.8 Diger -36,957 -23.1
aslında bu gün çok bişey beklemek doğru değil ...
halka arzın nasıl sonuçlandığının açıklanması önemli.. .
ben oltayı denize attım..
ya kefall ya sazan..
ort. 4.80'den girdim
tekrar çıkaracaklar gibi görünüyor
wallstreet
06-04-2005, 13:17
arkadaşlar şuana kadar hemen hemen tüm arzlarda arzı yapacak olan yo'yu takip ederim hatta alırım herzaman aynı numarayı yapıyorlar arzın olmasına 1 ay kala topluyorlar ve arza son 10 gün kala mal çıkıyorlar..
Neden diye sorarsanız arzın yaklaşmasına yakın pek çok ky arz vakti nasıl olsa çıkar diye ya da iyi talep toplanır diye kağıda giriyor böylece kağıttan rahat rahat çıkılıyor haberiniz olsun bu hep böyle oldu sadece dikkat edin..
zxc36284
06-04-2005, 13:57
o kadar da alım var kağıtta ama hiç etkilemiyor neler oluyor ya
2. Seans da gitmezsee......
Vay halimize. Demek ki talep az....
daha zamanı gelmedi trabzon girsin işleme o zaman bakın iyi talepte geldimi tamam herkes çok heycanlı!!! bekleyip kazancaksınız ne öle aldım hadi çık:):) DON'T PAnic
sn element haklı! hangi halka arzın ilk gününde ne alan olmuşki... millet enayimi 2 gün önce para bağlasın... hem halka arzın sonucuna göre yön belirlenecek...
arkadaşlar bu kağıtta çok çakall dolaşıyo.. seansın son yarım saatinde fiyatı düşürüyorlar kimse çakal oyununa gelmesin..
bu kağıtta %2 lik artışında düşüşünde hiç önemi yok..
kağıtta yükseliş beklentisi hakim ve ortada herhangi bir tepki yok..
hadi olumsuz sonuçlandı neolacak!!! düşecekmi??? neden?? hiç işte...
DON'T PAnic olun...
sn element haklı! hangi halka arzın ilk gününde ne alan olmuşki... millet enayimi 2 gün önce para bağlasın... hem halka arzın sonucuna göre yön belirlenecek...
arkadaşlar bu kağıtta çok çakall dolaşıyo.. seansın son yarım saatinde fiyatı düşürüyorlar kimse çakal oyununa gelmesin..
bu kağıtta %2 lik artışında düşüşünde hiç önemi yok..
kağıtta yükseliş beklentisi hakim ve ortada herhangi bir tepki yok..
hadi olumsuz sonuçlandı neolacak!!! düşecekmi??? neden?? hiç işte...
DON'T PAnic olun...
bu her senette olur
son yarım saate gündelikçiler çıkar
o yüzden bu düşüncen çok saçma
BALLI-BABA
06-04-2005, 23:56
sanki arzı dnzyo diğilde babam yapıyorrrrrr.......
zxc36284
07-04-2005, 00:00
Ya anlamıyorum tanıdığım herkes bu kağıttan alıyor bendede var ama lanet ettim artık sıkıntı bastı neler oluyor hala başka kağıtlar en ufak harekette başlıyor uçmaya ama bunda bir şey yok az daha sabır diyorum 2 gün kaldı halka arza
sn entegre bu gündelikçi temizlikçi gibi
bişeymi...
saçma diye saygısızlık yapmanızı yakıştıramadım..
burda herkez fikrini söylüyo.. dikkate alan alır almayan almaz..
saygısızlığa gerek yok...
bu kağıt dibi boş bi kağıtmı 3-5 gündelikçinin satışına düşecek...
S A Y G I L A R
SN. zxc36284
2 gün değil arkadaşım.. arz sonuçlanana kadar bekleyecez..
zxc36284
07-04-2005, 00:04
SN. zxc36284
2 gün değil arkadaşım.. arz sonuçlanana kadar bekleyecez..
Afedersiniz ama :vurkafa: :vurkafa: ölme eşşeğim ölme hesabı yani bekleyelim bakalım yani önümüzdeki haftaya kadar hareket yok öylemi :vurkafa: :vurkafa: :vurkafa:
yaniiiii
ama çok da uzun bi süre değil... bal tutan parmağını yalar... önemli olan balı bulabilmek..
acaba bu bal denizmi....
görücezzzzz.
zxc36284
07-04-2005, 00:12
yaniiiii
ama çok da uzun bi süre değil... bal tutan parmağını yalar... önemli olan balı bulabilmek..
acaba bu bal denizmi....
görücezzzzz.
vallahi dostum işe güce kendimizi veremez olduk öyle anlık hareketler oluyorki genel olarak ne olacağını kestiremiyoruz iştende olmazsak iyi peki izleyebilecğimiz tavsiye kağıdınız varmı izlemek için ekranımıza alsak :vurkafa: :vurkafa: :vurkafa: :vurkafa:
aslında birader doğru olmaz ama benim işimde gücümde buuu .. gönderi adedime bakıp aldanma..
ben biraz spekülatif kağıtlarla ilgigleniyorum.. çok zararda ettim çok karda..
bu aralar Kısa vadede deniz yo.dan başka izlediğim kağıtlar TÜMTEKS-KARTONSAN-Fistanbul piston... bu kağıtlardan kısa vadede sert hareketlerin olabilmesi yüksek..
saygılar..
sn entegre bu gündelikçi temizlikçi gibi
bişeymi...
saçma diye saygısızlık yapmanızı yakıştıramadım..
burda herkez fikrini söylüyo.. dikkate alan alır almayan almaz..
saygısızlığa gerek yok...
bu kağıt dibi boş bi kağıtmı 3-5 gündelikçinin satışına düşecek...
S A Y G I L A R
1000 lot la kademe düştüğüne göre
5-10 kişi satsa haydi haydi düşer
zxc36284
07-04-2005, 00:22
aslında birader doğru olmaz ama benim işimde gücümde buuu .. gönderi adedime bakıp aldanma..
ben biraz spekülatif kağıtlarla ilgigleniyorum.. çok zararda ettim çok karda..
bu aralar Kısa vadede deniz yo.dan başka izlediğim kağıtlar TÜMTEKS-KARTONSAN-Fistanbul piston... bu kağıtlardan kısa vadede sert hareketlerin olabilmesi yüksek..
saygılar..
valla benim zararlarımda baya var benim de izlediklerim genelde kısa vadeli spekülatif kağıtlar karton ve tümteksi bende izliyoryum özellikle cum a2. seans tümteksi düşünüyorum ama şu fistanbul pistonu anlamadım :vurkafa:
sn.entegre buyursunlar satsınlar bakalım.. düşürebiliyorlarmı... tabi düşüş diye %2"lik oranlardan bahsetmiyorum..
sonuç netleşene kadar 4.70-5.10 arası bekleyecek
northwind
07-04-2005, 00:24
cunku f-izmit piston olmasi lazimdi.
zxc36284
07-04-2005, 00:26
ok federal mogol izmit piston
valla benim zararlarımda baya var benim de izlediklerim genelde kısa vadeli spekülatif kağıtlar karton ve tümteksi bende izliyoryum özellikle cum a2. seans tümteksi düşünüyorum ama şu fistanbul pistonu anlamadım :vurkafa:
:roll: pardon arkadaşım uykum geldi herhalde F-M IZMIT PISTON demek istiyodum..
genelde bu hisseye giren grup AFYON hissesine de paralel giriy yapar..
benim bu kağıttaki beklentim.. AFYON daki yükselişin ardından .. yükselmesi..
:cool: genelde böyle oldu...
northwind
07-04-2005, 00:31
Deniz pazartesi talep belli olunca yukselir,ama bu mermideki son kursunu olacaktir buyuk ihtimalle,yedek sarjor se zamani gelince vestel esya olur,hadi bir kagitta ben soyleyeyim,hic ekrana bakma bolunene kadar bjk dan sasma..
neyse DENİZdeki rotamızı şaşırmayalım...
bizede kısmet varsa yeriz bu denizden..
iyi geceler..
arkadaşlar dediğim çıktı bakın
TÜMTEKS VE F-M İZMİT....
beklentiler pazartesi yükselmesi yönünde.
pazartesi talep belli olacak.
ozaman spek amca yarın yukarı dener.
beklenen hareketin tam tersi...
sadece amator bir yorum. gerçekleşme olasılığı %50
zxc36284
07-04-2005, 22:39
pazartesi bende yukarı yönde beiyi bir hareket bekliyorum , ama yarın 2 ci sean baya alıcılı olacak bide sanahtan biraz hareket olursa bakın siz kağıda girenlere..
arkadaşlar dediğim çıktı bakın
TÜMTEKS VE F-M İZMİT....
pazartesi denizide görmek lazım...
açıkçası ben kağıttan çıktım..
pazartesi durumu bakıp karar vereceğim...
herkese bol kazançlar :cool:
yine enteresan birşey yaptılar ben açıkçası bu hareketi anlamadım.
ne yaptıkları hakkında beni aydınlatacak bir tecrübe varmı acaba?
bahriyeli
08-04-2005, 16:40
yine enteresan birşey yaptılar ben açıkçası bu hareketi anlamadım.
trene biletsiz yolcular binmiş. ;)
anlamadım kim binmişşşş? neden binmiş? kim indirdi?
onlarımı indirdiler
benden başka neden sonuç ilişkisiyle ilgilenen yok galiba.
kimse senetle ilgilenmiyor herhalde
bu topik benim gibi bir amatore kaldıysa
bu hisseden cacık olmaz :)
yoksa olurmu. yoksa ky yi h... zannettiler.
of of bu borsa çok zor birşey...
bahriyeli
08-04-2005, 16:52
benden başka neden sonuç ilişkisiyle ilgilenen yok galiba.
kimse senetle ilgilenmiyor herhalde
bu topik benim gibi bir amatore kaldıysa
bu hisseden cacık olmaz :)
yoksa olurmu. yoksa ky yi h... zannettiler.
of of bu borsa çok zor birşey...
ya sabır,amator gardaş.
hissede bir savaş var ama çözemedim.
birileri kapışıyor.
yoksa ya aşağı yada yukarı olmalıydı.
ikiside birden oluyor.
azıcık bilgimle ancak bukadar yorum yapabiliyorum.
en son aklıma gelen
önceden aldıkları bir haber var ve yükselmesini ve düşmesini engelliyorlar.
bu yorumda olmazsa
bende güç kalmadı. :vurkafa:
harbiden topikte kimsecikler yok ilginç bir durum.........görürüz bakallım p.tesi:)
ben satalı çooookkk oldu, zaten sattığım zaman yazmıştım.
umarım çok iyi bi talep geldiği açıklanırda biraz ekmek yersiniz, bizde bi destek atarız.
talep konusunda bilgisi olan varmı ?
sadece bi duyum: 4 katına yakın
Hadİ Hayirlisi ArkadaŞlar...
3 GÜnlÜk Halka Arz Sonucunda Arzin 5 Kati Talep GelmİŞtİr...
Pazartesİ KesİnleŞerek Cuma Bİ Aksİlİk Olmazsa Trabzon Borsada..
Sabahtan Hareket Beklİyorum... Ama Çok Fazlada Hayalcİ Olmamak Gerek Önemlİ Olan 5.25dİrencİ..
Hayirli Ve Bol KazanÇlar
syn eksper
5 kat talep geldiğini nerden okudunuz (veya duydunuz)
arkadaslar, cuma gunu bayrak formasyonunda alt cizgeden asagida kapanis fiyati ile kapamistir. bu hisseden artik hayir gelmeyecegi anlamina gelir. bunu bir evvelki güne göre artan islem hacmi desteklemektedir. hepimize gecmis olsun. yüksekten satmanizi öneririm.
syn eksper
5 kat talep geldiğini nerden okudunuz (veya duydunuz)
sallama yapmış
kafadan uyduruyor
northwind
09-04-2005, 22:59
3 ila 5 kat arasi talep gelecegini cok onceden yazmistim,su anda net bir bilgi gelmis degil ama bu bilgi geldiginde yorumunuzu harbiden merak ediyorum sn Entegre.Ama asil 18 nisan gunu Trabzonsporla ilgili yorumunuz onemli olacak gibi...
arkadaslar, cuma gunu bayrak formasyonunda alt cizgeden asagida kapanis fiyati ile kapamistir. bu hisseden artik hayir gelmeyecegi anlamina gelir. bunu bir evvelki güne göre artan islem hacmi desteklemektedir. hepimize gecmis olsun. yüksekten satmanizi öneririm.
keşke herşey bayrakları bilmek kadar basit olsaydı bu borsada.
tekniği bilen herkes para kazanırdı. ama herkezin bildiği bir şeyden nasıl para kazanılırki. kim kimden alacak kim kime satacak.
amator olarak 2 yıldır takip ediyorum. ama hala çok az öngörüm başarılı oluyor.
başarılı olmak için beklenmeyeni yapmak gerekiyor.
yükselecek diye beklendi. fener arzı örnek gösterildi. 7-10 bin rakamları telafuz edildi. herkesin beklentisi buydu.
oldumu yok.
şimdide herkes hisseden bir şey olmaz diyor.
belkide gerçekten hisseden birşey olmaz ama
yine beklenmeyeni yaparlarsa.
borsa zor iş vesselam bu oyunu oynayan herkes umarım başarılı olur.
sallama yapmış
kafadan uyduruyor
arkadaşık bizim oralarda...
3 günlük seyis kırk yıllık at pisliği karıştırıyo derler...
bişey biliyozki yazıyoz....
evet 5 katı talep geldi ama gelsede çok bişey olacağı yok bu kağıtta
onu söylüyorum...
zxc36284
10-04-2005, 17:32
hissede bir savaş var ama çözemedim.
birileri kapışıyor.
yoksa ya aşağı yada yukarı olmalıydı.
ikiside birden oluyor.
azıcık bilgimle ancak bukadar yorum yapabiliyorum.
Arkadaşım pazartesiyi bekle kesinlikle güzel olacak birde halka arz dan haberi olan varmı ne kadar talep gelmiş acaba???
Arkadaşım pazartesiyi bekle kesinlikle güzel olacak birde halka arz dan haberi olan varmı ne kadar talep gelmiş acaba???
arkadaşım bari sen deme....
5 KATI TALEP GELMİŞTİRİRRRRRRRR.... :mad:
keşke herşey bayrakları bilmek kadar basit olsaydı bu borsada.
tekniği bilen herkes para kazanırdı. ama herkezin bildiği bir şeyden nasıl para kazanılırki. kim kimden alacak kim kime satacak.
amator olarak 2 yıldır takip ediyorum. ama hala çok az öngörüm başarılı oluyor.
başarılı olmak için beklenmeyeni yapmak gerekiyor.
yükselecek diye beklendi. fener arzı örnek gösterildi. 7-10 bin rakamları telafuz edildi. herkesin beklentisi buydu.
oldumu yok.
şimdide herkes hisseden bir şey olmaz diyor.
belkide gerçekten hisseden birşey olmaz ama
yine beklenmeyeni yaparlarsa.
borsa zor iş vesselam bu oyunu oynayan herkes umarım başarılı olur.
dostum amatör,
p.tesi hersey belli olur. umarim güzel olur.
bol kazançlar
manifesto17
11-04-2005, 04:29
Paniğe mahal yok arkadaşlar.15 gün deniz manzaralı bir endeks olacak.Locada yer bulamayanlar cumbadan seyredecek gibi...
TRABZON - Trabzonspor Kulübü Başkanı Atay Aktuğ, Trabzonspor Sportif A.Ş'nin halka arzında beklenin üstünde talep geldiğini belirtti.
Halka arz sürecinin çok başarılı geçtiğini dile getiren Aktuğ, "Yaklaşık 10 bin kişi hisselerden aldı. Yani ilgi beklenin üzerinde oldu. Fakat hisselere 8 katına aşkın bir talep oldu. Bu borsada halk arz yapan şirketler için çok önemli. Önümüzdeki hafta cuma günü İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'nda (İMKB) Trabzonspor'un tahtası açılacak. Tüm camiaya hayırlı olsun" diye konuştu. :tamam:
herzaman beklenenin aksi gerçekleşiyor.
ne tesadüf
magician
11-04-2005, 16:03
dnzyo olayı şimdilik bitmiştir spek bu saatten sonra niye kağıda girsinki satan zaten sattı satmayan da biraz çıksada satsak diye eli tuşta bekliyor
magician
11-04-2005, 16:05
artık trabzonsporun kendisi alınır cuma günü birşeyler olursa ts de olur bence
bence trbzn la birlikte hareketlenir........
düşecek dendi
yine yükselecek galiba.
zxc36284
11-04-2005, 22:01
daha nereye kader düşecek arkadaşlar yerlerde sürünüyor ya anlamıyorum bu kağıdı allah belasını versin
Yarın da düşer, çarşambadan itibaren TSyi karşılama töreni başlar.....
zxc36284
11-04-2005, 22:57
Yarın da düşer, çarşambadan itibaren TSyi karşılama töreni başlar.....
daha nekadar düşecek zaten 4,66 larda sürünüyor
Karadeniz Firtinasi Trabzon, Borsa'ya ''rekorla'' Geliyor.
Denizyatirim Liderliginde Toplam 29 Araci Kurulustan Olusan
Konsorsiyum Tarafindan 6-8 Nisan Tarihlerinde Gerceklestirilen Halka
Arzin Sonuclari Aciklandi.
Hisse Birim Fiyati 5.25 Ytl'den Gerceklestirilen Trabzonspor
Sportif Halka Arzinda, Yurt Icinden 9 Bin 836 Tasarruf Sahibi Ile
Yurtdisindan 9 Kurumsal Yatirimci 116.7 Milyon Dolarlik Talepte
Bulundu. Gelen Yuksek Talep Nedeniyle Yatirimci Taleplerinin 24.3
Milyon Dolarlik Kismi Karsilanabildi.
Denizyatirim'dan Yapilan Aciklamaya Gore, Turkiye'de Bu
Buyuklukteki Bir Halka Arzda Ilk Kez, ''kucuk Bireysel Yatirimci''
Kategorisine Tahsis Edilen Hisse Miktarinin 8 Katindan Fazla Talep
Toplandi.
Toplam Halka Arzin Yarisinin Tahsis Edildigi Kucuk Bireysel
Yatirimci Kategorisinde 12 Milyon 153 Bin Dolarlik Hisse Senetlerine
100 Milyon Dolara Yakin Talep Geldi. Bu Kategoride Taleplerin
Karsilanma Orani Yuzde 12 Olarak Gerceklesti.
Halka Arza, Hisselerin Yuzde 10'luk Kisminin Tahsis Edildigi
Trabzonspor Kulup Uyeleri De Yogun Ilgi Gosterdi.
Kulup Uyelerinin 14 Bin 519 Adede Kadar Olan Talepleri Ile ''alim
Gucu Yuksek Bireysel'' Yatirimci Kategorisinde, 199 Kisinin 4 Milyon
861 Bin Dolarlik Hisse Talebinin Tamami Karsilandi.
''yurtici Kurumsal Yatirimci'' Kategorisinde Ise Talebin
Karsilanma Orani Yuzde 81 Oldu.
Es Lider Ekspres Yatirim Tarafindan Gerceklestirilen Yurtdisi
Halka Arzinda Da, 9 Yerlesik Kurum, 9.1 Milyon Dolar Tutarinda Hisse
Talep Ederken, Bunun 3.6 Milyon Dolarlik Kismi Karsilandi.
5 2852 4,62 4,64 5416 6
5 1409 4,60 4,66 8660 8
7 1500 4,58 4,68 3163 9
3 3450 4,56 4,70 6778 15
3 1200 4,54 4,72 7000 11
10411 31017
saat 10,06 itibariyle tahta
Time OrderNo Amount Price B/A Buyer Seller BuyerRef SellerRef
10:06:01 22962 500 4,64 +1 ERY HSY 60203 001436
10:05:57 22923 209 4,64 +1 GDK HSY 648497 001436
10:05:57 22922 500 4,64 +1 GDK MSA 648497
10:05:57 22921 500 4,64 +1 GDK YKR 648497 W93949
10:05:57 22920 600 4,64 +1 GDK YKR 648497 918169
10:05:56 22919 3191 4,64 +1 GDK AKM 648497 409
10:05:56 22915 109 4,64 +1 GDK AKM 648499 409
10:05:56 22914 391 4,64 +1 GDK YAT 648499 X6379
10:04:54 22466 47 4,64 +1 GRM YAT B02973 X6379
10:04:54 22465 16 4,64 +1 GRM GRM B02973 B02819
10:04:54 22464 62 4,64 +1 GRM YAT B02973 X6379
10:03:46 21995 100 4,62 -1 SKY ZRY 001040 000333
10:03:18 21777 428 4,62 -1 SKY KCM 001040 WW343
10:03:18 21776 222 4,62 -1 OYA KCM YG025 WW343
10:02:10 21118 100 4,62 -1 OYA TAC YG025 002556
10:01:04 20614 11 4,62 -1 OYA AKM YG025 999
10:00:36 20420 1100 4,64 +1 IYM GRM 123714 B02819
10:00:22 20327 319 4,62 -1 OYA IYM YG025 123713
10:00:09 20212 200 4,64 +1 ADY GRM DN006 B02819
10:00:06 20190 348 4,62 -1 OYA IYM YG025 123712
10:00:06 20189 142 4,62 -1 ADY IYM AV030 123712
10:00:04 20179 500 4,62 -1 ADY DSY AV030 3W786
09:59:50 20062 358 4,62 -1 ADY GLB AV030 AI033
09:59:46 20030 100 4,62 +1 YAT GLB X6393 AI033
09:59:46 20029 542 4,62 +1 GRM GLB B02778 AI033
09:59:44 20015 58 4,62 -1 GRM SKY B02778 001028
09:59:44 20014 152 4,62 -1 NUR SKY 905346 001028
09:59:44 20013 165 4,62 -1 TAC SKY 002456 001028
09:59:40 19967 500 4,64 +1 TAC GRM 002517 B02819
09:59:15 19732 835 4,62 -1 TAC YKR 002456 B71281
09:59:15 19731 185 4,62 -1 SKY YKR 000977 B71281
09:59:15 19730 500 4,62 -1 DZY YKR EP026 B71281
09:59:15 19729 100 4,62 -1 GDK YKR 648025 B71281
09:59:15 19728 95 4,62 -1 OYA YKR WB865 B71281
09:59:08 19687 5 4,62 -1 OYA AKM WB865 999
09:58:51 19595 184 4,64 +1 HSY GRM 001313 B02819
09:58:44 19509 500 4,64 -1 HSY YAT 001313 X6373
09:58:42 19492 316 4,64 +1 HSY DSY 001313 3W768
09:57:57 19199 84 4,64 -1 YAT DSY X6340 3W768
09:57:53 19161 116 4,64 -1 YAT DSY X6340 T9006
09:57:53 19160 50 4,64 -1 DZY DSY R2019 T9006
09:57:53 19159 24 4,64 -1 SKY DSY 000973 T9006
09:57:37 19025 72 4,64 -1 SKY AMK 000973 WB279
09:57:05 18797 54 4,64 -1 SKY GDK 000973 648236
09:57:05 18796 1 4,64 -1 YKR GDK W03443 648236
09:57:05 18795 345 4,64 -1 DZY GDK 5I001 648236
09:56:55 18723 100 4,64 -1 DZY IYM 5I001 123707
09:56:30 18536 200 4,64 -1 DZY GMK 5I001 500053
09:56:27 18511 200 4,64 -1 DZY IYM 5I001 123706
09:56:22 18464 500 4,64 -1 DZY DSY 5I001 3W748
09:55:47 18145 155 4,64 -1 DZY ATA 5I001 WB249
09:55:47 18144 100 4,64 -1 GLB ATA WB229 WB249
09:55:47 18143 40 4,64 -1 DZY ATA WB249
09:55:46 18128 410 4,64 -1 DZY IYM 123704
09:55:42 18092 500 4,64 -1 DZY ERY 60164
09:55:28 17988 50 4,64 -1 DZY TLM
09:55:28 17987 150 4,64 -1 TKY TLM YB009
09:55:24 17957 50 4,64 -1 TKY ATA YB009 WB247
09:54:42 17549 500 4,66 +1 TBY GRM E821 B02486
09:54:33 17509 169 4,66 -1 GRM GRM B02617 B02486
09:54:33 17508 300 4,66 -1 TSM GRM 0 B02486
09:53:57 17223 13 4,66 -1 GRM GRM B02617 B02486
09:53:57 17222 13 4,66 -1 YKR GRM W50425 B02486
09:53:51 17171 68 4,66 +1 GRM TAC B02617 002384
09:53:35 17056 1030 4,66 -1 GRM TAC B02600 002384
09:53:35 17055 89 4,66 -1 KCM TAC WW296 002384
09:53:35 17054 20 4,66 -1 AKM TAC 999 002384
09:53:35 17053 200 4,66 -1 TKY TAC YB010 002384
09:53:35 17052 51 4,66 -1 AOL TAC WBG62 002384
09:53:35 17051 1000 4,66 -1 VKY TAC 579 002384
09:53:35 17050 42 4,66 -1 DZY TAC 93010 002384
09:52:55 16675 58 4,66 -1 DZY GRM 93010 B02578
09:52:55 16674 117 4,66 -1 OYA GRM EQ011 B02578
09:52:38 16531 220 4,66 -1 OYA EKN EQ011 032188
09:52:28 16439 200 4,66 -1 OYA GRM EQ011 B02564
09:52:09 16295 11 4,66 -1 OYA AOL EQ011 WBH01
09:51:17 15903 11 4,66 -1 OYA IYM EQ011 123699
09:51:15 15880 60 4,68 +1 IYM GRM 123698 B02246
09:51:12 15843 285 4,68 +1 GRM GRM B02501 B02246
09:51:12 15842 285 4,68 +1 GRM YKR B02501 B71281
09:50:44 15542 346 4,66 -1 OYA ATA EQ011 GV024
09:50:42 15532 95 4,66 -1 OYA DZY EQ011 AK007
09:50:42 15531 90 4,66 -1 YKR DZY B80400 AK007
09:50:42 15530 150 4,66 -1 DZY DZY Q4004 AK007
09:50:42 15529 200 4,66 -1 ADY DZY DN003 AK007
09:50:42 15528 215 4,66 -1 FNY DZY LM008 AK007
09:50:30 15397 154 4,66 -1 FNY ATA LM008 GV027
09:50:23 15320 165 4,66 -1 FNY OYA LM008 WB909
09:50:04 15157 120 4,66 -1 FNY AKM LM008 999
09:49:55 15032 423 4,66 -1 FNY IYM LM008 123697
09:49:31 14749 24 4,68 +1 AKD GRM B02246
09:49:31 14748 296 4,68 +1 AKD AKM 060
09:49:05 14417 4 4,68 +1 IYM AKM 123695 060
09:49:05 14416 71 4,68 +1 IYM GRM 123695 B00967
09:49:01 14372 50 4,66 -1 FNY GRM LM008 B00874
09:48:38 14078 100 4,66 -1 FNY IYM LM008 123694
09:48:24 13928 14 4,68 +1 IYM GRM 123693 B00967
09:48:24 13927 26 4,68 +1 IYM IYM 123693 123692
09:48:24 13926 40 4,68 +1 IYM GRM 123693 B00967
09:48:07 13717 200 4,66 -1 FNY GMK LM008
09:47:55 13600 1673 4,66 -1 FNY YKR LM008 T98949
09:47:55 13597 100 4,66 -1 FNY AOL LM008 WBF97
09:47:49 13552 74 4,68 +1 YKR IYM W58607 123692
09:47:49 13551 50 4,68 +1 YKR SOE W58607 260692
09:47:49 13550 106 4,68 +1 YKR FNY W58607 WB529
09:47:41 13448 1800 4,66 -1 FNY YKR LM008 T17539
09:47:41 13447 200 4,66 -1 OYA YKR M4004 T17539
09:47:41 13446 500 4,66 -1 AKM YKR 999 T17539
09:47:41 13445 700 4,66 -1 IYM YKR 123663 T17539
09:47:41 13444 500 4,66 -1 IYM YKR 123659 T17539
09:47:41 13443 1000 4,66 -1 MRZ YKR 208559 T17539
09:47:41 13442 300 4,66 -1 DZY YKR T17539
09:47:32 13359 500 4,66 -1 DZY INY 20004
09:46:36 12782 894 4,68 +1 OYA FNY YG019 WB529
09:46:36 12781 106 4,68 +1 OYA VKY YG019 471
09:45:45 12275 234 4,68 +1 GRM VKY B01932 471
09:45:24 12055 150 4,68 -1 NUR VKY 905225 471
09:45:24 12054 300 4,68 -1 MRZ VKY 208810 471
09:45:24 12053 160 4,68 -1 OYA VKY EQ013 471
09:45:10 11845 3 4,68 -1 OYA AOL EQ013 WBF39
09:44:35 11424 1 4,70 +1 AKM PIT 999 500147
09:44:13 11263 40 4,68 +1 OYA MSA EQ013
09:44:13 11262 797 4,68 +1 OYA FNY EQ013 WB508
09:43:55 11149 203 4,68 +1 ADY FNY UM011 WB508
09:43:55 11148 280 4,68 +1 ADY AOL UM011 WBE96
09:43:55 11147 350 4,68 +1 ADY MSA UM011
09:43:55 11146 167 4,68 +1 ADY DZY UM011 YU025
09:43:48 11097 83 4,68 +1 HLY DZY 000225 YU025
09:43:48 11096 17 4,68 +1 HLY ECZ 000225 000495
09:43:44 11060 1000 4,68 +1 OYA ECZ EQ012 000495
09:43:36 11025 50 4,68 +1 IYM ECZ 123691 000495
09:43:32 10969 50 4,68 +1 PIT ECZ 500169 000495
09:43:20 10867 883 4,68 +1 VKY ECZ 472 000495
09:43:10 10779 17 4,68 -1 VKY IYM 472 123690
09:43:10 10778 84 4,68 -1 IYM IYM 123689 123690
09:43:10 10777 100 4,68 -1 VKY IYM 472 123690
09:43:06 10724 64 4,68 -1 IYM YKR 123689 B12017
09:43:06 10723 250 4,68 -1 MSA YKR B12017
09:43:06 10722 200 4,68 -1 DZY YKR GD003 B12017
09:43:06 10721 154 4,68 -1 ATA YKR GV023 B12017
09:41:32 9915 346 4,68 -1 ATA MSA GV023
09:41:32 9914 154 4,68 -1 ERY MSA 60098
09:41:00 9630 75 4,68 -1 ERY AOL 60098 WBE48
09:40:44 9521 5 4,70 +1 AKM PIT 999 500147
09:40:13 9278 95 4,68 -1 ERY EKN 60098 032569
09:39:53 9097 176 4,68 +1 ERY IYM 60098 123686
09:39:38 8941 100 4,68 -1 ZRY IYM 000241 123686
09:39:38 8940 500 4,68 -1 DZY IYM 8P005 123686
09:39:38 8939 270 4,68 -1 GRM IYM B00477 123686
09:39:38 8938 100 4,68 -1 MRZ IYM 208632 123686
09:39:38 8937 454 4,68 -1 HSY IYM 000595 123686
09:39:32 8870 266 4,70 -1 HSY PIT 000832 500147
09:39:31 8847 500 4,70 +1 HSY MSA 000832
09:39:31 8846 500 4,70 +1 HSY IYM 000832 123685
09:39:31 8845 100 4,70 +1 HSY EKN 000832 032530
09:39:31 8844 490 4,70 +1 HSY IYM 000832 123682
09:39:31 8843 100 4,70 +1 HSY GDK 000832 647410
09:39:31 8842 44 4,70 +1 HSY DZY 000832 6O009
09:38:24 8119 546 4,68 -1 HSY IYM 000595 123683
09:38:24 8118 454 4,68 -1 AKM IYM 136 123683
09:38:08 7968 454 4,70 +1 AKM DZY 077 6O009
09:38:08 7967 1500 4,70 +1 AKM SKY 077 000617
09:38:08 7966 46 4,70 +1 AKM DSY 077 4W007
09:37:48 7749 500 4,70 +1 SKY DSY 000635 4W007
09:37:23 7473 296 4,70 +1 IYM DSY 123680 4W007
09:37:15 7386 158 4,70 -1 ADY DSY OO015 4W007
09:37:12 7341 842 4,70 -1 ADY IYM OO015 700126
09:37:08 7278 10 4,70 +1 GDK IYM 647388 700126
09:37:04 7220 120 4,70 +1 AKM IYM 999 700126
09:37:02 7201 28 4,70 +1 IYM IYM 123679 700126
09:37:02 7200 67 4,70 +1 IYM EKN 123679 032484
09:36:40 6959 33 4,70 -1 DZY EKN EP008 032484
09:36:37 6910 120 4,70 -1 DZY IYM EP008 123678
09:36:25 6826 2 4,70 +1 DZY DZY EP008 AD255
09:36:25 6825 845 4,70 +1 DZY AKD EP008
09:36:10 6650 800 4,70 +1 AKM AKD 999
09:35:35 6178 258 4,70 +1 DSY AKD I9009
09:35:28 6085 20 4,70 +1 VKY AKD 346
09:35:27 6069 577 4,70 +1 AKM AKD 999
09:35:27 6068 423 4,70 +1 AKM AKD 999
09:35:05 5771 1000 4,70 +1 DZY AKD SB030
09:34:50 5487 1000 4,70 +1 OYA AKD AP005
09:34:50 5486 77 4,70 +1 HLY AKD 000165
09:34:41 5295 223 4,70 -1 HLY IYM 000165 123637
09:34:41 5294 155 4,70 -1 IYM IYM 123676 123637
09:34:41 5293 1000 4,70 -1 GDK IYM 647195 123637
09:34:41 5292 22 4,70 -1 GDK IYM 647182 123637
09:34:36 5164 1 4,72 +1 IYM EKN 123635 032188
09:34:36 5162 9 4,72 +1 IYM EKN 123657 032188
09:34:35 5148 10 4,72 +1 IYM EKN 123634 032188
09:34:35 5145 60 4,72 +1 IYM EKN 123633 032188
09:34:03 4618 100 4,70 +1 GDK EKN 647182 032412
09:34:03 4617 878 4,70 +1 GDK UNI 647182 56737
09:34:02 4594 400 4,70 +1 SOE UNI 260492 56737
09:33:53 4384 110 4,70 +1 YKR UNI W14329 56737
09:33:39 4160 812 4,70 -1 GDK UNI 647165 56737
09:33:34 4083 100 4,70 +1 GDK AKM 647165 999
09:33:34 4082 88 4,70 +1 GDK AKM 647165 999
09:33:29 4016 1000 4,70 +1 ADY AKM AV017 999
09:33:21 3891 100 4,70 +1 PIT AKM 500097 999
09:33:17 3816 346 4,68 -1 AKM YKR 136 W69702
09:33:17 3815 100 4,68 -1 EVG YKR 857235 W69702
09:33:17 3814 54 4,68 -1 YKR YKR W03656 W69702
09:33:17 3813 100 4,68 -1 PIT YKR 500068 W69702
09:33:16 3778 1717 4,70 +1 GDK AKM 647133 999
09:33:16 3777 283 4,70 +1 GDK ZRY 647133 000019
09:32:47 3176 217 4,70 +1 AKM ZRY 999 000019
09:32:47 3175 183 4,70 +1 AKM IYM 999 123627
09:32:45 3146 1231 4,70 +1 KCM IYM 91003 123627
09:32:45 3145 103 4,70 +1 KCM IYM 91003 123639
09:32:45 3144 666 4,70 +1 KCM TBY 91003 E376
09:32:43 3095 124 4,70 +1 YKR TBY W69441 E376
09:32:27 2810 2210 4,70 +1 EKN TBY 032361 E376
09:32:27 2809 200 4,70 +1 EKN SKY 032361 000039
09:32:27 2808 340 4,70 +1 EKN AKM 032361 999
09:32:27 2807 250 4,70 +1 EKN FNY 032361 LM004
09:31:43 1832 50 4,70 +1 FNY FNY S7001 LM004
09:31:43 1831 50 4,70 +1 FNY AKM S7001 999
09:31:41 1783 285 4,68 -1 YKR AOL W03656 WBC04
09:30:58 1055 161 4,68 +1 YKR YAT W03656 X5408
09:30:37 724 100 4,68 YKR AKM W03656 999
09:30:19 287 200 4,66 DZY FNY LM002
anlamıyorumm yaa;
adamlar, 4,68 den aldılar kağıdı, 4,72 yaptılar,
tahtası dengeli hatta güzel iken;
35.000 - 17.000 iken,
kağıdı vere vere 4,62 ye kadar indirdiler.
bunları yazarkende bir baktım, 4,70 olmuş
BidSum BidOrder BidAmount BidPrice Arrow AskPrice AskAmount AskOrder AskSum
12222 10 12222 4,72 +1 4,74 11819 16 11819
22477 5 10255 4,70 +1 4,76 10536 7 22355
34177 4 11700 4,68 +1 4,78 1700 4 24055
44522 3 10345 4,66 +1 4,80 14980 22 39035
54935 4 10413 4,64 +1 4,82 3800 6 42835
54935 42835
resmen oyun oynuyorlar...
4,70 den 4,90 na çıktılar,
tek tuş ile, 4,80 ne indiler
4,84 iken, tek tuş ile 4,76 yaptılar.
Bu İŞlemler PaŞa PaŞa Mal BoŞaltma Gİbİ Gelİyor Ne Dersİnİz.....
zxc36284
12-04-2005, 21:16
cık değil
peki ya nedir? yarın durum neolacak allah aşkına birisi iyi bişeyler söylesin bunalıma soktu bu kağıt beni klafayı resmen yedim yaaaa. ne bekliyor o kadar da talep olmuş trabzona lanet lanet lanet olsunnnnnnnnnnnnnn :vurkafa: :vurkafa: :vurkafa: :vurkafa: :vurkafa: :vurkafa: :vurkafa: :vurkafa:
3,70 den halka arz beklentisini aldılar
5 - 5,5 den çıktılar
deniz yatırım bugün mallanması ilginç
yarın ve sonraki gün çıkış beklentisi olabilir en azından %10
böyle bir günde aşağı düşmedi vaybeee...
var bunda bir iş...
arkadaslar bölünme tarihiyle ilgili bir bilgi varmı elinizde :düsün:
motherboard_
13-04-2005, 13:54
evet ne zaman bölünecek ve trabzonspor ne zaman işlem görmeye başlıcak bilen varsa paylaşabilirmi lütfen?
northwind
13-04-2005, 13:58
Trabzon cuma gunu,bolunme konusunda henuz bir aciklama yok...Ben bu kagittan zamaninda basabas cikip kurtulmustum,cuma gunu Trabzon un olasi tavanlari cikis icin firsat yaratabilir ,aksi taktirde bir sure dusey ve yatay hareket devam eder diye dusunuyorum ama bu denyonun ne yapacagini tahmin etmek cok zor...
motherboard_
13-04-2005, 14:14
trabzona 8 kat talep geldiğine göre birkaç tavan yapabilir bence
denizci kardeşler nedir bu suskunluk durumla ilgili bilgisi olan varsa ltf.aydınlatsın.
buralarda s. gibi kaldık breee..
:vurkafa: :vurkafa: :vurkafa: :vurkafa: :vurkafa: :vurkafa: :vurkafa: her geçen zaman içerisinde devamlı eriyoruz.Bu nezaman tersine dönecek?Bugün yarın diye diye iyica battık .
:hayır: :aglayan: :hmm: :nnee: :nnee: :aglayan: :aglayan: :aglayan: :aglayan: :aglayan: :aglayan: :aglayan: :aglayan: :aglayan: :aglayan: :aglayan: :aglayan: arkadaşlar DNZYO ile ilgili çıkışın büyük olup olmadığını bir de neyapmamız gerektiği konusunda bilgisi olan varsa ltf yardım etsin maliyet525 iyice battım tşk....
:hayır: :aglayan: :hmm: :nnee: :nnee: :aglayan: :aglayan: :aglayan: :aglayan: :aglayan: :aglayan: :aglayan: :aglayan: :aglayan: :aglayan: :aglayan: :aglayan: arkadaşlar DNZYO ile ilgili çıkışın büyük olup olmadığını bir de neyapmamız gerektiği konusunda bilgisi olan varsa ltf yardım etsin maliyet525 iyice battım tşk....
allah sabırlar versın kardes ama tek umut olarak ts nın tahtasının acılması vede tavan olması ozaman belkı bu kagıtta onunla beraber hareket eder.egerkı hareketlenmezse bedellı olayına kadar bısrsey olmaz.burda bır cok kısı uyarıda bulundular cıkın dıye keske ozaman cıksaydın kagıttan cunkı beklentı alınır beklentı bıttıkten sonrada herkes cıkmıs olur.ınsallah zarasız cıkarsın.
sağolasın kardeş biz millet inerken binmisiz meger.bizim bir daire parası gitti bu borsada zaten. :aglayan: :aglayan: :aglayan: :aglayan: :vurkafa: :vurkafa: :vurkafa: :vurkafa: :aglayan: :aglayan: :vurkafa: :vurkafa: :vurkafa: :aglayan: :aglayan: :vurkafa: :vurkafa: :aglayan: :aglayan:
Trabzon cuma gunu,bolunme konusunda henuz bir aciklama yok...Ben bu kagittan zamaninda basabas cikip kurtulmustum,cuma gunu Trabzon un olasi tavanlari cikis icin firsat yaratabilir ,aksi taktirde bir sure dusey ve yatay hareket devam eder diye dusunuyorum ama bu denyonun ne yapacagini tahmin etmek cok zor...
:) :) :)
zxc36284
13-04-2005, 22:41
yarın biraz çıkış yapar mı acaba nedersiniz? yoksa yarın ilk seansta 3,80-3,90 doğru yönelmeye başlayabilir....
yarın biraz çıkış yapar mı acaba nedersiniz? yoksa yarın ilk seansta 3,80-3,90 doğru yönelmeye başlayabilir....
ben burdaki bir aracı kurumu aslana benzetiyorum
insallah kükremesini bilir :D
Arkadaşlar şu yazının derinlikte ne demek istediğini açıklayabilirmisiniz? tşkl.
DENIZ YATIRIM ORTAKLIGI A.S., IHRAC EDECEGI 4.995 BIN YTL TUTARINDA BEDELLI
(NAKIT ARTIRIM) HISSE SENEDININ KAYDA ALINMASI ICIN SERMAYE PIYASASI
KURULU NA (SPK) BASVURDU.
KURUL, BASVURUYU INCELEMEYE ALDIGINI BILDIRDI.
KONUYA ILISKIN ACIKLAMA SPK HAFTALIK BULTENI NDE YAYINLANDI
northwind
14-04-2005, 12:37
Haber eski, bedelli icin spk ya basvuruldu deniyor ama son durum da bu izin alindi zaten adamlarin keyiflerine kalmis ne zaman isterlerse bedelli tarihini aciklayabilirler...
Haber eski, bedelli icin spk ya basvuruldu deniyor ama son durum da bu izin alindi zaten adamlarin keyiflerine kalmis ne zaman isterlerse bedelli tarihini aciklayabilirler...
ÇOK TEŞEKKÜRLER. :tamam:
neden bu kadar sürünüyoo bu kagıt bu hafta bir bilen varmı?? :mad:
Herhalde Yarinkİ Trabzon Hİsselerİnİn Borsada İŞlem GÖrmeye BaŞlamasi Sebebİyle Mal Topluyor Gİbİ Gelİyor Bana.panİk Havasi Yanİ
saol dostum use 001 insallah dediigin gibidir bende öyle tahmin ediyorum umarım haklı cıkarız
:vurkafa: Borsada İyİ Kiyim Yaptilar Breee İyİce Telef Olduk Yarina İnŞallah Beklentİmİz Gİbİ Alim Gelİr De Rahatlariz.tÜm Hİssedar ArkadaŞlara GeÇmİŞ Olsun Dİyorum.Şu Denİzden SÖrf Yaparak Çikmak ÜmÜdİ İle SaĞlikli HoŞ Kalin ... :vurkafa: :vurkafa: :vurkafa: :vurkafa: :vurkafa: :vurkafa: :aglayan: :aglayan: :aglayan: :aglayan: :aglayan: :aglayan: :aglayan: :aglayan: :aglayan: :aglayan: :vurkafa:
manifesto17
14-04-2005, 21:30
sabır.sabır. Geçen yıl da böyleydi. Sonra atladık ama trenin son vagonuna bile yetişemedik...Bu sefer biraz pahalı bilet alınsa da 1.mevkide gitmek var...
sabır.sabır. Geçen yıl da böyleydi. Sonra atladık ama trenin son vagonuna bile yetişemedik...Bu sefer biraz pahalı bilet alınsa da 1.mevkide gitmek var...
dostum gecen senede mi böyle süründürmüslerdi kagidi insallah gecen sene gittigi yerlere gider benim maliyet baya bi yüksek sizce gidecek mi yarin yada ne zamanaa kadar sürünürüz böyle :confused:
manifesto17
15-04-2005, 02:25
Trabzon olayında bir dalga yapacaktır bence.Al sat fırsatı verirse denenebilir.Ama bugünkü düşüş ciddiydi.Bedelli ve kıstasları götürecek bundan sonra vaktiniz varsa ne ala.Bu denyo(teşk.sn northwind) hep söylentilerle yürüdü.Geçen yıl da dahil.söylentiler ayyuka çıkınca sapıtıyor işte.Tepki gelecektir.Panik yapmayın derim.
trabzon nezaman açılıyor?
arkadaslar battik :vurkafa: :vurkafa: :vurkafa: :vurkafa: :vurkafa: :vurkafa: :vurkafa: :vurkafa: :vurkafa:
geçmiş olsun. hisse pazarlayanlar saolsun.
:aglayan: Allah Sabir Selamet Versİn.ben Batsamda Buradayim Trenden İnmeyeceĞİm .sİzlerede Tavsİye Ederİm...zaten ÖlmÜŞÜz. :aglayan: :aglayan: :aglayan: :vurkafa: :vurkafa: :vurkafa: :vurkafa:
northwind
15-04-2005, 12:37
Bir suru uyari yapilmisti,bence kimseyi suclamayin...
Kanaatİmce Bu DÜŞÜŞ Genel Bazda Borsadan Kaynaklaniyor.elbet Spek Cazİphale Gelen Hİsselerden Kapacaktir.trabzon Spor AtaĞa KalktiĞi Zaman Trenden İnenler TÜh Dİyecekler.Şİmdİ Bİzİm DedİĞİmİz Gİbİ.her İnİŞİn Bİr De ÇikiŞi Vardir.
:vurkafa: :vurkafa: :vurkafa: :vurkafa: :vurkafa: :vurkafa: :vurkafa:
BALLI-BABA
15-04-2005, 13:42
trabzon nezaman açılıyor?
ya beni gülmekten öldürdün yaaa
hissee kan kırmızı güldüreyim dedim...
ama birtek sen güldünnn.. :)
ulen dun ts ıle hareket yapar dıye zıpladık aldık kagıdı bugunde kacamadık kagıttan ne guzel ıcerı gırdık bosu bosuna hay ben senın gıbı sansın.aklıma edeyım.kendıme ceza vermem lazım.macera aradık kendımıze sımdı nasıl yırtarız dıye dusunuyoruz:(
ulen dun ts ıle hareket yapar dıye zıpladık aldık kagıdı bugunde kacamadık kagıttan ne guzel ıcerı gırdık bosu bosuna hay ben senın gıbı sansın.aklıma edeyım.kendıme ceza vermem lazım.macera aradık kendımıze sımdı nasıl yırtarız dıye dusunuyoruz:(
KARDEŞ SANA KATILIYORUM.ÜÇBEŞ KAZANALIM DEDİK SERMAYAYİ %40 ortalama kaptırdık .Ya bizim nasibimiz yok yada oyuncular acımadan eziyor.Kaçarız diye PAT diye düşürmüyorlar.Acıtmadan işlerini bititriyorlar.Ş.ler
:vurkafa: :vurkafa: :vurkafa: :vurkafa: :vurkafa: :vurkafa: :aglayan: :aglayan: :aglayan: :aglayan:
bence ümitsizliğe gerek yok inerken nasıl indiyse çıkarkende öyle çıkacaktır çünki ellerinde zaten yüklü mal var, kolay kolay çıkamazlar. sadece benim görüşüm.
bence ümitsizliğe gerek yok inerken nasıl indiyse çıkarkende öyle çıkacaktır çünki ellerinde zaten yüklü mal var, kolay kolay çıkamazlar. sadece benim görüşüm.
ARKADAŞIM KİMLERDE NE VAR GÖSTER Bİ BAKALIM DA MORAL OLSUN BİRAZ.NEREDEYSE YILBAŞI FİYATINA GELDİ.KAR HESAP EDERKEN AŞIRI ZARAR ETTİK. :aglayan: :aglayan: :aglayan: :aglayan: :aglayan: :aglayan: :aglayan: :vurkafa: :vurkafa: :vurkafa: :vurkafa:
vay vay vay neolmuş bu kağıda böyle ortalık kan gölü.... allahtan tam zamanında çıktım... çıksam ne olmuş.. tükteksten 0.95 maliyetle bizde içerdeyez..
herkese geçmiş olsun...
beterin beteri yoksa buralar son durak...
önümüzdeki haftadan umut var..
motherboard_
16-04-2005, 22:59
FİYAT 4.76 ÜZERİNDEN HESAPLANMIŞTIR
DNZYO 'nın ABD¢ bazında fiyatı 352,071¢ ve destek seviyeleri haftalık 352,071¢, 3 aylık 270,718¢, 6 aylık 233,992¢, yıllık 222,602¢ olmuştur. Şirketin 12 aylık destek seviyesine düşmesi için hisse fiyatının -36,8% azalması gerekmektedir (düşüş potansiyali).
DNZYO 'nın ABD¢ bazında fiyatı 352,071¢ ve direnç seviyeleri haftalık 358,862¢, 3 aylık 407,083¢, 6 aylık 407,083¢, yıllık 424,947¢ olmuştur. Şirketin 12 aylık direnç seviyesine ulaşabilmesi için hisse fiyatının 20,7% artması gerekmektedir (artış potansiyali).
AYRINTILAR BURDA
http://www.borsa.net/hisse_ozet.asp?Company=DNZYO
northwind
17-04-2005, 19:27
Vestel beyaz esya halka arz basvurusu onaylandi,bu seviyeler oldukca dusuk,onumuzdeki hafta tepki gelecektir ama bu tepkinin fazla guclu olacagini sanmiyorum...
bir şey gelsinde.......durup dururken bu kağıttan edindik kelaynak gibi...............
gelmesine gerek yok arkadaşımm.. motherboard_ ın dediğine göre düşüş bitti
hadi hayırlısı
dostlarım yakında bu hissemizde tavan serileri bekliyorum sadece bana öyle geliyor neden diye sormayın bu kadar düşmüşken bende de olsun atayım koyayım bir kenara % 100 kar etmeyi düşünüyorum hadi hayırlısı. hissemiz şu anlarda 3,44 deyken 6 lara ulaşması benim için çok güzel bir rüya olurdu. ne güzel olurdu bende dursunda belki rüya gerçek olur.
northwind
18-04-2005, 13:51
Vestel beyaz esya halka arz basvurusu onaylandi,bu seviyeler oldukca dusuk,onumuzdeki hafta tepki gelecektir ama bu tepkinin fazla guclu olacagini sanmiyorum...
Birak tepkiyi senet taban oldu ama asil korku ikinci seans cunku bu dusus tamamen dis borsalarla alakali ve speklerde bunu sonuna kadar kullaniyor,islem hacminin dusuk olmasi nispeten iyi ama boyle giderse panik satislari artarak devam edebilir.Ben sahsen 5.00 dan maliyetine verdigim senetlere bu fiatlardan bile alim yazmaya korkuyorum....
öğleden sonra tabandan alırız.....................
northwind
18-04-2005, 14:25
Daha yeni farkettim,vestel beyaz esya nin halka arzi onaylandi yazmisim,yanlis olmus...
dogrusu konuyla ilgili spk ya basvuru yapildi olmaliydi,duzeltir,ozur dilerim...
tahtada milleti kekliyorlar söyleyeyim 1.000 lot 1.000 lot alıp 30.000 lot geçiriyorlar
yükselişlerde bilgili insanlar gani
düşüşlerde ise kimsecikler yok
demekki bilgiler sadece yükselişlerde iş görüyor.
bilgiyse tabiii :)
AngelHeart
20-04-2005, 18:30
ben iki gündür al-sat la zararımı karşıladım ama maliyetim düşüktü...maalesef yüksek maliyetli arkadaşların al sat yapmaları çok zor...al-sat fırsatı her zaman verecektir bu kağıt bundan sonra.bence.
saygılar
5000 den 3000 gelmiş bir kağıt
yaklaşık %60 kaybettirmiş (kesin hesap yapmaya vaktim yok)
kağıdı neden bıraksınlar.
yarın öbürgünde vesteli kullanırlar.
yükselişlerde bilgili insanlar gani
düşüşlerde ise kimsecikler yok
demekki bilgiler sadece yükselişlerde iş görüyor.
bilgiyse tabiii :)
birde şöyle düşün düşen hissede kimin ne işi olsun ki !
syn entegre
hisse fiyatları yüksekkenmi girmek gerekiyor.
hisse 5000 ken girenler forumda üzüntülerini bizlerle paylaştı zaten.
hisse düşükken girilmesi daha mantıklı diğilmi?
burası deniz.... fırtınaların eksik olmadığı bir deniz.
sakinken alıp fırtına yaklaştımı güvenli limanlara sığınmak gerekiyor
yoksa kafa tutanları yutuyor.
ne çılgın denizmiş :D :D :D
syn entegre
hisse fiyatları yüksekkenmi girmek gerekiyor.
hisse 5000 ken girenler forumda üzüntülerini bizlerle paylaştı zaten.
hisse düşükken girilmesi daha mantıklı diğilmi?
burası deniz.... fırtınaların eksik olmadığı bir deniz.
sakinken alıp fırtına yaklaştımı güvenli limanlara sığınmak gerekiyor
yoksa kafa tutanları yutuyor.
nerde hareket orda bereket
hareketin olmadığı yerde kazançta olmaz
düşüyorsa sakinleşmesini bekle hareket etmeye başladığında al
hareket etmeyip duruyorsa 1 yıl yatayda gidebilir
Deniz Yatırım'ın DNZYO'daki rolünü bilen varsa söyleyebilir mi? Deniz Yatırım sanki hiç mal çıkmıyor gibi.. yanlışsa düzeltir misiniz.
alacak alıcıyı ve çıkacak malı bulsa çıkacakta nerdeeeeeeee :D
dimyata pirince giderken kalan bulguruda kaybetme tehlikesi var.
ne yapsın garipler bütün gün kahve molası veriyorlar
tahtada at koşturana höst demeyi yemiyor :D
zxc36284
21-04-2005, 22:12
peki ne olacak bu durum ne kadar sürer ne zaman diğerleri gibi çıkışa geçecek???????????
Augustlobster
22-04-2005, 00:02
ya lütfen...bu şirket değerini 1e 70katladı dikkat etmediniz galiba..daha ne?nedemek bu biliyormusnuz piyasa değeri 1e70 katlandı.400milyardan nerelere gitti..arkadaşlar lütfen.siz hala sukadar katbettirdi bukadar geldi..v.s.yani :kucak: :kucak: :kucak:
benim yorumlarımda çıkacak düşecek yok. ister çıksın ister düşsün.
ben neden çıktı neden düştüyü merak ediyorum. (öğrenme amaçlı)
amatorce yorumlarımın nedeni bu.
bir kağıt 1 ken 70 olabiliyorsa bu piyasada (neden oluyor.?)
70 ken neden 170 olmuyor?
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.