View Full Version : ATAYO Ata Yat.Ort.
Pages :
[
1]
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
Objektif
06-02-2004, 18:15
ATAYO Ata Yat.Ort.
calistiginiz araci kurumun kagidini almayin
cok fena tokatliyorlar :D
mehmetengin
09-04-2004, 11:04
yazacak birseyi olan yokmu?
Arkadaşlar bu kağıtta olan yok mu..??
ali desidero
11-09-2004, 03:20
ben biraz aldım ama fena halde pişmanım, bu nasıl az bir işlem hacmi. satsak satamayacaz kaadı. bu seviyelerde taban yapmış gibi gözüküyodu, ama süründürme olasılığıdayüksek gibi :(
ali desidero
14-09-2004, 22:30
Arkadaşlar bu kağıtta olan yok mu..??
yaa, aldim bakalim, spek kardes bi gun kaldirek de biz gorecez. :dolar:
ema ciktimi yahsi cikacek, ayrilcakda gelcek. ama ne vakit, bilinmez? :roll:
supersonic
21-09-2004, 11:30
En ucuz bu kalmış gibi :D
Biraz da burada kazanalım bakalım.
supersonic
22-09-2004, 09:35
Mavi renkteki ISYAT kıyaslaması. (Öncü)
Mor renkteki MYZYO kıyaslaması. (İkincil)
Hala düşüş trendinin etkisinde olup, bulunduğu fiyatların çok uygun olduğunu düşünüyorum.
supersonic
22-09-2004, 14:32
Şirket
Günkol Güneş En.Klima San.
http://www.teba.com.tr/kurumsal/evaletlerigrubu_gunkol.aspx
Konsorsiyum lideri
Ata Yatırım
Başvuru tarihi
10.06.04
Halka arz planlanan tarih
Ekim-Kasım
Ser.oranı(%}
18,48
supersonic
22-09-2004, 14:34
Ata Yatırım Kurumsal Finansman Müdür Yardımcısı Ayça Arapoğlu, Denizbank'ın
halka arz başarısıyla ilgili olarak şu aşamada bir şey söylemenin mümkün
olmadığını söylüyor. Arapoğlu, Ata Yatırım olarak bu dönemdeki ilk halka arz
olan Denizbank'ta konsorsiyuma katılmadıklarını, buradaki gelişmeleri izledikten
sonra diğer halka arzlarla ilgili olarak stratejilerini belirleyeceklerini ifade
ediyor.
Günkol Güneş Enerjisi'ni Denizbank'ın başarısına göre gündeme taşıyacaklarını
anlatan Arapoğlu, bu yıl içinde halka arzı gerçekleştirmek istediklerini, ancak
piyasa şartlarının da buna izin vermesi gerektiğini kaydediyor.
Kaynak: EKONOMİST 19/09/2004
supersonic
23-09-2004, 09:38
Logaritmik bakış
supersonic
23-09-2004, 09:41
ATAYO / ISYAT / XYORT kıyaslaması
Mavi: ISYAT
Yeşil: XYORT
Buna göre, ATAYO'nun önünde %50 yi aşkın yükseliş potansiyeli görünüyor.
supersonic
23-09-2004, 09:43
Logaritmik bakış, son direnç (bugün için 6200)
supersonic
23-09-2004, 09:47
3 grafiğe 1 yorum: :)
Diğer YO lardaki talep ile birlikte 6200 deki direncini geçmesi sonucunda kısa vadede 8000 TL civarına bir atak yapması mümkün gözüküyor. Geçmişte hep XYORT endeksi ile paralel fiyat hareketleri sergilemiş olan bu hisse şu an için endeksinden %58 ucuz işlem görüyor.
camarors
30-09-2004, 15:48
3 grafiğe 1 yorum: :)
Diğer YO lardaki talep ile birlikte 6200 deki direncini geçmesi sonucunda kısa vadede 8000 TL civarına bir atak yapması mümkün gözüküyor. Geçmişte hep XYORT endeksi ile paralel fiyat hareketleri sergilemiş olan bu hisse şu an için endeksinden %58 ucuz işlem görüyor.
Tebrikler, iyi yakalamissin.
Buralardan verecek malim yok benim.Eski zirvelerine yaklassin azaltmaya baslarim.
sartar2000
08-10-2004, 22:39
Arkadaşlar yatrım ortaklıklarına baktığımda bu hisseyi nasıl görmedim dedim!Bu hisse lot sayısı olarak 246 binlot sayısı var.Bu gün baktım kipa ondan önce uçak,bosh fren,Fmzip,kent gibi bir çok pahalı hisse gitmiş.Ve Ata yo gibi karlı ve tanınan bir hisse nasıl gitmedi dedim kendi kendime baktım birde halka arz olayı var onu araştırdım.Günkol Güneş Enerjisi'ni halka arz yaparlarsa ne olur?Ve takaslara baktım ve tahtanın durumuna alıcı satıcıda isteksiz.Alan birileri var yavaş yavaş alıyor gibime geldi.Evren yo gibi uyuz hisseler bile gitmiş.Şu an diplerde olan ve bu halka arz haberi netleşirse ve tskyo ve arfyo gibi hisselerin gidişini gördük.Bence bu lot sayısı az olan hisse mutlaka birilerinin itmesi ile gidecektir piyasa bile uçurabilir.Birde kağıt toplu.Takaslarına bakmalı.Neyse sadete gelelim.Bence izlenmeli bu sadece benim tespitim.Lot sayısı az olan ucuz kalmış bu gibi özellikle yatırım ortaklığı hisseleri yukarı zirve yapmaları daha çok olanaklıdır.Saygılar
AMAAAA KAZANÇLI BURDA YOK :eek: BU OLAMAZZZ :eek: HAYIR HAYIR MÜMKÜN DEĞİL :D :D :D
az kaldı tavan olsun gelir şimdi:D
kazancli
29-12-2004, 12:19
atayoyla ilgilenmiyorum arkadaşım:)
maşşallah pes yani bütün hisselerde varsın helal sana ;)
kazancli
29-12-2004, 12:24
bugun bir tavanım var nasıl olsa atayoya sinir oldum arada bir cmlojumun önüne geçiyor en çok artanlarda:)
kazancli
29-12-2004, 12:36
neyseki düştü cmlojum yukarıda tek başına kaldı:)
AMAAAA KAZANÇLI BURDA YOK :eek: BU OLAMAZZZ :eek: HAYIR HAYIR MÜMKÜN DEĞİL :D :D :D
:D :bravo: :D
kazancli
29-12-2004, 12:46
***atayo*** Ata Yatirim Ortakligi A.s. Ile Ilgili Olarak Ata Yatirim Menkul
Kiymetler A.s. Nden Gelen Yazi: 27.12.2004 Ve 28.12.2004 Tarihlerinde Ata
Yatirim Ortakligi A.s. Hisse Senetleri Ile Ilgili Olarak 7.250/7.450 Tl Fiyat
Araligindan 1.647.000 Adet Alim Islemi Sirketimizce Gerceklestirilmistir.
Sirketimiz, Ata Yatirim Ortakligi A.s. Nin Ortagiolup, 23 Aralik 2004 Tarihi
Itibariyle Pay Orani % 63.62 Dir. 27 Aralik 2004 Ve 28 Aralik 2004 Tarihlerinde
Borsa Dan Toplam 1.647.000 Adet Alis Yaparak Pay Orani % 63.95 Olmustur.
***atayo***
kazancli
29-12-2004, 12:49
:D :bravo: :D
tavan olan kağıdım cmloju bu kadar alkışlamadınız, ????
tavan olan kağıdım cmloju bu kadar alkışlamadınız, ????
Sevgili dostum alın onuda alkışlıyorum... CMLOJ için :bravo: ... :D
Ve birde ricam olacak dokunduğunuz kağıt uçuyor maaşallah, zahmet olacak ama şu benim ADEL ve LİNK'e de bi el atsanız... Eşek ölüsü gibiler kalkmıyorlar birtürlü... :D :D :D
kazancli
29-12-2004, 12:57
yanlış anladım kusura bakmayın
yanlış anladım kusura bakmayın
Öğlenden sonra bekleyelim mi tavanları?
:D :D :D
***atayo*** Ata Yatirim Ortakligi A.s. Ile Ilgili Olarak Ata Yatirim Menkul
Kiymetler A.s. Nden Gelen Yazi: 27.12.2004 Ve 28.12.2004 Tarihlerinde Ata
Yatirim Ortakligi A.s. Hisse Senetleri Ile Ilgili Olarak 7.250/7.450 Tl Fiyat
Araligindan 1.647.000 Adet Alim Islemi Sirketimizce Gerceklestirilmistir.
Sirketimiz, Ata Yatirim Ortakligi A.s. Nin Ortagiolup, 23 Aralik 2004 Tarihi
Itibariyle Pay Orani % 63.62 Dir. 27 Aralik 2004 Ve 28 Aralik 2004 Tarihlerinde
Borsa Dan Toplam 1.647.000 Adet Alis Yaparak Pay Orani % 63.95 Olmustur.
***atayo***
Bu işlemi ve son günkü işlemleri yorumlayabilecek arkadaşların düşüncelerini bekliyorum.
NALBANT1
13-01-2005, 23:48
Arkadaşlar atayo bi hareket sinyali geldi. 9000 olacakmışşş.mışşş.stelerde yazmışlar gene, uzun zamandır takip ediyorum, boş yok.
:tamam: :dolar: :dolar: kağıdı salmıyorlar .bu yazından sonra umarım gevşerde bizde alırız.hedef 12 bu aralar.kısa vade için 9000 tabiki hayal. :tamam:
AngelHeart
01-03-2005, 10:53
çok komik bir kağıt bu ya:) borsa çıkıyormuş iniyormuş hiç umurunda değil...öyle sfenks gibi duruyor:)
çok komik bir kağıt bu ya:) borsa çıkıyormuş iniyormuş hiç umurunda değil...öyle sfenks gibi duruyor:)
hakl1s1n c1dden bende izliyrm t1k tok...
camarors
02-03-2005, 01:16
:bravo:
sukufe42
02-03-2005, 11:44
butun kizlar toplandik sarkişini soyleyelimmi....nedersiniz...
sukufe42
03-03-2005, 00:06
ya arkadaslar bu hissenin reytingi 5 yildiz gozukuyor forumda nedeni...bilen varmi acaba biraz cahilce bir soru sordumsa kusura bakmayin..
camarors
03-03-2005, 03:34
butun kizlar toplandik sarkişini soyleyelimmi....nedersiniz...
Arada beni idare edersiniz artik :bravo:
camarors
03-03-2005, 03:35
ya arkadaslar bu hissenin reytingi 5 yildiz gozukuyor forumda nedeni...bilen varmi acaba biraz cahilce bir soru sordumsa kusura bakmayin..
Yukaridaki "rating" yazisina tiklayip puan verebilirsin.
sukufe42
03-03-2005, 11:08
cok sagol gardes ...
buraya bayan eli değdi .artık düzelir umarım.
ALCAK GÖNÜLLÜK YAPIP YARIN ZATEN YÜKSELECEKTİ
DESEMİYDİM. :evil:
:vurkafa: bugun son dakikada 7 den 7.15 oldu. yarın devam edermi ki :confused:
sukufe42
19-03-2005, 17:12
sevgili arkadaslar şimdi size bir komple teorisi anlatacagim...evvala bu hayali ama mantili HATTA METEL FİRTİNADAN BİLE....neymiş bu komple teorisi sevgili arkadaslar bu globallesen ekonomide araci kurumlar hisse komisyonlari ve yaptiklari işlerle ayakta kalmalari zor...hele hele borsaya yeni katilacak vatandas olursa onlari bankalar kaptirmaz...BEN DİYORUM Kİ ARACİ KURUMLAR YATİRİM HOLDİNGE DONUŞMEK ZORUNDA; KURTULMAK İCİN UZUN VADE İCİN DİYORUM..EEE BUNUN KOMLOSU NERDE DİYECEKSEN ; ODA SUDURKİ HAYALİ OLARAK DİYORUM MESALE ATA YATİRİM HOLDİNGE DONUSTU BUNUN İCİN SEMEYE ARTİRACAK BU ARTİŞ 1/20 ORANİNDA BEDELSİZ OLDU NDİYELİM burda birparentez acacagim(diyeceksinizki patron manyak mi niye cebinden bu kadar parayi sirkete gomsun bende diyorum ki eger hisseler in %90 ya patronun edildeyse ne zarari olurki fiyat hareketinden fazlasini kazanir) ilave olarak birde yabanci amerikan yatim fonu ile ortak oldi desek globalgibi OZAMAN BOYLE BİR HİSSENİ PİYASA DEGERİ GLBAL HOLDİNG GİBİ 100MİLYON DOLAR OLMAZMİ YANİ 40 KATİNA CİKMAZMİ...tekrar soyluyorum buda hayalibir borsa komle teorisi...
camarors
19-03-2005, 21:21
sevgili arkadaslar şimdi size bir komple teorisi anlatacagim...evvala bu hayali ama mantili HATTA METEL FİRTİNADAN BİLE....neymiş bu komple teorisi sevgili arkadaslar bu globallesen ekonomide araci kurumlar hisse komisyonlari ve yaptiklari işlerle ayakta kalmalari zor...hele hele borsaya yeni katilacak vatandas olursa onlari bankalar kaptirmaz...BEN DİYORUM Kİ ARACİ KURUMLAR YATİRİM HOLDİNGE DONUŞMEK ZORUNDA; KURTULMAK İCİN UZUN VADE İCİN DİYORUM..EEE BUNUN KOMLOSU NERDE DİYECEKSEN ; ODA SUDURKİ HAYALİ OLARAK DİYORUM MESALE ATA YATİRİM HOLDİNGE DONUSTU BUNUN İCİN SEMEYE ARTİRACAK BU ARTİŞ 1/20 ORANİNDA BEDELSİZ OLDU NDİYELİM burda birparentez acacagim(diyeceksinizki patron manyak mi niye cebinden bu kadar parayi sirkete gomsun bende diyorum ki eger hisseler in %90 ya patronun edildeyse ne zarari olurki fiyat hareketinden fazlasini kazanir) ilave olarak birde yabanci amerikan yatim fonu ile ortak oldi desek globalgibi OZAMAN BOYLE BİR HİSSENİ PİYASA DEGERİ GLBAL HOLDİNG GİBİ 100MİLYON DOLAR OLMAZMİ YANİ 40 KATİNA CİKMAZMİ...tekrar soyluyorum buda hayalibir borsa komle teorisi...
Globalin holdingliginin bi hayrini gørmedim, atanin holdingliginden bi numara cikar mi, bilemiyorum.
sukufe42
20-03-2005, 00:36
ilginiz icin teşekurler...kizmadiginiz ve dalga gecmediniz icin ayrica tesekur ederim..
fiyatı 2004 nisan ayındaki fiyatından bile düşük son zamanlardaki iniş çıkışları bir hareketin başlangıcı olabilir ayrıca en son 31.05.2002 de temettü vermiş ondan sonra hiç bir şey yok. Benimki sadece küçük bir araştırma ama değerli Üstadlar küçük bir değerlendirme yaparsa sevinirim. Herkese bol kazançlar ve saygılar
işte grafiği bir inceleyin bakalım.
ha unutmadan bir yıllık grafiği
bilinmezki
28-04-2005, 15:33
3,5 aydır bekledim öğlende satış talimatı verdim.. ve senet yükselmeye başladı.. Demek ki ben tutuyormuşum bu senedi.. töbee töbeeee... başka zararda senedi olan varsa söylesin , eğer bende de varsa satayım da sizler kurtarın..
abilerim, bu hisseleri iyi unutturdular
efendigil
30-05-2005, 20:13
bu kağıt burda neyi bekliyor anlamıyorum.
bu kağıt burda neyi bekliyor anlamıyorum.
spk beklio geçen hafta bi numaralar çekildi ama mala girilmedi, aldılar o gün içerisinde ve ertesi gün 3-4 kademe yüksekten sattılar ellerinde tutmadılar, aslında bana kalırsa iyi bi deneme oldu spk.ün tadı damagında kalmıştır bence yakında toplayıp toplayıp dağıtma yoluna girder de iki aksiyon izleriz.:cheers:
Ata Yatirim Ortakligi A.S.’nin 22.06.2005 tarihinde yapilan Olagan Genel ...
***ATAYO*** Ata Yatirim Ortakligi A.S.’nin 22.06.2005 tarihinde yapilan Olagan Genel Kurul Toplantisi’nda, Sermaye Piyasasi Kurulu’nun Seri:XI, No:20 sayili “Yuksek Enflasyon Donemlerinde Mali Tablolarin Duzeltilmesine Iliskin Usul ve Esaslar Hakkinda Teblig” ve kurulun kar dagitimina iliskin duzenlemelerine tabi isletmelerin yapacaklari kar dagitiminda kurul duzenlemelerine gore hazirlanan mali tablolarda veya yasal kayitlarin herhangi birinde donem zarari olmasi halinde kar dagitimi yapilmamasi gerekmektedir” seklindeki 25.02.2005 tarih ve 7/242 sayili kararina istinaden, a) Sirketin 2004 yili faaliyetlerinde Seri:XI, No:20 sayili “Yuksek Enflasyon Donemlerinde Mali Tablolarin Duzeltilmesine Iliskin Usul ve Esaslar Hakkinda” tebligine gore hazirlanan mali tablolarinda (kar 132.433,00 YTL) ve yasal kayitlarinda (zarar 110.271,00 YTL) donem zarari olmasi nedeniyle kar dagitimi yapilmamasina, b) 2003 yili faaliyetleri sonucu elde edilen ve yasal kayitlarinda ozel yedekler hesabinda bulunan 75.132,55 YTL’lik menkul kiymet deger artisinin gecmis yil karlari hesabina aktarilmasina, c) Turk Ticaret Kanunu’nun 466. maddesi geregi 1. Tertip Yasal Yedek Akceler toplami odenmis sermayenin beste birine ulastigindan, 1. Tertip Yasal Yedek Akce ayrilmamasina, karar verildigi, Sirketin denetimi icin Yonetim Kurulu tarafindan secilmis bulunan bagimsiz dis denetleme kurulusu “Denetim Serbest Mali Musavirlik Anonim Sirketi” nin seciminin onaylandigi bildirilmistir. Genel kurul toplanti tutanagi Gunluk Bulten ekinde yayinlanacaktir. ***ATAYO*** G154455
IMKB BÜLTEN
vizyoner
08-07-2005, 21:04
Göstergelerde görülen alçalan trend çizgisine yapışık ilerliyor.
6.45-6.50 arası süren işlemlerle çarşamba gününe dek yeni bir yukarı hamle yapabilir.
sukufe42
10-07-2005, 09:49
ne iş bu hisseden bi haberi olan varmi beee...
camarors
10-07-2005, 17:04
ne iş bu hisseden bi haberi olan varmi beee...
Beklemeye devam, bakalim... :rolleyes:
sukufe42
16-07-2005, 21:43
:gulen: :gulen: :gulen: atadaki bu satiş baskisi nicin anasina sattigimin hissesinden altin mi cikacak bu bu baskiyi daha once kervitasta gomustum bu baski daha etkil...gorelim ne cikacak.. :bravo: :bravo: :bravo:
atsyo dan c1kan paralar atayo ya girse keske de mi???? :)
bu hisseyi benden baska takip eden yok mu allah ask1na yaaa???
camarors
09-08-2005, 12:30
:D Var sanirim
:D Var sanirim
genel takasa baktım atada 40000 adet vardı şımdı 60000 olmuş hedefı hesaplayın artık
camarors var enigma var yani iki kisi demek ki daha ky gelmedi bu hisseye daha yolumuz war demek ki :dolar: :dolar: :dolar:
hala kimsecikler yok hayret ediorum yaaa, demek ki sayın spk.imizin tahtayı daha cok yukarı cekmesi lazım ky.nin dikkatini cekebilmek için... su 9.30 ün üstünde kapatsak ilk seans ikinci seans da 10.00 üzerinde kapatsak bu hisse için hedefiö 14.00olur
ya ben varım aslında da 9,15 den alıcaktım kaçırdım
kaçan balık büyük oluyor gerçekten
ALİYÜCEL
10-08-2005, 14:06
takasta fazla mal yok birileri özel olarak ilgileniyor ky yada kazandırıyor.tavan kitledi nitekim izlemeye alın arkadaşlar
10 agustos
DENIZ YATIRIM 14,737 9.485 ATA YATIRIM -4,472 9.560
IS YATIRIM 3,873 9.848 MERKEZ MENKUL -4,160 9.504
MEKSA YATIRIM 2,170 9.786 DIS YATIRIM -2,591 9.601
AK YATIRIM 814 9.724 HALK YATIRIM -2,500 9.500
TACIRLER MEN. 640 9.469 OYAK YATIRIM -1,565 10.076
DIGER 1,426 DIGER -8,372
acaip para girişi mevcut bugun, son zamanlarda deniz yat.ın topladıgı gözüküodu zaten tahtadaki payları %12 e kadar yükselmişti, bugünkü 14737 adet alısla daha da yukseldi payları bence daha yola devam edecek gibi, aksam fırsat bulursam atayo daki bu takas hareketlerini daha detaylı arastırıp yazacam...
tabi ilgilenenlere
saygılar
ewwweeeet buyrun bakal1m excelde elcaazlar1mla haz1rlad1m herkese afiyet bak seker olsun, 3 agustosda 7,30 liradan baslayan yükselisle su anki durum aras1nda rahatca k1yaslama yap1labilecek birsekilde haz1rlad1m. görüldügü üzere deniz yat nass1 da topluo hisseyi özellikle bugünkü al1m1yla dün %12 olan yüzdesi bugün %18 e c1km1s, art1k san1orum ki 9,40 atayo için guzel bir destek noktas1 oldu neden mi cunku bugunku al1m cok yüklü ve maliyetleri 9,48 lerde, art1k bu tahtay1 ordan asag1lara b1rakmazlar san1r1m (ama san1r1m yani büyük konusmak da istemem her zamanki gibi :) ) bu arada gözümden kacmayan bisey daha var ki gedik hergun az da olsa al1s yap1o demek ki deniz yat.takilerden bir k1sm1 gediktekilere de haber vermis :gulen:
dün deil evvelsi gün 8,25 ten al1s yapt1m, dün 8,75 ten bi daha ald1m bu sabah 9,10 dan bi daha ald1m, ben ald1kca art1o desem yalan olmaz eheuehuehe, tabi belli de olmaz bu isin sonu bize kapak da olabilir tabii
herkese bol kazanc dilerim
sayg1lar :kucak:
camarors
11-08-2005, 01:30
Verdim 9,70'den 2/3 oraninda, kalanini da yarin veririm, sanirim :düsün: .
camarors
11-08-2005, 01:36
Sadece son bir haftanin takasina bakip karar vermek yaniltabilir, ata satmaya baslarsa altinda kalma ihtimali yuksek. Yarin yukari uzun bi cubukla beraber tabani ve kisa sure icinde 6-7'li rakamlari bulursa hic sasirmam :D . Malin cogunu sattigimdan bøyle dusunuyorum sanirim :D . Kalanin emrini gireyim bari, simdiden :mod:
Sadece son bir haftanin takasina bakip karar vermek yaniltabilir, ata satmaya baslarsa altinda kalma ihtimali yuksek. Yarin yukari uzun bi cubukla beraber tabani ve kisa sure icinde 6-7'li rakamlari bulursa hic sasirmam :D . Malin cogunu sattigimdan bøyle dusunuyorum sanirim :D . Kalanin emrini gireyim bari, simdiden :mod:
ben sizin kadar kötümser deilim ama insallah gereginden fazla iyimser de deilimdir :gulen: bence bugun ilk seans tavan olur ikinci seans da primli acılır sonra tabana dooru salınır ama belki de ööle olmaz :gulen: :gulen:
nihayet 1 lot işlem oldu :)
nihayet 1 lot işlem oldu :)
fırtına öncesi sessizlik bu, 10bin lot alım gelse tavanız direk 2dk sürmez, ama tabi sn spk.imiz bizden daha ii bilir bize beklemek düser
taraftar
11-08-2005, 12:28
Sn.özbakış a bir armağan ....
Sn.özbakış a bir armağan ....
tesekkur ederim sn taraftar nasılsınız??? keske biraz da yorum yazsaydınız sizce ne olur bu hisse?
taraftar
11-08-2005, 12:48
tesekkur ederim sn taraftar nasılsınız??? keske biraz da yorum yazsaydınız sizce ne olur bu hisse?
ne demek .... :)
Böyle senetlerde sizde bilirsiniz teknik yorum pek işe yaramaz ama 10.00 - 10.20 aralığında bir direnci mevcut oranın üzerinde ise 11.80 var..
Senet 7.00 den hızlı bir şekilde geldi...Bugünkü satışlar bu senete yansımadı...
Dikkatli olun derim 10.00 üzerinde ..
SAYGILAR ...
ne demek .... :)
Böyle senetlerde sizde bilirsiniz teknik yorum pek işe yaramaz ama 10.00 - 10.20 aralığında bir direnci mevcut oranın üzerinde ise 11.80 var..
Senet 7.00 den hızlı bir şekilde geldi...Bugünkü satışlar bu senete yansımadı...
Dikkatli olun derim 10.00 üzerinde ..
SAYGILAR ...
tesekkur ederim sn taraftar ben de 11,00-12,00 arasından satıcı olmayı planlıodum bakalım işler istediğim gibi olacak mı?
saygılar
bu seans ki hareketinden ben memnunum acıkcası, dün 9.40-9.50 ler destek olabilir artık denizin son alışından sonra demiştim bugun gercektende ilk 10 dk hiç işlem bile olmadı tahtaya hiç dokunmadılar bile tahta 9.55 ten geri döndü, dediim gibi ben 11-12 arasından satıcı olacam..
son anda 5.000 civarında satış yedi korkuttular valla beni, ikinci seans geri gelecek mi yoksa sikleyecekler mi??? ama kimi sirkeleyecekler ki ky yok ki tahta da %72 i toplu zaten piyasadaki hisselerin, bakalım nolcak
geronim0
11-08-2005, 13:51
Arkadaşlar,size tavsiye niyeti ile değil ama bilgi amaçlı bir yazı yazayım.bu kagıdın takasına bakılınca sizlerde görüyorsunuz ki sadece 5 yada 6 kurum var gerisi boş 2-3 bin lotluk malı olan kurumlar var.suna dikkat etmeniz gerekli DENİZ YATIRIM a ay basından beri yaklaşık 26.000 lot almıs bu ciddi bir rakam ve maliyetleri de yüksek,yani öle kolya kolay çıkılıcak bir mal değil bu rakam,bu sunu gösteriyor,kagıtta bir beklenti var ve su an itibari ile yatırım yapıyorlar gibi ve bu kagıt en az 15.ytl en az diyorum.zaten boş ufak alım ile gidiyor,kendisini 10 un üzerine atarsa zaten tutulmaz gibi,denizi iyi takip etmek gerekli bugün de yaklasık 500 lot almıs.zaten biraz daha alsa tahtanın sahibi olacak neredeyse,bence tutun bu kagıdı olanlar korkmaya gerek yok
sığ bir kağıt için iyimser bir hedef vermişsin sayın geronimo
17000 alıcı 1070 satıcı var toplamda hadi bakalım bekliyoruz.
iki dakikalık işi var öyle deil mi sayın taz?? bence kagıt bugun gayet güçlü bir izlenim bıraktı bende hacim ikinci seans yine dar ben biraz tırstım acıkcası ilk seansın son dakkasında 5000 adet satış yiyince tahta ama ikinci seans yine hacim dar ve kagıt kıpırdamıo 9,70 de takıldı kaldı, bi hareketlilik olacak inşallah ben de bekliorum...
siz aldınız mı???
bugun toplamda alan satan kimler görebilio musunuz siz???? deniz alıcı mı satıcı mı acaba asıl önemli olan o
bende 9,75 den girdim tekniği baya ii gözüküyor. eğer düşerse biraz daha alıp ortalama düşürücem ama gerek kalacağını pek sanmıyorum. hayal kırıklığı yaşamazsak beklentim 12,00 civarı....
walla seytan kulagına kursun hissemiz taş gibi bu bozuk endeksten pek etkilenecek gibi deil, eger sizin bahsettiğiniz o 17.000 alısın cogu deniz yat.ınsa yarın ve sonrası hersey daha da güzel olacak hacimsiz hacimsiz alanın cok oldugu satanın olmadıgı tavanlar yapacaz ama hadi hayırlısı tabiiii, inşallah bu bir hayal olarak kalmaz
son dk golü diye ben buna derim 3 basamak haytt be!
günü artıda kapattık sn taz:) bir günlük dinlenmeye cekildik yarın yola devam inşallah bakalım
10 agustos
DENIZ YATIRIM 14,737 9.485 ATA YATIRIM -4,472 9.560
IS YATIRIM 3,873 9.848 MERKEZ MENKUL -4,160 9.504
MEKSA YATIRIM 2,170 9.786 DIS YATIRIM -2,591 9.601
AK YATIRIM 814 9.724 HALK YATIRIM -2,500 9.500
TACIRLER MEN. 640 9.469 OYAK YATIRIM -1,565 10.076
DIGER 1,426 DIGER -8,372
11 agustos
DENIZ YATIRIM 9,088 9.630 IS YATIRIM -5,760 9.671
ATA YATIRIM 1,453 10.160 ZIRAAT YAT. -1,100 9.691
MEKSA YATIRIM 1,394 9.687 GEDIK YATIRIM -957 9.603
DEHA MENKUL 847 9.936 YAPI KREDI YAT. -898 9.925
VAKIF YAT. 300 9.725 GARANTI YAT. -761 9.649
DIGER 136 DIGER -3,742
deniz yatırım 2 günde 23825 adet hisseyi ortalama 9,54 maliyetle almış oldu, böyle bir alımdan sonra bu hisseye en az %30luk bir prim yaptırsalar fiyat 12,40 olur :dolar: :dolar: :dolar:
tahtada ilk beş aracı kurum dolaşımdaki hisselerin %77 sini toplamış durumda :gulen: :gulen:
bence yarın 2 tavan yapacaktır bu kağıt tabii endeks fazla asagılara gelmesse (hoş bugün tahta etkilenmedi bu endeksin kan kaybından ama neyse)
ben çok olumlu düşünüorum, artık hala küçük yatırımcı da gelmiş deil tahtaya, ben bu hisseyi ne zaman satacam, bu topiğe 30 küsür kişi biriktiği zaman :)
saygılar
not: yarın göreve şehir dışına gidiorum topiği ziyaret edemeyebilirim
supersonık daha oncekı harekette 10 ytl acıklamışdı kendınce beklentısını...ilk sayfalarda var sanırım
daha oncekı harekette 620 alış 830 satmısdım sonra dususde 600 alış 585 zararına verdım kaat nerelere geldi...
ata yo işyattanda ıyıdır
beklenti nedir beklenti işte bütün mesele bu????? beklentisi war mı??? yoksa benim gibi ky lerin takasla ilgisini çekip kafamıza mı cakacaklar tahtayı?
beklenti nedir beklenti işte bütün mesele bu????? beklentisi war mı??? yoksa benim gibi ky lerin takasla ilgisini çekip kafamıza mı cakacaklar tahtayı?
çok sorgulama...
bırak böyle kalsın..
beklenti ahan da bu idi sanırım
alıcı satıcı dengeli bakalım ne olacak ikinci seans......
geronim0
12-08-2005, 13:54
taz alımlara başlıyorum.dikkatli ol.bu hissede hayat var gibi,ama önemli olan bence takasları,çok iyi incelemek gerekiyor.deniz yatırım mal alıyor ama bir başka yerden veriyor.buna dikkatli olmak gerek.çünkü beklenti gerçekleşdi kagıt kar açıkladı.,sanırım bu beklentiyi kullanarak kagıda prim yapdırdılar.ama bu kagıdı da götürmek kolay gibi bence,çok sıg çok burda balıklar bile yüzemez.
taz alımlara başlıyorum.dikkatli ol.bu hissede hayat var gibi,ama önemli olan bence takasları,çok iyi incelemek gerekiyor.deniz yatırım mal alıyor ama bir başka yerden veriyor.buna dikkatli olmak gerek.çünkü beklenti gerçekleşdi kagıt kar açıkladı.,sanırım bu beklentiyi kullanarak kagıda prim yapdırdılar.ama bu kagıdı da götürmek kolay gibi bence,çok sıg çok burda balıklar bile yüzemez.
evet kağıt çok sığ. bence birazda iyi aslında borsa 1200 puan düşerken 2 gündür vermediler malı.dünkü gibi son anlarda yukarı bir hareket bekliyorum. ama endeks dahada düşerse bilemem ne olur. izlemedeyim
geronim0
12-08-2005, 14:08
bu tahta aslında çok rahat ama çok rahat..uçuk rakamlara gidebilir.ya takaslarına bakıyorum.in yok cin yok,2000 lot alsan tahtaya giriyorsun ve %1 lik hissesine sahip oluyorsun.ama yürek işi neden diyiceksiniz bu tahtaya girdinizmi çıkması da o kadar kolay olmaz.zaten o kadar işlem hacmi olmuyor,işlem hacmi olursa dikkatli olmak gerek o zaman tehlike söz konusu olabilir.hadi herkese hayırlı cumalar MÜBAREK kardeşler
bu tahta aslında çok rahat ama çok rahat..uçuk rakamlara gidebilir.ya takaslarına bakıyorum.in yok cin yok,2000 lot alsan tahtaya giriyorsun ve %1 lik hissesine sahip oluyorsun.ama yürek işi neden diyiceksiniz bu tahtaya girdinizmi çıkması da o kadar kolay olmaz.zaten o kadar işlem hacmi olmuyor,işlem hacmi olursa dikkatli olmak gerek o zaman tehlike söz konusu olabilir.hadi herkese hayırlı cumalar MÜBAREK kardeşler
Hayırlı cumalar
geronim0
12-08-2005, 15:18
yanlış bir beklenti ama genede beklenti işte,
geronim0
12-08-2005, 15:44
ama girmek dediğim gibi cesaret işi,her an her şey olabilir,tahta çok sıg işlem olmuyor.dikkatli alım yapmak gerek.
geronimo derinlik ve takasları görebiliyormusun ? verirsen sevinirim
geronimo gerek kalmadı sağol 13000 alıcı 1000 satıcı varmış ayrıca deniz de ilk 5 te işlem yapmamış. bakalım son dk golü bekliyoruz(tabi kendi kalemizde değil )
geronim0
12-08-2005, 16:30
bu tahta öle satıcılı gözükmez .satışlar aktif verilir zaten sıg bir tahta bir de şatış agırlıklı gösterip tahtayı şişirmeye gerek yok.
bu tahta öle satıcılı gözükmez .satışlar aktif verilir zaten sıg bir tahta bir de şatış agırlıklı gösterip tahtayı şişirmeye gerek yok.
yani dahada düşeceğiz anlaşılan :süzgün:
geronim0
12-08-2005, 16:51
yok taz.dikkat edersen hacimsiz düşüş var.tahta öle bariz alıcılı değil
500 lotun üzerinde alış yapan nadir insanlar var.
geronim0
12-08-2005, 17:31
evt dedim ya satıcılı göstermiyorlar tahtayı diye görüyorsunuz son dkkalarda geldi 1000 lik satıslar.demekki tahtaya güvenmemek gerekli,her an hesapda olmayan bir şeyler olabiliyor,ve görülüyor ki kaça verdiği önemli dğeil herhengibir fiyattan verebiliyorlar.bu da ortalamasının düşük oldugunu gösteriyor.
geronimo gerek kalmadı sağol 13000 alıcı 1000 satıcı varmış ayrıca deniz de ilk 5 te işlem yapmamış. bakalım son dk golü bekliyoruz(tabi kendi kalemizde değil )
yedik yahu golü. hadi geçmiş olsun :süzgün:
hiç bişey olmaz merak etme sn taz, bugun bile para girişi mevcut tahtada, bugun işlem hacmi çok azmış üstelik tahta taş gibi hocam dont panic, endeks yataya girsin yada artsın atayo daucusa gececek ben sıkı sıkı yapıştım sonuna kadar tutacam maliyetim düşük zaten benim pazartesi yada en fazla salı hersey cok güzel olacak!
geronim0
13-08-2005, 11:18
tahta saglam gibi duruyor su an için.ama gelecek ne gösterir bilemem.denizin 54.000 lotu olmus bosuna olmamısdır illaki bu mal.eger %30 için olmussa bu mal yazık.ama düşünüyorum da gerçi hep böle iyimser düşünmeden kaybediyoruz biz bu borsada,neymiş adam silkeleme oluyor,yok bilmem ne ama bir bakıyoruz ki gerçekten de mal çıkılıyor,sonra o kagıdın sahibi oluveriyoruz.
özbakısa bir yerde katılıyorum ben bence de kar da açıklamıs ,ve olası muhtemel bir 12-13 leri görür gibime geliyor .izleyip göreceğiz.
hiç bişey olmaz merak etme sn taz, bugun bile para girişi mevcut tahtada, bugun işlem hacmi çok azmış üstelik tahta taş gibi hocam dont panic, endeks yataya girsin yada artsın atayo daucusa gececek ben sıkı sıkı yapıştım sonuna kadar tutacam maliyetim düşük zaten benim pazartesi yada en fazla salı hersey cok güzel olacak!
bakalım ne olcak borsa toparlanmaya başlasında.... izlemedeyiz inşallah iyi olur
yorum için teşekkürler sn ozbakıs
arkadaşlar denizin durumunu görebilen var mı? alıştamı satışta mı ?
nasılsınız sayın taz? ben tutuorum hala hacim düşük bu son gün sanırım artık yukselişe devam etmemiz lazım yoksa trendimizin eğimi küçülecek ben bugun 8.85 ten bi daha alım yaptım az bir miktar daha
ben dişlerimi sıktım bekliyorum valla. 8,80 nin altı kabus olur direk 8,35 te direnç var. sonra çıksın diye duaya gideriz herhalde. yanlız bugün deniz satıcılarda 3. sırada ne olacak bilmiyorum.
hadi ya kaç adet satışı var denizin? belki akşam alır
hadi ya kaç adet satışı var denizin? belki akşam alır
onu öğrenemedim ama alım yapmazsa dahada aşağı gideriz gibi duruyor.
sirkeliolar hocam cok hacimsiz walla para olacak alacaksın bir 5000 tane sasırtacaksın herifleri :) noluo lan biz sirkeledikce millet daha da yapışıo dieyecekler :)
para olsa almayı geçtim elimizdeki parada eriyor gidiyor. artık iyi bi yatırımcı olacak gibiyim. bu kağıttan herhalde 2007 de çıkarız :)
yandı gülüm keten helva......................
yandı gülüm keten helva......................
arkadaşlar kaat 600dan harekete başladı 900 kusurlerı gordu %50 yapar hala uğraşmayın bence karda olanlar versın derım
arkadaşlar kaat 600dan harekete başladı 900 kusurlerı gordu %50 yapar hala uğraşmayın bence karda olanlar versın derım
asıl yükseliş hareketine 7.80 civarından başlamış. eğer % 50 verirse 8.65 civarı oluyor. buda zaten verdiği anlamına gelmez mi? yoksa tamamen duygusal mı davranıyorum :)
hacim yok hocam düşüşlerde bence tepki verecektir, deniz 235 adet satmış bugün sayın taz,takasında bi deişiklik yok, deniz keriz mi peki neden aldı 22,000 adeti 9,40 maliyetle????ben sabredecem bu hafta sonuna kadar allah kerim...
sukufe42
15-08-2005, 23:55
gorende 2-3 binlotunuz var zannedecek 200-300 lot icin konustugunuza degmez yanliş anlamayin... :cheers: :cheers: :cheers: :cheers:
gorende 2-3 binlotunuz var zannedecek 200-300 lot icin konustugunuza degmez yanliş anlamayin... :cheers: :cheers: :cheers: :cheers:
öyle dersen yanlış anlarım walla kusura bakma herkesin senin kadar çok parası olmaya bilir, 2-3 bin lot alacak param olsa walla alırım suan bu hisseyi, ama tabi o zaman ne yaparlar yedirirler mi sana ekmek bu tahtada bilmem, 2-3 bin lotla dolaşımdaki hisselerin %1 ine sahipsin demektir..
taraftar
16-08-2005, 01:17
Hemen geliyor sn.özbakış ... :)
taraftar
16-08-2005, 01:22
sn.özbakış atayo teknik olarak bakılacak olursa senet 7.00 den 10.00 a hızlı yükselişinin geri çekilmesini yaşamakta ...1.62 = 10.00 hedefinden dönen senet te destekler 0.50 = 8.50 ve 0.618 = 8.10 da bulunmakta ...
Senet 3 dalgası içerinde 4.düzeltme dalgasında işlem görüyor..Tekrar yukarı dönüşünde 10.00 da ikili tepe yapabilir....
Eğer 10.00 kırılır ise 11.80 hala hedef olarak görünüyor...
Seneti takas olarak siz biliyorsunuz zaten... :) :) :)
SAYGILAR ...
camarors
16-08-2005, 01:49
Takasa fazla takilmayin, bir yerden alip, baska yerlerden verirler, elinizdeki malla ortada kalirsiniz.
sn.özbakış atayo teknik olarak bakılacak olursa senet 7.00 den 10.00 a hızlı yükselişinin geri çekilmesini yaşamakta ...1.62 = 10.00 hedefinden dönen senet te destekler 0.50 = 8.50 ve 0.618 = 8.10 da bulunmakta ...
Senet 3 dalgası içerinde 4.düzeltme dalgasında işlem görüyor..Tekrar yukarı dönüşünde 10.00 da ikili tepe yapabilir....
Eğer 10.00 kırılır ise 11.80 hala hedef olarak görünüyor...
Seneti takas olarak siz biliyorsunuz zaten... :) :) :)
SAYGILAR ...
ellerinize saglık cok tesekkur ederim saygılar :kucak:
artık ekrana bakamayacağım herhalde. kademeler arası boş bazen 4 basamak fark oluyor. nasıl iştir bu ?
artık ekrana bakamayacağım herhalde. kademeler arası boş bazen 4 basamak fark oluyor. nasıl iştir bu ?
aynen valla cok sinir oldum ben de bakmayacam diom ama merak ediom sn taz:)
kanser ettiler beni tükettiler yaaa bu nassı iş yaaa?
daha da düşecek galiba sn taz satıp asagıdan mı alsam diorum?
dahada düşecek bencede. kasımda askere gideceğim gelince bakarız artık ben umudu kestim şimdilik bence 8,50 yi göreceğiz bu gün sn ozbakis
hacim cok dar yaaa bize bi oyun oynuolar ama nassı bir oyun?
g..te giren şemsiye açılmaz oyunu galiba.
8.40 olduk ne güzel
bu kadar düşük hacimle nie düşürüolar anlamıorum yaaa :(
yok yani adam gibi hacimli düşürsünler biz de adamlar dagıtıo deyip satarız
insallah sabrın sonu selamet olur sn taz :)
iki günde 9,95 ten nerelere geldik yaaa, 12,00 beklerken 8,40 larda sürünüoruz, 9binler hayal oldu birden psikolojik baskıya bak adamların üstümüzde kurduu nerdeeeen nereye
ben maliyet düşürmeye başlıyorum sn ozbakıs burası destek noktası. artık "kaçınılmazsa"yı oynaya başlıyorum.
neresi destek anlamadım ki düştükçe düşüo bu :) la havle ve la kuvvete yaaaa sinirim bozuldu walla
neresi destek anlamadım ki düştükçe düşüo bu :) la havle ve la kuvvete yaaaa sinirim bozuldu walla
sn ozbakıs bu düşüşlerden :vurkafa: sonra akşam içmeye :cheers: gidiyorum isterseniz bana katılın, isterseniz ben size destek olurum :)
saolun sn taz, ben kapatacam ekranı yarın bakmayacam ne yaparsa yapsın ilgilenmiorum bundan sonra
camarors
17-08-2005, 00:31
8'in altinda kapanis zor gibi, gun ici gørebiliriz ama, bence :)
ATA YATIRIM ORTAKLIGI A.S.’NIN 17.08.2005 TARIHLI YAZISI ASAGIYA
CIKARILMISTIR.
`SIRKETIMIZIN 17.08.2005 TARIHINDE YAPILAN YONETIM KURULU TOPLANTISINDA;
SIRKETIMIZ HISSE SENETLERININ NOMINAL DEGERININ 5274 SAYILI KANUNLA DEGISIK
TURK TICARET KANUNU’NUN 399. MADDESINE UYGUN HALE GETIRILEREK BEHER HISSENIN
NOMINAL DEGERININ 1 (BIR) YTL’SINA YUKSELTILMESINE VE SIRKETIMIZIN KAYITLI
SERMAYE TAVANININ 5 MILYON YTL’NDAN 150 MILYON YTL’NA YUKSELTILMESINE, BU
SEBEPLE ANA SOZLESMENIN `SERMAYE VE HISSE SENETLERI` BASLIKLI 11. MADDESININ
TADILINE, YUKARIDA BELIRTILEN ANA SOZLESME TADILI ICIN SERMAYE PIYASASI KURULU
ILE T.C. SANAYI VE TICARET BAKANLIGI NEZDINDE GEREKLI MURACAATLARIN
YAPILMASINA, IZINLERIN ALINMASINA VE GEREKLI IZINLERIN ALINMASINI MUTEAKIBEN
SIRKET ANA SOZLESMESININ 11. MADDESINE ILISKIN TADIL TASARISININ GENEL KURULUN
ONAYINA SUNULMASINA,
KATILAN YONETIM KURULU BASKAN VE UYELERI TARAFINDAN OY BIRLIGI ILE KARAR VERILDI.`
-IMKB-
|
Ne anlama gelir?
g..te giren şemsiye açılmaz oyunu galiba.
8.40 olduk ne güzel
Açılsada o g.. işe yaramaz
bu kaat tavanmı*
Evet
serbest emirle bile alamadım
merak etme ne badireler atlattı o g.. her zaman işe yarıyor.
merak etme ne badireler atlattı o g.. her zaman işe yarıyor.
Ne diim ya ne diim :vurkafa: :vurkafa: :vurkafa:
Kaç gün tavan olucak bakalım
geronim0
17-08-2005, 15:30
kaç gün tavan olacak diye bir şey yok.siz dua edin bu tahta bugün açılmasın.9300 de 12500 lot alıcı kaldı.yani destek.onun asagısı boş tepe taklak geri gelir.satanlar da ak,iş,dış, alanlarda ise deniz,ata,evgin,raymond
dikkatli olamka gerek tahta açılmadan.eger işlem hacmi 27.000 olursa korkun hemen verin malınızı.çünkü 29500 de tahta açılacak.
geronim0
17-08-2005, 15:31
taz bu yüzlükler senin mi yoksa.
geronim0
17-08-2005, 15:33
tahtayı gören varmı arkadaslar
taz bu yüzlükler senin mi yoksa.
yarısı benim yarısı ozbakıs ın :)
termometre
17-08-2005, 15:37
vay b burada havalar ısınmış. sıcaklık 9.30 tek bir lot bile aşağıdan işlem görmemiş
kaç gün tavan olacak diye bir şey yok.siz dua edin bu tahta bugün açılmasın.9300 de 12500 lot alıcı kaldı.yani destek.onun asagısı boş tepe taklak geri gelir.satanlar da ak,iş,dış, alanlarda ise deniz,ata,evgin,raymond
dikkatli olamka gerek tahta açılmadan.eger işlem hacmi 27.000 olursa korkun hemen verin malınızı.çünkü 29500 de tahta açılacak.
Tahta boşalırsa onların zararına...Bir müddet tavan gitmesi onlarında işine gelir
Hem tavan oldu diye almadık..Bekleyeceğiz
geronim0
17-08-2005, 15:40
mantıklı olmak gerekirse,tahta çözülmez ise eger bence bir iki tavan daha gider gibi.eger bugün açılmaz ise eger,deniz yatırım bosuna o kadar malı almadı gibi bence.gayet yüklü bir mal hemde bu bu tahta için küçümsenmeyecek bir rakam.ama buraso bırsa kurtlar sofrası birileri illaki yem olacak bu kurtlara.
geronim0
17-08-2005, 15:47
destek 18900 lot var su an tavanda alıcı.satalarda değişiklik var deniz 3400 lot satmıs,ak,iş,oyak ve dıs satıcı yani ilk 4 de ki satıcılar.alanlar ise ekinciler,raymond,alternatif,
tahta ise 2284 lot ekside .yorumlar size ait.
1 Ağustos(T-2)
1 ATA YATIRIM 92.444
2 IS BANKASI A.S. 24.494
3 DENIZ YATIRIM 18.161
4 AK YATIRIM 14.286
5 DIS YATIRIM 10.902
6 HALK YATIRIM 10.072
17 Agustos(T-2)
1 ATA YATIRIM 87.787
2 DENIZ YATIRIM 54.188
3 IS BANKASI A.S. 20.079
4 AK YATIRIM 13.699
5 DIS YATIRIM 10.706
6 HALK YATIRIM 7.372
7 OYAK YATIRIM 6.411
8 GARANTI YAT. 5.222
Hepsi biraz toplamış Ama DENIZ Y. %300 arttırmış portföyünü...
termometre
17-08-2005, 15:52
madem beklenti oldu neden deniz 3400 sattı
madem beklenti oldu neden deniz 3400 sattı
Sen olsan satmazmısın..Karını bulmuşşun..
ben biraz gevşesede tutacağım arkadaşlar. 3-4 gündür o kadar düşük hacimle düştü ki toplasan bugünki kadardı. bu hacimle bence daha da yukarı gidecek.
316 binde sabitlendi hacim..Kuruş mal satan olmadı ...
ALİYÜCEL
17-08-2005, 17:38
316 binde sabitlendi hacim..Kuruş mal satan olmadı ...
yanlışmı okudum haberi 5trilyondan 150 trilyona arttırıyor sermayeyi arkadaşlar doğrumu haber?tavandan kimse alamamış aldırmaz tabii adam baksanıza mallar gıdımla arkadaşlar.bakalım hergün tavan giderse yeni bir denizyatırım vakası yapabilirler.
yanlışmı okudum haberi 5trilyondan 150 trilyona arttırıyor sermayeyi arkadaşlar doğrumu haber?tavandan kimse alamamış aldırmaz tabii adam baksanıza mallar gıdımla arkadaşlar.bakalım hergün tavan giderse yeni bir denizyatırım vakası yapabilirler.
evet yanlış okudun sermaye tavanını .artırıyor sermyeyi değil :)
CERİTKALE
17-08-2005, 17:41
saolun sn taz, ben kapatacam ekranı yarın bakmayacam ne yaparsa yapsın ilgilenmiorum bundan sonra
Tavan yapmasına sizin adınıza sevindim :)
Nice tavanlara :cheers:
sn taz sizi öpüorum kucaklıorum seviorum helal olsun bize işte bu haftalardır yazıorum çiziorum bu kaadın beklentisi var ama ne deniz bu kadar toplamaz boşa dedim demek ki gerçektende bir beklenti varmış, arkadaslar arastırma sorgulama falan dediler ama yılmadık düşük düşük hacimlerle 9,95 ten kaatı 7,80 lere kadar gectiler sülük gibi yapıştık, inandık, sabrettik, muradımıza da erdik :gulen: :gulen: :gulen:
:cheers: :cheers: :cheers: :cheers:
:kucak: :kucak: :kucak: :kucak:
17 agustos
INTER YAT. 2,500 9.300 IS YATIRIM -4,291 9.206
ALTERNATIF YAT. 2,375 8.808 DENIZ YATIRIM -3,429 9.608
EVGIN YATIRIM 2,300 9.300 AK YATIRIM -2,685 9.328
RAYMOND JAMES 1,997 9.243 OYAK YATIRIM -2,379 8.759
EKINCILER YAT. 1,636 9.140 DIS YATIRIM -1,990 9.506
DIGER 8,191 DIGER -4,225
bugun hissede para cıkışı var olmasına ragmen hisse tavan bunun anlamı ney sizce denizin destegine gerek bile yok çünkü talep çok asırı, bugun deniz ne yapmış 3429 adet ortalama 9,608 den satmış, zaten tavan 9,30 du bu ne demek oluo? deniz sabah seansında almış ucuzdan akşam tavanından vermiş,
versin 3,500 taneden bişey olmaz para cıkışı yapa yapa bu kagıt yarın %20 yapar daha sonrasını bilmem, yarın öglen ikinci tavandan sonra satsam mı diorum ama mal cok cok toplu hala, bu dagılma dagılma deil artı gecen haftalarda 22,000 adet malı zaten 9,40 maliyetle aldıklarını yazmıştım, bu kaat 12,00 lerden geri dönüş yapabilir, ama olsun denizin destegi tekrar gelebilir, bu yıl bu kaat her halükarda iş yapacak hiç yoktan yarın %20 kar edecez bence bu bozuk endekste ilaç gibi :)
saygılar
takasları veriorum yine elcaazlarımla hazırladım daha öncekini de ekleyecem incelemek isteyen olabilir die, tahtanın halen %72 si toplu ama atayo nun zaten %30 undan asagı payını düşürmeyeceini farzetset sıg tahta daha da sıglaşıyor, 200,000 milyarlık bir alışla tahtanın %10 una sahip oluna bilio isteyen girer isteyen girmez (aracılar için konuşuorum ) ama bence 12 i geçince hatta duruma göre 11,00 bir alsat yapmaya çalışacam....
saygılar
ALİYÜCEL
17-08-2005, 21:44
ata yatırım ortaklığında bir deniz yatırım ortaklığı sendromu yaşanabilir...
geçtiğimiz senelerde deniz yatırım ort. 1000 liradan 20000 liraya gitmişti hemde 2 ayda tavan tavan...
bu senette 10000 i kırarsa önünde direnç mirenç kalmıcak...
piyasada 240 bin lot var 120 bini toplu geriye 100 bin civarı kalıyor böyle bir durumdaki senetin ( kent, aslan v.b ) en aşşağı 30000 lira olması gerekiyor...
yarın tavanda 2000 lot alıcıyım... yakalayabilirsem satış hedefim 25000 lira hemde 2 haftada:)
2000 lot biraz zor alırsınız snali yücel size bırakacaklarını sanmam ama gercekten herseye acık bir tahta cok sıg her an hersey alabilir yarın sabah tavandan acılacagı kesin hatta ögleden sonra da tavandan acılacak bence ama ögleden sonra tavanı bozabilirler neden bölee dedim siz bile dediğinizi yaparsanız diger ky daha da fazlasını yapar yarın olmasa bile budediim cuma 2. seans büyük ihtimalle ky.nı kucagına bırakabilirler bu hisseyi saygılar bol kazançlar
kac aydır bu topikte kimse yoktu ben geldim sonra sn taz la kader arkadaşlıgımız başladı, ama tahmin ediorum ki yarın bu topikte 30-40 kişi olur, grnyo da öyle, herkes ucacak kacacak söylentilerine başladı demek ki, milletin agzına ' bana da YO YO YO yaparsın artık' sarkısı dolandı, ben bu hataya iki kere düştüm bi daha düşmemek için kendimi zorlayacam, iki defa dedim 1.si avrasya 4-5 günde %80 kar ettim gereginden fazla tutup ama %20 karla zor bela cıktım, 2.bjk eski tahtasından 4 günde %50 kar ettim %8 karla cıktım , bu üçüncüsü olacak die tahmin ediorum, o yüzden tırsıorum biraz, gereginden fazla ne demek avrasyada da bjk eski de de kimseler yoktu ben maliyetlendiğimde maksimum kar ettim anlarda toppikler de 30-40 kişi birikti işte o an satsaydum uffff cok para kazanacaktım ama yapmadım, ama atayo için biraz erken o yüzden cuma gününe kadar tutacam, tabi yarın bu topikte bize derinliği alanısatanı verebilecek birileri de olursa ona göre davranırız daha saglıklı olur ama ben artık nerde çokluk orda ..okluk olduguna inandım. kalabalıklaştıkca topik insanın gözünü kan bürüo 50 olacak 100 bin olacaga gidio işler, hayaller baslıo işler ..ıcıo, mesela grnyo topiğinde başlamış bu hayaller ...
saygılar
taraftar
17-08-2005, 23:04
Teknik olarak tepkisi bugün güzeldi...Hayırlı kazançlar öncelikle...
Senet te ilk hedef 10.20 eğer orası kırılır isede 12.60 diğer hedef görünmekte...
Senet haberle ilişkin hareket etmekte ve takaslar dediğin gibi ekside kapatmış...
Yarın dikkatli olmanı dilerim...Eğer yarın fiyat boşluğu bırakarak tavan yaparsa ilk seans ve 2.seans tavan bile olmadan fiyat boşluğunu kapatmaz ise kısa vadede senet 12.60 ı görebilir....
Yine de kolay gelsin...
SAYGILAR ...
Şimdi sermayeyi 5 mil dan 150 mil arttıracak
150/5=30 kat
Peki bu bedelli mi olacak bedelsiz mi veya nekadarı bedelli ne kadarı bedelsiz olacak.
Bu 30 kat sermaye arttırımının 5 katını bile bedelsiz yapsalar yinede süper.Tahta sermaye arttırımından sonra sığ olmaktan da çıkar.
Kısa vadede çıkacaklar için hisse sığ...
Şimdi sermayeyi 5 mil dan 150 mil arttıracak
150/5=30 kat
Peki bu bedelli mi olacak bedelsiz mi veya nekadarı bedelli ne kadarı bedelsiz olacak.
Bu 30 kat sermaye arttırımının 5 katını bile bedelsiz yapsalar yinede süper.Tahta sermaye arttırımından sonra sığ olmaktan da çıkar.
Kısa vadede çıkacaklar için hisse sığ...
atayo nun bedelsiz potansiyeli suan itibariyle %458 olarak gözüküo, ama adamlar sadece sermaye tavanını yukarı cekiolar sermayeyi deil, aynı haber aylar önce grnyo ya da gelmişti, ama sermaye halen arttırılmadı...
camarors
18-08-2005, 01:53
kac aydır bu topikte kimse yoktu ben geldim sonra sn taz la kader arkadaşlıgımız başladı, ama tahmin ediorum ki yarın bu topikte 30-40 kişi olur, grnyo da öyle, herkes ucacak kacacak söylentilerine başladı demek ki, milletin agzına ' bana da YO YO YO yaparsın artık' sarkısı dolandı, ben bu hataya iki kere düştüm bi daha düşmemek için kendimi zorlayacam, iki defa dedim 1.si avrasya 4-5 günde %80 kar ettim gereginden fazla tutup ama %20 karla zor bela cıktım, 2.bjk eski tahtasından 4 günde %50 kar ettim %8 karla cıktım , bu üçüncüsü olacak die tahmin ediorum, o yüzden tırsıorum biraz, gereginden fazla ne demek avrasyada da bjk eski de de kimseler yoktu ben maliyetlendiğimde maksimum kar ettim anlarda toppikler de 30-40 kişi birikti işte o an satsaydum uffff cok para kazanacaktım ama yapmadım, ama atayo için biraz erken o yüzden cuma gününe kadar tutacam, tabi yarın bu topikte bize derinliği alanısatanı verebilecek birileri de olursa ona göre davranırız daha saglıklı olur ama ben artık nerde çokluk orda ..okluk olduguna inandım. kalabalıklaştıkca topik insanın gözünü kan bürüo 50 olacak 100 bin olacaga gidio işler, hayaller baslıo işler ..ıcıo, mesela grnyo topiğinde başlamış bu hayaller ...
saygılar
Aman dikkat et ozbakis, cekirge bir sicrar, iki sicrar... isine dønmesin seninki :D . Ayrica avrsy ve atayo'da senden ønce alip bekleyenler de varmistir, sanirim :D
Atayo'dan sonra arfyo ve myzyo'ya da beklerim :tamam:
camarors
18-08-2005, 01:55
Bir sey daha, sen kaybedersen cok uzulurum :( , bende de zamaninda seninki gibi heyecan vardi, bir zamanlar...
Umarim hepimiz kazaniriz :tamam:
Isgsy'nin takasina da bi gøzat, eminim cok hosuna gidecek ;)
sn taz sizi öpüorum kucaklıorum seviorum helal olsun bize işte bu haftalardır yazıorum çiziorum bu kaadın beklentisi var ama ne deniz bu kadar toplamaz boşa dedim demek ki gerçektende bir beklenti varmış, arkadaslar arastırma sorgulama falan dediler ama yılmadık düşük düşük hacimlerle 9,95 ten kaatı 7,80 lere kadar gectiler sülük gibi yapıştık, inandık, sabrettik, muradımıza da erdik :gulen: :gulen: :gulen:
:cheers: :cheers: :cheers: :cheers:
:kucak: :kucak: :kucak: :kucak:
bende sizi kucaklıyorum :kucak: sn ozbakıs. ya sabır ya sabır çeke çeke ne hala gelmiştik. inşallah bugün ağzımız kulaklarımızda gülmeye :gulen: başlayacağız.
saygılar sn ozbakis
Müthiş bir aile dayanışması :D
aldınız mı sn ali yücel 2000 adet almış olmanız lazım
hayt be tavan oldu yine :tamam: :bravo: :kucak: :cheers: :D
tebrikler sn taz :) gazamız mubarek olsun ikinci seans bi tavan daha olacak satsam mı diorum???? derinlik verebilecek var mı?
Bence birkaç gün daha tavan olur
yüzümüz daha gülecek inşallah sn taz :) helal bize
tebrikler sn taz :) gazamız mubarek olsun ikinci seans bi tavan daha olacak satsam mı diorum???? derinlik verebilecek var mı?
en son tavanda 19.000 alıcı vardı. bencede ikinci seansta tavan yapacak ayrıca ben yarınıda bekleyeceğim disket emirlerinden sonra bakarım göreceğiz.
geronim0
18-08-2005, 11:10
arkadaşlar temkinli olmakda fayda var.hepimizin isteği bu gitsin bir deniz bir tektu gibi olsun neden olmasın ki.her şey müsait gerek sıg olması gerekse kar açıklaması bunlar sebebdir aslında ama suna da dikkatetmeke gerek ki bu tavanlar tam mal çıkma fırsatı gibi.
tavanda su an 13.000 alıcı bekliyor.
alanlar ise nugyo tahtanın %22 sini almıs suan, deniz . . . .
satanlarda ise dünkü alanlar var evgin,inter,marbaş, tahta 800 lot artıda idi . .
geronim0
18-08-2005, 11:26
evt son durumu verebilecek arkadaşlar varmı ? ? ? destek mesela kaça çıkdı yada düşdü.
dolaşımda senet yok bedelsizi yüzde beşyüz ve sermaye artışı bedelli ile karışık yapılacaksa...
dolaşımda senet yok bedelsizi yüzde beşyüz ve sermaye artışı bedelli ile karışık yapılacaksa...
eeeee ??
ne olur sn jako? :gulen: 30,00 olur mu?
derinlik gören var mı kim almış kim satmış, tavanda kaç alıcı var?
25000 alıcı.sanırım içlerinde ky de vardır en bolundan.tavandan aldırmıyorlar.tabandanda sattırmazlar.
trene binenlerin yolu açık olsun.hızlı tren mi yoksa hızlandırılmış tren mi? hızlandırılmış ise korkulur.
kazasız belasız ilk seansı kapattık darısı 2, seansa sn taz :)
ALİYÜCEL
18-08-2005, 13:02
arkadaşlar tavandan mal vermediler.malı toplamışlar küçük yatırımcıya mal yok diyorlar resmen.deniz yatırım malları vermezseki ben olsam vermem 3 gün daha tavan çeker bu hisse gerisi riskli olur arkadaşlar.kimsede mal olmadığı için bence vermeyecekler direkt tavan tavan gidecek
inşallah sn ali yücel inşallah :)
kazasız belasız ilk seansı kapattık darısı 2, seansa sn taz :)
devamını bekliyoruz nice tavanlara
BORSA DUASI
*BÜYÜK UMUTLARLA ALDIĞIN KAĞIT TAVAN TAVAN GİDE,
*ALDIĞIN KAĞIT DARBEDEN BİLE ETKİLENMEYE...TABAN YÜZÜ GÖRMEYESİN İNŞAALAH...
SEN SATASIN KAĞIT TABAN ÜSTÜNE TABAN GİDE...
YUKARIDAN SATIP AŞAĞIDAN ALASIN İNŞALLAH
ALİYÜCEL
18-08-2005, 13:17
30-40 a kadar yolu var gelecek hafta cumaya kadar tavan tavan kitler...
Mal hala gelmedi treni yakalayamadık yakalarsam 30000 e kadar satmıcam ikinci seans inşallah gelir tavandan 2000 lot alıcıyım yine.......
30-40 a kadar yolu var gelecek hafta cumaya kadar tavan tavan kitler...
Mal hala gelmedi treni yakalayamadık yakalarsam 30000 e kadar satmıcam ikinci seans inşallah gelir tavandan 2000 lot alıcıyım yine.......
daha kesin belli olmayan bir haber için ne yüksek rakamlar söylüyorsunuz.
hexedemical
18-08-2005, 13:25
valal beyler bu kadar sığ tahtanın şu an 10 ziyaretçisi var
bu adamlar aldırmaz eğerki aldı iseniz kesinlikle sattırmaz
9000 den tıpış tıpış verirsiniz :)
valal beyler bu kadar sığ tahtanın şu an 10 ziyaretçisi var
bu adamlar aldırmaz eğerki aldı iseniz kesinlikle sattırmaz
9000 den tıpış tıpış verirsiniz :)
zaten bazılarının alışları gelmedi.bundan sonra almak ta istemem.
tavan 11,30 :) bi alsat yapsam mı diorum forum rayting almaya başladı kafamıza vermesinler ama daha erken demi sööle 30-40 kişi biriksin sonra :)
eeeee ??
ne olur sn jako? :gulen: 30,00 olur mu?
olabilir :dolar:
bu işin doğası bunu gerektiriyor
disket emirleri çok önemli. eğer yine tavana kitlerse yarında devam ederiz. şöyle kaba bi hesap yaparsak 9,30 dan yaklaşık 10,000 lot , 10,25 den 15,000 lot işlem oldu desek ortalama 9,80 civarı yapar. yani daha yolumuz var gibi bence.
açılışla birlikte göreceğiz bakalım
çok mutluyum sn taz inşallah nazar deymez, sinir krizleri geçirdik düşük düşük hacimlerle 9.95 ten 8,10 lara düşünce ama deydi deil mi? ne güzel herkesin almaya çalıştığı ama alamadığı bir kagıdımız var, nazar boncugu sart bu topiğe
ALİYÜCEL
18-08-2005, 14:38
İlk Seans Tavanda 30000 Lot Alici Vardi....bu Senasta Tavan Kİtlerse Kİ Kİtlİcek ÇÜnkÜ Satanlar Ahlar Vahlar Çeker...bu Seansta Kİtlerse İlk Hedef 15000... Bu Rakamida GeÇerse Kİ Bence GeÇecek Ve 2 Sene Öncekİ Denİz Yatirim OrtakliĞi Sendromu YaŞanacak (1000 Lİradan 20000 Lİraya)
O Zaman 20000 Lere Kendİnİ Atar....
çok mutluyum sn taz inşallah nazar deymez, sinir krizleri geçirdik düşük düşük hacimlerle 9.95 ten 8,10 lara düşünce ama deydi deil mi? ne güzel herkesin almaya çalıştığı ama alamadığı bir kagıdımız var, nazar boncugu sart bu topiğe
hayırlı olsun sn ozbakis..
ALİYÜCEL
18-08-2005, 14:47
Şİrket 1 E 30 Verİyor....
30000den BÖlÜnse 1000 Lİraya Gelİr Fİyati Öyle DeĞİlmİ ArkadaŞlar...
Şİrket 1 E 30 Verİyor....
30000den BÖlÜnse 1000 Lİraya Gelİr Fİyati Öyle DeĞİlmİ ArkadaŞlar...
gelen haber sermaye tavanının artması sn ali yücel sermayesi su anda 500 milyar bu kagıdın ve sermaye tavanı 5 trilyondu, yani 10 kat artabilecek bir potansiyeli vardı, şimdi sermaye tavanını 150 trilyona cıkararak 300 kat artırabilecekler ama bu arttıracaklar anlamına gelmez ki bence arttırmaları da imkansız 300 kat, anda %450 bedelsiz arttırırlar %1050 de bedelli arttırırlar mesela sermaya 500 milyardan 7,5 trilyona cıkar.. ama tabi bunlar hüsnü kuruntu
BORSACAMBAZI
18-08-2005, 14:57
sermaye tavanını arttırdı atlantisyo da da böyle haber vardı 10kat arttırmıştı.sermaye tavanı arttırmakla sermaye arttırımı gelmesi farklı.MEYVE yazarları buraya da tünedi.
yine tavanız acılır acılmaz tavan acılır mı acaba yarısını satsam mı diorum?
tavanda kac alıcı var derinlik gören var mı?
suan 10 kişi online 4 üye 6 ziyaretçi demek ki biraz daha tutacam hele bi 30 kişi olsun :) sn taz :)
ALİYÜCEL
18-08-2005, 15:05
Bu Senet 30000 Lİra ArkadaŞlar...
15 kişi oldu sn taz 30 a az kaldı 30 kişi online olunca satacam söz!!!
suan 10 kişi online 4 üye 6 ziyaretçi demek ki biraz daha tutacam hele bi 30 kişi olsun :) sn taz :)
tavanda 15,000 alıcı var ben tutacağım sn ozbakıs. yarın duruma göre bakarız bir daha artık.
resmen roket gibi maşallah . sizin gönderdiğiniz nazar boncuğunu da masa üstü yaptım bişeycikler olmaz :)
ALİYÜCEL
18-08-2005, 15:13
1130 Da 30000 Lot Alici Var Yarinda 2 Tavan Çekerse Kİ Çeker Gİbİme Gelİyor:)
Haftaya Kİmse Tutamaz...hafta Boyunca Tavan Tavan Gİder Tavani ÇÖzseler Bİle Tekrar Tavani Kİtlerler Ve Gel Gel Yaparlar 30000 E Kadar satmam
sn taz üzüldüğüm konu ney biliyormusunuz? yarın bu ekran karşısında bulanamayabilirim, göreve cıkacam çünkü belki bi internet cafe bulursam gelirim o da ilk seans ama bence yarın ilk seans olmasa bile 2. seans tavan yapıp ordan tabana kadar verebilirler, lankin söle bir durum var tabandan tekrar bir 20,000 alış gelse bu sefer yine tavan olur, demek istediğim deniz cıkar, dış girer, dış cıkar, ak girer bu kagıt anca ööle tavan tavan yapar, ama denizin 12.60 ün üzerinde malı tutacaını cok zannetmiorum en azından bir kar realizasyonuna gidecektir,
saygılar,
not. sn ali yücel tutun satın alın diyemioruz forum kurallarına göre sn moderatörlerimizle başınız derde girsin istemem bir ufak öneri size
saygılar
4. Şu kağıdı alın, bunu mutlaka satın, şu kağıt şuraya gidecek almayan ...., uçacak kaçacak tarzı yazılar forumda tolere edilmemiştir ve edilmeyecektir. Forumda hisseler hakkında kendi görüşlerinizi belirtebilirsiniz ancak genele yönelik ifadeler kullanamazsınız. Yani şu hisseyi aldım ya da sattım denebilir ve fakat şu hisseyi alın ya da satın denilemez.
5. Başkalarını portföyünün yönetmeye çalışmak, başkalarının portföyüne yön verdiğini söylemek gibi söylemler de tolerans harici kalacaktır.
6. SPK'nın belirttiği yatırım danışmanlığı kapsamına girebilecek her türlü yazı kabul edilmeyecek ve bu tür davranışlarda bulunanların forum yazma hakları engellenecektir.
7. Foruma borsa ve ekonomi hakkında bir şeyler okumak üzere giriyoruz. Borsa ve Ekonomi başlıklı topiklerde kişisel çekişme ve atışmalar tolere edilmemektedir. Bu tür yazılar mutlaka gerekli ise kesinlikle Özel Mesaj sistemi kullanılarak yazılmalıdır.
sn taz bugun %20 kazandık ya hergün %20 kazanacakmışız gibi gelior deil mi adama işte bu ayılar bizimle bööle oynuyorlar daha dün deil evelsi gün sinir krizleri gecirirken 9,95 lerden 8 lere geldik iki günde bu ne biçim psikolojik baskı bize uygulanan demiştim hatırlarsanız, bakın şimdi bize verdiler sanki esrarı bulutların üzerrindeyiz ucuyoruz, bu saatten sonra düşse de bişey olmaz zaten karımız çok die düşünmeye başlıoruz... bu bizim gibi ky nin acizliği işte ayılar karsısında, ama tabi arastırmak inanmak sabretmek selamet cıkardı bizi ama bu karı realize edip cebe koymadan bir anlamı yok henuz satış zamanını cok ii düşünüp analiz etmemiz, stratejimizi ona göre ayarlamamız lazım bence ky olarak....
yaşasın ky :)
saygılar
kazancli
18-08-2005, 15:43
ozbakıs ve diğer arkadaşlar hayırlı kazanclar , tavanda 30bin alış var .nurol tacirler deniz alıcı , darısı benim y.olara
ozbakıs ve diğer arkadaşlar hayırlı kazanclar , tavanda 30bin alış var .nurol tacirler deniz alıcı , darısı benim y.olara
tesekkur ederim sn kazançlı, atayodan cıktıktan sonra evnyo ya ugramayı düşünüorum, inşallah orda görüşürüz :kucak:
sn taz bugun %20 kazandık ya hergün %20 kazanacakmışız gibi gelior deil mi adama işte bu ayılar bizimle bööle oynuyorlar daha dün deil evelsi gün sinir krizleri gecirirken 9,95 lerden 8 lere geldik iki günde bu ne biçim psikolojik baskı bize uygulanan demiştim hatırlarsanız, bakın şimdi bize verdiler sanki esrarı bulutların üzerrindeyiz ucuyoruz, bu saatten sonra düşse de bişey olmaz zaten karımız çok die düşünmeye başlıoruz... bu bizim gibi ky nin acizliği işte ayılar karsısında, ama tabi arastırmak inanmak sabretmek selamet cıkardı bizi ama bu karı realize edip cebe koymadan bir anlamı yok henuz satış zamanını cok ii düşünüp analiz etmemiz, stratejimizi ona göre ayarlamamız lazım bence ky olarak....
yaşasın ky :)
saygılar
sn ozbakıs psikolojik savaş verdik ve bişeyler kazandık. belkide şanslıydık neyse bence artık daha dikkatli olmamız lazım avrsy yı biliyormusunuz takip ettiniz mi bilmiyorum. grup hareketi oldu ve kağıt 1,70 ler den 3,40 lara çıktı şimdi 1,55 civarlarında. yani böyle hareketlerde çok dikkatli olmak lazım şuan tavandan kağıt satan yoksa geri dönerkende tabanda alan olmayacaktır.
bence uygun gördüğünüz yerde çıkın kağıttan sonra arkanıza bile bakmayın.
şahsen ben öğle yapacağım
saygılar
biliyoruz biliyoruz.yakın takibimdeydi.ben o zaman ytfyo daydım tatlı para kazanmıştık.
sn ozbakıs psikolojik savaş verdik ve bişeyler kazandık. belkide şanslıydık neyse bence artık daha dikkatli olmamız lazım avrsy yı biliyormusunuz takip ettiniz mi bilmiyorum. grup hareketi oldu ve kağıt 1,70 ler den 3,40 lara çıktı şimdi 1,55 civarlarında. yani böyle hareketlerde çok dikkatli olmak lazım şuan tavandan kağıt satan yoksa geri dönerkende tabanda alan olmayacaktır.
bence uygun gördüğünüz yerde çıkın kağıttan sonra arkanıza bile bakmayın.
şahsen ben öğle yapacağım
saygılar
saygılar
ben de onu söylüorum sn taz hersey tadında güzel deil mi?
tavan desteği 30000 lot. bu adamlar ne yapıyor anlamıyorum kağıdın yolu gerçekten uzun mu onu da bilmiyorum bildiğim tek şey kimseye mal kaptırmayacakları.
tavan desteği 30000 lot. bu adamlar ne yapıyor anlamıyorum kağıdın yolu gerçekten uzun mu onu da bilmiyorum bildiğim tek şey kimseye mal kaptırmayacakları.
yarın ilk seans da tavandan acılır 30,000 lot da koyarlar tavana 12,50 den, ikinci seans da hemen tavan acıp 13,70 den milletin eline verirler diorum ben ama bakalım
bakalım hayırlısı.yarın tavan 12.4 sanırım.ikinci tavan da 13.7 olur yanılmıyorsam
sagsalim bugünü kapattık çok şükür yarın tetikte olmak lazım ama ben yokum yerime bi güzel izleyin seansı sn taz, akşam halı saha macım war ona gidecem yorgun olmassam takaslara bakacam, herkese bol kazançlar
masallah masallah bugün iyi kazandık sn taz... :bravo: :bravo: :bravo:
darısı yarın inşallah belki izlememek benim için daha avantajlı olur bilemem
saygılar selamlar :kucak:
Mehmetkirsoy
18-08-2005, 17:40
30 bin alış koyuyorlar ama işlemiyor sizde bi 10 bin yazın 40 olsun :D sadece rakam ... sonuçta.. ii gaz oluyor offf tavn full hesabı.. görüen işlem 5 bin ne olurki tavana adamlar 30bin yazsalar yanlışmıyım sizce
30 bin alış koyuyorlar ama işlemiyor sizde bi 10 bin yazın 40 olsun :D sadece rakam ... sonuçta.. ii gaz oluyor offf tavn full hesabı.. görüen işlem 5 bin ne olurki tavana adamlar 30bin yazsalar yanlışmıyım sizce
yarın ilk seans da tavandan acılır 30,000 lot da koyarlar tavana 12,50 den, ikinci seans da hemen tavan acıp 13,70 den milletin eline verirler diorum ben ama bakalım
aynen katılıorum size sn mehmetkirsoy, yalnız ve lakin tahta cok sıg oldugundan kelli, deniz yarın cephaneyi boşaltsa bile bir başka ayı azcıkta ben cıkarayım millet zaten peşine düşüo şakır şakır deyip, hisseyi o alabilir yani anca ööle olursa bu hisse tavan tavan gider yoksa, yarın ikinci seans gümler
saygılar
17 agustos
INTER YAT. 2,500 9.300 IS YATIRIM -4,291 9.206 -22.6 0
ALTERNATIF YAT. 2,375 8.808 DENIZ YATIRIM -3,429 9.608 -18.0 0
EVGIN YATIRIM 2,300 9.300 AK YATIRIM -2,685 9.328 -14.1 0
RAYMOND JAMES 1,997 9.243 OYAK YATIRIM -2,379 8.759 -12.5 0
EKINCILER YAT. 1,636 9.140 DIS YATIRIM -1,990 9.506 -10.5 0
DIGER 8,191 DIGER -4,225
18 agustos
NUROL MENKUL 5,160 10.647 INTER YAT. -2,500 10.250
GEDIK YATIRIM 1,178 10.133 EVGIN YATIRIM -2,300 10.250
AK YATIRIM 997 10.195 ATA YATIRIM -1,500 10.250
FINANS YAT. 950 10.518 EKINCILER YAT. -1,500 10.170
TACIRLER MEN. 850 9.015 AYBORSA MEN. -1,000 10.000
DIGER 4,604 DIGER -4,939
dün tavandan alış yapan inter yat. ve evgin yat. bugun aldıklarını ilk seans % 10 kar ederek geri vermişler, bence bu iyi, bugunde nurol menkulun 5160 adet 10647 maliyetle alışı var, bu daha fena deil, inşallah yarın da bölee devam eder. :cheers:
yarın ilk seans tavanı 12.50, bugun gap yaparak direk 10,00 dan acılması bence cok iyi, stokastiği henüz 50-60 arasında, daha 100 olmasına var, yarın iki tavan daha yapacak bence :dolar: :dolar:
hexedemical
18-08-2005, 22:12
aslında bu senette titan zinciri kurmak lazım tavana 100.000 lot alış yazsan hayatta çözemezler hisse net alemini tavana alış yazıp hiç açtırmadan 100.000 e gitse :)
balıkadam
18-08-2005, 23:42
sevgili arkadaşlar öncelikle kagıtta olan arkadaşlar adına çok sevindim. inşallah en uygun yerden satarsınız. kagıttan çıkmadan kimse şu kadar kazandım dememeli . hepimizin başına gelmiştir. aza tamah etmeyen daha azına razı olmak zorunda kalıyor. çok dikkatli olmakta fayda var. ekrandan 1 dakika bile ayrılmamak lazım. Allah hepinize en iyi yerden satmayı nasip etsin...
ALİYÜCEL
19-08-2005, 00:49
Yarinida 2 Tavan İle Kapatacak Hİsse Sanirim.gelecek Hafta KaÇ Tavan Bİlmem:))
Satan bir kişi varsa o da Ky...
geronim0
19-08-2005, 10:33
destekleri gören varmı,varsa cil bir bilgi verirse sevinirim
geronim0
19-08-2005, 10:37
36000 lot varmıs su an tavanda
geronim0
19-08-2005, 10:39
ya insan çekiniyor artık.36.000 sıkı bir rakam ama bu da mal boşaltmak için de iyi bir rakam.mesela deniz bir verse 36.000 al sana döndük basa olacak.53.000 lotu 17.000 e kaldı. çok sıkı takip etmekde fayda var derim ben.her an her şey olabilir,ama aksi de olabilir neden bir 20.000 olmasın dimi ,tahta güzel ve sıg böle günlerde ancak böle tahtalardan para kazanılır.millet akıllı.
yazacakta bişey yokki seyrediyoruz
geronim0
19-08-2005, 11:20
bende onu diyecekdim.yorumcu yokmu herkes seyrediyor.ya kagıdın sermaye tavanını arttırması iyi.bunu takiben ya bedelli ya da bedelsiz bir sermaye artısı izler gibi geliyor.yoksa sermeye tavanını yükselten her şriket böle giderse ooooo .. bunu narkasında var bir iş ,çok dikkatli olun ne olur ne olmaz ,elimizdekinden de olamaylım .ben suan eger ikinci seansda tavan yaparsa satıp çıkmayı düşünüyorum.yeter şükretmek gerek gibi .
ben bekleyeceğim daha. adamlar kendisi alıyorsa çıkartabildikleri yere kadar götürürler. ben ilk tabanı görünce vereyim diyorum. kardan zarar olur o kadar
merhaba sn taz, suan doğu anadolumuzun nadide illerinden biri olan bingölden sesleniorum size eheuheu:) hele şükür internet buldum :)17.000 ytl ye tavan yapmış bizimkisi yine, dikkatini çekmek isterim ki su ana kadar ne küçük yatırımcıya aldırdılar, ne de küçük yatırımcıya sattırdılar, millet tahta daha gidecek die beklio (millet: sen ben, biz onlar:) ) ama enseleyebilirler, ben ikinci seans olmayacam ekran karsısında dolayısıyla avantaj mı dezavantaj mı bilmem suyu ısınıo hacim iyice düştü 1360 adete tavan mı olur? manyak mıyız biz????
geronim0
19-08-2005, 12:36
öle ama alan ve olmayınca olur.zaten tahtanın çogu toplu,herkesde bir beklenti var gidicek diye.ve işlem miktarıda o sebeb ile az.bende ikinciseans vereyim diyorum.ama iyi destek koyuyorlar.ne hikmetse
bugün tepedeki alış kimin? 36000 var demişsiniz tavan kim o?
merhaba sn taz, suan doğu anadolumuzun nadide illerinden biri olan bingölden sesleniorum size eheuheu:) hele şükür internet buldum :)17.000 ytl ye tavan yapmış bizimkisi yine, dikkatini çekmek isterim ki su ana kadar ne küçük yatırımcıya aldırdılar, ne de küçük yatırımcıya sattırdılar, millet tahta daha gidecek die beklio (millet: sen ben, biz onlar:) ) ama enseleyebilirler, ben ikinci seans olmayacam ekran karsısında dolayısıyla avantaj mı dezavantaj mı bilmem suyu ısınıo hacim iyice düştü 1360 adete tavan mı olur? manyak mıyız biz????
aslında ben tersini düşünüyorum sn ozbakis. hacimin düşük olması ii bence. satan yok yani tüm mal kendilerinde. asıl hacim artarsa korkmak lazım işte o zaman malı vermeye başlamışlar demektir. gerçekten ben hacim artıncaya ve dalgalanma başlayıncaya kadar beklemeyi düşünüyorum.
bingöle :kucak: dolusu selamlar
göstermelik tavan o hocam koyuyolarda alıolar mı? kimse satmıo ki baksana 17 milyara tavan yaptırılır, ne kadar düşük bir maliyetle adamın tüm portföyü %10 kar edio bööle bişey var mı? ikinci seans tavan dan acılacak geri gelecek, bakalım o zaman destek bulabilecekmiyiz, eger bulursak o zaman tamam 20 bin de olur 50 bin de ama, dediim gibi benim avrasya ve bjk eskiden aldıgım derslerden sat kurtul demem lazım kendi kendime ama hala rüyalar aleminde dolanıorum bu da bizim yani ky acizliğidir bence, aza tamah etmemek yani
asukru76
19-08-2005, 12:53
Sayın özbakıs, sizleri EVNYO'ya bekliyorum. Geç kalmayın lütfen. :dolar:
geronim0
19-08-2005, 12:59
destek ilk seans 48.000 lota çıkmıs.alan da hepsini global ilk seans alan kurum % yüzünü global ise yatırım finansman.
geronim0
19-08-2005, 13:01
aracı kurumu da aradım.dediği su ikinci seans çözülebilir.başka yoruma gerek yok.temkinli olmak gerek gibi.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.