View Full Version : AYCES Altınyunus Çeşme
Pages :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
[
10]
11
12
13
Tuşa bastım gitti hadi hayırlısı
sen hangi tuşa basıyosun bilmem ama bu hisse temmuza kadar bir halt olmaz....Turizm de kötü zaten......Otel de hazıranda acılacak..Yok termal yatırımlar vs mış mışşşş.....Daha elle tutulur gözle görülür hiç bişi yok.....
neverland
19-04-2006, 13:38
sen hangi tuşa basıyosun bilmem ama bu hisse temmuza kadar bir halt olmaz....Turizm de kötü zaten......Otel de hazıranda acılacak..Yok termal yatırımlar vs mış mışşşş.....Daha elle tutulur gözle görülür hiç bişi yok.....
hmm sen pek takip etmiyorsun herhalde otel acilali 2 hafta oldu ayrica nisan ayindan sonra turizmde last minutes reservationlarla + ya gecilebilir sadece mayista 3 tane büyük tip kongresi altinyunusda yapilacak sanirim hisseyi takip etmeden yorum yapiyorsun tamam anlarim bisey olmaz dersin bir bildigin vardir ama hic bisey bilmeden böyle yorumlar yapmanin altinda baska biseyler var diye düsünüyorum
otelın faalıyete gecmesı acılısının yapıldıgı anlamına gelmez..Otelın resmı acılısı hazıran da yapılacak....Su an da in cin top oynuyo otelde....Eminim kı senden ıyı takıp edıyorumdur......Benım lafım tusa basıyorum dıyenlere ıdı....
3 tane kıytırık ılac fırmasının yaptıgı kongredenmı bahsedıyosun..o kongrelerden antalyadakı otellerde ayda 20 tane oluyo.....Asıl sen bılmeden mılletı gaza getırme.....
neverland
19-04-2006, 15:50
ben agustosa kadar burdayim ya batarim yada voleyi vururum artik
Yaza kadar beklıceksen sorun yok..Bende onu dıyorum zaten yaza kadar bişi olmaz..Temmuzu bekleyen çorbayı içer..........
Daha vakti var dedıysek bu kadarda düşermi ya hisse....Artık bu fıyatlarada bence kelepir.....
Son üç gündür ısrarla yükselen kanalının hemen üstünde kapanış yapıyor
çarşamba günü güzel bi tepki gelebilir, dikkatle izlenmeli derim
tebrikler unkown .....
guzel ve ısabetlı tesbıtınız ıcın kutlarım sızı..........
neverland
10-05-2006, 14:13
oh be bugün ne güzel olmus ayceslerim
Bastık işte tuşa fakat temassızlık sorunu varmış kablolarda sorun halledildi. 5.00 geçtiği an önü açık 5.50 ile 5.80 arasına kadar yoluna devam eder. Yılbaşından öncede 9.00 fiyatını göreceği malum. 5.5 aydır 5 dalga için iyice hazırlandı siz günlük işlemlere bakmayın sonu güzel bitecektir.:tamam:
tebrikler unkown .....
guzel ve ısabetlı tesbıtınız ıcın kutlarım sızı..........
Teşekkür ederim...
Destekten güçlü bi tepki geldi...Ama İşlem hacmi zayıf kaldı ve endeksteki hızlı düşüşünde yardımıyla geri geldi. Trend desteği 5 liradan geçiyor yaptığı kapanışla yine üstünde kapatmayı başardı. 4.85 altı kapanış yapmadığı sürece sorun yok. Destekten tekrar tepki gelirse kalıcı olabilmesi için tepkinin daha hacimli olması gerekir.
neverland
14-05-2006, 00:20
Bastık işte tuşa fakat temassızlık sorunu varmış kablolarda sorun halledildi. 5.00 geçtiği an önü açık 5.50 ile 5.80 arasına kadar yoluna devam eder. Yılbaşından öncede 9.00 fiyatını göreceği malum. 5.5 aydır 5 dalga için iyice hazırlandı siz günlük işlemlere bakmayın sonu güzel bitecektir.:tamam:
masallah güzel bastin gene sen nezaman basiyorum bastim desen tepe taklak asagi gidiyor nasil basiyon daha anlamadim neyse ben 5.40 dan satip biraz 4.90 dan aldim gene sattiklarimi bana yaradi bu cikis sonuna kadar aycesdeyim
atmaca66
23-05-2006, 16:27
Çoğu kağıt günlük kaybının üzerinde,artıya geçmiş durumda.İnşallah iyiye işaret.Ülkemizede bu yakışır.
neverland
23-05-2006, 17:51
merkez dolar 1.55 i gecerse mudahale edecegini acikladi bence dövizde artik korkmaya pek gerek yok insanin ayces gibi kagidi olsun nt hollerimde bugün tavan olmus ayceslerim yesillenmis hadi hayirlisi bakalim yarin ola hayrola ama bu tepki haftasi olacak biraz nakite cekmek ii olur düsüncesindeyim ayces haziran sonu ekrana kitleyecek milleti
al sat tavsiyesi degildir
neverland
25-05-2006, 02:30
ya bu nebicim birdurum daha 1-2 hafta öncesine kadar turizmde sezon ölü gececek derlerken bu hafta heryerde cok iimser haberler dolu ne yapmaya calisiyor bunlar böyle ben sahsen güveniyorum bakalim agustosu bekliyorum ne olacak görecez hep birlikte
aycese güveniyorum geleceği parlak bir kağıt umarım daha iyi yerlere gelir
atmaca66
10-06-2006, 18:50
Sektör yetkilileri,son 10 gün içerisindeki aldıkları siparişler doğrultusunda hedefi tutturacaklarını ifade etmektedirler.Ben şahsen daha iyi olacağını düşünüyorum.İnşallah iyi olur,bekliyeceğiz.
HAKAN1974
12-06-2006, 16:50
Sanmiyorum Ama Bekleyİp GÖreceĞİz Turİzİm Hİsselerİ Bu Sene Beklenen Hareketİ Yapar Mi Acaba
neverland
12-06-2006, 18:14
aycesde cok baski var normalde maaltin hareketini izlerdi ama acikci dolunca bugün hisseye pek götürme niyetleri yokdu bu ay cesmede arazi tahsisi olabilir ve araplarin bölgeye büyük ilgisi var bence kopma noktasi yaklasiyor yavas yavas
Morientes
15-06-2006, 13:16
ayces sezonu kurtardı.artık iranlılarla dolar taşar!!!!.
ahmedinecat iran dan izmire uçuş yasağını kaldırmış.(başına güneş mi geçti nedir?)
marmaris bodrum antalya yasağı halen sürüyormuş..
uzay2006
21-06-2006, 01:22
turizm kağıtlarının hareketlenmesiyle geçene seneki zriveleri de aşacağımıza inanıyorum
10-15 temmuz tarihlerinde çeşme festivali yeniden yapılacakmış.
kaynak: http://www.cesme.gen.tr/NewsDetail.aspx?newsId=1217
sezon ıtıbarıyle vakti geldi diye düşünüyorum....
yıldız 2
07-07-2006, 13:43
bırhareket yok be ne edecez boyle
atmaca66
07-07-2006, 15:19
Hareket olması gerek.Dünya kupası bitiyor.Artısı, sezon zamanı geldide geçiyor bile.Hareket için geç bile kaldı.Rotarlıda olsa devam edeceğiz.
BİR 5 denemesi yapar mı acaba ?gerçi nettur gidiyor bu gitmez o gidince ama belli de olmaz hani...
ismetyasar
15-08-2006, 08:06
***AYCES***İMKB GÜNLÜK BÜLTENİ ŞİRKET HABERLERİ- (11 AĞUSTOS 2006)
Altınyunus Çeşme Turistik Tesisler A.Ş.'nin 11.08.2006 tarihli yazısı
aşağıya çıkarılmıştır,
"Bilindiği üzere, 2005 yılı Olağan Genel Kurul toplantısında, Şirket
ana sözleşmesi gereğince 2006 yılı temettülerine mahsuben Sermaye Piyasası
Kanunu'nun 15. maddesi ve Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri:IV No:27
Tebliği'nin 9. maddesi çerçevesinde ortaklara temettü avansı dağıtılması
konusunda Yönetim Kurulu'na yetki verilmiş idi. Yönetim Kurulumuz
2006 yılının ilk altı aylık dönemine ilişkin olmak üzere 30.06.2006 tarihi
itibariyle gerekli şartların oluşmamasından dolayı temettü avansı dağıtımı
yapılmamasına karar vermiştir."
(14/08/2006 - 10:00:03)
yücekayalı
23-08-2006, 11:37
15 ağustos tan beri topiğe uğrayan yok.kağıt unutuldu...bu güzel işte.....
atmaca66
04-09-2006, 16:05
Ayces hayal kırıklığına uğrattı.Zaten yorumlarda kesildi.
nolcak senın bu halin.bıktırdın dayanamadım artık,verdım.rahatla artık ben yokum!
kalan arkadaslara bol kazançlar
küçüklerin tek tek dökülmesi lazım ki adamlar hisseyi götürebilecek kadar orana ulaşabilmeli.....
atmaca66
08-09-2006, 12:13
İnşallah alanlar kazansın.Bir miktar daha var elimde.Çoğunu satmış ıhgyo almıştım,tek tesellim o.Büyük konuşmayım ama bir daha düşüneceğimi sanmıyorum,herkese bol kazançlar.
neverland
08-09-2006, 14:53
bisey olacagi yok adamlar hisseyi dagitti yeniden toplayip götürmeleride zor lanet olsun az biraz var elimde genede gitsede gözüm yok artik kanser eder adami bu lanet kagit
çok konuşulursa böyle olur işte...........9 aylık bakalım ne gelecek...bir onu görelim.....
Hem satan arkadaşlarıda anlamıyorum.....Bu kagıt zaten diplerde ....daha nereye kadar düşecek ki.....
atmaca66
08-09-2006, 16:15
Sn. esteban haklısınız biliyoruzda böyle olduğunu ancak şahsen 8 aydır elimde,sabrın bittiği yerdi benim için.Kalanı biraz daha duracak zaten.Turizm sezonuda bitmek üzere olunca mecbur kaldık.
Opportunity
08-09-2006, 22:21
Kağıdın spekleri bu forumu kesin okuyor....
cemalkevak
11-09-2006, 20:48
Yukardakı yazıları okudumda dokulen dokulmus yarın fvorı onderlıgınde turızımlerın tumunde hareket hızlanarak devam edebılır bu aylarda geleneksel cıkıs yaşanmakta.
4,38 e bir araba mal geldi! hayırlısı...
atmaca66
13-09-2006, 15:19
Maşallah çıkarken ayak uydurmuyor ama düşerken diğerlerinden daha atik.Helal sana ayces.
tertemiz bir atak 3 günde %20 bence fena değil ben kaçtım kalanlara bol kazançlar
HAKAN1974
15-09-2006, 18:55
kağıdın yönü nekadar daha yukarı bilen var mı
atmaca66
21-09-2006, 15:56
Ayces daima maalt'ı örnek alırdı.Yolları ayrılmış olmalıki hiç etkilenmedi.İnşallah geç de olsa farkına varır.
neverland
21-09-2006, 16:37
seviyeleri esitliyorlar burda baya bi takilir artik 1 maalt 2 ayces yapar:-)
birbirine yakın hareket etmiş birisinin aylık getirisi ayces:%34 maalt %44,ikisininde hareketlendigi nokta son 5-6 aylıktaki hareketli ortalamaları olmuş.,bunlara göre ayak uydurmayan bir iki tane var, onlarada sıra gelecek :)
bu kagıt niye gitmiyor gitmemesi icin hic bi neden yok ama :hayır:
KARDEŞ 68
22-09-2006, 14:00
Ya bu INFO ne yapmaya çalışıyor.Dün ilk seans sattı.2 seans sattıklarını geri aldı .Bugün yine satıyor.
5,30 ortalamayla alıp 5,35 ortalamayla satıyor.1 kademeye bile tenezzül ediyor.
infodakı yakışıklı dun aldıkalrını bugun vermıs.tabı bıseyı unutmamak lazım.çeşmee!!!bu kagıdın yerı buralarmı dıye sorsanız.bende size ne derim ?cevabını bıldıgınız soruyu sormayın derım:D :oley:
sezon bittii artık bişi beklemeyin....Seneye takip ederiz ....Bu sene bu kadar....
sezon bittii artık bişi beklemeyin....Seneye takip ederiz ....Bu sene bu kadar....
bu yüzden maalt 14 lere kadar geldi dimi...zirvesine dogruda gitmekte...
size katılmıyorum desem.karı yada zararı sezon sonunda görürüz 9 aylıkta bunuda unutmayın derim;)
maaltın bır hıkayesı var...Otelle ılgılı bır satıs hıkayesı var..aycesın oyle bır hıkayesı varmı?......ben bılmıyorum....şimdi cıkması için bir sebeb varmı....
maaltın bır hıkayesı var...Otelle ılgılı bır satıs hıkayesı var..aycesın oyle bır hıkayesı varmı?......ben bılmıyorum....şimdi cıkması için bir sebeb varmı....
arkadaşım sonucta ikiside aynı gruba ait değil mi? ve bu otel satıldıgında yine aynı grup kazanmayacak mı?
örnek:kardemirA-B-D siz ne zaman kardemirA nın %15 primlenip B nin sabit kaldığını gördünüz... yada adana çimentolar
bunlarda tatmin etmediyse bir örnek daha; ipmat ve kozad tüm işlemler kozanın lehine ve altın şirketi kozanın karda kozanın, ama koza çıkıyor diye ipmat ta çıkıyor bunlar ne peki?
bunlara da yorum getirin ve maalt ın cıkıp ayces in yerinde saymasının ne kadar anormal oldugunu kabullenin...
neverland
27-09-2006, 14:48
maalta alici gelmiyor üzerine yikacak adam bulamiyorlar ve paso cikartiyorlar aycesde alici geldikce eline veriyorlar mali maalta bu seviyeden sonra kimse girmez kolay kolay kendileri calip oynuyacak araya girenleri yakacaklar ayces etkilenmez demiyorum etkilenir belki ama o etkilenecegi zaman bu zaman degil bence
arkadaşım sonucta ikiside aynı gruba ait değil mi? ve bu otel satıldıgında yine aynı grup kazanmayacak mı?
örnek:kardemirA-B-D siz ne zaman kardemirA nın %15 primlenip B nin sabit kaldığını gördünüz... yada adana çimentolar
bunlarda tatmin etmediyse bir örnek daha; ipmat ve kozad tüm işlemler kozanın lehine ve altın şirketi kozanın karda kozanın, ama koza çıkıyor diye ipmat ta çıkıyor bunlar ne peki?
bunlara da yorum getirin ve maalt ın cıkıp ayces in yerinde saymasının ne kadar anormal oldugunu kabullenin...
ikisinde de aynı gurbun hissesi olabilir fakat tamamıyla aynı grup degil...
Tamamıyla farklı 2 şirket ......Otel satılınca ordan gelecek para ayces e mı gırecek........2 otelın sırket olarak hıc bır alakası yok kardeşim...Zaten hareketlerındende belli........Maalt habire gıderken ayces yerınde sayarak kan kaybediyor......
Tacirlerin satıcı tarafında olması bana hareketin günlük olduğu hissini uyandırdı, Tacirlerin klasik hareketidir bu dün almıştır bugün satar
taciler burda çok önemli degil herkez alışına bakar
düşmeye basladı hadi hayırlısı bundan sonra gel gel yapacaklar sanırım
antifiriz
09-10-2006, 22:24
buralardan göndereyemmi yoksa tutayımmı kararsızım...maalt uçtu bu da peşinden gidermi acaba diye bekliyoruz bakalım neler olacak hissede birileri baskı uyguluyor gitmesine izin verilmiyor gibi hayırlısı olsun...:gulen:
antifiriz
10-10-2006, 23:36
bu ayceste neler oluyor yorumlayacak arkadaş varmı acaba...maalt koçun hisselerinin devri ile hareketlendiği gözönüne alınırsa eğer bildiğimiz gibi koçun aycestede %30 hissesi var rica edelimde onlarıda satsın..bizde sebeblenelim:roll:
Borsacım
11-10-2006, 15:47
Ayceste hareketlendi ama geriye doğru:düsün:
ayces her zaman maalt'dan sonra hareket ediyordu yanılmıyorsam...Bayram arefesinde zaten turuzimlerde olumlu bir hareket olması gerekir...ayrıca ayces maaltın bu kadar gerisinde kalmaz.ne yani maaltın hisseleri satılacak diye durduk yerde 4 kat değer kazanacak ayces olduğu yerde sayacak mı..inşallah hareket yakındır,sabretmek gerekli...ben umutluyum,karar sizlerin...
antifiriz
13-10-2006, 02:21
Eskiden maalt aycesten etkilenirdi ancak ne yazıkki şimdi ayces hiçbir şeyden etkilenmiyor...ayces sadece milletin sinirlerini etkiliyor kendi adıma önümüzdeki haftayı bekliyorum....kısmet
Bu sene bitti ayces.. Seneye yine bekleriz.....Maalt la hıc alakası yok.....
neverland
13-10-2006, 18:07
sonuna kadar katiliyorum sn.Esteban artik gene 4 lü seviyelere dogru gider bu senet adami kanser eder iiki satipda kurtulduk bu yükseliste böyle görmek öldürürürdü yoksa gene, bidahada bulasmam nezaman alsak elimize yapisiyordu bu sefer kurtuldum nihayet
antifiriz
13-10-2006, 20:19
sonuna kadar katiliyorum sn.Esteban artik gene 4 lü seviyelere dogru gider bu senet adami kanser eder iiki satipda kurtulduk bu yükseliste böyle görmek öldürürürdü yoksa gene, bidahada bulasmam nezaman alsak elimize yapisiyordu bu sefer kurtuldum nihayet
Mademki elinizde hisse yok niçin ilgilenip yorum yapıyorsunuz...ayrıca nerden alıp nerden satacağınızı kestiremezseniz bütün hisseler ADAMI KANSER EDER...:confused:
neverland
14-10-2006, 01:32
Mademki elinizde hisse yok niçin ilgilenip yorum yapıyorsunuz...ayrıca nerden alıp nerden satacağınızı kestiremezseniz bütün hisseler ADAMI KANSER EDER...:confused:
sn antifiriz ben 2 senedir aycesle ugrasirim alir satarim kendime göre direnc seviyelerim var ve o noktaya gelince gene alirim 4 lerden 6.80 lere geldi bu sene bitti ayces seneye gene görüsürüz
antifiriz
15-10-2006, 19:09
TEMEL VERİLER
Beta 0,93
Halka Açıklık Oranı % 6,84
IMKB-100'deki Ağırlığı % -
F/K Oranı -
PD/DD Oranı 1,45
Dibe Uzaklık % 59,73
Piyasa Değeri (USD) 64.886.833
Piyasa Değeri (YTL) 95.513.418
Özsermaye (YTL)* 66.051.402
Sermaye (YTL)* 16.756.740
Net Kar (YTL)* -4.632.849
Net Döviz Pozisyonu (YTL)* -570.342
* 2006/6
Hareketli Ortalama (10) 5,81
Stochastic Oscilator (5) 21,59
RSI (14) 58,36
CCI (14) -0,27
AYCES son kapanışını -0.1 YTL Düşüşle 5.7 seviyesinden yaparken, işlem hacmi 90 günlük ortalamanın yüzde % 212 üstünde gerçekleşti.
Maalt bu tablodan farklımı sizce...ayces bu kadar geride kalmaz ama bugün ama yarın aradaki farkı kapatır..seneye kalırmı bilmem sürekli seneye görüşürüz diyorsunuzda... al-sat tavsiyesi değildir kimin alıp kimin sattığı beni ilgilendirmiyor...
sanki şirket batacak...yazıklar olsun!!! diyorum.insanların ahını alıyorsunuz.. piyasanın + olduğu bir dönemde %-5,6...sanki pirimi yapan maalt değil de ayces... aynı olayı maalttada yaptılar.18.000 lerden 7.000 lere kadar verdiler hisseyi...günlerce baskı uyguladılar yatırımcıyı bıktırdılar...baskı baskı sonra ok yaydan fırladı ve 20 günde 4 e katladı senet...
Borsacım
16-10-2006, 21:39
Bu senede ayceszedeler çıktı ortaya ve sonuna kadar haklılar,piyasa %1 artıda,bu uyuz kağıt nerdeyse taban,hergünde düşüyor,alanlara sabırlar diliyorum....
antifiriz
17-10-2006, 00:13
takaslarına baktım üç aydır mal isteyene ilk 5 aracı kurum vermiş ..yanlız bugün iş 12000 lotla alımda ve ben çözemedim ne film çevriliyor...bana göre insanlar maalt yüzünden beklentiye girdi ya hayatta yükselmez bunlar herşeyin tersini yapar arkadaş...ama ne demişler alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste....bayramı burnumuzdan getirmeye çalışıyorlar.. tüm dostlara segi saygı
antifiriz
17-10-2006, 10:50
Şu maalt 50,00 lira olsun bari belki o zaman aycesin speği utanırda hisseyi her gelene her fiyattan vermez...hissede kendine gelir komik bi fiyatı oluştu çünkü diğerlrine göre...
hexedemical
17-10-2006, 12:36
kimsenin ummadığı anda çıkacak işte
ha ne zaman çıkacak bunu spek dediğiniz adamda bilmiyor .
tek bildiğim kimse bu hisseden kazanamaz.
atmaca66
17-10-2006, 12:42
Belkide, birgün koç'un buradaki hissesini satacağı haberiyle maalttaki adrenalin burada yaşanır ne dersiniz.
ky burda oldugu surece bu hisse bu aç spekleri doyurmaz....
Belkide, birgün koç'un buradaki hissesini satacağı haberiyle maalttaki adrenalin burada yaşanır ne dersiniz.
aynen katılıyorum:tamam:
antifiriz
20-10-2006, 21:29
Bu kadar gıcık bir hisseye daha fazla dayanamayacağımı düşünerek bugün sattım... kalanlara allah selamet versin
tamamdır olmuşsundur da birazcık lüzumsuzsun ne demekse:) kimse kalmamış topikte çizgilerde iyi:) velhasılı haftaya az bişey hareket gelebilir %4-5 gibi tahminim....
birşey daha obo yu tamamlayacağını düşünüyorum, bklentimde sağ omuza yönelik yani pek sağlam kazık değil...
tamamdır olmuşsundur da birazcık lüzumsuzsun ne demekse:) kimse kalmamış topikte çizgilerde iyi:) velhasılı haftaya az bişey hareket gelebilir %4-5 gibi tahminim....
5.20-5.25 li rakamlardan, şu saat itibariyle %4-5 lik kara vardık 5.50 rakamıyla...:gulen:
hey gözünü sevdiğim çızığları tamda verdiğim hedeften aaşağıya salındı:)
hayırlı akşamlar.....
bunun da maalt gibi satışı gündeme gelirse kaçırırsınız kefali...:gulen: :dolar:
birşey daha obo yu tamamlayacağını düşünüyorum, bklentimde sağ omuza yönelik yani pek sağlam kazık değil...
evet tam düşündüğüm gibi sağ omuz çalışmasının bi parçasıydı geçenki çıkış şu an%-4,67 fiyat 5.10 :eek:
yazık 5 lik kademe düşmüş:) 4.90, maalt olayından yeterince nasibini alamadı....
yanlış bilmiyorsam koç grubunun %30 civarı payı var, maaltı niye sattı sebp neydi, maaltı sattıysa bu kağıttaki %30 payını niye elinde tutsun veya niye tutmasın, sorular sorular kafamdaki sorular, at şimdi kenara diyor ismail yk amcam...
5.40'a kadar götürdüler kağıdı bakalım ne olcak....
antifiriz
11-11-2006, 14:25
:mad: Eğer bu kağıt yukarı harekete devam ederse..silkelenen biri olarak speğini kutlarım 11 ay taşıyıpta hiç birşey kazandırmadığı için....
:mad: Eğer bu kağıt yukarı harekete devam ederse..silkelenen biri olarak speğini kutlarım 11 ay taşıyıpta hiç birşey kazandırmadığı için....
bence devam edecek. çünkü cuma günü tekrar 50 günlük ho 'nun üstüne attı. ayrıca yedi günlük fiyat hareketini yuttu ve gördüğü en yüksek değere yakın kapattı. bütün bunların üstüne oluşan yüksek hacimide eklersek kısa vadede yukarı hareket devam eder diyorum ben.
iyi akşamalr ilk direnç ve destek noktası neresi acaba
hiç bi halt olmaz bu kağıttan...İçimden geçenleri söylesem forum yıkılır yaww..Rezil kağıt.
neverland
07-12-2006, 19:49
ii baski var herhalde buda maalt gibi kopacak ii SIktilar alip atmak lazim kenara ucup kacmadan
ATLANTİS
20-12-2006, 15:51
İşlem hacmi çok yükseldi..Ne dersiniz..Alınır mı?
neverland
20-12-2006, 15:59
ii bastilar bence 5.14 e kadar cekip küt küt bastilar
ATLANTİS
20-12-2006, 16:04
derinlik verenilecek var mı?
antifiriz
23-12-2006, 16:38
mayısa kadar uzak durmak lazım...
sayın antifiriz sebeplerinide söylerseniz sevinirim bizide bilgilendirmiş olursunuz neden böyle söylediğinizi
özyengec
23-12-2006, 18:20
çok şükür kurtuldum 515 ortalama ile verdim gitti 1 ay bekledim ne yaptıkları belli değil
antifiriz
23-12-2006, 18:21
Dostum bu hissenin turizim aylarında hareketlendiğini bilmeyen kaldımı eğer geçmiş yıllarını incelerseniz apaaçık gözükür..kış aylarında ancak spekülatif hareketler olur o da ky zarar görecek şekilde yapılır..kaldıki bilanço ortada ve borsa zor bir dönemece giriyor ayces bunun altından kalkamaz bana göre.. bu fiyatlarda kalırsa bile başarıdır tabi bunları yazarken gözden kaçırmamız gereken birşey var o da maalt... koçun maalttaki kadar hissesi aycestede var yarın kalkıp derse aycesteki hisselerimide satıyorum o zaman kim tutar aycesi...bana kalırsa hisseyi bu fiyatlarda tutanda zaten bu beklenti yoksa çoktan 4 leri boylamış olurdu şimdiye kadar hatta 3-4 aralığını...hayırlı kazançlar
özyengec
23-12-2006, 18:23
işim olmaz artık altın gibi kağıtlar dururken
çok şükür kurtuldum 515 ortalama ile verdim gitti 1 ay bekledim ne yaptıkları belli değil
Ben de 5.15 ort ile aldım.2-3 gun bekleyeyim.
krokodil
25-12-2006, 17:19
bu koç holding maalt daki %30 küsur hissesini satmak için yetki verdide burdaki %30 luk payını ne yapacak eve götürecek hali yok ya elbet bunada bir iyilik düşünüyordur..zaten haberi düşerse yakalamakda mümkün olmaz diye düşünüyorum....
krokodil
25-12-2006, 17:22
haa bu arada çoğunluk hissedarı yaşar holdingte bi başka iyilik düşünebilir burda...:D ;)
neverland
25-12-2006, 19:29
cok bekleriz daha:-) zaten ben bekliyerek kazandim bunda gecen aldigimda 1 sene bekleti beni harbi uyuz bi kagit ama sonundaki kari güzel gene beklerim bi sene sorun degil:-)
Ben de 5.15 ort ile aldım.2-3 gun bekleyeyim.
info çok ayıp etti. 5.05 e geri vermek zorunda kaldım..
5.08 ortalama ile ben de aranızdayim...
Evine götürse ne yapacak?
Çok hoş oldu.Bayrak yarışı gibi.Birimiz satarken diğerimiz alıyor.Ozyengec satarken ben almıştım,siz de ben satarken alıyorsunuz..Ortak yanımız kar edememiz..İnsallah siz bu kuralı bozarsınız..
neverland
27-12-2006, 16:47
onu bunu bilmem sabirli olan bekliyen kazanir maaltan neyi eksik koc turizmden cekilecekse aycesdeki payini süs diye tutacak degil 2 ayces 1 maalt eder hep böyle olmustur bu kural gene bozulmucak bekleyen kazanir ben bekleyip herzaman kazandim gerci gecen sefer 1 seneye yakin elimde tuttum ama olsun sonucta ii kazandim
4,90 alişim ile ortalamamı 4,90'a çektim.
Bekleme salonundaki yerimi aldım bende...
Bekleme süresini merak ediyorum sadece...
kornelyus
30-12-2006, 20:59
koç migros ve ramstoreleride satacakmış.burdaki payını tutacak değil herhalde yukarıda da soylendiği gibi..bakalım ne zaman...
Nedir son durum?
Çok sert oldu geri çekilme değilmi?
neverland
06-01-2007, 16:53
4 e kadar cekilecek gibi ya 4 e gelirse gene alirim yada 5.30 u gectiginde yoksa buralarda oyalanir durur
antifiriz
07-01-2007, 19:58
Özsermayesi % 5.11 azaldı
Altınyunus Çeşme firmasının toplam aktifleri 2006/09 döneminde , 2005/09 dönemine göre yüzde 0.45 oranında arttı.Şirketin aynı dönemde net dönem zararı 4,156,555 YTL olarak gerçekleşti. Şirketin net dönem karı yüzde 80.00 oranında azalırken , net satışları ise yüzde 3.53 arttı.
Net Dönem Zararı % 80.00 Arttı
2005/09 döneminde 2,309,179 YTL zararda olan şirketin zararı, yüzde 80.00 oranında artarak 2006/09 döneminde 4,156,555 YTL"ye yükseldi.Kar artışı firmanın verimli çalışıp çalışmadığı konusundaki en önemli göstergedir.Şirketin kar artış oranın negatif olması yani karının azalması (veya zararının artması) kaynaklarını etkin kullanamadığını gösteriyor.
Toplam Aktifleri % 0.45 Arttı
Şirketin 2005/09 döneminde 75,284,296 YTL olan toplam aktifleri , yüzde 0.45 oranında artarak , 2006/09 döneminde 75,623,925 YTL"ye yükseldiği.Şirketin kaynaklarındaki artış sınırlı ve tatmin edici değil.
Dönen Varlıklar & Toplam Aktifler
Firmanın Aktif yapısı incelediğinde Aktifler"in yüzde 3.46"lik kısmının nakit ve nakde kolay çevrilebilecek değerler"den (Dönen Varlıklar) oluştuğu gözlenmektedir.
Dönen Varlıkların 2005/09 içerisinde toplam aktifleri oranı yüzde 5.11 iken , 2006/09"de bu oran yüzde 3.46 oldu.Dönen varlıkların toplam aktiflerdeki payının azalması dikkat edilmesi gereken bir nokta olarak gözümüze çarpıyor.
Özsermayesi % 5.11 Azaldı
Şirketin 2005/09 döneminde 70,185,950 YTL olan özsermayesi , yüzde 5.11 oranında azalarak , 2006/09 döneminde 66,597,987 YTL"ye düştü.Şirketin özsermayesinin azaldığı gözden kaçırılmaması ve dikkat edilmesi gereken bir gösterge.
Net Satışları % 3.53 Arttı
Şirketin net satışlarının 2006/09 döneminde 2005/09 dönemine göre yüzde yüzde 3.53 oranında artarak , 6,143,814 YTL"ye yükseldi gözleniyor.Net satışlar yüzde 3.53 artış gösterirken , satışların maliyetinin yüzde -6.54 artması brüt satış karını olumlu etkiledi.Brüt satış karındaki artış yüzde 134.14 olarak gerçekleşti. 2005/09"de 424,787 YTL olan brüt satış karı 2006/09"de 994,589 YTL"ye yükseldi.Şirketin faaliyet giderlerinin satışlar içerisindeki payı yüzde 8.27.Esas faaliyet kar marjı yüzde -28.70 olan şirketin 2005/09 döneminde esas faaliyet karı ise -1,763,514 YTL oldu.
Borçları % 77.04 Arttı
2005/09 döneminde 5,098,346 YTL olan toplam borçların , 2006/09 döneminde yüzde 77.04 oranında bir artış göstererek 9,025,938 YTL oldu.Şirketin kaynakları yüzde 11.94 oranında borçlar ve yüzde 88.06 oranında özkaynaklardan oluşuyor.Şirketin borçlarının toplam kaynaklar içerisinde yarıdan az olması , şirketin kendi kaynaklarını kullanmayı tercih ettiği yönünde bir gösterge olarak kabul edilebilir.Borç yapısı incelendiğinde toplam borçların yüzde 62.01 gibi yüksek bir oranda uzun vadeli borçlardan oluşması pozitif bir işaret.Borçlanma oranı 2005/09"de yüzde 7.26 iken 2006/09"de yüzde 6.29 oranında bir artış göstererek yüzde 13.55 oldu.Finansal borçların toplam borçlara oranı şirketin finansal riskini ortaya çıkarır.Şirketin finansal borçlarının toplam borçlar içerisindeki payı 2005/09"de yüzde 0.00 iken 2006/09"de yüzde 0.00 seviyesine yükseldi.
Net Kar Marjı Düştü
Şirket yüzde -67.65 oranında bir kar marjı ile çalışıyor.2005/09 döneminde net kar marjı yüzde -38.91 iken ,2006/09 döneminde bu oranın yüzde -67.65 seviyesine düşmesi olumsuz bir gelişme olarak göze çarpıyor.
Esas Faaliyet Kar Marjı Yükseldi
Şirketin esas faaliyet kar marjı 2006/09 döneminde, 2005/09 dönemine göre yüzde 8.54 oranında arttı ve yüzde -37.24 iken -28.70 oldu.Esas faaliyet kar marjının artış eğilimi göstermesi olumlu bir gelişme.
Özsermaye Karlılığı Azaldı
Şirketin 2005/09 döneminde özsermaye karlılığı yüzde -3.29 iken ,2006/09 döneminde bu oranın yüzde -6.24 seviyesine düşmesi olumsuz bir gelişme olarak değerlendirilebilir.
Aktif Karlılığı Azaldı
Şirketin 2005/09 döneminde yüzde -3.07 olan aktif karlılığının , 2006/09 döneminde yüzde -5.50 seviyesine düşmesi negatif bir gelişme olarak değerlendirilebilir.
Alacak Tahsil Süresi Uzadı
Alacak devir hızının 8.91 seviyesinden 7.30 seviyesine düşmesi alacakların tahsilinde , firmanın önceki döneme göre daha çok problemlerle karşılaştığını gösteriyor.Alacak devir hızının düşerek alacak tahsil süresinin artması olumsuz bir gelişme.
antifiriz
08-01-2007, 00:23
mayısa kadar dışardan seyredilir..bence
TÜRKOĞLU
08-01-2007, 22:21
mayısa kadar dışardan seyredilir..bence
bana öyle gelmiyor INFO 5,20 ortalama ile verdiği malı 4,90 lardan güzelce yerine koydu.
bana öyle gelmiyor INFO 5,20 ortalama ile verdiği malı 4,90 lardan güzelce yerine koydu.
4,64 ortalama ile almış...
şu sıralar yaptığı dalgalanma ve 4.50 ye kadar gerileme çok hacimsiz oldu bakalım ne olacak ??...
kornelyus
09-01-2007, 22:50
info dun alıklarını bugun geri verdi ...?
info dun alıklarını bugun geri verdi ...?
12 bin lot fazlasi ile verdi hemde...
ve daha ne diyeyim kaç gündür en çok düşenlerde ilk sıralarda nedir bu ya amaçları ne... :mad:
antifiriz
12-01-2007, 23:14
ve daha ne diyeyim kaç gündür en çok düşenlerde ilk sıralarda nedir bu ya amaçları ne... :mad:
amaçları 4 liranın altı..
amaçları 4 liranın altı..
Neden 4 liranın altı sizce?
Neden 4 liranın altı sizce?
Hayal görmeyin...2 ayces 1 maalt eder...
Hayal görmeyin...2 ayces 1 maalt eder...
165 milyar Mallt
77 milyar Ayces,
ederleri ise Ayces %7 daha yukarida olması gerekir...
Yada Mallt %7 kadar aşağida,
değilmi?
TÜRKOĞLU
13-01-2007, 17:16
165 milyar Mallt
77 milyar Ayces,
ederleri ise Ayces %7 daha yukarida olması gerekir...
Yada Mallt %7 kadar aşağida,
değilmi?
hesap doğru millet MAALT 30 ise bu da 15 olmalı diyor ne de olsa 2 AYCES 1 MAALT ama hesaplar öyle demiyor...
AYCES şu an 77 TRİLYON piyasa değeri
MAALT 165 TRİLYON
zaten şu anki fiyatlarla 2 AYCES 1 MAALT ediyor abilerim ablalarım :oley:
eğer AYCES 15 olursa noolur biliyormusunuz 2 MAALT 1 AYCES eder o da rezillik olur herhalde.
keleğe gelmeyin derim ben.
KOÇ Yatirimın hesaptan haberi yok sanırım...
Son iki gün aldı hep...
hesap doğru millet MAALT 30 ise bu da 15 olmalı diyor ne de olsa 2 AYCES 1 MAALT ama hesaplar öyle demiyor...
MAALT 165 TRİLYON
eğer AYCES 15 olursa noolur biliyormusunuz 2 MAALT 1 AYCES eder o da rezillik olur herhalde.
Maalt ve Aycesin üzerindeki bedelsizleride dikkate alin.
Koç agresif olarak aldiği malları YKB'ye paketledi...
Tahtanın günlükçüleri İnfo ve Ziraat'ta dökülmeye devam ediyorlar...
neverland
17-01-2007, 01:59
MAALT 165 TRİLYON
biraz daha bilincli yazsan siyorum öyle incelemeden bilmeden yorum yazma bence
gerci elimde yok suan ama zamaninda cok ugrastim gene dönecegim ins. pkent var suan.. hesabini ii bi kontrol et istersen 1 maalt 2 ayces eder bu hep böyle olmustur grafiklerede bak kendi verdigin degerlerede ayrica senin hesapdada belirtmisssin ayni kapiya cikiyorsun biri 77 biri 165 asagi yukari iki kat degilmi bekle ve gör koc maalti satacak turizmde cikacak aycesdeki duracak elbet bununda haberi patlar yakinda bide sunu deyim bundan 3-4 ay önce maalt harekete baslamadan 1 maalt 1,3 ayces yapiyordu yani sen bakma hesaplara pek tutmaz onlar yeterki satis haberi gelsin 15 de olur 25 de takma sen kafani kim bilir tahta sig saglam spekde gelirse maalti bile katlar belkim:-)
antifiriz
17-01-2007, 03:29
biraz daha bilincli yazsan siyorum öyle incelemeden bilmeden yorum yazma bence
gerci elimde yok suan ama zamaninda cok ugrastim gene dönecegim ins. pkent var suan.. hesabini ii bi kontrol et istersen 1 maalt 2 ayces eder bu hep böyle olmustur grafiklerede bak kendi verdigin degerlerede ayrica senin hesapdada belirtmisssin ayni kapiya cikiyorsun biri 77 biri 165 asagi yukari iki kat degilmi bekle ve gör koc maalti satacak turizmde cikacak aycesdeki duracak elbet bununda haberi patlar yakinda bide sunu deyim bundan 3-4 ay önce maalt harekete baslamadan 1 maalt 1,3 ayces yapiyordu yani sen bakma hesaplara pek tutmaz onlar yeterki satis haberi gelsin 15 de olur 25 de takma sen kafani kim bilir tahta sig saglam spekde gelirse maalti bile katlar belkim:-)
spek ordadır zaten..aportta bekliyordur koçu
Koç agresif olarak aldiği malları YKB'ye paketledi...
Tahtanın günlükçüleri İnfo ve Ziraat'ta dökülmeye devam ediyorlar...
Paketlemedi koç yatırımla ykbyatırım birleşti.koç yatırım diye aracı kurum kalmadı.
BORSAHİSSE
18-01-2007, 00:21
Ortaklık Yapısı
Ortak Ünvanı Ortaklık Sermayesi Pay(%)
Yaşar Holding A.Ş. 10,362,754 YTL 62.00
Koç Holding A.Ş. 5,027,022 YTL 30.00
Diğer 1,366,964 YTL 8.00
tüm yasar grubu hisseleri giti bu öksüzmü kaldı:confused: :confused: :)
BORSAHİSSE
18-01-2007, 00:26
haa bu arada çoğunluk hissedarı yaşar holdingte bi başka iyilik düşünebilir burda...:D ;)
nerdeeeeee hanii bugün hepsi gitti okaldı öksüzzzz:( :(
Yaşar guruplarının etkisi burdada hissedilecektir....
donjuan444
18-01-2007, 10:58
gıdalar turizme sıçrıyor sanki ama...aycestekı olası yukseliş kalıcı olur umarım ..
kaç gundur ben göremeden 5.00 ı görup 4.50 -4.60 arasına takılmıştı
bir satış haberide buna gelirseeeeeeeee..................kim tutar o zaman aycesi...............
BORSAHİSSE
18-01-2007, 23:51
tekniği süper olmuş tam kıvamda:tamam: bakalım yarın kendiside teknik kadar süper olacakmı:düsün:
teknık pek calışmaz bu hissede.......
BORSAHİSSE
19-01-2007, 12:53
teknık pek calışmaz bu hissede.......
sıkıntısı 4,64 de:) :)
alamadılar sıkıntısını alsalar rahatlayacakta:D :D
cumadan sonraya kaldı desene:D
BORSAHİSSE
19-01-2007, 13:33
55568
çok ilginç 1.seans alan kenara cekilmiş ne olacaksa:D :D
ismetyasar
19-01-2007, 15:29
4.86 ile 4.92 de bir direnci var.Bekle gor burdada var.Su an endeks iyi ve bunalr hissiz.Bu sefer direnc asarsa besli sayilara cabuk gidilir.5.40 ile 5.50 onmeli direnc asilmasi gerekir.Her an ne oalcagi belli olmaz.
al sat tavisyesi degildir.
BORSAHİSSE
19-01-2007, 17:02
şu sıkışıklıkta 7500 lotu kaptı 4,58 den:D herkes mal almaya calışırken adam kaptı kim sattıı acaba:düsün: :düsün: :D
Çömezler gitti...
Ustalar geldi...
Malları geri mi koysak...
ismetyasar
22-01-2007, 11:50
tam baski aldilar.Her alani kapattilar bakalim nasil saldiracaklar.Yukari asagi ne halt yiyecekleri belli degil.Tam rus suletine dondurduler.Mmart o kadard erin tahta super hareket yapti%5 lik bu ve favori vede metur oturyor bakalim nereye kadar? Endeks yukari bunlar asagi yada yatay.Endeks asagi en birinci dusenler turizimler.Haydi bakalim bekle gor stratejimize devam..Fakat en sonra arti 800 endekste eksi olmayi basardi.Iste bunu sevdim.Adamalr sattimi alici geldimide panik yapiyorlar birileri mal aliyor diye.hayret.
aynen katılıyorum sıkıntı 4,64 de bencede ısrarla geçirmiyorlar orayı:düsün:
ismetyasar
22-01-2007, 13:17
aynen katılıyorum sıkıntı 4,64 de bencede ısrarla geçirmiyorlar orayı:düsün:
Butun turizmlerde baski var.Nettur ve mmartta bile var ama onlar derin oldugu halde yatirimcisini azda olsa mutlu ediyor.Burasi ve favori ile metur tam filim.4.90 ile 5.40 iki direnc var.4.62 direnc degil sadece bunlarin tuhafca gecirmek istemedigi bir yer.Mal toplamak icin bir duvar yaptilar duvara carpani aliyorlar.Bunalani kapiyorlar yada maliyet yuksek olup yeter diyenin malini aliyorlar.yanlislik su? her an mal verip onu ucuza geri almaya calismalari sacma.kardesim efendi efendi cek yukari al ver.karini yap yine indir cikar ne diyeyim.Speksen almayi satmayi bilmiyorsan biz ne yapalim?Adam filim 4.60 mal satiyor onu almaya calisiyor.4.58'e satiyor onu almaya calisiyor tekrar.Tam cinslik!!Al gotur daha yuksek fiyata ver sonra asagiya indirebiliyorsan geri al.Onu yapamayacak gozu yemiyor.zannedersem birilerinin tahtada gozu var!!adam korkmus sinmis!Yani spek denen sahis..Aliyim malimi ben yaparim, diyor spekzade.:gulen: Zor dostum Sen bu kafayi degistir.zaten maliyeti 5lerden olanlar yada 5.30dan 4.90dan olanlar kafayi yemis durumda cogu mali verdi haaaa sen yeni alanlari dusureceksin.Ha o zaman SPK dur bakalim sen kimsin nerden aldin sattin.Ne yapiyorsun derse ne yapacaksin.Korkum yok.. dersen...Korkum yok diyenleri gorduk.Zaten ne mal alindiki bu .62 ile 4.54 arasi bir sey yok.Bende tek tek saydim.Cok buyuk bir hacim degil.kacan mal asagi yukari 12301 lot.Adam su 12301 lot icin ayak yapiyor...Satmasaydin o zaman salatalik tursusu..Zaten adamlar bugun verdi yine yarisini alacagini aldin.Haydi gorelim boyunu bosunu.
al sat tavsiyesi degildir.
neverland
23-01-2007, 00:01
bence sorun mal toplama falan degil alakasi yok biraz zaman birazda turizmlere hareket gelince burda duracak degil buda kopar ama önce turizmlere bi hareketlilik gelmesi lazim yada kocun satis haberi... aldim biraz bende bekliyorum
delinin birinden yorum
ismetyasar
24-01-2007, 14:02
Cok buyuk baski var goya bence baski hikaye goturecek o zirattaki borsadaki bizzat ayi aliyor 1 kademeye veriyor biktirdi.Yine baska bir kurum alirsa bu spektir yani ziraattaki borsa ayisi.Boglar daha girmedi.Artik belli oldu baski varsa ekmek ve hissede guzel haberler var demektir.Adam bos yere neden baski yapsin?Aycesten bahsediyoruz.Her seyi guzel.Lot sayisi az yakinda yabancinin ilgi duyacagi bir hisse.maliyetleride adamlarin az degil su an.Eski spekse baska ama bosuna bunlar para bekletmez.5.40 'a kadar hareket bekliyorum orasi asarsa 8'lere uzanir.Bu benim sahsi duusncem.Oralarida asarsa en az20li rakkamlar olur.Simdi temelini yukarda aciklayanlar var tamamen katiliyorum.Sirket her acidan en super turizimlerden biri.Bu aylarda ucuz olur alinir ve nisana kadar verilir simdi martin basini bulmaz.1 aylik surec onemli.ama artik kisa alanda 4.54 ile 4.64 arasinda donen bir ayces olmaz.Yatirimcisini cok uzdu.Spek tam manasiyla psikolojik savas veriyor.Bu sirket her acidan ortakalri ve mulki ile deger.favori ve digerleri ile olculemez.Birileri gorecek bu degeri 4.90a kadar cizip spek denen zugurt aganin elinden alacak.Bu ziraaat beni hasta etti.Adam bir kademe icin cirpiniyor.hayret alanda satanda kendisi baska kurumlarda kendisi.Yani saglam birileri bence gelecek belli.Deniyorlar tahtayi.Ziraatin elidnen alacaklar belli.Diger oyak garanti neyse hepsi hikaye.Bir anda saglam kurumlardan tera,global,raymond,ekspres dalarsa ve hacim simdilerin 10 mislini bulursan sasirmayin.Koc satacak diyorlar dogrudur.Cunku Tupras daraltti onu.
http://www.altinyunus.com.tr/temmuz.htm
http://www.altinyunus.com.tr/main.htm
http://www.altinyunus.com.tr/kurumsal.htm
Bakin bu yazilara cilgin bir sirket ayces.Yabanci AB ye aday olan bir ulkenin turizim sirketini neden almasin? Sonra AB ye girsin girmesin onemli degil.Degerinin cok ustune gider bu sirket.Yunanistanin yani basinda.Butun dunya gemileri ugruyor.Turrkiye konferans merkezi oldu.Her yerden akin akin gelen var.Sonra cesmede turizmde yeni yildiz.Avantajlari cok kaplicalari var.Icme sulari var.Sifa turizmi var.Gunes var.Doga var.Meyve ve balik cok.Izmire yakin.Tarihi bir deger.Ucak ve havaalani yani basinda.Liman kenti.Ticarette cok onemli.Gunluk gemiler gelip bazen bu turistik otellere misafir getiriyor.Cesme'de cok unlu Turkelr oturyor.Hergun yatirim cogaliyor.Arazinin degeri artiyor.Zeytin gibi saglik urunleri cok.Yunan adalarina yakin.Ne diyeyim artik?
Spek yavrucugum ziraattan iki kadmeye tahta arayanlara buyuk yatirimcilar zaten bunu gorur.Maalt nasil gitti.Mmart zamaninda nasil hedeflerine vardi.Favori yatirimcisina nasil kazandirdi.Biz Aycesten bahsediyoruz.Dunya Tip konferanslari,Buyuk sektorlerin ticari toplantilari ve Izmir ticaret odasi gibi lider bir ticaret odasinin dunyadaki ticari faaliyetlerini dusununce aman allahim demek geliyor.Bir giidin her zaman dolu olan bir tesis.Utanin yatirimcisini aptall gozu ile goren spekler.Sirket sahibide artik daraldi belli.Haber varmi yokmu bilemeyiz ama bu kadar baski adami yikar.5'lerden alan ne yapsin vermis adam? Adam yine baskida.Tursu malini satma.Iki kademeye veriyorsun.Sonra araniyorsun.Arayan bulur.iyi kazanclar.
Al sat tavsiyesi degildir.Burada yazanlar beni kapsar.Hic kimseye tavsiye degildir
kornelyus
24-01-2007, 15:09
sayın ismet yaşar yorumlarınız cok doğru..kağıtta anormal bir baskı var..turizmler kıpırdıyor burası eksi..yaşar grubu tavanlar yapıyor burası eksi...bakalım ne kadar daha devam edecek bu baskı...zaman gectikce ve baskı devam ettikçe tam bir sinir harbine dönüyor...
ismetyasar
24-01-2007, 15:13
4.60 alti maliyet su an bu tahta icin iyi sayet yuksekse bir sey diyemem.Bu kisiler yukardan sattiklarini sayarak toplamaya calisiyorlar.Sayi ile calisiyor bu kisiler.Lot sayisini anladigim kadari ile brokerler kanali ile sayiyorlar.olsun.yasarin kagidi ama en iyi sirketlerinden biri.4.90 ve 5.40 vede 7.00lara kadar cok bir sey yok.Bu direnc noktlarina dikkat kesmeli.Viking ve benzeri pinar grubu nasil biraz gittiyse buda gider ama bu turizm hissesi ve artik turizmler icin hareketli aylar basliyor.
Al sat tavsiyesi degildir.Burada yazanlar beni kapsar.Hic kimseye tavsiye degildir
neverland
24-01-2007, 17:12
turizmler cidden cok ucuz kaldi sezonda yaklasiyor yavas yavas herkezin gözü turizmlerde hem ucuz hem hareketli zamanlar geliyor tüm portföy dalacam böyle kalsin yada biraz daha düssün:-) yaza kadar beklerim aycesi az beklemedim ben nede olsa
delinin birinden yorum
neverland
25-01-2007, 04:48
cesmede arazi tahsisi 30 ocakta basliyor turkiyede turizmin gözdesi olacak cesme
Travel Turkey Turızm Fuarı bugün başlıyor..Ayces le ılgılı gelişmeler olabilir....
Aycesi izleyin......Çok yakında..........Az sonra....... AYCES..........
umarım mutlu sona hep beraber ve en kısa zamanda ulaşırız arkadaşlar
tekrar aşağımı yapacaklar ne 3500 lere doğru çıkamayan senet düşer misali:düsün: :düsün:
4,64 geçemiyor madem biraz geri çekilip hız kazansın çıkış için ozaman..
neverland
26-01-2007, 01:02
Cesme oteller siralamasinda altinyunus 2005 de erken tadilata girdigi icin 2.ligi kaptirmis ama tadilat bittikten sonra gene 2.siraya oturdu
2. Altin Yunus : 21.527 konaklama, 85.619 geceleme
alinti http://cesme-bld.gov.tr/#
25.01.2007 11:45 Turist sayısı 2006'da yüzde 6.2 azaldı
ANKARA (İHA) - 2006 yılı Aralık ayında geçen yılın aynı ayına göre giriş yapan yabancı ziyaretçi sayısı yüzde 7,6 oranında artarak 926 bin 968 kişi olarak gerçekleşti. Bu rakam geçen yılın aynı ayında 861 bin 836 kişi olmuştu.
2006 yılının tamamında ise ziyaretçi sayısı yüzde 6.2 düşüşle 19 milyon 819 bin oldu. 2005 yılında yabancı ziyaretçi sayısı 21 milyon124 bin ile rekor kırmıştı.
Türkiye İstatistik Kurumu'ndan yapılan açıklamaya göre, Aralıkta giriş yollarına baktığımızda geçen yılın aynı ayına göre denizyolunda yüzde 45,8, havayolunda yüzde 16,4 artış, demiryolunda yüzde 26,1, karayolunda ise yüzde 6,2 azalma oldu.
Açıklamada şu bilgiler verildi:
"Ülke grupları ayrımında, geçen yılın Aralık ayına göre en fazla artışı yüzde 130,6 ile Amerika ülkeleri ve yüzde 19,1 ile Bağımsız Devletler Topluluğu sahiptir. En fazla düşüş ise yüzde 82,1 ile Okyanusya ülkeleri ve yüzde 23,7 ile Milliyetsiz grubunda gerçekleşmiştir.
Ocak-Aralık döneminde ise ülke grupları arasında en fazla artış yüzde 17,8 ile OECD ülkeleri (Diğer) ve yüzde 13,1 ile Amerika ülkelerinde gerçekleşmiştir. Bu dönemde en fazla düşüş ise yüzde 51,6 ile Okyanusya ülkelerinde ve yüzde 14,6 ile Diğer Avrupa ülkelerinde görülmektedir.
Milliyet ayrımına baktığımızda ilk on ülke sıralamasında birinci sırada Almanya görülmektedir. Bu ülkeyi sırasıyla, Bulgaristan, İran, Rusya Federasyonu, Gürcistan, Yunanistan, Azerbaycan, İngiltere, Fransa ve Hollanda izlemektedir. İlk on milliyet toplam giriş yapan yabancıların yüzde 61,9'luk bölümünü oluşturmaktadır.
2006 yılı Aralık ayında geçen yılın aynı ayına göre çıkış yapan yabancı ziyaretçiler yüzde 12,1 oranında artarak 880 bin 439 kişi olarak gerçekleşmiştir. Bu rakam bir önceki yılın aynı ayında 785 bin 685 kişidir.
Çıkış yollarına baktığımızda geçen yılın aynı ayına göre denizyolunda yüzde 40,3, havayolunda yüzde 16,4, demiryolunda yüzde 4,9, karayolunda yüzde 4,7 artış olmuştur.
Ülke grupları ayrımında geçen yılın Aralık ayına göre en fazla artışa yüzde 144,4 ile Amerika ülkeleri ve yüzde 28,3 ile Bağımsız Devletler Topluluğu sahiptir. En fazla düşüş ise yüzde 43,8 ile Okyanusya ülkelerinde ve yüzde 6,1 ile Milliyetsiz grubunda görülmektedir.
Ocak-Aralık döneminde ise ülke grupları arasında en fazla artış yüzde 18,3 ile OECD ülkeleri (Diğer), ikinci sırada da yüzde 7,3 ile Bağımsız Devletler Topluluğunda gerçekleşmiştir. Bu dönemde en fazla düşüş ise yüzde 46,3 ile Okyanusya ülkeleri ve yüzde 17 ile Milliyetsiz grubunda olmuştur.
Milliyet ayrımına baktığımızda çıkış yapan ilk on ülke Almanya, Bulgaristan, Rusya Federasyonu, Gürcistan, İran, Yunanistan, Azerbaycan, İngiltere, Fransa ve Ukrayna olduğu görülmektedir. Çıkış yapan yabancı ziyaretçilerin ilk on milliyet toplamı yüzde 60,8 olarak gerçekleşmiştir.
Geçici verilere göre 2006 yılı Aralık ayında geçen yılın aynı ayına göre giriş yapan vatandaş ziyaretçiler yüzde 6,1 oranında artarak 634 bin 278 kişi olarak gerçekleşmiştir. Bu rakam geçen yılın aynı ayında 598 bin 012 kişidir.
Çıkış yollarına baktığımızda ise geçen yılın aynı ayına göre havayolunda yüzde 13,9 artış, demiryolunda yüzde 70,1, karayolunda yüzde 26,7 ve denizyolunda yüzde 15,9 azalış gerçekleşmiştir."
neverland
26-01-2007, 02:15
ee zaten 2006 nin turizmin kötü gectigini biliyoruz bu sene ii gecer umarimm ben yaz beklerim elbet bu endexde burda kalacak degil maalttan bi eksigi yok fazlasi bile var
ayhan3745
27-01-2007, 11:30
BAŞBAKAN TAYYİP ERDOĞAN ŞUBAT’TA TURİZMCİLERLE BİR ARAYA GELECEK
Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla, Şubat ayı sonunda, turizm temsilcilerinin katılacağı bir toplantı yapılacağını belirterek “Ufkunuzu geniş tutun, felsefi altyapısı olan ve olabilirliği yüksek öneriler getirin. Başbakanımız bu konuya çok önem veriyor'' dedi.
Turizm sektöründeki gidişattan duyulan kaygı sonunda başbakanın da dikkatini çekti. Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç, Başbakan Recep Tayip Erdoğan’ın şubat ayında turizm sektörünün temsilcileri ile bir araya geleceğini söyledi.
Başbakan çok önem veriyor
Bakan Koç. İstanbul’da Ataköy Marina Yat Kulübündeki toplantıda yaptığı konuşmada Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla, Şubat ayı sonunda, turizm temsilcilerinin katılacağı bir toplantı yapılacağını söyledi. Bakan Koç, ''Toplantıda Başbakanımız da olacak, sizler de orada olacaksınız. Ufkunuzu geniş tutun, felsefi altyapısı olan ve olabilirliği yüksek öneriler getirin. Başbakanımız bu konuya çok önem veriyor'' dedi.
Rakam vermemekte ısrarlı
Koç, bu yıl hedeflenen turist sayısı konusunda henüz bir rakam açıklamadığını kaydederek, ''Bu yıl 2006'dan iyi olacak demiyorum, çünkü 2006 iyi bir yıl değildi. Ama 2005'ten iyi olacak. Gelen havadisler çok iyi'' şeklinde konuştu.
Lara’yı kurtardık sıra Alanya’da
2006 yılında Turizm altyapısında büyük gelişme yaşandığını dile getiren Koç, "2006 yılında Lara bölgesini kurtardık. 2007'de Alanya'yı kurtaracağız. Kuşadası'nda benim partimden belediye reisi var. Bu sene işin hakkından gelip gelmeyeceğine bakacağız. Bazı şeyleri düzeltmek mecburiyetteyiz." şeklinde konuştu.
120 bin kültür varlığı
Bakan Koç konuşmasında daha sonra şunları söyledi:
“Bakanlık görevine geldikten sonra önemli bir eksiklik olan ''Turizm Master Planı''nı tamamladık. diğer bir eksiklik olan kültür varlıklarının envanteri çalışmalarını da tamamlayarak, 120 bin kültür varlığını tescil ettik.
Kruvaziyer turizmi önemli
Turizmde çeşitliliğe verdikleri önemi vurgulayan Bakan Koç, ''Deniz-güneş-kum turizmini inkar etmeden, ülkenin bütün turizm imkanlarını ortaya koyan bir çalışmanın içinde olduk. Bu imkanlardan biri termal turizmidir. Avrupa'da ilk sırada yer aldığımız bu turizm alanında girdiler çok düşük, çünkü bu alanda çok israf var ve altyapı yetersiz'' dedi.
Atilla Koç, diğer bir önemli turizm alanının da kongre olduğunu ifade ederek, İstanbul başta olmak üzere Antalya, Ankara ve İzmir'de bu alanda önemli bir potansiyel bulunduğunu ve bu doğrultuda çalışmalar yürüttüklerini bildirdi.
''Bugün burada öğrendim ki üzerinde durmamız gereken ve 12 ay sürekli olan bir diğer turizm alanı da yat ve kruvaziyer turizmidir. Türkiye'nin hala bir kruvaziyer gemisi yok, ama yakında o da olacak'' diyen Koç, bundan sonra bu konu üzerinde önemle duracaklarını söyledi.
evet arkadaşlar güzel günler çok yakın ama sabretmesini bilene.
derinlik arttı senette. güzel gelişme.
4.64 ve yukarısında yüksek hacimli satışlar yapılıyor bu 4. deneme gene başarısız. dikkat etmek lazım herkes olumlu düşünmüş ters yöne yatırırlar..
neverland
01-02-2007, 17:32
borsa düser ayces ayni borsa kopar gider ayces gene ayni bukadar baskinin vardir elbet bi sebebi simdi daha istahli bir sekilde bekliyorum artik ya batacam yada voleyi vuracam bu sefer
al sa tavsiyesi degildir
Bİraz Unutulmali Çok GÜndemde Herkeste Bİr Beklentİ OluŞmuŞ
endeks çıkıyor ayces düşüyor.endeks düşüyor ayces düşüyor.yazık ya.ayıp.
Borsacım
10-02-2007, 02:06
Bu kağıda bel bağlamak hata bence,bu anca satış haberi gelirse gider,gerisi tırı vırı bence:rtfm:
Çok mal aldım buradan. Al-satlarla kafa kafaya gittiler. Son kalan malımı ise 5,XX lerden satacağim. Gerekirse senelerce bekleyeceğim ama dediğim gibi yapacağim...
Çok mal aldım buradan. Al-satlarla kafa kafaya gittiler. Son kalan malımı ise 5,XX lerden satacağim. Gerekirse senelerce bekleyeceğim ama dediğim gibi yapacağim...
Gereken yapilmiştir....
kornelyus
20-02-2007, 11:56
bu gune kadar bekleyebilen arkadasları sabırlarından dolayı tebrik ediyorum...
tradeaddict
20-02-2007, 12:54
peki buradan alınır mı sizce
umitbaylan
20-02-2007, 14:26
peki buradan alınır mı sizce
Alınır merak etme.
kafadan 6 lı rakamları görürsün 1 aya kalmaz.
Herkese bol kazançlar...
neverland
20-02-2007, 17:13
20 gündür türkiyedeydim ve pek takip etme firsatim olmadi eve geldigimde bi baktim 5.02 5.42 ye yolladim yarisini diger yarisinida beklicem hacim cok güzel
satanlara güle güle biz sonuna kadar buradayız
neverland
20-02-2007, 18:32
sen nekadardir bekliyorsun bilemem ama ben 2 senedir ayces alir satarim ama bu sefer cok bekletti 7 ay neredeyse bizde bekliyoz ama bugün birileri cok kaptirdi aycesin hareketleri güzeldir yarin asagi olursa sattiklarimi yerine koyarim cikarsada yarisi duruyor zaten onun icin hedefim belli yaza kadar beklicem sonra bakarim satip satmamamaya
sen nekadardir bekliyorsun bilemem ama ben 2 senedir ayces alir satarim ama bu sefer cok bekletti 7 ay neredeyse bizde bekliyoz ama bugün birileri cok kaptirdi aycesin hareketleri güzeldir yarin asagi olursa sattiklarimi yerine koyarim cikarsada yarisi duruyor zaten onun icin hedefim belli yaza kadar beklicem sonra bakarim satip satmamamaya
yükseldi bu böyle anlamadım. kaçtam alınır kaçtan satılır ilk defa takip ettim gözlerime inanamadım satanlar hayrını görsünler
Borsacım
20-02-2007, 20:41
Tekrar ediyorum,eğer aycesin %30 hissesini satmıyorlarsa bir cacık olmazzzz.heveslenip atlamayın derim yinede siz bilirsiniz tabii,Bir anda kitlerler neye uğradığınızı şaşırırsınız.haa çıktı haa çıkacak derken :grrr: 5,30 dan alırsınız,4,70ten tekrar ellerine teslim ettirirler adama:notr: ,dikkatli olun...:wink:
En iyi para,cepteki paradır:yes:
Üsten alıntı/(Tekrar ediyorum,eğer aycesin %30 hissesini satmıyorlarsa )
satış muhabeti nerden cıktı...
böyle birşeymi var?
varsa bu maalt gibi olmasın??
bu konuda bilgisi olan varmı
*?
antifiriz
21-02-2007, 02:51
yaptı yine numarasını....yarın düşer kimse atlamasın
5.40 sevinirken geldiği noktaya bak bizde şans olsa
bu kaata ky maye kalmadı buna yürekmi dayanır 5.80--5-40 üçkez kapanış5.50
tansiyon cok yüksek...
makrombor
21-02-2007, 14:25
asıl yukarlarda saglam bı ky potansıyelı saldrdgı ıcın yıne yalpalandı.birisi bu kadar sıg bı tahtada tavadan 7000 lot alcak adam da ıyı oldu cok ıyı yaptın dıycek..ama demedı verdi asagı.sonra da mal dagıldı galıba onu dokcem derken butun gemılerı yaktı..acgozlu olunca malesef sorun cıkıyo.ya da gercekten nıyetı buydu araya gırenler carpıldı..
ayces gider ky arkadan bakar sonra tepeden almaya karar verir ayces taban yapar en bariz türkü ky türküsü..bol kazançlar..
atmaca66
22-02-2007, 10:49
Ortalama 5600,kapanış 5950 bakalım ne olacak bugün.
bence her acıdan beklentisi olan bir kağıt umarım daha iyi yerlere gelir yola devam diyoruz
Beklentileri konusunda bilgi verebilirmisiniz?Bol şanslar.
neverland
22-02-2007, 14:07
benden buraya kadar allah bereket versin yeter yolunuz acik olsun
SaVaRoNa
23-02-2007, 13:18
Kimse kalmadı topikte yine kaldırıp kaldırıp veriyorlarmı ne bir milyon lot olunca numeroda yapamıyor spek Çanların içindeki ot düştü yakında çalmaya başlar gibi..
SaVaRoNa
23-02-2007, 13:20
İzmirli hocam ne yaparsın aşağılarda karala birşeylerde ufkumuz açılsın... senini mürekkebin yaldızlıdır bilirim....
31 HEDEF MENKUL 39500 5.866076 39500 5.94618 79000 11.75 0 0
alıştı bu hedef haa şunu bir tahtada kıstıramadılar alttan alıp üsten cakıyor 3 gündür tahtayı allak bullak etti
bu da onlardan heralde oldığında basarlardı yoksa
http://img337.imageshack.us/img337/8574/aycescf9.gif
arkadaşlar bu gün tavan kapanan AYCES 11 eylülde grafikte de işaret edildiği gibi çok benzer bir teknik çıkış sergilemiş 4.28 den başlayan ralli 9 ekimde hisse 6.30 u görerek yaklaşık 1 ayda yatırımcısına % 47 lik bir kazanç sağlamıştır.
şimdi de böyle olacak demiyorum sadece size "neden olmasının" sesli düşüncesini aktarmaya çalıştım. teknik olarak bu hareketi yeniden yapacak iç potansiyele sahip duruyor. ama yapıp yapmayacağını ilerleyen seanslarda göreceğiz...
hissede hedefler: 5.20- 5.75- 6.20
stop loss:4.45
YUKARDAKİ GRAFİK 20 şubat kapanışına göre fiyat 5.10 iken yapılmıştı başka bir sitede.. teknik hala güzelliğini koruyor dostlar...devamı gelecek umuyorum...tekniği ayrıntılı incelemenizde yarar var...al/sat önerisi için değil kişisel teknik bakışımı yazdım..
teknik mekni boşuna yapıştırıp zahmet etmeyin tahtayı boş buldularmı tavana sonrada tavandan alıcı bulurlarsa hop kucağa..elim sende oyunu gibi enson kucagında kalan yukarı kadar alabildiğini alıyor ertesi gün açılışta yazılanlara hopppa ..bu kucaktan kucağa giderken enson ky de kalınca yukarı yapamadığı için söbeee oluyo..bol kazançlar..
makrombor
23-02-2007, 17:39
hedef hedefine ulaştı galiba..yancıları hariç diğer bütün artı mallarini geri iade etti..elinde kalmş 40 bin lot malıyetı 6.88 ..ama buna takılmamak lazım tabi..hedefine ulaşmasa tabana bu kadar yaklaşmazdı heralde..indire kaldıra 5 -6.5 yaptrdı insaah tutmaya sabreden ve kanaat getırıp satanlar vardır..
HEDEF MENKUL 39260 39 6.884441
çekirge bir sıçrar 2 sıçrar sonunda 40.000 i 6.88 maliyetle verdiler eline pazartesi bulsunda versin bakalım helalllll..
SaVaRoNa
23-02-2007, 18:04
Ayces bu hep yapar bunu kodumu oturtur,gene yaptı gereğini hedef bence baş speğin ta kendisi spakten habersiz bu kadar cirit attırırlarmı adama millette tansiyon bırakmadı gene son dakikadaki kaçamak verişi ilginçti neden acaba son dakika altta alıcı kim vardiki çokmu kek vardı işin garibi ortalamada yüksek pazartesi hüsran artabilir...
makrombor
23-02-2007, 18:06
hıc sanmıyorum..siz bi deneyin bakalım 10 bin lotla bu tahtada ne kadar tur atabileceksiniz..bu adamın maliyetine bakmayın boşa..o bi yerlerden olayı bağlamıştır..karşılıkları ya çok aşağıdandır yada çok evveldendir..bu tahta kaç ay yattiı..yani bu adam bole zarar edıcek olsa tahtayı da yapan olmasa kafasına dunya mal yer ve de dogrualamaz hic .zate bıara 160 bin lot almstı sade kendi..istese 2 3 tavan daha yapardı..ama adamın amacı carpmak..yksa 10 kere tavana getırıp 6.3 lere vermek yada oncekı gunler sadece bireysel bı yatırmcının yapabılcegı nıbıse gıbı gelmıo bana..
4.70 ten girip 5.80 3 kere satıp 5.50 den aldı..bunları sayarsakk maliyeti.1 ytl.
pazartesi taban 5.70 .tarihi birşey olacak..kapanış fiyatı taban fiyatı olarak açılacak.pazarteside birilerini aylayıp verir kesin..millet riski seviyor.50.000 çektimi dolar tahta tavandan cakar yine..görün bakın ky akıllanmaz..
zamanlama
24-02-2007, 00:29
bu hedef açığa alım yapıyo galiba yoksa böyle boşaltmazdı..ayrıca deil 200bin 500binleri tavandan boşaltan adamlar gördük bu adam işide bilmiyo :) adam tavandan boşaltmak için okadar çok kıvrandıki..
imkb yarın yakalar onu bukadar acık sipekülayon olmaz bunuda yakalamassa yuh yani...
ALLIGATOR
24-02-2007, 00:52
hareketin ardından kuru bir spekülasyon çıktı. Adam haftalık oynadı. 4.60 lardan 6.50 ye kadar oyun oynadı pazartesi bismillah dedi, cuma 16.30 da da veladdallin amin deyip işi bitirdi. Bir süre iş çıkmaz bu tahtadan.
ALLIGATOR
24-02-2007, 00:54
Şu 6.88 maliyet nasıl oluyor arkadaşlar (maliyeti alış fiyatı + komisyon dışında ne etkiliyor ola ki?)
zamanlama
24-02-2007, 00:58
Şu 6.88 maliyet nasıl oluyor arkadaşlar (maliyeti alış fiyatı + komisyon dışında ne etkiliyor ola ki?)
zarar 6.88e çıkarıyo ortalamayı :) 200bin alıyosun 6,35 ortalamayla sonra satıyosun zararına elinde kalanın maliyeti 6,88 gibi oluyor..
SaVaRoNa
24-02-2007, 06:36
hareketin ardından kuru bir spekülasyon çıktı. Adam haftalık oynadı. 4.60 lardan 6.50 ye kadar oyun oynadı pazartesi bismillah dedi, cuma 16.30 da da veladdallin amin deyip işi bitirdi. Bir süre iş çıkmaz bu tahtadan.
Ben hedefin yada bu hareketi her kim yaptıys a para kazanıp kar ettiğini hiç sanmıyorum benim aracı kurumumda tanıdığım gün içi trade yapıp iyi para kazanan onlarca insan oldu kaybeden yok herkesin malıda yerinde kim kaybettti ozaman bu işten yada kim kazandı dersiniz,takasta bit azalmada mevcut değil garip ve acemi ötesi bir dümen döndü sanki son dakikada malları vermesinden belli,işin ilginç tarafı tavan olan kağıdın alt kademelerinde Ky. okadar çok yazılmaz bildiğim 150 000 lotu bir anda 5,70 e kadar verdi gözüküyor ama maliyeti yüksek daha önce aldıklarını hedef vermişti zaten bu gün aldıkları vardı sadece maliyeti 6,00 üstü,bu hisseleri verdi külliyen zararına biri kendinimi yetiştiriyor ne anlayamadım....:beurk:
makrombor
24-02-2007, 16:52
hedef te birileri var ve tahtalarda epey aktif bu aralar..aynı muhabbeti evelsi gün de başka yerde yaptı.yani bu adam korkutma derdinde de olabilir..heralde bizim borsamız kadar spekulatörü düşünen bi yer daha yoktur:)neyse pazartesı 5.70 den alrız satıklarını 5 den geri veririrz zararını hafıfletırz adamcağızın:)
Kimse yazmayınca yani kağıtta ky olmayınca nasılda yükseliyor. Şu an hacimli ters hareketler yapıyor. Bu da bana son kalanlarıda dökme çabası gibi geldi
Rsi ve mom da yükseliş devam ediyor. Hacimde iyi. KY de yok daha ne olsun. Çıkış güçlü başladı 6,50 ler aşılırsa hızlanacağını düşünüyorum.
SaVaRoNa
27-02-2007, 02:11
Kimse yazmayınca yani kağıtta ky olmayınca nasılda yükseliyor. Şu an hacimli ters hareketler yapıyor. Bu da bana son kalanlarıda dökme çabası gibi geldi.
Hissede kimse kaldımıki dökecek spek kendi çalıp kendi oynuyor,bakalım falda ne çıkacak......
ALLIGATOR
27-02-2007, 10:09
forumlarda bir süredir dyo boya ile ilgili olumsuz laflar ediliyor, malum Altınyunus Çeşme Hotel de Yaşar Grubu'na ait. Dyo daki yaşanacak olumsuz zincirleme etki yapabilir.Dikkatli olmakta fayda var.
forumlarda bir süredir dyo boya ile ilgili olumsuz laflar ediliyor, malum Altınyunus Çeşme Hotel de Yaşar Grubu'na ait. Dyo daki yaşanacak olumsuz zincirleme etki yapabilir.Dikkatli olmakta fayda var.
hadi canım kardeşim elinde hissen yoksa olanlara şans dile.sana o yakışır..zaten hissede ky kalmadı..spek de senin yazdığın senaryodan korkmaz.hissenin arkasında koç gibi holding(koç holding) varrrrrrrrr:super:
ALLIGATOR
27-02-2007, 12:34
haklısın daha operasyon bitmedi. bittiğinde bahane bulmaktan kolay ne var
28.02.2007 10:58 (Mynet ten alıntıdır) Türkiye'nin tanıtım filmi CNN ve BBC'de
Ankara -AA Türkiye'nin yeni tanıtım filmi, CNN International ve BBC World'de yayınlanmaya başladı. Film, Ocak-Mayıs ayları arasında BBC World'de 504, CNN'de
693 kez gösterilecek.
Yeni tanıtım filmiyle birlikte Türkiye tanıtımında yeni atılımlara başlandı. Bu yıl, uluslararası medyanın kullanımına ve uluslararası organizasyonlarda Türkiye tanıtımına daha fazla ağırlık vereceklerini belirten yetkililer, Türkiye'nin yeni tanıtım filminin dünyanın önemli yayın kuruluşlarından CNN ve BBC'de hedef kitlelere beğeniye sunulduğunu bildirdiler.
Buna göre, Türkiye tanıtım filmi, BBC World TV'de Ocak ayından itibaren yayınlanmaya başladı. Filmin kanalda 12 haftada toplam 504 kez yayınlanacağı kaydedildi. BBC'de tanıtım filminin hem 60 hem de 30 saniyelik versiyonu gösterilecek
Borsacım
01-03-2007, 09:48
Bu vizyondaki filmlerdenmi yoksa dizimi?,bence dizi:wink:
Turizm de KDV kalkması söz konusu sezon erken başlıcak küresel ısınmadan dolayı sezon uzayacak Yaşar ve Koç ikisinden biri hisselerini satabilir daha ne olsun hadi artık spek...Bul bir bahane ....kacırma treni...
r
Borsacım
08-03-2007, 11:29
Yine aynı senaryo,6,50ye rally yap,sonra kademe kademe 4 e bas 3 ay bekle yine rally,çocuklar bile öğrendi artık sizi efendiler.
koç'un borsada işlem görenler arasında fazla pirim yapmayan son şirketi ayces sanırım...çoğu şirketleri nerdeyse 4 e 5 e katladı ama ayces henüz hareket etmedi.Ayces şu an Maalt'ın çok gerisinde kaldı.turizm mevsimi de yaklaşmışken sanırım vakti gelmiştir...karar sizlerin... Not:alım satım tavsiyesi değildir.
Merhaba,
Bir iki gundur takip ediyorum, bit turlu karar veremedim. Alinmasi icin harekete gecmesi gerekiyor gibi geliyor. sizce?
Aslinda en buyuk korkum, acaba genel borsa hareketinde asagi yonde bir beklenti varken, ayces ne olacak?
tskler
Borsacım
11-03-2007, 21:52
Merhaba,
Bir iki gundur takip ediyorum, bit turlu karar veremedim. Alinmasi icin harekete gecmesi gerekiyor gibi geliyor. sizce?
Aslinda en buyuk korkum, acaba genel borsa hareketinde asagi yonde bir beklenti varken, ayces ne olacak?
tskler
Genelde böyle 5.10-5.20lerde uyuz uyuz durupta çıktığını ben pek görmedim,bence yön aşağı,yeterince düşünce vakumlarız:yes:
biraz daha aşağı düşse keşke de lot sayımı artırsam
Turizm de KDV kalkması söz konusu sezon erken başlıcak küresel ısınmadan dolayı sezon uzayacak Yaşar ve Koç ikisinden biri hisselerini satabilir daha ne olsun hadi artık spek...Bul bir bahane ....kacırma treni...
r
:tamam: :bravo: :fiyu:
miratila
14-03-2007, 16:49
2004 de fvori 1-10 yapmıştı 2005 de ise tektu benzeri bir show yaptı sıra kimde derken maalt bombayı patlattı ve yıl 2006 dı. 2007 bahar gelmek üzere ne dersiniz ayağım uğurlu gelmiştir belkide?
SaVaRoNa
14-03-2007, 17:53
2004 de fvori 1-10 yapmıştı 2005 de ise tektu benzeri bir show yaptı sıra kimde derken maalt bombayı patlattı ve yıl 2006 dı. 2007 bahar gelmek üzere ne dersiniz ayağım uğurlu gelmiştir belkide?
Geçen sene netlerde iyiydi ama ben bu sene bomba patlatmaya aday olarak Tektuyu görütorum adamlar her piyasada hissenin altına giriyor habire alıyorlar zaten mal toplu Aycesin speği değişmedikçe sanmam ihtimal bile veremiyorum adam ekmeğini ufak ufak çıkarmaya alışmış on yıldır aynı terenname %50 yukarı yap hemen gel eski fiyata topla malı bidaha yukarı ver ordan ....ortalama en fazla 6 ayda bunu yemeklerden sonra tekrarla,bu ekmeğinden vazgeçebileceğini sanmam alışkanlıklar en zor değişn şeylerdir
ancak kağıt el değiştirirse bu mümkün adam hiç riske girmiyor senede 3 voli vuruyor bu piyasada senede %150 eder tradelerini saymazsak,siz olsanız bu yoğurdun kaymağını yemeye devammı dersiniz yoksa kağıdı 10 ların üstüne atıp satacak çaylakmıu ararsınız kesin bir beklenti olmadıkça riske gireceklerini sanmam...
...Yatırım tavsiyesidir alan alsın satan satsın kar edin ,zarar edin gelin benden hesap sorun..:he: ha hahaha...Birde böyle yazmazlarmı yaw bitiyorum o kısımlarına...
Borsacım
14-03-2007, 23:55
Bugün gene spek birkaç tır yükleme yaptı.Bakalım tır şöförleri kimler olacak,yol az değil 3 ay sürüyor.
özyengec
15-03-2007, 00:00
bu kağıt adamı vezir de eder rezilde aman dikkat
yeni bir maalt diye düşünüyorum. ama kolay olmayacaktır. zamanla.
miratila
17-03-2007, 15:12
çok güzel trade şansı veriyor. ama ben bu seneki flash turizm hissesinin ayces olacağına inanıyorum. maalt olmaz, fvori sorunlarını atlayamıyor, tektu eskisi gibi değil, hem lot fazla hem de 2 sene önceki manipülasyon nedeniyle mercek altında, metur-mmart, p.kent ve netlerin durumu malum bence kesin bu yılki yıldızımız bu. zaten şurada küçüklere 300-500 bin kaptırmayayım diye 2-3 tril. den vazgeçilmez dimi spek kardeş :)
miratila
17-03-2007, 15:13
bu arada şubat ayında gelen turist sayısı bir önceki yıla göre %25 artış gösterdi bilginize...
yeni bir maalt diye düşünüyorum. ama kolay olmayacaktır. zamanla.
kesinlikle katılıyorum.2 ayces 1 malt eder.
miratila
20-03-2007, 15:30
pusudalar. yerimizi belli de etsem böyle tatlı kağıt bulamazlar. nasılsa götüreceksin spek kardeş...
tekstilci
21-03-2007, 20:07
bugün satsalar hisse başı en az 10 ytl bir fiyata gitmeli aşağısı kelepire gider.o yüzden de...............
son bir yüküm vardı onuda yükledim rahatladım
sırada geminin demir alması kaldı
red_light66
23-03-2007, 00:53
Bu aralarda hükümette bir güzellik yapıp KDV oranlarında indirim yapsa süper olacak... Gelecek bir indirim haberiyle diğer turizm kağıtlarına nal toplatacağına inanıyorum...
haydi AYCESSSSS....yeter beklediğin çok dinlendin...
bizim spek yine çıtır peşinde sanırımmm...
free-lance
28-03-2007, 11:34
Arkadaşlar bu hisse 4,80'lere düşermi acaba şöyle 2-3 bin lot alıp yatsam.Bu hisseyi takip eden arkadaşlar bilgilerinizi bekliyorum.
miratila
28-03-2007, 11:37
Arkadaşlar bu hisse 4,80'lere düşermi acaba şöyle 2-3 bin lot alıp yatsam.Bu hisseyi takip eden arkadaşlar bilgilerinizi bekliyorum.
grup içerde ama daha önce bu seviyeleri(iki hafta önce) görmüştü. hacmin daralması yukarı aşırı düşüşü aşağı sinyali veriyor.
bol kazançlar...:super:
free-lance
28-03-2007, 12:24
grup içerde ama daha önce bu seviyeleri(iki hafta önce) görmüştü. hacmin daralması yukarı aşırı düşüşü aşağı sinyali veriyor.
bol kazançlar...:super:
Teşekkür ederim.Bu hafta içerisinde alıp yatmam lazım düştü düştü düşmedi aktiften almalıyım.Bakalım belkide bugün 5,00'e kadar çekerler.Bence bu hissenin geleceği güzel.
free-lance
28-03-2007, 15:46
Arkadaşlar nasıl hisseymiş bu takibe aldım dedim ama 10-20 lotlarla kademe inip kalkıyor.Demekki ben 2-3 bin lot alsam satamıyacağım.Bu durumda speğin esiri olmak var o zaman ben yokum bu işte.Saygılar.Herkese bol kazançlar.
ALLIGATOR
28-03-2007, 17:58
Sanırım şu İngiliz askerlerinin salıverilmelerini bekliyorlar. Malum turizm hissesi. Sezon beklenirse, Allah'tan da deprem, terör ve savaş hali görülmezse aycesde %100 var.
hadi koçum sıra sendeeee...turizmler giyorrrrrrrrr....
miratila
30-03-2007, 15:51
35 den teslim ettim. ama 51-15 gibi yerine koyacağım kesin gibi...sağolasan tektu sıkılmıştım hareketsizlikten.(hareket yakın gibi hayırlısı...:) )
ayces bu belli olmaz bir bakmışsınız soluksuz tırmanır duvarları arkada kim var kim yok hic bakmaz
Borsacım
01-04-2007, 13:49
Geçen yaz bütün turizm hisseleri uyudu,Mmart şiddetli düşüşün ardından ağustos başında birkaç hareket yaptı uzun ömürlü olmadı.Maalt muhteşem çıkışına eylülde başladı.Metur desen 2ye dayanana kadar sürekli düştü,ayceste ortalarda dolandı durdu.Mayıs-haziran-temmuzda hep düştüler.Hatta ayces 3.50leri gördü.Bakalım bu yazda uyuzluk edeceklermi:notr:
şu iran olayı düzelmeden elinizde patlar dikat edelim arkadaşlar hele turizm lerden gerçi borsadan uzak durmak daha mantıklı iran olayı düzelne kadar
sayın başbakanın turizmle ilgili umut vaadeden övgü ve beklenti dolu sözleri dün akşam kanallarda yayınlandı.bu hafta turizmlerin haftası olabilir karar sizlerin...
e buda güzell diğer turizmler yuıkarı giderken sen aşağı?? favori metur nettur yukarda sen aşağıda:))
dikkat hazır ola geçiyoruz
miratila
03-04-2007, 12:19
35 den teslim ettim. ama 51-15 gibi yerine koyacağım kesin gibi...sağolasan tektu sıkılmıştım hareketsizlikten.(hareket yakın gibi hayırlısı...:) )
40'dan yerine koyduk zor bela ama pek istekli değil gibi sanki...:notr:
dikkat hazır ola geçiyoruz
DÜN GECE 00,33 DE UYARDIM BUGÜN PATLADI HADİ HAYIRLISI DAHA ÇOK YOLUMUZ VAR BENİM İLK HEDEFİM 6,20
ayces aç gözlerini yavrum turzmler gidiyorrrrrrrrrrrrr....
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.