PDA

View Full Version : AYCES Altınyunus Çeşme

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13

sfsu
26-10-2007, 19:08
sn kınık ne alıp veremediğiniz var anlamadım bu kagıtla. 2 yede gider 15ede ama durmadan laf atmaya gerenk yok:) herkesin bakış açısı farklı ama bu kadarda umut abiye laf atmaya gerek yok. onun ky dostu oldugunu bilen biliyor. not: avukat filan değilim:D:D:D ama umut abinin forumu hep okurum:D:D

kinik69
26-10-2007, 19:14
ky dostumu kim..burası borsa herkes uyanık olsa kim tavandan kime satacak..

altar25
26-10-2007, 20:57
bı kağıttan bı cacık olmazzzzz

kinik69
26-10-2007, 23:29
bu kağıdı 2- 3 yüz milyarla speği oluruz sanan birkaç..değerli arkadaş..mallanmış..hemde..yayık yayık..gariplerim hergün ayni kademede al sat al sat..ödedikleri komisyon ana parayı yarıladı..dün bir takas atmıştım 4 günlük bu güne de bakın..ayni şeyler..kuru kuru boş hacim bi numara yok..en sinir bozucusuda..kağıdın grafiği tam oldu yukarı dönme zamanı artisin biri 5000 lot mal satacağım diye grafiği ve dönüş formasyonnu bozdu..buda 3-4 ay ayni ince yayı yapması yada aşağı kesmesi demek..bu gün itibariyle..trent aşağı kesti ve tam onayladı..

bunun tahtası boş değil yani kendini spek sanan 3-5 kardeşimiz..ilgileniyor..ilgilensinler güzel bişi..herkes yapsın dimi yani..ereyliden % 14 daha yazmışş allah bereket versin..

spek kardeşlerimiz bunda hava yapıp dursunlar..

zaman su gibi geçip gidiyor..

hava 10 numara....ama cepler boş...

bol kazançlı aycesli günler..

kartal01
26-10-2007, 23:52
ortalama 4,96 ile mallandım. yaklaşık 4.56 uzun vadeli desteği buranın kırılacağını zannetmem. %10-15 gördüm mü veririm. gerekirse 2-3 ay beklerim sabırlı insanım. bence kısa zamanda tepki verecektir. işin ilginç tarafı tüm turizm kağıtları 2-3 haftadır tepki verip indi ama sadece ayces tepki vermedi neden acaba. örnek mi? metur 2,96 fvori 3,78 tektu 1,70 maalt 13,00 mmart 1,36 pkent 24,00 civarı (moral olsun diye yazdım:) ) her zaman hareketli olan senedi adeta dibe vurdular. aslında turizme bulaşmayacatım ama ayces cazip geldi dayanamadım. buralardan her zaman tepki gelir bakalım kısmet.

kinik69
26-10-2007, 23:57
aycesin popüler şarkısı off offfffff gelen olsada versek off off

kinik69
27-10-2007, 00:02
kartal 01 bu gün deli mal almışşın ha tahtada mal kalmammış valla..hangisi senin sıra..

100 lot olan sıramı?

kinik69
28-10-2007, 01:32
bu hafta dikkat edin bakalım..inmek isteyenler..inme fırsatınız olacak..ama verdikten sonra tekrar binmek yok..bol kazançlar..

umutsari
28-10-2007, 13:12
alırım basarım satarım dikerim..gelen gelsin diyenler nerde ..cizin üçe kadar bir 45 derece sonra da 180 derece yere paralel..sonra 380 kilometre konya yolu gibi düz..bir grafik..25 sne mi 45 sne mi sürer ardık bilinmez...bol kazançlar..

ky dostumu kim..burası borsa herkes uyanık olsa kim tavandan kime satacak..

bu kağıdı 2- 3 yüz milyarla speği oluruz sanan birkaç..değerli arkadaş..mallanmış..hemde..yayık yayık..gariplerim hergün ayni kademede al sat al sat..ödedikleri komisyon ana parayı yarıladı..dün bir takas atmıştım 4 günlük bu güne de bakın..ayni şeyler..kuru kuru boş hacim bi numara yok..en sinir bozucusuda..kağıdın grafiği tam oldu yukarı dönme zamanı artisin biri 5000 lot mal satacağım diye grafiği ve dönüş formasyonnu bozdu..buda 3-4 ay ayni ince yayı yapması yada aşağı kesmesi demek..bu gün itibariyle..trent aşağı kesti ve tam onayladı..

bunun tahtası boş değil yani kendini spek sanan 3-5 kardeşimiz..ilgileniyor..ilgilensinler güzel bişi..herkes yapsın dimi yani..ereyliden % 14 daha yazmışş allah bereket versin..

spek kardeşlerimiz bunda hava yapıp dursunlar..

zaman su gibi geçip gidiyor..

hava 10 numara....ama cepler boş...

bol kazançlı aycesli günler..

bu hafta dikkat edin bakalım..inmek isteyenler..inme fırsatınız olacak..ama verdikten sonra tekrar binmek yok..bol kazançlar..

bak senınle özelden konustuklarımız sonucunda ne konuda uzlasmıstık ??

benım adımı ne sen nede bır baskası KULLANAMAZ ...

kullanmaya kalkarsan DEĞİL .....

KRALIN OĞLU OLSAN TANIMAM ..

BOZARIM İŞİNİZİ ..

MADEM GIDECEK HAFTAYA

IKI HAFTADIR NEDEN SAT SAT SAT DIYE BAĞIRIYOSUN ..

BENIM NACIZANE FIKRIM ARKADASLARA SATMAYIN ...

CUNKU BU ARKADAS ISRARLA SATMANIZ YONUNDE YAZIYOR

VE SAÇMALAYIP DURUYOR ...

KARDEŞ SANA SON KEZ YAZIYORUM BENIM ADIMI KULLANMAYIN ..

YAZARIM 5 KADEMEYE 50 SER BIN LOT

EBENIN TC KIMLIK NUMARASINI GÖRÜRSÜN

DELIKANLI OL .....

YAPCAKSAN YAP TEPKİMİ SINAMA ..

130 BIN LOT MAL ALMAYLA

1 MILYON LOTLUK TAHTADA KENDINI BI SEY SANMA

SENI ÖYLE BIR YERDE SINARIM KI ..

AŞAĞI BAKARSIN ALICI YOK ..

ELINE BAKARSIN DOLU LOT ..

BURDAKI INSANLARIN ELINDE ÖYLE SENI KORKUTACAK LOT YOK

BOŞUNADA SAT SAT DEME MILLETE YAZIKTIR GUNAHTIR ..

VARSA DERDIN BENLE ÖZEL MESAJIM AÇIK ..

GERÇİ SEN ÖZELDEN DEDIKLERINIDE YAPMIYOSUN YA ..

ESKI KOVBOY FILMLERINDEKI ARTISTLER GIBISIN ..

CEK KARDESIM 4 GUNDE 7 BINE ..

KARISMICAM ..

GECEN CEKECEKTIN YAZILARINDAN ANLAMISTIM LAKIN PIYASA BOZDU

HADI SANSSIZDIN BAK YARIN BELKI PİYASADA ARTI OLUR ..

CEK TAVANLARINI MADEM BU KADAR DELIKANLISIN ...

AMA ILK DÖNDÜĞÜN YERDE BENDEN YIYECEKSIN DEMEDI DEME

ONA GÖRE IYI STRATEJİ GELİŞTİR

AÇIK VE NET

İLK GERİ DÖNDÜĞÜN YERDE YAĞMUR YAĞACAK SELLER AKACAK ..

SEN HAKETTİN..

NOT :KOYDUĞU PASTALAR YANILTICIDIR ..

130 BIN LOT MAL ALINMISTIR O GUNDEN BU GUNE ...

KIM ALDI BILMIYORUM AMA BU KIVRANDIĞINA GÖRE BU ALMISTIR

BURADA YER ALAN YORUM, ISBU ANALIZ, YORUM YAPAN
KISININ KENDİ GORUSLERINE DAYANMAKTA OLUP YATIRIM DANISMANLIGI
KAPSAMINDA DEGILDIR

kinik69
28-10-2007, 13:24
çok korktum ödüm patladı..aman ha...sana bulaşılırmı hiç..ben tatile cıkıyorum..3-5 sene sonra ..bakarım..ne olmuş..lazımda değil..kal sağlıcakla..

yukardaki 50 şerbini yazabilecek delikanlıdan bende korkarım 250 bin lot iyi mal.
bükemediğin eli öpeceksin..

YAZARIM 5 KADEMEYE 50 SER BIN LOT

EBENIN TC KIMLIK NUMARASINI GÖRÜRSÜN

umutsari
28-10-2007, 13:29
çok korktum ödüm patladı..

DUR BI BAKALIM ÖZEL MESAJLARINA ..

NELER YAZMISSIN

ÖZELLİKLE 24/10/2007 SAAT 19,37 DE YAZDIĞINA ..

ÖDÜN PATLARMI BILEMEM ..

Bİ KONTROL ET BAKALIM NE YAZMISSIN MESAJ KUTUNDAN ..

BEN TÜM YOLLAR MÜBAH OLDUĞUNDA HER TÜRLÜ ELİMDEKİ KOZU KULLANIRIM

BENIM ADIMI KULLANMAYIN ..

SIZDEN TEK ISTEDİĞİM BU ..

YOKSA BENDE ELİMDEKILERI KULLANIRIM ..

umutsari
28-10-2007, 14:07
satın bundan bı b.k olmaz ..!!!!

kaçın kurtulun...!!!!!!

valla bak rezıl olursunuz !!!!!

10 senemı surer 20 senemı!!!! ..

satın kurtulun ..!!!!!!!!!

SU TEPELERDEYKEN NEDEN NUR YUZLU BIR ABIMIZ CIKIPDA SATIN DEMEDI KI BIZE!!!!!!!

NO COMMENT ...

http://img156.imageshack.us/img156/2297/ayces2lc6.jpg (http://imageshack.us)

BURADA YER ALAN YORUM, ISBU ANALIZ, YORUM YAPAN
KISININ KENDİ GORUSLERINE DAYANMAKTA OLUP YATIRIM DANISMANLIGI
KAPSAMINDA DEGILDIR

altar25
28-10-2007, 17:19
oooo bu topicde delikanlı çokk ben kendi topiğime gideyım:)

kinik69
29-10-2007, 02:31
umut abi.................. cok korktum......ben ettim sen etme....bir cahillik ettik işte afet bizi..cahilin lafıyla iş olmaz...sen bildiğini yap...bir densizlik ettik işte affet..

napsak ne etsek acaba umut abimize kendimizi af ettirsek...

kinik69
29-10-2007, 02:56
size bir kıyak hazırladı umut abinize teşekkür edin..

kinik69
29-10-2007, 03:14
başarı...

kinik69
29-10-2007, 03:20
patladı elimde...gelinn de vereyimm...ah patladı elimde..gelinde vereyimm....

kinik69
29-10-2007, 08:52
bu kağıtan bende 1 lot dahi yok..hayatta işim olmaz böyle kağıtla..bu dilecekti geçende 6.0 den elinde patlayanlar satış yapınca geri döndü..bu 6.50 maliyetliler ayni kademede alsatyaparak gel gel gel çekiyor ama bu sezonda kışın ortasında..ne işleri olur...

elinde patlayanlarda dört gözle bir spek gelsinde diksindi ye bekliyor..adamlar mal almadan dikermi yada hiç hikayesi olmayan kağıt neden gitsinki..bir hikayesi olması lazım.
bende tek lot yok ..almayı düşünürken burdaki arkadaşların tehtitkar yazıları yüzünden alamadım...alah lazı olsun iyikide almammışım..

umut sarı bey de beni..tirlyonluk bir spek sanıyor..keşki öyle olsa safmıyım ben öyle olsam girip özelten tüzelden yazacak..ne işim olur ozaman k y maye..işime bakarım..horoz meselesi..

bende bu hiseden tek lot dahi yok.kimseyede birşey tafsiye etmiyorum
al ve ya sat demiyorum..

bir daha bu kağıt hakkında tek cümle yazmıyacağımda almıyacagımda.
herkese bol kazaçlar.

umutsari
29-10-2007, 11:50
umut abi.................. cok korktum......ben ettim sen etme....bir cahillik ettik işte afet bizi..cahilin lafıyla iş olmaz...sen bildiğini yap...bir densizlik ettik işte affet..

napsak ne etsek acaba umut abimize kendimizi af ettirsek...

ben TANRI değilim ..

AFFETMEM ..

yılmaz
29-10-2007, 18:02
bu kagıt o trendin başladıgı yerden beri bende..burdakiler..bu kağıdın adını bile bilmiyordur ozaman..bol kazançlar..(2001 yılından beri)

bu kağıtan bende 1 lot dahi yok..hayatta işim olmaz böyle kağıtla..

gardaş bu aziz yıldönümde seni bize paraylamı verdiler
19 ekimden bu yana yazıyorsun
hemde yoğun bir şekilde
seni Allah mı gönderdi yoksa...mı
soymen kapalıyken topicki idare et mi dediler yoksa
biz zaten batmışız 7 den mallanmışız
al-sat larla maliyeti 6 küsürlere düşürmüşüz
elde kalmış 3-5 lot onuda istiyorsan açık söyle
namus belasına dönmüşüz

umutsari
29-10-2007, 18:25
gardaş bu aziz yıldönümde seni bize paraylamı verdiler
19 ekimden bu yana yazıyorsun
hemde yoğun bir şekilde
seni Allah mı gönderdi yoksa...mı
soymen kapalıyken topicki idare et mi dediler yoksa
biz zaten batmışız 7 den mallanmışız
al-sat larla maliyeti 6 küsürlere düşürmüşüz
elde kalmış 3-5 lot onuda istiyorsan açık söyle
namus belasına dönmüşüz

bak ben bı sey demedım ...:he::he::he:

yılmazım nasılda kopyala yapıstır yapmıs bak ..

sana bı soru soruyo aslında ınceden ...

şişşşşşşşşttt...

sen ne ayaksın dıyo sanki:):)

demı yılmazcım

130 bın lotla hemide.. muhahahahahhahaha

tak takk yaz kızım kerevız her kademeye :):):)

korkma korkma yazmam

ben delıkanlı gibi kafana vurcam bak söledım sana ama nerde dedım...

alta bakacan alıcı yok elıne bakacan mal çok :):)

kısmet ..

bakalım ..

ALLAH BÜYÜK...

kinik69
30-10-2007, 01:13
umudunuz spek olmak isterdim ama değilim..emin olun değilim..ara gaz çekip gidiyorum..bol kazançlar..duva edin beklediğiniz adam gelsin...yoksa sizin bu kağıda bir numara yapabilecek gücünüz yok olsa zaten yapardınız..demek ki yok...treni kaldıracak gücünüz olsa burda kimseyle muhattap bile olmazsınız..

ama yok hayalle beklyin..
bol kazançlı günler...birdaha yazmıyacaktım şimdi gönlünüz kırılmasın diye yazdım..artık buraları okumaya dahi gelmiyeceğim..

yazdığım katlarda malım..

bol kazançlı günler..

hgoktay
30-10-2007, 01:35
bu kağıtlar böyle gittikçe birileri cebini doldurur birileri dışardan seyreder azla yetinir birilerininde psikolojisi bozulur... ky olarak ...zede oluruz bu kağıtlar böyle gittiği sürece...

umutsari
30-10-2007, 03:38
umudunuz spek olmak isterdim ama değilim..emin olun değilim..ara gaz çekip gidiyorum..bol kazançlar..duva edin beklediğiniz adam gelsin...yoksa sizin bu kağıda bir numara yapabilecek gücünüz yok olsa zaten yapardınız..demek ki yok...treni kaldıracak gücünüz olsa burda kimseyle muhattap bile olmazsınız..

ama yok hayalle beklyin..
bol kazançlı günler...birdaha yazmıyacaktım şimdi gönlünüz kırılmasın diye yazdım..artık buraları okumaya dahi gelmiyeceğim..

yazdığım katlarda malım..

bol kazançlı günler..

aycesıme ...........

aşk gibi sevda gibi ..

huysuz ve tatlı kadınnn....

sarkılar senı soylerrr..

dıllerde nağme adın..

huysuz ve tatlı kadınn..

EN GUZEL GUNLERINIIII DEMEK BENSIZZZZZZZZZZZZZZZ YASADINNN...

DEMEK BENSIZZZZZZZZZZZZ YASADINNNNNNNN...

SÖZUM SÖZDÜR ..

KORKMAYIN...

SELAMLAR :)

UMUTSARİ....................

AŞK GIBI SEVDA GIBII HUYSUZ VE TATLI KADINNN ........

NANA NANAM NANAAA NANANAMM DININIM DININIM ..

altar25
30-10-2007, 10:44
herkes peşrev atıyo ama güreşe başlayan yok....şeytana uycam en sonunda.....sayın kinik nasılsın ne var n eyok ...eski günlerimiz ne güzeldi hatırladımda gözlerim doldu:) bır günde bır araba parası kazandığımız günler.....kalmadı paşammm kalmadı....elinde 10 lot kağıdı olan kendını a.ş. sahibi sanıyooo.hatırlarsın kağıtları deprem oluyomuş gibi dipten dipten zangır zangır salladığımız zamanları...biz çıkıpta kimseye basarım çekerim dikerim demedik yaww..ya biz bu işi bilmiyoruz yada burdakiler...kinik sen gel takıl bana bir yerli araba parası garanti sana:) arkadaşlar beklesin yaza ne kaldıki 8 ay.........

umutsari
30-10-2007, 13:11
herkes peşrev atıyo ama güreşe başlayan yok....şeytana uycam en sonunda.....sayın kinik nasılsın ne var n eyok ...eski günlerimiz ne güzeldi hatırladımda gözlerim doldu:) bır günde bır araba parası kazandığımız günler.....kalmadı paşammm kalmadı....elinde 10 lot kağıdı olan kendını a.ş. sahibi sanıyooo.hatırlarsın kağıtları deprem oluyomuş gibi dipten dipten zangır zangır salladığımız zamanları...biz çıkıpta kimseye basarım çekerim dikerim demedik yaww..ya biz bu işi bilmiyoruz yada burdakiler...kinik sen gel takıl bana bir yerli araba parası garanti sana:) arkadaşlar beklesin yaza ne kaldıki 8 ay.........

MAVİ MAVİİ MASMAVİİİİ..

GÖZLERI BONCUK MAVİİİ...

SU KONUSANLARIN ACABA HANGİLERİ KANKİ....

SÖZÜM SÖZ KORKMAYIN ..

ILK DÖNDÜĞÜNÜZ YERDE VERCEM SÖZ DEDIK YA YAWW

ERKEK SÖZÜ

KIMSENINKINE BENZEMEZ BENIM SÖZÜM

kinik69
30-10-2007, 18:40
oo burası düğün şenlik havası olmuşş noldiki tavan tavanmı giti dedim..listeye baktım bi numara yok..allah neşenizi bozmasın..sağlıklı neşeli nice aycesli günler..

altar biz yaşlandık artık..geçler yapıyor artık o tanvanları..biz artık yan dan yandan dede işi ..fazla yorulmadan 3- 5 haftalık veya aylık..günlük işler bitti artık..

burda zımba gibi delikanlılar..onlar tavan yaptırsınlar biz de yandan bakalım..

yazmıcam dedikçe..

birileri kopyalayıp yazıyor..

son bu kardeşim..artık bana yazmayın..bende yazmıyacağım..

herkese bol kazançlar..

umutsari
30-10-2007, 21:10
yaslılar yaşını bılecek

gelecek genclerın cayını kahvesını ıcecek ..

el ustunde tutulup saygıda kusur edılmeyecek ..

kinik69
01-11-2007, 00:38
uçacak kaçacak.......avcumuzu yaladık elimize bastı gitiler..seneye artık nasipse..5 ykr yapmaz bu kağıt..4.90 yine iyi fiyat gerçek değeri..- eksi..yarın 4.80 e satıp cıka bilirsek ne mutlu..bidaha da bu kağıdı alırsam beni azat edilip özgürlüğü verilen eşekler varya..anladın sen onu..

size bol aycesli günler..

zararı kesmek erdemdir..

not kol koparırken hemen olmuyor..azcık yukarı kendi malımı ala ala hacimli.. aşağı takacagım birkaç kişi olsunki vere bileyim..

yani yarın kendi malımı ve oraya yazanların malnı alıp 1- 2 kademe yukarı yapıp yazılanları mallandırıp eyvallah çekeceğim..

yarın kol koparacağım..ya nasip..

kinik69
01-11-2007, 00:47
şimdi diyeceksiniz ne kadar malı var acaba bu adamın...cok az..94.000 lot hepsi bu..
korkacak bişi yok 5.10 yaktımmı altı dolacak..verrirm kimin ne hali varsa görsün...

altar25
01-11-2007, 00:53
kinik dostum nasılsın sana aycesli günler:) şaka maka nerden buldun bu kağıdı......sen büyük borsacısın yapmazdın böyle hata.........gel yarın senle nakte geçip doviz alalımm yaww:)))

kinik69
01-11-2007, 00:54
cok yazmayın 300.000 den fazla yazarsanız..hiç işim olmz..tabana kadar alıcı varsa veriri geçerim..maliyeim ----- hiç sorun egill

kinik69
01-11-2007, 00:57
yarın bakalımn tavana kadar az yazarlarsa 3-4 tavan yaptırır öyle veririz..

redpardus
01-11-2007, 02:14
sn kınık

daha önceden sizi tutarlı olmaya davet etmiştim

kardeşim burayı okuyanlar aptal değil sadece son sayfayı okuyacak kadar

elimde 0 lot var dediğnizi hatırlıyorum en son

şimdi de 96000......aslında yoruma bile gerek yok

yazmıcam demişsiniz demişsiniz her nedense yazmışsınız,acı var galiba

.......................son söz

malım yok diyenden basacam diyenden hacıdan hocadan korkacan arkadaşşş:grrr:

kinik69
01-11-2007, 03:01
yarın ola 2020 ola hiç acele yok...zaman ola hay rolaa...

tatil başladı....2008 nisanda görüşek üzere

umutsari
01-11-2007, 03:10
Aklinizi Alirim

Akilli Olun Yazilarinizda .........

Ne O Basacam GÖÇertecemm ..

Kimsin Sen Ki ..

Olsa Olsa 130 Bin Lot Malin Var...

Delikanliysan Bas Tabana .......

Yarin Acilisla Yaz 130 Bin Lotunu Tabana Satisa ..........

Alana Satarim Satani Alirim ..

SÖzÜm SÖz........

Bak Taban Etmezsen Yarin

Bir Daha Konusma Burda ..

Aha Yaziyorum 130 Bin Lot Alis Tabana Disketten ..........

Vermezsen Seni Madara Ederim Rezil RÜsva Ederim Burda ...

Bu Ne Yaww Senle Mi Oynucaz Her Gun Bi Syeler Yazip Duruyosun...

umutsari
01-11-2007, 03:15

cok yazmayın 300.000 den fazla yazarsanız..hiç işim olmz..tabana kadar alıcı varsa veriri geçerim..maliyeim ----- hiç sorun egill

yarın bakalımn tavana kadar az yazarlarsa 3-4 tavan yaptırır öyle veririz..

YA BIZIM GÖZUMUZ BOZUK

YA DA SIZIN GOZUNUZLE BEYNINIZ ARASINDAKI IMPULS ILETIMI BOZUK

BIRAZ BUYUTEYIM DEDIM

redpardus
01-11-2007, 03:49
sn kınık

daha önceden sizi tutarlı olmaya davet etmiştim

kardeşim burayı okuyanlar aptal değil sadece son sayfayı okuyacak kadar

elimde 0 lot var dediğnizi hatırlıyorum en son

şimdi de 96000......aslında yoruma bile gerek yok

yazmıcam demişsiniz demişsiniz her nedense yazmışsınız,acı var galiba

.......................son söz

malım yok diyenden basacam diyenden hacıdan hocadan korkacan arkadaşşş:grrr:

bizde barı büyütelim sn umutsarı...baksanıza kinik tınnamıyor bile

guneysu
01-11-2007, 04:18
bu kağıtan bende 1 lot dahi yok..hayatta işim olmaz böyle kağıtla..bu dilecekti geçende 6.0 den elinde patlayanlar satış yapınca geri döndü..bu 6.50 maliyetliler ayni kademede alsatyaparak gel gel gel çekiyor ama bu sezonda kışın ortasında..ne işleri olur...

al ve ya sat demiyorum..

herkese bol kazaçlar.

şimdi diyeceksiniz ne kadar malı var acaba bu adamın...cok az..94.000 lot hepsi bu..
korkacak bişi yok 5.10 yaktımmı altı dolacak..verrirm kimin ne hali varsa görsün...

bende de tek lot yok ama yazıları takip ediyorum 2 günde ya 94ooo lot aldın yada yazdıkların yalan

bakalım yarın akşam ne çıkacak bu işten brezilya dizisi gibi oldu...:he::he::he:

ESTEBAN
01-11-2007, 09:42
Sn kinik69 sizi uyarıyor ve moderatöre şikayet ediyorum....Bize ne senin elindeki maldan....Nedir senin amacın gayen....Ciddiyetten uzak yazılarındanda abuk subuk tutarsız sözlerinden de bıktık....Bırak git rahat bırak topiği....Ne yaptıgını sanıyosun..Yaşın kaç senin...Senin bu yazdıklarını çocuklar yazmaz....
Lütfen amacının küçük yatırımcıların bilgi paylaşımı olan hissenet forumunun en çirkin hisse topiği olmasın burası....
Varsa şirketle ilgili bir haber hisse ile ilgili teknik bir öngörü yazılsın..Onun dışında saçma sapan yazılar külhan beyi agızları ıle yazılar ciddiyetsiz tutarsız sözler olmasın .....Lütfen....................

kinik69
01-11-2007, 11:00

elinde patlayanlarda dört gözle bir spek gelsinde diksindi ye bekliyor..adamlar mal almadan dikermi yada hiç hikayesi olmayan kağıt neden gitsinki..bir hikayesi olması lazım.
bende tek lot yok ..almayı düşünürken burdaki arkadaşların tehtitkar yazıları yüzünden alamadım...alah lazı olsun iyikide almammışım..

umut sarı bey de beni..tirlyonluk bir spek sanıyor..keşki öyle olsa safmıyım ben öyle olsam girip özelten tüzelden yazacak..ne işim olur ozaman k y maye..işime bakarım..horoz meselesi..

al ve ya sat demiyorum..

herkese bol kazaçlar.

altar25
01-11-2007, 11:17
sayın kinik gençler heyecanlı.......virmanını göreyim virmanınııııııııı

altar25
01-11-2007, 11:25
dostum gel atlasa takılalım:)

park1234
01-11-2007, 12:31
hissede günlük 4.98 haftalıkta ise 5.00 üzeri kapanış temmuz ayında gelen düşüşü sonlandırır ayrıca haftalıkta 5.00 üzeri kapanış 2li dip formasyonunu çalıştırabilir.hissede olanlara bol kazançlar

altar25
01-11-2007, 12:51
garfa ne güzel gitti ....darısı burdakilerin başınaaa:)

umutsari
01-11-2007, 14:29
Caney Caney Caney

İŞte Meydan Heyyy..

Nerdesİn Haneyy??

Benim Buralarin Şahi AĞasi ...

Virman Olduysa Bittimi Sandin Takasi

Nerdesin Haneyy...

İŞte Meydan Heyy..

Ey AĞalar Beyler Sizede Kalmaz ....

Sizede Kalmaz ...

DÖnenler DÖnsede SÖzÜnden Umutsari DÖnmez

Asarim Basarim Diyen Dostlar Haneyyyyyyyyyyyy.....

İŞte Meydan Heyyy .........

Nerdesin Haneyy......???

Caney Caneyy Caneyy

Nerdeler Haneyyyyyy...?????

umutsari
01-11-2007, 14:36
Aklinizi Alirim

Akilli Olun Yazilarinizda .........

Ne O Basacam GÖÇertecemm ..

Kimsin Sen Ki ..

Olsa Olsa 130 Bin Lot Malin Var...

Delikanliysan Bas Tabana .......

Yarin Acilisla Yaz 130 Bin Lotunu Tabana Satisa ..........

Alana Satarim Satani Alirim ..

SÖzÜm SÖz........

Bak Taban Etmezsen Yarin

Bir Daha Konusma Burda ..

Aha Yaziyorum 130 Bin Lot Alis Tabana Disketten ..........

Vermezsen Seni Madara Ederim Rezil RÜsva Ederim Burda ...

Bu Ne Yaww Senle Mi Oynucaz Her Gun Bi Syeler Yazip Duruyosun...

Caney Caney Caney

İŞte Meydan Heyyy..

Nerdesİn Haneyy??

Benim Buralarin Şahi AĞasi ...

Virman Olduysa Bittimi Sandin Takasi

Nerdesin Haneyy...

İŞte Meydan Heyy..

Ey AĞalar Beyler Sizede Kalmaz ....

Sizede Kalmaz ...

DÖnenler DÖnsede SÖzÜnden Umutsari DÖnmez

Asarim Basarim Diyen Dostlar Haneyyyyyyyyyyyy.....

İŞte Meydan Heyyy .........

Nerdesin Haneyy......???

Caney Caneyy Caneyy

Nerdeler Haneyyyyyy...?????

NERDESIN HANEYYYYYYYYYY?????????

altar25
01-11-2007, 16:25
şarkı türkü hikaye piyasada şenlik var....

adabeyi
01-11-2007, 22:58
son 10 günlük yazıları okudum....tüylerim diken diken oldu...allahım sen bizi
düzenbazlardan koru yarabbim....kinik69 allahından bulasın inşallah.

kinik69
02-11-2007, 00:54
....................................

adabeyi
02-11-2007, 01:06
hiçbir zaman forumda polemiğe girmedim.....
ama yanlış görürsem söylerim.ben buraya bilgi almaya geliyorum kardeşim...
ayces hakkında en ufak bi bilgim de yok....
sadece tesadüfen son haftayı okudum ve size çok kızdım sn kinik69..
ikisatır yazdım pat diye özel mesaj geldi.....
üşenmedim bütün yazılarınızı okudum......
bu kadar birbiriyle çelişen saçma sapan yazılar zor bulunur.....
mesajını genele alsam insanlar ne dediğimi anlıycaklar ama bu bana yakışmaz.
bi kağıdın speği olabilirsiniz ve sizin dediğiniz gibi elinizde sadece 250 lot olabilir.
ne varsa var kardeşim bize ne....amacınız ne... ya da banane...
dyo da yaz,marmariste yaz,turcasta yaz,arena da yaz,zorlu da yaz,YANİ
HANGİNİ ALDIYSAN ONU PAZARLA,ÜÇBEŞ GRAFİK ,DERİNLİK VS....
yapmayın kardeşim,yukarıda allah var.

umutsari
02-11-2007, 01:22
allah rızası ıcın söle elınde kaç lot varsa parasını ben vereyım lotrlarda senın olsun parada ama saçmalama artık...

alçalma ..

hanı sen dun akşam saatlerınde tavan edıyodun bu gunden yana

sonra fıkır değiştirdin gece yarısı taban edıyodun kağıdı

bu gun ıkısıde olmadı yıne dedıklerını yapamadın..

kardes kıvranma

SÖZÜM SÖZ

ALANA VERIRIM VERENI ALIRIM

ama bence sen mal topluyosun

boyuna dusecek satın dediğine göre :he::he:

yılmaz
02-11-2007, 14:08
http://img225.imageshack.us/img225/5603/ayces1cb1.png

hgoktay
02-11-2007, 14:34
kinik arkadaşımız son grafiğinde olayı patlatmış... koca ayces oldu aile pansiyonu :D:D ...

kinik69
03-11-2007, 14:06
kimse bana cevap yazsındiye yazmıyorum..bana kimse cevap yazmasın...
bu kağıtta 3-5 günlükçü var 2- kademeye oynayıp duruyorlar..bu gün alıp ertesi gün satıyorlar..bunların bir çogunun maliyeti 6 nın üstünde..dikkat ederseniz 3-4 yıldır değişmeyen lotlar var..onlar hiç mi hiç ilgilenmiyor fiyatlarla..birileri gelip dikip basıp gidiyorlar.

şu söze dikkat etmek lazım..

bu kağıdın bilançosu falan filan..hikaye..

hali hazırda bedelsiz verecek potansilelide var..

bir gerçekte şu ..bunun bulunduğu..yeri şuan almaya kalksanız bırakın oteli..sadece yerini..parayla alamasınız..yani.defter değerini falan filanı boş verin..

yarın adam ben bunu satıyorum dese veya birilerine 5 yıllığına kiraya veriyorum dese..

o günlükçüler 2 günde yaya kalır..

ama bukadar tantananın çıkarıldığı yerde..icrata bakıyorsun..bi numara yok..

burda encok sesini yükseltenin en kabadayısının 5000 lotu vardır..
üstünde olan zaten burda yazmıyor..

işimi yok gücümü yok yapacaksa yapıyor..

herkese bol kazançlar..kimsenin şahsım adına cevabını beklemiyorum..al sat tafsiyesi değildir..

umutsari
03-11-2007, 17:03
caney caney caney ..

işte meydan Heeyy

nerdesın haneyy ..

dar günde haneyy..

benım buraların sahı ağası

viran oldu getmiş harran ovası

ıyı gunun dostu sürmüş sefası

iyi gunun dostu dar gunde haneyy

kötü gunde haneyy..

ey ağalar beYler sizede kalmaz

sizede kalmaz ..

DÖNENLER DÖNSEDE UMUTSARİ DÖNMEZZZZZZZZZZZZZ........

AHHHHHHHHHHHHH

CANEY CANEY CANEYY...

İŞTE MEYDAN EY

NERDESIN HANEYYYYYYYY????

yılmaz
05-11-2007, 12:18
haber 1
ALTINYUNUS CESME'NIN 2007 YILI 9 AYLIK DONEM NET ZARARI 1,476,002 YTL

haber 2
ALTINYUNUS CESME TURISTIK TESISLER A.S.'NIN 02.11.2007 TARIHLI YAZISI
ASAGIYA CIKARILMISTIR.
"BILINDIGI UZERE 2006 YILI OLAGAN GENEL KURUL TOPLANTIMIZDA, SIRKET ANA
SOZLESMESI GEREGINCE 2007 YILI TEMETTULERINE MAHSUBEN SERMAYE PIYASASI KANUNU'NUN
15. MADDESI VE SERMAYE PIYASASI KURULU'NUN SERI:IV, SERI:27 TEBLIGI'NIN 9.
MADDESI CERCEVESINDE ORTAKLARA TEMETTU AVANSI DAGITILMASI KONUSUNDA YONETIM
KURULU'NA YETKI VERILMIS IDI. YONETIM KURULUMUZ; 2007 YILININ ILK DOKUZ AYLIK
DONEMINE ILISKIN OLMAK UZERE 30.09.2007 TARIHI ITIBARIYLE GEREKLI SARTLARIN
OLUSMAMASINDAN DOLAYI TEMETTU AVANSI DAGITIMI YAPILMAMASINA KARAR VERMISTIR."

kinik69
07-11-2007, 18:49
.................................

hgoktay
07-11-2007, 23:22
sn. kinik hatırlatayım otel bu, 5 yıldızlı bir otel, pansiyon değil yada motel değil ... grafiği sallama usülü yapmayalım ve milleti etkilemeyelim...

umutsari
07-11-2007, 23:55
sn. kinik hatırlatayım otel bu, 5 yıldızlı bir otel, pansiyon değil yada motel değil ... grafiği sallama usülü yapmayalım ve milleti etkilemeyelim...

abi uğraşma tavsiye etmem ..

ben ona çok guzel bır ımza buldum eğer yaparsa tabı ben karısmam

AYCESLERINIZI BANA SATIN 1000 LIRA OLACAK ..

BEN SIZI KURTARIRIM ALIP ..

nerdeyse bunu dıyecekte dıyemıyor :):):)

moderatörlerden korkuyor bence ..

kinik69
08-11-2007, 11:39
çok değerli ayceslerinizle..size bir ömür boyu mutluluklar...durumu ortada..ne alan var... ne satan..buranında altında maliyeti olan varsa helal olsun..milleti tehdit edip basarım dikerim..diyen umut sarı..noldu.. fiyata bak..ky dostu..4.74 dün altında alan varmı bu kağıdı..tahtadaki herkez en az% 10 zararda..ky dostu.. hadi dik te ky zararanını kurtarsın..boş laf basarım dikerim..kağıt koptu gidiyor işte..hadi yükselt..ky de bişey sanıyor..umut bağlıyor..

umutsari
08-11-2007, 12:54
çok değerli ayceslerinizle..size bir ömür boyu mutluluklar...durumu ortada..ne alan var... ne satan..buranında altında maliyeti olan varsa helal olsun..milleti tehdit edip basarım dikerim..diyen umut sarı..noldu.. fiyata bak..ky dostu..4.74 dün altında alan varmı bu kağıdı..tahtadaki herkez en az% 10 zararda..ky dostu.. hadi dik te ky zararanını kurtarsın..boş laf basarım dikerim..kağıt koptu gidiyor işte..hadi yükselt..ky de bişey sanıyor..umut bağlıyor..

bak canım..

malı topladın .. sonra elındekılerı satmak için dedınkı ayces kopacak..

ben senın mal satacanı kademe dızmenden anlarım sen sıkma canını..

ben o zaman dedım kı ya bu ısı konusmadan yap yada burda gaz verme ..

sayet burda gaz vereceksen alana verırım dedım ..

sonra kademelerde kımın ne olduğunu gördun ..

bu sefer malıyetın artınca aşağıdan almak için döndun bu sefer dedınkı ..

ayces koptu asağı dusecek ..satınkı ortalamamı dusureyım:))

bu seferde verenı nasıl aldığımı gördun ...verenı alırım sözumu gördun

sımdı baktınkı yaa adam yukarı yapsam mal verıyo asağı gelsem alıyo ..

şimdide yazdıklarından anladığım(hadi dıkte zararı kurtulsun)

abı tamam benden pes kar zarar abı neyse onemlı değil

ben cıkmak ıstıyorum kağıttan dıyosun ..:he::he:

nıye ne guzel alıp satıyoduk nereye be abeyyy

ve bana gaz verıyosun..ama ben yemem o ayakları

yanlıs mı anlamısım ..

ne zaman 130 bın lot satısta görurum ...

o zaman kurtulursun..tek tus:):)

bı dahada artıstlık yapmadan önce elindekı lotu sayarsın ...

sana ıyı bır ders olur buda ..

Klavye
08-11-2007, 13:36
aga ne iş ya

jet ski den sonra kar ski olayında mıyız
kış turizmi işine mi giriyor bu ayces :D

kinik69
08-11-2007, 19:37
bende 250 lot var...yarın basayımda görün nası taban yapacak..he he he ..

130 bin lotu olan adam burda yazarmı yahu..
hayaliniz zaten öyle bişi...130 bin toplayan kopil diksin sizde..3500 lotunuzu basın kurtulun..dimi..

temennim benimde o..250 lot benim için iyi para..

keşki öyle bir spek girsede dikse ahh..nerde o günler..
130 bin alan adam..onu nasıl dikeceğinide bilir..ama öyle birşey yok bir yıllık değil isterseniz 5 yıllık takasına bakın değişen lot sayısı 20 bini geçmez..siz kendi kendinize hayal kuruyorsunuz..belkide amacınız burda yazmaya başlıyanlara bulaşarak..insanların dikkatini buraya cekmeye calışıyorsunuz..maliyetlerinizde belli..
benim maliyetim.4.90 ve 250 lot..yarın satarım oldu bitti..siz 3500 lot 6.50 maliyetle iyi zarar..siz düşünün şimdi aşagı 1 yıllık takası yapıştıracagım milleti burda biri toplamış dikecek havasıyla kağıda cekmeye calışıyorsunuz..yok böyle birşey..

ama sizinki züğürt cenesi..

zenginin malı züğürtün ağzını yorarmış..

size veren adam da nezaman verdiyse sizden almadan götürmez..

sizde olmayan şeyleri birilerine mal edip millete bulaşıp durursunuz..

kafanızı kaldırın bir tahtadaki kağıtlara bakın..desaya..merkoya..pegyoya..vikinge..atlasa. .

zeten kağıdın speği girip burda saf saf basarım alırım diyecek kadar aptal olamaz..

bol kazançlar..ayni gemideyiz temennim..hasarsız ineriz..

benim biletim 250 lot hepsi bu..daha öncede yazdım..sizin sandığınız kişi olmak isterdim ama değilim..sizde bu kağıdı dikecek parada yok olsa dikerdiniz zaten nerden beri basıla basıla gelmiş..

ESTEBAN
09-11-2007, 09:45
250 lot için demek tüm bu kadar yalan dolan entrika....Hayatımda senin kadar kolay yalan söyleyen görmedim....

umutsari
09-11-2007, 11:17
zeten kağıdın speği girip burda saf saf basarım alırım diyecek kadar aptal olamaz..

.

peki o zaman bıraz aptallasalım

ne dersın

izlemeye başla ..

burada yer alan bılgıler yatrıırm tavsıyesı değil yazarın KENDİ GÖRÜSLERİDİR

ESTEBAN
09-11-2007, 11:25
yalancının mumu yatsıya kadar sürermiş.. senınkı yatsı bıle olmadı :)

ESTEBAN
09-11-2007, 11:27
teşekkurler umutsari .....:)

umutsari
09-11-2007, 11:42
Devam Mi Tamam Mi???

O ACIKCILARINA SOLE ALIRIM AKLINI ...

SAYILGAN DEĞER

ESTEBAN
09-11-2007, 11:44
devam üstat :)

sabırtaşı
09-11-2007, 11:59
Devam Mi Tamam Mi???

O ACIKCILARINA SOLE ALIRIM AKLINI ...

SAYILGAN DEĞER

üstad bizim şu favori yede bi el atıversen hayrına öldürdü bizi yaw :cry:

umutsari
09-11-2007, 12:01
üstad bizim şu favori yede bi el atıversen hayrına öldürdü bizi yaw :cry:

forumda artistlik yapan var mı???

sabırtaşı
09-11-2007, 12:09
forumda artistlik yapan var mı???

:he::he:

ESTEBAN
09-11-2007, 12:11
bu kadarmıydı ....e noldu......

umutsari
09-11-2007, 12:14
bu kadarmıydı ....e noldu......

bu çok konusma aklını alırım dersıydı..

simdi siz dua edın kı kınik konussun :))

yüzü kaldıysa

ESTEBAN
09-11-2007, 12:40
onda konusacak hal kalmamıstır...

ESTEBAN
09-11-2007, 15:56
yıne sabahkı basladıgımız yere geldik...

umutsari
09-11-2007, 15:58
yıne sabahkı basladıgımız yere geldik...

piyasaya bak bi

sabah ki yer mi iyi onların yeri mi iyi:he::he::he:

tencel
09-11-2007, 16:45
piyasanın süper oldugu zamanlarda da bu hep sabahki yerlerinde duruyordu.her gün uçacak kaçacak diye umutlanmayın.senede iki kere %25-30 luk bi hareketi var onu yakalarsanız iyi.yoksa geri kalan zamanlarda böyle saman alevi anları ara sıra yapar.

umutsari
09-11-2007, 16:54
piyasanın süper oldugu zamanlarda da bu hep sabahki yerlerinde duruyordu.her gün uçacak kaçacak diye umutlanmayın.senede iki kere %25-30 luk bi hareketi var onu yakalarsanız iyi.yoksa geri kalan zamanlarda böyle saman alevi anları ara sıra yapar.

beni dellendirmeyın kıtlerım bak....

boyle ahkam kesıyosunuzda neye göre kesıyosunuz ??

kinik69
09-11-2007, 19:31
akşamdan diskete 4.90 yazmıştım 250 lotumu..satılmış gitmiş..alan hayrını görsün..bi daha bu kağıda uğrarsam...
herkese bol kazançlı aycesli günler..

birileri yine bulaşmaya calışıyor..ama işim kalmadı artık..buraya da bidaha uğramıyacağım bana yazacaksanız özel mesaj atarsınız..saygılar..

faruk53
09-11-2007, 23:47
s.a gezınırken baktım ammada yapmışsınız ha umut sende tahtaya hareket 1:,15de gelmış baktin gıdıyor ızle ozman demışssın yazım saatın 10:17 hemen nete yamışssın tahtayi hadı sıze ıyı dalaşmalar yaw bol kahramanlıga gerek yok nasıl olsa paran senın paran varsa keyfını sur yoksa var demekle olmaz bılesın::))))

taita-x
10-11-2007, 00:57
250 lot gitti kavga bitti...

redpardus
10-11-2007, 02:37
bende 250 lot var...yarın basayımda görün nası taban yapacak..he he he ..

130 bin lotu olan adam burda yazarmı yahu..
hayaliniz zaten öyle bişi...130 bin toplayan kopil diksin sizde..3500 lotunuzu basın kurtulun..dimi..

temennim benimde o..250 lot benim için iyi para..

keşki öyle bir spek girsede dikse ahh..nerde o günler..
130 bin alan adam..onu nasıl dikeceğinide bilir..ama öyle birşey yok bir yıllık değil isterseniz 5 yıllık takasına bakın değişen lot sayısı 20 bini geçmez..siz kendi kendinize hayal kuruyorsunuz..belkide amacınız burda yazmaya başlıyanlara bulaşarak..insanların dikkatini buraya cekmeye calışıyorsunuz..maliyetlerinizde belli..
benim maliyetim.4.90 ve 250 lot..yarın satarım oldu bitti..siz 3500 lot 6.50 maliyetle iyi zarar..siz düşünün şimdi aşagı 1 yıllık takası yapıştıracagım milleti burda biri toplamış dikecek havasıyla kağıda cekmeye calışıyorsunuz..yok böyle birşey..

ama sizinki züğürt cenesi..

zenginin malı züğürtün ağzını yorarmış..

size veren adam da nezaman verdiyse sizden almadan götürmez..

sizde olmayan şeyleri birilerine mal edip millete bulaşıp durursunuz..

kafanızı kaldırın bir tahtadaki kağıtlara bakın..desaya..merkoya..pegyoya..vikinge..atlasa..

bol kazançlar..ayni gemideyiz temennim..hasarsız ineriz..

benim biletim 250 lot hepsi bu..daha öncede yazdım..sizin sandığınız kişi olmak isterdim ama değilim..sizde bu kağıdı dikecek parada yok olsa dikerdiniz zaten nerden beri basıla basıla gelmiş..

yaw abicim 250 lotun 1250 lira yapar

abi açmısın nesin 250 lot için 1 aydır burada yazıyon:he:....al sana bi tutarsızlık daha

kağıtta ekşın olmuş patron vermişsin ayarı.....muhahhahaha

o ne yaw 10:17 mesaj 10:20 tavan....bu ne hız

spek dediğin böyle olur sn kinik öğren öğren

250 pardon 130bin lotla malmı basılır

ama iyi patlamış haaa

ALANA VERİRİM VERENİ ALIRIM ne demek

muhahahahha

adabeyi
10-11-2007, 08:36
umutbey gözün aydın bak kinik gitti başkası geldi. biri gider biri gelir,kıyamet ondan kopar olcak bu topik yakında bence.....saygılar.

umutsari
10-11-2007, 17:13
s.a gezınırken baktım ammada yapmışsınız ha umut sende tahtaya hareket 1:,15de gelmış baktin gıdıyor ızle ozman demışssın yazım saatın 10:17 hemen nete yamışssın tahtayi hadı sıze ıyı dalaşmalar yaw bol kahramanlıga gerek yok nasıl olsa paran senın paran varsa keyfını sur yoksa var demekle olmaz bılesın::))))

şimdi bak ..

öyle bı sey soluyosun kı ..

3 aydır duran tahtaya guya bırılerı gelmıs bende o zaman ızle demısım:)

sen bu söylediğine gercekten ınanıyomusun ??

yanı 3 aydır hıc kımse gelıp gıtmemısmı bu tahtaya yada hıcbırı benım sansıma tesaduf etmemıs mi??

artı sunuda söleyım ben sıze ne dedım??,,,

130 bın lot lazım gıtmesı ıcın ..,

bı bak bakım persembe gunu 30 bın paketı kım yapmıs?

onu yapan demıskı cuma gunu kinik pes ettiğini berlirtmiş ..

demıskı haaaaaaaaa bu adam pes ettıyse 5 bıne cekersem 100 bınde mal gelır uzerıme demıs ..

ama her ne hıkmetse sıkıldım dıyenlerden mal gelmıyor:):)

bakın arkadaslar bu tahtanın gıtmesı ıcın spek mal yapmalı ..

söle dusunun 200 elinde olur 200 bın mal alırsın 200 de yolda yersın

elınde 600 mal olur

kağıtta marj açarsın uygun yerden kor gecersın ..

ben elımdekı malı satmak ıcın ılk tavan etmem ..,

dunku harekete ınanmayanlar kı benım kıseyle ınanc sorunum yok

bana ne ıster ınannnnnnn ıster ınanma ..,

ben kiniği terse yatırdım ya yüreğimn soğudu :):)

ayrıca unutmayınızkı forum saatlerı gecıkmelı gelıyor artı ben ıslemı yapmadan

önce dur bı hısse nete yazayım mı derım..

sen dermısın :):)

bu ne mantıktır ..

yarın malı cıkar daha da karısmam ..

bu ne yaww adamlara destek atıyoz bıde beğendıremıyoruz ..

BAK BU MESAJIN SAATINI BILMIYORUM ..

PAZARTESI NE DIYECEKSINIZ MERAK ETTIM MESAJ SAATI KONUSUNDA ..,

HA SUNUDA SOLEYIM

ALANA SATARIMMMMMMMMMMMMMMM

VERENİ ALIRIM ..

BENİMLE TAHTADA OLMAK

GÜVEN
ÖZVERİ
TECRÜBE İSTER..

İLLA İMZAMI DEĞİŞELİM :he::he::he:

umutsari
10-11-2007, 17:17
umutbey gözün aydın bak kinik gitti başkası geldi. biri gider biri gelir,kıyamet ondan kopar olcak bu topik yakında bence.....saygılar.

baba merak etme ....

MALIBULARI İÇTİKCE KENDIME GELIYORUM..

yasımızda genç fıkrımızde ....

sözumu bılıyosun

VERENI ALIRIM

ALANA SATARIM

SÖZUM SÖZ..

adabeyi
10-11-2007, 18:37
baba merak etme ....

MALIBULARI İÇTİKCE KENDIME GELIYORUM..

yasımızda genç fıkrımızde ....

sözumu bılıyosun

VERENI ALIRIM

ALANA SATARIM

SÖZUM SÖZ..
bahtın açık olsun.....

shal03
10-11-2007, 23:22
sayın umutsarı elimde uzun zamandır ayces hissesi var, uzun bir zamandırda kazandırmıyor ve endekse göre hareketde etmedi sayılır. analizlerden ve grafiklerden cok fazla anlamayan biri olarak bu hissede ne yapmamı önerirsiniz.

kadir_ist
11-11-2007, 08:48
Kinik69, Altar25,Faruk53,shal03
Isimlerdeki benzerlik bilmem dikkatinizi cekti mi?Bu kadar da göstere göstere yapılmaz.Yorumsuz.

redpardus
11-11-2007, 12:54
nasıl bir benzerlik_???:notr::notr:

kinik le altar arkadaş sanırım ama

atlas topiginde yazıları var sanırım

yılmaz
11-11-2007, 13:11
bence bir bardak suda fırtına değil kasırga koparılıyor
16 milyon lotun sadece 1 milyon küsürü imkb de
onun neredeyse yarısı 500 bin lotu 10 dakikada al-ver yapılmış
sonuçta 30-40 bin lot net işlem yapılmış

yılmaz
11-11-2007, 13:15
hikaye yok beklentide yok
hacim var net işlem az
dolaşımda %7 hisse olmasına rağmen
bunca ky, bunca yazı ve bunca topick reytingi
spekleri korkutuyor
soymenin yasağı ne zaman kalkıyordu:wink:

kinik69
12-11-2007, 00:04
boşuna hayal kuruyorsunuz hiç bir numara yok..hiçbir alakamda yok ilgimde yok..nisan 2008 de girer bir 250 lot daha alır % 20 buldummu satarım hepsi bu..boşuna hayal kurup senaryo yazmayın kendi kendinize..umut garibin ekmeği imiş hali hazırda umut ta var..umuta yalvarın o götürcek..bol kazançlar..

kocareis
12-11-2007, 00:19
hissede reytingler yukssek maşallah...yarın sabah tavana doğru bir hareket olur inşallah...

yatırım tavsiyesi değildir...

umutsari
12-11-2007, 12:58
bak orda 120 bın lot alıcı var

nerde sıkılanlar??

kaçak 130 bın lot nerde???

yılmaz
12-11-2007, 13:11
hareket olan yerde bereket olur inşallah

1.seans işlem hacmi 129 bin lot
net işlem 47 bin lot
en iyi alıcı global 33 bin lot %70
en iyi satıcı metro 25 bin lot %54
ağırlıklı ort 4.97

RİZİKO
12-11-2007, 15:22
gel gel gümüle gellllll:)

ESTEBAN
12-11-2007, 15:59
gelgel gümüle gel degil...
ver gülüm ver verrrrrrr yapıyolar...

yılmaz
12-11-2007, 18:03
yazık be kardeşim hiçmi komisyon ödemiyorsunuz

toplam 444 bin lot
net işlem 35 bin lot

ESTEBAN
12-11-2007, 18:08

toplam 444 bin lot
net işlem 35 bin lot
bu ısler kolay olmuyo....Vermıyolar oyle hemen....

umutsari
12-11-2007, 18:09

toplam 444 bin lot
net işlem 35 bin lot

444 uhu gıbı olmus yılmaz..

biberleri suluyosun demi..

bak yağmur yağıyo dıye ıhmal etmeyesın..

her gun akşam sabah değil..

akşam biberlerinle konus ..müzik dinlet ..

harbi daha cabuk buyuyomus bıtkıler muzık dınleyınce ..

yılmaz
12-11-2007, 18:17
takıl rüzgarıma diyosun yaaaaaaniiii :yes:

umutsari
12-11-2007, 18:19
takıl rüzgarıma diyosun yaaaaaaniiii :yes:

RÜZGAR DIYOSAN

SANA DA EYVALLAHH...

BORANNN BORANNNNN........

umutsari
12-11-2007, 19:18
bu ısler kolay olmuyo....Vermıyolar oyle hemen....

SSK kuralını bilirmisiniz sn esteban ...:he::he::he::he:

diyorum ki ssk da eskıden kuyruğa sokarlardı adamı ilacını verebılmek için..

ayıb edıyon ıcabında saf tuttururuz..

safları sıklastırın beyler ..

arkayı dörtleyelim abla ..

o çocuk kımınse alsın kucağına ..

hadi beyler hadii

yağmur var

vatandasa hizmet bu

PEMFIGUS
13-11-2007, 00:09
SSK kuralını bilirmisiniz sn esteban ...:he::he::he::he:

diyorum ki ssk da eskıden kuyruğa sokarlardı adamı ilacını verebılmek için..

ayıb edıyon ıcabında saf tuttururuz..

safları sıklastırın beyler ..

arkayı dörtleyelim abla ..

o çocuk kımınse alsın kucağına ..

hadi beyler hadii

yağmur var

vatandasa hizmet bu

Hahahahahahaha..... Hay allah iyiliğinizi versin.. Ahanda bir özlü sözde benden;
Organize olalım!!.. organize olalımmm!!..

umutsari
13-11-2007, 14:15
bu konulara girmeyelim olay bıtmıstır buyutmeyelım...

8 kasımdan 13 kasıma olan ıslemler ..

8 kasımın özelliği benım doğum gunum olması ..:he::he::he::he:

siz bana hediye vercenıze ben sıze hedıye verdım ..

utanın bree:):)

bu arada kinik kardeşte

iş turkısh tekstıl ve fınanstan mal kaçmıs gibi gözukuyor

insan bı tesekkur eder demi ..

ama bak alttan geri yerıne korlarmı bılemıyorum:):)

ben o işlerden anlamam ..gördüğümü söylerim

BURADA YER ALAN YATIRIM BILGI, YORUM VE TAVSIYELERI YATIRIM DANISMANLIGI
KAPSAMINDA DEGILDIR. YATIRIM DANISMANLIGI HIZMETI SERMAYE PIYASASI KURULU 4
TARAFINDAN YAYIMLANAN SERI:V, NO:52 SAYILI "YATIRIM DANISMANLIGI FAALIYETINE
VE BU FAALIYETTE BULUNACAK KURUMLARA ILISKIN ESASLAR HAKKINDA TEBLIG"
CERCEVESINDE ARACI KURUMLAR, PORTFOY YONETIM SIRKETLERI, MEVDUAT KABUL
ETMEYEN BANKALAR ILE MUSTERI ARASINDA IMZALANACAK YATIRIM DANISMANLIGI
SOZLESMESI CERCEVESINDE SUNULMAKTADIR. BURADA ULASILAN SONUCLAR TERCIH
EDILEN HESAPLAMA YONTEMI VE/VEYA YORUM VE TAVSIYEDE BULUNANLARIN KISISEL
GORUSLERINE DAYANMAKTA OLUP, MALI DURUMUNUZ ILE RISK VE GETIRI
TERCIHLERINIZE UYGUN OLMAYABILECEGINDEN SADECE BURADA YER ALAN BILGILERE
DAYANILARAK YATIRIM KARARI VERILMESI SAGLIKLI SONUCLAR DOGURMAYABILIR

ESTEBAN
13-11-2007, 15:17
Doğumgününüz kutlu olsun o zaman.....

yılmaz
13-11-2007, 17:37
8 kasımın özelliği benım doğum gunum olması

Akrep burcu; güçlü, yoğun duygulara sahiptir ve tutkularından dolayı çok büyüleyici olabilir. Akrep burcunu delici bakışlarından hemen tanıyabilirsiniz; bakışları doğrudan insanın içine işler. Yaşama gücü kadar fiziksel gücü de kuvvetlidir. Akrep insanının içinde büyük bir enerji kaynağı olduğunu hissedebilirsiniz.:super:

hgoktay
14-11-2007, 03:20
oooo otelimizde şenlik var... doğum günü var... kutlama var bu aralar :)) ...

ESTEBAN
14-11-2007, 11:52
Doğumgünü şerefine havai fişekler patladı...Havada seyrettık..Geldi geçti işte....O kadar işlem hacmi oldu...Sonuç sıfır...

umutsari
14-11-2007, 13:03
Doğumgünü şerefine havai fişekler patladı...Havada seyrettık..Geldi geçti işte....O kadar işlem hacmi oldu...Sonuç sıfır...

yağdı yağmur çaktı şimsek:he::he::he:

mi

dıyosun esteban :)

ESTEBAN
14-11-2007, 13:07
aynen çaktılar yine.....

sukufe42
14-11-2007, 19:37
Ceylan'ın şarkısı bile var. Yunus'un ne eksiği var?

yılmaz
15-11-2007, 10:24
Altınyunus Çesme
Günlük Yorum

Sistemimiz bugün bir SAT TEYİTLİ sinyali verdi. Daha önce onaylanan AL önerisi 05.11.2007 tarihinde ( 8 ) gün önce, hisse senedi fiyatı 4.80 iken yapılmıştı. O zamandan bu yana AYCES % 1.25 yükseldi .

SAT EĞER önceki kapanışın üstünde açılıp, altında kapanan bir siyah mumla teyit oldu. Teyit Koşulları na göre satış fiyatı önceki kapanış olan ( 4.92 ) alınmıştır.

Dikkat ayılar giderek daha da güçleniyor. Piyasa kararsızlığını yendi ve bir gün gecikmeyle de olsa ayı formasyonunu teyit etti. Bugünün açılış fiyatı bir gün önceki kapanışın üstünde idi ama kapanış fiyatının satış ağırlıklı bir piyasada bir gün önceki kapanış fiyatının altında gerçekleştiğini ve siyah bir mumun oluştuğunu gördük. Böylece teyit için geçerli koşullarımızdan biri oluştu.

yılmaz
15-11-2007, 10:38
http://img528.imageshack.us/img528/4062/ksaq0.png

ESTEBAN
15-11-2007, 11:16
sevgili yılmaz.
otelımız açık ekim sonunda 1200 kişilik tekstil kongresını gerceklestırdı....Ay ıcınde pedıatrı kongresı yapıldı...Ay sonundada Ege Onkolojı kongresı yapılacak.....Termal tesıslerımız zaten Kuzey Avrupadan mısafırlerımızı agırlıyor....Yılbasında KDV ındırımıde gelecek....Ayces tam gaz işletmeye devam ediyoda....Kağıdı sahıplenecek baba gıbı bır spek e ıhtıyacımız var......Emınım %100 kazandırma potansıyelı yakında bırılerının ilgisini çekecektır....

ESTEBAN
15-11-2007, 18:32
Denizden kaynayan su, Çeşmeyi dünyaya taşıyacak

A.A.

Denizin içinden kaynayan kullanılabilir termal su kaynaklarıyla dünyanın şanslı bölgelerinden biri olan Çeşme, potansiyelini harekete geçirdi.

70 otele termal bağlantı yapılan ilçede, bu yıl bazı oteller kış aylarında da turist ağırlamaya devam edecek. İlçenin 5 yıl içinde dünyaca tanınan bir termal merkez olması hedefleniyor.
İlçenin otellerinden Altınyunus'un bünyesindeki Bio Venüs Sağlıklı Yaşam Merkezi, fizik tedavi ruhsatını alarak ilk konuklarını ağırlamaya başladı. Denizden kaynayan suyun tuzlu olması nedeniyle diğer kaplıca türlerine göre daha tedavi edici özelliğinin bulunduğunu belirten Bio Venüs Yöneticisi Harun Erkan, Kuzey Avrupa ülkelerinde yaptıkları çalışma sonucu ilk turistleri ağırlamaya başladıklarını belirtti.

-YABANCI SİGORTA ŞİRKETLERİ TÜRKİYE'DE TEDAVİYİ TERCİH EDİYOR-

Hollanda'da bir günlük fizik tedavi maliyetinin 1250 avro olduğunu, aynı tedavinin Çeşme'de 150 avro olduğunu ifade eden Erkan, Çeşme'nin güneş, deniz ve kum gibi avantajları nedeniyle bu ülkedeki sigorta şirketleri tarafından tercih edildiğini ifade etti.
Çeşme'deki Ontur, Sisus ve Altınyunus otellerinin ortak hareket ederek bu ülkede bazı anlaşmalar yaptığını kaydeden Erkan, ilk etapta Eylül-Aralık döneminde 1000 kişilik grubun Çeşme'ye geleceğini bildirdi. İsviçre, İskandinav ülkeleri ve Rusya'da tanıtımın devam ettiğini belirten Erkan, şunları söyledi:
“Çeşme ile ilgili yoğun tanıtım çalışması yaptık. Avrupa'dan gazeteciler gelerek bölgeyi inceledi. Bu çalışmalar sonucu bağlantılar yapmaya başladık. Tedavi görecek konuklar için özel uçak, minibüs, oda ve eğitimli personel gibi tüm gerekli şartları yerine getirdik. Avrupa Kaplıcalar Birliği'nin onayını alarak bu birliğe üye olduk.
Altınyunus Oteli'nin oturmuş bir potansiyeli var. Bunu bozmadan termal turizme de hizmet vereceğiz. Merkezimizde ağırlıklı olarak diğer otellere gelecek konuklara günübirlik hizmet vermeyi planlıyoruz. Otelimiz kış aylarında da açık kalarak bu alana ağırlık verecek.”

medyum
15-11-2007, 19:01
bu konuda biraz tanınırsa... havada müşteri çıkar. zaten satılmadık bi ayces kalmış

altar25
16-11-2007, 19:44
hala tavan olmamış yahuuu:)))

kinik69
17-11-2007, 03:31
ne tavanı burda meydanı boş bulan 2 -3 çakal 3- 5 binle insanlara spekim havası estiriyor..3 aydır kuru tehtit muhabet..kağıdın durumu ortada..yanlışlıkla biri girip bir hareket cekince birileri cıkıp bendim diyor ..yapan adam safmı burada yazsın..bu saflar bu tahtadan dökülmedikçe bir yere gitmez bu..ky de uzak dursun zarar etmesin boşuna..yaparım diyenler yapsaydı bu fiyatlarda olurmuydu..

altar25
17-11-2007, 20:59
Olmazdı kinik.........ne dersin ucundan bizde takılalımmı:))))))

kinik69
19-11-2007, 01:25
hayatta işim olmaz..nisan 2008 ola hayrola..

medyum
19-11-2007, 13:22
yaşar gurubu ve koç gurubu kağıtlarına sahip çıkmıyorsa ky ne yapsın
spek ne yapsın.

ESTEBAN
19-11-2007, 14:39
elıme para gectıkce alıyorum ufak ufak...Enınde sonunda cıkacaktır.....Buralarda kagıdın dıpleri....ıster 3 ay ıster 6 ay bekletsın......Enınde sonunda gercek degerını bulacaktır...

yılmaz
19-11-2007, 16:13
umut hocayı da kızdırmışlar
yandı gülüm keten helva...

medyum
19-11-2007, 17:37
umut kızarsa antepli mustafa gelir kağıda kafanı yorma

kartal01
19-11-2007, 22:46
elıme para gectıkce alıyorum ufak ufak...Enınde sonunda cıkacaktır.....Buralarda kagıdın dıpleri....ıster 3 ay ıster 6 ay bekletsın......Enınde sonunda gercek degerını bulacaktır...

kesinlikle katılıyorum. 4,80 e düşürdüğüm maliyetle 5,50 hedefim gerekirse 3-4 ay beklerim. faizleri de düşünürsek %15 iyi kar. çıkmasa bile dediğiniz gibi kağıt dipte en azından tepki gelecektir. 4,60 önemli destek. bu kağıt buralarda kalmaz çok sıktılar. beklemeye devam:super: bol sabırlar.

antifiriz
19-11-2007, 23:21
klasik kış hareketini yapmazsa...yaza kadar bekletir

kinik69
20-11-2007, 00:36
6 dan balı yiyenler 5.40 lardan kaçtı gitti..bara bara 3 e basacaklar..öylemi böylemi derken ky satıp gidecek sonra bakacasınız 8 olmuş..bunda ky ekmek yiyemez..

ortalıga tehtit savuran 3500 lotu vardı oda gecende 5 hareketinde zorla verdi kaçtı bidada uğramaz..boşuna hayal kurmayın.

kinik69
20-11-2007, 01:04
uyarıdır...4.72 dip duruyor kırılırsa altı karanlık..hiç tafsiye etmem..akıllı olmak lazım...

ESTEBAN
20-11-2007, 12:20
bu bır rısktır....bu rıskı goze alıp alıyorum...Kazandırma potansıyelını daha cok goruyorum...Tercıh meselesı....Hayat rıskktır....Rısk alınmadan kazanılmaz....

kinik69
22-11-2007, 13:46
deli hacim yapmış bugün yahu 3117 lotla 4.60 gezmiş 4.68 gelmiş..amma mal basmışlar ha..

deli pahalı daha da basacaklar heralde...alan yok satan sok..
bu fiyatlara o sahilde otel..vay vay..

kartal01
22-11-2007, 21:08
4,50-4,60 önemli destekler kırılmaması lazım. bu kağıda güveniyorum mutlaka tepki gelecektir

kinik69
27-11-2007, 20:06
tahtası boş kağıtlara bulaşmaya başladılar.burdan maliyeti olanda yok..yakında cakallar ..gene dadanır buraya..al fiyatlarına gelmiş..

ESTEBAN
28-11-2007, 17:38
Yıl sonu hareketını her sene oldugu gıbı yapacaktır.....

kinik69
29-11-2007, 21:20
şu 3 -5 lot alıp % 2 ye oynuyanlar bu işten ne anlıyor anlamıyorum..bu gün %2 alıp ertesi gün% 4 veriyorlar..bırakın gidin işinize bakın yahu..hacmi düşsün şöyle 0 lotlara..sizene..% 2 yaptım derken bir bakacaksınız mal uçmuş..sonra tavandan koşacaksınız almaya..1 ayda yaptığınız 3 dakikada gidecek..kıpraşmayın biraz yahu..bakalım ne olacak..

kinik69
01-12-2007, 15:28
satın şu otelide yeni kuracağımız boya fabrikasında nakitimiz olsun..kredi kullanmıyalım..lazımsa ben müşteri bulayım hemen...

redpardus
01-12-2007, 20:16
birilerinin elinde kalmış:he::he::he:

muhahahahhaha....(anlayana)

ne kadar eğitici öğretici bi topic oldu burası:he:

kinik69
02-12-2007, 02:47

tek lot bile yok..
beni dyo ilgilendiriyor..
bu beş para etmez kağıdın otelini satsada dyo ya kaynak sağlasa diye bakıyorum..
ama sizin elinizde patladığı kesin..buralar girmek için dip duruyor ama sen satınca gireceğim..
bol kazançlar..

guneysu
02-12-2007, 02:57
satın şu otelide yeni kuracağımız boya fabrikasında nakitimiz olsun..kredi kullanmıyalım..lazımsa ben müşteri bulayım hemen...

yok ben yazından şunu anladım

mal çok bende oteli satarsanız çağrı fiyatından malı veririm.. yoksa elimde kaldı alan yok.. zarar yazdım...

dyo yada girdim ama kredili olarak.. çift taraflı zarar yazıyorum:cry::cry:

kinik69
02-12-2007, 03:00
yuvarlak içindeki hareketin aynısını yaparsa....7500-8000 e kadar yolu var

kimin elinde patladığı ortada

kinik69
02-12-2007, 03:05
buralara geldimi günlükçü çakallar burda dikip 2-3 gün yolunu bulur..daha öncede yaptı ve iyi para kazandık allah bereket versin..bende dibi
ni arıyorum bulan olmamış ama..bulursam dibini azcık mallanacagım..burdanda altı olurmu bilmem olursa da olur hiç umrumda değil..başka kağıtlara bakarız..burda birileri maval okuyup millete yaza yaza malı bastı..malı yiyenlerde abi diye diye alkışladı..nerde o hergün yazanlar..şak şakçıları hala burda ama..
bol kazançlar

umutsari
02-12-2007, 09:05
umut hocayı da kızdırmışlar
yandı gülüm keten helva...

umut kızarsa antepli mustafa gelir kağıda kafanı yorma

adam o kadar hasta ki ders vermek için girdim çıktım yine anlamadı ..

6 dan balı yiyenler 5.40 lardan kaçtı gitti..bara bara 3 e basacaklar..öylemi böylemi derken ky satıp gidecek sonra bakacasınız 8 olmuş..bunda ky ekmek yiyemez..

ortalıga tehtit savuran 3500 lotu vardı oda gecende 5 hareketinde zorla verdi kaçtı bidada uğramaz..boşuna hayal kurmayın.

kardeş benım adımı kullanma MAL DÖKTÜRMENİN YOLU BU DEĞİL..

tahtası boş kağıtlara bulaşmaya başladılar.burdan maliyeti olanda yok..yakında cakallar ..gene dadanır buraya..al fiyatlarına gelmiş..

SANA Bİ DADANIRSAM GÖRÜRSÜN AĞZINI TOPLA

ders veriyoruz zatenn boyuna işi gücü bıraktık ..

tek lot bile yok..
beni dyo ilgilendiriyor..
bu beş para etmez kağıdın otelini satsada dyo ya kaynak sağlasa diye bakıyorum..
ama sizin elinizde patladığı kesin..buralar girmek için dip duruyor ama sen satınca gireceğim..
bol kazançlar..

SEN MERAK ETME ONUN ELINDE ASLAAAAAAA PATLAMAZ ...

ORTADA:he::he: O KOYDUĞUM GUNLUK PASTADAN NE ANLADIN??

buralara geldimi günlükçü çakallar burda dikip 2-3 gün yolunu bulur..daha öncede yaptı ve iyi para kazandık allah bereket versin..bende dibi
ni arıyorum bulan olmamış ama..bulursam dibini azcık mallanacagım..burdanda altı olurmu bilmem olursa da olur hiç umrumda değil..başka kağıtlara bakarız..burda birileri maval okuyup millete yaza yaza malı bastı..malı yiyenlerde abi diye diye alkışladı..nerde o hergün yazanlar..şak şakçıları hala burda ama..
bol kazançlar

AĞZINI TOPLA TOPLAMAZSAN ..

EĞER BIR KEZ DAHA ÇAKAL ŞAKŞAKCI VE BU TURU SAÇMA SEYLER DUYARSAM

MSN DE HER LOTUNA 9,000 VERIRIM DEDİĞİN YAZİYI

benımse yarısına 12,500 yarısına 25000 e fıtım dediğim
ve benle ettiğin pazarlığın yazısını koyarım buraya MSN KAYITLARIMDAN ÇIKARIR KOYARIM BURAYA ..

ve hatırlıyorsan eğer msn de neler konustuklarını ...

başka seylerde çıkar ortaya:he::he::he:

efendi gibi söyledim anlamadın ..

benım adımı kullanma ..

naparsan yap ..

efendılıkten anlamazsan senın gıbı davranırım anlarsın ..

bir tek yazı daha koymayacağım ...

eğer bır daha terbıyesızce yazılmıs bır yazı okursam msn kayıtları ve hısse nette bana yazdığın özel mesajları koymaya baslıcam ..

umutsari
02-12-2007, 10:03
bu konulara girmeyelim olay bıtmıstır buyutmeyelım...

8 kasımdan 13 kasıma olan ıslemler ..

http://img162.imageshack.us/img162/9930/aycesry4.jpg (http://imageshack.us)

8 kasımın özelliği benım doğum gunum olması ..:he::he::he::he:

siz bana hediye vercenıze ben sıze hedıye verdım ..

utanın bree:):)

bu arada kinik kardeşte

iş turkısh tekstıl ve fınanstan mal kaçmıs gibi gözukuyor

insan bı tesekkur eder demi ..

ama bak alttan geri yerıne korlarmı bılemıyorum:):)

ben o işlerden anlamam ..gördüğümü söylerim

okuman yazman varsa

HER ŞEY ORTADA:he::he::he:

yok dahada mı ınanmadın ...

burdan cıkan paranın gıttıği yerıde soleyım ..

14 kasım berdana bak ..işlemlere ..

bak kım napmış orda

amanda aman ..

icikkkkkkkkkkkkkkkkk..

kim yazıyor okuyabıldınmı ...???

günaydınnnnnnnnnnnnnnnn

redpardus
02-12-2007, 18:42

sn abim ben kkky ve öğrenci olduğum için bana patlayan herhangi bişey yok
şunu söyleyebilirim size
bu kağıtı ağustos ayında 4800 den almış ve gitmeyeceğini anlayınca 5150 den satmış biri olarak...(80 lot:he::he:öğrenci işi)

bu topiğe kaç defa bende tek lot dahi yok diye yazdınız ve sonraaa...
bende şu kadar var diye yazdınız..sayısı o kadar fazlaki
yani sizde 130 milyarcık mal kalmış olabilirmi...önceki sayfaları okuyan herkes bunu anlayabilir

haaa eğer sizde yoksa yazmayın sn abim..bakın bizde vardı yorum yapıyoduk grafik koyup düşünce belirtiyoduk.satınca arayı açtık aycesle:)
ama sizde tecrübelerinizle bilirsinizki insan psikolojisi sattığı hisseyi bi süre daha takip ediyor öyle değilmi...

bakın size yazmamanızı öneriyorum ama hemen aklıma şu geliyor...siz yine defalarca bu son yazım yazmayacam cevap vermeyecem vs..dediniz
ve hala buradasınız

kısacık bir mantık bile sizde yüklüce hisse olduğunu gösteriyor

haaa şunuda söyleyeyim bana patlasaydı bile şu anda 20 ytl civarı bir zarar yazmış olacaktım:)şükrolsun oda yok

ayrıca ben bu topik çok eğitici öğretici oldu derken şunu kastetmiştim...burada elinde yüklüce hisse kalan ve zararı büyük olan birinin foruma ne tür yazılar yazabileceğini öğrenmiş oldum(en azından benim gibi tecrübesiz biri için öyle)

sizi de anlıyorum, çünkü ben o kadar zarar yazmış olsaydım kendimi düşünemiyorum:beurk:
ama sizin gibide foruma heycan içinde tutarsız yazılar yazmazdım galiba

(((ben tekrar söyleyeyim bişeyler öğrenmek isteyenler topiği bikaç ay öncesinden okusunlar...çok faydalı:))))

saygılar...

medyum
02-12-2007, 22:05
umutsari kardeş, antepli mustafa gelir diye, espri olsun diye yazdım.
ama anlaşılmamış. canın sağolsun.
ayces topiğinde yazan arkadaşlardan da ricam
bu tahtadan mal alan ky nin moralini bozacak
ifadelerden lütfen kaçınalım.

kinik69
03-12-2007, 10:10
ben kimseyi kastetmeden genel yazmıştım ama..herkez kendine bişey yakıştırmış..üstüne düşeni almış..
ben kimseye yönelik bişey demedim..genel genel..

umutsari
03-12-2007, 10:22
umutsari kardeş, antepli mustafa gelir diye, espri olsun diye yazdım.
ama anlaşılmamış. canın sağolsun.
ayces topiğinde yazan arkadaşlardan da ricam
bu tahtadan mal alan ky nin moralini bozacak
ifadelerden lütfen kaçınalım.

abi aşkolsun ben analdım senın ne dediğini ..

alıntı yapmamın nedenı bak anlayan nasıl anlamıs demek içindi..

sorun yok yanı ben seni yanlıs anlamadım ..

sevıyorum seni..

öpüyorum ..

herkese bol kazanç ..

umutsari
03-12-2007, 10:23
ben kimseyi kastetmeden genel yazmıştım ama..herkez kendine bişey yakıştırmış..üstüne düşeni almış..
ben kimseye yönelik bişey demedim..genel genel..

peki hocam ben yanlıs anladım sanırım:he::he:

öpüyorum ..

bol kazançlar dilerim

shal03
03-12-2007, 19:07
arkadaşlar bırakın bu konuşmalarıda burada gercekten madur olan yatırımcılar var. Ne yapmamız gerekiyor bu saatten sonra? hissenin durumu ne olacak? hisse ne zaman prim yapabilir? bu tür şeylerden bahsederseniz daha iyi bir iş yapmış olacaksınız. bunlarla ilgili gercekten bilgisi olan arkadaş varsa konuşsun bilgisi yoksada boş konuşmasın.

altar25
03-12-2007, 23:45
eskiden burası hareketlıydı yawwww.okur neşelenirdimm....kimse kalmamış:(((

kinik69
05-12-2007, 00:44
neşe olacak halmi kalmış millette..5 ucuz dedik 4.60 yaptılar 4.60 ucuz dicez..4 yapacaklar..dip diye bakarken tavan yeri haline gelecek..bende izlemekten vaz geçtim artık..ufak bir pozisyon denemesi..düşündüm ama nisan ayına kadar bi numarası olmaz..hacimsiz hacimsiz salınıp duruyor..alanlarda 2 kademe üstüne yerip gidiyor anlamadım gitti..anlamakta gerek miyor zaten..bol kazançlı günler..

umutsari
05-12-2007, 12:02
teknık olarak anlamlı duruyor ..

ama karısmıcam söz :)

kım naparsa yapsın

BURADA YER ALAN YATIRIM BILGI, YORUM VE TAVSIYELERI YATIRIM DANISMANLIGI
KAPSAMINDA DEGILDIR. YATIRIM DANISMANLIGI HIZMETI SERMAYE PIYASASI KURULU 4
TARAFINDAN YAYIMLANAN SERI:V, NO:52 SAYILI "YATIRIM DANISMANLIGI FAALIYETINE
VE BU FAALIYETTE BULUNACAK KURUMLARA ILISKIN ESASLAR HAKKINDA TEBLIG"
CERCEVESINDE ARACI KURUMLAR, PORTFOY YONETIM SIRKETLERI, MEVDUAT KABUL
ETMEYEN BANKALAR ILE MUSTERI ARASINDA IMZALANACAK YATIRIM DANISMANLIGI
SOZLESMESI CERCEVESINDE SUNULMAKTADIR. BURADA ULASILAN SONUCLAR TERCIH
EDILEN HESAPLAMA YONTEMI VE/VEYA YORUM VE TAVSIYEDE BULUNANLARIN KISISEL
GORUSLERINE DAYANMAKTA OLUP, MALI DURUMUNUZ ILE RISK VE GETIRI
TERCIHLERINIZE UYGUN OLMAYABILECEGINDEN SADECE BURADA YER ALAN BILGILERE
DAYANILARAK YATIRIM KARARI VERILMESI SAGLIKLI SONUCLAR DOGURMAYABILIR.

ESTEBAN
05-12-2007, 13:11
sıra bizede gelecek.......

ESTEBAN
07-12-2007, 12:49
ağır agır toparlanacaz....

altar25
10-12-2007, 00:13
çok ağır oluyo yahuuu:))))

ESTEBAN
10-12-2007, 10:08
acelemız mı var :) benım yok....

YANKIBERKE
10-12-2007, 11:01
http://img507.imageshack.us/img507/4127/webchart188247246102394gc5.th.png (http://img507.imageshack.us/my.php?image=webchart188247246102394gc5.png)

ESTEBAN
11-12-2007, 19:42
Çeşme’de hem bayram hem termal tatili
Çeşme’de, Kurban Bayramı nedeniyle bu yıl da yoğun ziyaretçi akını bekleniyor. Altınyunus Oteli Genel Müdürü Tayfun Başkurt, tüm tesislerin, özel eğlence paketleri ve konserler hazırladığını belirtti. Başkurt, termal kapasitenin de harekete geçmesiyle yerli turist sayısının da artacağını ifade etti. Belediye Başkanı Faik Tütüncüoğlu da termal kaynaklarıyla dünyanın sayılı bölgelerinden olan ilçede, yatırımlarını tamamlayan otellerin hizmet vermeye başladığını dile getirdi, ''Çeşme’nin bayram yoğunluğuna, bu yıl termal tesislere gelecek ziyaretçiler de eklenecek'' dedi.

erol33
26-12-2007, 10:29
buraların eski tadı kalmamış
belli ki birileri böyle istemiş
bana bakmayın biraz nostalji
al-sat-tut tavsiyesi heeeççç değildür

erol33
10-01-2008, 12:02
neler oluyor orada:wink:
al gülüm ver gülüm mü
yoksa ...

kay66
11-01-2008, 09:05
turizmler son günlerde baya hareketli ama ayces te günlük oyuncular var alsat yapıyorlar takasta bir değişim yok ben turizm dedinmi nettur derim

ESTEBAN
11-01-2008, 09:44
Birisi denedi ufak ufak götürmeyi ama başka bir gurup kafasına çakınca lotları satıp çıktı...

umutsari
13-01-2008, 22:23
Birisi denedi ufak ufak götürmeyi ama başka bir gurup kafasına çakınca lotları satıp çıktı...

yaw ıyıde ufak ufak olacak ısmı be bu abı...

değilmi ama :)

etin ne budun ne kı artıstlık yapıyon desene sunlara..

ESTEBAN
15-01-2008, 11:30
çok prım yaptı ya satışa geçtiler...

sensor
17-01-2008, 13:21
Senedin piyasadaki miktarı 1 milyon civarı olduğu için çok rahat hızlı hareket yapabiliyorlar,piyasada buna benzer senet sayısı az olan senet çok az,ocaktan itibaren genelde turizmlerde bir hareket başlar,şu an piyasalardaki genel hareketleri takip edin,özellikle ORİON,DENİZ,İNFO menkule dikkat edin bu aracı kurumlar mal aldığı zaman senet bir sonraki gün hızlı harekete başlıyor %10-50 arasında prim yaptığında aldıklarını veriyorlar,kısa ve orta vadeli dibi 4,6 görünüyor

ESTEBAN
17-01-2008, 14:37
senet sayısı çok az ama hiç bir babayiğit yok kagıdı gören....of olmuşşş gibi duruyo yaza kadar...

ESTEBAN
17-01-2008, 16:26
%100 kazandırma potansıyelı var ama.......ama işte....kimse görmüyor..

ESTEBAN
18-01-2008, 12:24
kısa ve orta vadeli dibi 4,6 görünüyor //////
demıssın ama dibinde dibi varmış bak.....

ESTEBAN
19-01-2008, 18:52
Çeşmeye Norveçli akını

Çeşme Belediye Başkanı Faik Tütüncüoğlu’nun verdiği bilgiye göre, Norveçli bir tur operatörü Çeşme’deki 5 ayrı otelle yaz 2008 için iyi bir anlaşma yaptı. Altınyunus, Pırıl, Doğa, Kerasus ve Otel A otelleri ile yapılan anlaşma sonucunda haftalık 500 – 1000 Norveçli zengin turistin gelmesi bekleniyor. ÇEŞTOB Başkanı Veysel Öncel’e göre, yaz 2008’de Norveç’den kalkacak haftalık 1 İzmir uçak seferinin talep üzerine haftada üçe kadar çıkartılabilecek.

kay66
19-01-2008, 23:38
esteban bu kağıtta senden başka ilgilenen yok sanırım

ESTEBAN
21-01-2008, 11:51
yok ...Ama cıkarsa ıyı cıkacak buna ınanıyorum...

kay66
21-01-2008, 14:00

estaban arkadaşım iyi kağıt almışsın taş gibi kağıt biz battık :cry:

redpardus
21-01-2008, 20:09
sn estebran...sevgilerimi yolluyorum size...

bu havada tek üzülmeyen sizsinizdir eminim...

borsa 56000..ayces:4.60-4.80
borsa 46000..ayces:4.80.......:D

master38
23-01-2008, 01:18
esteban bu kağıtta senden başka ilgilenen yok sanırım

Ben de ilgileniyorum. Teknik al diyor.. Duruşu hayran bırakıyor. Ufukta hareket gözüküyor...
Alım ya da satım tavsiyesi değildir. Bilgi paylaşımıdır. Saygılar...

tencel
23-01-2008, 01:22
sn estebran...sevgilerimi yolluyorum size...

bu havada tek üzülmeyen sizsinizdir eminim...

borsa 56000..ayces:4.60-4.80
borsa 46000..ayces:4.80.......:D

Borsa tekrar 56 bine gittiginde ayces:yine 4.80 dededir. o bu işleri pek kafasına takmaz:)

akbs
23-01-2008, 01:44
ne ayak bu ayces 2 gündür borsaya kafa tıtıyo ve 2 gün infonun alışları vardı acaba bi habermi düşcek yoksa böyle havalarda ilk taban yapan kagıttı bu

ESTEBAN
23-01-2008, 09:59
Yarıyıl tatili yaklaşırken termal otellerdeki doluluklar yükselmeye başladı. Özellikle bu kış havaların sert geçmesi ve karın erken yağması önümüzdeki hafta başlayacak yarıyıl tatilininin yönünü termal bölgelere çevirdi. Afyon, Çeşme Pamukkale başta olmak üzere termal bölgelerdeki tüm otellerde doluluk şimdiden % 70 lere ulaştı.
Altınyunus Çeşme türkiyenin en buyuk kapasıtelı termal otellerınden biridir...

ESTEBAN
23-01-2008, 10:37
Çeşme Altın Yunus Oteli ve Setur marina Çekek Yerinde 14-25 Temmuz 2008 tarihleri arasında gerçekleşecek Optimist Dünya Şampiyonası hazırlıkları tüm hızıyla devam etmektedir...

ESTEBAN
23-01-2008, 10:39
58 tane fuar,kongre ve sempozyum 2008 yılında İzmir de gerçekleştirilecek ... kongre ve sempozyumlarda önceliği ALTINYUNUS Çeşme OTELİ ile Sheraton alıyor. ...

akbs
23-01-2008, 10:49
bu kadar lot işlem niye oldu

ESTEBAN
23-01-2008, 11:06
ınfo aldıklarını verdi sanırım...Yuh artık....Gerci kım aldı oda onemlı ama....

akbs
23-01-2008, 11:17
anladım aynı operasyonu akıp dede yaptılar.piyasa düşerken düşürmeyip dikkat çektiler.bugunde yüksek hacmi görenlere verdiler gidiyo diye

ESTEBAN
23-01-2008, 11:21
çok korkaklar...halbukı ne kadar kolay götürmek bu kagıdı....

ESTEBAN
23-01-2008, 11:23
sanırım işbankasındakı adam satınca korkuyolar....Hıssenın 250 bın lotu ısbank takasında...Ordan ky bıle satıs yapsa sahıbı sanıyorlar..:)

polat03
24-01-2008, 12:41
mumkunse beklentisi olan...
sığ...
halka acıklığı az...
sahiplı tahtaları ızleyecekmişiz :D

ondery
24-01-2008, 15:59
Bu hissenin derdi ne acaba?Takas bilgisi verebilecek olan var mı?

kornelyus
24-01-2008, 20:50
info tozu dumana katıyor.........herkes nereye o tam tersini.............

kut
24-01-2008, 21:16
Yarıyıl tatili yaklaşırken termal otellerdeki doluluklar yükselmeye başladı. Özellikle bu kış havaların sert geçmesi ve karın erken yağması önümüzdeki hafta başlayacak yarıyıl tatilininin yönünü termal bölgelere çevirdi. Afyon, Çeşme Pamukkale başta olmak üzere termal bölgelerdeki tüm otellerde doluluk şimdiden % 70 lere ulaştı.
Altınyunus Çeşme türkiyenin en buyuk kapasıtelı termal otellerınden biridir...

Çeşme Altın Yunus Oteli ve Setur marina Çekek Yerinde 14-25 Temmuz 2008 tarihleri arasında gerçekleşecek Optimist Dünya Şampiyonası hazırlıkları tüm hızıyla devam etmektedir...

58 tane fuar,kongre ve sempozyum 2008 yılında İzmir de gerçekleştirilecek ... kongre ve sempozyumlarda önceliği ALTINYUNUS Çeşme OTELİ ile Sheraton alıyor. ...

bu haberlerle beklentiye girdiğinize göre kaç lot vardı acaba elinizde kimbilir:D

sfsu
24-01-2008, 22:42
bence bugunku cok anlamsız bi hareketti ve ben bunu millet dokulsun diye yaptıklarını dusunuyorum.

carkos
24-01-2008, 22:44
mal çıkılıyor dikkat edilmeli.....

ESTEBAN
25-01-2008, 09:40
uzun yıllardır takıp ederım bu hisseyi...İnfo nun yaptıgı bu anlamsız hareketle bencede korku yaratılmak isteniyor...Endeksın 30 bınlerdekı ayces fıyatıydı bu...Çeksınler geriye benım acelem yok...Beklerım...Gerıldıkce daha cok kazandırma potansıyelı yükselıyor....Sonucta En güzide otellerınden bırıdır...Fiyatı bu degıldır...

ESTEBAN
25-01-2008, 09:48
bu haberlerle beklentiye girdiğinize göre kaç lot vardı acaba elinizde kimbilir:D

Elimde var gerçekten ama....Bu düşüşlerle daha da artırmayı düşünüyoruum..Şu an için portföyümün %20 sı ama sanırım %50 ye cıkaracam...:cool::)

ESTEBAN
25-01-2008, 09:51
mal çıkılıyor dikkat edilmeli.....

ınfoda 75,000 vartdı onuda 50,000 2 gunde cıktı...Bugunde 25,000 cıkarsa rahatlıcak....

erol33
25-01-2008, 09:53
hep aynı hikaye
hiçbir ümidim kalmadı
bunca sayfa izlenirliği
bunca yeni yazan küçük yatırımcı
satan tek kurum 60 bin
alıcılar 15-20 kurum ortalama 1-3 bin lot
muhtemelen ky ye mal giydirdiler
yada öyle düşünmemizi istiyorlar

erol33
25-01-2008, 10:03
aldığım her kademeden pişman ettiler
bir arkadaşın tavsiyesine uydum
hakkımı helal etmiyorum
iki cihanda da:grrr::grrr::grrr:

akbs
25-01-2008, 10:13
tahta aşırı sıg.infonun o kadar malı çıkması imkansız.

ondery
25-01-2008, 10:17
AYCES 142,387 4.51 48.5 -292,636 4.61; -150,249 dün çıkış yapılmış.

ESTEBAN
29-01-2008, 11:46
3,92 batan gemının malları....

Damgacı Abi
29-01-2008, 12:41
Esteban 2 gün yazmadın hisse cortladı
ama gelmişsin inşallah bu sefer primlenir

sfsu
29-01-2008, 21:04
ufukta 3.50 :( maliyet dusurmek için bekliycez artık.

ESTEBAN
31-01-2008, 14:22
3,50 Ye Ne Kaldi Kİİ

kay66
31-01-2008, 14:26
estaban ne olacak bu ayces hali

redpardus
31-01-2008, 21:57
pehhhhh
ayces üçbuçuk atıyo...ne iştir bu
7 liraydı bee..vay anasını

ESTEBAN
01-02-2008, 10:36
3,50 ye gelırse bıraz daha alacam....3 yıldır geldıgı en düşük yerlerden biri......Enınde sonunda gercek degerını bulacaktır....Umutsuz degılım..

sozler9
03-02-2008, 13:41
SABIR ARKADAŞLAR SABIR:yes:BU ADAMLAR HERŞEYİ ÇOK İYİ TAKİP EDİYOR DİKKAT:notr:KİMİN ELİNDE NE VAR TEK TEK BİLDİKLERİNDEN EMİNİM KİMSEYE BELEŞ PARA KAZANDIRMAK İSTEMİYORLAR ÇÜNKÜ HARAEKETİ YAPAN VE İSTEDİKLERİ YERE KADAR KAĞITLARI FİYATLANDIRIRAN ONLAR BU YÜZDEN ONLARIN KEYFİNİ BEKLİCEZ:cry:UNUTUN ELİNİZDEKİ KAĞITLARI:mut:

ESTEBAN
04-02-2008, 09:51
tek tek sayılıyoruz bende buna inanmaya başladım.....Aldıklarımızı pişman ettirip satınca bu hisse gidecek gibi gözüküyor...

ESTEBAN
04-02-2008, 13:30
ben bu işi bilmediğimi anladım...bidaha da bu hisse için yazmıcam...Benım bu hısse ıle ılgılı düşüncelerimden etkılenıp hısse alan arkadaş varsa ondan özür diliyorum...saygılarımla......

damme
04-02-2008, 14:05
AYCES; bu kağıtta iş yok, yakında yüklü miktarda mal bulunan bir iki grup halindeki arkadaşım 48 bin lot mal çıkacak, çünkü bu kağıtta hiç beklenti olmadığını ve diğer kriz boyunca tip yapan sanayi kağıtlarına yöneleceğini söyledi. Bu kadar lot satılırsa kağıt 3.20gelebilir, bir daha da kendini toparlayamaz, siz siz olun bilmeden tanımadan kağıt almayın...

samytunc80
04-02-2008, 15:54
AYCES; bu kağıtta iş yok, yakında yüklü miktarda mal bulunan bir iki grup halindeki arkadaşım 48 bin lot mal çıkacak, çünkü bu kağıtta hiç beklenti olmadığını ve diğer kriz boyunca tip yapan sanayi kağıtlarına yöneleceğini söyledi. Bu kadar lot satılırsa kağıt 3.20gelebilir, bir daha da kendini toparlayamaz, siz siz olun bilmeden tanımadan kağıt almayın...

İyi ne güzel satsın düşürsün alıcısı çıkar merak etme.:yes:

kay66
04-02-2008, 15:58
morelimizi bozmuyalım arkadaşlar bu kağıtlar birkaçgün sonra harekete başılıyor nasılsa çıkacak çaresi yok

mrno
05-02-2008, 12:40
ÇEŞME ALTINYUNUS/YEŞİLMEN, ''SAĞLIK TURİZMİ TRAFİĞİNİ ARTIRABİLMEK İÇİN BÜTÜN KONSANTRASYONUMUZU BU İŞE VERDİK''
Çeşme Altınyunus Oteli Operasyon Müdürü İlker Yeşilmen, ilçenin sağlık turizminde ileriye gidebilmesi için yoğun çaba gösterdiklerini bildirdi.Yeşilmen, AA muhabirine yaptığı açıklamada Türkiye'de termal turizmin bilindiğini, ancak kendilerinin ''bilinmeyenlerin mücadelesini verdiğini'' belirtti.Çeşme'deki termal suyun, diğerlerinden farklılık taşıdığını anlatan Yeşilmen şöyle dedi:''Bizim buradaki termalimiz deniz suyu ile birleşiyor ve 106 elementi içinde barındırıyor. Deniz suyu, insan vücuduna en çabuk enjekte olan moleküllerden oluşuyor. Bu bizler için çok büyük bir artı. Yapılan tüm tedavi ve terapilerde direkt reaksiyon gösteriyor. Bu anlamda termal suyumuzu tanıtmaya çalışıyoruz. Bunların hepsi üniversitelerce kabul edilmiş ve raporları alınmıştır.''Turizm sektöründe yapılan tanıtımların belli bir zamanda amacına ulaştığını kaydeden Yeşilmen, ''Sağlık turizminde tanıtımların karşılığını genelde 1,5 sene sonra alıyoruz. Yurt dışında bölgemizi anlatmaya ve termalimizi pazarlamaya çalışıyoruz. Bu anlamda geçen sene bir çok fuara katıldık. Bu sektörle ilgili kişileri buraya davet ettik'' dedi.Yeşilmen, geçen yıl Hollanda'daki Utrecht Fuarı'na katılarak Hollanda Engelli Federasyonu Başkanı ile görüştüklerini, 2006 ve 2007 Hollanda Engelli güzellerinin mayıs ve haziran aylarında Çeşme'ye geleceklerini söyledi. Yeşilmen, şöyle devam etti:''Gelen konuklarımıza İzmir'in tarihini anlatıyoruz, başka aktivitelerle de bunları destekleyeceğiz. Örneğin engelliler için balık tutma turları düzenlemeyi düşünüyoruz. Sağlık turizminde başarı sağlamak için önümüzde uzun bir yol var, yavaş yavaş, adım adım ilerliyoruz. Bu tek başımıza yapabileceğimiz bir şey değil. Şu anda Bir sinerji yakaladık. Destination İzmir grubuyla beraber, çok önemli bir yol katettik. Çeşme Otelciler Birliği de bize destek oluyor. Bu anlamda bir ordu şeklinde konsantrasyonumuzu bu işe verdik. Biz ufak ufak karşılığını almaya başladık. Tatil artık deniz, kum güneş değil. Türkiye de bu gelişime ayak uyduruyor. Bu anlamda Çeşme'nin 12 ay yaşaması için elimizden gelen mücadeleyi veriyoruz. '' -TERMAL MERKEZİ MÜDÜRÜ DOKTOR ILGAZ NACAKOĞLU- Otelin Termal Merkezi Müdürü Dr. Ilgaz Nacakoğlu da, 38-40 derece sıcaklığında havuzlara verilen termal suyun kalsiyum, magnezyum, sodyum, fosfat ve sülfat içerdiğini belirterek, ''Bu özelliklerinden dolayı su pek çok hastalığa iyi geliyor. Özellikle kalp damar hastalıklarında, romatizmal hastalıklarda, iskelet sistemi hastalıklarında ve deri hastalıklarında buradaki su çok şifalı'' dedi.AA

mrno
13-02-2008, 13:03
Turizm sezonu başlamak üzere her yıl olduğu gibi şubat sonu harekete başlarlar.
1-2 hafta içinde turizmle ilgili haberler gelmeye başlar. Bu yıl KDV oranlarının düşmeside sektörü olumlu etkiler.
EXPO 2015 İZMİR olayıda Çeşmede olan ALTINYUNUSU da olumlu etkilemesi beklenebilir. İzmir EXPO da Herkes İçin Sağlık temasını işlemekte bütün bu durumlarda termal kaplıcalarına sahip olan ve Bütün sezon boyunca açık olan ALTINYUNUS tercih edilir bir yer olur sanırım.
Bütün bunlara ilave olarakta YAŞAR yada KOÇ gurubundan hisse satışı beklentisi devamlı olarak varolacaktır.
yatımcıların değerlendirmelerinde fayda vardır sanırım.

ESTEBAN
13-02-2008, 18:17
Uluslararası Turizm Buluşması EMITT Başlıyor
Türkiye’nin turizm alanında tek uluslararası fuarı olan EMITT, 14 Şubat’ta başlıyor. 2500 katılımcısıyla bir rekora imza atan Fuar’ın programıyla ilgili olarak 13 Şubat’ta Eresin Taxim Premier’de bir basın toplantısı düzenlendi.

Sanırım turızm ıle ılgılı haberler bu fuarda konusulacaktır.......

corsa07
13-02-2008, 18:33
19 şubattan sonra neden daha güzel olucak

kay66
14-02-2008, 19:30
morelimizi bozmuyalım arkadaşlar bu kağıtlar birkaçgün sonra harekete başılıyor nasılsa çıkacak çaresi yok

evet işte böyle gel şöyle

corsa07
16-02-2008, 21:07
bu aralar turizm hisselerinde yukarı yonde hareketi yapan tek hisse
pazartesi ne olur bu hisse yukarı hareket devam edermi

kay66
16-02-2008, 21:34
pazartesi olmasada 1-2 hafta için de malum sezon yaklaşıyor

corsa07
17-02-2008, 00:48
sezon yaklaşıyo demenden kasıt genel olarak turizm hisselerinde bir hareket olucakaktır orası malum

Borsacım
17-02-2008, 11:10
Özcan Deniz'e sahnede kurşun:notr:

İzmir'in Çeşme İlçesi'ndeki Altın Yunus Oteli'nde sahneye çıkan sanatçı Özcan Deniz, silahlı saldırıya uğradı. Sanatçı özel bir hastanede tedavi altına alındı.
17 Şubat 2008 01:35
Yazı boyutunu büyütmek için
Özcan Deniz'e sahnede kurşun

İZMİR'in Çeşme İlçesi'ndeki Altın Yunus Oteli'nde sahne alan Özcan Deniz kendisini dinlemeye gelen soy ismi öğrenilemeyen M.(Mustafa) isminde bir kişinin tabanca ile ateş ederek yaraladığı öğrenildi.

Zanlının Özcan Deniz'i 'arkadaşına bakarak şarkı söylediği' gerekçesiyle vurduğu iddia edildi. Ayağından vurulan Deniz, Özel Sisus Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.:grrr:

Samanyoluhaber

turan KAÇMAZ
17-02-2008, 23:18
arkadaşlar yarın bu senet özcan deniz olayından etkilenebilrmi nedersiniz teşekkürler herkese bol kazançlar

turan KAÇMAZ
17-02-2008, 23:25
alsana mal toplamaya bir bahane bence

MUSTİS
17-02-2008, 23:39
..........

corsa07
18-02-2008, 00:57
yarın satışı yermi

mrno
18-02-2008, 16:53
mrno Duhül: Sep 2006
Gönderi: 50

Turİzm Sezonu BaŞliyor

--------------------------------------------------------------------------------

Turizm sezonu başlamak üzere her yıl olduğu gibi şubat sonu harekete başlarlar.
1-2 hafta içinde turizmle ilgili haberler gelmeye başlar. Bu yıl KDV oranlarının