PDA

View Full Version : DOGUB Doğusan

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13

tapir
13-09-2007, 16:36
topikte yeni karakterler belirmeye başladı:)

anormal hareketlere seyirci kalmak mümkünmü?

^^marcusantonyus^^
13-09-2007, 16:44
gruplar arası paslaşmalar olabilir
1.41 den 1 milyon lotun alınıp 1 kademe kalkmadığını da gördük burda yazın:)

tapir
13-09-2007, 17:01
gruplar arası paslaşmalar olabilir
1.41 den 1 milyon lotun alınıp 1 kademe kalkmadığını da gördük burda yazın:)

amaç ne ola ki?

^^marcusantonyus^^
13-09-2007, 17:14
yüzde 30-40 karı bulanlar beklentiyi devrediyor olabilir

physi
14-09-2007, 12:48
2,10 taban yapıyor olabilir. Satıcıların gücü kesildiğinde alıcılar ortaya çıkacaktır. Dün 2,20 den alanlar daha aşağıya bırakmak istemezler. Diğerlerininde işine gelmez bu durum. SNPAM ın bile 3,00 leri zorladığı ortamda; Dogub un hareketleri anormal biraz katılıyorum. Ancak 2,20 deki satıcıların sattıkları malı yerine koyduklarını görebiliriz...

nerkan
14-09-2007, 22:35
Takaslardan anladığım kadarıyla Yky başta olmak üzere birkaç kurum tarafından toplanıyor kağıtlar

leo
18-09-2007, 16:04
Hareket yakın. Her an haber gelebilir.

muhasip
18-09-2007, 18:28
ne haberi arkadaş

119hus
24-09-2007, 00:12
arkadaşım bahsettiğiniz haber hakkında bilgi verirseniz memnun olurum. teşekkürler.

NIETZSCHE
24-09-2007, 12:48
borsa yatırımcısının işi zor...
Birtaraftan çok cazip, beklentisi var.. eminsiniz ki gidecek..
Diğer taraftan ne zaman o haberin geleceği mechul...
1 sene içinde dediler... yarın da olabilir, 9 ay sonrada...
bu sırada diğer fırsatları kaçırırken sabredeceksiniz..
hem de daha tahmin edilebilir fırsatları...

REST
24-09-2007, 13:10
borsa yatırımcısının işi zor...
Birtaraftan çok cazip, beklentisi var.. eminsiniz ki gidecek..
Diğer taraftan ne zaman o haberin geleceği mechul...
1 sene içinde dediler... yarın da olabilir, 9 ay sonrada...
bu sırada diğer fırsatları kaçırırken sabredeceksiniz..
hem de daha tahmin edilebilir fırsatları...

NIETZCHE.:)
Tahmin edilebilir fırsatlardan örnekler verseydiniz..süper olacaktı...
Yazınızı biraz taraflı ve eksik bulduğumu söylemek isterim...
Mesajınızı vermişsiniz de..eksik olmuş..
Bence....
Selamlar...

^^marcusantonyus^^
24-09-2007, 14:29
bütçenin güzl görünmesi için ekimden sonra özelleştirmeler başlayacak 9 ay sürmez 9 hafta içinde bu iş biter

nerkan
25-09-2007, 23:09
Doğusan satılacak bekliyoruz ama hiç araştıranınız varmı mal varlığı nedir, arsası, tarlası var mı? kaçtan satılır, çağrı olacakmı, yoksa alıcıyı çağrıdan muaf mı tutacaklar

NIETZSCHE
27-09-2007, 00:24
NIETZCHE.:)
Tahmin edilebilir fırsatlardan örnekler verseydiniz..süper olacaktı...
Yazınızı biraz taraflı ve eksik bulduğumu söylemek isterim...
Mesajınızı vermişsiniz de..eksik olmuş..
Bence....
Selamlar...

Örnekler basit REST,
siz endeks 58.000 olacak demiyormusunuz?
Olacaksa hangi hisselerle olacak? İşte onlar daha tahmin edilebilir.
Endeks 58.000 olacaksa Vakıfbank şu olacak diyebilirim.
Doğusan şu olacak diyemem. MMART şu olacak da diyemem.
Birçok kağıt biliyordum çıkacak da, bir de zamanlarını bilseydim...
Ben paramın %10 undan fazlasını yatırmam.
Tercih meselesi...

archii
29-09-2007, 01:01
10 aydır beklediğim ve bekleyerek %110 kazandığım ihlastan sonra bi 10 ay daha beklemek üzere burdayım.Selamlar arkadaşlar...Ve de saygı değer spek.:he::yes:

BENCEBUDUR
30-09-2007, 01:20
Bilanço yada özelleştirme ile ilgili olumlu bir haber düşecek,işlem hacmi artacak ve birileri bunu kullanacak. Ondan sonra tekrar başlarız ralliye. diye düşünüyorum...

BENCEBUDUR
30-09-2007, 01:21
"Bilanço yada özelleştirme ile ilgili olumlu bir haber düşecek,işlem hacmi artacak ve birileri bunu kullanacak. Ondan sonra tekrar başlarız ralliye" diye düşünüyorum...

FNT
30-09-2007, 03:12
Bilanço yada özelleştirme ile ilgili olumlu bir haber düşecek,işlem hacmi artacak ve birileri bunu kullanacak. Ondan sonra tekrar başlarız ralliye. diye düşünüyorum...

"Bilanço yada özelleştirme ile ilgili olumlu bir haber düşecek,işlem hacmi artacak ve birileri bunu kullanacak. Ondan sonra tekrar başlarız ralliye" diye düşünüyorum...

üstüne basa basa söylemek diye buna derler. çünkü iki kere rafine:D:D

dapdap
30-09-2007, 04:04
Fincana konulan sıcak bişiler var sanki :D
Birkaç yudum alındıktan sonra sıcak gelmiş,soğumaya bırakılmış
Bardak dolu, daha alınacak çok yudum var ;)
http://img480.imageshack.us/img480/9618/adsz1gk6.png

muhasip
01-10-2007, 13:42
üçgen kırılmak üzere ilk hedef 2,17 - 2,23 -2,30-2,50-3,00-3,50

nerkan
01-10-2007, 13:49
Ya aşağı kırarsa napcaz:notr:

muhasip
01-10-2007, 16:13
2,02 kadar düştü ya cıkacak ya düşecek.

erkansonmez
01-10-2007, 16:33
bir haber gelene kadar biraz asagı sarkabilir. ama er yada gec yukarı cıkıcaz.

^^marcusantonyus^^
01-10-2007, 17:08
yasama yılı açıldı ve TBMM de göreve başlayacak,özelleştirmeler sosyal güvenlik yasasıyla aynı önemde

muhasip
01-10-2007, 17:38
kanaatimce uçgeni yukarı kırdık

muhasip
01-10-2007, 17:40
tam yazdık 2,07 yi gösterdiler

muhasip
02-10-2007, 17:21
dün 16:30 ta hareketlenmişti. Kaldı 10 dakika

physi
05-10-2007, 01:38
Seansı takip edipte bu hissenin 10 dakikada ciddi para kazandırmasını beklemek körlükten başka bir şey değil. Yürüdüğü zaman kimse tutamaz belki ama, temkinli olmalı. Ne zaman 2,00 altında ciddi satışlar gelir işte çıkışın oluştuğu zaman o dur!

nerkan
08-10-2007, 23:57
Üçgen içindeki sıkışma sürüyor, Macd, Rsı,Stoc hepsi dipten yukarı dönüş sinyali vermiş

platodatadan
09-10-2007, 00:46
İlgilenen arkadaşlar;

Dogub grafiğine bir de haftalık bazda bakmanız daha da faydanıza olacaktır...

monza
09-10-2007, 12:44
iktidar partisinin bir adamına peşkeş çekilir.şu anki piyasa dgerine yenisi kurulabilir.ancak
spekulatif olarak piyasa da özelleştirilecek diye yukarı atabilirler.perlit madeni kendisine ait
degil.satın alıyor.madeni kendisinin olsaydı bir cacık olabilirdi.sadece spekulatif habere dayanarak yukarı atabilirler.

nerkan
09-10-2007, 12:59
EKREN, "ÖZELLEŞTİRME KONUSUNDA 3 AYLIK PROGRAMI AÇIKLAYACAĞIZ"

3 aylık programda Doğusan da varsa, hareket yakında başlar

^^marcusantonyus^^
09-10-2007, 15:11
iktidar partisinin bir adamına peşkeş çekilir.şu anki piyasa dgerine yenisi kurulabilir.ancak
spekulatif olarak piyasa da özelleştirilecek diye yukarı atabilirler.perlit madeni kendisine ait
degil.satın alıyor.madeni kendisinin olsaydı bir cacık olabilirdi.sadece spekulatif habere dayanarak yukarı atabilirler.
tabi arkadaşım üstünde bulunduğu araziyi şu anki piyasa değerine alırsın...

^^marcusantonyus^^
09-10-2007, 15:14
EKREN, "ÖZELLEŞTİRME KONUSUNDA 3 AYLIK PROGRAMI AÇIKLAYACAĞIZ"

3 aylık programda Doğusan da varsa, hareket yakında başlar

dogubunda bu grupta yer alması lazım çünkü yazılar zarar iller bankasına yani devlete de yazılmış oluyor...önceden belirttiğim gibi devlet elinde kendine zarar yazan ne varsa özel şirketlere devretcek ve bütçeyi kitlerin finansmanından kurtaracak

nerkan
09-10-2007, 22:17
İl özel idaresinin satışları (Kalkınma Menkul Değerler üzerinden) bitmiş, tahta üzerinde artık ciddi bir satış baskısı yok,yukarı dönmesi lazım buralardan

monza
10-10-2007, 11:46
tabi arkadaşım üstünde bulunduğu araziyi şu anki piyasa değerine alırsın...

özelleştirme rkamını birlikte görecegiz.erzincandaki ara fiatlarını istanbulla karıştırma.orda 100 dnüm yeri 1-2 milyon dolara alırsın.ben gitmez demedm sadece spekulatif gidebilir dedim.

nerkan
10-10-2007, 12:07
1.628.062 YTL. hacim güzel, ama mal mı alıyorlar? mal mı çıkıyorlar?anlayamıyorum, derinlik görebilen var mı?

han
10-10-2007, 12:08
uzun süredir düzenli olarak para çıkışı var...dün ilk defa para girdi...onu da bugün satıyor..:arf::arf:

^^marcusantonyus^^
10-10-2007, 15:44
özelleştirme rkamını birlikte görecegiz.erzincandaki ara fiatlarını istanbulla karıştırma.orda 100 dnüm yeri 1-2 milyon dolara alırsın.ben gitmez demedm sadece spekulatif gidebilir dedim.

spekülatif?????
beklentisi mevcut hala
özelleştirme programı devam ediyor
sen kalkmış hala spekülatif gider diyorsun sonuçta devletin bir parçası özelleşiyor
beklenti varsa satın alınır
spekülatif hareket demek bisaştaki hareket gibi demektir
kafa karıştırma

^^marcusantonyus^^
10-10-2007, 15:47

özelleşçek hissede ne gibi bir spekülatif habe gelebilirki...
yazıyorsunuz ama acemice
özelleşçek olan iller bankasının elinde bulunan hisseler yani özel bir şirket bu hisseleri alcak
sonra perlite,üretime vb. şeylere o firma karar vercek
yıllardır zararda olan ve son zamanlarda satışlarını 2 katına çıkarmış bu firma için yazdıklarınız şuursuzca

han
11-10-2007, 00:19
uzun süredir düzenli olarak para çıkışı var...dün ilk defa para girdi...onu da bugün satıyor..:arf::arf:

2. seans herşey tersine döndü....kapanışa doğru güzel hareke tler oldu..bakalım devamı gelecekmi...yoksa 210-11 ( çin seddi gibi) den gerimi dönecek...

platodatadan
11-10-2007, 05:45
Çin seddini yıkarız

Bir de majina hattı kurarız.

6 hafta içinde 2,80-3,00 aralığını bekliyorum.

Yarın güzel bir gün olacak...

nerkan
11-10-2007, 14:40
İl özel idaresinin satışları (Kalkınma Menkul Değerler üzerinden) bitmiş, tahta üzerinde artık ciddi bir satış baskısı yok,yukarı dönmesi lazım buralardan
vee döndük üçgenimiz yukarı kırıldı

platodatadan
11-10-2007, 23:28
Günlükte Stch'yi düzeltmeye başlayacak.

Bu indikatör düzeltmesini 2,20'yi destek yaparak da saglayabilir.

2,11-12 'ye cekilerek de.

Hedefte sapma yok.

2,80-3,00

dapdap
13-10-2007, 14:42
Fincana konulan sıcak bişiler var sanki :D
Birkaç yudum alındıktan sonra sıcak gelmiş,soğumaya bırakılmış
Bardak dolu, daha alınacak çok yudum var ;)
http://img480.imageshack.us/img480/9618/adsz1gk6.png

Fincan kulp formasyonu hedefinin halen çok uzağındayız, günlük göstergelerde kısa vadeli üçgen kırılmış gibi gözüksede tepeden gelen diğer büyük ve öldürücü üçgen hala kırılmamış, formasyon içinde farklı bir formasyon görüyoruz ki eğer doğru yoldaysak üçgenin kırılması ile hızlanacak senette fincan kulp formasyon hedefine doğru hareketi de tetikleyecektir ve daha yüksek hedefler koyabiliriz...
Macd dönüş sinyali vermek üzere, haftalık göstergelerde de Macd noktaları birbirine değecek gibi,
Önümüzde ki hafta hızlı seanslar izleyebiliriz......

dapdap
13-10-2007, 14:46
haftalık DOGUB

http://img524.imageshack.us/img524/3638/adsz1ve0.png

platodatadan
14-10-2007, 02:31
Bu grafikte son hafta çizgisi yok.

Diğer bir nokta ise;

Haftalık HLC değil de çizgi grafiği daha net görüş açısı verebiliyor.

Yüksek hedeflerde mutabıkız.

Kolaylıklar...

leo
14-10-2007, 19:37
Umarım fazla beklemeyiz...

ŞANSLI
15-10-2007, 11:58
bugün endeksin satış baskısına rağmen sağlam duruyor.yalnız teb yatırımın açığa 11.500 lot satması ilginç.

han
15-10-2007, 16:42
yaptığı çıkış her zamanki gibi %10 luk bir hareket gibi geldi bana...inş yanılırım...

leo
15-10-2007, 18:56
Çıktıgı yerde dursa bi.. Ama maalesef... Bu hisse için 3 aylık dönem içerisinde özelleştirme kararı çıkar mı sizce ? Bilgisi olan var mı ?

kocareis
16-10-2007, 00:43
aranızdayımmm

han
16-10-2007, 16:07
yaptığı çıkış her zamanki gibi %10 luk bir hareket gibi geldi bana...inş yanılırım...

aynı nakarata devam...10 000 lotla 2 kademe birden düşüyor...:grrr::grrr::grrr:

leo
16-10-2007, 16:18
Özelleştirmesi ile ilgili kesin bir haber çıkmadıkça pek hareket olmayacagını düşünüyorum.

FONFN
16-10-2007, 21:10
..................SERMAYE .....11 TRİLYON
...................ÖZSERMAYE...7......"
..............TOPLAM AKTİF....12....."
2006/12 AYLIK SATIŞ..........2.5..."
2007/6 " "................0.9..."

.......................ŞU ANKİ PİYASA DEĞERİ.....23.4

................bu hisse 6 ytl olacak diye haberler dolaşıyor....olması için çok neden var...
.............birincisi...toplam aktifi 12......şu anki piyasa değeri...23.4
.............ikincisi.....sermaye...11........özse rmaye......7
.............üçüncüsü youtube de görüntüleri yayınlanan ve linki bu topicde daha önceki sayfalarda bulunan yönetim kurulu toplantısındaki vizyoner yöneticilerin hali
..............dördüncüsü FİNCANININ VE KULPUNUN OLMASI
..............beşincisi..hedef ,yapıkredi gibi oyuncularının olması.
..........GÖRDÜĞÜNÜZ GİBİ ELLE TUTULUR HİÇBİR RAKAMI OLMAYAN BU HİSSENİN UÇMAYI GERÇEKLEŞTİRECEK EN ÖNEMLİ BEKLENTİSİ DEVLETİN BUNU SATMASI.....
...............6 YTL YANİ 66 TRİLYON BORSA DEĞERİ BİÇENLER BAKALIM İÇİNDE 12 TRİLYON AKTİFİ OLAN DOĞUSANI KAÇA ALACAKLAR...YA 66 TRİLYONA ERZİNCANDA NE KADAR ARAZİ ALINIR BİR ERZİNCANLI ARKADAŞ YAZSADA ÖĞRENSEK...

..............BUNDA SPEKÜLATİF PARA KAZANIRIM DİYEN YATIRIMCI BURADAN ALSIN ALACAKSA.....EN AZINDAN 3-4 DEN VEREREK İYİ PARA KAZANIR.!!!!!
................NASILSA TEZGAHI KURMUŞ SPEK....HAZIR TEZGAHA SİZDE KONUN .

......12 milyarlık arabaya 23 milyar veya 66 milyar ödermisiniz sorulsa bunu teklif edene deli dersiniz.......ANCAK BU ALIŞ VERİŞ NEREDE YAPILABİLİR BU ŞEKİLDE SORULSA...İŞTE ONUN ADI BORSA......ASIL AMACI BU DEĞİL ANCAK BUDA VAR İŞTE İÇİNDE...

madenci
16-10-2007, 21:48
Zamanın birinde Halil amcanın 1000 TL den 100.000 TL dayadığı kiyad midur ha bu daa ?Fonfin abe...

REST
16-10-2007, 21:58
..................SERMAYE .....11 TRİLYON
...................ÖZSERMAYE...7......"
..............TOPLAM AKTİF....12....."
2006/12 AYLIK SATIŞ..........2.5..."
2007/6 " "................0.9..."

.......................ŞU ANKİ PİYASA DEĞERİ.....23.4

................bu hisse 6 ytl olacak diye haberler dolaşıyor....olması için çok neden var...
.............birincisi...toplam aktifi 12......şu anki piyasa değeri...23.4
.............ikincisi.....sermaye...11........özse rmaye......7
.............üçüncüsü youtube de görüntüleri yayınlanan ve linki bu topicde daha önceki sayfalarda bulunan yönetim kurulu toplantısındaki vizyoner yöneticilerin hali
..............dördüncüsü FİNCANININ VE KULPUNUN OLMASI
..............beşincisi..hedef ,yapıkredi gibi oyuncularının olması.
..........GÖRDÜĞÜNÜZ GİBİ ELLE TUTULUR HİÇBİR RAKAMI OLMAYAN BU HİSSENİN UÇMAYI GERÇEKLEŞTİRECEK EN ÖNEMLİ BEKLENTİSİ DEVLETİN BUNU SATMASI.....
...............6 YTL YANİ 66 TRİLYON BORSA DEĞERİ BİÇENLER BAKALIM İÇİNDE 12 TRİLYON AKTİFİ OLAN DOĞUSANI KAÇA ALACAKLAR...YA 66 TRİLYONA ERZİNCANDA NE KADAR ARAZİ ALINIR BİR ERZİNCANLI ARKADAŞ YAZSADA ÖĞRENSEK...

..............BUNDA SPEKÜLATİF PARA KAZANIRIM DİYEN YATIRIMCI BURADAN ALSIN ALACAKSA.....EN AZINDAN 3-4 DEN VEREREK İYİ PARA KAZANIR.!!!!!
................NASILSA TEZGAHI KURMUŞ SPEK....HAZIR TEZGAHA SİZDE KONUN .

......12 milyarlık arabaya 23 milyar veya 66 milyar ödermisiniz sorulsa bunu teklif edene deli dersiniz.......ANCAK BU ALIŞ VERİŞ NEREDE YAPILABİLİR BU ŞEKİLDE SORULSA...İŞTE ONUN ADI BORSA......ASIL AMACI BU DEĞİL ANCAK BUDA VAR İŞTE İÇİNDE...

:he:http://www.hisse.net/forum/showpost.php?p=1928755&postcount=1784
Hem tavsiye ediyorsunuz...
Hemde içi boş demeye getiriyorsunuz...
Şimdi ..hangisine inanalım...
Enteresan.
Selam.REST

FONFN
16-10-2007, 22:17
...........sayin Rest....
..............................buradan Herkes İstedİĞİnİ Çikarsin Dİye Öyle Yazdim..
.............bu Borsada Her Tİp Yatirimci Var...Şİmdİ Öylesİ Varkİ...sadece O 6 Ytl Yİ GÖzlerİ GÖrÜr....bende O Tİplere Tavsİyem EĞer İnaniyorsan OlacaĞina
Buradan Yanİ Hedefİn Malİyet YaptiĞi Yerden Alda...eĞer OlacaĞina İnanirsan Tabİ...en Azindan Batmaktan Kurtarirsin Canini....

..............madencİ KardeŞİme TeŞekkÜr Ederİm...3 Ytl Den 100 Ytl Ye GİtmİŞ KaĞit Ünvanida Var Bak Onu Unuttuk....halİl GÜvener Dİ SpeĞİ Evet.

....... Erbosa, FenİŞe,alkİme,netaŞa,ÇİmentaŞa,marshala,ecyap..... ve Buna Benzer Temelİ SaĞlam 10 Larca KaĞida Sakin BulaŞmayin....ÇÜnkÜ Bu TÜr KaĞitlari Spekler GÖtÜrmÜyor.....nerede Tahtasi Eksİk KaĞit Var Kumar Orada Oynaniyor..ky De Ne Yapsin Adrenalİn De Lazim Bİraz Ekran BaŞinda....o Nedenle SÖzÜn BİttİĞİ Yerdeyİz.

madenci
16-10-2007, 22:26
Hani kumar dedin de bedelli semaye artışının olduğu yerde kumar oynanmasında ne yapılsın fonfin abe...

REST
16-10-2007, 22:36
...........sayin Rest....
..............................buradan Herkes İstedİĞİnİ Çikarsin Dİye Öyle Yazdim..
.....ve Buna Benzer Temelİ SaĞlam 10 Larca KaĞida Sakin BulaŞmayin....ÇÜnkÜ Bu TÜr KaĞitlari Spekler GÖtÜrmÜyor.....nerede Tahtasi Eksİk KaĞit Var Kumar Orada Oynaniyor..ky De Ne Yapsin Adrenalİn De Lazim Bİraz Ekran BaŞinda....o Nedenle SÖzÜn BİttİĞİ Yerdeyİz.

:)
İMZA:REST

FONFN
16-10-2007, 22:36
Hani kumar dedin de bedelli semaye artışının olduğu yerde kumar oynanmasında ne yapılsın fonfin abe...

..........ULUSLAR ARASI KUMARBAZ CEM UZANI YETİŞTİRMİŞ VE İNSANLIĞA HEDİYE ETMİŞ BİR ÜLKE OLARAK............BORSAMIZDA DA CEM UZANI ARATMAYACAK KALİTEDE İNSAN KAYNAKLARIMIZIN OLMASI KÜÇÜK YATIRIMCILARIMIZI KIZDIRMAMALI.....
.........ADAMLAR MODA DEYİMLE GİDİP ŞİRKETİN BİR UCUNU MADENE ENERJİYE BAĞLADIMI VURGUN TAMAMDIR....BEDELLİ HAFİF KALIR MADENCİ KARDEŞİM BENİM.

fmacit55
16-10-2007, 22:38
..........ULUSLAR ARASI KUMARBAZ CEM UZANI YETİŞTİRMİŞ VE İNSANLIĞA HEDİYE ETMİŞ BİR ÜLKE OLARAK............BORSAMIZDA DA CEM UZANI ARATMAYACAK KALİTEDE İNSAN KAYNAKLARIMIZIN OLMASI KÜÇÜK YATIRIMCILARIMIZI KIZDIRMAMALI.....
.........ADAMLAR MODA DEYİMLE GİDİP ŞİRKETİN BİR UCUNU MADENE ENERJİYE BAĞLADIMI VURGUN TAMAMDIR....BEDELLİ HAFİF KALIR MADENCİ KARDEŞİM BENİM.

Dostum seni goremiyoruz artik FONFK sayfasinda. DOGUB`a gectin herhalde.

madenci
16-10-2007, 22:42

Düğün davetiyesi basanlar gibi mi yani 0.5 Ytl den 25 Ytl hoop kemik düşeş galiba bu olsa gerek ne dersin fonfin abe...

FONFN
16-10-2007, 22:46
Dostum seni goremiyoruz artik FONFK sayfasinda. DOGUB`a gectin herhalde.

.............gene yazılanları okumadan atlayıp yorum yazmışsın ...bak bakalım duğuba mı geçtim yoksa düncelerimimi belirttim....ben seni okumamak için o dediğin topiğe yazı yazmıyorum....ama kurtuluş yok senden.çare ne?

madenci
16-10-2007, 22:50
Düğün davetiyesi basanlar gibi mi yani 0.5 Ytl den 25 Ytl hoop kemik düşeş galiba bu olsa gerek ne dersin fonfin abe...

hemide 1.5-2 yılda...

leo
16-10-2007, 23:16
Sayın FONFN, bu hissede bedelli sermaye arttırımı mı olacak ? Ltf bilgi verebilir misiniz ? Mesajınızda bundan bahsetmişsiniz.

FONFN
16-10-2007, 23:25
Sayın FONFN, bu hissede bedelli sermaye arttırımı mı olacak ? Ltf bilgi verebilir misiniz ? Mesajınızda bundan bahsetmişsiniz.

............ben öyle bir şey yazmadım ve bilgimde yok...tek lot hissemde de yok doğusanda ....bildiğim ve bana göre gerçek olan bazı noktaları sizle paylaşmak istedim hepsi bu.

fmacit55
16-10-2007, 23:27
.............gene yazılanları okumadan atlayıp yorum yazmışsın ...bak bakalım duğuba mı geçtim yoksa düncelerimimi belirttim....ben seni okumamak için o dediğin topiğe yazı yazmıyorum....ama kurtuluş yok senden.çare ne?

Ne yaparsin cahllik iste. Sizin gibi buyuk insan olamadik biz. Boyle guduk kaldik. Ya abicim sende gercekten rahatsizlik var. Her soyledigimi ciddiye aliyon hemen. Ben sakadan DOGUB`a mi gectin diyorum senin verdigin cevaba bak.

madenci
16-10-2007, 23:51

Bedelli sermaye artışının olduğu yer olarak İMKB yi kasdetmiştim sayın Fonfn ye atfen...doğub senediyle alakalı değildi, geneldi yazdığım...galiba sened topiğinde yazmakla bi yanlış anlaşılmaya sebep olduk bunun için özür dilerim...saygılar.

^^marcusantonyus^^
17-10-2007, 00:05
devletin özelleştirceği hisseyi siz kumar kağıdı yaptınız???

BENCEBUDUR
17-10-2007, 00:54
Devlete ait bir şirket için en büyük beklenti onun özelleştirilmesidir.
Borsada beklentiler satın alınır.
Ve bu şirketin özelleştirilme beklentisi henüz satın alınmadı.
Sadece hatırlatayım dedim...

kocareis
17-10-2007, 01:11
piyasada okadar bomba kağıtlar varki şu speklerin sırtına yapışıp para kazanmak uğruna para etmiycek şirketlere bulaşıyoruz.fonfn arkadaşın dediği gibi bu piyasa değeriyle bakın aynı değerde okadar gitmeyen şirketler varki vede karlılık ve aktiflik olarak misliyle katlar...ama burası borsa iyi kağıt düşer ağlatır okan tekstil güldürür.okantekstil gibi kağıtların yöneticileri borç batağından şirket lerinin haczedilmemesi için direne dursun kağıtları tavana vurur.yatırımcılar kazandım diye haykırır.en heyecanlı anlarını batma riskli kağıtlarda yaşarlar.para basan çimento şirketleri ve bazı şirketler ise yatırımcısını ekran karşısında verem eder şaşı eder küfüre sevk eder...yöneticiler parayı koycak yer bulamazken yatırımcılara beklediklerine mi yansın kazanamadıklarınamı.

eeeeeee işte bu durumda kyler baktı borsada işler farklı yuruyo.maden bulana enerji işine dalana arsa satana bina satana saldırır oldular

ya kardeşim normalde bizim buralarda fabrikasını satana iflas ediyo diye dedikodu çıkarırlar fabrika saana hele kaçıack hearlde derler.borsada vay be fabrika satıyo dalalım parasını bölüşür yeriz diyoruz...

yatırım tavsiyesi değildir...

^^marcusantonyus^^
17-10-2007, 01:13
piyasada okadar bomba kağıtlar varki şu speklerin sırtına yapışıp para kazanmak uğruna para etmiycek şirketlere bulaşıyoruz.fonfn arkadaşın dediği gibi bu piyasa değeriyle bakın aynı değerde okadar gitmeyen şirketler varki vede karlılık ve aktiflik olarak misliyle katlar...ama burası borsa iyi kağıt düşer ağlatır okan tekstil güldürür.okantekstil gibi kağıtların yöneticileri borç batağından şirket lerinin haczedilmemesi için direne dursun kağıtları tavana vurur.yatırımcılar kazandım diye haykırır.en heyecanlı anlarını batma riskli kağıtlarda yaşarlar.para basan çimento şirketleri ve bazı şirketler ise yatırımcısını ekran karşısında verem eder şaşı eder küfüre sevk eder...yöneticiler parayı koycak yer bulamazken yatırımcılara beklediklerine mi yansın kazanamadıklarınamı.

eeeeeee işte bu durumda kyler baktı borsada işler farklı yuruyo.maden bulana enerji işine dalana arsa satana bina satana saldırır oldular

ya kardeşim normalde bizim buralarda fabrikasını satana iflas ediyo diye dedikodu çıkarırlar fabrika saana hele kaçıack hearlde derler.borsada vay be fabrika satıyo dalalım parasını bölüşür yeriz diyoruz...

yatırım tavsiyesi değildir...

sizin oralar hala gelişmemiş,elektiriği suyu olmayan ESKİ köyler gibi

REST
17-10-2007, 01:20
Hikayesiz hisse...makbul değil....
Temel analiz HİKAYE oldu...
Ama..
Onuda okuyan kalmadı....
Bilen artık kaybediyor...
Para..cahilde....hikayesi de TEMEL olacak değil...
Bizde bu bunları DOGUB da yazıyoruz...
Nedendir bilmem...
Kim başlattı..:he:
Selamlar.
REST

^^marcusantonyus^^
17-10-2007, 01:23
Hikayesiz hisse...makbul değil....
Ama..
Onuda okuyan kalmadı....
Nedendir bilmem...
Selamlar.
REST

valla ben başlatmadım:he::he::he:

kocareis
17-10-2007, 01:25
:yes:Hikayesiz hisse...makbul değil....
Ama..
Onuda okuyan kalmadı....
Nedendir bilmem...
Selamlar.
REST
:yes: hayırlısı.umarım kazanırız.ve herkes kazanır.kaybeden bıyıklılar olur...

FONFN
17-10-2007, 09:58
.................."Ve bu şirketin özelleştirilme beklentisi henüz satın alınmadı"

...............sayın bencebudur un dediği gibi bu beklenti satın alınmadı....işte düğüm noktası burası.....bu beklentinin alınması için şirketin piyasa değeri toplam aktiflerinin 6 katına çıkmasımı lazım yani içinde 12 trilyon olan şirket 6 ayda 0.9 trilyonluk satışı olan şirket 66 trilyonluk piyasa değerine çıkıncamı bu beklenti alınmış olacak...
.................ASLINDA EN GÜZEL AÇIKLAMAYI REST ARKADAŞIMIZ YAPTI....
.....................................PARA CAHİLDE........AKLI İLE HAREKET EDENDE OLSAYDI
PROFESÖRLERİMİZİN TAMAMI ZENGİN OLURDU.
.........................DİLEĞİM BU TÜR KAĞITLARDA SPEKLERİN SIRTINDAN KIL KOPARMAYA ÇALIŞANLARIN ÇİFTE YEMEDEN AŞAĞI ATLAMAYI BECERMELERİDİR.....BEN HİÇ DENEMEDİĞİM İÇİN AŞAĞI NASIL ATLANIR ONUDA BİLMİYORUM DOĞRUSU....
..................ÇİFTE YİYİP YARALANALARMI ÇOĞUNLUKTA YOKSA BU ATI BİNİP ZAMANINDA AŞAĞIYA İNENLERMİ ÇOĞUNLUKTA.....BUDA MERAK ETTİĞİM BİR NOKTA.
..............ÇÜNKÜ ENDEKS 2 BİNDEN 20 BİNE GİTMİŞTİ HİÇ UNUTMAM HERKES ŞEN ŞAKRAKTI O ZAMAN......7 BİNE İNDİĞİNDE 7 TANE SADECE BİLDİĞİM İNTİHAR OLAYI OLDU BORSA YÜZÜNDEN......VE O DÖNEM BORSADA CAKA SATANLAR HALA BELLERİNİ DOĞRULTMUŞ DEĞİL....
.........................BEN HERKESİN KAZANDIĞINI İSTİKRARLI BİR ŞEKİLDE ARTIRMASI VE ELİNDE TUTMASI DİLEĞİ İLE HEPİNİZE SAYGILAR SUNUYORUM.....

drkunat
17-10-2007, 10:29
arkadaşlar bundan önceki yazımı okumanızı tavsiye ediyorum:)

madenci
17-10-2007, 13:16
.................."Ve bu şirketin özelleştirilme beklentisi henüz satın alınmadı"

...............sayın bencebudur un dediği gibi bu beklenti satın alınmadı....işte düğüm noktası burası.....bu beklentinin alınması için şirketin piyasa değeri toplam aktiflerinin 6 katına çıkmasımı lazım yani içinde 12 trilyon olan şirket 6 ayda 0.9 trilyonluk satışı olan şirket 66 trilyonluk piyasa değerine çıkıncamı bu beklenti alınmış olacak...

O piyasa değerine cıksa ne olacak.. bi yerleri tavana mı vuracak sanki, o zamanda beklenti gerçekleşti deyip verirler, olmadı gerçekleşmedi deyip verirler. İMKB tarihi sayın halkımın düzülüş tarihidir kimse kusura bakmasın...saygılar.

leo
17-10-2007, 16:50
Bu hissenin hareketleri gerçekten ilginç. Bakalım daha ne kadar düşecek

han
17-10-2007, 17:11
220 lerin üstünde anlarım bu işlem hacmini ama bu seviyelerde bu işlem hacmi ilginç...inş para çıkışı yoktur..

akbs
17-10-2007, 17:22
220 lerin üstünde anlarım bu işlem hacmini ama bu seviyelerde bu işlem hacmi ilginç...inş para çıkışı yoktur..

hocam olmazmı 382 bin ytl para çıkışı var.gecen hafta toplayan hedef bütün malı çıktı.bende onun alışına göre 2250 leri kırıp üstkanala geccek diye zıpladım ama maalesef.ya yüklü satış vardı üstlerde vazgecti.yada yüzde 3-4 karla bıraktı.ama devamlı ugrar hedef.hayırlsısı

han
17-10-2007, 18:11
hedef bayağa mal çıkmış...eğer malı dağıtmadıysa çok dikkatli olmak lazım...

akbs
17-10-2007, 18:27
hedef bayağa mal çıkmış...eğer malı dağıtmadıysa çok dikkatli olmak lazım...

hedef gecen 2 günde toplamıştı bu malı.bu kadar yüklü çıkışı bence takaslarda dagınık gösteremez.kaç kurumdan işlem görcekki.bence çıktı kagıttan.ama bu kagıdın hikayesi olduna alıcısı çok.ondna rahatlıkla çıkmıştır.yarın başkası el atar tekrar yönelir belki haber düşer.
2000-2005 seviyeleri saglam destek.düşmesindense buralarda oyalanması lazım.

REST
18-10-2007, 01:09
hedef gecen 2 günde toplamıştı bu malı.bu kadar yüklü çıkışı bence takaslarda dagınık gösteremez.kaç kurumdan işlem görcekki.bence çıktı kagıttan.ama bu kagıdın hikayesi olduna alıcısı çok.ondna rahatlıkla çıkmıştır.yarın başkası el atar tekrar yönelir belki haber düşer.
2000-2005 seviyeleri saglam destek.düşmesindense buralarda oyalanması lazım.

Dün akşam yazıldı çizildi..Hedef PES etti...adeta kaçtı....
İki günde bu hisseleri verenler...bir günde geri aldılar....:beurk:
Bunlar boş hareketler...
Hedef almış şimdi satmış...ne olmuş..pişman mı olmuş aldığına...
Çocuk oyuncağımı bu işler...
Özelleştirme süreci bitsin bu hissede..artık kaça giderse..bahtımıza....
Böyle hisseleri seviyorum...
Neden mi?
Sonunda devlet hissesi..özelleşecek..bir fiyat çıkacak..az veya çok...kimsenin keyfine kalma durumu yok..isterse 0.000000003 ytl fiyata çeksinler...
Özelleştirmede kaça giderse..esas fiyat o....
Diğerleride oynasın dursun hisse ile...almış..vazgeçmiş..falan filan...:beurk:
Bu kadar küçük firma hissesini bile adam gibi yönetemiyorlar...
Kınıyorum..sizleri.....:he::yes:
Selamlar.
REST

^^marcusantonyus^^
18-10-2007, 12:45
toplam 24 trilyon aktifin 18 trilyonu maddi duran varlık...
12 tirlyon u nerden buldunuz anlayamadım

FONFN
18-10-2007, 13:25
toplam 24 trilyon aktifin 18 trilyonu maddi duran varlık...
12 tirlyon u nerden buldunuz anlayamadım

.........12336044....2007/6 aylıktaki aktif bu....2006/12 aylıktaki aktifte 12230000...
.................ancak bunların anlamıda yok bence...satılma beklentisi ismen...
.....ve fincan-kulpta teknik olarak yeter de artar bile bu piyasada.
...........ŞİRKETLERİNİ İYİ YÖNETEMEYEN FİRMALARIN HİSSE SENETLERİ ÇOK İYİ YÖNETİLİR.

.........Buradan hisse alanlar sanırım fiyat düştükce tüm çevresine aldırmaya kalkıyor...spek hedefte alıcıyı görünce affetmedi....çünkü adam nasıl olsa buranın horozu benim diyor...

REST
18-10-2007, 14:07
.........12336044....2007/6 aylıktaki aktif bu....2006/12 aylıktaki aktifte 12230000...
.................ancak bunların anlamıda yok bence...satılma beklentisi ismen...
.....ve fincan-kulpta teknik olarak yeter de artar bile bu piyasada.
...........ŞİRKETLERİNİ İYİ YÖNETEMEYEN FİRMALARIN HİSSE SENETLERİ ÇOK İYİ YÖNETİLİR.

.........Buradan hisse alanlar sanırım fiyat düştükce tüm çevresine aldırmaya kalkıyor...spek hedefte alıcıyı görünce affetmedi....çünkü adam nasıl olsa buranın horozu benim diyor...

Sn.FONFN..:)
Bu hissedeki yazılarınızı ilgi ile okuyorum....
Bu hissede ne gibi bir misyonunuz var...
Hissedemisiniz...almak için fırsatmı kolluyorsunuz...satmak için fırsat mı...hiç alakanız yok başkası bir iş yapacak oyunumu bozmak istiyorsunuz....
Ya da...
Hiç inanmadığım bir misyon var...:he:
Yoksa..sizde.. ky.korumak içinmi bunları yazıyorsunuz...:beurk:
Katiyen inanmam.....
İMKB de korunmaya muhtaç en az 100 adet hisse var..baktım oralarda yazılarınızı göremedim....
Demekki..genel kollama görevinde değilsiniz...bu hisseye özel olabilir..belki....
Bunların hiç biri değilse....
Peki..ne?
Bir zahmet açıklarsanız memnun olurum...
Tabi bu bir ricadır...mecburiyet yok ...olamazda...:yes:
Selamlar.
REST

FONFN
18-10-2007, 14:44
................sayın REST,
....................ben bu hissede yazmamın nedeni elimde hisse olması veya almayı düşündüğümden veya birilerinin oyununu bozmak istememden değil.
benim 533 e yakın yazım bu sitede var.eğer onları incelersen onların içerisinden benim nasıl bir yatırımcı olduğumu anlarsınız.
..........ben yatırımcı olarak hisse senedine yatırım yapan tüm okurlara kendimce ilke olarak doğru bulduğum fikirlerimi genel olarak bu 533 yazının içinde belirttim..bunlar ana düşüncelerdir....mutlaka bir senette de yazılması gerekmeyebilir...
....gün olmuş kereviteşta yazmışmdır...bazen favoride....bazen doğub da ....vs
dediğiniz gibi 100 bozuk hisseye ayrı ayrı yazmaya bilmiyorum gerek varmı..
...............sonuçta belirttiğimiz çizgiler bir hissede farklı ,diğerinde farklı rakamlarla ortadadır....bunu genelde bir yazımdada belirttim açık ve net olarak bugün imkb de öz sermayesi eksiye düşmüş tüm hisseler ulusal pazardan çıkarılmalı diye...
............................ANCAK MESELENİN DETAYINDA YAZIŞIRKEN RESMİN BÜYÜĞÜNÜ GÖREMİYORUZ.
.............ben diyorumki imkb de 10-15-20 yılını geçirmiş insanların büyük bir oranda zararda oldukları GERÇEKLEŞMİŞ bir olay...küçük MUTLU BİR AZINLIK VAR....şirket sahipleri
fon yöneticileri,aracı kurum sahipleri,spekülatörler ve son ayak medya...
................bu beşgendeki mutlu azınlıklara paralarını eziyet çekerek teslim eden çok büyükte bir kitle var....
.....olay doğusan olayı değil....anlayacağın...BAKIŞ AÇISI..ben bu manada rasladı doğusanda yazdım...bişeyler....anlayan anladı beni anlamayan yazılarımın tamamını okusun çok daha iyi anlayacaktır.saygılar.

REST
18-10-2007, 14:55
................sayın REST,
....................ben bu hissede yazmamın nedeni elimde hisse olması veya almayı düşündüğümden veya birilerinin oyununu bozmak istememden değil.
benim 533 e yakın yazım bu sitede var.eğer onları incelersen onların içerisinden benim nasıl bir yatırımcı olduğumu anlarsınız.
..........ben yatırımcı olarak hisse senedine yatırım yapan tüm okurlara kendimce ilke olarak doğru bulduğum fikirlerimi genel olarak bu 533 yazının içinde belirttim..bunlar ana düşüncelerdir....mutlaka bir senette de yazılması gerekmeyebilir...
....gün olmuş kereviteşta yazmışmdır...bazen favoride....bazen doğub da ....vs
dediğiniz gibi 100 bozuk hisseye ayrı ayrı yazmaya bilmiyorum gerek varmı..
...............sonuçta belirttiğimiz çizgiler bir hissede farklı ,diğerinde farklı rakamlarla ortadadır....bunu genelde bir yazımdada belirttim açık ve net olarak bugün imkb de öz sermayesi eksiye düşmüş tüm hisseler ulusal pazardan çıkarılmalı diye...
............................ANCAK MESELENİN DETAYINDA YAZIŞIRKEN RESMİN BÜYÜĞÜNÜ GÖREMİYORUZ.
.............ben diyorumki imkb de 10-15-20 yılını geçirmiş insanların büyük bir oranda zararda oldukları GERÇEKLEŞMİŞ bir olay...küçük MUTLU BİR AZINLIK VAR....şirket sahipleri
fon yöneticileri,aracı kurum sahipleri,spekülatörler ve son ayak medya...
................bu beşgendeki mutlu azınlıklara paralarını eziyet çekerek teslim eden çok büyükte bir kitle var....
.....olay doğusan olayı değil....anlayacağın...BAKIŞ AÇISI..ben bu manada rasladı doğusanda yazdım...bişeyler....anlayan anladı beni anlamayan yazılarımın tamamını okusun çok daha iyi anlayacaktır.saygılar.

Teşekkürler yazınıza...
Ancak..
İMKB geneli ile düşüncelerinizi..bir hisseye indirgeyerek yazarsanız...yanlış anlaşılabilir....şahsım açısından değerlendirmiyorum...
Sanırım...borsa hakkındaki genel duruş ve düşüncelerinizi sergileyecek bir çok topik var....dır...herhalde...
Yinede..fikirlerinizin özüne katıldığımı belirteyim...
Selamlar.
REST

nerkan
18-10-2007, 17:35
KİLCİ, ''ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE ÇOK KAPSAMLI BİR ÖZELLEŞTİRME PROGRAMINI KAMUOYUNA SUNABİLMEYİ HEDEFLİYORUZ''

Özelleştirme İdaresi Başkanı Metin Kilci,
önümüzdeki günlerde çok kapsamlı bir özelleştirme programını kamuoyuna
sunabilmeyi hedeflediklerini bildirdi.
Unicredit tarafından İstanbul'da düzenlenen Uluslararası Proje
Finansmanı Toplantıları'nın ikincisine katılan Kilci, burada yaptığı
konuşmada, özelleştirme portföyünde bulunan Halkbank'la ilgili henüz bir
strateji belirlenmediğini vurgulayarak, çoğunluk hisselerini
özelleştirdikleri Türk Telekom'un yüzde 45 kamu hissesinin belli bir
bölümünün halka arzının gündemlerinde olduğunu söyledi.
Kilci, Şeker Fabrikalarının özelleştirilmesinin de yakın bir zamanda
kapsamlı bir şekilde başlayacağını ifade ederek, ''Özelleştirme İdaresi
olarak portföyümüzde bulunan bu temel kuruluşların özelleştirilmesine
ilişkin stratejileri ve zaman planlarını hazırlıyoruz. Yakın bir zamanda
bunların derli toplu ve detaylı bir şekilde kamuoyuna ve bütün
yatırımcılara sunulabilir hale getirilmesi için çalışıyoruz'' diye
konuştu.
Önümüzdeki günlerde çok kapsamlı bir özelleştirme programını kamuoyuna
sunabilmeyi hedeflediklerini kaydeden Kilci, özellikle altyapı ve kamu
hizmetleri alanındaki özelleştirmelerde engin bir tecrübeye sahip
olduklarını, ekonomideki şartların ve piyasa ilgisinin aynı ölçüde
devamının, önümüzdeki dönemde özelleştirmeler için de önemli bir işaret
verdiğini ifade etti.
Kilci, ''Önümüzdeki dönemde büyük ölçüde daha çok büyük projeler,
altyapı projelerinin, içinde otoyolların olduğu, benzer bir takım
projelerin özelleştirmelerinin gündeme gelmesini hedefliyoruz. Bunun
sadece bir tercih olmadığını da rahatlıkla ifade etmek gerekir'' dedi.

-ÖZEL SEKTÖRÜN KATILIMI-

Metin Kilci, büyük altyapı ve temel sektördeki birçok projeye özel
sektör katılımını hızla temin edebiliyor olmaları gerektiğini
belirterek, şunları kaydetti:
''Artık hızla artan bir oranda özel sektör kaynaklarının, finansman
gücünün birçok kamu projesine hızla teşvik ediliyor olması, hatta
ittiriliyor, zorlanıyor olması gerekiyor. Gerek özelleştirmenin gerek
kamunun bu konudaki yaklaşımını ispat eden ciddi bir geçmiş var.
Hazırlık anlamında bir altyapı eksikliği olduğunu düşünmüyorum. Sadece
belki bazı önemli hususlarda, regülasyona ilişkin hususlarda yeniden
gözden geçirmek suretiyle, günün şartlarına uygun bir takım
değişiklikler yapmak suretiyle bazı düzenlemeler yapılabilir. Ama büyük
ölçüde hazır olduğumuzu düşünüyorum. Piyasaların da hazır olduğunu
düşünüyorum. Bize düşen bunun önünü açmak, bu şartları
gerçekleştirebilir hale getirmek. Özelleştirme İdaresi Başkanlığı olarak
2008 ve 2009 yıllarında portföyümüzdeki kuruluşların özelleştirilmesi
işlemlerini tamamlayıp, Türkiye'nin gündeminden özelleştirmenin gittikçe
düşmesini sağlayacak bir konumda olacağımızı ifade etmek istiyorum.''

AA

Doğusanın esamesi bile okunmuyor bunca laf arasında:arf:

REST
19-10-2007, 00:17
KİLCİ, ''ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE ÇOK KAPSAMLI BİR ÖZELLEŞTİRME PROGRAMINI KAMUOYUNA SUNABİLMEYİ HEDEFLİYORUZ''

Özelleştirme İdaresi Başkanı Metin Kilci,
önümüzdeki günlerde çok kapsamlı bir özelleştirme programını kamuoyuna
sunabilmeyi hedeflediklerini bildirdi.

Doğusanın esamesi bile okunmuyor bunca laf arasında:arf:

DOĞUSAN nedirki dostum...
Kayda değer bir rakam gelmez buradan..
Bir kalemde satar..geçerler......
Alıcısı bile hazırdır..yada hazırlanıyordur...
Artık kaça giderse....Bahtımıza....:yes:
Selamlar.
REST

leo
22-10-2007, 16:39
Özelleştirmede kaynadı gitti bu kadar olaydan sonra. Yazık valla...

^^marcusantonyus^^
22-10-2007, 17:14
:notr:Özelleştirmede kaynadı gitti bu kadar olaydan sonra. Yazık valla...

niye kaynasınki....ne alaka???
sınır ötesi operasyonla özelleştirmenin ne alakası var?
hay allahım...............

koza25
22-10-2007, 18:15
sayın arkadaşım marcusantonyus, seinin bu doğub'tan beklentin nedir? Elinde varmı? elinde olanlar ne yapsınlar? Tutmaya devammı? 2.10 maliyetli kağıt var elimde ve özelleştirmeye kadar tutmayı düşünüyorum.

^^marcusantonyus^^
22-10-2007, 18:19
bende var maliyet 1 ama 2.10 dan da aldım...benim beklentim haberle birlikte ralli

leo
23-10-2007, 00:30
No pain no gain

koza25
23-10-2007, 11:21
bende var maliyet 1 ama 2.10 dan da aldım...benim beklentim haberle birlikte ralli

haber ne zaman gelebilir sence? 3 ay mı? 5 aymı?

akbs
23-10-2007, 11:25
şu anda kagıt 193 burdan alan zarar etmez kısa vadede.dün primin topladıgı 189 maliyetli 135 bin lot mal var.büyük ihtimal 205-210 arası vercek.yüzde 7-8 cantada keklik demek.

akbs
23-10-2007, 13:08
şu anda kagıt 193 burdan alan zarar etmez kısa vadede.dün primin topladıgı 189 maliyetli 135 bin lot mal var.büyük ihtimal 205-210 arası vercek.yüzde 7-8 cantada keklik demek.

ilk seans itibariyle prim menkul dün aldıgı 135 bin lotu 193,3 ortalama ile satıp 5 bin ytl karı cepe atıp gitmiş.yukardaki yazım şu anda iptal olmuştur.çünki primde mal yok.:)))

REST
23-10-2007, 13:19
ilk seans itibariyle prim menkul dün aldıgı 135 bin lotu 193,3 ortalama ile satıp 5 bin ytl karı cepe atıp gitmiş.yukardaki yazım şu anda iptal olmuştur.çünki primde mal yok.:)))

Dün Prim'e hisse satanlar düşünsün...:notr:
Özelleştirme zamanı gelir...
1 yıl içinde demişlerdi..taksimetre çalışıyor....
Ufak bir firma...
Haber değeri bile yok...
Satar geçerler...
Ne çıkarsa bahtımıza...
Bence tabiii.
Selamlar.
REST

leo
23-10-2007, 16:39
İşimiz zor gibi gözüküyor.

1000LoT
23-10-2007, 17:45
Ben de girdim...
Daha da dusmez herhale...
1 hafta bekleyecem sert bir cıkıs yaparsa ( once 2.01 sonra 2.20 ) devam ederim...

leo
23-10-2007, 23:49
Özelleştirmenin 2008’de de bütün hızıyla süreceğini açıklayan hükümet, önümüzdeki yıl yapılacak satışlar ve halka arzlardan 11.8 milyar YTL gelir hedefliyor. Özelleştirme, elektrik dağıtım şebekeleri, şeker fabrikaları ve otoyollarda yoğunlaşacak.

leo
23-10-2007, 23:54
UNAKITAN: ÖZELLEŞTİRME SÜRECEK
Maliye Bakanı Kemal Unakıtan, özelleştirmelerin süreceğini söyledi ve "IMF ile anlaşmamız 2008 Mayısta bitiyor. Bundan sonra nasıl bir çizgide bu ilişkiyi yürüteceğiz, buna hükümet karar verecek'" dedi.

Bakan Unakıtan, IMF ile ilişkiler ile özelleştirme programı konusunda bilgi verdi. 60. hükümetin kurulduğunu ve güven oyu aldığını ifade eden Bakan Unakıtan, şunları söyledi: ''Bizim IMF ile anlaşmamız 2008 Mayısta bitiyor. Bundan sonra nasıl bir çizgide bu ilişkiyi yürüteceğiz, buna hükümet karar verecek. Hazine'den Sorumlu Devlet Bakanımız hükümete çeşitli düşünceleri, alternatifleri getirir ve hükümetimiz de buna karar verir. Hükümet politikası olduğu için bu konuda kesin bir şey söylemek doğru değil.''

Bakan Unakıtan, özelleştirme programının aynen devam edeceğini ve programdan bir sapmanın söz konusu olmadığını belirterek, şunları kaydetti: ''Orada bir sapma yok, yakında açıklarız. Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, özelleştirilecek kuruluşların hazırlıklarını yapıyor. ÖİB bir nevi mutfak gibi. Orada hazırlandıkça, bu hazır diye biz hemen ilana çıkıyoruz. Otoyolların ve köprülerin özelleştirilmesi var. Yeni başka çalışmalar da var. Şeker fabrikaları vardı. Onların çalışmaları olur ama onlar özelleştirme kapsamına alınacak. Daha önce 3 tanesine çıkmıştık. Danıştay'dan iptali geldi biliyorsunuz. Hukuki alt yapıları önemli. Biz aynı azim ve kararlılıktayız programımızdan bir sapmamız yok.''

leo
24-10-2007, 12:08
Satışa devam... Bakalım daha ne kadar bekleyeceğiz...

leo
24-10-2007, 18:03
Gidişata göre daha çok bekleyecegiz gibi gozukuyor :frown:

archii
24-10-2007, 19:17
walla gireli daha 25 gün oldu.benim vaktim booool.ihlasta 10 ay beklemişim bu senette 5 ay mı bekleyemicem...:he: :yes:

1000LoT
25-10-2007, 12:53
Ben de girdim...
Daha da dusmez herhale...
1 hafta bekleyecem sert bir cıkıs yaparsa ( once 2.01 sonra 2.20 ) devam ederim...

1 hafta bekleyemedim...
Bugun fırsatını bulup cıktım...
Ama gene gelecem...

leo
25-10-2007, 22:11
işimiz zor

koza25
26-10-2007, 12:39
bendeniz özelleştirme haberine kadar bekleyecemmmmmmmm, sabırlı olan kazanır

leo
28-10-2007, 18:58
Sabır sabır ya sabır

leo
30-10-2007, 16:16
Sabırrrr

leo
31-10-2007, 12:35
Bi hareketlenme var ama.........

K.B.K
31-10-2007, 12:55
1,90 lı fiyatları kendine taban oluşturması lazım....ve artık yukselişin başlaması lazım ki orta vade yukseliş trendinin dışına çıkmasın..inşallah bu yukseliş tepkiyle sınırlı kalmaz...bu fiyatları aşağı kırarsa 1,600 ler gundeme gelecek..
yatırım tavsiyesi değildir..
hayırlı kazançlar....

kayakaynar
31-10-2007, 14:45
2. seans hareketli olacak gibi...Ata tam anlamı ile tahtaya sahip çıkarsa...

erkansonmez
31-10-2007, 16:41
ben 5 bin hedefi koydum. beklicem

leo
31-10-2007, 16:51
Sence o kadar yükselir mi ? Yıl sonuna doğru artacagı söylendi ama tık yok. 3 aylık program içerisinde yer almıyor mu acaba ?

erkansonmez
31-10-2007, 17:57
grafik guzel, beklenti guzel ama sabır lazım.

leo
01-11-2007, 00:07
Sabırdan kastettigin kac ay :)

koza25
01-11-2007, 12:03
1 Yil Dİye Bİlİyorum Ben O Da Temmuza Kadar Oluyoir

leo
01-11-2007, 14:58
Beklemeye devam o zaman :)

leo
01-11-2007, 17:18
Noluyoooo böyleee

^^marcusantonyus^^
02-11-2007, 16:15
9 aylık???

leo
02-11-2007, 20:32
9 aylık bilanço mu ?

REST
03-11-2007, 15:47
9 aylık???

DOĞUSAN BORU SANAYİİ VE TİCARET A.Ş.
BİLANÇO (YTL)
(SERİ:XI, NO:25 - KONSOLİDE OLMAYAN)30.09.2007

Net Dönem Zararı(989,688)
REST

Not:Bilanço kötü...Zaten kimse iyi çıkacağını düşünmüyordu..herhalde.
Bir firma düşünün cirosunun yarısı kadar zarar ediyor..
Özsermaye giderek küçülüyor.
Zaten bu yüzden özelleştirme sürecine alındı.
Bina ,arsa vs için değerlendirmeyi iyi yapmak lazım.
Sermaye. 11.173.366
Özsermaye.7.875.995

bilgisiz
03-11-2007, 16:39
Bu bilanço kötü değil geçmiş yıllara dönün bakın o bilançoların yanında bu harika.Bu hisseyi almam o başka kimseyede alında demem ama sadece bilançoya baktığımızda düzelme görülüyor

esparanca_
03-11-2007, 20:15
Zaten bilançonun iyi geleceğini söyliyen yada bekliyen mı vardı...Bir Fabrikada 10 kişilik işi eğer 110 kişi yapıyorsa bu fabrika Faaliyet giderlerinden dolayı ndan bir kere Zarar açıklar.. bilançosunu görmedim ama..Eminim Satışlar ve maliyetden sıkıntı yoktur. Kesin Faaliyet Zararlarıdır...

leo
04-11-2007, 16:23
Bakalım Kasım ayı nasıl geçecek ?

K.B.K
05-11-2007, 13:31
benim nacizane düşüncem..bu seviyelerden kapanışların 1600 leri gundemine alacağı...ama tabi beklentisi varsa herşey hikaye takmaz hiçbirşeyi.....1,90 ustu kapanışlarını devam ettirip yukselişe geçmesi lazım....
hayırlı kazançlar hepinize...

leo
05-11-2007, 14:11
Beklentisi var mı yok mu biz de anlayamadık, bi taraftan özelleştirilecek deniyor, bi taraftan düşüyor...

Turkbroker
05-11-2007, 21:00
baskı da böyle bir şey olsa gerek

Blandinka
05-11-2007, 21:54
kısa vadeli hareket bekliyorum.

febi
06-11-2007, 19:56
bende beklıorumdum ama sattım bugun

leo
07-11-2007, 17:35
arkadaslar noluyo... özelleştirme iptal de bizim mi haberimiz yok... neden sürekli dusuyor bu hisse...

febi
09-11-2007, 02:01
adamlar bıktırdı ama ozellestırmenın kokusu yakında cıkar o zaman bakalım ne yapcaklar

hayırlı geceler

leo
09-11-2007, 17:19
Valla Temmuzdan beri bekliyoruz. Tık yok

febi
09-11-2007, 22:50
bu tahtayı yapanlar bu ısten anlamıo bısey bıldıklerıde yok

mozdogan41
12-11-2007, 16:59
burası çok sessiz
5.00 e kadar aranızdayım

^^marcusantonyus^^
12-11-2007, 17:49
burası çok sessiz
5.00 e kadar aranızdayım

saat 5 e kadar mı?

leo
12-11-2007, 20:19
5.00 mi? Siz 3.00e çıksa öpüp başınıza koyun bence... 5.00 çok zor :(

FNT
12-11-2007, 20:30
saat 5 e kadar mı?

Sayenizde çok güldüm, Allah da sizi güldürsün.

Saat 5 olduğu belli değil mi?

DOGUB 5 mi olacakmış?

Buna çocuk bile güler:D:D:D:D:D

^^marcusantonyus^^
12-11-2007, 21:16
3.00 olursa dogubumuz,elinde en az 4000-5000 lot hisse bulunduran hisse.net deki dogubcuları yemeğe götüreceğim...

^^marcusantonyus^^
12-11-2007, 21:25
bayağıdır yazmıyordum bu arada hisse iyice sıkıştı,düşük işlem hacmiyle geldi buralara,çat diye 300bin lotla tavan yaparsa hisseye atlamayın,uzun vadede özelleştirmeyi takip ederseniz yeter,bir bakmışsınız braas çatı,fırat boru ,hakan plastik,hatta borusan dogub la ilgilenir,yemek işide 2008 in ilk aylarında gerçekleşir;)

FONFN
12-11-2007, 23:21
Dogub......4.00-----4.00...................5145264

......İŞte Sİze Tavan ...moral Olsun Dİye Çİzdİm KaĞidi Veren Versİn.

mozdogan41
13-11-2007, 11:08
hepinizi güldürmeyi başardım ne mutlu bana
inş hepimiz daha çok mutlu oluruz
tahminim biraz uçuk olabilir ama sabredip göreceğiz inş

leo
13-11-2007, 12:04
hareket mi başladı yoksa ???

nerkan
13-11-2007, 22:53
Buralardan yukarı dönmesi lazım altı kötü olur

Turkbroker
15-11-2007, 02:19
DOGUB E son seansı 1.76 seviyesinden kapattı.Son 2 gündür 5 günlük hareketli ortalamasına doğru yükselerek güç kazanıyor. CCI , aşırı alım ya da satım bölgesinde değil. Son gün -100 seviyesini yukarı yönde keserek olası bir alım sinyali verdi. RSI , +30 seviyesinin altında ve aşırı satım bölgesinde bulunuyor. En son 3 gün önce yeniden aşırı satım bölgesine girerek düşüşün belli bir süre daha devam edebileceği yönünde işaretler veriyor. MACD , hareketli ortalamasının altında olması sebebiyle satış pozisyonunu koruyor. En son 48 gün önce hareketli ortalamasını aşağı yönde keserek olası bir sat sinyali verdi.

mozdogan41
15-11-2007, 12:38
1-2 hafta daha sabretmek lazım ondan sonra bakalım neler olacak

leo
15-11-2007, 15:16
Temmuzdaki haberin üzerinden 4 ay geçti, kaldı 8 ay...

leo
18-11-2007, 17:49
Bu hisse unutuldu resmen. Kimse bir şey yazmıyorrrr.:cry:

platodatadan
18-11-2007, 18:20
Salı günü ben yazıcam...

leo
19-11-2007, 18:42
Bekliyoruz bakalım

demirm
20-11-2007, 11:52
bugün günlerden ayrılık, bugün günlerden salı

1000LoT
20-11-2007, 14:04
Dogub un bu hafta bir tepki vermesini bekliyorum...
Tabiki 1.70 i kırmayacak öncelikle...
Su berbat piyasaya ragmen rallisine baslayabilir...
Elim tetikte bekliyorum, bu havada kağıt alınmaz ama tekniği bence iyi.
1.76'yla yukarı kırar tahminim.

Yatırım tavsiyesi olarak almak tehlikeli ve yasaktır...

erkansonmez
20-11-2007, 16:23
buralar asagı kırılırsa 1500 lere kadar sarkabilir. biraz izlemekte fayda var.

leo
20-11-2007, 17:23
Pes Valla. Artacak Diye Yatirim Yaptik. Ama Tik Yok. ÖzelleŞtİrme İle İlgİlİ Herhangİ Bİr Habere UlaŞan Var Mi ? İptal Mİ Oldu Nedİr ?

REST
20-11-2007, 20:06
Pes Valla. Artacak Diye Yatirim Yaptik. Ama Tik Yok. ÖzelleŞtİrme İle İlgİlİ Herhangİ Bİr Habere UlaŞan Var Mi ? İptal Mİ Oldu Nedİr ?

Acele yok...
Her şeyin zamanı var....
1 yıl içerisinde özelleştirme yapılacak denildi..
Süre doldumu?
Hayır.
Selamlar.
REST

archii
21-11-2007, 01:08
daha 1 ay 20 gün oldu senede gireli.bu kadar kısa sürede kar mı beklenir.1-2 ay da kar bekleyenler zarar etmeye mahkum arkadaşlar.ben şahsen beklemiyom.ihlas saolsun sabrıda öğretti.borsada kar etmenin nası bi sabır süreci olduğunu da.hele bi geçsin 3-4 ay daha.sabrı olmayan arkadaşlar bir an önce borsadan çıkın kendi işinize gücünüze bakınnnnn... :he::super:

nowussy
21-11-2007, 16:05
tavana gidiyor

nowussy
21-11-2007, 16:09
borsanın %-2.7 olduğu ortamda yaptığı hareket çok dikkat cekici, sahibi kimse bu piyasada yaptığı bu hareketle tahtanın sahipli oılduğunu ilan etti..

leo
21-11-2007, 16:23
bi haber mi çıktı hisse ile ilgili ?

nowussy
21-11-2007, 16:29
:super::super::super:

nowussy
21-11-2007, 16:30
bi haber mi çıktı hisse ile ilgili ?

valla haber yok simdilik ama bugün kapanisa yakın geri verirlerse demekki hareket gunluk, yok tavan ya da tavana yakın kapatırsa kokusu cikar bugun..

leo
21-11-2007, 17:24
GÖrcez Bakalim ...

REST
21-11-2007, 17:30
DOGUB Tavan..
Ortalama 1.85.
2.303.000 işlem.:super:
Selamlar.
REST

aguser
21-11-2007, 17:30
rest kardeş çıkış hakkında varmı senin bir bildiğin? Bu kağıdın artık dilinden sen anlıyorsun

REST
21-11-2007, 17:34
rest kardeş çıkış hakkında varmı senin bir bildiğin? Bu kağıdın artık dilinden sen anlıyorsun

DOGUB ilginç bir hisse..dilinden anlamak olası değil...
Ancak..
Kısaca..
Daha öncede yazdım...
Bilanço..kötü...:grrr:
Özelleştirme sürecinde...:super:
Arsa bina makina..değeri ne..nereden alıcı bulur...:notr:
Acele de yok(özelleştirme)....1 hafta da olur.....8 ayda da olur....:notr:
Selamlar.
REST

1000LoT
21-11-2007, 17:44
Dogub un bu hafta bir tepki vermesini bekliyorum...
Tabiki 1.70 i kırmayacak öncelikle...
Su berbat piyasaya ragmen rallisine baslayabilir...
Elim tetikte bekliyorum, bu havada kağıt alınmaz ama tekniği bence iyi.
1.76'yla yukarı kırar tahminim.

Yatırım tavsiyesi olarak almak tehlikeli ve yasaktır...

Vay be, parayı kokluyorum yaaaw... :he:
Şimdiden %10 kar...

Umarım çilesini çekenler de tez zamanda sefasını da surer...

platodatadan
21-11-2007, 21:41
Salı günü ben yazıcam...

Nasip çarşambayaymış...

REST
21-11-2007, 22:00
Nasip çarşambayaymış...

Sn.platodatadan:)
1 günlük gecikme ..faktör değil...:super:
Bir daha ne zaman yazmayı düşünüyorsunuz...:wink:
Selamlar.
REST

platodatadan
22-11-2007, 00:06
Bakalım sn: REST

Şimdilik bir günlük gecikme faktör değildi ama;

Satarken bir gülük gecikme önemli faktör olabilir.

1,99 gap'ı var.

Ben emniyet olarak bir kısmımı 1,99-2,04 arası verip, ana malı tutmak niyetindeyim.

Birdaha ne zaman yazarız kimbilir.

İyi geceler...

archii
22-11-2007, 00:08
dediğim gibi 3-5 günlük bekleyiş ve kar hedefleyenler hep kaybetmeye mahkumdur.bugün %8 çıkış,yarın %5 düşüş gene bi kaç aylık bekleyiş süreçleri o seviyelerde.her şey mümkün .ama sabreden bekleyen en geç 6 ay içinde bu kaıttan ii paralar kazanır.yeterki hedef ve sabrınız olsun...

archii
22-11-2007, 00:12
bugün bakıyoz galata menkul 350 bin lot toplamış sanki.ama deniz ve global bi o kadar vermiş.bu satış gözüken kaıtlar hakkaten satışmı acaba????yoksa satış gösterisi mi.orda satış gösterirken daha bi mal toplama mı???sağ ceppp sol cepppp...her hisse sahipli ve her hissede babalar ne isterse ne zaman isterse o olur.sabırrrrrrrrrrrrrrrrrrr.:he::cool:

leo
22-11-2007, 00:41
Yarında bugunkü hareketin devamı gelir umarım..

thugz2gether
22-11-2007, 00:57
Sayfayı 203'e taşımışsınız, ne o birşey mi ima etmeye çalışıyorsunuz yoksa :D

SENOL
22-11-2007, 08:48
Sayfayı 203'e taşımışsınız, ne o birşey mi ima etmeye çalışıyorsunuz yoksa :D

bırak 2,03 ü ben 1,98 e razıyım zaten orayı geçersede 2,17 2,21 aralığına gider ...ama ben gapa satış yazdım 1,98 garanti olsun diye...

leo
22-11-2007, 11:51
Kırk yılda bi artacağı tuttu onda da borsa çöktu, bizdeki de ne şans

ibrahimd
22-11-2007, 11:59
Kırk yılda bi artacağı tuttu onda da borsa çöktu, bizdeki de ne şans

DOGUB:
önceki hareketlerine bakarak;
endeksten bağımsız hareket eden hisselerden bir tanesidir.
bu sonuca varabiliriz.
endeks nasıl olursa olsun,
2.seans ve engeç yarın kaldığı yerden yoluna devam eder

mozdogan41
22-11-2007, 12:18
bu seviyelerde biraz oyalanabilir geri gelişlerde alım fırsatı olarak değerlendirilebilir

leo
22-11-2007, 18:01
Bende katılıyorum. Zamanı var daha bu hissenin.

ibrahimd
23-11-2007, 14:18
yazış tarihi:21.11.07
Yarında bugunkü hareketin devamı gelir umarım..

buda:22.11.07
Bende katılıyorum. Zamanı var daha bu hissenin.

yapı itibarı ile ikisi birbiri ile çelişiyor,birinde yarın hareketin devamı gelir diyorsunuz,diğerinde zamanı var daha diyorsunuz.Hangisi doğru?

REST
23-11-2007, 14:28
Yanıltma,manipüle yapma,bu şekilde sağlanan kazançlardan kimseye yarar gelmedi,sana da bir yarar gelmez.Mutlaka bi şekilde senden çıkar,bunu unutma.

:)ibrahimd
İmzanı beğendim...
Selamlar.
REST

ibrahimd
23-11-2007, 15:38
sizinde avatarınız
ve forum sicil kartınız pek şahane:wink:

dapdap
23-11-2007, 16:04
1,83 kısa vadede ki hareketleri için önemli bir direnç noktası

platodatadan
24-11-2007, 13:18
REST'im cigerim, gurbanım.

Karar verdim

Ya çarsamba ya Perşemde

Ya da her iki günde de tekrar yazacağım...

REST
24-11-2007, 21:11
REST'im cigerim, gurbanım.

Karar verdim

Ya çarsamba ya Perşemde

Ya da her iki günde de tekrar yazacağım...

Sn.platodatan:)
Sizin yazılarınızı zevkle okuyorum.
DOGUB'a uğurlu geliyorsunuz...:super:
Yinede ''nasip''diyelim...
Selamlar ve sevgiler.

akbs
25-11-2007, 22:50
ekonomist dergisinde bu hafta dogub özelleştiriliyomu???? diye bi yazı çıkmış.detayını yazabilecek dergi alan varmı????????

leo
26-11-2007, 00:05
nihayet ...

erkansonmez
26-11-2007, 00:17
dergi falan bilemem ama dostum teknik 3binleri geçeceğimizi soluyo. formasyonumuzda artık fuzenin hazır oldugunu gosteriyo. hislerimde hiç yanılmadım ama cogu zaman fuzeye el sallayan oldum :) inşallah bu sefer sallamam. kimseyi etkilemek istemem. siz yinede kendi hislerinize gore hareket edin. yatırımınız doğru ve karlı olsun.

leo
26-11-2007, 12:00
Dergiyi alan yok mu ?

Blandinka
26-11-2007, 13:29
doğusan satılıyor mu?
Braas çatı sistemleri şirketi, doğusan boru ile yakından ilgileniyormuş. Doğusan boru, içme suyu ve kanalizasyon alt yapısının inşaasında kullanılan asbest elyaflı çimento üretimi yapıyor. Doğusan ayrıca kiremit üretimi de yapıyor. Geçen haziran ayında şirket yetkilileri basında çıkan bir haberde çatı seviyesine gelen inşaat talebini karşılamaya çalıştıklarını ve bu yıl için 8 milyon kiremit üretmeyi planladıklarını söylemişti.
Braas çatı sistemleri ABD'den, Asya'ya, Avripa'dan afrikaya kadar toplam 46 ülkede 200 den fazla üretim tesisiyle kiremit ve çatı sistemleri sektöründe dünya lideri olarak faaliyet gösteriyor. ABD,Almanya, İngiltere ve Fransa gibi sanayileşmiş ülkelerde uzun zamandır üretim yapmakta olan grup, yatırımlarını son zamanlarda özellikle, polonya, çek cumhuriyeti, rusya, güney afrika cumhuriyeti, brezilya ve son olarak türkiye gibi gelişmekte olan ülkeler üzerinde yoğunlaştırdı.

alıntı/ekonomist dergisi.

leo
26-11-2007, 17:25
Haber pek ilgi çekmedi sanırım

FNT
26-11-2007, 17:34
Haber pek ilgi çekmedi sanırım

ilgi çekse ne olur ki dostum?

on kademe yükselt, oniki kademe bas aşağıya.

asansör gibi mübarek:clown:

leo
26-11-2007, 17:55
işimiz zor desene ...

FNT
26-11-2007, 17:59
hem de çookkk!

melik
26-11-2007, 22:01
hayırlısı özelleştirme takvimi bi acıklansın artık numara olurmu olmazmı bakarız.
hazır alıcı da varken (Braas çatı sistemleri şirketi)

SENOL
26-11-2007, 23:20
ya ne kadar acelecisiniz ...biraz bekleyin bakalım ...şimdi bu habere fırlasaydı daha kötüydü fırlamadığı bence iyiye işaret ...neden derseniz herkes üşüşürdü şimdi kimse bakmadı bile sizler bile işimiz zor muhabbetlerine başladıysanız sizde verin adamlar rahatlasın rahat rahat yukarı çeksinler ...bu yazıyı yazmak yada yazmamak için bayağı debelendim ama yazayım dedim ...yazmasan hissenin hayrınaydı ama neyse ..olanlara ne satın ne de saytmayın diyemem aam acele karar vermeyin hiçbir zaman ...

leo
27-11-2007, 16:01
1.60'ı bile gördü ya. Pes valla..

leo
28-11-2007, 16:21
Braas Çatı Sistemleri, Amerika’dan Asya’ya, Avrupa’dan Afrika’ya 4 kıtada yer alan toplam 46 ülkede 200’den fazla üretim tesisi ve 12.000 personeli ile kiremit ve çatı sistemleri sektöründe dünya lideri olarak faaliyet göstermektedir. A.B.D, Almanya, İngiltere, İtalya ve Fransa gibi sanayileşmiş ülkelerde uzun zamandır üretim yapmakta olan grup, yatırımlarını son yıllarda özellikle Polonya, Çek Cumhuriyeti, Rusya, Çin, Güney Afrika Cumhuriyeti, Brezilya ve son olarak Türkiye gibi gelişmekte olan ülkeler üzerinde yoğunlaştırmaktadır.

Braas Çatı Sistemleri Gebze tesisi, 36.000 m² alan üzerine kuruludur. 1.500.000 m² / yıl kapasiteli tesis, orijinal, bilgisayar kontrollü tam otomatik Braas teknolojisi ile donatılmıştır ve konusunda dünyanın en modern fabrikaları arasında yer almaktadır.

ibrahimd
29-11-2007, 11:00
bugun bu hissede ciddi hareket bekliyorum.epey bekletti artık zamanıdır,
2.00 ve üstünü normal olarak test etmesi gerekir artık

ibrahimd
29-11-2007, 11:03
evvet şu an 1.83

ibrahimd
29-11-2007, 11:07
1.86 olmuş artık tavan bekliyoruz
aşşağısı kurtarmaz çok bekletti çünkü

leo
29-11-2007, 11:45
işte o biraz zor.. gibi gözukuyor. inişe geçti her zamanki gibi

ibrahimd
29-11-2007, 11:58
kartal 1.76 dan şöyle bir havalanmış 1.86 a kadar soluksuz uçmuş,
orada biraz dinlenme molası vermiş,şuan 1.81 sularında seyr-ü sefer ediyor,
daha yükseğe çıkması dinlenme istediğinin devam etmesi engelleyebilir,
ama epeyce bir zaman dinlendiği için
daha yükseklere çıkma ihtimali ,çıkmama ihtimalinden kuvvetlidir düşüncesi ağır basıyor,,

REST
29-11-2007, 13:11
işte o biraz zor.. gibi gözukuyor. inişe geçti her zamanki gibi

sn.leo.:)
Sevemedin!! DOGUB'u gitti.....:notr:
Selamlar.
REST

platodatadan
29-11-2007, 17:25
REST'im ya çarşamba ya perşembe yazıcam demiştim.

Bugün max +%6 gördü.

Değmez ama, yazıcam dedim diye yazıyorum.

Yarın önemli, 60 dk lıklardaki tobo, 1,90 lı fiyatları kısa vadede işaret ediyor.

Sevgiler...

REST
29-11-2007, 17:31
REST'im ya çarşamba ya perşembe yazıcam demiştim.

Bugün max +%6 gördü.

Değmez ama, yazıcam dedim diye yazıyorum.

Yarın önemli, 60 dk lıklardaki tobo, 1,90 lı fiyatları kısa vadede işaret ediyor.

Sevgiler...

:):)
Aza kanaat etmeli..:yes:
Azı küçümseyen....çoğu bulamazmış...derler.
Selamlar.

bozo
01-12-2007, 13:13
hissenin hareketlenmesindeki diğer onbemli nedenlerden biri en onmelisi ise
yakında bölgesel pazardan cıkıp ulusal pazarda işlem gorecem

platodatadan
01-12-2007, 19:07

Bunu neye dayanarak söylüyorsun...

leo
03-12-2007, 15:22

Bu konuyla ilgili bir haber mi çıktı ?

ibrahimd
04-12-2007, 15:15
seni istiyorum,
sana bakıyorum,
seni bekliyorum,
dinnle,
sana ağlıyorum,
seni istiyorum,
sana bakıyorum dinle,
dinnle,
beni birde TEKTU şarkı söyletmişti,
malum orhan baba'dan batsın bu dünya diye:notr::cry:
birde DOGUB söyletiyor,
ahhh.ahh.
sana bakıyorum,seni seviyorum,,sana ağlıyorum dinnle........:)
gidiyor böyle,....

mozdogan41
04-12-2007, 17:01
fırtına öncesi mi?

platodatadan
04-12-2007, 21:52
REST'im ben yarın yazmayı düşünüyorum.

Çünkü 1,92 artık kesin.

Sonrası 1,99 gap

2,02-2,04 direnç.

Vs. vs

REST
05-12-2007, 11:59
REST'im ben yarın yazmayı düşünüyorum.

Çünkü 1,92 artık kesin.

Sonrası 1,99 gap

2,02-2,04 direnç.

Vs. vs

Öngörülerinize yürekten inanıyorum....
Bu hissede siz yazın bizler okuyalım...:yes:
Bende ..acizane şunu söyleyeyim....
Bu hissenin ''özelleştirme sürecince''olması...
En büyük faktör....
Bilanço verilerinden çok farklı bir talep göreceğini ''umut''ediyorum...
Hayırlısı diyelim....:super:
Bence.
Selamlar.

mozdogan41
05-12-2007, 17:36
işlem hacmi azaldı
endeks çıkarken fazla tepki de vermiyor

1.95 e kadar çıkabilir
burayı sert geçerse 2.20-30 arası ilk durak olur

saygılarımla

mozdogan41
06-12-2007, 15:42
artık dayanamadı

mozdogan41
06-12-2007, 19:56
U100 endeksi çok hareketli önümüzdeki günlerde yatay mı yoksa yukarımı hareket ettiğini göreceğiz?

Dogub severler fincanda kahve mi severler yoksa çaymı?

Eğer işler istedigimiz gibi giderse ilk hedef 2.30-240 seviyeleri

Kesinlikle Al-Sat-Tut tavsiyesi değildir. Acemi bir teknik çalışma denemesidir.

Saygılarımla

mozdogan41
07-12-2007, 12:29
kimsede yok galiba bu hisse

mozdogan41
07-12-2007, 15:34
bir hamle ile 1.91 in üstüne atabilirse iyi olur
yoksa buralarda oyalanmaya devam eder gibi

mozdogan41
08-12-2007, 13:02
5 DK lık grafikte sıkışma var gibi

platodatadan
09-12-2007, 21:30
Sevgili mozdoğan

MACD uzun vadeli bir indikatör biliyorsundur.

Bunun yanısıra haftalık ve günlük grafiklere STCH eklersen bu indikatör bize diyor ki

Aşırı alım bölgesindeyiz.

Dogub çok yavaş yükseldi malesef.

Ya bunu sertlikle tamamlamalı, ya da indikatörde düzeltme yapıp yoluna devam etmeli...

mozdogan41
10-12-2007, 11:17
zaten benim de beklediğim sert hareket olması
macd kısa indikatörü de var biliyorsununuzdur

1.87 de destek var burdan dönerse yukarıda 1.94 direnci var burayı kırması gerekiyor

bunlar benim düşüncelerim doğru olup olmadığını zaman gösterecek

AL-Sat-Tut tavsiyesi değildir

leo
10-12-2007, 16:24
Bekle bekle bekle.....

mozdogan41
10-12-2007, 16:40
yeni hedefimiz 1.96 sanırım

mozdogan41
10-12-2007, 17:15
artık bu seviyeden tepki vermesi lazım

leo
10-12-2007, 17:39
i hope so

leo
12-12-2007, 17:01
Bu hisse ne zaman özelleşecek ? Bi bilgiye ulaşan var mı ? Daha ne kadar bekleyecegiz

akbs
13-12-2007, 00:00
Bu hisse ne zaman özelleşecek ? Bi bilgiye ulaşan var mı ? Daha ne kadar bekleyecegiz

dostum bi sen bi ben kaldık galiba burda.:):):)

leo
13-12-2007, 11:59
Aynen Öyle Dostum

vangölü
14-12-2007, 15:19
hadi gözünüz aydın....

Blandinka
14-12-2007, 15:21
T.c. Basbakanlik Ozellestirme Idaresi Baskanligi`nin 14.12.2007 Tarih Ve B.02.1.oib.0.10.10/10216 Sayili Yazisi Asagiya Cikarilmistir.

Konu: Dogusan

Bilindigi Uzere, Iller Bankasi Genel Mudurlugu`nun Dogusan Boru
Sanayi Ve Ticaret A.s. (sirket)`deki % 56,09 Oranindaki Hissesi Ozellestirme
Yuksek Kurulu`nun 12.07.2007 Tarih Ve 2007/49 Sayili Karari Ile Ozellestirme
Kapsam Ve Programina Alinmis Olup Halka Acik Olan Sirketin Ozellestirme Kapsam
Ve Programina Alinan % 56,09 Oranindaki Hisseleri Disindaki % 43,91 Oranindaki
Hissesi Istanbul Menkul Kiymetler Borsasi`nda Islem Gormektedir.

Sirketteki Kamu Hisselerinin Ozellestirme Kapsam Ve Programina Alinmasidan
Sonra, Oncelikle Sirket Ana Sozlesmesinin 4046 Sayili Kanun Hukumlerine Ugun
Hale Getirilmesi Konusuda Hazirlanan Taslak, Sermaye Piyasasi Kanunu Hukumleri
Cercevesinde 16.10.2007 Tarihinde Sermaye Piysasi Kurulu`na Gonderilmis Ve
Halen Gorus Beklenmektedir.

Ayrica, Sirketteki Kamu Hisselerinin Ozellestirilmesi Calismalarinda Idare`ye
Ve Deger Tespit Komisyonuna Yardimci Olmak Uzere Danisman Gorevlendirilmesine
Iliskin Islemlere Baslanmis Olup Bu Islemler De Devam Etmektedir.

Bu Arada Sirket Tarafindan, Sirketin Icinde Bulundugu Mali Sikintilar Cercevesinde
Kaynak Ihtiyacini Karsilayarak Faaliyetlerinin Devami Acisindan Zorunlu Bir
Takim Odemelerin Yapilabilmesini Teminen, Muhtelif Bankalarin Illerindeki
Subeleri Nezdinde Yaptiklari Kredi Olanaklarinin Tespiti Calismalari Sonucunda,
Banka/finans Kuruluslarindan Kredi Kullanma Kosullarinin Olmadigi Ve Bu Nedenle
Idaremizin % 27`lik Cari Reeskont Faiz Orani Uzerinden Ozellestirme Fonu
Kaynaklarindan Borclanilmasinin Uygun Olacagindan Bahisle, Ilt Etapta Gerekli
Olan 465.555 Ytl`lik Nakit Ihtiyacinin, 1 (bir) Yil Icerisinde Geri Odenmek
Kosuluyla Ve 1 (bir) Yillik Vadede % 27 Faizli Borc Olarak Verilmesi Talep
Edilmistir.

Bu Itibarla, Idaremizce 4046 Sayili Kanunun 4/n Maddesine Istinaden 465.555
Ytl`nin, Odeme Tarihinden Itiabren 1 (bir) Yillik Vadede % 27 Faizli Borc
Olarak (odeme Tarihinden Itibaren 1 Yil Icinde Faizi Ile Beraber Idaremize Geri
Odenmek Uzere) Sirkete Aktarilmasi Uygun Gorulmustur.

Bu Kapsamda, Sermaye Piyasasi Kurulu`nun Seri: Viii, No: 39 Sayili `ozel
Durumlarin Kamuya Aciklanmasina Iliskin Esaslar` Tebliginin 13 Ve 14. Maddeleri
Cervesinde Bilgi Edinilmesi Ve Ilgili Mevzuat Cercevesinde Geregini Rica Ederim.

Metin Kilci
Baskan

-imkb-
|

REST
14-12-2007, 15:57
Öngörülerinize yürekten inanıyorum....
Bu hissede siz yazın bizler okuyalım...:yes:
Bende ..acizane şunu söyleyeyim....
Bu hissenin ''özelleştirme sürecince''olması...
En büyük faktör....
Bilanço verilerinden çok farklı bir talep göreceğini ''umut''ediyorum...
Hayırlısı diyelim....:super:
Bence.
Selamlar.

:super::super:
Özelleştirme sürecinde bir viraj daha aşıldı...
Şimdi..
Prosedürlerin tamamlanması ile...
Talep durumuna bakacağız...
Umarım/umalım...güzel talepler olsun...
Selamlar.
REST

aliosman
14-12-2007, 16:21
geçen hafta pazartesi tekrar almak üzere likide dönmüştüm
ama hiç iyi olmadı
6 ay boyunca kağıdı sattığım adamın malını taşımış oldum
yurdumun borsası
yurdumun yatırımcısı
bakalım tekrar kaçtan mallanabileceğiz

leo
14-12-2007, 18:30
Pzt inşallah tekrar tavan

akbs
14-12-2007, 23:37
Pzt inşallah tekrar tavan

sadece sen ve benmi malı götürcegiz leo :cool::cool::cool:

mme
14-12-2007, 23:39
sadece sen ve benmi malı götürcegiz leo :cool::cool::cool:

Öyle yoookkkk yalnız götürmek.:he:

platodatadan
15-12-2007, 04:22
Öhüüü öhüüüü...

FNT
15-12-2007, 10:01
birşey mi dedi birisi?:D

^^marcusantonyus^^
15-12-2007, 15:07
take-off position
line 1

nergis_59
15-12-2007, 20:06
iyi götürmeler bizde beklerken ağaç olduk. Buradayız...:yes::super:

leo
15-12-2007, 23:16
Arkadaslar yorumlarınız nedir ? Sizce kaça kadar yolu var bu hissenin ? 3e ulaşır mı ?

akbs
15-12-2007, 23:45
dogub ihaleye cıkcak degilmi ama tarihi belli degil galiba yanılmıyosam yazaıdan o anlaşılıyor??bu durumda 2230-2250 gecerse biraz daha gidebilir gecmezse bakcaz duruma

leo
16-12-2007, 18:55
3.00'e ulaşması zor gibi yani...

akbs
16-12-2007, 19:27

dostum 2250 gecerse 2700-2800 görebilir.fakat 2800 lerden malı vermekte fayda var.daha hiç analiz bigi yok elimizde kaç liradan satılır diye.risk yükselir ordan sonra.......

mme
16-12-2007, 19:49

3 ü de görür, 4 ü de.:yes: Ama hemen bu hafta olur diye beklememek lazım tabi.:)

NOT: Yazdıklarım tamamen kendi görüşüm olup, yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Dolayısıyla, herhangi bir kişinin yatırım kararlarını etkilemesin.

akbs
16-12-2007, 20:26
3 ü de görür, 4 ü de.:yes: Ama hemen bu hafta olur diye beklememek lazım tabi.:)

NOT: Yazdıklarım tamamen kendi görüşüm olup, yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Dolayısıyla, herhangi bir kişinin yatırım kararlarını etkilemesin.

önce analizler gelmeye başlasın.kaç lira eder ortalama hiç bir veri yok elimizde.belkide hiç alıcı çıkmayacak.belkide hisse başı 1500 lira vercekler.belkide 4000 lira etcek.şimdi rakam vermek çok aşırı yanlış.analizleer çıksın aşagı yukarı belli olur.
bide farkındaysanız hiç ciddi kurum yok alıcı.hep kısa vadeli vur kaççı kurumlar.dikketli olmakta fayda var.
saygılar..............

mme
16-12-2007, 21:12
önce analizler gelmeye başlasın.kaç lira eder ortalama hiç bir veri yok elimizde.belkide hiç alıcı çıkmayacak.belkide hisse başı 1500 lira vercekler.belkide 4000 lira etcek.şimdi rakam vermek çok aşırı yanlış.analizleer çıksın aşagı yukarı belli olur.
bide farkındaysanız hiç ciddi kurum yok alıcı.hep kısa vadeli vur kaççı kurumlar.dikketli olmakta fayda var.
saygılar..............

Beklenti de önemli bir veri ve faktördür. Gerçi ben teknik yönden baktım.

akbs
17-12-2007, 11:07
hadi koçum ay sonuna nışanımız var düğün yapcagız çok paraya ihtiyaç var sık dişini.başladıgıın işi bitir 4 tavan yap kocum....