View Full Version : DOGUB Doğusan
Pages :
1
2
[
3]
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
bundan önceki yazımda ufak bir tahmin yarışması yapmak istemiştim..
yavaş yavaş tahminler geliyor....
bu arada bu hafta özellikle bugun sabah seansındaki işlem çok ama çok yüksekti bu hisse için..
sabah seansı için alıcı ve satıcı durumunu görebilen arkadaş Vamı?
baksanıza 6.700 ler bile geldi..
ama öğlenden önceki hareketleri hangi kurum yaptı bilgi verecek arkadaş yok galiba...
onurmete
07-12-2005, 21:58
Teknik Analiz Yorumu Yapayım Bakalım
RSI satışı gösteriyor. Daha önceki dönemlerde bu tip bir haraket satışla sonuçlanmış.
Macd iyi duruyor.
Momentumu hissenin toplandığını gösteriyor ama o da kırılmış. Kırılınca bu kağıt yukarı tepkiyi zayıp yapıyor.
Ağırlık ortalamaya baklırsa da Hisse al vermiş.
Ama geçmiş haraketleri bu kağıdın şu anda atağa kalkmadığını söylüyor.
Olur ya geçmiş haraketinden ayrık bir şekilde davranırsa o ayrı. gözaltından çıktı sanırım bu kağıt. önceleri o spekülasyonla hemen tavanlarına başlamış. şimdi ne yapacak bakalım görelim.
yarın önemli bir gün. 2.28 i yukarı kırıp destek yaparsa önü dahada açılır. aksi taktirde realizasyonda gelebilir.
İşlem hacmide bu kağıtta satış habercisi.
İzlemedeyim Bakalım Yönünü Nereye Çevirecek...
arkadaşlar merhaba bence bu kagıt dün itibariyle yükseliş kanalına girmiştir önceki 2.30 seviyeleri sadece tepki yükşelişinde denenmiş ve ona istinaden kırılamayıp geri gelmişti ..tabiki çok hızlı geldi ve herkes gibi benide maffetti. ama o zaman kagıda 1900 lerin altını göstermediler ve 2000 lerde yaklaşık bir ay dans ettirdiler bu arada ben bile sıkıldım sattım. dünya kadar kagıtta al sat yaptım ..tabiki elime hiçbirşey geçmedi kiminden kazandım kiminden kaybettim tek tesellim dün 2.03 ten yeniden dogusana döndüm.. ve kagıt yaklaşık bir aydır.2. 03 ü kırmıyordu..dün ve bugun başarılı bir yükseliş geçirmiştir bakmayın bugun 2.28 den dönmesine bugun bunun tek nedeni açıkçıları bu kagıttan uzak tutmak istemeleri inanın 2.28 bu kagıt için direnç sayılmaz..ben bile bugun 2.14 ten açıktan dogusan aldım kagıda inandıgım için ilk seans satmadım.. ikinci seans sonunda 2.16 dan salladım ama olsun ..stok duruyor ..herkes birşeyler söylüyor ama benim hedefim aralık sonuna kadar 3.00 seviyelerini görmek ..ondan sonrası beni ilgilendirmiyor ben kaçarım oralardan..ama operasyon başladı ..ve direnç işlemez.dirençler kırılmak içindir...herkese bol kazançlar::
mozdogan41
08-12-2005, 12:20
asil yukselis icin 1-2 hafta gecmesi gerekecek gibi ondan sonra ilk hedef 3.00
Hissede biraz sakinlk var sanki birileri bunu istiyormus gibi..
buradaki arkadaslardan da ses çıkmıyor hayırdır ...
yakın zamanda gecen hafta yapılan yüksek hacimli günlerin acısı çıkar .
bekle ve gör politikası....
arkadaşım ben burdayım.ama ses çıkartmamak her zaman en iyisi böyle kagıtlarda ..uyusundu büyüsün... muratt hadi yolculuk başlamak üzere
offfspring
14-12-2005, 14:54
sevgili ale joe gene bulmuşsun bir internet susss ses çıkarma.elma dersem çık.o şarkı öyle değil bak..... doğusanda büyüsün neeennni , doğusan da büyüsün nennniiii......tavanlara gelesin neeeennnn.iiii, dayan birazzzz... bugün güzeldi....yolculuk ne zaman...
Sayın arkadaşlar uyusunda büyüsün diye bekleyeceğinize biraz bilgi verin.
Kim almış kim satmış? Bilançosu nasıl gelecek? İller bankası ne yapmak istiyor?
Ayborsa ne oldu? Toplu konut idaresine malzeme satmıştı, sonuç ne?
Piyasadaki senet miktarı (lot sayısı) yeni sermaye artırımıyla ne kadar oldu?
İnşaat işiyle uğraşan tüm şirketlerin hisseleri fiyatını 4 e 5 e katladı.
Doğub.üvey evlatmı? Daha burada yazılmayan onlarca soru var.
Şirket Künyesi
İMKB Kodu DOGUB
Kuruluş Tarihi 15.05.1974
Genel Merkez Erzincan
Telefon (446) - 214 23 44 - 214 61 99 - 236 23 84 / 85
Fax (446) - 214 93 95
Faaliyet Alanı Asbestli çimento, boru ve eklentileri ile renkli beton kiremit mahya ve renkli beton yer-duvar karo üretimi
Pers. Sayısı 70
İşçi Sen. Kristal İş Sendikası
İşveren Sen. -
Finansal Oranlar
2005/09 2005/06
F/K * a.d. a.d.
AFVÖK Marjı -20.65 -29.53
PD/DD * 1.30 1.28
Firma Değeri/Net Satışlar 7.48 6.75
Firma Değeri/ AFVÖK * a.d. 97.51
Özser. Karlılığı(%) -4.19 -5.83
Net Satış Artış(%) -4.87 54.19
Esas Faal. Karı Artışı(%) 98.65 -11.94
Net Kar Artışı(%) -37.29 -42.46
Genel Bilgiler
Piyasa Değeri
(YTL) 24,693,139
Sermaye (YTL) 11,173,366
Dolaşımdaki Hisse Sayısı 2,122,940
Takas Saklama Oranı 19.00
Mali Veriler
YTL 2005/09 2005/06
Kar/Zarar -271,562 120,290
Satışlar 2,324,727 1,024,617
Öz Serm. 18,928,271 19,924,386
Esas Faal.Karı -480,100 -404,334
Top.Finansal Borç 2,606,247 2,688,271
kardeşim murat ..hadi uçtu uçtu dogusan kaç uçtu....:) daha yeni başlıyor yaşasın kalkınmadakı 130300000 lot
mozdogan41
16-12-2005, 12:08
artik alinabilir direncini gecti
offfspring
16-12-2005, 14:38
hangi direnç arkadaşlar ne direnci.o sizin direnç dediğiniz ekvator çizgisi.istedikleri an 5 seneki desteğinin altına çekerler.isterlerse baraj kursan durduramaz.bu işlem hacmiyle dirençmi kırılır tabi varsa.sevgili ale joe tahtayı çizermisin.işler yolunda arkadaşlar 12 liradan aşağı satmam.herkes malını korusun.malı olanı allah korusun.
hangi direnç arkadaşlar ne direnci.o sizin direnç dediğiniz ekvator çizgisi.istedikleri an 5 seneki desteğinin altına çekerler.isterlerse baraj kursan durduramaz.bu işlem hacmiyle dirençmi kırılır tabi varsa.sevgili ale joe tahtayı çizermisin.işler yolunda arkadaşlar 12 liradan aşağı satmam.herkes malını korusun.malı olanı allah korusun.
Doğub.Yatırımcıları gözünüz aydın sıkıntılar geride kaldı.Sayın offfspring
Tabii direnç falan dinlemeyecek.Baksana arkadaşımız 2.32 kademesinden tek
kalemde 10.000 lot alım yaptı.Bu işlemlerin devamı gelirse yolculuk zirveye.:tamam:
mozdogan41
16-12-2005, 16:37
2.28 i gecmesi olumlu piyasa geri gelmedigi muddetce ilk etapta 3.60 kadar gider
arkadaşım olay başlamıştır..ve artık geri dönüş yokkk...ne piyasası ne gerisi..piyasa giderken gittimi bu kagıtta piyasa gelirken gelsin...arkaşlar farkındaysanız yedire yedire gidiyorlar buda çok önemli malları yedirmiyorlar kademeleri yediriyorlar bilgilerinize...sayın offfff.yada kardeşim off sana gidecek dedim ama o kadarda demedim ..bunu megesmi sandınn.megesi kaçırdık ama bunu inşallah kaçırmayacagız..fazla ötme ..mallarını satarım yoksa..susalımda ...uçalım
arkadaşım olay başlamıştır..ve artık geri dönüş yokkk...ne piyasası ne gerisi..piyasa giderken gittimi bu kagıtta piyasa gelirken gelsin...arkaşlar farkındaysanız yedire yedire gidiyorlar buda çok önemli malları yedirmiyorlar kademeleri yediriyorlar bilgilerinize...sayın offfff.yada kardeşim off sana gidecek dedim ama o kadarda demedim ..bunu megesmi sandınn.megesi kaçırdık ama bunu inşallah kaçırmayacagız..fazla ötme ..mallarını satarım yoksa..susalımda ...uçalım
Sayın arkadaşım.Senedin kademelerini dantel işler gibi işliyorlar.Bu demektir ki
Sağlam çıkıyor.Spek geçmişten ders almışa benziyor.:gulen:
arkadaşım..aslında bu tür kagıtlarda teknik falan olmaz..ama bu çıkışta adamlar teknigide kullanıyorlar..bana göre bunun tek nedeni teknikçilerin ellerindekini malı almak..bence ondada başarılı oluyorlar..bu kagıt geçen seferki gibi tepki çıkışı yapmıyor...farkındaysan alt kademelere mal vermiyorlar bunun nedenide ellerindeki malı kaptırmamak..böyle çıkması bizim açımızdan daha iyi...bana öyle geliyorki..bu çıkıs gözaltı pazarından çıktıgındaki yapması gereken çıkışın rotar yapmışı oloacak gibi...ben bile artık elimdeki malı satıp aşagıdan yerine koymayı deneyemiyorum.çünkü koyamıyacagımı biliyorum....sadece seyrediyorum ..çünkü artık bu kagıtta eskisi gibi boş yükselişler yaşanmayacak..kalıcı olmasını bekliyorumm..2 hafta içindede 3 liralarda görürüzzz..ama hedefin orası olmadıgı çok açık..herkese selamlar
offfspring
17-12-2005, 14:21
evet arkadaşlar genede 12bin diyorum.ama joe malımı nerede satar bilemem.teknik yorumları boşverelim çünkü gerçekten bu site spek için iyi bir pazar bende derimki susalım uçalım.önem arz edecek duyumlar yada yorumları özelden yada msn den atabilirsek daha faydalı olur.hedefffffffffff 12000 unutmayın.2006 yılına girerken küçük bir hesap 2*6:12 ama ben 11200 den veririm.....
kardeşim öyle al satlarla para kazanamazsın alacaksın seyredeceksin..hadi bendende sana bir lot promosyon hediyesi olsun....adamlar bu tahtayı gerçekten uçuracaklarda .aradıkları malları bulamıyorlar..aşagıyada vermek istemiyorlar bekleyip görecegiz..bu seferde kandilerine 2.37 2.38 i yeni direnç olarak göstermeye çalışıyorlar ama dedigim gibi sadece göstermelik..aslında çaktırmadan kagıdı yukarı taşıyorlar ve kimse göremiyor..bir yerde kopacak ama nerde ben daha israrlıyım yılbaşından önce 3 liraları göreceginden...aslında bu hareket bana megesi hatırlatıyor ama onun kadar olacakmı bilemiyorum..tahta gerçekten o eski günlerinden çok farklı eskiden olsaydı en ufak bir harekette tavan tavan gider. dönüştede dip dip inerdi..buda bana tahtanın el degiştirdigini gösteriyor.el degiştirdigine göre bu adamlar bu kagıttan muhakkak ekmek yemek isteyecekler ve tahtayı yukarlara götüreceklerdir....aslında bu tahtaya hiç yorum yapmasam daha iyi ama ne olacak sadece ben ve kardeşim offf varız gün gelir buralar dolar..buralar doldugunda bana da buralardan kaçmak düşer..açarım sadece yorumları okurum....senelerdir yaptıgım gibii....hadi bakalım dogusan 2. seans 2.50 lire yönel.biliyorum yerinde zor duruyorsun ama artık buralardan topluyacagın mal kalmadı piyasada birazda 2. 50 lerden topla ..herkese bol kazançlar..kardeşim 2. seans eseme dikkat et elinde patlamasınnn
işin mallarını bender alıyor ona göre al gülüm ver gülüm......aldım verdim ben seni yendim
tahta el degiştirdigi gibi yorumcularda el degiştirdi galiba hadiyin bye bye
dediğin doğru bu tahtada kim artık ne yapmak istiyor belli değil... sahpleri de el değiştiryor gibi gözüküyor ama ben pek öyle zannnetmiyorum. hisseye ilgiyi çekmeye çalısıyorlar.... teknik olarak ta al verdirip insanları bu yönde tepkisini çekmek zor olmasa gerek... bu tahtanın sahiplerinin değişip değişmedeği bilinmez ama yorumcuları kesinlikle tahtayı sahipsiz bıraktı.. kimler mi... Muhabbet,krokodil,mozdoğan ve petis sese seda yok hadi hayırlısı olsun diyelim...
offfspring
20-12-2005, 14:16
evet ben gene buradayım.bugün promosyonlu bir gündü.joe bey 217 lot alana 1 lot bedava veriyor.kampanya ne kadar sürer bilmem ama bugün 5000 daha çekecem 50 lot bedava helal sana be.senin adın artık bonus joe.şaka bir yana kağıt 12.000 hala ısrarla söylüyorum bı rak ma yın:düsün:
offfspring
20-12-2005, 14:17
evet ben gene buradayım.bugün promosyonlu bir gündü.joe bey 217 lot alana 1 lot bedava veriyor.kampanya ne kadar sürer bilmem ama bugün 5000 daha çekecem 50 lot bedava helal sana be.senin adın artık bonus joe.şaka bir yana kağıt 12.000 hala ısrarla söylüyorum bı rak ma yın:düsün:
arkadaşım adamlar teknikte al vermiyorlar..teknigi kullanıp teknikçilerin ellerindeki malı topluyorlar..bunuda güzel yapıyorlar..ben bu gün bir kez daha anladımm..o söyledigin arkadaşlar gelecek ama 3 liradan sonra oda mecburen piyasada dogusandan güzel kagıt kalmadıgından hadi keyifli seanslar
offfspring
20-12-2005, 18:25
bir daha bu kağıdı 2.35-2.37 aralığından alıp.2.30 lardan satarsam intihar ederim....ters optimal davranıyorum...borunun tersinden girip düzünden çıkyorum...bana ayıp
2.37-2.38 dediğiniz gibi direnc gösterilmekte lakin 2.42 kapattıktan sonra 3 tavana hazırlıklı olun:gulen: :gulen: :gulen:
offfspring
20-12-2005, 20:58
yarında yukarı 2.38 den geri döner ama bir daha 2.38 görsün son görüşü olur.go oyununu bilirmisiniz japonların ata oyunu.tam bir go oynuyoruz.ama 2.38 yukarısı gooooooooo hemde ne gooooooo.herkese bol şans.tuzağa düşmeyin derim.esems ve mteks iyi yaparsa yarın tekrar dönerim.koçlarım onlar benim.....joe kardeş hareketleri benden erken yapma insan bi haber verir.2dir zirveden bana mı gömüyon malları yoksa anlamadım
kardeşim bu kagıda güvenmezsem bugün çıtırdan bi 400 500 kagıt almiştim sen git 30 kademesini kaldır ondan sonra 38 e kadar adamlar götürsün ve 10 dk.da satma ..bazen düşünüyorumda ben ihtiyarladım mıda ne ..eskiden olsa hemde dogusan gibi kagıtta ..oooo sana degil babana bile dogusan döşerdim kardeşim offfff... geçen hafta 27 i direnç gösteriyorlardı bu haftada 38 ii haftaya 2. 80 niye olmasın..yarında gözüm üstünde borucum benim
DOGUB - DOGUSAN
Aracı Kurum Dağılımı - [21.12.2005]
Net Lot: 56,602 T. Lot: 111,706 Net/Toplam: %50.67 Net(5): 4,096 %7.24
Alıcılar
İlk 5
Net Lot: 44483
Yüzde: 78.59
Maliyet: 2.323
Satıcılar
İlk 5
Net Lot: -40387
Yüzde: 71.35
Maliyet: 2.324
Alan Net Lot % Maliyet
CENSA MENKUL 21237 37.5 2.314107
GLOBAL MENKUL 8450 14.9 2.326805
SEKER YATIRIM 5831 10.3 2.351555
HSBC YATIRIM 5000 8.8 2.33
OYAK YATIRIM 3965 7 2.314956
DIGER 12119 21.4 0
Satan Net Lot % Maliyet
AYBORSA MEN. 11000 19.4 2.328182
VAKIF YAT. 9680 17.1 2.33
EURO YATIRIM 7576 13.4 2.32066
IS YATIRIM 6656 11.8 2.318105
YATIRIM FINANSM 5475 9.7 2.31895
DIGER 16215 28.6 0
:tamam:
ögleden sonra 2.38 i gecip 2.38 veya üstü kapanış yaparsak büyük ihtimal kemerlerinizi baglayın ucusa geçiyoruz haydi hayırlısı:gulen: :gulen: :gulen: :gulen: :gulen: :gulen: :gulen: :gulen: :gulen: :gulen: :gulen: :gulen: :gulen:
Böyle giderse daha çok bekleriz biz.Bizim bilmediğimiz konular var bu senetle
İlgili,hemde çok önemli,yakında kokusu çıkar fakat o zamana senet 1.94 e geri
İner.Bu adamlar çok kurnaz,bir sermaye artırımı oyunuyla senedi bu seviyeye
Getirdiler çaktırmadan kucağa mal veriyorlar.Bizde bakıyoruz.Geçmiş olsun.
kimse kimseye mal vermiyor sadece bezdiriyorlar ne sermaye attırımından bahsediyorsun oo sadece piyasaya mal sokmaktı ..3 gündür aynı hareketi yapıyorlar ..yakında yapmayacaklar ..böyle malmı boşaltılır hemde bu seviyelerden ..al gülüm ver gülüm yapıyorlar..budunde degişik aracı kurumlardan işlem yaptılar...29 ü destek 37 leri direnç yaptılar tabiki göstermelikk..bugünkü mal devri degildiyde neydi sabah 5 bin lotla 37 ye kadar4 kaldırdılar ..sonra 31 kademesine 50 bin lot verdiler.. normalde o 50 bin lotla bu tahta 3 gün dip olurdu yarın obürgün kokusu çıkar o 50 bin lotların...mal aktarımı var
kimse kimseye mal vermiyor sadece bezdiriyorlar ne sermaye attırımından bahsediyorsun oo sadece piyasaya mal sokmaktı ..3 gündür aynı hareketi yapıyorlar ..yakında yapmayacaklar ..böyle malmı boşaltılır hemde bu seviyelerden ..al gülüm ver gülüm yapıyorlar..budunde degişik aracı kurumlardan işlem yaptılar...29 ü destek 37 leri direnç yaptılar tabiki göstermelikk..bugünkü mal devri degildiyde neydi sabah 5 bin lotla 37 ye kadar4 kaldırdılar ..sonra 31 kademesine 50 bin lot verdiler.. normalde o 50 bin lotla bu tahta 3 gün dip olurdu yarın obürgün kokusu çıkar o 50 bin lotların...mal aktarımı var
Dostum istersen bir araştır,iş bankasındaki hisseler satılmaya başladı.
Yanlış değilse üç günde 620.000 lot dan 552.000 lot a inmiş.
Aslında bizde kabahat.Doğu Anadoluda kurulmuş halka açık bir şirket diye
Hissesini alıp destek olmaya çalışıyoruz.Üç kağıtçılıktan,kepazelikten rezillikten
Başka hiç bir şey yok.Biz bulaştık yandık başkası yanmasın.
arkadşlar niye böyle eften püften konusuyorsunuz
50000 lot bender den öner ve censa ya gecerken piyasadanda 4816 lot mal cekildi kafanızı yormayın
yanmaz gerci senin yandığınıda duşunmuyorum...bırak komplo teorilerini...saygılarrr.
yanmaz gerci senin yandığınıda duşunmuyorum...bırak komplo teorilerini...saygılarrr.
haklısın kardesim böyle ayak oyunlarına gelmeyiz beklentisi yoksa malı bırakır gider:gulen: :gulen: :gulen: :gulen:
offfspring
21-12-2005, 23:47
ali5353 sen kardeş bence bu işi bırak olurmu.spek gibi düşünmeyi öğrenince dön bence.yoksa üzülürsün.iş bankasındaki mallar azalmışta nereye gitmiş senetleri yakmışlarmı yani.... bence senin araştırmaya ihtiyacın var.herkese bol şans.2.50 lerden konuştuğumuz zaman bu msj ın sana aynen geri göndereceğim.olmazsa sen bana gönder tekrar.ok.
arkadaşlar o işteki mallar bendere gitti..benderde elindeki malları censaya ve başka aracı kurumlara yolladı..yahu adam bu seviyede kime mal verecek..bugunlerde farkındaysanız kademeleri öyle bir doldurdularki..şimdiye kadar hiç olmadıgı gibi..adamlar diyor ki malı olan versinn.biz alırızzz..29 kademesinde bile 25 bin lot alış yazmışlardı....arkadaşım bu saatten sonra bu kagıttan çıkılmaz varsın 1.94 olsun olmadımı bekleriz elleri mahkum bende varsa 5 --6 bin adamda var 500,,,600 binn yahu ben beklerim sen ver afdamlara bak yarın sabah 2.30 ün üstünde açar..buyur yarın ver ve burada açıkla verdim diye ...ben sahip çıkıyorum tahtama..ve burdayım ..........zederom arkadaşım yanlışın var o 4816 lot mal piyasaya verildi..ama önemi yok onun
102 Dogub 87,884 2.307 85.7 -83,068 2.318 -81.0 4,816 4.7 14,673 -19,489
Oner Menkul 40,000 2.302 39.0 Bender Menkul -50,000 2.315 -48.8 0
Censa Menkul 29,571 2.314 28.8 Ayborsa Men. -11,000 2.328 -10.7 0
Baskent Menkul 10,000 2.310 9.8 Vakif Yat. -9,802 2.330 -9.6 0
Oyak Yatirim 4,313 2.314 4.2 Euro Yatirim -7,076 2.322 -6.9 0
Tacirler Men. 4,000 2.290 3.9 Is Yatirim -5,190 2.309 -5.1 0
Diger 14,673 14.3 Diger -19,489 -19.0 0.0
ali5353 sen kardeş bence bu işi bırak olurmu.spek gibi düşünmeyi öğrenince dön bence.yoksa üzülürsün.iş bankasındaki mallar azalmışta nereye gitmiş senetleri yakmışlarmı yani.... bence senin araştırmaya ihtiyacın var.herkese bol şans.2.50 lerden konuştuğumuz zaman bu msj ın sana aynen geri göndereceğim.olmazsa sen bana gönder tekrar.ok.
Dostum ben araştırmadan konuşmam.Ben borsada yeni değilim aslında bu
Sitede de pek yeni sayılmam fakat, zamanım olmadığı için yazmıyorum.
Dostum bu hissedeki güçlü spek malı devretti.Yeni girenlerin maddi gücünü
Bilmiyorum. İş bankasındaki mallar üç günde 620.000 lot dan 552.000 lot a indi
İş malı vermeye devam ederse ne olacak? Spek satışları karşılayabilecekmi?
Ayrıca kallkınmadaki 1.303.263 lot ne olacak? Yorumlarsanız sevinirim.
açıklayayım iş malı kimseye vermiyor ..bir cebinden alıyor o teki cebine koyuyor..böyle yapmazsa senin gibi düşünenlerin malını nasıl alacak elinden..sen öyle birşey istiyorsunki..sana göre adam çıkıp ben bu malı topluyorum sakın satmayın mı diyecek..sen merak etme kalkınma o mala elini sürmez ..ayrıcana korkma hiçbir spek böyle ufak kagıtlarda patronla anlaşmadan işlem yapamaz...yanı anlayacagın s.............i eşşegi okşamaz......
arkadaşlar o işteki mallar bendere gitti..benderde elindeki malları censaya ve başka aracı kurumlara yolladı..yahu adam bu seviyede kime mal verecek..bugunlerde farkındaysanız kademeleri öyle bir doldurdularki..şimdiye kadar hiç olmadıgı gibi..adamlar diyor ki malı olan versinn.biz alırızzz..29 kademesinde bile 25 bin lot alış yazmışlardı....arkadaşım bu saatten sonra bu kagıttan çıkılmaz varsın 1.94 olsun olmadımı bekleriz elleri mahkum bende varsa 5 --6 bin adamda var 500,,,600 binn yahu ben beklerim sen ver afdamlara bak yarın sabah 2.30 ün üstünde açar..buyur yarın ver ve burada açıkla verdim diye ...ben sahip çıkıyorum tahtama..ve burdayım ..........zederom arkadaşım yanlışın var o 4816 lot mal piyasaya verildi..ama önemi yok onun
ALAN JOE ARKADAŞIM 4816 LOT PİYASAYAMI YOKSA EN İYİ alıcı İ 5 ARACI KURUMAMI verildi ögrenirsem memnun olacagım
Sayın arkadaşlar. İş bankasının hesabından 7.861 lot senet daha satıldı.
İş bankasının elinde kalan senet miktarı 544.658 lot.İZLEYİN.
offfspring
22-12-2005, 14:11
Sevgİlİ Alİ5353 Ben Senİ Anlamadim.bu Kadar Korkuyorsan Birak Çik Tahtadan Ya. İŞbankasinin Muhasebecİsİmİsİn Spek Adamimisin.Şurada Bu Satti Falan DİyeceĞİne Dİrekt Olarak Ne İstedİĞİnİ Yazsana.senİn Takİp EttİĞİn İsbankasi İse Burada Herkesİn GÜvendİĞİ Kendİne GÖre AraŞtirma YapyiĞi Bİr Kaynak Var Ve SÖylemek Zorunda DeĞİl.uyarilarin İÇİn TeŞekkÜr Ederİz..... Ama Kulak AsmadiĞimida Bİldİreyİm.ÇÜnkÜ Gereksİz....
DedİĞİm Gİbİ EĞer Hala Tedİrgİnsen Çik Tahtadan Sende Rahatla Bİzde....yahu...
bırak da rahat hareket edelim her virajda önüme cıkıpta iş bankası bu kadar sattı bu kadar kaldı ibaresini bırak
Sayın arkadaşlar. İş bankasının hesabından 7.861 lot senet daha satıldı.
İş bankasının elinde kalan senet miktarı 544.658 lot.İZLEYİN.
arkadasım senin gercekten işin yok herhalde catlasanda patlasan da bukagıdı almaya devam ediyorum ve seninle cok yakın zamanda buradan görüsecegiz el mi yaman beymi seker yatırımdan 3058 lot daha aldım ne mutlu bana :gulen: :gulen: :gulen: :gulen: :gulen: :gulen: :gulen: :tamam:
insallah ögleden sonrada 2.31 den diger alışlarım gelir haftayada görüşürüz sen satıcıysan 2.31 den tahtada alıcıyım unutma
bende alıcıyım hemde iş bankasından alıcıyım...ya merak ediyorum ali5353 kardeşimiz bize satırmayamı çalışıyo kağıtları yahuuu .ben satmıyorum haberin olsun
bende alıcıyım hemde iş bankasından alıcıyım...ya merak ediyorum ali5353 kardeşimiz bize satırmayamı çalışıyo kağıtları yahuuu .ben satmıyorum haberin olsun
Değerli hemşerim. Ben satıcı değilim alıcıyım.Satacak olan varsa satsın alalım.
Ben kimseye senet sat demedim.Sözlerim yanlış anlaşılıyor.
Daha önce alan'da ki 200.000 lotun takasa dönmesini ve sermaye artırımını ile satılması düşünülen
447.000 YTL. Tutarındaki senetleri v.s
Bahane ederek senedi 2.82 den 1.94 e indirmedilermi? o zaman.
Şimdi beni tenkit eden arkadaşlardan hangisi küçük yatırımcıyı uyardı?
Ben başkaları gibi elimdeki kötü senedi övüp küçük yatırımcıya pazarlamıyorum.
Elimde senet olmasına rağmen herhangi bir kötü ihtimale karşı uyarı görevimi Yapıyorum.Beni tenkit eden arkadaşlarıma saygılarımı sunuyorum.:tamam:
Ayborsa bu gün 90.443 lot doğub almış. :gulen:
yanlısın var ya mühim degil AYBORSA 39023,DÜNYA 13724,ÖNER 11974,YAPI KREDİ 9928,TAKSİM 5490 lot almış olup
pazartesi de 2.38'i kırıyoruz hayırlısıyla
DOĞUSAN'cılara BOL KAZANÇLAR DİLEĞİ İLE iyi hafta sonları temenni ederim
muhabbet
24-12-2005, 02:37
işbankasının elindeki senetler bittiğinde senet yukarıya patlar bana kalırsa.
Bu senette artık ne olacaksa olsun der hale geldim. bu kadar da 2300-2370 arası malı nerden buluyorlar anlamıs değilim ..
acaba arada birilerine hisse mi iteliyorlar diye de düşünmemek elde değil..
sonunun hayır etsin diyelim...
merak etmeyin kendisi 2.39 u kırdırıp ralli yapacaklar kesinlikle inancım sonsuz öncedende yazdım topla+topla+topla
kendi şahsi görüşümdür
Arkadaşlar ya bu spek salak ya da ben.Ne zaman aşağı mal basmaya kalksa
Adamın epeyce bir malını kapıyorum. Fakat bu durumun sonunu ben de merak
Etmeye başladım.Ya adam mal kaptırıyorum diye fiyatı yukarı çekecek veya
Malı tümden boşaltacak altında kalacağız.:düsün:
metro ve dünya bugün iş başında
arkadaşlar .malınıza dokunmayın ..farkındasınızdır bu aralar işlem hacmi epey arttı ben kendi açımdan söylüyorum .ben bu kagıdı takıp ettigimden beri böyle görmemiştim.eskiden günlük işlem hacmi artar..ondan sonra yatışa geçerdi..5 bin lotunu satmak istesen 3 kademeye gönmen gerekirdi..5 bin lot alsan 3 kademe kalkardı..ne olduda bu kagıtta bu kadar işlem hacmi arttı..adamlar mal satmıyorlar ..alım satım farkına baktıgımızda günlerdir alıcı tarafı agır basıyor ..buda mal toplandıgını işaret ediyor..aslında bu 2.37 2.38 direnci .direnç degil ama ne yapsınlar bekliyorlar..bu hafta piyasada o kadar hareket eden küçük kagıt varki..dogusanla ugrasmıyorlar..tahminimce piyasa biraz sakinlessin ondan sonra yukarı....herkese bol kazançlar
alıcı satıcı
dünya 42264 lot 2.3469 maliyet iş yatırım 21387 2.349
taksim 8976 lot 2.36 maliyet öner 11974 2.2335
global 5160 lot 2.356 maliyet hsbc 5090 2.35
diger 8450 diger 20762
görüyorsunuzki ucusa az kaldı kemerleri baglayın uyarmadı demeyin:gulen: :gulen: :gulen:
bir yerde okumustum. bir hisse işlem hacmi yaklaşık %/50 artığı halde 1-2 hafta içinde yükselmiyorsa düşmeye mahkumdur..
sanırım doğusan bu yolda emin adımlarla ilerliyor...
Ne olacak bu senedin sonu.Acaba bir bilen varmı.
:confused:
sartar2000
28-12-2005, 07:14
Potasniyel var 2.90 hedeflere gelmek icin buralari dip yapti.Hayirlisi..
Ayvazoğlu
28-12-2005, 11:17
küçük yatırımcıyı tam silkelemeden yukarıya çekmeyecekler:a-o:
bu kağıtta küçük yatırımcının sabrını test ediyorlar.. bugun çok sakin ve sessiz işlem görüyor... yorumlarınız nelerdir ..:(
işlem azaldı forumda bile havası söndü...
bakalım belki de spek amca böyle istiyordur.
http://web.platodata.com.tr/chart/chart2.php?HISSE=DOGUB&PERIYOT=W&ARALIK=NORMAL&ALT_IND=MACD&UST_IND=ENV&OLCEK=LIN&MV_P1=5&MV_P2=22&BAZ=TL&MV_YONTEM=BASIT&TIP=GRAFIK&DIL=XL&rd=856736455705.9949
http://web.platodata.com.tr/chart/chart2.php?HISSE=DOGUB&PERIYOT=D&ARALIK=NORMAL&ALT_IND=MACD&UST_IND=ENV&OLCEK=LIN&MV_P1=5&MV_P2=22&BAZ=TL&MV_YONTEM=BASIT&TIP=GRAFIK&DIL=XL&rd=117322150798.12164
http://app1.denizyatirim.com/gifs/hisseler/DOGUBE.gif
DOĞUB GÜNLÜK GRAFİK.
DOGUB - 29/12/2005
KURUM TAKAS POZISYON POZISYON % GÜNLÜK LOT MALIYET
MALIYET TAKAS POZISYON POZISYON % GÜNLÜK LOT MALIYET POZISYON DEGISIM
KMD 1304263 1303263 38.43 -1100 2.315454 0 0 0.00 0 0 1303263
TIB 490724 490724 14.47 0 0 0 0 0.00 0 0 490724
AYB 193331 171498 5.06 -15783 2.330648 0 0 0.00 0 0 171498
SKY 188368 197950 5.84 6000 2.335408 0 0 0.00 0 0 197950
DUN 77404 129537 3.82 44073 2.333724 0 0 0.00 0 0 129537
CSA 71250 70143 2.07 -5747 2.362205 0 0 0.00 0 0 70143
AKM 70933 67363 1.99 -2170 2.329493 0 0 0.00 0 0 67363
BSK 70010 70010 2.06 0 0 0 0 0.00 0 0 70010
DZY 67376 52201 1.54 -11785 2.331392 0 0 0.00 0 0 52201
OYA 63104 64954 1.92 -580 2.314138 0 0 0.00 0 0 64954
GRM 54315 54314 1.60 -601 2.324992 0 0 0.00 0 0 54314
TKY 44500 44500 1.31 0 0 0 0 0.00 0 0 44500
INY 43637 44637 1.32 0 0 0 0 0.00 0 0 44637
DSY 36699 44259 1.31 9655 2.339482 0 0 0.00 0 0 44259
FNY 34935 38934 1.15 6006 2.337514 0 0 0.00 0 0 38934
Her yer karanlık.Alavere dalavere yine bizim mehmet nöbete...Bitmez bu nöbet...
sartar2000
31-12-2005, 08:46
2006 da cok seyler olabilir.kamu hissesi sayilir.her sey olabilir.Bence 3.00 ytl bile hikaye..
Değerli arkadaşlarım.Yeni yılınız kutlu olsun.2006 sizlerin yılı olsun.:gulen:
... Doğusana yılbasında kırmızı giydirdim dilerim uğurlu gelir..
ne demişler seneye nasıl girersen öyle devam edersin.
gün sonu çok önemli
[QUOTE=balıkcı]... Doğusana yılbasında kırmızı giydirdim dilerim uğurlu gelir..
ne demişler seneye nasıl girersen öyle devam edersin.
gün sonu çok önemli
[/QUOTEDOGUSAN BORU`NUN DISTRIBUTORU TOKI`YE 1.39 MILYON YTL TUTARINDA TOPLU KIREMIT
SATISI YAPTI.
SIRKETTEN IMKB`YE YAPILAN ACIKLAMA SOYLE.
DOGUSAN BORU SANAYII VE TICARET A.S.`NDEN GELEN YAZI:
DISTRIBUTOR FIRMAMIZ 2005 YILI SONU ITIBARIYLE TOPLU KONUT IDARESINDE ALMIS
OLDUGU IHALE ILE SIRKETIMIZDEN 2.443.000 ADET 1.396.353 YTL TOPLU KIREMIT
SATISI YAPILMIS OLUP FATURASI DISTRIBUTOR FIRMAYA 31.12.2005 TARIHI ITIBLARIYLE
KESILMISTIR.
-MATRIKS-
muhabbet
02-01-2006, 20:46
ooff of.. devamı gelecek mi. pastaya bakmam laızm
esparanca_
02-01-2006, 21:18
Kalkınmadaki 1 300 000 Lot nasıl olduda 3 300 000 Lota çıktı...Bu mallar kimin...Tahtanın %60 ını oluşturuyor...Bugün ki çıkışın yarın düşebileceğini düşünüyorum gelen haberle hareket etti gibi geldi bana...İnşallah yanılırım...Aslında çok süründü bu kagıt hareket yapması gerekir diye düşünüyorum takdir spekülatörün tabii ki..
Kalkınmadaki 1 300 000 Lot nasıl olduda 3 300 000 Lota çıktı...Bu mallar kimin...Tahtanın %60 ını oluşturuyor...Bugün ki çıkışın yarın düşebileceğini düşünüyorum gelen haberle hareket etti gibi geldi bana...İnşallah yanılırım...Aslında çok süründü bu kagıt hareket yapması gerekir diye düşünüyorum takdir spekülatörün tabii ki..
Değerli arkadaşım.O bilgi yanlış.Bu senedin toplam lotu 3.200.000 civarı.:hmm:
DOĞUB GÜNLÜK GRAFİK.:gulen:
http://app1.denizyatirim.com/gifs/hisseler/DOGUBE.gif:tamam:
BORSAHİSSE
03-01-2006, 00:11
Bugün ki çıkışın yarın düşebileceğini düşünüyorum gelen haberle hareket etti gibi geldi bana.....
bende öle düşünüyorumm.....
tekrar 2400 lere doğruuu bi hareketolacak sanırım....
offfspring
03-01-2006, 00:48
arkadaşlar bilgi tamamı ile doğru.kalkınma 2milyon lot daha yükseldi.yoksa o 1303 lot dişimiydi , doğurdumu.2303 oldu.bir kez ama son kez daha basarlar tahtaya 2.35 gibi falan daha aşağıda sarkabilir.ama dediğim gibi son kez.sonra 12binh........
bende öle düşünüyorumm.....
tekrar 2400 lere doğruuu bi hareketolacak sanırım....
2400 ü cok zor görürsünüz piyasa bozulmadıkca cünkü dogusan 12 aylık ta kesinlikle kar acıklayacak benden söylemesi önceden dogusan hakkında yazdıklarıma bakarsanız tam bir dogusancıyım ve hisse yakın takibimde daha hareket yeni başlıyor bu günkü rakamı unutmayın derim
yukarıda belirttiklerim sahsi görüsümdür:gulen: :gulen:
Bu topikte bazı arkadaşlarımız hiç bir şey bilmeden, desteksiz atıyorlar...
Ben bu sabah elimdeki doğubların hepsini 2.55 den sattım 2.44 den geri aldım...
Artık bundan sonra böyle...Birazda spek efendi sinir olsun.:gulen:
esparanca_
03-01-2006, 18:06
Td 21 dogub un takasına bakarsan 3300 milyon lotu görrsün sen biçim senet izliyorsun...Ben bunu söylediysem birşeylere bakarak söyledim. Piyasadaki senetin %60 kalkınmada herkesin bilgisi olsun...
offfspring
03-01-2006, 19:10
zaten öyle gene çaktırmadan 2milyon arzetmişler.2.35 den alacağım daha yukarıdan olmaz.bu kağıdı gözaltı pazarından biz çıkarttık.gözlerinin içinede sokmasını biliriz.sadece sabır.bazı arkadaşlar şu takas azaltıyo durum kötü diyordu bakıyorum ses seda yok.
kardeşim offf merhabaa sen yazabiliyorsan bende yazayımmm....sadece yazayımm.. çünkü moralım çok bozuk sen anlarsınn
BORSAHİSSE
03-01-2006, 20:30
2400 ü cok zor görürsünüz piyasa bozulmadıkca cünkü dogusan 12 aylık ta kesinlikle kar acıklayacak benden söylemesi önceden dogusan hakkında yazdıklarıma bakarsanız tam bir dogusancıyım ve hisse yakın takibimde daha hareket yeni başlıyor bu günkü rakamı unutmayın derim
yukarıda belirttiklerim sahsi görüsümdür:gulen: :gulen:
maaleseff gördükkkkk ama bende bu kağıdın yerininin burası olmadığı kanatindeyim ama zamanı var dahaa...:tamam:
BORSAHİSSE
03-01-2006, 20:31
sayın esparace kesinlikle haklısnızzz bende bunu demek istedimmm ama yanlış anlaşıldıkk maalesefff ..zatennn senet köyüde olsa iyi derseniz sizden iyisi yok kötü bile gitse iyi demelisiniz yoksa tepki alırsınızzz...:tamam:
offfspring
03-01-2006, 23:40
bu 3300 lot güzel şeyler hatırlatıyor bana. mesela bayramdan sonra 3300 faln gibi yanılıyormuyum.hatalı yorum yapıyorsam lütfen ara 0532...........
Td 21 dogub un takasına bakarsan 3300 milyon lotu görrsün sen biçim senet izliyorsun...Ben bunu söylediysem birşeylere bakarak söyledim. Piyasadaki senetin %60 kalkınmada herkesin bilgisi olsun...
Değerli arkadaşım yukarıdaki yazımda ben kesinlikle seni kastetmedim.
Bazı arkadaşlarımız çok fazla umut pompalıyorlar.O yazıyı onun için yazdım.
Takas meselesine gelince o takası bende gördüm fakat bir yanlışlık sonucu
Zannettim.Başka türlü bir mana veremedim.Maaşallah adamların her yerinden
Hisse fışkırıyor, yakında 10 milyon lota çıkarsa hiç şaşmam.:düsün:
***DOGUB***
Genel Bilgiler
Piyasa Değeri
(YTL) 27,263,013
Sermaye (YTL) 11,173,366
Dolaşımdaki Hisse Sayısı 3,463,743
Takas Saklama Oranı 31.00
:düsün:
Şirket Künyesi
İMKB Kodu DOGUB
Kuruluş Tarihi 15.05.1974
Genel Merkez Erzincan
Telefon (446) - 214 23 44 - 214 61 99 - 236 23 84 / 85
Fax (446) - 214 93 95
Faaliyet Alanı Asbestli çimento, boru ve eklentileri ile renkli beton kiremit mahya ve renkli beton yer-duvar karo üretimi
Pers. Sayısı 70
İşçi Sen. Kristal İş Sendikası
İşveren Sen.
esparanca_
04-01-2006, 00:44
Bu 3 milyon mal kimin? Devletin mi..Bunlar piyasada işlem görürmü..Alınır satılırmı? Olur ya bazı mallar takas da gözükür ama işlemlerde dokunulmaz böyle tip mallardan mı bu 3 milyon lot..Yarın bir gün kagıt iyice yükselirse bunlar boşaltılırmı yoksa dokunulmaz mı???
***DOĞUB***Yıllık grafik.
http://www.bigpara.com/graph/2006010417385493_1.gif
hisse yine yavaş yavaş kendine bu sevilerde yer ediniyor gibi.
bir gün hisse alan aracı kurum bir kaç gün içinde devrediyor..
başkent,şeker,ayborsa,censa gibi ...
yanılıyormuyum bu durum hakkında yorumlar varmı acaba?
hissenin uyuduğu gibi yorumcuları yandaşları da uyuyor olmalı
BORSAHİSSE
06-01-2006, 18:20
hissenin uyuduğu gibi yorumcuları yandaşları da uyuyor olmalı
acele etme herşeyin zamanı var zamanı gelince bı topicte senlenecekk ama şimdi çoooookkk erken.....
Ayvazoğlu
17-01-2006, 12:50
nerede bu doğusancılar terkedilmiş burası
hisse aşağı yada yukarı sert yönde hareket etmedikçe kimseler gelmez.
borsa böyle yukarı hareket ederken böyle uyuz kağıdı kim ne yapsın( bu hisse bende var ya onun için uyuz)
beklenen gün gelecekse çekilen acılar kutsaldır..
BORSAHİSSE
17-01-2006, 19:06
hele bi 2200 lere glesinnn şimdi almak için erkenn....
Sayın arkadaşlar.Aşağı gelecek diye bekleyenler aldandı sanırım.
Sabah çok iyi takip edin yön yukarı gibi gözüküyor.
http://app1.denizyatirim.com/gifs/hisseler/DOGUBE.gif:tamam:
cihan1952
19-01-2006, 23:11
acele etme herşeyin zamanı var zamanı gelince bı topicte senlenecekk ama şimdi çoooookkk erken.....
Katılıyorum marco ya:tamam:
Hersene bir %100 ü var...
Bu sene de olacak ama erken...
Endekse ters kagıttır...Önce endeks trendin sonlarına geldigi sinyali üretsin bakalım....:rolleyes:
Artık hissede sıcak savaş başlamış durumda malı kime iteleyeceklerini bilmiyorlar..
bakalım kim galib gelecek ..
tahtatnın yeni sahibi kim olacak..
sert çıkış ve ani düşüsler yakında bunu hissediyorum..
Tahtanın %60 bir aracı kuurmda mal toplu..kime kitleyecekler ,kalkınma yatırım mal vermediği sürece sorun yok
Tahtanın %60 bir aracı kuurmda mal toplu..kime kitleyecekler ,kalkınma yatırım mal vermediği sürece sorun yok
onu bende biliyorum zaten büyük bir kısmı iller bankasının elinde. doğusan kamu kağıdı gibi bir sey.
diğer ortada dolaşan sahipsiz malları paylaşıyorlar..
eminim ki eski yasaklı speklerin elinde bile hala doğusan mevcuttur.
ne demişler can çıkar huy çıkmaz = Spek ölür hisseler elinden gene çıkmaz mira bırakır....
:D onu bende biliyorum zaten büyük bir kısmı iller bankasının elinde. doğusan kamu kağıdı gibi bir sey.
diğer ortada dolaşan sahipsiz malları paylaşıyorlar..
eminim ki eski yasaklı speklerin elinde bile hala doğusan mevcuttur.
ne demişler can çıkar huy çıkmaz = Spek ölür hisseler elinden gene çıkmaz mira bırakır....
hem malı iteliyecekler diyorsun hemde sahipsiz malı paylaşıyorlar diyorsun bu iki söylem arasındaki fark bile düşünce yanlışlığını ortaya koyuyor
BORSAHİSSE
28-01-2006, 04:18
hele bi 2200 lere glesinnn şimdi almak için erkenn....
buraları görelim öncee......
Bence 2.20 göstermeyecekler düşecek gibi yapıyorlar.Bir anda götürebilirler.2.20 gelirse sevinirim biraz daha alabilirim o yüzden buyursun gelsin
bugun itibarıyla istemeyerekte olsa doğusandan ayrıldım...
alan arkadaşa hayırlı olsun dilemek isterim:roll:
demek ki basiretsizlik bendeymiş..
arkadaşlar sizden bana tesekkür etmenizi beklerim..
ben sattım ya yolu artık sonuna kadar açılır...
offfspring
01-02-2006, 23:12
balıkçı al 12 bin
KEYFEKEDER
02-02-2006, 01:44
2 gün önce seansta arkadaşım mayk hammer hüseyin; abi sen kelek kağıtları seversin bu huyundan dolayı seni hep garipsemiştim ama sana bir kelek kağıt tiyosu vereyim de sebeplen dedi.
Vere vere doğusanı verdi.
yani bu cümleleri işiteceğime gidip boğazda buz gibi denize girseydim daha iyiydi ama vardır elbet bir hikmeti dedim ve biraz alış yaptım.
Gerçekten bir hikmeti varmıdır?;)
offfspring
02-02-2006, 10:22
arkadaşlar 12 bin demek yolu çok uzun demek.daha önceki yazılarımı okumuşsanız hedefimi belirtmiştim....bol kazançlar
offfspring
02-02-2006, 19:17
EVET 9BİN NEKİ MEGES GİBİ GİDE:a-o: CEK EVELALLAH...........:)
Sayın offfspring ben bu hissenin takasını çok beğendim.Dikkatimi bu yüzden çekti.Sizden bu hisse ile ilgili 12000 hedefini neye istinaden düşündüğünüzü öğrenebilirmiyim?Benim tek bildiğim Doğuser ile olan birleşme ve gözaltı pazarından çıkması iller bankasının ortağı olması.Bu sebebler yeterlimi sizce?
offfspring
03-02-2006, 19:21
ben bu hisseyi 1600lerden aldım 2400 gibi sattım.2700 olduğunda 2350 ye geleceğini yazdım .eski yazılara bakarsanız ve sonra 12bin dedim.hala diyorum.neden sattım çünkü doğub hareketlenene kadar başka bir kağıtta beklentim vardı ve hala var 1 aya kadar dönecem inşallah.burada hepimiz görecez 12000 leri.sebebler ile çok fazla ilgilenmiyorum.sebebsiz giden o kadar çok şirket varki.bunun yanında hikaye.ama saydığınız sebebler yeterli değil
ben bu hisseyi 1600lerden aldım 2400 gibi sattım.2700 olduğunda 2350 ye geleceğini yazdım .eski yazılara bakarsanız ve sonra 12bin dedim.hala diyorum.neden sattım çünkü doğub hareketlenene kadar başka bir kağıtta beklentim vardı ve hala var 1 aya kadar dönecem inşallah.burada hepimiz görecez 12000 leri.sebebler ile çok fazla ilgilenmiyorum.sebebsiz giden o kadar çok şirket varki.bunun yanında hikaye.ama saydığınız sebebler yeterli değil
Paylaşımınız için tşk ederim.Hepimiz çin hayırlı olur inşallah.
KEYFEKEDER
14-02-2006, 10:12
Arkadaşım mayk hammer hüseyin takip edilecek başka kağıt kalmamış gibi kafamı ütülüyor acaba onu dinlesem mi? kararsızım..
BORSAHİSSE
14-02-2006, 18:41
Arkadaşım mayk hammer hüseyin takip edilecek başka kağıt kalmamış gibi kafamı ütülüyor acaba onu dinlesem mi? kararsızım..
sen dinle o arkadaşını sıkışı iyice bakalım neler olacak...:tamam: :tamam:
Bu kağıdı dillendirirseniz forumlarda yazarsanız,mayk hammer gelse bizi kurtaramaz.Size nacizane tevsiyem diğer forumlarda bu hisse ile ilgili başlık açmayınız.
KEYFEKEDER
14-02-2006, 19:19
Bu kağıdı dillendirirseniz forumlarda yazarsanız,mayk hammer gelse bizi kurtaramaz.Size nacizane tevsiyem diğer forumlarda bu hisse ile ilgili başlık açmayınız.
Dediğinizden ben şahsen birşey anlamadım Bugüun de bir miktar alış yaptım ve alırken de arkadaşlarıma; size değil ama hissenetteki arkadaşlara daha çok güveniyorum dedim. yani şimdi kuyruğundan korkan kurdumu oynayacağız? Başımızı kuma gömsek daha mı iyi olur acaba? O ZAMAN BU HİSSENET NİYE VAR? Bırakın bu işleri dillenirse dillensin. Yalan haber yaymamak şartıyla burada herşey serbest olmalı:düsün: ...:cool:
BORSAHİSSE
14-02-2006, 19:22
Dediğinizden ben şahsen birşey anlamadım Bugüun de bir miktar alış yaptım ve alırken de arkadaşlarıma; size değil ama hissenetteki arkadaşlara daha çok güveniyorum dedim. yani şimdi kuyruğundan korkan kurdumu oynayacağız? Başımızı kuma gömsek daha mı iyi olur acaba? O ZAMAN BU HİSSENET NİYE VAR? Bırakın bu işleri dillenirse dillensin. Yalan haber yaymamak şartıyla burada herşey serbest olmalı:düsün: ...:cool:
:tamam: :tamam: :tamam:
yazılıyo diye gitmeyen kağıt varsım gitmesin yaww...
:tamam: :tamam: :tamam:
yazılıyo diye gitmeyen kağıt varsım gitmesin yaww...
Bu kağıdı izliyorsunuz değil mi? gün içi alan kurumların nasıl emir gönderdiğini kağıdı nasıl topladığını görüyorsunuz değilmi?
Ancak görseydiniz ne demek istediğimi anlardınız.Bu işe yıllarımı vermiş bri olarak söylüyorum Dikkate alın bence.
BORSAHİSSE
17-02-2006, 01:49
16.02.2005 - 16.02.2006
No Senet (1) Takas (1) Lot (1) Mily TL. % (2) Takas (2) Lot (2) Mily TL % Lot Fark MTL Fark %
1 KALKINMA YAT. 141 141 0 0,01 3.304.543 3.304.543 9.451 61,29 3.304.402 9.451 5.680.266,00
2 IS BANKASI A.S. 113.315 113.315 134 7,96 308.975 308.975 884 5,73 195.660 750 560,88
3 SEKER YATIRIM 8.374 8.974 11 0,63 223.239 246.489 705 4,57 237.515 694 6.557,26
4 CENSA MENKUL 0 0 0 0,00 275.955 235.073 672 4,36 235.073 672 100,00
5 AYBORSA MEN. 1.434 1.434 2 0,10 131.544 131.544 376 2,44 130.110 375 22.133,40
6 DUNYA MENKUL 6.402 6.402 8 0,45 131.875 129.975 372 2,41 123.573 364 4.820,72
7 AK YATIRIM 61.195 63.211 75 4,44 84.610 87.619 251 1,63 24.408 176 235,96
8 GARANTI YAT. 85.675 87.175 103 6,12 77.165 78.442 224 1,45 -8.733 121 118,09
9 OYAK YATIRIM 31.124 32.113 38 2,26 75.324 72.070 206 1,34 39.957 168 443,95
10 BASKENT MENKUL 40 40 0 0,00 70.010 70.510 202 1,31 70.470 202 427.142,80
11 DENIZ YATIRIM 51.725 55.601 66 3,90 49.500 51.761 148 0,96 -3.840 82 125,63
12 INTER YAT. 3 3 0 0,00 47.387 47.387 136 0,88 47.384 136 3.828.341,00
13 MEKSA YATIRIM 4.917 3.917 5 0,28 47.328 47.328 135 0,88 43.411 131 2.828,52
14 TURKISH YAT. 25.925 26.069 31 1,83 51.108 47.163 135 0,87 21.094 104 338,49
15 YAPI VE KREDI BANKASI A.S. 15.576 15.576 18 1,09 42.777 42.777 122 0,79 27.201 104 565,64
16 FINANS YAT. 28.998 28.697 34 2,02 36.846 37.416 107 0,69 8.719 73 216,01
17 HSBC YATIRIM 12.961 12.961 15 0,91 36.162 34.987 100 0,65 22.026 85 554,26
18 TAKSIM MEN. 500 500 1 0,04 31.910 31.910 91 0,59 31.410 91 15.368,24
19 TACIRLER MEN. 22.968 22.968 27 1,61 23.592 29.492 84 0,55 6.524 57 211,22
20 GEDIK YATIRIM 26.211 25.411 30 1,78 10.156 27.991 80 0,52 2.580 50 166,98
21 ATAONLINE MEN. 46.967 46.990 55 3,30 21.145 23.855 68 0,44 -23.135 13 23,04
22 ECZACIBASI MEN. 23.804 24.281 29 1,71 21.845 23.275 67 0,43 -1.006 38 132,33
takasları artanlar bellii bi kağıtta konuşulnca düşerse hiiiç durmasın düşşün ..
tutan yok zatennnn...
2500 gelsinli allaım bizdee... adamlarım takasına bak onlar almışsa ben 2500 gelince atlar alırım..
censa şeker ayborsa iş abanmışlar tahtaya resmen:tamam:
BORSAHİSSE
17-02-2006, 01:52
Bu kağıdı izliyorsunuz değil mi? gün içi alan kurumların nasıl emir gönderdiğini kağıdı nasıl topladığını görüyorsunuz değilmi?
Ancak görseydiniz ne demek istediğimi anlardınız.Bu işe yıllarımı vermiş bri olarak söylüyorum Dikkate alın bence.
evet yukarıda takaslara bakın sizde birde dillenme ne yaw kim çıkardı çok sacma düşerse düssün yaw ..
hata düşşsünkü herkes alsın ucuzca...
Lan doğub ananı al da git...İmkb.nin dışına hatta cehenneme kadar yolun var...
Yukarıdaki yazı dost bir siteden alıntıdır.:gulen: :gulen: :gulen:
BORSAHİSSE
17-02-2006, 13:30
yaw nere gitsin yeni yükseldi kağıt gözaltından tepki bile vermedi gözaltından çıktıktan sonra...
adamla r calışıyor TOKİiye mal yetiştiremiyor....
yeni yapılanmaya gitttiler ...
ama ben biraz asağıları bekliyorumm gelirse alacam biraz daha gelmezsede
buradan alırız napalım...
gözaltından tepki bile vermedi gözaltından çıktıktan sonra... adamlar calışıyor TOKİiye mal yetiştiremiyor....yeni yapılanmaya gitttiler ...ama ben biraz asağıları bekliyorumm gelirse alacam biraz daha gelmezsede buradan alırız napalım...
alıyon satıyon sen bunu hep yapıyorsun :gulen:
bence sen biraz atıyorsun :düsün: canın sağolsun.. gülü seven dikenine katlanır yırtık paralar itinayla bantlanır..
senin kulak deliktir.. bu toki ile ilgili haberlerin düsmesi yakın mı ...
şimdi teknikçi arkadaşlardan ricam,
06 ocaktan itibaren (2.3lerden) başlattığı hareket yuvarlak tepe / ters çanak mı eğer öyle ise hedef fiyatımız yine 236
yada son iki haftalık süreçte ikili tepe mi yaptı?
aslında lotu az,takası toplu hisselerde teknik analizden çok trend dikkate alınmalı ama .. biz küçükler neden büyük bahnka holding endeks kağıdı almayız da böyle hisseler alırız yaaf :hmm:
son bir soru hisseyi tam olarak incelemiş olan birisine ... ben doğrudan bakmadım ama bu kağıdın dolaşımdaki hissesi 200bin lot civarında olduğunu diğerlerinin fonlarda olduğunu söylerler ne derecede doğru.. bilen varsa bi zahmet söylesin.. format nedeniyle tüm kayıtlı linklerimi kaybettim...:aglayan:
saygılar.. kusur ettiysek affola
BORSAHİSSE
17-02-2006, 19:31
2,84 kırdık :gulen: yön aşağıı bizede gün doğdu almak içinnnnn:tamam:
Sevgİlİ Alİ5353 Ben Senİ Anlamadim.bu Kadar Korkuyorsan Birak Çik Tahtadan Ya. İŞbankasinin Muhasebecİsİmİsİn Spek Adamimisin.Şurada Bu Satti Falan DİyeceĞİne Dİrekt Olarak Ne İstedİĞİnİ Yazsana.senİn Takİp EttİĞİn İsbankasi İse Burada Herkesİn GÜvendİĞİ Kendİne GÖre AraŞtirma YapyiĞi Bİr Kaynak Var Ve SÖylemek Zorunda DeĞİl.uyarilarin İÇİn TeŞekkÜr Ederİz..... Ama Kulak AsmadiĞimida Bİldİreyİm.ÇÜnkÜ Gereksİz....
DedİĞİm Gİbİ EĞer Hala Tedİrgİnsen Çik Tahtadan Sende Rahatla Bİzde....yahu...
Sayın offfspring çok bilmişlik tasalıyordunuz. Al işte durum ortada...
Aylardır senin gibi arkadaşlar küçük yatırımcıyı yanlış yönlendirdi... Aylardır bu Senette boşu boşuna bekletti.Yanılgıyın en bariz örneği iş bankası konusu...
İş bankasının muhasebecisimisin diyordun...Peki sen spekin muhasebecisimisin?
İş banktaki 620.000 lot senet nasıl olduda 307.410 lota indi...Senmi aldın yoksa???:düsün:
Geriye kalan senetleri ne zaman alacaksınız? Bir umut veya çare varmı???
Olumlu veya olumsuz haberlerini bekliyoruz...KOLAY GELSİN...SAYGILAR.:düsün:
2.80 den aşağı görmedi mi beklerim bence harekete az kaldı,saygılarımla
Daha henüz geriye dönüş sinyali vermedi 2.82 ve altı kapanışlar geri dönüş işareti olacak.Tam sınırdayız bu hafta yönünü belli edecek.Benim şahsi fikrim bu hafta hisse 3.30 civarına hareketlenecek.Geriye dönüş beklemiyorum.
şimdi teknikçi arkadaşlardan ricam,
06 ocaktan itibaren (2.3lerden) başlattığı hareket yuvarlak tepe / ters çanak mı eğer öyle ise hedef fiyatımız yine 236
yada son iki haftalık süreçte ikili tepe mi yaptı?
aslında lotu az,takası toplu hisselerde teknik analizden çok trend dikkate alınmalı ama .. biz küçükler neden büyük bahnka holding endeks kağıdı almayız da böyle hisseler alırız yaaf :hmm:
son bir soru hisseyi tam olarak incelemiş olan birisine ... ben doğrudan bakmadım ama bu kağıdın dolaşımdaki hissesi 200bin lot civarında olduğunu diğerlerinin fonlarda olduğunu söylerler ne derecede doğru.. bilen varsa bi zahmet söylesin.. format nedeniyle tüm kayıtlı linklerimi kaybettim...:aglayan:
saygılar.. kusur ettiysek affola
Hisseyi fonların topladığı konusu yanlış.Böyle bir durum yok.Bir kaç ay önce kalkınma yatırıma 2.300.00 lot virman oldu.Şimdi dolaşımda 1.3 milyon civarı mal var.bu malda censa ayborsa garanti dünya menkul takaslarında el değişiyor.Bu kurumların taptığı işlemlerin karşılıklı olduğunu düşünüyorum.Hissede benimde beklentim daha gidecek yol olduğu ancak sabrı olan kazanacaktır.
***DOĞUB***
Genel Bilgiler
Piyasa Değeri
(YTL) 31,508,892
Sermaye (YTL) 11,173,366
Dolaşımdaki Hisse Sayısı 3,463,743
Takas Saklama Oranı 31.00
***DOĞUB***
Mali Veriler
YTL *********2005/09 *******2005/06
Kar/Zarar***** -271,562 *******120,290
Satışlar *******2,324,727 ******1,024,617
Öz Serm. ******18,928,271 *****19,924,386
Esas Faal.Karı*** -480,100***** -404,334
Top.Finansal Borç 2,606,247***** 2,688,271
ali bey biz sana akıl verirken kagıt 2.30 du ve benim hedefim 3 tl dedim aradan sadece 1.5 - 2 ay geçti yaptıgı primde %30 gibi az paramı sana sorarım..aslında 2.30 dan bile azdı ..
Dogub - 17/02/2006
Takas Pozisyon Pozisyon %
Kmd 3304543 *3304543 *61.29
Tib 307410 ***307410 **5.70
Csa 278306 **241008 **4.47
Sky 233739 **245489 **4.55
Ayb 131544 **141544 **2.63 Dun 127875 **132875 *2.46
Akm 82900 ***88619 **1.64
Grm 76860 ***60634 **1.12
Oya 74324 ***72845 **1.35
Bsk 70010 *** 70510 **1.31
Tky 51108 ****48163** 0.89
Iny 47387 ****47387 **0.88
Msa 47328 ***47578 **0.88
Dzy 47210 ****40141 **0.74
Ykb 42746 ****42746 **0.79
Hsy 34887 ****29262 **0.54
Fny 33186 ****38516 **0.71
Tks 31910 ****31910 **0.59
Tac 28392 ****29192 **0.54
Frs 22762 ****25538 **0.47
İlk 20 Araci Kurum =*93.55
DİĞer***************6.45
Toplam*************100
arkadaşlar, verdiğiniz temel bilgiler için teşekkürler. ancak hissenin teknik bilgisi hakkında hiç bir arkadaş yorum yapmamış amenna beklentileri ve var ve beklentilere paralel olarak hareket edecek ancak tekniği de çalıştırıyorlar sanırım adamlar. bugün öğle sonu gerçekleşen işlemler her ne kadar alım yönünde olsa da,, ben hala ters çanak olduğu konusunda ısrarlıyım. üç aylık grafiğe bakacak olursak 236 civarından başlattığı bir hareket var 06 ocak sanırım. öyle gözüküyor ki 236ya geri dönecek.. umulur ki birileri kağıdın elinden tutsun teknik bozulsun ve yükselişe geçsin.. farklı görüşte olan arkadaşlar lütfen dayanakları ile birlikte fikir beyan etsin ki hem bu yeni öğrenci biraz antreman yapsın hem de forumun bir anlamı olsun :) yoksa ben de istediğim şirkete arazi sattırırım, ihale aldırırım borç ötelettirip vs vs. hele ki ikinci ligde :D
hadi iyi akşamlar hepinize...
saygılar.
İLLER BANKASI VE DÜNYA BANKASI PROTOKOL İMZALAYACAK...
Muğla'nın da aralarında bulunduğu toplam 8 belediyenin altyapı
projeleri için, Dünya Bankası ve İller Bankası arasında Ankara'da
protokol imzalanacak.
Alınan bilgiye göre, Türkiye'de yürütülen ''Belediye Hizmetleri
Projesi'' kapsamında Dünya Bankası'ndan sağlanan 212,9 milyon
Avroluk kredi için Dünya Bankası ve İller Bankası arasında Kredi
Anlaşması, Dünya Bankası ve Hazine Müsteşarlığı arasında da Garanti
Anlaşması imzalandı.
Yapılan anlaşmalara ilişkin gerçekleştirilecek Alt Kredi Anlaşması
ise yarın İller Bankası Macunköy Ek Tesisleri'nde imzalanacak.
Muğla Belediye Başkanı Osman Gürün, yaptığı açıklamada,
yapılan anlaşmalarla birlikte Muğla Belediyesi Altyapı Kanalizasyon
ve Katı Atık Projesi için en önemli adımlardan birini atmış
olacaklarını söyledi.
Dünya Bankası ile yapılan görüşmeler sonunda, geçen yılın Ağustos
ayı içinde anlaşmaya vardıklarını hatırlatan Gürün, şunları söyledi:
''Dünya Bankası'ndan talep ettiğimiz krediyi almaya hak
kazanmıştık. Dış kaynaklı kredilere Hazine Müsteşarlığı'nın garanti
vermesi gerekiyordu. Şu anda bu bürokratik aşamayı da geride bırakmış
bulunuyoruz. Ümit ediyorumki önümüzdeki günlerde, projeyi ihaleye
çıkartıp kısa bir süre sonra da ilk kazmayı vuracağız.''
-MÜŞAVİRLİK HİZMETLERİ İÇİN İHALE SÜRECİ
Gürün bu arada, projenin yürütülmesine ilişkin müşavirlik
hizmetleriyle ilgili ihalenin, 6 Mart tarihinde yapılacağını söyledi.
Gürün, söz konusu ihalenin, müşavirlik hizmetlerinin ''Mevcut içme
suyu sisteminde kaçakları azaltmaya yönelik yatırımların saptanması ve
kesin projelerinin yapılması, mevcut kanalizasyon şebeke projelerinin
revizyonu, atık su arıtma tesisinin kavramsal tasarımının yapılması,
Dünya Bankası'nın usul ve esaslarına göre ihale dokümanlarının
hazırlanması ve inşaat kontrollüğünü'' kapsadığını söyledi.
(21/02/2006 - 15:55:00
YORUMSUZ....
Açk. Tarihi Ref. Tarihi Kaynak Konular
17/01/2006 17/01/2006 REFERANS GAZETESİ URETİM
Doğusan, boru yerine yer karosu üretecek
Kendi ürünü olan asbestli çimento boruya olan talebin, plastik boruya kayması
sonucu, bu yıl boru üretimini durdurmayı planlayan Doğusan, tüm dikkatini
üretimine bu yıl başladığı yer karosuna verecek.
Sermayesinin yüzde 75.96'sı İller Bankası'na ait olan ve yaklaşık 25 yıldır boru
ve kiremit üretimi yapan Doğusan Boru, sektörde geçen çeyrek asrın ardından boru
üretimini durduracak noktaya geldi. Kullanıcıların yurtiçinde sadece Doğusan
Boru'nun üretimini yaptığı asbetli çimento boruya olan talebi zamanla plastik
boruya kayınca zor günler geçirmeye başlayan şirket, şu sıralar yer karosu
üretimi için kolları sıvadı. Geçen yılın ilk 9 ayında 271 bin 562 YTL zarar
açıklayan Doğusan Boru'nun Genel Müdürü Rıfat Ekinci, "Önümüzdeki üç yılın
stratejik yol haritasını çizeceğiz; herkes, bu fabrikanın nasıl kurtulduğunu
görecek" diye konuştu.
Plastikten pahalı değil
Asbetli çimentoya olan talebin gün geçtikçe azalmaya başladığı belirten Ekinci,
Doğusan Boru için artık borunun, üretim yapılmayacak bir noktaya geldiğini
söyledi. Asbetli çimento borunun plastik başta olmak üzere bir çok
alternatiflerinin piyasaya sürüldüğüne dikkat çeken Ekinci, "Plastik borular
bizim ürettiğimiz borulardan çok daha problemsiz. Aslında bizimkiler de
problemsiz ama plastikçiler bu pazarı bizim elimizden aldılar" açıklamasında
bulundu. Asbetli çimento boru ile plastik boru arasında fiyat farkı
bulunmadığını kaydeden Ekinci, buna karşılık plastik borunun kullanımının kolay
olduğunu söyledi. 2005 yılında boru üretimlerinin 2004'e göre yarı yarıya
azaldığını belirten Ekinci, "Belki de 2006'da hiç boru üretmeyeceğiz" diye
konuştu.
Yeni kalıplar alınacak
Bu yılın ilk günlerinde yer karosu üretimene başladıklarını vurgulayan Ekinci,
"Türkiye'de benzeri olmayan bir yer karosu üretiyoruz. Yer karosu talebi her
zaman için fazla olan bir ürün" dedi. Yer karosu üretimine başlayabilmek için
ayrı bir yatırım yapmadıklarını dile getiren Ekinci, mevcut makina parklarının
bu ürünü üretebilmek için elverişli olduğunu söyledi. Şu an için tek yapmaları
gerekenin karo üretimini çeşitlendirmek için yeni kalıplar almak olduğunu
söyleyen Ekinci, "Yer karosunu büyük oranda belediyeler kullanıyor" dedi. Toplam
yer karosu üretim kapasitelerinin günlük 12-15 bin adet olduğunu kaydeden
Ekinci, kiremit üretimlerinin ise devam ettiğini hatırlattı.
Son bir yıldır borsada yüzde 89.4 oranında değer kazanan Doğusan Boru'nun piyasa
değeri 28 milyon 157 bin YTL seviyesinde bulunuyor. Şirket aktif büyüklüğünü,
geçen yılın dokuz aylık döneminde, 2004 sonuna göre yüzde 32 oranında artırarak
24.4 milyon YTL'ye çıkardı. Kısa vadeli borcu yüzde 12 oranında azalan
Doğusan'ın dönen varlıkları yüzde 7, duran varlıkları ise yüzde 35 büyüdü.
Şirketin özsermayesi 18.9 milyon YTL seviyesinde bulunuyor.
Üretim beş ay durdu
Yılda 8 milyon adet kiremit üretebildiklerini belirten Rıfat Ekinci, geçen yılın
mart ayında bünyelerine kattıkları Doğuser'in kiremit fabrikası ile söz konusu
kapasitenin 15 milyon adede yükseldiğini söyledi. Doğuser'in kiremit
fabrikasında şu an için üretim yapılmadığının altını çizen Ekinci "Doğuser'in
kiremit fabrikasından faydalanmaya başlamamız için 1 milyon YTL gerekiyor.
Bununla ilgili finansman arayışlarımız uzun süredir devam ediyoruz" dedi.
Doğusan Boru'nun geçen yılın ilk 5 ayında üretiminin tamamen durduğunu da
belirten Ekinci şöyle devam etti: "Fabrikamızın raflarını yenilememiz
gerekiyordu. Bu yenileme sırasında üretime de ara vermek zorunda kaldık. Yani
fabrika tam 5 ay boyunca çalışmadı. Bu durum 2005 ciromuzu da olumsuz etkiledi
fakat söz konusu yenileme ile üretimde ortaya çıkabilecek bir çok aksiliğin de
önlemini almış olduk." Ekinci, 2005 yılını yaklaşık 3.5 milyon YTL ciro ile
tamamlayacaklarını belirtti.
İLK YAZDIĞIM HABER BUGÜN GELDİ.YUKARIDA OKUDUĞUNUZ HABER İSE 1 AY ÖNCEKİ HABER.ÇELİŞKİLER DİKKATİNİZİ ÇEKİYORMU? BORU ÜRETİM İŞİNİ BU YIL BIRAKMAYI DÜŞÜNÜYORUZ DİYOR.AMA İLLER BANKASININ ALDIĞI KREDİYLE ALT YAPI İHALELERİNE GİRECEK.BU İHALERİ KAZANIRSA DOGUSAN BORU BEN ÜRETİMİ DURDURMAYI DÜŞÜNÜYORUMMU DİYECEK??
ÇELİŞKİLER ÇOK ENTERESAN..SİZLERDENDE YORUM BEKLİYORUM
BORSAHİSSE
22-02-2006, 12:47
haber boş geçtiler sanırım....
Grafiğe baktım hissede ters çanak oluşmuş.Çanağın olgunlaştığı yerde 2.47 seviyeleri.Sanırım gösterecekler orayı.Ancak dünkü haberden sonra hisseyi bu hale sokmalarında bir oyun olduğu görüşündeyim.Ben ilerisi için yinde umutluyum.
BORSAHİSSE
22-02-2006, 20:41
çok primlide birde 2,470 görsün tabii haklısın...:gulen:
BORSAHİSSE
22-02-2006, 22:28
hayvan terli? yemezler
03-01-2006, 18:08
SAHAN
Forum Katılımı :
Duhül: Mar 2005
Gönderi: 106
--------------------------------------------------------------------------------
sn oziwan dogub değerlendirmesini rica edebilirmiyim saygılarımla
02-01-2006, 21:36
SAHAN
Forum Katılımı :
--------------------------------------------------------------------------------
sayın muhabbet, dogub yorumunuzualabilirmiyim, saygılarımla.
02-01-2006, 21:27
SAHAN
Forum Katılımı :
DOGUB yorumunuzu rica edebilirmiyim,saygılarımla
---------------------------------------------------------------------------------
çok ilgiliniz var kağıda sormadığınız yer kalmamaış bu satten sonrada terlemiş hayvan....:roll:
esparanca_
22-02-2006, 23:13
Censa yaklaşık 30 bin lot, Ayborsa 71 bin lot , Vermez dediğimiz Kalkınma 35 bin Lot mal kaçmış, Karşılıyan kim Arıgil Menkul diye adı duyulmamış aracı kurum...Sanırım bu kagıdın kalemi kırılmış...bu gidiş le 2400 değil 2000 bile gösterirler...Saygılarımla....
esparanca_
24-02-2006, 20:25
Evet Ayborsa 110 bin lot malı çıktı...Kagıtın hali ortada sanırım 2.00 az kaldı ondan sonra ne olur...Bilmiyorum...Ama bu kagıtdan ekmek yemek her babayiğit in harcı değil...Başka kagıt mı yok ekmek yiyecek...Elveda DOGUB...Elde kalan borular başkalarının bir yerlerinde patlamadan herkez aklı varsa elini ayağını çeksin bu kagıtdan...
bence buradan döner alta düşerse satar yukarıda alırım,saygılarımla!!!!!!!!!!!!!!
MaviKalp
25-02-2006, 15:31
bence buradan döner alta düşerse satar yukarıda alırım,saygılarımla!!!!!!!!!!!!!!
.
Bende öyle düşündüm ama burayı okuyunca içim karardı bir an.. Şirketin durumu hakkında pek bilgim yoktu sağolun arkadaşlar..
Sanırım ben pazartesi şansımı deneyeceğim ;)
Saygılarımla..
.
dogusanda para kazanmak zordur..beklersin beklersin ..agaçlarda yapraklar düşer..karlar yagar..yeniden dallar yeşerir.belki..o yüzden kagıt yönünü yukarı çevirdiginde gireceksin bu kagıda ..varın %5-6 yukardan alın ama yön yukarı olsun ..yoksa daha çok beklersiniz ..ben bekledim zamanındada ondan ama inanınki her zaman çektirdigi izdırabı derdi..sabreden için fazlasıyla gidermiştir..sabırlıysanız sabrınızın karşılıgını alırsınız.ama kısa vadeciyseniz bu kagıt uymaz size başka tarafa dogru yelken açın derim........bol kazançlar
Çanak yaptı geçen hafta böyle olabileceğini söylemiştim.Şimdi tepki alışı gelmesi lazım çanağın oluşum yeri 2.38 ve orayıda gördük.Yarın tepki verecektir
alıyon satıyon sen bunu hep yapıyorsun :gulen:
bence sen biraz atıyorsun :düsün: canın sağolsun.. gülü seven dikenine katlanır yırtık paralar itinayla bantlanır..
senin kulak deliktir.. bu toki ile ilgili haberlerin düsmesi yakın mı ...
gülü seven dikenine katlanır
yırtık paralar itinayla bantlanır
para olsun da yırtık olsun.:)
ayıların zirvesi ayıları sevindirir sonsuza dek düşmez 2,30 alıcıyım.
BORSAHİSSE
27-02-2006, 20:11
Lan doğub ananı al da git...Borsanın dışına hatta cehennemin dibine kar yolun var...:tamam: :tamam: :tamam:
alıntidir...
BORSAHİSSE
27-02-2006, 20:21
Lan doğub ananı al da git...İmkb.nin dışına hatta cehenneme kadar yolun var...
Yukarıdaki yazı dost bir siteden alıntıdır.:gulen: :gulen: :gulen:
Lan doğub ananı al da git...Borsanın dışına hatta cehennemin dibine kar yolun var...
BORSAHİSSE
27-02-2006, 21:40
Göç eden yaban kazlarının havada süzülürken "V" şeklinde bir formasyonla uçtuklarını görmüşsünüzdür... Bilim adamları kazların neden bu şekilde uçtuklarını araştırmışlar ve;
• "V" şeklinde uçulduğunda, uçan her kuş, kanat çırptığında arkasındaki kuş için, onu kaldıran bir hava akımı yaratıyormuş.Böylece "V" şeklinde bir formasyonda uçan kaz grubu, birbirlerinin kanat çırpışları sonucu ortaya çıkan hava akımını kullanarak uçuş menzillerini % 70 oranında uzatıyorlarmış. Yani tek başına gidebilecekleri maksimum yolu grup halinde neredeyse ikiye katlıyorlarmış.
o Kıssadan Hisse: Belli bir hedefi olan ve buna ulaşmak için bir araya gelen insanlar, hedeflerine daha kolay ve çabuk erişirler.
• Bir kaz, "V" grubundan çıktığı anda uçmakta güçlük çekiyor. Çünkü diğer kuşların yarattığı hava akımının dışında kalmış oluyor. Bunun sonucunda, genellikle gruba geri dönüyor ve yoluna bu şekilde devam ediyor.
o Kıssadan Hisse: Eğer kafamız bir kaz kadar çalışıyorsa; bizimle aynı yöne gidenlerle bilgi alışverişini ve işbirliğini sürekli kılarız.
• "V" grubunun başında giden kaz hiç bir hava akımından yararlanamıyor. Bu yüzden diğerlerine oranla daha çabuk yoruluyor. Bu durumda en arkaya geçiyor ve bu defa hemen arkasındaki kaz lider konumuna geçiyor. Bu değişim sürekli yapılıyor; böylece her kaz grubun her noktasında yer almış oluyor.
o Kıssadan Hisse: Yaptığınız her işi, yeri ve zamanı geldiğinde başkasına bırakmak gerekiyor.
• Uçuş hızı yavaşladığında gerideki kuşlar, daha hızlı gitmek üzere öndekileri bağırarak uyarıyorlar.
o Kıssadan Hisse: İlerlemek ve yol almak için bazen başkalarının uyarılarına gereksinim duyarız. Bundan alınmamalıyız; tam aksine, böyle uyarıları sevinç ve takdirle karşılamalıyız.
• Gruptaki bir kuş hastalanırsa ya da bir avcı tarafindan vurulup uçamayacak duruma gelirse; düşen kuşa yardım etmek üzere gruptan iki kaz ayrılıyor ve korumak üzere hasta / yaralı kazın yanına gidiyor.Tekrar uçabilene (ya da eğer ölürse, ölümüne kadar) onunla beraber yaralı kuşu asla terk etmiyorlar. Daha sonra kendilerine başka bir kaz grubu buluyorlar. Hiçbir kaz grubu, kendilerine bu şekilde katılmak isteyen kazları reddetmiyor...
• Kıssadan Hisse: Adam olmak sadece insanlara özgü değil...
BORSAHİSSE
27-02-2006, 21:48
Bir zamanlar yazılarını yazmak üzere Okyanus sahiline giden aydın bir adam varmış. Çalışmaya başlamadan önce sahilde bir yürüyüş yaparmış. Bir gün sahilde yürürken plaja doğru baktığında dans eder gibi hareketler yapan bir insan silueti görmüş. Başlayan güne dans eden biri olabileceğini düşünerek gülümsemiş ve ona yetişebilmek için adımlarını hızlandırmış. Yaklaştıkça bunun bir genç adam olduğunu ve dansetmediğini görmüş. Birkaç adım koşuyor, yerden bir şey alıyor ve Okyanusa fırlatıyormuş. Biraz daha yaklaşınca seslenmiş;
-Günaydın ne yapıyorsun böyle?
Genç adam durmuş, başını kaldırmış ve cevap vermiş:
-Okyanusa deniz yıldızı atıyorum.
-“Sanırım şöyle sormalıydım” demiş Bilge adam
-“Neden okyanusa deniz yıldızı atıyorsun?”
-Güneş çoktan yükseldi ve sular çekiliyor. Eğer onları suya atmazsam ölecekler.
-Ama delikanlı görmüyor musun ki kilometrelerce sahil var ve baştan aşağı deniz yıldızlarıyla dolu. Hiçbir şey farketmez.
Genç adam kibarca dinlemiş, eğilerek yerden bir deniz yıldızı daha almış ve dalgalanan denize doğru fırlatmış.
-Bunun için farketti!
Bu cevap bilgeyi şaşırtmış, ne söyleyeceğini bilememiş. Geriye dönmüş, yazısının başına geçmek üzere kulübesine gitmiş. Gün boyunca birşeyler yazmaya çalışırken genç adamın görüntüsü önünden gitmemiş. Aklından çıkarmaya çalışmış, bir türlü olmamış. Nihayet akşama doğru farketmiş ki, o koca bilim adamı, o büyük şair, bu gencin davranışının özünü kavrayamamış. Çünkü bu gencin aslında yaptığının evrende
esparanca_
27-02-2006, 23:11
Evet Ayborsa 110 bin lot malı çıktı...Kagıtın hali ortada sanırım 2.00 az kaldı ondan sonra ne olur...Bilmiyorum...Ama bu kagıtdan ekmek yemek her babayiğit in harcı değil...Başka kagıt mı yok ekmek yiyecek...Elveda DOGUB...Elde kalan borular başkalarının bir yerlerinde patlamadan herkez aklı varsa elini ayağını çeksin bu kagıtdan...
BuGün Censa 86 bin LOT Kalkınma 30 bin LOT ve Kalkınmadan aldıgı 35.bin LOT u zararına bugün veren ARIGİL Piyasaya mal bastılar...YArın Sıra Şeker deki Mallarda ve Peşinden DÜnya daki mallarda ....Bu arada Ayborsa da son kalan 20 bin Lotunda Dökülmesi Yakındır...Bu kagıt ın hedefi 12. bin Diyenlere sesleniyorum evet 12 ama 0.12 olan KY oldu Geçmişler olsun...
bu dogusan aşagı gelirkende kimse tutamaz yukarı giderkende ...dahada inerse ben alıcıyım...aama yok ya bi dinlensin soluklansın yönunu yukarı çevirsin ondan sonra yoksa daha çok beklerim..ben bu kagıtta..piyasa aşagı gelmesi lazım dogusanın yukarı gitmesi için .ama yukardan satanlar aşagıdan yerine koymak isterler her zaman bakalım koyacaklarmı.
***DOGUB*** Dogusan Boru San. ve Tic. A.S. ile ilgili olarak Iller Bankasi Genel Mudurlugu'nden gelen yazi: Genel Mudurlugumuz 27.02.2006 tarihinde 30.000
***DOGUB*** Dogusan Boru San. ve Tic. A.S. ile ilgili olarak Iller Bankasi Genel Mudurlugu'nden gelen yazi: Genel Mudurlugumuz 27.02.2006 tarihinde 30.000 adet Dogusan Boru San. ve Tic. A.S. hisse senedini 2.41 YTL fiyatla IMKB'de satmistir. Satis sonrasi ortaklik payimiz 78.15 olmustur. ***DOGUB***
IMKB
MaviKalp
28-02-2006, 13:33
.
Senete girmemle çıkmam bir oldu az da olsa zarar yazdık iyi mi? Beğenmedin dün kü hareketlerini.. Aynısı Sekfk'de olmuştu ona çok benzettim hareketini Allah korusun :) Sabır şimdilik her ikisinde de.. Tek lotum yokdur ama bilmem olur mu neden zoru severim bilmem ki!
Beklemedeyim...
Saygılarımla...
.
esparanca_
28-02-2006, 23:02
BuGün Censa 86 bin LOT Kalkınma 30 bin LOT ve Kalkınmadan aldıgı 35.bin LOT u zararına bugün veren ARIGİL Piyasaya mal bastılar...YArın Sıra Şeker deki Mallarda ve Peşinden DÜnya daki mallarda ....Bu arada Ayborsa da son kalan 20 bin Lotunda Dökülmesi Yakındır...Bu kagıt ın hedefi 12. bin Diyenlere sesleniyorum evet 12 ama 0.12 olan KY oldu Geçmişler olsun...
Beceriksiz Spekülatör bugünde Zararına malları vermeye devam ediyor.Bugün Censa 54 Bin lot Önceden dediğim gibi Dünyada 14 bin lot mal kaçtı...Şeker deki malların da boşalması yakındır..Ayrıca ayborsa da 20 bin lot kalmıştı onlarda ufak ufak bu malları yediriyordur...
mozdogan41
01-03-2006, 11:42
öğlenden sonra bir hrket olabilirmi?
esparanca_
01-03-2006, 19:48
[QUOTE=esparanca_]Beceriksiz Spekülatör bugünde Zararına malları vermeye devam ediyor.Bugün Censa 54 Bin lot Önceden dediğim gibi Dünyada 14 bin lot mal kaçtı...Şeker deki malların da boşalması yakındır..Ayrıca ayborsa da 20 bin lot kalmıştı onlarda ufak ufak bu malları yediriyordur...[/QUOT
Beceriksik Spekülatör Maceraları devam ediyor....Böyle diyorum çünkü göstere göstere mal toplayıp göstere göstere mal boşaltarak Zarar Ziyan demeden elindeki mallları satan Ve Borsa alemine adeta kepaze olan bir spekülator...Daha önce dediğim gibi Bugün Şeker ve Dünya mal boşalttı...Bizim İller bankasının talimatıyla satışa çıkartılan Kalkınmadaki Mallardan da bugün 16 bin. Lot satıldı.... Satışı Karşılayan kimmi dersiniz...Spekülatör...Censa sadece 8-9 bin lotunu karşılıyor gözükmüş...Eeeee O kadar da dikkat çekmesin diyor Spo.........BORSACILARA SESLENİYORUM....Şu sıralar Polis operasyon yapınca isim takıyor bu operasyonlara... Küre Operasyonu...VS... Bu Spekülatör Bozuntusuna da Operasyona Kalkmış ama Operasyonu Bunun Bir tarafına Sokmuşlar.. İsmini de Koymuşlar .... PATLAK BORU OPERASYONU... Saygılarımla...
Doğub ne yapar? beton boru, imalatını durdurmuş ama elinde bir hayli stok olsa gerek bu 7martdaki 2xxmilyon küsürlük ihaleye katılacak herhalde en düşük teklifide doğub verecekdir( beton boruları elden çıkarabilmek için)
şimdi doğub neyapıyor benzeri olmayan yer karosu yani kaltırım ve yollar ne ile döşenecek ,İller bankasının100/78 ine sahip olduğu DOĞUB 'un imalatına başlatığı yer karolarından başkası olamaz herhalde diye düşünüyorum,saygılarımla
yahu hangi spek patrondan habersiz operasyon yaparki.....bu hareket aynı megese benziyor....oradada ilk operasyonda kagıdı 1.60 lardan 3.80 lere çıkardılar spek beceremedi ..daha sonra kagıdı 2 liralara geri verdiler bu esnada aşagı yukarı bi 4-5 ay bekledi ve sonunda olanları gördünüz ........söylemeye gerek yok....bu kagıt megesten daha toplu..mecburen spek ve patron anlaşacak ..ve bu kaıt çok iyi yerlere gelecek....ben daha aşagı salmayacaklarına ınanıyorum ..sonuçta kalkınmadakı mallar bence gedige gidiyor.....önemli, olan düşüsün durması ..bana göre buralar da 2.35 civarı olacak ve pıyasanın geriye gelecegi zaman bu kagıt ileri gidecektir aslında az daha beklerse benim için iyi olabilir...ama ben giderken almayı daha çok severim ..bakalım görelim...herkese iyi geceler
DOGUB
01.03.2006
En önemli destek noktaları 2.33 – 2.36 seviyeleri
Hisse sert bir düşüş kanalında hareket ediyor. Şu an için bu kanalın en önemli destek noktaları 2.33 – 2.36 seviyeleri. Hisse bugün ve dünkü işlemlerde bu destek noktalarının üzerinde kalmayı başardı. Bu, hisse için olumlu. Hisse şimdi tekrar bu seviyelerin üzerinde kalmaya çalışacak. Bunda başarılı olur ve 2.45 ara direnç seviyesini geçerek 2.51 direncini hacimli kırabilirse düşüş trendinde çıkabilir. Ancak 2.33 desteğinin aşağı kırılması hissede 2.28 desteğinin de kırılma riskini artıracağından muhtemel geri çekilmelerde bu noktaya dikkat etmekte fayda var.
ben bu işin sırrını çözdüm fakat iyice bir araştırayım yazarım.Muhtemelen yarın akşama belli olur. Doğub da dönen dolaplar...:düsün:
bakalım 2.36 larda duruldu gibi ...zaten kalkınmaya gelen malların malıyeti buralardaydı hemen hemen.......tabi imkb ye gönderilen açıklamaya göre ..
esparanca_
02-03-2006, 23:38
[QUOTE=esparanca_]Beceriksiz Spekülatör bugünde Zararına malları vermeye devam ediyor.Bugün Censa 54 Bin lot Önceden dediğim gibi Dünyada 14 bin lot mal kaçtı...Şeker deki malların da boşalması yakındır..Ayrıca ayborsa da 20 bin lot kalmıştı onlarda ufak ufak bu malları yediriyordur...[/QUOT
Beceriksik Spekülatör Maceraları devam ediyor....Böyle diyorum çünkü göstere göstere mal toplayıp göstere göstere mal boşaltarak Zarar Ziyan demeden elindeki mallları satan Ve Borsa alemine adeta kepaze olan bir spekülator...Daha önce dediğim gibi Bugün Şeker ve Dünya mal boşalttı...Bizim İller bankasının talimatıyla satışa çıkartılan Kalkınmadaki Mallardan da bugün 16 bin. Lot satıldı.... Satışı Karşılayan kimmi dersiniz...Spekülatör...Censa sadece 8-9 bin lotunu karşılıyor gözükmüş...Eeeee O kadar da dikkat çekmesin diyor Spo.........BORSACILARA SESLENİYORUM....Şu sıralar Polis operasyon yapınca isim takıyor bu operasyonlara... Küre Operasyonu...VS... Bu Spekülatör Bozuntusuna da Operasyona Kalkmış ama Operasyonu Bunun Bir tarafına Sokmuşlar.. İsmini de Koymuşlar .... PATLAK BORU OPERASYONU... Saygılarımla...
Evet Sevgili Arkadaşlar...Bugün Beceriksiz Yine iş basındaydı & bin lot Censa dan 16 bin Lot Garantiden verdi...Şeker karşılıyor gözüksede bunlar gösteremelik..Sanırım bu işden karlı çıkan İşBank daki yatırımcılar adamlar 3.00 lı seviyelerden verdikleri malları yerine koymaya başladılar bile....Unutmayın sırada Şeker ve Dünyadaki mallar varr...alım için erken ....Gerçi alsanız ne olacak kii Kagıt MUNDAR olmuş.....
Nihayet yukarı döndük ters çana oluşumu gerçekleşti ve yönünü yukarı çevirdi.Sağlıklı bir yükseliş olup olmadığına ilişkin düşücem bugünkü kapanışa göre belli olacak 2.39 veya üzeri bir kapanış olursa haftaya şenlik olabilme olsaılığı yüksek.Aksi halde yine yön bulmakda zorlanacağı seansları izleriz
mozdogan41
03-03-2006, 15:53
yorumu olan yokmu hareketin devamı gelirmi sizce
esparanca_
03-03-2006, 17:48
yorumu olan yokmu hareketin devamı gelirmi sizce
Sevgili dostum günlerdir birşeyler yazıyorum görmüyormsun...Beceriksiz Spekülatör bugünde dayadı malları CENSA 30 bin Gedik 45 bin Kalkınma 16 bin lot piyasaya bastı....İlginç tir İş Bankasıda 30 bin lot başmışş.. MUndar oldu bu kagıt MUNDAR bulaşma sevgili kardeşim....
logkabin
03-03-2006, 18:13
Bana göre düşüş trendi bitti...Ters çanak formasyonu tamamlandı...Böyle cüzi para çıkışlarına pek aldanılmaması gerektiğine inanıyorum...ilk hedef 2.51 ana direncini geçmek olacak...Sonrada 3.06...Bu tarz kağıtlarda agresif hareketler yapılmaması kanaatindeyim...Bir gün ihale haberi çıkar..tavan tavan gider...Beklentisi olan bir kağıt...
mozdogan41
03-03-2006, 18:22
Sevgili dostum günlerdir birşeyler yazıyorum görmüyormsun...Beceriksiz Spekülatör bugünde dayadı malları CENSA 30 bin Gedik 45 bin Kalkınma 16 bin lot piyasaya bastı....İlginç tir İş Bankasıda 30 bin lot başmışş.. MUndar oldu bu kagıt MUNDAR bulaşma sevgili kardeşim....
bende zaten zararsız 2.46 dan verdim malları
çıkmayacağını ve düşüş trendine girdiğini düşünüyorum
2.00 lere kadar girilmez
BORSAHİSSE
03-03-2006, 20:25
tepki gibi gösterip mal bastılar sanırım....
esparanca_
04-03-2006, 01:29
tepki gibi gösterip mal bastılar sanırım....
Nihayet benm gibi Gerçekçi düşünen birisinin yazısını okuyabildim...Aynen öyle oldu malı bastılar...Sanki CENSA daki Ayborsa daki Dünyadaki vE Garantideki spekülatör hıyar...İhale haberi olacakda tavandayken malları basmıyacak....Akıl var mantık var
Ama inşallah ben yanılıyorumdur ve kazanan KY dostlarımız olur...
Takası inceledim.Benim anladığım kadarıyla,bu salak spekülatör bozuntusu
yabancıdan çok kötü darbe yemişe benziyor.RJS. 2.37 fiyattan 33.800 lot mal
kapmış.işin ilginç yanı hemen hemen aynı miktarda malıda bir başka yabancı
kapmış HSY.de 32.254 lot mal kapmış maliyeti ortalama 2.43 bir diğer alıcı opus
o da 22000 lot mal almış maliyeti ortalama 2.42...Peki şimdi bunun neresi kötü
Senet düşerken uyarı görevini yapıp mal sattırmayan hatta çıkacak diye masal
okuyanlar şimdide, başka masallar okuyorlar...Borsa gerçeklere dayanan bilgiyle
olur.Boş laflarla peynir gemisi yürümez... :düsün:
esparanca_
04-03-2006, 19:26
Takası inceledim.Benim anladığım kadarıyla,bu salak spekülatör bozuntusu
yabancıdan çok kötü darbe yemişe benziyor.RJS. 2.37 fiyattan 33.800 lot mal
kapmış.işin ilginç yanı hemen hemen aynı miktarda malıda bir başka yabancı
kapmış HSY.de 32.254 lot mal kapmış maliyeti ortalama 2.43 bir diğer alıcı opus
o da 22000 lot mal almış maliyeti ortalama 2.42...Peki şimdi bunun neresi kötü
Senet düşerken uyarı görevini yapıp mal sattırmayan hatta çıkacak diye masal
okuyanlar şimdide, başka masallar okuyorlar...Borsa gerçeklere dayanan bilgiyle
olur.Boş laflarla peynir gemisi yürümez... :düsün:
Sevgili dostum eger beni kastediyorsan kagıt düşerken sürekli mal bastıklarını uyardım...Ve kagıt buralara geldi.. Ben bundan sonrası içinde umutlu değilim açıkçası bu kagıtdan para kazanmak her babayiğitin harcı değil..Ondan dolayı başka kagıtlar varken Ky ların bu kagıtla uğraşırken dikkat etmei gerektiğini söylüyorum...Bir tarafında boruları patlayan spekülatör maleseff zararına malları kaçtı gitii. aslında bu adam OKAN dada aynısını yaptı...zarar Zarar bunun sonunu iyi görmüyorum ...spekülatörede biz acıyacak değiliz...Yabancıların uzun vadeli bu kagıda girdiğini düşünmüyorum..Onlarda bir ekmek yiyip çıkacaklardır...Ondan sonra başı boş kalan tahta böyle uzun süre devam eder..Yatay seyirlere...
BORSAHİSSE
04-03-2006, 19:35
ben bu işin sırrını çözdüm fakat iyice bir araştırayım yazarım.Muhtemelen yarın akşama belli olur. Doğub da dönen dolaplar...:düsün:
hala çözemediğinze göre sanırım derin mevzu...:p :p
arkadaşlar saçmalamayın dogusan tam bu havaların kagıdıdır..bu kagıtla oynayan adamlar hareketlerini..endeks düşerken yapar..ki..kagıt daha çok kişinin dikkatini çeksin.diye..piyasa yukarı çıkarken kim ne yapsın dogusanı..spegi bile ugraşmaz bu kagıtla başka yerlerde rahatçana para kazanmak varken...ama piyasa aşagı düşerken prim yapan kagıt az oldugu için herkesin dikkatini çeker..kimsenin mal basacagına inanmıyorum..sadece aralarında bir anlaşmazlık çıkmıştır o kadar..onuda çözerler siz kafaya takmayın ..şöyle bi 500 bin ytlye bu kagıt 10 bin bile olur ..kalkınma o malları satmaz ..siz inanıyormusunuz ki kalkınma 100 bin lot mal için elindeki onca malın degerini düşürsün..demiştim ya imkb ye gönderdigi yazıda onları 2.20 lerden aldıgını beyan etmişti..siz kafanızı yormayın 2 yede düşse 3 liraya anında çıkarırlar bu dogusan 1000 lotla 10 kademe kalkan kagıt..siz sadece düştügü zaman alın yatın merak etmeyin kazanırsınız endeks 20 bine gelsede neyse herkese iyi günler..
kas-iskelet
09-03-2006, 19:50
bugün biraz aldım attım köşeye varsın düşürsün 2 'nin altına tekrar biraz alıp köşeye atarım. Nasıl olsa yukarı çekecek. Çekmezse banada yaramaz onada yaramaz.
BORSAHİSSE
09-03-2006, 21:59
2000 altına gelsin bende alacam biraz daha...
Ayvazoğlu
13-03-2006, 14:15
çok yakında operasyon başlıyor kağıtta ky lar temizlendi
donjuan444
13-03-2006, 14:19
duyum mu aldınız..ne operasyonu veya nasıl bir operasyon? sebebı nedır 3 .kez 3.00 dan 2.14 lere gelmesımı....
mozdogan41
13-03-2006, 14:34
Bir haber veya beklenti olmadan zor
ama bu tür kağıtların ne yapacağı belli olmaz
Ama hareket olursa sanırım 3.00 üstüne kadar bir hareket olur
Sayın arkadaşım. Opererasyon devam ediyor zaten...Küçük yatırımcıya malı yıkma operasyonu...Bu gün de yine 1 lotlarla gel gel yaparak epeyce mal
dağıttılar...Benim şahsi kanaatım spekte çok az mal kaldı. O mal bittiği an
paraşütsüz düşüş kaldığı yerden devam eder. Bundan önceki düşüşte 1.94 de
tutunmuştu, fakat bu sefer orda tutunması mümkün değil. Geldiği yere kadar
soluksuz gider...Ne olacak sahipsiz mal daha doğrusu devlet malı ama arpalık
yiyen yemiş yiyecek bir şey kalmamış. Borular ve bazı malzemelerin miadı
dolmuş elde kalmış.Eğer aslı varsa bu şimdi tedavülden kalkmış, stoktaki malzeme tutarı 4.5 milyon ytl. deniyor...Yani belediyeler plastik boruya geçmiş
bunların ürettiği boruları alıp döşemiyorlar.Bunlarda elde kalanları başkalarına
döşüyorlar...Yazık çok yazık:düsün: :düsün: :düsün:
esparanca_
14-03-2006, 17:59
Sayın arkadaşım. Opererasyon devam ediyor zaten...Küçük yatırımcıya malı yıkma operasyonu...Bu gün de yine 1 lotlarla gel gel yaparak epeyce mal
dağıttılar...Benim şahsi kanaatım spekte çok az mal kaldı. O mal bittiği an
paraşütsüz düşüş kaldığı yerden devam eder. Bundan önceki düşüşte 1.94 de
tutunmuştu, fakat bu sefer orda tutunması mümkün değil. Geldiği yere kadar
soluksuz gider...Ne olacak sahipsiz mal daha doğrusu devlet malı ama arpalık
yiyen yemiş yiyecek bir şey kalmamış. Borular ve bazı malzemelerin miadı
dolmuş elde kalmış.Eğer aslı varsa bu şimdi tedavülden kalkmış, stoktaki malzeme tutarı 4.5 milyon ytl. deniyor...Yani belediyeler plastik boruya geçmiş
bunların ürettiği boruları alıp döşemiyorlar.Bunlarda elde kalanları başkalarına
döşüyorlar...Yazık çok yazık:düsün: :düsün: :düsün:
Uzun süredir yazmıyorum...dediğim yerlere çok az kaldı geldi...Ama arkadaşın dediği gibi Şeker deki mallar halaa duruyor ayrıca Dünyadaki mallarda...Benim tahminim Censadaki spekülatörle diğeri arasında sorunlar çıktı ve adam haraç mezat malları sattı gittii....Bundan sonra ne olur...Bundan sonra yeni bir ortak arayışı olabilir...Ama ilginç olan kalkınmanın da mal satması bu çok ilginç ti gerçekden...Büyük bir oyunda oynuyorlar olabilirler...Ama göreceğiz...Küçük yatırıcıları aradan çıkartıp daha büyük çapda bir operasyon başlama ihtimalide olmakla birlikde daha en az 1 ay bu seviyelerden yukarı çıkacağını düşünmüyorum ama herşeyde olabilir...Takas dağılımlarında çok şaşırtıcılık var...Daha önce toplu olan takas dağılmış görünüyor...Dediğim gibi toplu gözüken takasda herkez operasyon olacak diye mal alır ama dağınık takasda mallarım kimde oldugu belli olmaz...Operasyon yavaş yavaş toplamalardan sonra tabikii göstermeksizin devam eder...Burada yapılmak istenen şu aşamada belli değil..Operasyon kagıt yaralı bir şekilde sona erdi gibi gözüküyor yada gösterilmek isteniyor..şu aşamada herkesin ortak fikri kağıt MUNDAR oldu..Bunu herkez söylüyor.. Umutların bittiği noktada Sert hareketler gelebilir...Ama çok önceleri de yazdıgım gibi bu kagıtdan ekmek yemek her babayiğitin harcı değil...Bu kagıtla uğraşacağınıza gidin başka kagıtlardan ekmek yiyin...Eee dogrusu bu...Çünkü önümüzü göremiyoruz..Ne olacağı belli değil..Bugün bakıyorsun takasa Censa 13 bin lot almış...yatirim finasman 24 bin lot veren hsbc...gariptirkii hsbc de zararına vermiş..Bu kagıtdan kim para kazanıyor...Bakıyorsun Herkez zararına mal veriyorr...Bu çok Garip ....Bence çok büyük Operasyon yapılacak...ama kimsenin günahına girmek istemem...al diyemem kimseyee...Herkeze bol kazançlar ben arada da olda yorum yapacağım bu kagıtla ilgili...
muhabbet
14-03-2006, 19:52
düşse 1500 e de alsak ordan:) kusura bakmayın ... keşke gelse de alsak diyorum. potansiyel var..
düşse 1500 e de alsak ordan:) kusura bakmayın ... keşke gelse de alsak diyorum. potansiyel var..
Bekle dostum. Bu gidişle kesin gelir. Zaten geldiği yer belli 0.70
Çok beklemzesin sanırım. Aslı varsa speği 0.80 e indireceğim diyormuş.:düsün:
Pek gevseyecek gibi gorunmuyor. :) Destek kirilirsa 1.59'dan bahsedilebilir :düsün:
BORSAHİSSE
14-03-2006, 23:36
Uzun süredir yazmıyorum...dediğim yerlere çok az kaldı geldi...Ama arkadaşın dediği gibi Şeker deki mallar halaa duruyor ayrıca Dünyadaki mallarda...Benim tahminim Censadaki spekülatörle diğeri arasında sorunlar çıktı ve adam haraç mezat malları sattı gittii....Bundan sonra ne olur...Bundan sonra yeni bir ortak arayışı olabilir...Ama ilginç olan kalkınmanın da mal satması bu çok ilginç ti gerçekden...Büyük bir oyunda oynuyorlar olabilirler...Ama göreceğiz...Küçük yatırıcıları aradan çıkartıp daha büyük çapda bir operasyon başlama ihtimalide olmakla birlikde daha en az 1 ay bu seviyelerden yukarı çıkacağını düşünmüyorum ama herşeyde olabilir...Takas dağılımlarında çok şaşırtıcılık var...Daha önce toplu olan takas dağılmış görünüyor...Dediğim gibi toplu gözüken takasda herkez operasyon olacak diye mal alır ama dağınık takasda mallarım kimde oldugu belli olmaz...Operasyon yavaş yavaş toplamalardan sonra tabikii göstermeksizin devam eder...Burada yapılmak istenen şu aşamada belli değil..Operasyon kagıt yaralı bir şekilde sona erdi gibi gözüküyor yada gösterilmek isteniyor..şu aşamada herkesin ortak fikri kağıt MUNDAR oldu..Bunu herkez söylüyor.. Umutların bittiği noktada Sert hareketler gelebilir...Ama çok önceleri de yazdıgım gibi bu kagıtdan ekmek yemek her babayiğitin harcı değil...Bu kagıtla uğraşacağınıza gidin başka kagıtlardan ekmek yiyin...Eee dogrusu bu...Çünkü önümüzü göremiyoruz..Ne olacağı belli değil..Bugün bakıyorsun takasa Censa 13 bin lot almış...yatirim finasman 24 bin lot veren hsbc...gariptirkii hsbc de zararına vermiş..Bu kagıtdan kim para kazanıyor...Bakıyorsun Herkez zararına mal veriyorr...Bu çok Garip ....Bence çok büyük Operasyon yapılacak...ama kimsenin günahına girmek istemem...al diyemem kimseyee...Herkeze bol kazançlar ben arada da olda yorum yapacağım bu kagıtla ilgili...
bu senetle ilgili olabilecek herşeyi acıklamıssın eline sağlık... busenette herşeyi olabilir aşağıda yukarıda olabilir risk alırım diyen girer yok ben risk sevmem diyenler uzak durur...
arkadaşlar merhaba dogusan bana artık göz kırpmaya başladı...söyle bir hafiften inceledi 08.02.2006 ile bu gunku takaslar arasında ilk 10 aracı kurum u baz aldım ve 170 bin lot mal çıkışı gördum kalkınmada dahil zaten onu çıkardıgımız zaman sadece 65 bin lot mal kalıyor..yanı ortada öyle bir ahım sahım mal çıkışı gözukmuyor..sadece bir spegin çıkıp kalkınma ile anlaşması gerekiyor ...elindeki malı satmama anlamında bende o dspegi kendimce buldum siz katılırmısınız katılmazmısınız bilmiyorum ..teşhir etmeyeyimde bırakalım toplasın ben bundan sonra devamlı onu takıp edecegim çaktırmadan mal topladıgına inanıyorum..aslında tamda operasyonluk bir tahta ve o operasyon eninde sonunda olacak..adım gibi eminim ben tahtayı 2 liraların altına salacaklarına pek ihtimal vermiyorum..çünkü mal toplanmaya başlandı ...eger başka aracı kurumlardanda toplamaya başlamışsa bilemiyorum ne olur muhakkak topluyordurda ..çünkü o böyle tahtalar