View Full Version : DOGUB Doğusan
Pages :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
9
10
11
12
13
yanlız 1480-1490 kırılırsa geldiğimiz yere geri gideriz.
zira burası çok güçlü bir destek eger kırılırsa 1000 lere kadar gelebilir.
ozaman satmaya bile fırsat bulamayız. bu desteği dikkatle takip etmek gerek kırılırsa:gulen: :aglayan: :aglayan:
sanırım bu havada 1000 lere kadar glecek :( :(
http://img53.imageshack.us/img53/5135/dogubby6.gif
bu hisseye sadece grafikle bakmak akıl karı değil belki ama... obo :mad:
bugunki hareketi havalardan kaynaklı sarkma değil de boyun çizgisini aşağıya kırma olarak algılarlarsa.. soluksuz 1 ve aşağısı olabilir.. takasda da öyle çok bi para girmişliği yoktu zaten 23 ağustostan bugune
tabi sadece nacizane öngörüm.. ben de yok sert düşüş olursa desteğinden düşünebilirim almayı
sanırım bu havada 1000 lere kadar glecek :( :(
elinde mal olan çok 1,10dan 1,49 a kadar tavan gitti çok kişi alamadı alanlarda o arada sattı sonrakilerin maliyeti 1,50-1,65 arasında şuan ellerinde baya mal var ve maliyet düşürüyolar borsada sert düşünce baya iyi düşürdüler maliyeti..bana maliyet tamam deyip yukarı çıkaracaklar belli bir süre sonra diye geliyor..ama kaçtan derler onu bilmiyorum.fakat 1,20den aşağıya zor gelir..gelirse satanların hepsi zararına satar..:düsün:
elinde mal olan çok 1,10dan 1,49 a kadar tavan gitti çok kişi alamadı alanlarda o arada sattı sonrakilerin maliyeti 1,50-1,65 arasında şuan ellerinde baya mal var ve maliyet düşürüyolar borsada sert düşünce baya iyi düşürdüler maliyeti..bana maliyet tamam deyip yukarı çıkaracaklar belli bir süre sonra diye geliyor..ama kaçtan derler onu bilmiyorum.fakat 1,20den aşağıya zor gelir..gelirse satanların hepsi zararına satar..:düsün:
Ne 1.50 si ne 1.65i spek de bu maliyetli malmı olduğunu sanıyosun ancak KY de vardır oralardan maliyet.Adamlar 1.49 u destek gösterip taşıdıkları 80-100 bin lotu verdiler.Maliyet hesaplaması sizi herzaman yanıltacaktır, bu mantaliteyle bir sınuç elde edilemediği tecrübeyle sabittir.
Saygılar
.... elinde mal olan çok 1,10dan 1,49 a kadar tavan gitti çok kişi alamadı alanlarda o arada sattı sonrakilerin maliyeti 1,50-1,65 arasında..........
ben ptesi olası bi toparlanamayışın dogrudan 1 hatta 098lere getireceğini düşünüyorum.. boyun çizgisini kırmışız sanırım
tabi görüşlerim beni bağlar
Ne 1.50 si ne 1.65i spek de bu maliyetli malmı olduğunu sanıyosun ancak KY de vardır oralardan maliyet.Adamlar 1.49 u destek gösterip taşıdıkları 80-100 bin lotu verdiler.Maliyet hesaplaması sizi herzaman yanıltacaktır, ...
katılıyorum ... buyoruma eklenebilecek bi başka nokta .. eğer speği olsa ve sahip çıksaydı 3lerden birlere getirmezlerdi.. bakınız akenr, ama en azından onun tesellisi var keyfi yeterse kagıdı uçuracak bir patronu.. dogusan öyle değil..iller bankasının kullan at kagıdı.. bakınız vanet (bu daha iyi oldu)
kim mal vermiş allah aşkına....takaslar öyle demiyor...şimdi diyeceksiniz ki takaslar aldatır... o zaman ne aldatmaz gösterge ne olmalı.....kimsenin mal verdiği falan yok sıkı takip ediyorum.... 1.33 e kadar hacimsiz inip 1 kademede 400bin lot işlem olması normal mi sizce bence güzel birşey....yetr diyecekler yakında...bu kağıttan bir halt olmaz diyenler çoğaldıkça umudum yükseliyor....
Ne 1.50 si ne 1.65i spek de bu maliyetli malmı olduğunu sanıyosun ancak KY de vardır oralardan maliyet.Adamlar 1.49 u destek gösterip taşıdıkları 80-100 bin lotu verdiler.Maliyet hesaplaması sizi herzaman yanıltacaktır, bu mantaliteyle bir sınuç elde edilemediği tecrübeyle sabittir.
Saygılar
niye bu spek veya spekler 1den 1,10dan mal alıp ceplerinde tutuyolarmı 1,50 oluyo 1,70 oluyo satmıyolarmı..siz tavan olduğunda hep para çıkışı olduğunu biliyomusunuz peki?adam tavan yapıyor ama elindekinide çıkıyo tavan oluyo ama en çok net alış 20bini geçmiyor..o en çok alan aracı kurumda öbürgün boşaltıyo elindekini..böle çıktı kağıt..ee şimdi bakıyosun daha 3 gün önce 1,52 ye 100bin yazanlar sattılarmı ellerindekileri..alan çıkmadıki son 1 haftadır marbas 50 bin destek koyuyo bi kademeye 2 kademe yukarıya satış koyuyolar yüklü dogru düzgün alan yok satan yok sonra hacimsiz bi düşüş yapıyolar..1,60da 1,50den marbas habire satılanları karşılıcak sonrada 1 e kadar zararına satıcakmı yada düşmesine izinmi vericek :) belki yapar ne diyim
Kağıtta Marbaş bir haftadan fazladır, sabah yukari giden kağida 50 bin lot civarı satiş yapiyor, daha sonra 1,49-1,51 arasinda aliyordu... Pek çok gün de açiğa satiş yapıp öğleden sonra pasife yazdiği mallar ile açiğini kapiyordu... Cuma günü gene satti ama almadı hiç, aşağida alicilardan da çıkmadı, daha sonra da tüm piyasa satiş yerken 1,32-1,35 araliğindan ufak ufak aldılar kağidi...Marbaş'ın elinde şu an sadece 8 lot var...
işlem hacmi öbür günlere göre yüksek %5 yukarıda ama yinede mal çıkışı var..hacimsiz %8 düştü hacimli yükseldi şimdi maliyetleride iyice düşmüştür :) bilmem gerisini artık :)
1470 leri gör git 1380 den kapat:( :(
ao bile 1410
kapanışı kötü gerçekten ama.... mal çıkışı var diyen arkadaş bana bir açıklayabilirmi mal çıkışını nasıl görmüş.... nerede mal çıkışı var... lütfen biri bana izah etsin....
Marbaş olmayınca kağit daha bir güzel oluyor...
Bir süre 1,30-1,50 arası yatay bekliyorum...
son + 77bin lot para girişi
artık yeter ne kadar daha bekleyecez bunu böyle
1000 lere düşsünde bizde rahatlayalım zaten yol oralara gibi...
artık yeter ne kadar daha bekleyecez bunu böyle
1000 lere düşsünde bizde rahatlayalım zaten yol oralara gibi...
1000lere düşmesi kagıdın sonu olur.
:oley: :oley: :oley: :gulen: yani düşüpte sert çıkacagım derken
hangi pazardan buraya geldigi hatırlanır.eger teknik olarak aşagı dönerse
ben zaten beklemem boşaltırım ama umudumu koruyorum.
1000lere düşmesi kagıdın sonu olur.
haklısın ve korkarım da düşecek..
zurnanın duygulu çaldığı anlardayız.. obo formasyonu bugün teyit etti.. sanırım ilk hedef 1 sonrası mı.. kötü olabilir...
bir arkadaş ilk hedef 3 diodu :eek:
Hissenin geçen sene mayıs-temmuz grafiğide OBO ama kağıt oradan yukarı yapmışş..
Bana kalsa 1,0-1,8 yükselişinin düzeltmesi bugün ikili dip ile bitmiştir...
Hedef fiyatı 2,30'dur...
haklısın ve korkarım da düşecek..
zurnanın duygulu çaldığı anlardayız.. obo formasyonu bugün teyit etti.. sanırım ilk hedef 1 sonrası mı.. kötü olabilir...
bir arkadaş ilk hedef 3 diodu :eek:
hala diyoruz sn kupa:( ama ne olacak bekliyoruz
:aglayan: :aglayan: :aglayan: şimdi bu hafta dışarıya göre muhtemelen endeks yükselecek biz bakamı kalacagız.
hala diyoruz sn kupa:( ama ne olacak bekliyoruz
umarım ben yanılıyorumdur .. ama 1den çıkışı da beni pek memnun etmemişdi.. aklıma gelen tek olası durum MEGES gibi bir hareketin başlatması.. evet bu potansiyel var dogubda yani o kadar oynak o kadar dandik (kendi görüşüm) bi kagıt.. karayı bulunca kaçmalı.. papazı bulmak da var.. malum damdan düşene sormalı.. amacım paylaşım çıkarım...
umarım ben yanılıyorumdur .. ama 1den çıkışı da beni pek memnun etmemişdi.. aklıma gelen tek olası durum MEGES gibi bir hareketin başlatması.. evet bu potansiyel var dogubda yani o kadar oynak o kadar dandik (kendi görüşüm) bi kagıt.. karayı bulunca kaçmalı.. papazı bulmak da var.. malum damdan düşene sormalı.. amacım paylaşım çıkarım...
kalkınma tahtada mal vermedigi sürece oynak harekete gebe olabilecegi kanaatindeyim kalkınma son 1 ayda 133 binlot mal almış tahtadan.olursa olur
olmazsa nasibimizi başka yerde ararız kagıt kıtlıgı yok ya imkb de .....
Hissenin geçen sene mayıs-temmuz grafiğide OBO ama kağıt oradan yukarı yapmışş..
Bana kalsa 1,0-1,8 yükselişinin düzeltmesi bugün ikili dip ile bitmiştir...
Hedef fiyatı 2,30'dur...
Çok güzel ve mantıklı bir yorum yapmışsınız. TEŞEKKÜRLER.:tamam:
OBO aşaği kırılması bir tarafa 1,80 seviyelerini yeni OBO'nun ilk hedefi olarak görüyorum...
Fibo destek ve direnç seviyeleri çok güzel işliyor.Yaptığı çıkışın % 61.8 yani grafiktede görüldüğü gibi 1.49 desteği bir süre çalışmıştı kırılınca son fibo desteği % 38.2 desteğine geriledi %1.32 ve % 50 fibo desteği olan 1.39 u direnç yapıp o bantda hareket etmeye başladı.Sonuç olarak 1.30 lar aşağıya kırılısa 1.00 lar gündeme gelebilir.1.50 yukarı geçilmeden yeni çıkış zor gözüküyor
http://img501.imageshack.us/img501/3434/dogub1po6.png (http://imageshack.us)
bu hafta umutluyum...bakalım ne yapacak 1000 lere gerimi gelecek yoksa 2000 devirecekmiyiz.
ikinci seans şöyle 1.35'lere doğru bir geri çekilme yapsa da alsak yani...
ikinci seans şöyle 1.35'lere doğru bir geri çekilme yapsa da alsak yani...
Pazartesiye kadar DOGUB. Şöyle bir 2.30 falan yapsada satsak. Teknik de biraz öyle diyor gibi.........:tamam:
registan
04-10-2006, 18:32
Pazartesiye kadar DOGUB. Şöyle bir 2.30 falan yapsada satsak. Teknik de biraz öyle diyor gibi.........:tamam:
DOGUB teknik olarak derki
ben en fazla 1.76 ya kadar giderim ordan sonrası allah kerimdir der.
DOGUB teknik olarak derki
ben en fazla 1.76 ya kadar giderim ordan sonrası allah kerimdir der.
Sayın registan. Ben o mesajımdaki 2.30 u kafadan yazmadım. Benim araştırmama göre defter değeri 2.38 onun içi öyle yazdım...Öz sermayesi eksiye geçmiş bir çok şirket borsada tavan tavan giderken...Öz sermayesi 28.000.000 ytl. toplam borcu sıfır olan DOGUB defter değerine bari yaklaşsın?:tamam:
Aklıma geldi kendi kendime şu doğub'un tüm grafiğine bir bakayım dedim ve karşıma çıkan grafik.
Tahtanın ağaları satıyor fortis tek başına karşılıyo hatta daha fazlasını alıyor, normalde çıkışta tam tersi olurdu bu kağıtta 2 günde 184 bin lot alım.Şüphe uyandırdı bende hem tek aracıdan alım olması hemde 1.49 un üstünde kapanış yapamaması
Tahtanın ağaları satıyor fortis tek başına karşılıyo hatta daha fazlasını alıyor, normalde çıkışta tam tersi olurdu bu kağıtta 2 günde 184 bin lot alım.Şüphe uyandırdı bende hem tek aracıdan alım olması hemde 1.49 un üstünde kapanış yapamaması
şimdi tahtanın agalarından sadece garanti ve kalkınmanın 23600 satışı gözüküyor.
bu da yeni bir taktik olabilir.tahta çıkacaksa eger rutin hareketlerden kaçınılması kadar dogal bir şey yok .orta büyüklükteki ky lere ancak öyle atlatılabilir diye düşünüyorum.kalkınmanın yüklü satışı tahtaya gelmedigi sürece yukarı potansiyelini korudugu kanaatindeyim.1,49 un altında kapatmasına gelince eskiye dogru grafigini bir incele bakalım.abuk subuk teknige uymayan hareketlerini göreceksiniz.
ayrıca toki nin yapacagı konutlardan dogusan payını alacaktır diye düşünüyorum.tokinin yapacagı konutlarla ilgili aşagıdaki linke bakabilirsiniz.
http://www.mortgagerehber.com/component/option,com_wrapper/Itemid,86/
sadece fabrikanın bulundugu erzincan da bile 2009 konut yapılıyor.
hem altyapısı var hemde çatıları.???
DOGUB E Doğusan Boru Sanayii Ve Ticaret A.Ş.
Ortak Ünvanı Ortaklık Sermayesi Sermaye Payı(%)
İller Bankası 7,092,055 YTL 63.47
Diğer 3,990,896 YTL 36.52
Erzincan İl Özel İdaresi 90,415 YTL 0.01
Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri I, No:26 sayılı Tebliği'nin Ek:2 maddesi
gereğince; hisse senetleri Borsada işlem gören ortaklıkların Kurul kaydında olan
ancak Borsada işlem görmeyen hisse senetlerinin Borsada satışa konu edilebilmesi
amacıyla 19/09/2006 tarihinde Merkezi Kayıt Kuruluşuna başvurulan hisse
senetlerinin bilgileri.
Sıra Satışa Konu Grubu Yatırımcının Adı Nominal Öngörülen
No Hisse Senedi Soyadı Ünvanı Tutar satış süresi
53 DOGUB E AYŞEGÜL GÜNENÇ 14.71 5 YIL
54 DOGUB E NAZIM ERCAN 4.722 5 YIL
ne anlama geliyo açıklama yaparsanız sevinirim
birde şurası ilgimi çekti
www.dogusanas.com.tr
ne anlama geliyo açıklama yaparsanız sevinirim
üzerlerindeki nominal degerli miktarların 5 yıl
içerisinde satışının yapılacagı anlamına geliyor.
nominal deger= 1,00 ytl
kısacası bu kagıdın buralarda kalacagını düşünmüyorum.
fakat bu yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır.bilgi amaçlıdır.
en iyi karar herkesin kendi verdigi karardır.!!!!!
temelde istatislikler gereklidir ama sabırlı olana.Benim kısa vadede görüşüm çok da bilgili olmasam da ikili fiyatlardır..Beklentim budur.Umarıö daha iyi yerlere de gelir
şu dakikalarda çok kritik seviyelerden işlem görüyoruz.
ilk beşte 93bin +
bugünde hsbc gelmiş hoş gelmiş.......fortis aldıklarını birazını vermiş.
hsbc 1,532 maliyetle 183bin + da
Dün fortis bugün hsbc çok ciddi mal aldılar garip şeyler dönüyor.Bu kadar mal boşuna alımaz diye düşünüyorum.Ama takasa da birtürlü güvenemiyorum
Hsbc ve Fortis Toplam 330 bin lot.
http://img218.imageshack.us/img218/9194/dogub3uk4.png (http://imageshack.us)
fullpower
06-10-2006, 00:29
kendileriyle eğer tanışıyorsak sabah ilk seans çok iyi kapanması lazım :) bol kazançlar
daltonlar
06-10-2006, 05:17
günü %18 primle kapasa fena olmayacak :):):)):
İlk seans itibari ile Hsbc 112531 ytl 1563 ort alımla ilk sırada,satış tarafaında elindekileri bitirdi akşamı beklemeden.Fortis 207450 ytl 1549 ort ile satış ta ilk sırada.Haftayada bu hsbc aldığı 250 bin lotu başka bir kurum çıkarda almırsa işte operasyonun alası o zaman ortaya çıkar
İlk seans itibari ile Hsbc 112531 ytl 1563 ort alımla ilk sırada,satış tarafaında elindekileri bitirdi akşamı beklemeden.Fortis 207450 ytl 1549 ort ile satış ta ilk sırada.Haftayada bu hsbc aldığı 250 bin lotu başka bir kurum çıkarda almırsa işte operasyonun alası o zaman ortaya çıkar
yaptıgın bu yorumun sonucunu bekliyoruz
hsbc 79bin daha almış bugün 1562 maliyetle
hayılı olur inşallah diyelim.
kartalbeyaz
06-10-2006, 18:35
pek hayır olmayacak gibi geliyor bana...
neden kartalbeyaz açıklarsan sevinirim
pek hayır olmayacak gibi geliyor bana...
hayır olmayacak kanaatini nereden edindin.Bu senetde şunu iyi
anlamak lazım kalkınma mal satmadıgı sürece sorun yaratmaz.
hayır olmayacak kanaatini nereden edindin.Bu senetde şunu iyi
anlamak lazım kalkınma mal satmadıgı sürece sorun yaratmaz.
Kalkınmanın satması çok önemli değil kalkınmadan satarlar başka kurumdan alırlar,dogub gibi spekülatif tahtalarda kuruma bağlı kalmak yanıltıcı olabilir.Teknikde yanıltıcı olabilir önemli olan hisseye inanıp inanmamak.
işte budur yavaş yavaş gidiyoruz 3000 lere doğru ne güzel bu sefer artık geri dönmeyiz umarım..
Kalkınmanın satması çok önemli değil kalkınmadan satarlar başka kurumdan alırlar,dogub gibi spekülatif tahtalarda kuruma bağlı kalmak yanıltıcı olabilir.Teknikde yanıltıcı olabilir önemli olan hisseye inanıp inanmamak.
okey o zaman biz inandık bekliyoruz
1,50'leri destek yapiyor...
Ben verdiğim malları almak için bir süre daha bekleyeceğim, belki daha yukaridan ama risksiz mal taşimak isterim...
Hepinize bol kazançlar...
bu aralar unutuldu galiba yakında söz ettirir kendinden........
foruma yeni katıldım.. herkese merhaba. bu kadar zaman takipten sonra katılmak lazım.
ilk yazımı buraya yazıyorum. çünkü bugün 1.51 den 1.44 e kadar tek kalem bir veriş oldu.. hiç hoşuma gitmedi ama demek ki alttakiler kendileriymiş ki 49 kapadı.
bu hsbc ögleden önce aldı ögleden sonra zararına sattı.bizimi kandırmaya çalışıyor kafaları mı bulandırmaya çalışıyor anlamadım.
bu hsbc ögleden önce aldı ögleden sonra zararına sattı.bizimi kandırmaya çalışıyor kafaları mı bulandırmaya çalışıyor anlamadım.
Evt aynen böyle oldu.Bence ürkütmeye çalışıyorlar milleti.Mal çıkacak adam boş kademeye mal vermez
Evt aynen böyle oldu.Bence ürkütmeye çalışıyorlar milleti.Mal çıkacak adam boş kademeye mal vermez
Zaten niyetleri mal çıkmak değilde günlükçüleri uzaklaştırmak.Karşılıklı işlemlerle bunu belli ediyorlar.Kimim aldıgı kimin sattıgından ziyade hissede tam bir sinir bozma taktikleri bunlar benim bakışım.Hayırlısı diyelim sayın SAFRAN.
Tamamen kişisel yorumdur.
kartalbeyaz
11-10-2006, 17:40
günlükçüler uzaklaşmıştır herhalde artık uzaklaşmayanlarda daha aşağılardan uzaklaşırlar
ben bile sıkıldım ama yeni alımlara devam ediyorum allah sonumuzu hayır eylesin.... salak salak işlemler oluyor...
Alıp beklenecek yatırım yapılacak bir hisse olmadığını hep söylüyorum.Birçok kez aldım gün içinde 5-6 kademe karı görünce hemen sattım, bir sonraki güne pek taşımadım.Hsbc ve fortis aldıklarını zararına gelen alıcıya veriyorlar.Ama gelen alıcılar kendi gruplarımı işte onu bilemiyoruz, 1.50 yi aşşa kırması pek iyi olmadı.Görünüm şahsi görüşümdür iyi değil
doguser ile olacak birleşme süreci hakkında bilgi verebilecek olan var mı ?
ben bu şirketi tam olarak tanımıyorum Ama 2006 6 aylık gelir tablosunda cirosu çok düşmüş. Sebebini bilen varmı?
Şirketin gelecek beklentisi nedir?
doguser ile olacak birleşme süreci hakkında bilgi verebilecek olan var mı ?
***DOGUB*** Dogusan Boru Sanayii ve Ticaret A.S.'nden gelen yazi: % 99.9 oraninda bagli ortakligimiz olan Doguser Yapi Gerecleri San. ve Ticaret A.S.'nin isletme sermayesi yetersizligi nedeniyle yatirimi tamamlanamamistir. Sermayesinin hemen hemen tamami sirketimize ait olan bu bagli ortakligimiz; Sirketimiz Yonetim Kurulunun 11.08.2004 tarih ve 2004/08/01 sayili karari geregince bagli ortakligimiz olan Doguser Yapi Gerecleri San. ve Ticaret A.S.'nin aktif ve pasifiyle birlikte sirketimizle birlestirilmesine mevcut oy birligiyle karar verilmistir. ***DOGUB*** G134009
IMKB BÜLTEN
Bu nasıl bi hisse anlamadım gitti! seans içinde garip hareketler oluyo.Tam yükseliş başlıyo derken bu hissede ani geri çekilmeler oluyo.Yine böyle ani bi harekette maalesef tuzağa düşüp yüksek fiyattan bu hisseye yatırım yaptım şu an büyük zararım var.Tek umudum azda olsa bu hissede yeni bir yükseliş hareketinin başlaması
Endeks KaÇ Puan Çikti Bİzde Tik Yok
Endeks KaÇ Puan Çikti Bİzde Tik Yok
Endeks yerinde sayarken de 1,00-1,80 yapmıştık...
kartalbeyaz
19-10-2006, 17:58
dünkü sert yükselişten sonra bugün kar satışı geldi hisseye
3,500 den 1,000 liraya gerilemiş bir senet daha sonra %80 tepki verdi endeks ralli yaparken dogub hızlı çıkışı zaten düşünülmez.birçok endeks 100 ve dışı senette durum aynı.şu anda teknik göstergeler kötü zaten.ama yıl sonuna kadar 2.00-2,20 denemesi mümkündür.
Sayın arkadaşlar. Babamın dogub la ilgili ilginç bir tesbitini sizlerle paylaşmak istiyorum.Matriks bilgi dağıtım hizmetleri ni açıp...Başlangıca 26 10 2006 bitişe de 27 10 2006 yazıp doğusan ı göster dediğinizde...Karşılaştığınız manzaraya hayret edeceksiniz...Bakmaya üşenecek arkadaşlar olabilir diye...Dönen dolapları buraya yazıyorum...
İŞBANKASI A.Ş 255 Lot satmış ...Alıcı İŞ YATIRIM..........
YAPI VE KREDI BANKASI A.S. 6.322 Lot satmış...Alıcı YAPI KREDI YAT......
TEKSTILBANKASI A.S. 2.200 Lot satmış...Alıcı TEKSTIL MENKUL...........
ANADOLUBANK A.S. 5.500 Lot satmış Alıcı ANADOLU YATIRIM..........
Bir lotun bile hesabını yapıyorlar...Demekki şu anki fiyatlar gerçekleri yansıtmıyor...Yazacak daha çok şeyler var fakat.........................
valla çok sıkıştı evet konuşacak çok şey var ama
Sayın arkadaşlar. Babamın dogub la ilgili ilginç bir tesbitini sizlerle paylaşmak istiyorum.Matriks bilgi dağıtım hizmetleri ni açıp...Başlangıca 26 10 2006 bitişe de 27 10 2006 yazıp doğusan ı göster dediğinizde...Karşılaştığınız manzaraya hayret edeceksiniz...Bakmaya üşenecek arkadaşlar olabilir diye...Dönen dolapları buraya yazıyorum...
İŞBANKASI A.Ş 255 Lot satmış ...Alıcı İŞ YATIRIM..........
YAPI VE KREDI BANKASI A.S. 6.322 Lot satmış...Alıcı YAPI KREDI YAT......
TEKSTILBANKASI A.S. 2.200 Lot satmış...Alıcı TEKSTIL MENKUL...........
ANADOLUBANK A.S. 5.500 Lot satmış Alıcı ANADOLU YATIRIM..........
Bir lotun bile hesabını yapıyorlar...Demekki şu anki fiyatlar gerçekleri yansıtmıyor...Yazacak daha çok şeyler var fakat.........................
Sn. TD1 bahsettiğiniz bankadan alan KY malları ve bankalar bunları kendi aracı kuruluşları üzerinden aliyorlar ve 2 gün sonra bankaya virman oluyor...
Benim de AL-Sat yaptiğim bir kağit Eylül sonu-Ekim başi burada idim bende 1,30'larda ikili dip yhapmasını bekliyorum şu an...
Tahta gücünü iyice kaybetti, kalkınmada alıcıyı bulunca affetmiyor.Yeni bir operasyon için vakit doldurması lazım.
Doğubla ilgili haber gelmiş...İçeriğini öğrenebilen varmı?
allah belanı versin doğub beni bile bezdirdin ya şu bilançoyu bi göreyim sonra satacam ne halin varsa gör....
yarın güzel bir gün olabilir yarın olmasa bile bu hafta banko, tabii bana göre çoook yanıldığım olmuştur... isteyen dikkate alır isteyen almaz en nihayetinde yatırım tavsiyes, değildir...
allah belanı versin doğub beni bile bezdirdin ya şu bilançoyu bi göreyim sonra satacam ne halin varsa gör....
Hayırdır, sürekli 3 ytl ye gideceğini hedefinin orası oldugunu burdan aşağı satmayacağınızı söylüyordunuz.Ama burası borsa bükülmeyen el öpülür.
bence bu kagıt siz satınca gıdecek sız cıkacak dedıkçe bu kagıt dustu:)
birleşmeydi felan amma oyaladoılar.
Bu senette bilanço kötü gelecek olsaydı...Şimdiye çoktan taban olurdu...Siz sanıyor musunuz ki bu spek bozuntuları içeriden bilgilenmiyor...
Sn. TD1 bahsettiğiniz bankadan alan KY malları ve bankalar bunları kendi aracı kuruluşları üzerinden aliyorlar ve 2 gün sonra bankaya virman oluyor...
Benim de AL-Sat yaptiğim bir kağit Eylül sonu-Ekim başi burada idim bende 1,30'larda ikili dip yhapmasını bekliyorum şu an...
geçen 1,31 i yaktıklarında ikili dip olmadı
ya bu kagıt yapacagını yapacak yine ansızın yine gidecek ve kimseye fırsat vermiyecek bakalım biz bekleyecegiz malımızı kaptırmayız evellallah
Serbantin
03-11-2006, 03:42
ikinci tavanda sallarım..
BORSAHİSSE
03-11-2006, 20:54
ikinci tavanda sallarım..
yavaş salla :D :D
bilançodan haberi olan varmı
ben de bekliyorum hareketlenmesini.Ama pozisyonum yok.Doğub da beni beklerse çok sevineceğim:):):)
20195129
04-11-2006, 16:30
:düsün: net dönem zararı -2.170.132... AMA ÜZÜLMEYE GEREK YOK 1.31 DEKİ DİBİNİ 2. KEZ TEST ETMESİ İÇİN BÜYÜK FIRSAT OLDU DÜŞERSE EĞER 1.28-1.31 CİVARINDAN TOPARLANMAYA BAŞLAR ŞUBAT SONUNA KADAR 3.20 SEVİYELERİNİ GÖRÜR DİYE BEKLİYORUM.
:cool: TAMAMEN ŞAHSİ GÖRÜŞÜM OLUP AL-SAT TAVSİYESİ İÇERMEMEKTEDİR:cool:
:düsün: net dönem zararı -2.170.132... AMA ÜZÜLMEYE GEREK YOK 1.31 DEKİ DİBİNİ 2. KEZ TEST ETMESİ İÇİN BÜYÜK FIRSAT OLDU DÜŞERSE EĞER 1.28-1.31 CİVARINDAN TOPARLANMAYA BAŞLAR ŞUBAT SONUNA KADAR 3.20 SEVİYELERİNİ GÖRÜR DİYE BEKLİYORUM.
:cool: TAMAMEN ŞAHSİ GÖRÜŞÜM OLUP AL-SAT TAVSİYESİ İÇERMEMEKTEDİR:cool:
bu yazdıgınız 9 aylık bilançomu
20195129
04-11-2006, 16:50
bu yazdıgınız 9 aylık bilançomu
evet dün akşam öğrendim:(
20195129
04-11-2006, 16:54
msn niz var mı? (kunat83@hotmail.com)
msn niz var mı? (kunat83@hotmail.com)
ben sizi ekledim hasan
arkadaşlar gecen gün sattım diye yazmıştım sanırım filtrelenmiş şu anda çok mutluyum iyikide beklememişim bilançoyu ilkdefa sevinim sattığıma gelen bilanço gerçektende zararsa çok sevindim(kendi adıma)
arkadaşlar gecen gün sattım diye yazmıştım sanırım filtrelenmiş şu anda çok mutluyum iyikide beklememişim bilançoyu ilkdefa sevinim sattığıma gelen bilanço gerçektende zararsa çok sevindim(kendi adıma)
çokda sevinme zaten bununböyle gelecegi belliydi ben altlara yazdım alış keşke veren biri çıksa:tamam:
çokda sevinme zaten bununböyle gelecegi belliydi ben altlara yazdım alış keşke veren biri çıksa:tamam:
inşallah kazanırsınız dostum.
ben aylarca bekledim ve hep 3000 hayalim vardı ama maalesef canımdan bezdim ve sattım.siz kazanırsanız kendim kazanmış gibi sevinecem zira çok bekledim bende.
esparanca_
07-11-2006, 00:46
Herzaman bu senet hakkında yorum yapmam..Ama bugün dikkatimi çekmeye başladı... 6 aylık bilanço 2 trilyon zarar varken son 3 aylık bilançoda 52 milyarlık zarar gözüküyor..yani son 3 ayda bir toparlanma gözüküyor...Bence bilanço zararda oldugu için bilanço bekliyen ve elinde mal olanların bu sonuca göre zarar açıkladıgından dolayı mallarını vermesi gerekiyor..mantık olarakda bu böyle..diğer yandan kurnaz spekülatör 6 aylık bilanço zarar açıklamasına ragmen kagıdı 1 lerden 1.8 lere kadar topladı sonra 1.4 lere kadar kağıdı kendi haline bırakarak malı vermiş gibi gözüktü...Aslında beklediği son 3 aylık bilançoydu ve bununda zararla geleceğini adı gibi biliyordu..Bundan sonra gelen zarar eden bilançonun etkisiyle geriye kalan mallarıda toplayıp yoluna devam edecek...Zannedersem bu sefer sonuna kadar gideceğini düşünüyorum...12 aylık bilançonun bekletisiyle şubat gibi malları boşaltabilirde...Bildiğim kadarıyla bu senetde çok yüksek maliyetden spekülatör mal toplamıştı ...Özellikler İller bankasının verdiği malların maliyeti 2.3 seviyesi olup tamamını karşılamıştı...Gerçekden spekülatör iyi bir sabır örneği gösteriyor ..Buradan kutluyorum kendisini...Ama zannedersem yolun sonuna da geldi..Bu yazımı görüpde etkilenebilir..Bu senedin geçmişini kısaca yorumladım.. Açıklayıcı oldu kanımca...Yeni girecekler için hiç bulaşılmaması gereken bir kağıt oldugunu düşünüyorum ...Her an herşey olabilir...Elinde eskiden olan varsa...( Tabii sabır gösterip saklıyan varsa....) Beklemeliler bence...Bol kazançlı günler...
Dar alanda paslaşma devam ediyor.2 gündür 2 kademe lik marjda hareket ediyor.Hacimde fena sayılmaz.sanki bi anda tavana veya tabana kadar çizeceklermiş görüntüsü veriyor ya hayırlısı bakalım
esparanca_
08-11-2006, 17:37
Herkez Gardını aldı...1 haftaya kalmaz ortalık karışır...
Herkez Gardını aldı...1 haftaya kalmaz ortalık karışır...
Evet dostum. Bence de öyle gibi...Ayrıca güzel yorumların için TEŞEKKÜRLER.:tamam:
aynen katılmaktayım
yarın sert bir dalış yapacağım
FORVET09
09-11-2006, 13:00
sizlere katılıyoyorum . Borsanın son 1,5 aylık yükselişinde diğerleri %25 ile %40 arası prim yaparken dogub düşüşe geçti. inşaalah yakında tekrar yükselir. Hep aynı kişiler al sat yapıyor. Küçük yatırımcıları kaçırmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Ama ısrarla bekliyorum 2,30 'un altında satmayı düşünmüyorum.
Arkadaşlar bu kağıdın zamanı aralık ortası şubat ortası selamlar.15 aralık ab trykasında sonra alın şubatta satın selamlar speklere malzeme olmayın ama elinde olanlar beklesin artık selamlar.
Borsanın altın kurallarından bir tanesi çıkamayan tahta düşer, yukatı yapmak için sürekli zorluyorlar ama hisse gidemiyor.1.30 iyice kendini gösteriyor artık.
çıkmayan değil çıkartılmayan tahta olacaktı ve gene çıkar merak etme sayın safran hem 30 görse nolur bunu bir felaketmiş gibi lanse ediyorsun. sanki kağıt 2 lirada 1.30 görse tehlikeli,varsın görsün bakalım nolacak
çıkmayan değil çıkartılmayan tahta olacaktı ve gene çıkar merak etme sayın safran hem 30 görse nolur bunu bir felaketmiş gibi lanse ediyorsun. sanki kağıt 2 lirada 1.30 görse tehlikeli,varsın görsün bakalım nolacak
1.30 görse ne olur biliyomusun, elinizde hisse varsa maliyetinizi % 8 düşürmüş olursunuz yada hisse yoksa ve almayı düşünüyosanız, aynı parayla % 8 daha fazla mal alırsınız.Tabi bunlar szin için küçük marjlar ise tabiki bişey diyemem.Ben yıllardır en az 10 yıldır hissenin takasından tekniğinden çok ekrandaki duruşuna bakarım.Tahtanın momentumunu ölçmeye çalışırım, ekrandaki duruşu kısa vadeli hareket ediyorsanız bende teknikten çok daha önemli.Burdaki ekran görünümü tahtanın aşağı gelme isteğinin olduğunu gösteriyor.
Tabiki bu sadece şahsi bir öngörü, yanılabilirim.
oh oh ne guzel çıkacagını kimse tahmin etmiyor...her gun aynı hareket 1 kaç kademe yukarı tekrar aşagı ...bana görede her an sert yukarı ..ve siz aşagı gelmesini beklerken o hep yukarı yapacaktır...nedenmi çunku alışılmısın aksine olacaktır....hep böyle olmamısmıdır.......herkese bol kazançlar 1.45 üstü kapanışlar bizi 2 liralara atar
evet artık kalkınmanın mal almasına az kaldı ..elindeki lot sayısı 1.600 lu seviyelere yaklaştı..ne zaman piyasadan mal almaya başlarsa o vakıt kagıt 2 liralara gidecek
1.30 görse ne olur biliyomusun, elinizde hisse varsa maliyetinizi % 8 düşürmüş olursunuz yada hisse yoksa ve almayı düşünüyosanız, aynı parayla % 8 daha fazla mal alırsınız.Tabi bunlar szin için küçük marjlar ise tabiki bişey diyemem.Ben yıllardır en az 10 yıldır hissenin takasından tekniğinden çok ekrandaki duruşuna bakarım.Tahtanın momentumunu ölçmeye çalışırım, ekrandaki duruşu kısa vadeli hareket ediyorsanız bende teknikten çok daha önemli.Burdaki ekran görünümü tahtanın aşağı gelme isteğinin olduğunu gösteriyor.
Tabiki bu sadece şahsi bir öngörü, yanılabilirim.
bencede çıkmayan degil çıkartılmayan. ben derinlikli izledigim için bunu görebiliyorum .mesela oynayan kurumlar ve rafaransları hep aynı yukarıdan alıp aşagıya basıyorlar.
neyse arkadaşlar bakacağız ve göreceğiz.hepimizin amacı kazanmak.ben çok yakında bir haber patlamasını bekliyorum..ha bu arada amaçsız hareketlerin sonu hep nasıl bitmiştir bir hatırlayın... tahtada saçma sapan işlemler oluyor buda benim için iyi bir olay inşallah bol kazançlı günler yaşarız.
bu arada bu işlemler bana 1 liralardaki işlemleri hatırlatıyor,hatta 1 liradaki son işlemleri..genel müdür olayından hala bir ses çıkmadı unutuldu gitti,yani unutturuldu yakın zamanda yeni bir fabrika haberi bile gelebilir..
kanas2000
13-11-2006, 13:16
arkadaslar dogusanda son durum nedır.teknık olarak bılgı verecek arkadas varsa sevınırım.
Üçgen yukarı kırılmış, işlem hacmi fena değil, 1.46 daki kanal direncini geçmiş ancak teyidi için bu seviyenin üstünde en az 2 kapanış yapması lazım, 1.46 kanal direncini aşarsa orta vadeli çıkış hareketine devam ettireceğini düşünüyorum. (yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp, şahsi görüşümdür)
bu arada bu işlemler bana 1 liralardaki işlemleri hatırlatıyor,hatta 1 liradaki son işlemleri..genel müdür olayından hala bir ses çıkmadı unutuldu gitti,yani unutturuldu yakın zamanda yeni bir fabrika haberi bile gelebilir..
Sayın arkadaşım.Yukarıdaki yazında yeni bir fabrikadan bahsetmişsin.Bu bana da çok mantıklı geldi. Doğusan şimdi ağırlıklı olarak ne üretiyor? Perlitli kiremit.
Peki perlit yurdumuzun hangi yörelerinde mevcut? Erzincan ve İzmir yörelerinde. Amerikadan Türk kiremitlerine yoğun talep olduğu bir dönemde İzmire ikinci bir fabrika kurarak...İzmir yöresindeki perlitlerle kiremit üretip...İhracata yönelmek çokmu zor:confused:
yarın herşey belli olur.....inançlı bir hareketti.... bu arada fabrika izmir dolaylarında olabilir manisa falan yani.
1,45 üzerinde kaldıkça hisse güzel.al vermeye devam ediyor.bugün hareketli olur.1,51 üzerinede giderse ilk etap hedefi 1,80 olacaktır.
intelijansiya
14-11-2006, 12:27
Bende bu kağıdın eski yatrımcılarından biriyim. Bu kağıt geçen sene gözaltından çıktığında 10 binlere gitmesi düşünülürken 3,50'lerden döndü.bende dönüşte kağıdı 2,90-3.10'lardan sattım.
Arkadaşın dediği gibi doğusan'da halen çok yüksek bir çıkış potansiyeli bulunuyor. her an herşey olabilir.Ayrıca şirketin yeni bir fabrika falan da kurduğu yok arkadaşlar. bildiğim kadarıyla sadece kendi fabrikasını revize etti ve üretim kapasitesini arttırdı. Bol Kazançlar diliyorummm.. :) Herzaman bu senet hakkında yorum yapmam..Ama bugün dikkatimi çekmeye başladı... 6 aylık bilanço 2 trilyon zarar varken son 3 aylık bilançoda 52 milyarlık zarar gözüküyor..yani son 3 ayda bir toparlanma gözüküyor...Bence bilanço zararda oldugu için bilanço bekliyen ve elinde mal olanların bu sonuca göre zarar açıkladıgından dolayı mallarını vermesi gerekiyor..mantık olarakda bu böyle..diğer yandan kurnaz spekülatör 6 aylık bilanço zarar açıklamasına ragmen kagıdı 1 lerden 1.8 lere kadar topladı sonra 1.4 lere kadar kağıdı kendi haline bırakarak malı vermiş gibi gözüktü...Aslında beklediği son 3 aylık bilançoydu ve bununda zararla geleceğini adı gibi biliyordu..Bundan sonra gelen zarar eden bilançonun etkisiyle geriye kalan mallarıda toplayıp yoluna devam edecek...Zannedersem bu sefer sonuna kadar gideceğini düşünüyorum...12 aylık bilançonun bekletisiyle şubat gibi malları boşaltabilirde...Bildiğim kadarıyla bu senetde çok yüksek maliyetden spekülatör mal toplamıştı ...Özellikler İller bankasının verdiği malların maliyeti 2.3 seviyesi olup tamamını karşılamıştı...Gerçekden spekülatör iyi bir sabır örneği gösteriyor ..Buradan kutluyorum kendisini...Ama zannedersem yolun sonuna da geldi..Bu yazımı görüpde etkilenebilir..Bu senedin geçmişini kısaca yorumladım.. Açıklayıcı oldu kanımca...Yeni girecekler için hiç bulaşılmaması gereken bir kağıt oldugunu düşünüyorum ...Her an herşey olabilir...Elinde eskiden olan varsa...( Tabii sabır gösterip saklıyan varsa....) Beklemeliler bence...Bol kazançlı günler...
A.E.B.Ç Boruların Kullanım Alanları
İçme Suyu Tesisleri
Kanalizasyon
Isı Nakli
Yüksek Gerilim Hatlarının Su ile Soğutulması
Artık Suların Atılması
Su Altı Geçitleri
Yeraltı Grupları
Sulama Sistemleri
Sondaj Borusu
İkmal Tünelleri
Kuyu Boruları
Baca Yapımı
Elektrik Kablo Kanalları
Boru Koveyörleri
Drenaj
Şeker - Şarap - Bira - Meyve Suyu Fabrikaları
Selüloz ve Kağıt Sanayiinde
Deniz Suyu ile Sokak Sulama
Yangın Söndürme
Arıtma Tesisleri
Çakma Boru
kullanılmadığı yer yok maşallah:gulen:
kartalbeyaz
21-11-2006, 17:48
1.31 de dörtlü dip yaptı
1.31 de dörtlü dip yaptı
ikili dip formasyonunu duydum da dörtlü dibi ilk kez duyuyorum, nasıl bişi bu dörtlü dip:roll:
kartalbeyaz
21-11-2006, 18:11
bende ilk kez gördüm bu hissede. Dünya da da bir ilkmiş...
Bu senede baskı yapan spek bozuntuları şunu akıllarından çıkarmasınlar...Doğu ve güneydoğuda toki binlerce konut yaptı ve de yapıyor...Geçenki sel afetinden sonra bunlara ilaveten binlerce konut acele olarak plana alındı...Yani toki bu hızla inşaatlara devam ederken o bölgenin yegane komple inşaat malzemesi üreten fabrikası olan doğubun bundan olumlu olarak etkilenmemesi mümkün değil...Ummadıkları bir zamanda öyle bir haber gelecek ki...Bu kendini spek sanan terbiyesizler...Doğubun gerçek değerine yükselmesini
gıpta ile kenardan seyredecekler..........................:tamam: :gulen:
FORVET09
22-11-2006, 11:00
Doğu ve Güneydoğudaki tokinin yapacağı konutlar kadar, önemli olan doğu ve güneydoğudaki altyapı sorunudur. Altyapı için gerekli borularda dogub tarafından üretildiği unutulmamalıdır.
Doğu ve Güneydoğudaki tokinin yapacağı konutlar kadar, önemli olan doğu ve güneydoğudaki altyapı sorunudur. Altyapı için gerekli borularda dogub tarafından üretildiği unutulmamalıdır.
Bu kağıt öyle bir kağıt ki tam bir sabırlık.Gittmi %75 den az gitmez.Düştümüde düşer heme
bilgisiz
30-11-2006, 02:37
Sevgili Dogubcular
Bu hissede uzun süredir yatırımcıyım. Bu sayfalarda yazılanları sürekli gözlemliyorum. Bu arada da derin bir araştırmada bulundum.(kağıdın yatırımcısı olunca mecburen :) ). Maalesef Devletin sahip olduğu her şirket gibi içler durumu acısı . Üretim yok. Satış yok. Ve zannettiğiniz gibi Tokiye Mokiye malzemede satamıyor. Satış konusunda Ankara'daki distributor firmaya bağımlı. Bu şirket satış yapmazsa satış yok demektir. :) . Yani anlayacağınız elde öyle bir sömürü şirketi varki. Fabrika yöneticileri maaşlarını tıkır tıkır alıyorlar. Nasıl olsa hesap soran yok. Şirketin en güzel yanı uzun ve kısa vadeli borcu olmaması (faaliyet olmadığı için). Bu şirketin tek kurtuluşu satılması. Eminim bunuda istiyorlar ama talip yok. Belki varda şirketin biraz daha değer kaybetmesini bekliyor. Ne bileyim boru üretimi yapan ve tam kapasite başka bir şirket için bulunmaz fırsat. Üretim hattı hazır. Çevir şalteri üretim başlasın. Doğu ve Güneydoğu Anadoludaki satışların üretimi burda yapılsa lojistik avantajda sağlanır. Ayrıcada tam kapasite çalışan diğer fabrikaların kapasitelerini arttırma yatırımı yerine hazır fabrika . Bence mantıklı olan ve beklenen bu. Ama bunun için biraz daha sabır. Endeks %2-3 inerken bu kağıdı %8-10 düşürüp , endeks yerine geldiğinde kımıldatmayan tekrar aşağı yaparken endeksten daha fazla düşüşü sağlayan ve buna rağmen mal çıkmayan, 10-15 aracı kurumdan sürekli karşılıklı işlemlerini yapan spek bozuntularına aldanmayın.
Uzun lafın kısası boş laflara yalan haberlere kanmayın. Yukarıda anlattığım aslında ibret alınası bir yanlış yatırım hikayesi idi. Önce derin araştırma yapıp tahtayı izleyip, işlem yapan aracı kurumları tahlil edip, durum hakkında bütün bu bilgilere sahip olduktan sonra yapmam gereken yatırımı önceden yapıp sonra bu bilgilere ulaştım. Bu arada ne duyumlar geldi. Süper bilanço, Amerikaya yüklü satış, Toki ihaleleri vs vs. :)))
Yukarıdaki yazı bir yıllık derin bir araştırmanın ve bu süre içerisinde hergün tahtanın izlenmesi sonucu yazılma gereği duyulmuştur.
---babana bile güvenme lafı bence borsaya uyan en güzel sözlerden biridir---
hepinize iyi geceler iyi yatırımlar
Para Giriş Çıkışları - Hisse Bazında [DOGUSAN]
Alıcılar NetHacim Maliyet Yüzde Satıcılar NetHacim Maliyet Yüzde Para G.Ç. Yüzde
36496 1.265 52.60 -63797 1.273 -91.90 -27,301 -39.30
TACIRLER MEN. 10814.63 1.251 15.58 GLOBAL MENKUL -21982.55 1.268 -31.66 0
GEDIK YATIRIM 8718.019 1.283 12.56 ATA YATIRIM -16640 1.280 -23.97 0
GARANTI YAT. 6390 1.278 09.20 DEHA MENKUL -10467.5 1.269 -15.08 0
MEKSA YATIRIM 5466 1.271 07.87 HSBC YATIRIM -9935.209 1.270 -14.31 0
AYBORSA MEN. 5106.998 1.246 07.36 DUNYA MENKUL -4771.84 1.280 -06.87 0
DIGER 32929.67 47.43 DIGER -5628.23 -08.11
hep aynı adamlar...alıyorlar satıyorlar...alıyorlar satıyorlar....bi b..ta kazandıkları yok ya işte değirmeni döndürüyorlar veya ÇEVİR KAZI YANMASIN
tavan yapmamak için direniyor adamlar,satışların mı yoksa alışların mı artmasını bekliyorlar acaba
Tavandan bayaa bi işlem oldu, alım mı satım mı 2.seans belli olur.
Dün gece ve daha önceki günlerde bende tekniğine dikkat çektim.Dün gece silinmiş yazılar.KY faydalanırdı hiç olmazsa neyse sağlık olsun.Bakalım 2. seans ne yapacak 1,50 ler geçilirse umarım hızlanır.Bu senet başladımı durmaz genelde ama umarım öyle olur arkadaşlar
inanamıyorum. dün akşam 16.27de sattım...hala şoktayım bir hafta sonumu huzurlu geçiremiyorum..büyü yapılmış bana heralde..hangi.sğpeğin ahını aşdım bilmiyorum. kimsenin kafasına malda vermedim...valla arkadaşlar samimi olmak gerekirse geri gelmesi için dua ediyorum tekrar almak için
inanamıyorum. dün akşam 16.27de sattım...hala şoktayım bir hafta sonumu huzurlu geçiremiyorum..büyü yapılmış bana heralde..hangi.sğpeğin ahını aşdım bilmiyorum. kimsenin kafasına malda vermedim...valla arkadaşlar samimi olmak gerekirse geri gelmesi için dua ediyorum tekrar almak için
sabret daha gider gelir
spekler Zao nun satmasını bekliyormuş sabırsızlıkla demek.
kanas2000
01-12-2006, 15:17
cizdık beeeeeee :oley: :oley: endeks agladı:oley:
Yuvarlak işaretli bir önceki hareketin (OBO) boyun çizgisi olan 1.46 şu anda kanal direnci olarak kağıdın önünde duruyor, burayı hacimli aşması durumunda (ki hacim oldukça güzel) kırmızı yuvarlak içine aldığım hareket gibi bir hareket bekliyorum ki bu da minumum % 30-40 arası bir prim demek olur (yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp, şahsi görüşümdür, yalnız beni bağlar,kimse etkilenmesin)
benim ekranda 1.48 tavan oldu gösteriyor ama, tavan için 1.51 olması lazım, noldu ortalamalarmı değişti?
benim ekranda 1.48 tavan oldu gösteriyor ama, tavan için 1.51 olması lazım, noldu ortalamalarmı değişti?
ortalama 1,45
Seans sonuna doğru basmazlarsa, gelecek haftanın bu kağıt için güzel olacağını düşünüyorum:roll:
basmaya niyetleri de yok
ayrıca karlılık hariç güzel kagıtmış,bende aldıktan sonra baktım:
Piyasa Değeri (USD) 10.819.417
Sermaye (YTL) 11.173.366
Dolaş. Hisse Sayısı(Lot) 5.363.216
Takas Saklama Oranı 48
2006/09 Kar-Zarar(USD) -1.521.677
Öz Sermaye (USD) 15.633.228
PD/DD 0,69
Kapanış fiyatı 1.42-1.43 civarı bekliyorum umarım yanılırım.
Sadece hisss..
burakmıcaklar 1.48 kapatır kesin gibi
sanırım tavan olacak son dk larda garip işlemler var anlamadım ama durum iyi gibi
evet,bir günlük hareket olmadığını gösteriyor
sanırım tavan olacak son dk larda garip işlemler var anlamadım ama durum iyi gibi
zaten bu gibi kagıt ları anlamaya cılısmıcan birzamanlar halil bey istedigini yapıyordu
şahsen bugün ezberden girdim hiçte incelemeden ama galiba yanılmamışım.
arada bir kağıt değişikliği iyi oluyor..
ooo forum kalabalıklaşmış, iyiki zamanında oturmuşum:D kağıt gelecek hafta da böyle hareket ederse forumda ayakta bile yer kalmayacak anlaşılan:gulen: herkese bol kazançlar:tamam:
Bu rada kapanış güzel oldu, 1.46 kanal direncinin azda olsa üzerinde kapandı, devamı gelecek hafta:p :
SON : 1,47
Günlük Değişim Oranı % : 15,75
ooo forum kalabalıklaşmış, iyiki zamanında oturmuşum:D kağıt gelecek hafta da böyle hareket ederse forumda ayakta bile yer kalmayacak anlaşılan:gulen: herkese bol kazançlar:tamam:
Burada parti varmis...merak etmeyin biz ayakta da idare ederiz, onemli degil..... Servis nasil? Kanepe, icki sevisi var mi?:oley:
İşte sonuç önemli olan teknik takastan anlamaktı
yanılmadık şükürler olsun.Bol kazançlar:tamam:
Burada parti varmis...merak etmeyin biz ayakta da idare ederiz, onemli degil..... Servis nasil? Kanepe, icki sevisi var mi?:oley:
Self servis:D açık büfe:gulen:
Dün gece ve daha önceki günlerde bende tekniğine dikkat çektim.Dün gece silinmiş yazılar.KY faydalanırdı hiç olmazsa neyse sağlık olsun.Bakalım 2. seans ne yapacak 1,50 ler geçilirse umarım hızlanır.Bu senet başladımı durmaz genelde ama umarım öyle olur arkadaşlar
dün gece fiyat bile verdim.. nerkan isimli üyenin yazısına atıfta bulundum .. onun da benim de yazılarım silindi.... yönetim silmiş.. :mad: ısrar ediyor.. e ozaman
kağıt hakkında bilgi almak isteyen arkadaşlar pmden ulassın diyelim :D
20195129
01-12-2006, 23:22
İşte sonuç önemli olan teknik takastan anlamaktı
yanılmadık şükürler olsun.Bol kazançlar:tamam:
abi teşekkür edecektim msn kapalı açarsan konuşalım. görüşmek dileğiyle
yanlız dikkat cuma gunu kagıda giren grup gömlekçi her an aldıkları malı kusarlar tetikte olun
Tahtadaki grubun maliyeti çok yüksek.Onlarda AL-SAT ile maliyet düşürmeye çalışıyorlar.Cuma günü tahtaya destek attılar.Ben olayın daha çok teknik kısmına bakıyorum.1,54 direncimiz.Eğer orası geçilirse 1,70 kadar direnç yok.Sonrası ise 2,00 üzeri ama tabiki biz kademe kademe incelemeliyiz.Bir gerçekte varsa Doğusan harekete başlayınca hız kesmeden ilerliyor.Pazartesi ve Salı hissenin ne kadar ilerleyebileceği konusunda fikir sahibi olabiliriz.Bol Şanslar
1.41 den döndü gibi, dökülen döküldü artık
1,50 yi aşmayı tekrar dener,geçemezse geldiği yere döner
yönümüz aşağı döndü 1.39 dan işlem yapıyor tavan beklerken sanırım taban olacak..
endeksteki düşüşten nasibimizi aldık maalesef
endeksteki düşüşten nasibimizi aldık maalesef
bu düşüşün endexle alakalı olduğunu pek sanmıyorum ... cuma günkü hareketin boşalması gibi ancak işlem hacmi şu an için düşük (2.seans) en azından bu pozitif yorumlanabilir belki..
kendimizi teselli ediyoruz işte..
Yaklaşık 2 yıl önce bu senet 2. ulusal pazara çıktığında yine böyle tavan tavan yapmıştı herkes 5 liralar gelecek diye beklerken hisse 2. ulusal pazara çıkmadanki fiyatınında altına düştü. Bütün ky şoktaydı...Herkes beddua okuyodu o zamanlar. Tabi bende %25 zarar ettim o dönemde bu Allah' ın belası senetten. O gün bu gündür de dogubu her gördüğümde o kabus günleri aklıma gelir.
yanlız dikkat cuma gunu kagıda giren grup gömlekçi her an aldıkları malı kusarlar tetikte olun
hem aldıklarını kustular hemde başkalarınada kusturdular...bu gibi kagıtlarda alan aracı kurumların hareketlerini iyi analız etmeniz gerekir...kagıdın hareketini degil ..neyse yarında mal boşaltma işini raymond j.. devralır..bende bu kagıtta zamanında sizin gibi hatta sizden daha iyimserdim ama ...şunuda ögrendim kagıda aşık olmayacaksınız ..hemde böyle speklerin elinde oyuncak olan kagıtlara ..karı gördunuzmu dahada çıkacak diye umutlanmayın çakın spegin kafasına ...kurtulun ..o zaman kagıt zaten yukarı çıkacaktır çunku spek çakamadan siz ona çaktıgınızdan oda kagıdı yukarılara göturecektir mecburen...çunku o bizim gibi zararı sevmez..ne zaman ki musteri buldu o zaman affetmez...biz ky.larda gerçek bir yatırımcı oluruz takı bir tane spek çıkıpta para kazanmak isterse.....hadi neyse saglıklı gunler
az kaldı sabredenler işallah mutlu olur.
az kaldı sabredenler işallah mutlu olur.
neye az kaldı, haber mi var:confused:
hem aldıklarını kustular hemde başkalarınada kusturdular...bu gibi kagıtlarda alan aracı kurumların hareketlerini iyi analız etmeniz gerekir...kagıdın hareketini degil ..neyse yarında mal boşaltma işini raymond j.. devralır..bende bu kagıtta zamanında sizin gibi hatta sizden daha iyimserdim ama ...şunuda ögrendim kagıda aşık olmayacaksınız ..hemde böyle speklerin elinde oyuncak olan kagıtlara ..karı gördunuzmu dahada çıkacak diye umutlanmayın çakın spegin kafasına ...kurtulun ..o zaman kagıt zaten yukarı çıkacaktır çunku spek çakamadan siz ona çaktıgınızdan oda kagıdı yukarılara göturecektir mecburen...çunku o bizim gibi zararı sevmez..ne zaman ki musteri buldu o zaman affetmez...biz ky.larda gerçek bir yatırımcı oluruz takı bir tane spek çıkıpta para kazanmak isterse.....hadi neyse saglıklı gunler
O kusanları iyi incelemek lazım.O kusanlar tam kussa zaten mesele yokki.Kusma oranları düşük diye düşünüyorum ben.
kağıt berbat oldu biraz zaman ister yada böyle olmasını istiyorlar... herkes istediği gibi at koşturuyor... yarın gireyim 50.000 lot mal alırım adamlar çok cömert tahta yapacak adam millete bu kadar kolay mal verir mi bu beni hep düşündürüyor...hareket falan yalan bence
Göstergeler yeniden yukarı döndü tabiki endeksin etkisiyle.Kimbilir geçen hafta Cuma şov olmuştu.Yeniden dermi.Bakalım yarın ne yapacak.
1.36 yukarı kırılacaktır., cunku g.guc dun eksıydı.,bugun pozıtıfe donerek.,kagıdın hazır oldugunu teyıd etti.,hadi hayırlısı
Göstergeler yeniden yukarı döndü tabiki endeksin etkisiyle.Kimbilir geçen hafta Cuma şov olmuştu.Yeniden dermi.Bakalım yarın ne yapacak.
Dün yeniden yukarı olabileceğini yazmıştım zaten.1,390 gördü senet.Teb yatırım 85,000 kadar mal aldı.Daha önce senette boy gösteren biri değil sanırım.İlk dün girdi biraz bugünde mal aldım.Diğer alıcı konumundakiler ise Ak ve İş yatırım yani tahtanın sahipleri konumundalar.Satıcı olarak ise tahtayı her zaman bozmaya çalışan.Üstten satıp alttan alarak sürekli maliyet yapan Tacirler,Ayborsa ve Deniz yatırım.Bu üçlü tahtayı rahat bıraksa senet rahatalayacak ama bırakmıyorlar.Endeks paralelinde hareket sürebilir.
ya arkadaşlar TEB mal taşımaz hele dogub u hiç taşımaz ama yanılırsam tam süper olacak:) :) :)
kagıt hazır.,yarın guzel bır gunu olabılır
bu hafta hareket olabilir güzelleşmeye başladı ama kısa herket olabilir yada kkısa diye milleti çarpabilirler....önceki hareketler gömlekçilerin gücünü görmek için olabilir inşallah öyledir
bugunku para gırısının takvıyesı yarında devam edermı acaba????
ismetyasar
25-12-2006, 17:55
Yavas yavas zamani geliyor.Izlemek gerek..
al sat tavsiyesi degildir.
gedik izlenmeli diyorum..... gözüme tekrar güzel gözükmeye başladı mal toplanıyor gibi.. hadi hayırlısı bu sefer kefeni yırtarsa çok gider hemde çok
Artık zamanı geldi senedin karar verecek ya yukarı gidecek yeni bir trend..Yada ayvayı yiyecek.İnşallah ilk seçenek olur:)
20195129
28-12-2006, 14:04
beyler doğusana gedik giriyor hareket yaklaştı mı ne dersiniz?:confused:
27.12.2007 kapanışına göre;
DOGUB 31,991 1.29 75.6 -29,915 1.30 -70.7 2,076
GEDIK YATIRIM 20,234 1.29 47.8 MARBAS MENKUL -10,001 1.30 -23.6 0
SEKER YATIRIM 4,900 1.29 11.6 TURKISH YAT. -7,562 1.29 -17.9 0
HALK YATIRIM 2,500 1.31 5.9 AYBORSA MEN. -4,479 1.35 -10.6 0 YAPI KREDI YAT. 2,253 1.29 5.3 TEB YATIRIM -4,000 1.30 -9.5 0
ZIRAAT YAT. 2,104 1.30 5.0 SOYMEN MENKUL -3,873 1.30 -9.2 0
DIGER 10,317 24.4 DIGER -12,393 -29.3
28.12.2006 1.seans para giriş çıkış;
Alıcılar NetHacim Maliyet Yüzde Satıcılar NetHacim Maliyet Yüzde Para G.Ç. Yüzde
76692 1.311 96.70 -62025 1.311 -78.20 14,667 18.50
TACIRLER MEN. 41910.84 1.308 52.83 GEDIK YATIRIM -26616.22 1.312 -33.55 0
ZIRAAT YAT. 11840 1.316 14.92 IS YATIRIM -12677.64 1.310 -15.98 0
HSBC YATIRIM 11805.74 1.318 14.88 AYBORSA MEN. -11162.51 1.310 -14.07 0
C MENKUL 6550 1.310 08.26 HAK MENKUL -7235.129 1.310 -09.12 0
ANADOLU YATIRIM 4585 1.310 05.78 DENIZ YATIRIM -4333 1.313 -05.46 0
DIGER 2641.648 03.33 DIGER -17308.73 -21.82
Koyu ile işaretlediğim keneler dökülmeden hareket olmaz, Gedik de dün almış bugün basmış malesef
20195129
05-01-2007, 15:42
bu kağıt bir yere gidemez ben sattım vesselam (25bin-gedik) elveda:(
beyler doğusana gedik giriyor hareket yaklaştı mı ne dersiniz?:confused:
Bu çeşit dalaverelere ihtiyaç duyan insanlar hiçbir zaman kazanamazlar.Kazansalar bile o kazanç onlara yar olmaz.Yukarıdakide senin yazın..
Biraz önce yazdığın gedikten 25 bin lot sattım bu kağıttan birşey olmazda senin yazın.Çok enteresan valla.Ne diyeyim ki ben sizlere.
20195129
05-01-2007, 18:38
Bu çeşit dalaverelere ihtiyaç duyan insanlar hiçbir zaman kazanamazlar.Kazansalar bile o kazanç onlara yar olmaz.Yukarıdakide senin yazın..
Biraz önce yazdığın gedikten 25 bin lot sattım bu kağıttan birşey olmazda senin yazın.Çok enteresan valla.Ne diyeyim ki ben sizlere.
senin birşey demene gerek yok hodri meydan bi kağıda aşık olmamak lazım.:cool: tamamen şahsi fikrimdir al yada sat manasına gelmez!!
senin birşey demene gerek yok hodri meydan bi kağıda aşık olmamak lazım.:cool: tamamen şahsi fikrimdir al yada sat manasına gelmez!!
Sen kağıda aşık olmama örneği sergilemedin ki.Sen milleti enayi yerine koyma sanatını icra ettin.:gulen:
esparanca_
06-01-2007, 01:26
Bugün 5 ocak cuma.. Gedik yatırım mal çıkışı 6 bin lot...Nasıl oluyorda sen 25. bin lot veriyorsun...Bırak bu palavraları...Bugün ilkkez uzun süreden beri Şeker yatırım 30 bin lotun üzerinde mal çekmiş...Sadece Dikkatinizi çekerim..
Evet size bir şey demeye gerek yok ama sizin gibilerin de bu forumda yeri yok. Forum bilgi paylaşmak için var, 3 kuruş kazanacaksınız diye milleti gaza getirmeniz için yok.
Evet size bir şey demeye gerek yok ama sizin gibilerin de bu forumda yeri yok. Forum bilgi paylaşmak için var, 3 kuruş kazanacaksınız diye milleti gaza getirmeniz için yok.
Bende bu konuya dikkat çekmiştim arkadaş farklı yere çekti.Forum bilgilerimizi birleştirerek daha iyi senetleri tanımamız, kısacası birbirimize yardımcı olmamız için var.Yoksa dalavereler çevirerek 3-5 kuruş kazanarak kazık atmak için yok.ALLAH bu tür insanlara karşı bizleri korusun.
taşlar gedik i ne oturacak yakında
Orta vade alçalan trend 2 defa kırılımak istendi 1,80 ve 1,52 de hacimde yeterliydi ama kıramadı.Şu anda düşüş sürüyor ama alçalan trendde aşağıya geliyor.Şu anda 1,36 seviyesinde kırarsa çok sert hareketlere gebe kalır senet gedik medik hikaye olur.1,18 altında ise 1,00 lere kadar düşüş olabilir.Neler olacak bakıp göreceğiz bakalım.Hayırlısı olsun hakkımızda.
Kalkınma gıdıklamaya başladı senedi acaba devamını getirir mi..
smithvejons
11-01-2007, 14:53
Doğusan,
Boru Yerine Yer Karosu Üretecek
Doğusan, Boru Yerine Yer Karosu Üretecek 17/01/2006 Kendi ürünü olan asbestli çimento boruya olan talebin, plastik boruya kayması sonucu, bu yıl boru üretimini durdurmayı planlayan Doğusan, tüm dikkatini üretimine bu yıl başladığı yer karosuna verecek. Sermayesinin yüzde 75.96''''''''sı İller Bankası''''''''na ait olan ve yaklaşık 25 yıldır boru ve kiremit üretimi yapan Doğusan Boru, sektörde geçen çeyrek asrın ardından boru üretimini durduracak noktaya geldi. Kullanıcıların yurtiçinde sadece Doğusan Boru''''''''nun üretimini yaptığı asbetli çimento boruya olan talebi zamanla plastik boruya kayınca zor günler geçirmeye başlayan şirket, şu sıralar yer karosu üretimi için kolları sıvadı. Geçen yılın ilk 9 ayında 271 bin 562 YTL zarar açıklayan Doğusan Boru''''''''nun Genel Müdürü Rıfat Ekinci, "Önümüzdeki üç yılın stratejik yol haritasını çizeceğiz; herkes, bu fabrikanın nasıl kurtulduğunu görecek" diye konuştu.
http://www.yapi.com.tr/turkce/Sektorel_Firmalar_Detay.asp?NewsID=40333
smithvejons
11-01-2007, 17:04
Buna göre Ödenmiş sermayesinin yarısından fazlası kamu tüzelkişilerince sağlanmış olan kurumlar ile bu kurumların ödenmiş sermayesinin yarısından fazlasını sağlamış oldukları diğer kurumlar ve yukarıda sayılanlardan olmamakla beraber kendilerine bazı kamu yetki ve görevleri verilmiş olup galip vasıfları bu kamu hizmetlerini yürütmek olan ve kamu kurumu niteliğindeki meslek kuruluşlarından olmayan özel kanunlara tâbi kurumlar ve İller Bankası, KİT Komisyonunca denetlenmektedir.
Aşağıda denetim kapsamında yer alan kuruluşlar 233 sayılı KHK ve diğer yasalarla tanımlanma biçimlerine göre sınıflandırılmış ve tek tek gösterilmiştir, Listede ana kuruluşlar , bağlı ortaklıklar, müesseseler ve iştirakler gösterilmiştir. Listenin sol sütununda kuruluşlara Yüksek Denetleme Kurulunca verilen kod numaraları gösterilmiştir.
Ayrıca söz konusu liste denetim kapsamındaki kuruluşların son durumunu yansıtmaktadır. Özelleşme, birleşme gibi nedenlerle her yıl kapsamın değişebileceği dikkate alınmalıdır.
SERMAYELERİNDEKİ KAMU PAYI % 50’NİN ÜZERİNDE OLAN KURULUŞLAR
402.00 Acıpayam Selüloz San. ve Tic. A.Ş.
405.00 Arıcak Turizm ve Tic. A.Ş.
407.00 Betonsan Konut San. A.Ş.
410.00 T.H. Damızlık İnek ve Süt Ürünleri A.Ş.
418.00 T.H. Kalkınma Holding A.Ş.
431.00 T.H. İstanbul Ticaret Finansman T.A.Ş.
436.00 Uşak Seramik Sanayii A.Ş.
445.00 PEREJA İleri Kimya San. A.Ş.
450.00 Kalkınma Menkul Değerler A.Ş.
452.00 Doğusan Boru San.ve Tic. A.Ş.
453.00 Başak Sigorta A.Ş.
http://www.halkyatirim.com.tr/arge/dogusan_boru.pdf
smithvejons
11-01-2007, 17:06
Doğusan Boru 11/11/2005
Doğusan Boru'nun sermayesinin 9.870.243 YTL'dan 11.173.366 YTL'na artırılması dolayısıyla ihraç edilecek toplam 1.303.123 YTL nominal değerli hisse senetlerinin ortaklarının rüçhan haklarının kısıtlanması suretiyle tahsisli olarak 1 YTL nominal değerli hisse için 2,30 YTL fiyatla alıcı İller Bankası’na Toptan Satışlar Pazarı (TSP)'nda satılacağı açıklandı. (IMKB Bülten)
http://www.ayatirim.com.tr/Arastirma.aspx?cat=2&HId=648&SId=0
iller bankası 11.11.2005 tarihinde 2.30 ytl ye toptan almış iki yıl sonra yarı fiyatı dahi değil
tabi oyunun en can alıcı kısmıda bu;
Kağıdı veya fabrikayı toptan almak isteyen birisi kelepir almak varken neden nominal değerden alsın ? hangi insan bunu ister ? beş liralık malı bir liraya almak varken veya almayı düşünen üçüncü şahıslara malın çoğunluğunu en alttan toparlayıp iki katına gazlamak varken haydi yolunuz bahtınız açık olsun
:düsün: :düsün:
smithvejons
11-01-2007, 17:07
Doğusan,
Doğusan, Boru Yerine Yer Karosu Üretecek 17/01/2006 Kendi ürünü olan asbestli çimento boruya olan talebin, plastik boruya kayması sonucu, bu yıl boru üretimini durdurmayı planlayan Doğusan, tüm dikkatini üretimine bu yıl başladığı yer karosuna verecek. Sermayesinin yüzde 75.96''''''''sı İller Bankası''''''''na ait olan ve yaklaşık 25 yıldır boru ve kiremit üretimi yapan Doğusan Boru, sektörde geçen çeyrek asrın ardından boru üretimini durduracak noktaya geldi. Kullanıcıların yurtiçinde sadece Doğusan Boru''''''''nun üretimini yaptığı asbetli çimento boruya olan talebi zamanla plastik boruya kayınca zor günler geçirmeye başlayan şirket, şu sıralar yer karosu üretimi için kolları sıvadı. Geçen yılın ilk 9 ayında 271 bin 562 YTL zarar açıklayan Doğusan Boru''''''''nun Genel Müdürü Rıfat Ekinci, "Önümüzdeki üç yılın stratejik yol haritasını çizeceğiz; herkes, bu fabrikanın nasıl kurtulduğunu görecek" diye konuştu.
:tamam: :tamam:
http://www.yapi.com.tr/turkce/Sektorel_Firmalar_Detay.asp?NewsID=40333
smithvejons
11-01-2007, 17:08
smithvejons;1376575]Buna göre Ödenmiş sermayesinin yarısından fazlası kamu tüzelkişilerince sağlanmış olan kurumlar ile bu kurumların ödenmiş sermayesinin yarısından fazlasını sağlamış oldukları diğer kurumlar ve yukarıda sayılanlardan olmamakla beraber kendilerine bazı kamu yetki ve görevleri verilmiş olup galip vasıfları bu kamu hizmetlerini yürütmek olan ve kamu kurumu niteliğindeki meslek kuruluşlarından olmayan özel kanunlara tâbi kurumlar ve İller Bankası, KİT Komisyonunca denetlenmektedir.
Aşağıda denetim kapsamında yer alan kuruluşlar 233 sayılı KHK ve diğer yasalarla tanımlanma biçimlerine göre sınıflandırılmış ve tek tek gösterilmiştir, Listede ana kuruluşlar , bağlı ortaklıklar, müesseseler ve iştirakler gösterilmiştir. Listenin sol sütununda kuruluşlara Yüksek Denetleme Kurulunca verilen kod numaraları gösterilmiştir.
Ayrıca söz konusu liste denetim kapsamındaki kuruluşların son durumunu yansıtmaktadır. Özelleşme, birleşme gibi nedenlerle her yıl kapsamın değişebileceği dikkate alınmalıdır.
bayağı gerilere gelmiş bir miktar almakta fayda var.
smithvejons
15-01-2007, 12:23
Buna göre Ödenmiş sermayesinin yarısından fazlası kamu tüzelkişilerince sağlanmış olan kurumlar ile bu kurumların ödenmiş sermayesinin yarısından fazlasını sağlamış oldukları diğer kurumlar ve yukarıda sayılanlardan olmamakla beraber kendilerine bazı kamu yetki ve görevleri verilmiş olup galip vasıfları bu kamu hizmetlerini yürütmek olan ve kamu kurumu niteliğindeki meslek kuruluşlarından olmayan özel kanunlara tâbi kurumlar ve İller Bankası, KİT Komisyonunca denetlenmektedir.
:düsün: :düsün: :düsün:
Doğusan Boru 11/11/2005
Doğusan Boru'nun sermayesinin 9.870.243 YTL'dan 11.173.366 YTL'na artırılması dolayısıyla ihraç edilecek toplam 1.303.123 YTL nominal değerli hisse senetlerinin ortaklarının rüçhan haklarının kısıtlanması suretiyle tahsisli olarak 1 YTL nominal değerli hisse için 2,30 YTL fiyatla alıcı İller Bankası’na Toptan Satışlar Pazarı (TSP)'nda satılacağı açıklandı. (IMKB Bülten)
http://www.ayatirim.com.tr/Arastirma.aspx?cat=2&HId=648&SId=0
iller bankası 11.11.2005 tarihinde 2.30 ytl ye toptan almış iki yıl sonra yarı fiyatı dahi değil
Kağıdı veya fabrikayı toptan almak isteyen birisi kelepir almak varken neden nominal değerden alsın ? hangi insan bunu ister ? beş liralık malı bir liraya almak varken veya almayı düşünen üçüncü şahıslara malın çoğunluğunu en alttan toparlayıp iki katına gazlamak varken haydi yolunuz bahtınız açık olsun
şirketin sabit değerleri 22 trilyon
öz sermayesi 21 trilyon
şu andaki fiyatının 3 katı
özelleşme kapsamında bir şirket ve ayrıca iller bankası 2.30 değerle almış şirket iflas etmiş olsa devlet 2.50 den yatırımcıya parasını ödeyecek ve kağıdın lot değeri şu an 1.26 aradaki fark % de 100 siz şirketi alacak birisi olsanız defter değeri 2.50 olan şirketi 5.00 danmı 1.26 danmı almayı tercih edersiniz .
:roll: : :tamam:
bayağı gerilere gelmiş bir miktar almakta fayda var.
bu sefer uğurlu geldim.:D :D
daha çok uğuruna ihtiyacımız var CAPİTAL
bu sefer gidecek gibi gibi gibi...
smithvejons
16-01-2007, 13:38
bu sefer gidecek gibi gibi gibi...:dolar:
Doğusan Boru 11/11/2005
http://www.ayatirim.com.tr/Arastirma...&HId=648&SId=0
Doğusan,
http://www.yapi.com.tr/turkce/Sektor...p?NewsID=40333
şirketin sabit değerleri 22 trilyon
öz sermayesi 21 trilyon
şu andaki fiyatının 3 katı :oley: :düsün: :düsün:
özelleşme kapsamında bir şirket ve ayrıca iller bankası 2.30 değerle almış şirket iflas etmiş olsa devlet 2.50 den yatırımcıya parasını ödeyecek ve kağıdın lot değeri şu an 1.26 aradaki fark % de 100 siz şirketi alacak birisi olsanız defter değeri 2.50 olan şirketi 5.00 danmı 1.26 danmı almayı tercih edersiniz .
:tamam: :tamam:
eee daha ne olsun fiatı belli değeri belli!!!!
senınle cok guzel gunlerımız olacak.:yes: artık takıbımdesın:cool:
senınle cok guzel gunlerımız olacak.:yes: artık takıbımdesın:cool:
kimbilir belki o gün çok yaklaşmıştır...........:cool:
kimbilir belki o gün çok yaklaşmıştır...........:cool:
bencede:seyt:
1,23 üstü kaldın artık orası sanırım destegın.hadı cek bı derın nefes artık:D
kimbilir belki yarın yukarı dogru güzel bi hareket yapar izleyelim bakalımmm................:)
hadeeeeeeeee yallahhhhhhhhh............!!!!!!!!!
yallaaahhıı yarın görürüsün :seyt:üslubünüde düzelt.terbiyeni takın.......................
Şov BaŞladimi Nedİr
ArkadaŞlar Bellİ EtmİŞtİ
1,360 Kirarsa Bu Sefer SÜper Olur
bence müşteri topluyor şu anda. bu kadar la kalamaz daha çıkması gerekir. 1,36 yı kırarsa tam süper olacak.
ne dedik tavan hayırlı olsun.............
sadece gülüyorum :he:
Ver elini 2.xx ler,yolumuz açık kağıdınız tavan üstüne tavan olsun
murtishow76
30-01-2007, 13:38
MALİYET YÜKSEKTİ BİR SENEDİR hissedeyim.. bekliyordum.... ikinci seansta tavan yaparsa iyi bir haber var demek
kanas2000
30-01-2007, 13:47
%10 luk bir yukselıs daha olabılır ıkıncı yarı 1,46 47 aralıgını gorup 1,52 degıp 46.47 tutunur kısa bır surelıgıne....
286528 1.315 69.10 -309920 1.322 -74.80 -23,392 -05.70
MEKSA YATIRIM 116541.8 1.308 28.12 SEKER YATIRIM -161964.2 1.327 -39.08 0
IS YATIRIM 69042.53 1.326 16.66 TACIRLER MEN. -49864.5 1.303 -12.03 0
GARANTI YAT. 47450.81 1.370 11.45 ATA YATIRIM -39831.76 1.281 -09.61 0
SOYMEN MENKUL 32866.47 1.264 07.93 HSBC YATIRIM -32975.91 1.408 -07.96 0
OYAK YATIRIM 20626.56 1.289 04.98 C MENKUL -25284 1.290 -06.10 0
DIGER 127931.2 30.87 DIGER -104539 -25.22 00.00
1,23 üstü kaldın artık orası sanırım destegın.hadı cek bı derın nefes artık:D
devam devam.
mehmetfesli
30-01-2007, 14:37
nebula kardesin yazdıklarına baktımda sanki bugunkü yükseliş içine doğmuş, istiareye yatıyor galiba :yes:
Bİldİk Bİlmesİnede Kaptirdik
Mallari 1,300 Den.gÖtÜrÜrler Şİmdİ Bunu Ya.hep BÖyle Oluyor Ben Verİyorum Al Sat Beceremİyorum Ben Ya
yallaaahhıı yarın görürüsün :seyt:üslubünüde düzelt.terbiyeni takın.......................
alınganlıkta bakıyorumda üstünüze yok sayın nebula sanırım o yazımı ya yanlış yorumladınız yada farklı yorumlama ihtiyacında hissetiniz kendinizi ben sadece hisse için yukarı hadi yallah diye yazdım bunu zira gidiceği ayen beyan belli idi
sanırım şahsıma bir özür borcunuz var ne dersiniz?
Mallari 1,300 Den.gÖtÜrÜrler Şİmdİ Bunu Ya.hep BÖyle Oluyor Ben Verİyorum Al Sat Beceremİyorum Ben Ya
Aynennnn. 1,35 ten sattım ilk seansta tavandan döner diye. ikinci seansın sonuna doğru 1,34 ten tekrar aldım. allah sonumuzu hayır etsin
belkide ben almışımdır sattıklarını ne dersin nebula kardeş...!!!!!!!!!!
Daha Oncekİ 1.52 Ye K Adar Olan YukselİŞe Benzemekle Beraber Bu Sefer Daha Sagliklii Gİdİyor Sert CikiŞ Yerİne Karsilanarak Gİdİyor Bu Sefer Daha Yukarilar Denenebİlİr Gİbİ
belkide ben almışımdır sattıklarını ne dersin nebula kardeş...!!!!!!!!!!
Özür kardeş yanlış tepki vermişiz.
Sen kazan dostum.Gözümüz yok.Bende kar ettim güya 24 aldım 30 verdim.:cry: Sağlık olsun.
Özür kardeş yanlış tepki vermişiz.
Sen kazan dostum.Gözümüz yok.Bende kar ettim güya 24 aldım 30 verdim.:cry: Sağlık olsun.
iii vermişsin masallahh :super:
1,37 hacimle geçilmeli sonra 1,52-1,57 arası zorlar ama ondan sonrası füzeeeeeeeeeeeeeeee.......!!!!!!!!!!!!!!!!!
uzun aradan sonra bu piyasada hcimli artış çok ii bence yarında alışlar ile kalkacaktır piyasada tahtada kalkar bence yarın cift tavan olursa sasırmam zira uzun zamandır buralarda ve dipi gormus artık kalkmalı
bakalımm yarın devamı gelecekmiii izlemeye devammmmmmmmm........................
Bende bu hissenin gideceğine inanmaya başladım. Maaşallah ne bu ilgi yahu?
Bütün milletin dilinde DOGUB. eski günlerine gerimi dönüyor acaba? :super:
murtishow76
31-01-2007, 10:21
sabahları heyecanlanıyorum doğrusu hisse çıksada çıkmasada ne olcaka diye... herkese bol kazançlar..önemli olan hisseye güvenmektir.. gerisi yalan
noldu yaw pili mi bitti:) herkesi heyecanlandırıp düşmesi yok mu.. acayip kafam bozuluyo böyle kağıt olmaz olsun!! bazı insanlar alacağını alıp bırakıveriyorlar kağıdı SPK nın buna bir dur demesi lazım!! bişey varmış gibi yükseliyor sonra da bişey varmış gibi aynen geri geliyor!! bu işi yapanların allah cezasını versin!! KİMSE ÜSTÜNE ALINMASIN SPEK HARİÇ!!!:grrr:
esparanca_
31-01-2007, 17:40
Bende bu kagıtdan zarar ederek çıktım...Ama birileri ortada hiçbirşey yokken çıkıp yarın kagıt gidecek diyor sadece bu sitede değil başka sitelerdede var..Sonra ertesi gün sebebsiz yere kagıt tavan oluyor... Şeker yatırım malları boşaltıyor...Hiç bulaşmayın bu kagıda spek. ve yaltakçıları kendi kendileri al gülüp ver gülüm yapsınlar bakalım nereye kadar yapacaklar..Acilen SPK göreve...
Dediğim gibi Dün Mal boşaltan Şeker Karşılayan Meksa bugün tam tersi 87 bin lot Şeker mal almış...SPK göreve..Yoksa yazılı dilekçeyle bu kagıt hakkında soruşturma yapılması için ben başvuracam...
Evet sayın doğubcular...Beklentiler açığa çıktı...Yani mızrak çuvala sığmadı...Fakat haberler bile bazı kişilere hizmet ediyor...Kapanışa yakın gönderilen birinci haber ki gönderiliş saatı 16:06:36 olumlu haberlerse 12 dakika gecikmeli olarak gönderiliyor ki...Birinci haberi olumsuz olarak algılayan küçük yatırımcılar en dipten mal satıyorlar...Panikliyorlar yani...Peki bukadar malı kim alıyor dersiniz???
Saat:16:06:36
***DOGUB*** Dogusan Boru Sanayii ve Ticaret A.S.'nden gelen yazi: 01.02.2007 tarihinden 01.03.2007 tarihine kadar Renkli Perlitli Beton Kiremit Fabrikasinda yillik bakim nedeniyle uretim faaliyet- leri durdurulacaktir. 01.03.2007 tarihinden itibaren uretim faaliyet lerine yeniden baslanacaktir. ***DOGUB***
İMKB
Dikkat ettiyseniz haber ilk bakışta ve de sonraki haberleri dikkate almazsak olumsuz gibi görünüyor...Fakat 12 dakika sonra gönderilen iki haberle birlikte değerlendirildiğinde çok olumlu...........
Saat:16:22:08
***DOGUB*** Dogusan Boru Sanayii ve Ticaret A.S.'nden gelen yazi: 31.03.2005 tarihli ozel durum aciklamasinda bahsi gecen ve II. Kiremit fabrikasi montajina karar verilen yapilmakta olan yatirimlarla ilgili olarak ortaklarimiza asagida yer alan hususlarin aciklanmasina gerek duyulmustur. 1) Ortaklik devralma yoluyla birlesme yaptigimiz bagli ortakligimiz Doguser A.S.'den tarafimiza intikal eden, yatirim konusu olan kiremit fabrikasi makine ve techizatlar Erzincan'daki Fabrika tesislerimizde kapali bir depoda montaja hazir vaziyette muhafaza edimektedir. 2) Sirketimizin Erzincan'daki mevcut fabrika sahasinda kurulmasi planlanan kiremit fabrikasi yatirimi icin a) Montaji yapacak II. Kiremit Fabrikasinin Italya'dan gelecek montaj ekibinin bedelinin tamamini makine ve techizatlarla birlikte odenmistir. b) Kiremit fabrikasi binasi olarak, Erzincan'daki Sirketimiz sahamizda bulunan ve projeye uygun oldugu tespit edilen sirketimize ait insaati tamamlanmis perlit deposu kullanilacaktir. c) Elektrik, Isi Sistemleri, Trafo merkezi, stok alani vb. gibi alt yapi yatirimlarinin tamami hazir durumdadir. d) Buro hizmeteri, mekanik, atolye, marangozhane vb. gibi yardimci hizmet urinetelir yeni bir ek hizmet alimi yapilmaksizin mevcutlardan yararlanilacaktir. e) 31.03.2005 tarihli ozel durum aciklamasinda yer alan, Doguser A.S.'den intikal etmis ve atil vaziyetteki gayrimenkul ve memaliklerin, fabrika binasinin hazirlanmasi ve isletme sermayesinde kullanilmak uzere 26.09.2005 tarihinde satisi gerceklesmis olup, ayni tarihte ozel durum aciklamasiyla ortaklara duyurulmustur. Ancak yatirimin tamamlanmasi ve montaj calismalarinin bir an once bitirilmesi icin 31.03.2005 tarihli olaganustu genel kurul kararinda bahsi gecen gerekli finansman kaynaginin temin edileme- mesinden dolayi planlanan donemde makinelerin montaji gerceklesememistir. Finansman kaynagi temin etme calismalari devam etmekte olup, 2007 yilinda bir kismi oz kaynaklardan karsilanmak uzere montaja baslanilmasi icin planlama calismalari yurutulmektedir. ***DOGUB***
IMKB
Saat:16:22:10
***DOGUB******HABERIN DEVAMI*** 3) Erzincan'da uretim yapmakta oldugumuz Mevcut I. Kiremit fabrikasinda kalip degistirmek suretiyle Perlitli Yer ve Duvar Karosu uretimi ile urun cesitliligini artirmak uzere Perlit Kiremit yardimci elemanlari uretimi icin yatirima gidelerek, 10.000 adet yeni kalip alinarak 6.000 adet olan kalip sayisi 16.000 adede yukseltilmistir. Bu sayede karo uretiminde ve kiremit yardimci urunlerin de tam kapasite uretim yapilacak duruma getirilmistir. Bu yatirimlarla birlikte mecut kiremit fabrikasi urun yelpazesini cogaltarak uretim kapasitesini artirmistir. Doguser A.S.'den intikal eden ve Kurulmasi Planlanan II. Kiremit Fabrikasi montaji icin finansman kaynagi temin edilemez ise Yonetim Kurulumuz 16.09.2004 tarihli Genel Kuruldan aldigi yetkiye istinaden, gerektiginde mevcut kiremit fabrikasinin tam kapasiteye ulasmasini saglamak icin montaji planlanan makine ve techizatlarin satilmasi yoluna da gidebilecektir. Burada asil amac oncelikle uretim yapmakta oldugumuz ve mevcut 1. kiremit fabrikasinda urun cesitliligini artirmak ve tam kapasiteye ulastir mak icin kaynak temin etmektir. ***DOGUB***
IMKB
ALINTIDIR.
Belki bazı karanlık noktaları aydınlatır diye kopyaladım.
Yaw bunlar nasıl insanlar.Şimdi ortada 2 seçenek var.Haberi duydular ve dün götürdüler.Sonra bugün içeriğini öğrenip verdiler.Ama olumsuz haber önce geliyor arkadaşın dediği gibi sonrada olumlu haber 15 dakika sonra.Sabah işim çıkmasa yeniden alacaktık.Dün 1300 den vermiştik.Ben bi daha böle mali tablosu bozuk senet zor alırım.Git EREĞLİ al dimi ama biz kaşındık
30.01.2007
MEKSA YATIRIM 56124 SEKER YATIRIM 112155
SOYMEN MENKUL 51926 TACIRLER MEN. 47849
IS YATIRIM 38766 ATA YATIRIM 31091
YAPI KREDI YAT. HSBC YATIRIM 26884
GEDIK YATIRIM 29060 AK YATIRIM 21309
DIGER 110105 DIGER 85056 26.2 0
31.01.2007
SEKER YATIRIM 86647 SOYMEN MENKUL 56570
TAKSIM MEN. 20000 MEKSA YATIRIM 33800
CENSA MENKUL 15000 DENIZ YATIRIM 19836
YATIRIM FINANSM 10820 IS YATIRIM 16434
FORTIS YATIRIM 10565 TACIRLER MEN.
dün alanlar bugün satmıs dün satanlar bugün almıs görünüo
murtishow76
01-02-2007, 20:35
sabredin arkadaşlar... buralar dip nokataları... sürekli alım yaptım... niye? inanıyorumki birgün tavan üstüne tavan yapacaktır... borsada şu anda çok ucuz hisseler var.. doğusan da bunlardan biri..... sadece sabır gerekiyor.. iyi yada kötü bir haber gelsin önemli deği... dikkatleri üzerine toplasın yeter...
herkese bol kazanç... yatırım tasiyesi değildir...
bügün tekrar 1,26dan posziyon aldık bakalım gelen haberlerle burda kalmaz gibi geliyor bana ..........
hadi bi el atında itelim şunu çalışsın yav...!!!!!!!!!!!!!!!!
pek çalışcak gibi durmuyor ama bi deneyin bakalım geçen sene bugün fiyatı 2.86 imiş. gitmesi gerekir heralde ARTIK
Kağıdın tekniğine bakılırsa son bir yıldır aşağı yönlü bir trend izliyor. Bir miktar yatay gittikten sonra burnunu yukarı diker gibi.
DOĞUSANA ŞU HAREKETİ YAPTIRANLARIN ALLAH CEZASINI VERECEK YAKINDIR!! 1.24 ü gösterip 1.31 e çizdikten sonra 1.25e kadar basmanın mantığı nedir sizce?
Dostum geçen ben çıktım sattım.adamlar resmen 2-3 kademe al sat yapıyorlar sürekli ama.Maliyetlerini azaltıyorlar.
Hele bir gedik yatırım var buradada önceki sayfalarda vardı bu adam.
sürekli aşağı yazıp 2-2 lot satış yapıyor üstede yazıyor malı gittimi alttan al.sürekli aynı şey.dreinlik gören anlayabilir.
Bencede ALLAH cezalarını verecek.Zaten belalarınıda bulmalılar
Dostum geçen ben çıktım sattım.adamlar resmen 2-3 kademe al sat yapıyorlar sürekli ama.Maliyetlerini azaltıyorlar.
sürekli aşağı yazıp 2-2 lot satış yapıyor üstede yazıyor malı gittimi alttan al.sürekli aynı şey.dreinlik gören anlayabilir.
sizce kağıt 2 lot alım 2 lot satımla mı bu kadar hareket etti? geçenki harekette MEKSA vardı TESADÜF bugün de var:ayy:
bu arada 2lot 2lotla işlem yapanlar 2LOTLUK ADAMLARDIR!!
bence biraz sabredin .özellikle ay sonuna kadar.
beyler KANSIZ SHOW devam ediyor dikkat edin gene aynı adamlar!! birileri malını satabilsin diye diğerleri malı yükseltiyor!! buna birinin dur demesi laz