PDA

View Full Version : DOGUB Doğusan

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13

REST
07-08-2007, 19:28
duzeltme devam edermi sizce. genel bir degerlendirme yapabilecek arkadas.

Düzeltme devam edebilir..etmeyebiilir...önemli değil bence...
Bu hisseyi alanlar ..herhalde bu firmanın bilançosuna bakarak almadılar.
Nedir olay...
Özelleştirme sürecinde olması...
Beklenti budur....gerisi hikayedir....
Bekleyen bekleyecek...satan satacak.....alan alacaktır...
Özelleştirme haricinde başka bir amaçla bu hissenin alındığını/alınabileceğini sanmıyorum..
Ciro..kar...vs vs...faktör değil....Bu arada 2 vardiya çalışması ..siparişlerin artması..sadece özelleştirme sürecine fayda sağlar....
Özelleştirme 1 numaralı faktör.....
Bu hissede özelleştirme sürecini takip etmekte...hissede olan hareketleri takip etmemekte fayda var diye düşünüyorum.....
Selamlar...:)

krokodil
07-08-2007, 20:47
Düzeltme devam edebilir..etmeyebiilir...önemli değil bence...
Bu hisseyi alanlar ..herhalde bu firmanın bilançosuna bakarak almadılar.
Nedir olay...
Özelleştirme sürecinde olması...
Beklenti budur....gerisi hikayedir....
Bekleyen bekleyecek...satan satacak.....alan alacaktır...
Özelleştirme haricinde başka bir amaçla bu hissenin alındığını/alınabileceğini sanmıyorum..
Ciro..kar...vs vs...faktör değil....Bu arada 2 vardiya çalışması ..siparişlerin artması..sadece özelleştirme sürecine fayda sağlar....
Özelleştirme 1 numaralı faktör.....
Bu hissede özelleştirme sürecini takip etmekte...hissede olan hareketleri takip etmemekte fayda var diye düşünüyorum.....

özelleşme..!! işin sırrı olinde.. iki kere rafine..:)yıllar boyu devlet kapısında sürüm sürüm sürünen nice şirketler piyasanın kurallarını doğru okuyan yönetimler elinde ne cevahirlere dönüştü..zarardan kara geçtiler..
bencede bu şirketin cazibesi ne fabrikası nede bilançosu..sahip olduğu potansiyel, özellikle amerika piyasasına her yıl büyük ölçekli kiremit ihracatı yapan bir firmanın bu şirketin perlit yataklarına duyduğu ilgidir..görelim bakalım özelleşme sürecince ne süprizler yapacak bu tahta...

koza25
08-08-2007, 13:48
selamlar... yaklaşık 1 ay önce demiştim bu kağıtta çok iş var, sabreden kazanacak diye. işte gördünüz. asıl hareket bundan sonra başlayacak yılbaşına kadar tutan çoook kazanacak demedi demeyin.

kılıçbalığı
08-08-2007, 22:48
bu gün 2. seansta güzel güzel gidiyorduk ki soymen gene geldi afbuyurun tahtanın içine etti, sonra çekti gitti.soymendeki bazı işlemleri yapan her kimse tek amacı k.y. nın elindeki malları kapmak, hangi hisseye el atsa tahtayı bozup bir çuval inciri berbat edip çekip gidiyor. şu sitede hangi senedin sayfasına girsem hepsinin soymenden canı yanmış, insanlar durmadan soymenden şikayet ediyorlar.kos koca spk bu insanlara nasıl dur diyemiyor anlamakta güçlük çekiyorum.muz cumhuriyeti mi burası? soymeni özellikle takip ediyorum çoğu zaman deniz yatırımla birlikte üç beş lotu olan garibanın elindekileri kafakola almaya çalışıyor.hangi hisse hareketlense bil ki birazdan soymen hemen damlayacaktır oraya.soymenin bozmadığı tahta kaldımı merak ediyorum.soymen gelince hissenin gideceği varsa da gitmiyor.spk'nın bu soymene tüm yaptırımı sadece firigo senedinde yaptığı işlemler için günlük rapor istemekten mi ibaret olmalı? spk'nın hiç mi ekran izleyen elemanı yok? ne iş yapıyor bu kurum? frigo da geçen gün gözüme çarptı resmen göstere göstere deniz yatırımla beraber kademeleri kaldırıp kaldırıp indiriyorlar, sabahtan akşama kadar topaç gibi çeviriyorlar tahtayı. ertesi gün soymen spk ya "şu şu aralıktan şu kadar aldım şu kadar sattım, payım şu" diye yazı gönderiyor onra sen sağ ben selamet. hayır bir kağıdı götürse de millet de 3 kuruş kazansa gam yemeyeceğim. bu soymenin olduğu yerde ot yeşermiyor.neyse uzatmayayım iş bu yazının anafikri sadece şudur; malınızı falancaya filancaya kaptırmayın.

(yatırım tavsiyesi değildir.)

katre
09-08-2007, 01:15
izdaş işbankasının elinde neyse dogub da devlet elinde o...

REST
09-08-2007, 01:28
Ö Z E L L E Ş T İ R M E.... S Ü R E C İ N D E

Not:DOGUB bu özelleştirme sürecinde ..güvenenleri mahçup etmeyecektir....diye TAHMİN ediyorum....

drkunat
09-08-2007, 10:16
bu gün 2. seansta güzel güzel gidiyorduk ki soymen gene geldi afbuyurun tahtanın içine etti, sonra çekti gitti.soymendeki bazı işlemleri yapan her kimse tek amacı k.y. nın elindeki malları kapmak, hangi hisseye el atsa tahtayı bozup bir çuval inciri berbat edip çekip gidiyor. şu sitede hangi senedin sayfasına girsem hepsinin soymenden canı yanmış, insanlar durmadan soymenden şikayet ediyorlar.kos koca spk bu insanlara nasıl dur diyemiyor anlamakta güçlük çekiyorum.muz cumhuriyeti mi burası? soymeni özellikle takip ediyorum çoğu zaman deniz yatırımla birlikte üç beş lotu olan garibanın elindekileri kafakola almaya çalışıyor.hangi hisse hareketlense bil ki birazdan soymen hemen damlayacaktır oraya.soymenin bozmadığı tahta kaldımı merak ediyorum.soymen gelince hissenin gideceği varsa da gitmiyor.spk'nın bu soymene tüm yaptırımı sadece firigo senedinde yaptığı işlemler için günlük rapor istemekten mi ibaret olmalı? spk'nın hiç mi ekran izleyen elemanı yok? ne iş yapıyor bu kurum? frigo da geçen gün gözüme çarptı resmen göstere göstere deniz yatırımla beraber kademeleri kaldırıp kaldırıp indiriyorlar, sabahtan akşama kadar topaç gibi çeviriyorlar tahtayı. ertesi gün soymen spk ya "şu şu aralıktan şu kadar aldım şu kadar sattım, payım şu" diye yazı gönderiyor onra sen sağ ben selamet. hayır bir kağıdı götürse de millet de 3 kuruş kazansa gam yemeyeceğim. bu soymenin olduğu yerde ot yeşermiyor.neyse uzatmayayım iş bu yazının anafikri sadece şudur; malınızı falancaya filancaya kaptırmayın.

(yatırım tavsiyesi değildir.)

ya hu adamı biliyorum da şikayet dilekçesi nasıl yazacam bir örnek lazım herifin mail adresi telefon numarası falan var bende..

ŞANSLI
09-08-2007, 15:54
2,09 u hacimli kırarsa önü açık

^^marcusantonyus^^
09-08-2007, 16:08
işlemlerin can alıcı noktası 2.06 kırarsa güzel olur

ŞANSLI
09-08-2007, 16:27
evet geldik 2,09 a burayı kırarsak tavan olur.ve bu senenin en yüksek seviyesine gelir.2005 yılındaki ağustos ayındada 3,44 ü görmüştü darısı bu yıla diyelim.

ŞANSLI
09-08-2007, 16:29
endekse rağmen çok iyi duruyor aman nazar değmesin.

^^marcusantonyus^^
09-08-2007, 16:31
dogub da artık abd verilerini bekliyor 1530 daki demmekki citibank burda

^^marcusantonyus^^
09-08-2007, 17:36
al işte bahane edip 2.1 dan çektiler güzelim kağıdı,bakalım 2.02-2.09 dan alınan milyon lot nereye gidecek

REST
09-08-2007, 18:56

Not:DOGUB bu özelleştirme sürecinde ..güvenenleri mahçup etmeyecektir....diye TAHMİN ediyorum....

Hisseyi değil...özelleştirme sürecini takip etmekte fayda var...
Fazla takip...insanın kafasını karıştırır....
Güveniyorsan bu sürece....o almış..öbürü satmış..destek..direnç...boşvereceksin.....
Bence tabiiiii..:yes:
Selamlar...

ŞANSLI
10-08-2007, 11:44
al işte bahane edip 2.1 dan çektiler güzelim kağıdı,bakalım 2.02-2.09 dan alınan milyon lot nereye gidecek

bugün dün akşamki düşüşü geri aldılar yalnız dünkü hedef yatırımın alışları kötü olmuş 275.000 lot almış genelde hedef ertesi gün satar.bakalım bugün satışları karşılanacakmı.:notr:

SENOL
10-08-2007, 12:28
az önce sabah aldığım 1000 lotu 2,17 den verdim alan hayrını görsün ...

ŞANSLI
10-08-2007, 12:37
bence özelleştirme sürecinden önce bilanço beklentisi ile yükseliyor.2 vardiya ile fabrika çalışıyor ise karı iyi gelir.buda fabrikanın değerini yükseltir.yani hisse değeri artar.ben hisse satışından önce 2005 yılındaki tarihi zirve olan 3,44 lere ulaşacağını ümit ediyorum.

taraftar
10-08-2007, 15:55
teknik olarak güzel gördüm ... düzeltmesini de yaptı ...

2 üzerindeki zirvesini yenilemeye ve kırmaya çıkıyor ... ahhh ahhhh :D :D :D

tatil tatill ... ne takip ediyoz nede bişeyy ... her yönden pahalıya mal oluyor bu tatil bize ... :D

saygılar

taraftar

çıktı ve kırdı ... güçlü duruyor ....

başka bahçelerde olduğumdan ilgilenemedim ... sağlık olsun ... toprak olsun, su olsun yeter ... :D :D :D

susuzluk kötüüü ... :super:

Bezgincan
11-08-2007, 12:08
İller Bankası, Doğusan'daki hissesini Özelleştirme İdaresi'ne devredecek. Bir dönem çoğunluk hissesini ele geçirmesine rağmen yönetime giremeyen Halil Güvener'in meşhur ettiği şirkete Braas talipmiş...

DOĞUSAN, borsanın kendi küçük ama derdi büyük şirketlerinden biri oldu hep. Bir ara Gözaltı Pazarı'nda işlem gören şirket hisseleri Ağustos 2005'te bu pazardan çıkmıştı... Nedeni ise ünlü spekülatör Halil Güvener'in hissede yaptığı işlemlerdi. Hatta Güvener, borsada ilk "take over" girişimlerinden birine imza atmış, ancak İl Özel İdaresi ve dönemin Erzincan valisi merhum Recep Yazıcıoğlu'nun itirazları, SPK'nın da müdahalesiyle yönetimi ele geçirememişti...

Şimdi Doğusan Boru resmen satışa çıkarılıyor. Sermayenin yüzde 56'sına sahip olan İller Bankası, satış için şirketi Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'na (ÖİB) devretmeye hazırlanıyor. Bu arada Doğusan'a, çatı kaplama sistemlerinin önde gelen şirketi Braas'ın talip olduğunu öğrendik. Bakalım Güvener'in alamadığı şirketi yabancılar alabilecek mi?

DOĞUSAN'A PARA GİRMEYECEK
Doğusan Boru'nun satış sürecinin bu yılın sonuna kadar bitirilmesi planlanıyor. İller Bankası Bankacılık Dairesi Başkanı Mahmut Bilgen, "Satıştan elde edilen gelir Özelleştirme İdaresi'ne gidecek" diyor. Yani satış gelirinden Doğusan Boru'nun kasasına para girişi olmayacak.
Kaynak Para Dergisi :notr:

Bezgincan
11-08-2007, 12:08
http://www.braas.com.tr/

Bezgincan
11-08-2007, 12:13
Kiremitçilerin patent kavgası
Erzincan'da kiremit üretimi yapan iki firma arasında yaşanan "Patent" polemiği sürüyor. Doğusan Boru Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin ardından, Erzincan'da kiremit üretimine başlayan Persan Yapı Perlit Limited Şirketi'nin Genel Müdürü Mehmet Emin Esen, düzenlediği basın toplantısında, Doğusan'ın, "Perlit Kiremit Üretimi Patent Hakkı"nı almak için izlediği yolun yanlış olduğunu ifade etti.

Büyük hissedarı İller Bankası olan ve Bayındırlık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Yaşar Karayel'in Yönetim Kurulu Başkanı olduğu Doğusan'ın, bir süre önce gerçekleştirilen genel kurulunda, kendisi ve Persan hakkında söylenenlerin yanlış olduğunu belirten Persan Genel Müdürü Mehmen Emin Esen, perlit esaslı kiremit üretimiyle ilgili Türkiye ve İtalya'daki üniversitelerde çeşitli araştırmalar yapıldığını belirtti.

Esen, "1990 yılında perlit esaslı kiremit üretimi için yapılan araştırmalar olumlu sonuçlar vermiş ve İtalya'dan bu iş için gerekli makine ve techizat alınarak perlit esaslı kiremit üretimi tarafımdan yapılmıştır. Buradan anlaşılacağı gibi, perlit esaslı kiremit üretimi bir buluş olarak kabul edilirse, bu bizim buluşumuz olup, patent hakkı da yasal olarak bizim hakkımızdır. Bunun böyle bilinmesi gerekir. Perlit kiremit üretiminden 15 yıl sonra Doğusan Yönetim Kurulu başkanlığına getirilen Sayın Yaşar Karayel ve arkadaşlarının perlit kiremit buluşunun kendilerine ait olduğunu iddia etmeleri akla, mantığa ve gerçeğe aykırıdır. Bununla ilgili yasal başvurularımızı yaptık. Yasaların bize verdiği tüm hakları sonuna kadar kullanacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

Mehmet Emin Esen ayrıca, henüz alınmış bir patent yokken, Doğusan adının kullanılarak, Persan Kiremit Fabrikası'nın üretimini durdurup, fabrikanın kapatılması için dava açılmasına bir anlam veremediğini sözlerine ekledi.

Öte yandan, bir süre önce gazetelere beyanat veren Doğusan Genel Müdürü Rıfat Ekinci, "Perlit Kiremit Üretimi Patent Hakkı"nı almak için müracaatlarda bulunduklarını açıklamıştı.

enginn
11-08-2007, 17:31
ya bu özellestirme sürecinde bu hisse 2000 lerdeki tarihi zirvesi olan 5.5 liralara kadar gider...daha önümüzde 1 yildan az bir süre var... fabrikanin cift vardiya calismasida buna etken olacaktir...
6 aylik blancoda güzel bir rakam gelirse hedefe daha hizli ulasacaktir..zarar yazarsa kücük yatirimciyi dökmek icin biraz asagiya salabilirler... tabiki önemli degil her düsüs ky icin alim firsatidir... özellestirme süreci sona erdiginde satin aldigimiz sürec bitti der ve cikariz...önemli olan sirketin özellestirme sürecinde taliplisinin bu kadar cok olmasi...

en cok hisseyi kim toplarsa koltuga o oturur... bunun unutmamak lazim... tabiki onlarda en düsük seviyeden bu isi bitirmeye calisacaklar...
ama hic bir beklentisi yok iken 5.5 liraya 2000li yillarda cikabilen bir hisse simdi bu beklentiyle nereye kadar cikar birde siz düsünün...
örnek MAALT : otel satilacak denildi ,7 liradan 35 liraya cikti...belkide daha cikardi ama koc grubu biz vazgectik dedi hisse cöktü... ama burda sürec basladi...devlerin savasi büyük olur ama biz karimiza bakariz zaten sirketi alma gibi bir düsüncemiz yok almayizda.. bence hala cok ucuz...

REST
12-08-2007, 03:33

Hisseyi değil...özelleştirme sürecini takip etmekte fayda var...
Fazla takip...insanın kafasını karıştırır....
Güveniyorsan bu sürece....o almış..öbürü satmış..destek..direnç...boşvereceksin.....
Bence tabiiiii..:yes:
Selamlar...

Süreç dikkatlice takip edilmeli....:wink:
Hisseyi takip...saçma...:beurk:
Hisse düşer..yükselir....:yes:
Takip alanında olmamalı...:notr:
Selamlar.:super:...REST

enginn
12-08-2007, 04:01
arkadaslar satis süresince devletin belirledigi bir zirve fiyat varmi yoksa nasil olacak özellestirme süreci... her yere haberlere bakiyorum hisse satis yöntemiyle özelestirilecek diye yaziyor. tamam hisse satisiyla özellesecekte ne kadara satilacak hisse fiyati ne olacak bunlarla ilgili bir aciklamanin oldugu bir yazi varmi? mesela maaltta satis sürecinde spk 40 ytl ye kadar izin vermisti satis olmadi ama hedef fiyata yaklasildi. bir hedef fiyat verebilecek arkadas var mi?

ŞANSLI
12-08-2007, 14:33
DOGUB E- Şirketin Ortaklık Yapısı

Ortak Ünvanı Ortaklık Sermayesi (YTL) Sermaye Payı(%)
İller Bankası 7,092,055 63.47
Diğer 3,990,896 36.52
Erzincan İl Özel İdaresi 90,415 0.01

yukarıdaki gedik yatırım ortaklığının sitesinden burda iller bankası %63.47 ortak

ORTAK ADI "SERMAYE
ORANI
(%)" SERMAYE TUTARI
İLLER BANKASI 75,969 7.498.348.940.000
"ERZİNCAN İL ÖZEL
İDARESİ" 4,522 446.331.709.000
"GERÇEK KİŞİLER
VE BORSA" 19,509 1.925.563.019.000
TOPLAM 100,00 9.870.243.668.000

http://www.dogusanas.com.tr/SERMAYE%20YAPISI.xls doğusanın sitesindede %75.969 ortak sayın bezgincanın yazısındada %56 ortak deniyor.yani iller bankası ne kadar ortak tam net değil.ama bildiğimiz yarıdan fazlası iller bankasının.şimdi bu satış sürecinde alacak kişi yarıdan fazlasını alacağı için yönetimi ele geçirecek.özelleştirme idareside bu hissesini satabilmesi için 1 yıl içerisinde fabrikayı kara geçirecek projeler üretip hayata geçireceklerdir.bu petkimin blok satış sürecindede böyle oldu.fabrika baştan aşağı modernize edilip zarardan kara geçirilip öyle satıldı.şimdi sıra doğusanda.burda önemli olan satış fiyatı ve talep miktarı.talep fazla olursa rekabet oluşacağından fiyat yukarı çekilecektir.borsada öğrendiğim en önemli kural beklentisi olan hisse yükselir.en son örnek memsa.her kese bol kazançlar.

enginn
13-08-2007, 13:09
hisede cok agrasif hareketler oluyor saglik icin ekrandan uzak durmak lazim...

ŞANSLI
13-08-2007, 15:28
bugün alan bütün aracı kurumların maliyeti 2,20 lerin üzerinde.akşama kadar 2,20 lerin üstüne atmamız lazım yoksa kısa vade düzeltme gelebilir.

physi
13-08-2007, 16:40
MİLLETİ DÜZELTTİLER YA DAHA NEREYE DÜZELTECEKLER. ORTAM RAHATLADI. bİRAZ SONA DOĞRU TOPARLARLAR ARTIK.

ŞANSLI
13-08-2007, 17:45
galata açığa sattı 254.000 lot 2,28 ortalamayla her kese geçmiş olsun.6 aylık bilançoda kar açıklanırsa tam süper olacak şurda 17 ağustosa ne kaldı sabır arkadaşlar.

han
13-08-2007, 20:18
galata açığa sattı 254.000 lot 2,28 ortalamayla her kese geçmiş olsun.6 aylık bilançoda kar açıklanırsa tam süper olacak şurda 17 ağustosa ne kaldı sabır arkadaşlar.

hedef menkulun perşembe ve cuma günü aldığı mallar olabilir....

REST
13-08-2007, 20:21
Süreç dikkatlice takip edilmeli....:wink:
Hisseyi takip...saçma...:beurk:
Hisse düşer..yükselir....:yes:
Takip alanında olmamalı...:notr:
Selamlar.:super:...REST

REST'in görüşlerine katılıyorum....:he::notr:
Selamlar.
REST

enginn
14-08-2007, 00:23
REST'in görüşlerine katılıyorum....:he::notr:
Selamlar.
REST

bende sana katiliyorum....yil sonuna kadar beklemedeyim....

sensor
14-08-2007, 09:51

dünkü doğusan virmanlarına bakarsanız HEDEF-GALATA-GLOBAL Malları birbirine paslaştırmış yani senetle uğraşan spek son harekette HEDEF-GALATA-GLOBAL menkulu kullanıyor dün galata üzerinden malların bir kısmını piyasaya verdi(250.000)

enginn
14-08-2007, 11:33
dünkü doğusan virmanlarına bakarsanız HEDEF-GALATA-GLOBAL Malları birbirine paslaştırmış yani senetle uğraşan spek son harekette HEDEF-GALATA-GLOBAL menkulu kullanıyor dün galata üzerinden malların bir kısmını piyasaya verdi(250.000)

sirketin satisi icin acelesi yok daha 1 yil a yakin bir süre var... onun icin spek acele etmiyor... bende acele etmiyorum...
bugün düser yarin düser ama sonucta gider...

ŞANSLI
14-08-2007, 11:33
zarardan kara geçen şirketler tavan yapıp yükselişe geçiyorlar sıra bizde inşaallah.

enginn
14-08-2007, 13:14
sansli rest ve ben üc kisi kalacagiz bu gidisle hissede... dünkü ikinci seanstan sonra ky dostlarimiz her durakta inmeye basladilar...dünden bu yana ky araci kurumu olarak bilinen isyatirimdan 240.000 lot a yakin satis oldu... millet bu hizla kacarken hisseden biz hala burdayiz ... ya elimizde bu fiyatlardan kalir bir yil bekleriz yada sabir ve cesaretimizin karsiligini alriz...

enginn
14-08-2007, 13:31
sansli rest ve ben üc kisi kalacagiz bu gidisle hissede... dünkü ikinci seanstan sonra ky dostlarimiz her durakta inmeye basladilar...dünden bu yana ky araci kurumu olarak bilinen isyatirimdan 240.000 lot a yakin satis oldu... millet bu hizla kacarken hisseden biz hala burdayiz ... ya elimizde bu fiyatlardan kalir bir yil bekleriz yada sabir ve cesaretimizin karsiligini alriz...

bir bakin bakalim neler olmus birakin galatayi hedefi sadece biz kalmisiz hissede...kirmizi dilimler is yatim tam ekleyemedim rakamlarda vardi...

ŞANSLI
14-08-2007, 15:13

ben kağıdımdan eminim malı götüreceğizde tek üzüldüğüm nokta yüksekten satıp aşağıdan alamadım.dün 2,30 un üzerinde parmağım satış tuşuna basamadı.yapabilseydim şimdi alır lotumu yükseltirdim fakat olsun hedef fiyatım bu yıl 3'lerin üzeri. bu hedefimi tabiki bilanço desteklerse daha çabuk yakalayacağıma inanıyorum.her kese bol kazançlar.:super:

buruker
14-08-2007, 15:37
düzeltme mi dinlenme mi..doğusanın düzeltmeleri çok sert olur.1,80lere kadar gelebilir diye düşünüyorum

ŞANSLI
14-08-2007, 16:06
düzeltme mi dinlenme mi..doğusanın düzeltmeleri çok sert olur.1,80lere kadar gelebilir diye düşünüyorum

bilanço beklentisi varken gelmez.ama zarar açıklarsa gelebilir.sonra özelleştirme süreci nedeniyle tekrar yukarı.yeterki beklentileri devam etsin.

markler
14-08-2007, 16:17
Bence cok güzel bir seyri var düsüslerde islem hacmi cok düsüyor geri yaslanin bekleyin bugünden yarina deyil ama bence güzel olacak.:super:

markler
14-08-2007, 16:58
Nekdar güzel oynuyorlar önce ver alttan topla,bence arkadaslar bu iste deriiiiin devleeet var.Laf olsun torba dolsun.:super:

ŞANSLI
14-08-2007, 17:37
hedef bugünde en iyi alıcıydı iş yatırım en iyi satıcı.iş yatırımda 60.000 lot kaldı onuda bitirsede onlarda rahatlasın bizde.galatada 151.000 lot açık var hala bakalım nerden virmanlayacaklar.

REST
14-08-2007, 17:41

Doğru söz...
selamlar.

enginn
14-08-2007, 23:49
hedef bugünde en iyi alıcıydı iş yatırım en iyi satıcı.iş yatırımda 60.000 lot kaldı onuda bitirsede onlarda rahatlasın bizde.galatada 151.000 lot açık var hala bakalım nerden virmanlayacaklar.

60000nin 21150 si benim .... ona göre hesap yapsinlar... bu günlerde satilacak malim yok...

enginn
15-08-2007, 00:15

Kurum Kodu Kurum Adı Son Günlük Fark Haftalık Fark Aylık Fark 3 Aylık Fark
VKY VAKIF 803.861 793.177 772.917 762.993 785.923
TIB IS BANK 441.279 13.917 38.180 -107.672 10.111
IYM IS 341.219 0 4.700 326.200 311.200
AKM AK 332.807 -4.266 93.248 7.131 9.806
TGB GARANTI BANK 304.575 24.396 126.180 123.225 102.308
DZY DENIZ 291.150 19.772 -31.306 -54.998 -1.847
HDF HEDEF 289.879 213.658 89.877 289.879 289.879
DUN DUNYA 250.050 0 -5.000 14.994 29.994
GDK GEDIK 166.133 48.126 13.395 62.408 93.958
MSA MEKSA 141.287 -7.251 12.226 72.436 117.407
SKY SEKER 139.175 -2.793 -65.797 -473.853 -407.864
GLB GLOBAL 128.221 -85.710 16.903 -6.545 -37.903
YKR YAPI KREDI 123.231 -13.703 -29.164 -85.208 69.396
MRS MARBAS 117.766 -12.885 21.949 88.259 78.674
GLT GALATA 110.836 -58.005 21.151 89.651 110.836
OYA OYAK 105.033 14.957 -31.463 -58.018 -75.290
YKB YAPI KREDI BANK 92.063 18.275 17.341 -43.022 -2.598
CIY CITIBANK YABANCI 91.400 0 0 48.990 91.400
ECZ ECZACIBASI 80.892 9.135 16.521 -181 22.903
HLY HALK 72.551 -11.776 19.721 13.991 -12.686
AOL ATAONLINE 63.672 20.333 13.883 -11.610 42.127
TAC TACIRLER 59.355 -18.571 9.822 1.967 38.863
ATA ATA 54.599 -42.000 -79.525 21.069 27.079
FRS FORTIS 50.657 1.064 -17.225 -32.169 -29.585
TKS TAKSIM 48.202 44.300 45.795 40.702 45.102
YAT YATIRIM FIN. 46.736 2.790 -1.010 9.153 16.737
DHA DEHA 44.787 -24.040 -25.533 31.422 23.613
EKN EKINCILER 38.719 3.509 3.760 14.462 36.140
ZRY ZIRAAT 35.929 8.100 5.626 -14.041 -13.677
ALN ALAN 35.531 9.000 -1.310 7.100 10.100
NUR NUROL 34.746 2.100 -5.100 -831 21.404
HSY HSBC 32.276 -85.252 -89.327 -107.676 -108.519
MRZ MERKEZ 31.955 0 0 -27.054 -2.281
KMD KALKINMA 29.091 -772.926 -745.426 -746.469 -1.571.582
BAB B.A.B. 26.043 5.000 -12.910 9.590 9.585
TRA TERA 25.573 14.383 25.000 25.000 25.000
SYG SAYILGAN 24.840 400 700 7.910 22.610
ONC ONCU 24.095 -3.835 4.076 6.134 12.870
FNY FINANS 23.003 -10.237 -42.460 -106.727 -16.218
SOE SOYMEN 22.637 3.194 5.371 -2.199 -9.254
TBY TEB 22.513 -4.170 -32.265 -78.866 -26.895
ADB ANADOLUBANK 21.380 1.000 7.816 -23.586 -42.495
AYB AYBORSA 20.561 -11.450 12.650 12.750 -7.249
AMK ALTERNATIF 18.270 -815 -840 -6.900 -5.125
ERM EURO MENKUL 16.508 -15.300 5.900 8.685 -49.016
TES TEKSTILBANK 16.109 0 -2.330 -32.300 -6.548
ACA ACAR 12.515 -50 9.500 3.499 12.500
CSA CENSA 10.100 -15.000 -5.000 -14.000 5.000
INY INTER 9.638 0 0 9.632 9.598
RJS RAYMOND J. 9.202 8.200 -1.800 8.306 9.200
DET DELTA 7.913 -1.738 -68.213 -347 3.732
BMK BIZIM 7.500 0 1.500 2.348 4.730
TKY TURKISH 7.455 -37.448 -31.638 -22.395 1.755
POL POLEN 7.077 3.900 4.800 -2.930 -3.225
HAK HAK 6.852 -32.700 -8.650 -27.040 -4.056
KPT KAPİTAL 6.826 0 0 -5.000 -7.000
MNY MNG 6.303 0 0 0 0
AKD AKDENIZ 6.001 2.000 -8.000 -3.000 2.000
DEG DEGER 4.336 -405 -765 4.335 4.335
PIT PIRAMIT 4.330 -11.400 -1.900 2.800 -4.170
TSK TSKB BANK 2.718 -2.857 -6.742 -21.629 -17.972
CAM CAMIS 2.689 2.014 1.014 -3.392 -13.657
EVG EVGIN 2.286 21 -5.379 1.821 2.121
TTM TICARET 2.000 0 0 0 0
GMK GUNEY 1.750 500 1.500 -1.500 500
IYF INFO 1.091 -188 -62.413 -995 -980
PMK PRIM 1.017 0 1.000 1.000 1.000
SNK SANKO 1.012 0 0 0 0
GRM GARANTI 1.009 0 0 0 0
TOR TOROS 1.001 0 1.000 1.000 1.001
GFC GFC 1.000 1.000 -4.000 908 -3.709
EYD EGEMEN 400 400 400 400 400
ONR ONER 269 -1.850 0 -400 -4.900
ENT ENTEZ 204 0 190 190 -20.753
BAH BAHAR 48 0 0 0 48
ETM ETI 20 0 0 0 0
DUS DUNDAS UNLU 10 0 0 0 -1
BSK BASKENT 10 0 0 0 -3.375
ADY ANADOLU 2 0 0 0 0
SAN SAN 1 0 0 0 0
STJ STRATEJI 1 0 0 0 0
CME POZITIF 1 0 0 0 0
UBS UBS 1 0 0 0 0
TLM TEKSTIL 0 0 0 0 0
KYM K YATIRIM 0 0 -121 -121 -121
MNK MENKA 0 0 0 0 0
IKM IKTISAT 0 0 0 -6.666 0

takaslarda bir acayiplik varkalkinma en büyük oyuncu görünüyordu yanlis hatirlamiyorsam 780.000 lot vardi takasina bir bakin....
vakif in elinde mal yok iken bir anda 800,000 e yakin lotcuklar olmus...

simdi oratadaki soru satan ky miydi yoksa bizemi öyle gösterildi... cünkü is yatirimin elindeki mallar hala ayni duruyor... eger yarindan sonraki takaslarda bir degisiklik olmazsa bunun altinda bir capanoglu var demektir...

bu hissedeki spek kim bilen varmi?

ŞANSLI
15-08-2007, 11:13
bugünde maşaallah her kes 6 aylık bilançolarını imkb ye göndermiş bi biz kalmışız.

ŞANSLI
15-08-2007, 11:52
yavaş yavaş sindire sindire git güzelim benim acele etme.

markler
15-08-2007, 11:54
Ama 2,20 leri bugün gecmezse iyi olmaz kisa vade icin hatta 2,24 lerde kapatmasi lazim.

ŞANSLI
15-08-2007, 12:01
bugün borsada yükselen 20 kağıttan biriyiz aman nazar değmesin.

markler
15-08-2007, 12:09
bugün borsada yükselen 20 kağıttan biriyiz aman nazar değmesin.

Aman sansli kardes ben simdi cikip biraz calismam lazim ben öyleden sonra gelene kadar omuz ver 2,20 yi gecsinki yolumuza devam edelim.:super:

enginn
15-08-2007, 12:10
Ama 2,20 leri bugün gecmezse iyi olmaz kisa vade icin hatta 2,24 lerde kapatmasi lazim.

acele etmeyin beklenti devam ediyor öncelikle özellestirme beklentimiz hala sürüyor... spek dayim yeterince hisseyi toplayinca hareket baslayacaktir....
nasil olsa sirket hisse satis yöntemiyle satilacak bunun icin birileride hisseleri toplayacak....

ŞANSLI
15-08-2007, 12:12
Aman sansli kardes ben simdi cikip biraz calismam lazim ben öyleden sonra gelene kadar omuz ver 2,20 yi gecsinki yolumuza devam edelim.:super:

desteği atıyorum gözün arkada kalmasın.:he:

markler
15-08-2007, 12:14
Acele ettigimiz yokta ama nekadar cok giderse hepimiz icin daha erzincanli olur deelmi.

enginn
15-08-2007, 12:23
Acele ettigimiz yokta ama nekadar cok giderse hepimiz icin daha erzincanli olur deelmi.

haklisin bana kalsa hergün tavan yapsin ama spek fazla zengin degil galiba....

ŞANSLI
15-08-2007, 12:36
haklisin bana kalsa hergün tavan yapsin ama spek fazla zengin degil galiba....

spek duydu galiba yastık altındakileri çıkarmış:he:

demirm
15-08-2007, 12:39
çizemedi gitti erzincanlı

ŞANSLI
15-08-2007, 12:46
arkadaşlar tavan olmasın çünkü 2. seans çakıyorlar böyle kapatsın yeter.

enginn
15-08-2007, 12:47
desteği atıyorum gözün arkada kalmasın.:he:

sansli kardes az daha yüklen olacak bu is...:he:

enginn
15-08-2007, 12:49

evet haklisin son alti aydir moda oldu ilk yari tavan ikinci yari hop asagi...:super:

hselcuk
15-08-2007, 12:56
bugun farlı alacak tavan olamaz sanırım

demirm
15-08-2007, 12:58
bu endekste %5 çıkan kağıda girmek de riskti, ama girdik 5 daha aldık çıktık, alanlara da hayırlı kazançlar

hselcuk
yanıldık sanırım hayırlısı

ŞANSLI
arkadaşlar çok iilginçtirki böyle kapatırsa 2. seans tavanı 2,30 yani 3 kademeye oynayacağız.

enginn
15-08-2007, 13:03
arkadaşlar çok iilginçtirki böyle kapatırsa 2. seans tavanı 2,30 yani 3 kademeye oynayacağız.

her neyse simdilik bunlar olacaktir benim icin sürec baya daha uzun özellestirme sürecini satin aldik önemli olan bu belkide aylar sonra bu hissede sayin REST SANSLI ve ben kalacagiz... bugün tavan olur yarin taban olur fark etmez...
:super:

enginn
15-08-2007, 13:07

farketmez dostum eger 2,30 u düsünseydik 2,36 dan satip cikardik ben uzun vadede burdayim ..galiba sen ve restte:super:

Zao
15-08-2007, 13:16
2.40 Tavani 2.30 Nerden Çikti Ya

nevsar
15-08-2007, 13:20

tavan 2,40

enginn
15-08-2007, 13:21
ikinci seans tavan olabilecegini sanmiyorum ama bu seviyelerin bir iki kademe üstünden kapatabilir...

cdemir
15-08-2007, 13:38
arkadaşlar kağıdı yükseltirken veriyolar sankim açığa mal almak sakat parası olmayan almasın
ikici seans yukselişle açılacak sora biraz düzeltme harekatı panik yok yeni hedef 2.68-2.70 gibi gözüküyo bence

REST
15-08-2007, 13:53
DOGUB için fazla söze gerek yok..(kendi açımdan..)
Bilanço analizi yapmıyorum....cirosu..kar'ı ..vs...faktör değil....
DOGUB özelleştirme sürecinde.....
Bununla ilgiliyim....
Herkezin kafasında bir hedef fiyat vardır...olmalı bence...
Kişisel hedef fiyata gelir..veda zamanı derim..kendi açımdan..
Yoksa....
Hisse yükselmiş..düşmüş...farketmez......
Borsa yükselmiş..düşmüş...bu da farketmez...
Daha ne olsun...

Blandinka
15-08-2007, 13:56
Bununla ilgiliyim....
Yoksa....
Daha ne olsun...
sizin hedef fiyatınız nedir sayın rest.

enginn
15-08-2007, 13:56
Bununla ilgiliyim....
Yoksa....
Daha ne olsun...

yav rest sen tam benim kafadansin...

REST
15-08-2007, 14:14
sizin hedef fiyatınız nedir sayın rest.

Kişisel hedef fiyat..adı üzerinde..kişisel....Kişiye göre değişebilir....belirtmekte fayda yok....yanıltıcı olabilir...

yav rest sen tam benim kafadansin...

:):)

Selamlar...

ŞANSLI
15-08-2007, 14:45
2.40 Tavani 2.30 Nerden Çikti Ya

pardon arkadaşlar yanlış hesap yapmışım.:sarhos:

ŞANSLI
15-08-2007, 16:02
yükselen 11 kağıt arasında 2. sıradayız endeks 2.000 puan düşmüş 2. seans kağıdımıza kar satışı gelmesine rağmen iyi duruyor.birde bilanço iyi gelirse özelleşme öncesi tam süper olacak.

ŞANSLI
15-08-2007, 16:43

artık kağıdı ezberledik:yes:

ŞANSLI
15-08-2007, 17:00
yukarı aşağı hareketler yani asansör hareketleri mal toplamak içinmi yoksa mal çıkmak içinmi yapılır? 10 puanlık uzmanlık sorusu.

markler
15-08-2007, 17:22
Tüh biraz uzak kaldik aldigimizi geri vermisiz hemde bu islem miktarina Allah Allah bir is var ama?

nevsar
15-08-2007, 19:33
global 226.000 lot ekside.bakalım nasıl yerine koyacak.hedef yine alımda.yarın kısmetse yön yine yukarı.

ŞANSLI
15-08-2007, 20:23
hedef yatırım global holdingin şirketi yani sağ cebinden sol cebine yarın öbürgün hedeften virman olur.denizle ekspres gibi.

markler
15-08-2007, 21:04
Bu ne be bukadar oynak birgünde yukari asagi oynatiyorlar ama kötü tarafi ikinci kere 2,30 lara carpip geri gelmesi.

krokodil
15-08-2007, 22:28
o hedefdeki zatı muhterem dua et eski paracıklarım kalmadı yoksa tahta nasıl yapılırmış saan göstertirdim ama heyhat sadece bi kuru ekmeğe talim ediyom son vakitlerde..allahın hırbosu.ahahahahahah

markler
15-08-2007, 22:56
o hedefdeki zatı muhterem dua et eski paracıklarım kalmadı yoksa tahta nasıl yapılırmış saan göstertirdim ama heyhat sadece bi kuru ekmeğe talim ediyom son vakitlerde..allahın hırbosu.ahahahahahah

Aman krokodil kardes senin buralarda ne isin var merak etme bende senin gibi taaaa bilmem nerelerden kalma ayni paraciklarin kalmadigi taaa eski zamanlardan kalma birisi olarak maaalesef böyle ufak ufak takiliyoruz.:super:

enginn
16-08-2007, 00:49
yukarı aşağı hareketler yani asansör hareketleri mal toplamak içinmi yoksa mal çıkmak içinmi yapılır? 10 puanlık uzmanlık sorusu.

sansli kardesim ikinci seansi sana emanet ettik ...bu kadar düsürmelerine izin vermeyecektin... tabiki bu isin sakasi bu olaylari anlamak icin sayin REST 'IN yazilarini okumak yeterli...
spekte baya acayip bir adam ya anlasilir gibi degil yeterince mili toplayamadi galiba ah simdi HALIL GÜVENER olacaktiki tahtada simdiyi hisseyi 10.00 ytl yapardi..ama oda simdilerde kendini sarap isine vermis..ya hele bakin su memsaya 0,19lardan 2.00 ytl ye geldi... beklenti neydi..borclari yeniden yapilandirilacakmis devlet destek olacakmis gibi hikayelerle 10 kat pirim yapti... bizim spek biraz parasi kisitli tiplerden galiba eger memsadaki gibi parali bir baba olsaydi simdiye tren sondan iki önceki durga gelmis olurdu... neyse maksat muhabbet olsun diye yazidim iste...

ŞANSLI
16-08-2007, 11:14
bendede para kalmadı enginn kardeş.bütün paramla ilk seansa destek attım.artık bekleyeceğiz bilanço iyi gelirse spek bile düşüremez kağıdı elinden malları kaparlar.

markler
16-08-2007, 11:19
Sans bukadar olur tam zamaninda imkb düsmeye basladi bukadar kötü olmasaydi daha yukarlarda olurduk.

enginn
16-08-2007, 11:23
Sans bukadar olur tam zamaninda imkb düsmeye basladi bukadar kötü olmasaydi daha yukarlarda olurduk.

evet büyük sanssizlik piyasalarin cöküyor olmasi piyasa biraz yataya gecse ucmaya baslayacagiz....

hselcuk
16-08-2007, 11:54
biz burdan vedalaştık geri gelirse tekrar alırım yoksa beklemek gerek

enginn
16-08-2007, 12:11
sansli kardesim ikinci seansi sana emanet ettik ...bu kadar düsürmelerine izin vermeyecektin... tabiki bu isin sakasi bu olaylari anlamak icin sayin REST 'IN yazilarini okumak yeterli...
spekte baya acayip bir adam ya anlasilir gibi degil yeterince mili toplayamadi galiba ah simdi HALIL GÜVENER olacaktiki tahtada simdiyi hisseyi 10.00 ytl yapardi..ama oda simdilerde kendini sarap isine vermis..ya hele bakin su memsaya 0,19lardan 2.00 ytl ye geldi... beklenti neydi..borclari yeniden yapilandirilacakmis devlet destek olacakmis gibi hikayelerle 10 kat pirim yapti... bizim spek biraz parasi kisitli tiplerden galiba eger memsadaki gibi parali bir baba olsaydi simdiye tren sondan iki önceki durga gelmis olurdu... neyse maksat muhabbet olsun diye yazidim iste...

tahtaya parali babalar araniyor...sirket gitti gidiyor...:notr:

enginn
16-08-2007, 12:33
birde taban yedik tam oldu... her neyse ikinci seansta da düserse mala yükleniriz...

hselcuk
16-08-2007, 12:41
beklemek gerk almak için bak taban yedik biz vedalasdık bugun zor oldu ama olsun

enginn
16-08-2007, 14:09
bizim icin beklenti devam ediyor bu piyasa haftaya düzelir ondan sonra roketleme zamani...tahminen haftaya kadar 1.6 seviyelerine gerileyebilir oraya gelesiye kadar milletde baya dökülür... herhalde iki veya üc ay sonra istedigimiz seviyelere gelecektir....

ŞANSLI
16-08-2007, 16:52
bir tek biz kaldık tabanda.

NİDANUR
16-08-2007, 16:53
yorum yazan yok mu arkadaşlar?

ŞANSLI
16-08-2007, 16:54
neyse hareket başladı galiba.

ŞANSLI
16-08-2007, 16:55
artık bize tavan yakışır dermişim.

NİDANUR
16-08-2007, 17:54
BİlanÇomuz Da Hala AÇiklanmamiŞ

sensor
16-08-2007, 19:15
*** Dogusan 6 Aylik BİlanÇosunda Zarar 903 Mİlyar (903 Bİn Ytl)

NİDANUR
16-08-2007, 19:28
dogub 01.01.2006- 30.06.2006 arası zarar -2,117,268 01.01.2007- 30.06.2007 arası -903,599

01.04.2006- 30.06.2006 -363965 01.04.2007- 30.06.2007 -540159

yorumlarsanız sevinirim

teşekkürler

markler
16-08-2007, 20:53
Sahsi görüsüm piyasalar böyle devam ederseki

markler
16-08-2007, 21:10
arkadaslar bence piyasanin bukadar kötü oldugu durumlarda kimin zarar kimin kar ettigi okadar önemli degil ama satisa cikarilmis olmasi dogusan icin olumlu bence icinizi rahat tutun olmasi birsey ifade etmez ama yarin ne yapacagi cok önemli eger yarinde taban yersek ozaman soguk su iceriz ama yarin buralardan döner yada ücbes puan düserse ozaman yukariya devam etmesi daha olasi al sat tavsiyesi degil.hepinize rahat uykular ben cok inisler cikislar yasadigim icin artik pek etkilemiyor sizde etkilenmeyin durumumuz kötü degil iyi kagittasiniz.

esparanca_
16-08-2007, 23:52
Hem Borsaya çift vardiya çalışıyoruz diye yazı gönder...İşlerin çok iyi gittiğini söyle... Sonra da Zarar açıklaa....Bu adamlar yaptıkları malları bedavamı satıyorlar..Valla öyle birşey varsa haberimiz olsun bizim çatıda akıtıyor...parada yok hiç fena olmaz....Ben borsada spekülatöre ortam hazırlamak üzere yapmadıgını bırakmayan bir yönetimi esefle kınıyorum..Allah kazandıklarınızı Kursağından geçirmesin....Kalın sağlıcakla...

enginn
17-08-2007, 00:03
daha önceki sayfalarda yazmistim tabanda olur tavanda diye ikiside oldu ... önemli olan neye yatirim yaptiginiz...ben hissede bir beklenti satin aldim ve bekliyorum hissenin su anda ne yaptigi beni pek ilgilendirmiyor...sirketin satis süreci icin 1 yillik bir zaman var buraya rakam yazmak istemiyorum yaniltici olabilir benim hedef fiyatima ulastigi zaman satarim... belki yarin 1 liraya düsebilir ama önemli degil...belkide bir ay sonra benim istedigim fiyata gelir...belkide hic gelmez... onu bilemem borsada beklentiler satin alinir gerceklesmeler satilir bizim hikayemizde sirketin satilcagi ben bunu satin aldim ve beklemedeyim....

ha bilancoyu soran arkadas bilanco iyi geldi gecen sene alti ayliga göre yazdigi zarari %63 e yakin düsürmüs... böyle giderse seneye kara gecebilir... bu benim sahsi yorumum muhasebe isinden fazla anlamam...

REST
17-08-2007, 00:44
Hem Borsaya çift vardiya çalışıyoruz diye yazı gönder...İşlerin çok iyi gittiğini söyle... Sonra da Zarar açıklaa....Bu adamlar yaptıkları malları bedavamı satıyorlar..Valla öyle birşey varsa haberimiz olsun bizim çatıda akıtıyor...parada yok hiç fena olmaz....Ben borsada spekülatöre ortam hazırlamak üzere yapmadıgını bırakmayan bir yönetimi esefle kınıyorum..Allah kazandıklarınızı Kursağından geçirmesin....Kalın sağlıcakla...

Arkadaşım...
DOGUB değil çift vardiya..5 vardiya çalışsa zor kar eder.....
Bu hissenin bilançosu için bu hisseyi alan olduğunu sanmıyorum...
Varsa bilançodan anlamıyordur derim...
70 kişi çalışıyor bu firmada...yaptığı ciroyu bakkalda yapar....
10 kişinin yaptığını 70 kişi yaparsa durum budur...
Burada yazıyorum...özelleştirme süreci diye...hepsi bu....
Kar zarar bilanço gelir tablosu.....bunları geç.....
Firmanın neden alınabileceği ip uçlarını burada bazı arkadaşlar verdi...
Bugün piyasanın çöküşüne ayak uydurdu...taban yaptı...
Bakarsın yarında tavan yapar...
Önemli değil...
Önemli olan....
ÖZELLEŞTİRME SÜRECİ....
İzleyip göreceğiz..
Selamlar...

Not:Tamamiyle kişisel görüşlerimdir.Beni bağlar....sizleri değil..REST

enginn
17-08-2007, 11:24
iki taban yaptilar kimse kalmadi vay be....

enginn
17-08-2007, 11:28
iki tavan yapsalar iyi olacak artik kendi kendime yazip ciziyorum...

asborx
17-08-2007, 11:31
bencede yeter artık çok oyalandı.

demirm
17-08-2007, 11:43
tepki de sınırlı gözüküyo

enginn
17-08-2007, 12:03
tepki de sınırlı gözüküyo

haklisin 1.90 nin üzerinde satis geliyor... sirketin satisindan iptal olduda bizim mi haberimiz yok anlamadim...en kötü sirketler bile %6 pirim yapti... egerki imkb deki en cok zarar eden sirketlerden biri satilacak olsa en az %500 pirim yapardi... ama bu hisse tarihi zirvelerini bile göremiyor..

ŞANSLI
17-08-2007, 12:09
arkadaşlar ben aranızdan ayrıldım artık bende dayanamadım sattım.inşaallah yükselirde kalanların yüzü güler.fakat takibimde olan bir kağıt her an destek atabilirim.her kese bol kazançlar.

enginn
17-08-2007, 12:18
arkadaşlar ben aranızdan ayrıldım artık bende dayanamadım sattım.inşaallah yükselirde kalanların yüzü güler.fakat takibimde olan bir kağıt her an destek atabilirim.her kese bol kazançlar.

1 savasci daha kaybettik desene her neyse sana bol kazaclar biz sirket satisi sona erene kadar buraliyiz... :super:

kayakaynar
17-08-2007, 12:30
1 savasci daha kaybettik desene her neyse sana bol kazaclar biz sirket satisi sona erene kadar buraliyiz... :super:

daha şimdi başlıyacaktı olay...:)

enginn
17-08-2007, 12:34
daha şimdi başlıyacaktı olay...:)

milleti fena döktüler... üc bes kisi ancak kaldik hissede...

NİDANUR
17-08-2007, 12:38
özelleştirme süreci ne zaman başlayacak acaba?

tolga54
17-08-2007, 13:05
merhaba aranızdayım

enginn
17-08-2007, 13:43
merhaba aranızdayım

hosgeldin...

ama yeni alimlar icin satislarin bittigini görmek lazim.. simdilik kisa vadeli tred asagi dönmüs durumda orta ve uzun vade hala yukari... tahminim 1.60 li seviyelere gerilemesi... olabilirde olmayabilirde...

tahtadaki spek kim hala cözemedim...ama ya cok sabirli birisi yada parasi baya kisitli bir tip...her halde buralarda al sat yaparak hisse fiyatini fazla yükseltmeden sirketi satin almaya calisacak tabi simdilik bu plan calisiyor...cünkü tahtayi hep asagi cekmeye calisiyor...ve gördügüm kadariyla rekabet yok... eger tahtada üc bes spek olsaydi böyle kafasina göre cirit oynayamazdi... yakinda spek aramaya cikacagim..:cry:

mme
17-08-2007, 14:53
Bir ayrıntı: Düşüşlerde işlem adedinin azalışına dikkat edin.

NOT: Yazdıklarım tamamen kendi görüşüm olup, yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Dolayısıyla, herhangi bir kişinin yatırım kararlarını etkilemesin.

NİDANUR
17-08-2007, 15:12
[QUOTE=mme;1812498]Bir ayrıntı: Düşüşlerde işlem adedinin azalışına dikkat edin.

NOT: Yazdıklarım tamamen kendi görüşüm olup, yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Dolayısıyla, herhangi bir kişinin yatırım kararlarını etkilemesin.[/QUOsözledğiniz işlem azalışı iyiye mi kötüye mi işaret

mme
17-08-2007, 15:15
[QUOTE=mme;1812498]Bir ayrıntı: Düşüşlerde işlem adedinin azalışına dikkat edin.

.[/QUOsözledğiniz işlem azalışı iyiye mi kötüye mi işaret

Düşüşlerde ve satım ağırlıklı piyasada işlem adedinin azalması genelde iyiye yorulur.:) Satıcıların istekli olmadığına dair bir emaredir.

NOT: Yazdıklarım tamamen kendi görüşüm olup, yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Dolayısıyla, herhangi bir kişinin yatırım kararlarını etkilemesin

hselcuk
17-08-2007, 15:45
durum iyi görünmüyo satışa geçtiler hafta sonu riskini taşımak istemiyorlar sanırım hayırlı

NİDANUR
17-08-2007, 17:09
hareketleniyor gibi

kasap
17-08-2007, 17:13
1.7xx lerden gırılır bence
:he:

TALATÇOBAN
17-08-2007, 22:35
Bizde bulaştık bu kağıda bakalım hayırlısı inşallah

asborx
18-08-2007, 01:34
Sn spek ,viking tahtasının speğinden biraz kurs almanızı öneririm, taban anladıkda endeks ralliye kalktı tavana çekseniz olmazmı komşu hisse gibi şu sığ tahtayı tekniğe bırakıyorsunuz anlamak çok zor saygılar.

BENCEBUDUR
18-08-2007, 01:50
Zarar gelen bilanço ile yapılabilecek mal dökümü piyasanın aşağı dönmesi ile yapılmış oldu.Tahminim haftaya yön tekrar yukarı dönebilir...

asborx
18-08-2007, 01:56
bekleyip göreceğiz şu çıkışı iyi değerlendirmesi lazımdı diye düşünüyorum örneğini verdim daha ne bekliyor anlamak zor inşallah dediğiniz gibi olur.

mme
18-08-2007, 01:59
Aysonu fiyatına bakalım.

ugursugur
18-08-2007, 06:09
bencede arkadaşlar bu özelleştirme süreci biraz sancılı geçse dahi sabır en iyi ilaçtır.:arf:

PHOENİX
18-08-2007, 17:23
Tahtadakiler(spek bile denemez) tam bir at hırsızı.son beş gün hemen hemen hergün 30 kademe çalıştırıyorlar aşağı yukarı

bir slogan bulsaydık buna herhalde şöyle bi şey olurdu.

hayal kırıklıklarının kağıdı DOĞUB.

bu hep böyleydi,galiba böylede kalacak.

umutsari
18-08-2007, 18:24
Tahtadakiler(spek bile denemez) tam bir at hırsızı.son beş gün hemen hemen hergün 30 kademe çalıştırıyorlar aşağı yukarı

bir slogan bulsaydık buna herhalde şöyle bi şey olurdu.

hayal kırıklıklarının kağıdı DOĞUB.

bu hep böyleydi,galiba böylede kalacak.

biz buna tahtayı taramak dıyoruz

PHOENİX
18-08-2007, 18:53
saçlar da baya gürmüş tara tara bitmez.

2.36 lara kadar taramışlar
2.16-2.19 aralığını tararken aradıklarını bulmuşlar,global bulmuş daha doğrusu kendi malları ile beraber hedefin mallarıda bulmuş.

global hedef şu an kardamı zarardamı,burdan alsa bidaha tarasa...sonra bir daha
daha çok taranır bu saçlar,nasıl olsa özelleştirme gibi bir beklentisi var alan satmaz,onlarda bol bol tarar.al aşşağıdan seri haraketlerle yukarı çek ve yine seri haraketlerle belli bir seviyeden bas.
bu özelleştirme beklentisi yeni değil resmi gazetede yayımlanması yeni..
kimsenin moralini bozmak istemem ancak altını çiziyorum şu anki kadro bu tahtayı yukarılara taşıyacak güçte ve çapta değil.

bunlar kişisel düşüncelerimdir.kimse etkilenmesin.
fikirlerimizi paylaşıyoruz burada.

bir tek akıla nazar değmezmiş.
insanların akılları alınmış ve sonra hepsine yeniden bir akıl seçin denmiş.
herkes yine kendini aklını seçmiş.

her kesin aklı fikri var.
aklınıza göre haraket edin

tara beline yar tara beline
tara beline yar hayran olam
tara beline yar kurban olam

PHOENİX
18-08-2007, 19:55
madem yazmaya başladık bir iki şey daha ekliyelim.

iller bankası yakın tarih bir iki ay önce yanlış aklımda kalmadıysa 700 kusur bin lot mal satmıştı yine yanılmıyorsam 1.80 seviyelerinden.bu adamlar bilmiyormuydu bu hissenin özelleşeceğini.
vakıfta 800 bin lot daha var,kalkınmadaydı vakıfa geçmiş.
bu hisse geçen 2.27 tavanını ilk seansın son 3 dakikasında 100 küsür bin lotla yapmıştı.yap şöyle yarım saat önce,hadi onuda geçtik 15 dakika önce yapta da ne kadarlık speksin bir görelim.dikkat edin gün içi kademeledeki en baba alışlar 30 bin lot.ve bu 30 bin lot 5 dakika bekleyemez orada erkek gibi(seans kapanırken hariç o zaman pozisyonlar ayarlanmıştır alan almış satan satmıştır)

bu DOGUB hissesi bir zamanlar gözaltından çıkmıştı.dedikoduları vardı çıktı çıkacak diye.bu özelleşme beklentisi gibi aynı.millet sabır taşı olduydu.ve nihayet beklenen haber geldi.gözaltından çıkmıştı.yaşasındı.öyle ya bu haber hakikaten önemli bir haberdi iyi bir spek bu haberle hisseye dans ettirir,göbek attırırdı.millette5,10,20 fiyatları konuşuluyordu.zannedersem 3.30 lardan paldır küldür aşşağıya..

her kesin aklı fikri var kimse etkilenmesin,bilgileri süzgecinden geçirsin,daha önce öyle olduysa yine aynı olacak diye bir şey de yok elbette.

bu forumdan bir çok değerli fikir ve bilgi aldım,amacım vefa doğrultusunda bildiklerimi paylaşmaktan ibarettir.

selamlar.

enginn
19-08-2007, 01:47
Yabancılar küçük hisselere de girdi
24/07/2007 00:28:27 Geri dön gönder yazıcı

Yabancı yatırımcılar yılbaşından bugüne hiç yatırım yapmadıkları hisse senetlerine girdiler. Genel olarak endeks hisse senetlerinde alım yapan yabancılar, artık küçük hisse senetlerine de yöneldiler.
2006 sonunda yabancı bakiyesinin sıfır olduğu 40 hisse senedinde giren uluslararası yatırımcılar 2 borsa yatırım fonuna da girdi. 42 hisse senedinde yabancının payı yüzde 0.01 ile yüzde 4.64 arasında değişti.

2006 yılı sonunda hiç pozisyonlarının olmadığı 40 hisse senedi ve 2 borsa yatırım fonuna yatırım yapan yabancılar, en çok pozisyonu Creditwest Faktoring de aldılar. Yüzde 4.64 ile en çok bu hisse senedine yatırım yapan yabancılar, yüzde 3.44 pay ile Tek-Art Turizm, yüzde 3.38 ile Bak Ambalaj, yüzde 2.00 ile Fon Finansal Kiralama, yüzde 1.92 ile Desa Deri, yüzde 2.95 ile Çelik Halat hisse senedinde pozisyon aldılar. Borsa yatırım fonlarında ise yüzde 2.39 pay ile Kobi SMIST 25 A Tipi BYF, yüzde 0.02 pay ile de Mali Sektör Dışı NFIST20 BYF fonunu seçtiler.

Yabancı pozisyonları artıyor

Hedef Menkul Değerler Araştırma Müdür Yardımcısı Adem Özen, 2007 yılının Türk sermaye piyasalarına para girişinin önemli derecede arttığı yıllardan biri olduğunu söyledi. Özen, yurtiçi ve yurtdışı piyasalardaki dalgalanmalara rağmen yabancı yatırımcıların, global likidite ve carry trade'in de etkisiyle, gerek portföy yatırımları yoluyla gerekse doğrudan yatırımlarla Türkiye piyasasına olan ilgisini devam ettirdiğini ve ilk altı ayda İMKB'de net 3.68 milyar dolarlık alım yaptıklarını söyledi. Özen, TCMB verilerine göre doğrudan yatırım tutarının ise ilk beş ayda 11 milyar dolar olduğunu kaydederek, ABD piyasalarında mortgage sistemi, subprime krediler, faiz artırımlarına ilişkin endişelerin yanı sıra AMB, Japonya ve İngiltere MB'lerinin faiz artırımları, yurtiçinde ise cumhurbaşkanlığı seçiminin erken genel seçime yol açması, kısa vadeli satışlar getirmiş olsa bile, bu durumu yabancı yatırımcıların alım yönünde değerlendirmesi ve yapılan halka arzların, yıl başında yüzde 65.26 olan yabancı takasının 18 Temmuz itibariyla yüzde 71.68'e yükselmesine yol açtığını ifade etti. Özen, sözlerine şöyle devam etti:

"Takas saklama oranlarındaki bu artışta özellikle bankacılık sektörü hisselerinde yapılan alımlar etkili oldu. Yılbaşından bugüne yabancı yatırımcıların en fazla alım yaptığı banka hisseleri Yapı Kredi Bankası, Garanti Bankası, Asyabank olurken, yıl içinde halka arzları yapılan Halkbank ve Albaraka'da da yoğun hisse alımı yapıldı. Yabancı alımlarının IMKB-30 endeksinde belli bir seviyeye yükselerek doyuma yaklaşması, daha küçük hisselere yönelinmesine ve Otokar, Tat Konserve, Pınar Su, Atakule Gayrimenkul, Kardemir, Marmaris Martı, Ege Seramik, Anel Telekom, Bağfaş, Koza Davetiye gibi hisselerde paylarının yüksek oranda artırılmasına yol açtı.

Seçim öncesi yapılan anketlerde, AKP'nin 1. parti olarak seçimlerden yüzde 40'ın üzerinde oy alacağı beklentileri ve Başbakan Erdoğan'ın cumhurbaşkanı seçiminde uzlaşıya gidileceğini açıklamasının riskleri düşürüp beklentileri artırması, 29 Haziran'da başlayan ve geçen hafta cuma gününe kadar devam eden iki haftalık ralli yaşanmasına yol açtı. Bu dönemde yabancılar, en fazla Kardemir, Sinpaş GYO, Yapı Kredi Bankası, Park Elektrik, Türk Demir Döküm, Boyner, Hürriyet Gazetecilik, Zorlu Enerji gibi hisselerde pozisyonlarını ve takas saklama oranlarını artırdı."

Küçüklere de ilgi arttı

Kapital Yatırım Menkul Değerler Araştırma Direktör Yardımcısı Gülüzar Özdemir Türk, borsadaki büyük şirketlere karşılık büyüme potansiyeli olan ve nispeten ucuz olduğu düşünülen küçük hisselere de ilginin arttığını ifade etti. Bunların arasında Bak Ambalaj, Fon Finansal Kiralama, Desa Deri, Çelik Halat, Gersan Elektirk ve Doğusan Boru hisse senetlerini gösteren Türk, konuya yönelik şu bilgileri verdi:

"Ray Sigorta'da yaşanan yabancı ilgisinde şirkette sigorta sektörüne duyulan ilgiyle birlikte yabancı ortaklık konusundaki beklentiler ve yabancı ortaklığın geçekleşmesi sonrasında borsa fiyatının üzerinde yapılan anlaşmanın etkili olduğunu görmekteyiz. Anlaşma tarihinde borsa fiyatına göre yüzde 25 prim potansiyeli oluşturmuştu. 19 Mart'ta uluslararası yatırım gruplarından Kardan N.V. ile Avusturya'nın en büyük sigorta şirketi olan Wiener Staedtische Versicherung AG Vienna Insurance Group'un ana sermayedari olduklari TBIH Financial Services Group N.V. (TBIH) ile Ray Sigorta'nın sermayesini temsil eden yüzde 58,2 oranindaki payın 81,48 milyon dolar bedelle satılması konusunda anlaşma imzalanmıştı. FACFA Creditwest Faktoring'de ise Finansbank'ın alınması sonrasında şirket ortaklığında yaşanan değişimin etkili olduğunu görmekteyiz."

2006 yılı sonunda yabancının hiç payının olmadığı hisselerde durum

Hisse Takastaki hisse adedi(Lot) Yabancı payı(%) 20/07/2007 Yabancı payı(%) 29/06/2007 Yabancı payı(%) 29/12/2006 Yılbaşından bu Yana değişim

Creditwest Faktoring 0,00 4,64 4,64 4,64 0,00

Tek-Art Turizm 0,00 3,44 3,44 3,44 0,00

Bak Ambalaj 0,00 3,43 3,38 3,38 -0,05

Fon Fin.Kir. 0,00 1,84 2,00 2,00 0,16

Kobi SMIST 25 A Tipi BYF 0,00 2,37 2,39 2,39 0,02

Desa Deri 0,00 1,89 1,92 1,92 0,03

Çelik Halat 0,00 1,05 2,95 2,95 1,90

Gersan Elektrik 0,00 1,86 1,86 1,86 0,00

Doğusan 0,00 1,08 0,78 0,78 -0,30

Berdan Tekstil 0,00 1,12 0,76 0,76 -0,36

Öz Finans Fact. 0,00 0,97 0,64 0,64 -0,33

Meges Boya 0,00 0,87 0,63 0,63 -0,24

Feniş Alüminyum 0,00 0,81 0,56 0,56 -0,25

Transtürk Hold. 0,00 0,55 0,55 0,55 0,00

Ditaş Doğan 0,00 0,63 0,54 0,54 -0,09

Link Bilgisayar 0,00 0,78 0,54 0,54 -0,24

Ceylan Giyim 0,00 0,76 0,52 0,52 -0,24

Derimod 0,00 0,65 0,44 0,44 -0,21

Frigo Pak Gıda 0,00 0,61 0,42 0,42 -0,19

Altınyunus Çeşme 0,00 0,58 0,40 0,40 -0,18

İnfo Yat. Ort. 0,00 0,19 0,38 0,38 0,19

Kelebek Mobilya 0,00 0,53 0,36 0,36 -0,17

Kaplamin 0,00 0,49 0,34 0,34 -0,15

Pera GMYO 0,00 0,14 0,33 0,33 0,19

Aksu Enerji 0,00 0,45 0,33 0,33 -0,12

Sönmez Pamuklu 0,00 0,47 0,32 0,32 -0,15

Viking Kağıt 0,00 0,10 0,30 0,30 0,20

Eczacıbaşı Yat. Ort. 0,00 0,00 - - -

Ceytaş Madencilik 0,00 0,37 0,26 0,26 -0,11

Çimbeton 0,00 0,35 0,24 0,24 -0,11

Selçuk Gıda 0,00 0,35 0,24 0,24 -0,11

Altınyağ 0,00 0,28 0,19 0,19 -0,09

Konfrut Gıda 0,00 0,28 0,19 0,19 -0,09

Kristal Kola 0,00 0,20 0,18 0,18 -0,02

Tukaş 0,00 0,20 1,54 1,54 1,34

Avrasya Yat. Ort. 0,00 0,00 0,14 0,14 0,14

Metemteks 0,00 0,18 0,13 0,13 -0,05

Petrokent Turizm 0,00 0,17 0,12 0,12 -0,05

İdaş 0,00 0,18 0,12 0,12 -0,06

Vanet 0,00 0,10 0,07 0,07 -0,03

Kardemir (B) 0,00 0,01 0,01 0,01 0,00

Mali Sek Dışı NFIST20 BYF 0,00 0,01 0,02 0,02 0,01

Kaynak: Finnet

Ralli'de pozisyonlarını artırdılar

eskide olsa haber haberdir ...dünya gazetesinden alinti

asborx
20-08-2007, 00:54
bu hafta infonun takasında toplananlarda değişimi dikkat çeken hisselerin başında (25.35-48.17) % 22 lik artışla doğusan ilk sırada ilgililere duyrulur.

enginn
20-08-2007, 01:05
bu hafta infonun takasında toplananlarda değişimi dikkat çeken hisselerin başında (25.35-48.17) % 22 lik artışla doğusan ilk sırada ilgililere duyrulur.

tahtada opersyon yakida baslar.... takaslarda is yatirimda eger yanlis görmediysem sadece bendeki mal kalmis... birazda seker yatirimla yapikredide var... is yatirimda daha gecen hafta 340.000 varken simdi 21.000 kalmis... yani üc bes kisi ancak kaldik... daha öncede yazmistim sabreden ya kazanir yada elimizdekalir diye ...zaman en iyi ilactir ben buradayim...ve beklemeye devam 5 de olur 10 da olur 0,50de olur bunu biz bilemeyiz...
hele bir bekleyelim görelim daha bir yil var...
beklentiler satin alinir gerceklesmeler satilir

balıkcı
20-08-2007, 10:31
Doğusan bu hafta hisse bazında ilk beş elinde bulunduran aracı kurumlarda saklama oranı %25, %40 çıkmış bu olay bu hafta olumlu yönde etkileyebilir mi?
özelleştirme süreci tahmini ne zaman başlar?
bilanço ne zaman gelir?
bu sorular hakkında yorumu yada bilgisi olan var mı?

MUTLU UMUTLU YENİ HAFTALAR .....

asborx
20-08-2007, 12:04
Sn spek yukarıda yazdığım sözümün arkasındayım vikig'i gör ibret al piyasalar yataya girdi tam bu tahtaların hareketli zamanı ne bekliyorsunuz ky elindeki üçbeş hisseye bakıp hareket ediyorsanız ivedi spek ithal etmemiz gerekecek saygılar.

buruker
20-08-2007, 12:37
öğleden sonra 2 yi gösterecen mi spek kardeş:):):)

Kimi
20-08-2007, 12:43
öğleden sonra 2 yi gösterecen mi spek kardeş:):):)

dimi ya hadi bakalım..:):)

asborx
20-08-2007, 13:17
mangal gibi yürek ister ......ne gezer manipülatörü tek tek sayıyor ,işi bitince belki ama merak etmeyin , vikingin saygı değer speği bizi kırmayacak bizimkine taktik verecek:yes:

REST
20-08-2007, 13:41
Doğusan bu hafta hisse bazında ilk beş elinde bulunduran aracı kurumlarda saklama oranı %25, %40 çıkmış bu olay bu hafta olumlu yönde etkileyebilir mi?
özelleştirme süreci tahmini ne zaman başlar?
bilanço ne zaman gelir?
bu sorular hakkında yorumu yada bilgisi olan var mı?

MUTLU UMUTLU YENİ HAFTALAR .....

Bilanço geldi....:yes:
Selamlar.

http://www.imkb.gov.tr/bilanco/mtablodonem.htm

NİDANUR
20-08-2007, 15:04
zararda olduğu geçen hafta ortaya çıkmıştı önceki sayfalara bakarsanız görürsünüz

buruker
20-08-2007, 15:17
hadi dogub üzme bizi..gör şu 2 yi...

NİDANUR
20-08-2007, 15:47
arkadaşlar bu kağıt ne yapacak sizce böyle bir ileri bir geri.

markler
20-08-2007, 16:03
bir ay daha böyle devam edecek?

buruker
20-08-2007, 16:11
spek öğle uykusundan uyanamadı bi türlü..dürtün şu herifi de işimize bakalım...

markler
20-08-2007, 16:17
Bizde alistik bu duruma eeeeeeeeee uyumaya devam.

NİDANUR
20-08-2007, 16:18
bir ay daha böyle devam edecek?

neden bir ay bir ay sonra ne var ki?

teşekkürler

markler
20-08-2007, 16:23
neden bir ay bir ay sonra ne var ki?

teşekkürler

Korktum kimse sormiyacak diye arkadaslar ondan sonra bir ay daha bekleriz alisir gideriz git 2 ye gel 1,70 iyimi ama isin sakasi bu,teknik olarak baya sisti dinlenmesi lazim ozamana kadar buralarda kalirsa ozaman yoluna devam eder dikkat edin son aylarda islem hacmi baya cogalmis heralde bosuna toplamadilar.saygilarimla.

esparanca_
20-08-2007, 16:28
Hedef 1 milyon 200 bin lot mal aldı ama birkere olsun 2 günlük takasda ilk beş arasında gözükmedi....çünkü mallar Galata ya postalanıp oradan piyasaya basıldı..Şekerde 500 bin lot vardı şimdi 170 bin lot kaldı..Bu nasıl mal toplama anlamıyorum.....

buruker
20-08-2007, 16:57
teşekkürler uykucu spek:):):)

markler
20-08-2007, 23:23
Eger buralari yarin gecerse is dahada güzellesir yukariya dogru marsssssss.

kayakaynar
21-08-2007, 11:41
böyle bir günde artacak kağıtda lazım değil mi ama...:) buda neden dogub olmasın...:)

markler
21-08-2007, 11:44
para yetmiyo galiba yukari tasimak icin hafif hafif bir ileri bir geri.

markler
21-08-2007, 11:50
Fazla yükseldi simdi birazda geri geri geri hic temposunu bozmuyo valla mübarek.:super:

asborx
21-08-2007, 11:55
katılıyorum doğub bugünlerin kağıdı olması diye değerlendiriyorum , bu piyasalarda yatırımcı psikolojisi iyi analiz edilmeli öyle imaj verilmeli petrokent'tin modası geçti artık ...........düşüncelerim kişiseldir.

NİDANUR
21-08-2007, 17:34
arkadaşlar yorum yapacak yok herhalde.
yükseldik ve tekrar yine geri geldik

^^marcusantonyus^^
21-08-2007, 18:40
REST in yazdıklarını dön tekrar oku ve günlük hareketleri izleme,hükümet kurulsun,ekonomiyi yönetcekler belli olsun,özelleştirme programı başlasın,sonra günlük hareketleri konuşuruz tabi uzun vadeli yatırımcıysan;)

TALATÇOBAN
21-08-2007, 21:31
Ben bu hissede yeniyim arkadaşlar. Bu hisse tavan olup veya yükselip oralarda kalamazmı hiç? yükseliyor sonra 5-10 kademe aşağı veriyorlar. çok ilginç bir hisse :notr:

^^marcusantonyus^^
22-08-2007, 00:39
1 senedir bu hissedeyim daha bi yerde sabit durduğunu görmedim...oynak hisse...spek de hep yüzde 10 kazana kazana gidiyor,yani alıp malı götürmüyor...

asborx
22-08-2007, 01:26
hisseye ilgiyi başka türlü nasıl çekecek tattik gayet güzel kutlamak gerek iyi direniyor yavaş yavaş çıkması sağlıklı nazar değmesin:yes:

saygılar.

mme
22-08-2007, 01:59
http://img251.imageshack.us/img251/2937/dogub21082007yp2.jpg

NOT: Yazdıklarım tamamen kendi görüşüm olup, yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Dolayısıyla, herhangi bir kişinin yatırım kararlarını etkilemesin

asborx
22-08-2007, 02:10
Sn mme;
ay sonunda hissenin ulaşacağı fiyatı sabırsızlıkla bekliyorum.

saygılar.

NİDANUR
22-08-2007, 09:51
http://img251.imageshack.us/img251/2937/dogub21082007yp2.jpg

sayın mme durmadan soruyorum bu grafik ne anlama geliyor?

mme
22-08-2007, 10:01
sayın mme durmadan soruyorum bu grafik ne anlama geliyor?

Günlük grafiği. İlk direnci 2.15, 2. direnci 2.38-2.4 civarında. 2.4 civarını kırarsa, oldukça güzelleşir. Desteği 1.91 de.

NOT: Yazdıklarım tamamen kendi görüşüm olup, yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Dolayısıyla, herhangi bir kişinin yatırım kararlarını etkilemesin.

NİDANUR
22-08-2007, 10:39
Günlük grafiği. İlk direnci 2.15, 2. direnci 2.38-2.4 civarında. 2.4 civarını kırarsa, oldukça güzelleşir. Desteği 1.91 de.

teşekkürler

mme
22-08-2007, 10:47
teşekkürler

Ric.:):):)

NİDANUR
22-08-2007, 11:37
arkadaşlar işlem hacmi çok düştü yine

Turkbroker
22-08-2007, 14:27
DOGUB E son seansı 2.09 seviyesinden kapattı.En son 2 gün önce 5 günlük hareketli ortalamasını yukarı yönde keserek olası bir alım sinyali verdi. Fiyat, hareketli ortalamanın üzerinde seyrettiği için alış pozisyonunu koruyor.CCI , aşırı alım ya da satım bölgesinde değil. En son 6 gün önce +100 seviyesini aşağı yönde keserek olası bir sat sinyali verdi. RSI , aşırı alım ya da satım bölgesinde değil. En son 6 gün önce +70 seviyesini aşağı yönde keserek olası bir sat sinyali verdi. MACD , hareketli ortalamasının üzerinde olması sebebiyle alış pozisyonunu koruyor. Son gün hareketli ortalamasını yukarı yönde keserek olası bir alım sinyali verdi.

strange
22-08-2007, 14:38
teşekkürler turkbroker bilgileriniz için.bu topic de fazla yazan yok nedense.

NİDANUR
22-08-2007, 16:12
arkadaşlar hacim anormal düştü 1'er lot alım yapılıyor

NİDANUR
22-08-2007, 18:04
yorum yapabilecek arkadaş yok mu? beklemye devam ediyoruz herhalde. hacim bugün iyice düştü. önce düşürdüler kapanışa doğru tekrar çıkardılar

REST
22-08-2007, 22:09
Günlük hareketleri takip...yanlış bir pozisyon almanıza sebep olabilir..
Bu hisse için yazılacak fazla bir şey yok...
DOGUB...bilanço..ciro..temel/teknik analiz yapılacak firma değil....
Yaptığı ciroyu 10 a katlarsa yazarız...
Peki ne var elimizde..
Ö z e l l e ş t i r m e ..... s ü r e c i n d e ..... b i r ..... f i r m a....
Selamlar...

cenkbasegmez
23-08-2007, 10:45
Günlük hareketleri takip...yanlış bir pozisyon almanıza sebep olabilir..
Bu hisse için yazılacak fazla bir şey yok...
DOGUB...bilanço..ciro..temel/teknik analiz yapılacak firma değil....
Yaptığı ciroyu 10 a katlarsa yazarız...
Peki ne var elimizde..
Ö z e l l e ş t i r m e ..... s ü r e c i n d e ..... b i r ..... f i r m a....
Selamlar...

sayın rest
aslında dogru soyluyorsunuzda peki ozellestirme surecindeyse ne anlayalım.bir petkim olabilir mi sizce.petkim ozellestirme surecinde 5 ytl lerden max 11 leri gordu.
peki dogusanda aynı durum soz konusu olabilirmi.
ozellestirme nasıl olacak.hisse satısı seklinde mi ?
yoksa blok satısmı ?
hisse satısı seklindeyse satıs fiyatı ne olacak.
yani hangi rasyoya gore degerlendirecegiz.
ilk acıklama yapıldısında sanırım 1 hisse 1.4 ytl idi.simdi 2.1
yani sanki primini yapmıs gibi.potansiyeli daha varmıdır ?
tesekkurler...

drkunat
23-08-2007, 10:54
petkim imkb 100de olan bir hisse yani büyük oyuncuların yabancıların hantal hissesi. dogub gün geçtikçe değerlenecek gün geçtikçe beklenti OLUŞTURULACAK belki ulusal endekse alınabilirmiş denecek.. yabancılar ilgileniyormuş denecek.. daha neler neler.. ben olsam beklerdim..bu kağıdın geçmişini bilen bilir gözaltı pazarından çıkacak beklentisiyle üçe katlamıştı şimdi 5binden önce satmamak lazım diye düşünüyorum.
NOT: beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

REST
23-08-2007, 12:00
sayın rest
aslında dogru soyluyorsunuzda peki ozellestirme surecindeyse ne anlayalım.bir petkim olabilir mi sizce.petkim ozellestirme surecinde 5 ytl lerden max 11 leri gordu.
peki dogusanda aynı durum soz konusu olabilirmi.
ozellestirme nasıl olacak.hisse satısı seklinde mi ?
yoksa blok satısmı ?
hisse satısı seklindeyse satıs fiyatı ne olacak.
yani hangi rasyoya gore degerlendirecegiz.
ilk acıklama yapıldısında sanırım 1 hisse 1.4 ytl idi.simdi 2.1
yani sanki primini yapmıs gibi.potansiyeli daha varmıdır ?
tesekkurler...

Sn.cenkbasegmez...:)
Özelleştirme süreci aktif hale geldiğinde..tabiki taliplilerin 'iştahı' fiyatı belirleyecektir...
Şimdiden bir şey söylemek zor...
Selamlar.

cenkbasegmez
23-08-2007, 12:05
sayın rest
ilginize tesekkurler...

NİDANUR
23-08-2007, 12:19
işlem hacmi iyice daraldı ne alan var ne satan

ugursugur
23-08-2007, 15:40
arkadaşlar temerrüt alışı ilanı geld.bunun ne anlama geldiği hakkında bilgisi olan varsa söyleyebilir mi?yani hissesi olan va bunu bozmak istemeyen biri ne yapmalı yada bişey yapmalı mı???

REST
23-08-2007, 15:45
arkadaşlar temerrüt alışı ilanı geld.bunun ne anlama geldiği hakkında bilgisi olan varsa söyleyebilir mi?yani hissesi olan va bunu bozmak istemeyen biri ne yapmalı yada bişey yapmalı mı???

Sanıyorum..birisi olmayan hisseyi satmış...temerrüde düşmüş..olağan bir durum..bir çok hissede oluyor...belki de tuş'a yanlış basmıştır diyelim..:notr:.
Daha detaylı bilgi için....aracı kurumunuza başvurabilirsiniz...onlar size ne kadarlık bir temerrüd alışı var bilgi verirler..
Ben hisseyi yakın takip etmiyorum...sadece haberlerini yakın takibe alıyorum...
Özelleştirme sürecini izlemeye devam..
KENDİ AÇIMDAN.TABİ.
Selamlar.

ugursugur
23-08-2007, 16:08
Sanıyorum..birisi olmayan hisseyi satmış...temerrüde düşmüş..olağan bir durum..bir çok hissede oluyor...belki de tuş'a yanlış basmıştır diyelim..:notr:.
Daha detaylı bilgi için....aracı kurumunuza başvurabilirsiniz...onlar size ne kadarlık bir temerrüd alışı var bilgi verirler..
Ben hisseyi yakın takip etmiyorum...sadece haberlerini yakın takibe alıyorum...
Özelleştirme sürecini izlemeye devam..
KENDİ AÇIMDAN.TABİ.
Selamlar.

teşekkürler sayın rest.yani anladığım kadarıyla hissemi satmadığım sürece sorun yok.

enginn
23-08-2007, 16:31
Yönetmelik

Sermaye Piyasası Kurulundan:

İstanbul Menkul Kıymetler Borsası Yönetmeliğinde Değişiklik

Yapılmasına Dair Yönetmelik

MADDE 1 — 19/2/1996 tarihli ve 22559 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan İstanbul Menkul Kıymetler Borsası Yönetmeliğinin 35 inci maddesinin dördüncü fıkrası aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir.

"Bu suretle yapılan alım veya satımın sonuçları, yerine getirilmeyen alım veya satıma göre daha olumlu ise, herhangi bir işlem yapılmaz; işlem eskisine göre daha olumsuz şartlarda yapılmışsa, yükümlülüğünü yerine getirmeyen üye aradaki farkı Takas Merkezine ödemek zorundadır. İşlem konusu menkul kıymetleri satın almak veya satmak mümkün olmamışsa ve/veya anapara, değer farkları ve temerrüt faizi gibi üyenin yükümlülüğünün gerektirdiği ödemeler yapılmamışsa, ödenmesi gereken para, üyenin Borsaya yatırmış olduğu teminattan Borsaca re’sen karşılanır. Borsa Yönetim Kurulu tarafından, temerrüde düşen üyeden üçüncü fıkrada açıklanan temerrüt faizi ile birlikte bu Yönetmeliğin 12’nci maddesinin beşinci fıkrası çerçevesinde, temerrüt halinin sona erdirilme zamanlarına, temerrüt tutar ve sayılarına göre farklı oranlarda veya farklı tutarlarda ve farklı sürelerle ilave teminat yatırması da istenebilir. Menkul kıymet veya nakit yükümlülüğünün takas süresi içinde yerine getirilmemesi; Borsa, Takas Merkezi veya Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankasından veya üyenin kendi iradesi dışında ortaya çıkan teknik veya benzeri diğer nedenlerden kaynaklandığı takdirde, bu hususların geçerli bilgi ve belgeler ile tespit edilmesi halinde üyeden temerrüt faizi alınmayacağı gibi ilave teminat yatırması da istenmez."

MADDE 2 — Aynı Yönetmeliğin 53 üncü maddesinin birinci fıkrasının (c) ve (d) bentleri aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir.

"c) Para Cezası:

1 — Borsa usul ve esaslarının yerine getirilmemesinde kasıtlı davranmak,

2 — Genel Yönetmeliğin 57 nci maddesinde belirtilen defter ve kayıtları tutmamak veya usulüne uygun olarak tutmamak,

3 — Borsa işleriyle ilgili hesap ve işlemlerin Borsanın yetkili elemanlarınca denetlenmesine müsaade etmemek, bu görevlilere kolaylık göstermemek ve yardımda bulunmamak,

4 — Borsa ve müşteri talimatlarının yerine getirilmemesinde kasıtlı davranmak.

Üyeye bir defa kınama cezası verildikten sonra bu Yönetmelikte cezaların sicilden silinmesi için belirlenen süre içinde aynı cezayı gerektiren yeni bir fiil işlemesi halinde ilgiliye para cezası verilir.

d) Borsa Üyeliğinden ve/veya Üye Temsilciliğinden Geçici Çıkarma:

1 — Borsa üyelerine ve temsilcilerine, Borsa personeline saldırıda bulunmak, küfretmek, onları alenen tehdit etmek, tehdit ve tahkir edici şekilde sözlü veya yazılı beyanlarda bulunmak,

2 — Borsa üyelerini ve görevlilerini sırf zor duruma düşürmek için veya kendi kusurunu örtmek amacı ile Borsaya ait belgeleri gizlemek,

3 — Borsa işlemlerine yönelik yapay piyasa ve yapay fiyat oluşturmak maksadıyla faaliyette bulunmak,

4 — Bu Yönetmeliğin 35 inci maddesi çerçevesinde, işlem yaptığı piyasada oluşacak temerrüdüne bağlı olarak ortaya çıkan yükümlülüklerini yerine getirmemesi nedeniyle bu yükümlülükleri teminatından karşılanan üye tarafından, sözkonusu temerrüt tarihini takip eden bir yıllık süre içerisinde, aynı piyasada yaptığı işlemler sonucu yeniden temerrüde düşülerek ilgili yükümlülüklerinin teminatından karşılanmasına sebebiyet vermek,

Üyeye bir defa para cezası verildikten sonra bu Yönetmelikte cezaların sicilden silinmesi için belirlenen süre içinde aynı cezayı gerektiren yeni bir fiil işlemesi halinde ilgiliye Borsa üyeliğinden geçici çıkarma cezası verilir."

Yürürlük

MADDE 3 — Bu Yönetmelik yayımı tarihinde yürürlüğe girer.

Yürütme

MADDE 4 — Bu Yönetmelik hükümlerini İstanbul Menkul Kıymetler Borsası Başkanı yürütür.

ugursugur
23-08-2007, 17:13
Yönetmelik

Sermaye Piyasası Kurulundan:

İstanbul Menkul Kıymetler Borsası Yönetmeliğinde Değişiklik

Yapılmasına Dair Yönetmelik

MADDE 1 — 19/2/1996 tarihli ve 22559 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan İstanbul Menkul Kıymetler Borsası Yönetmeliğinin 35 inci maddesinin dördüncü fıkrası aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir.

"Bu suretle yapılan alım veya satımın sonuçları, yerine getirilmeyen alım veya satıma göre daha olumlu ise, herhangi bir işlem yapılmaz; işlem eskisine göre daha olumsuz şartlarda yapılmışsa, yükümlülüğünü yerine getirmeyen üye aradaki farkı Takas Merkezine ödemek zorundadır. İşlem konusu menkul kıymetleri satın almak veya satmak mümkün olmamışsa ve/veya anapara, değer farkları ve temerrüt faizi gibi üyenin yükümlülüğünün gerektirdiği ödemeler yapılmamışsa, ödenmesi gereken para, üyenin Borsaya yatırmış olduğu teminattan Borsaca re’sen karşılanır. Borsa Yönetim Kurulu tarafından, temerrüde düşen üyeden üçüncü fıkrada açıklanan temerrüt faizi ile birlikte bu Yönetmeliğin 12’nci maddesinin beşinci fıkrası çerçevesinde, temerrüt halinin sona erdirilme zamanlarına, temerrüt tutar ve sayılarına göre farklı oranlarda veya farklı tutarlarda ve farklı sürelerle ilave teminat yatırması da istenebilir. Menkul kıymet veya nakit yükümlülüğünün takas süresi içinde yerine getirilmemesi; Borsa, Takas Merkezi veya Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankasından veya üyenin kendi iradesi dışında ortaya çıkan teknik veya benzeri diğer nedenlerden kaynaklandığı takdirde, bu hususların geçerli bilgi ve belgeler ile tespit edilmesi halinde üyeden temerrüt faizi alınmayacağı gibi ilave teminat yatırması da istenmez."

MADDE 2 — Aynı Yönetmeliğin 53 üncü maddesinin birinci fıkrasının (c) ve (d) bentleri aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir.

"c) Para Cezası:

1 — Borsa usul ve esaslarının yerine getirilmemesinde kasıtlı davranmak,

2 — Genel Yönetmeliğin 57 nci maddesinde belirtilen defter ve kayıtları tutmamak veya usulüne uygun olarak tutmamak,

3 — Borsa işleriyle ilgili hesap ve işlemlerin Borsanın yetkili elemanlarınca denetlenmesine müsaade etmemek, bu görevlilere kolaylık göstermemek ve yardımda bulunmamak,

4 — Borsa ve müşteri talimatlarının yerine getirilmemesinde kasıtlı davranmak.

Üyeye bir defa kınama cezası verildikten sonra bu Yönetmelikte cezaların sicilden silinmesi için belirlenen süre içinde aynı cezayı gerektiren yeni bir fiil işlemesi halinde ilgiliye para cezası verilir.

d) Borsa Üyeliğinden ve/veya Üye Temsilciliğinden Geçici Çıkarma:

1 — Borsa üyelerine ve temsilcilerine, Borsa personeline saldırıda bulunmak, küfretmek, onları alenen tehdit etmek, tehdit ve tahkir edici şekilde sözlü veya yazılı beyanlarda bulunmak,

2 — Borsa üyelerini ve görevlilerini sırf zor duruma düşürmek için veya kendi kusurunu örtmek amacı ile Borsaya ait belgeleri gizlemek,

3 — Borsa işlemlerine yönelik yapay piyasa ve yapay fiyat oluşturmak maksadıyla faaliyette bulunmak,

4 — Bu Yönetmeliğin 35 inci maddesi çerçevesinde, işlem yaptığı piyasada oluşacak temerrüdüne bağlı olarak ortaya çıkan yükümlülüklerini yerine getirmemesi nedeniyle bu yükümlülükleri teminatından karşılanan üye tarafından, sözkonusu temerrüt tarihini takip eden bir yıllık süre içerisinde, aynı piyasada yaptığı işlemler sonucu yeniden temerrüde düşülerek ilgili yükümlülüklerinin teminatından karşılanmasına sebebiyet vermek,

Üyeye bir defa para cezası verildikten sonra bu Yönetmelikte cezaların sicilden silinmesi için belirlenen süre içinde aynı cezayı gerektiren yeni bir fiil işlemesi halinde ilgiliye Borsa üyeliğinden geçici çıkarma cezası verilir."

Yürürlük

MADDE 3 — Bu Yönetmelik yayımı tarihinde yürürlüğe girer.

Yürütme

MADDE 4 — Bu Yönetmelik hükümlerini İstanbul Menkul Kıymetler Borsası Başkanı yürütür.

teşekkürler dostum yeterince açıklayıcı oldu.

enginn
23-08-2007, 17:15
rica ederim...

derbeder
23-08-2007, 19:09
Bu bir boru ve de kiremit fabrikasıdır yani işi döşettirmektir. Eğer size boru ya da kiremit lazımsa alır döşettirirsiniz. Boşver boruyu kiremiti ben bunun hisse senedini alır satarım diye düşünüyorsanız ozaman iş değişir döşettirirken döşenilen olur çıkarsınız yıllardan beri bu böyle ancak son zamanlarda özelleştirme ayaklarıyla ufak tefek manevra imkanı yaratarak k/y lara bir çorba ya da ekmek arası köfte parası bıraktığı söylenmektedir mesela son düşüşte ben pek etkilenmedim hatta bir miktar nevalemi de çıkarmış bulunmaktayım darısı döşenen değil döşeyen olmak isteyen k/y ların da nevalelerini çıkarmaları olması dileğiyle...:he:

^^marcusantonyus^^
24-08-2007, 01:34
Bu bir boru ve de kiremit fabrikasıdır yani işi döşettirmektir. Eğer size boru ya da kiremit lazımsa alır döşettirirsiniz. Boşver boruyu kiremiti ben bunun hisse senedini alır satarım diye düşünüyorsanız ozaman iş değişir döşettirirken döşenilen olur çıkarsınız yıllardan beri bu böyle ancak son zamanlarda özelleştirme ayaklarıyla ufak tefek manevra imkanı yaratarak k/y lara bir çorba ya da ekmek arası köfte parası bıraktığı söylenmektedir mesela son düşüşte ben pek etkilenmedim hatta bir miktar nevalemi de çıkarmış bulunmaktayım darısı döşenen değil döşeyen olmak isteyen k/y ların da nevalelerini çıkarmaları olması dileğiyle...:he:
klasik türk yazısı

egemir
24-08-2007, 17:50
1,96 desteğine çekildi bakalım daha doğrusu zorla çektiler, haftaya oraya basıp bir sıçrama yapabilir tahminim yükseliş trendi devam

physi
26-08-2007, 14:09
10-15 gün için iyi alım fırsatları veren hisseye ilgi istenmiyor. 1,90 altında yeniden hareketlenen hisseye 1,89 dan girdim. 2,10 üzerine çıkmasına rağmen satmadım. Satış baskılarıyla haftayı 1,96 dan kapatan hissede 2,10 üzerinde maliyetlenenlerin mallarını kapma telaşı yaşandı hergün. Bu yüzdende sürekli 2,10 lara doğru hareket yaşandı. Satmak isteyeni hiç üzmedi hep aldılar. 1,90 altından yaşanan haketin bu sefer 2,00 altından hareketlenerek yaşanması muhtemel. desteklerini test eden hissenin bu hafta alınan malları yükseltmesi ve yoluna kaldığı yerden devam etmesi beklenebilir. Salı günü yükselişin hızlanması ve çarşambayada doruklara ulaşmasını bekliyorum.
Eğer beklentiler prim yapıyorsa doğru yerdeyiz...

asborx
27-08-2007, 12:18
görüşlerinize aynen katılıyorum.:super:

gentile
27-08-2007, 12:47
10-15 gün için iyi alım fırsatları veren hisseye ilgi istenmiyor. 1,90 altında yeniden hareketlenen hisseye 1,89 dan girdim. 2,10 üzerine çıkmasına rağmen satmadım. Satış baskılarıyla haftayı 1,96 dan kapatan hissede 2,10 üzerinde maliyetlenenlerin mallarını kapma telaşı yaşandı hergün. Bu yüzdende sürekli 2,10 lara doğru hareket yaşandı. Satmak isteyeni hiç üzmedi hep aldılar. 1,90 altından yaşanan haketin bu sefer 2,00 altından hareketlenerek yaşanması muhtemel. desteklerini test eden hissenin bu hafta alınan malları yükseltmesi ve yoluna kaldığı yerden devam etmesi beklenebilir. Salı günü yükselişin hızlanması ve çarşambayada doruklara ulaşmasını bekliyorum.
Eğer beklentiler prim yapıyorsa doğru yerdeyiz...

BENİM DE CANIM NELER İSTİYOR BİR BİLSEN

kasap
27-08-2007, 17:45
ne lanet kagıt mıssın beeeee:grrr:

erkansonmez
29-08-2007, 00:07
cumhurbaskanıda secildi. yarın hukumette kurulur. artık icraat zamanı. bundan sonra hareketlenir diye dusunuyorum.

erkansonmez
29-08-2007, 12:55
Kİmse Yokmu Bu Kagitta Artik

REST
29-08-2007, 14:58
Kİmse Yokmu Bu Kagitta Artik

Ö z e l l e ş t i r i l m e
S ü r e c i
T a k i p
E d i l m e l i .
Bu konunun dışında ilave yazılacak bir şey yok.....(BENCE)
Hükümet kuruluyor...süreç BELKİ hızlanır..
Selamlar.
REST

han
29-08-2007, 17:20
dün ve bugünkü hacim sadece % 10 içinse yuh diyorum...bakalım akşam takaslar daha iyi bir sonuç verecektir..

cenkbasegmez
29-08-2007, 17:54
pardon sayin han
ama
%10 kazanmisiniz begenmiyor musunuz ?
o zaman allah gonlunuze gore versin diyeyim...

strange
29-08-2007, 18:05
pardon sayin han
ama

uzun vadeli yatırım yapıyorsanız eğer,%10 günde birşey anlam ifade etmez.demek istediği şu ki;benim anladığım ve katıldığım,%10 için kağıdı didiklediniz.aşağı çektiniz.anormal işlemler yaptınız.vs vs vs vs vs vs

siz bugün alıp satarsanız iyi tabiiki
nerde öle ballı ekmek.Allah bereket versin der oturursunuz.

afir
29-08-2007, 18:54
bu hareketin sebebini bilen varmı beklenti nedir?

strange
29-08-2007, 19:00
yıllardır ara ara gündeme gelen satış hikayesi var.önceki sayfalara göz atarsanız aradığınız bilgilere ulaşırsınız
saygılarımla.

han
29-08-2007, 19:51
pardon sayin han
ama

% 10 kazandığımı nereden biliyorsunuz....yoksa benimi izliyorsunuz:):)şaka bir yana 2 günlük yüksek işlem hacminin dar bir alanda hareket etmesine dikkat çektim ben....yan % 10 için bana göre değmez o kada rişlem hacmi....şahsi kanaatimdir..

han
29-08-2007, 19:52
ha cuma ve pazartesi hareketin devamı gelir o zaman deriz bir bildikleri varmış diye:):):)

TALATÇOBAN
30-08-2007, 22:40
arkadaşlar ne dersiniz işler düzelmeye başladı sanki. bir de çıktığı yerde kalmayı bir öğrense iyi olacak vallahi

SENOL
30-08-2007, 23:02
arkadaşlar ne dersiniz işler düzelmeye başladı sanki. bir de çıktığı yerde kalmayı bir öğrense iyi olacak vallahi

bence böyle daha iyi neden derseniz korkup kaçanların malını alıyorlar ve milleti böyle alıştırarak bir anda yukarı yaparlar ki eminim öyle olacak kimse alamayacak ozamanda ...ben mesela alıştım belli bir yere gelince veriyorum yukarıya gideceğini bilerek ama alışkanlık işte her zamanda alttan alma imkanım oluyor ...ama bir vakit gelecek hiç olamayacak arkasından bakacağım artık ozaman kaç olur bilemem ...bunu iki sene önce mipaz da yaşamıştım ...bol kazanç dolu günler dilerim herkese ...

RİZİKO
31-08-2007, 11:21
şu memsa nın speğine hayranım...adam tuttu götürdü hisseyi.hiç dallandırıp budaklandırmadan üç beş lotun hesabını yapmadan satan satar alan alır hadi bismillah dedi alıp yürüdü...bizimkinin kıçı başı çok oynuyorrr...tahtayı kaldırmadan kimseden mal alamazsınki iki tavan çekse zaten millet dökülür,yeni mallanacak olanlarda cesaret edemez...

cenkbasegmez
31-08-2007, 18:12
SAYIN HAN IN BEKLEDIGI CUMA HAREKETI GELMEDI...:arf:

pride
01-09-2007, 12:31
şu memsa nın speğine hayranım...adam tuttu götürdü hisseyi.hiç dallandırıp budaklandırmadan üç beş lotun hesabını yapmadan satan satar alan alır hadi bismillah dedi alıp yürüdü...bizimkinin kıçı başı çok oynuyorrr...tahtayı kaldırmadan kimseden mal alamazsınki iki tavan çekse zaten millet dökülür,yeni mallanacak olanlarda cesaret edemez...

cok güldüm allahda sizi güldürsün ama dedikleriniz cok dogru her yeri oynuyor sadece kıcı degil....:yes::yes::yes:

REST
01-09-2007, 13:09
tahtayı kaldırmadan kimseden mal alamazsınki iki tavan çekse zaten millet dökülür,yeni mallanacak olanlarda cesaret edemez...

Sonra...???
İtinayla paketleyip bekleyeceklermi?
Ne kadar bekleyecekler..belli mi?
Bunlar ısınma turları olabilir....süreçte bir sonraki aşamaya geçildiğinde..vites büyütebilirler...
Milletin dökülmesini bu kadar istiyorsunuz...
Neden....satsınlar sonra yukarı gitsin..sonra da satanlar otursun ağlasınlar mı?
Bakış açınız bana göre fazla ACIMASIZ..
İYİKİ BU HİSSEDE HAKİM DURUMDA SİZ DEĞİLSİNİZ...
Fazla paylaşımcı gördüm sizi...:he::beurk:
Selamlar.
REST

KU