PDA

View Full Version : DOGUB Doğusan

Pages : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Objektif
06-02-2004, 18:33
DOGUB Doğusan

Omer Baybora Aydin
06-03-2004, 00:19
İşte size mega, ultra sürpriz bir hisse.

Doğusan Boru!

2004'de ciro katlamaya çalışan, belediye seçimleri sebebiyle ilk üç ayda bulunduğu sektör itibariyle sürpriz yapabilecek bir kağıt. Geçmişinde sürpriz yükseliş yapan bu kağıtta ileriki dönemlerde de neden sürprizler yaşanmasın??

Saygılarımla..

Fatih
06-03-2004, 00:28
sonra hepten kapatsınlar tahtayı az çekmedi bu kağıttan insanlar bir daha bulaşmak cesaret ister.

Omer Baybora Aydin
06-03-2004, 00:35
4000 liralardan Esem Spor'a bulaşmaya cesaret eden bir arkadaşın bu kağıt hakkında böyle bir yorumda bulunması ilginç geldi doğrusu??

Kağıdın beklentileri :

1-) Gözaltı pazarı'ndan çıkması
2-) Uzun bir dönem sonrası ilk kez 2003 yılında KAR etmesi.
3-) Şu anda tam kapasite çalışması. Vardiya sayısını artırarak 2004 yılında ciroyu katlama hedefi.
4-) Sektör itibarıyla alt yapıya malzeme vermesi dolayısı ile bu seneki belediye seçimlerinden olumlu etkilenmesinin beklenmesi..

Vs. Vs.

Ben sadece sürpriz hisse olarak öneriyorum dedim. Tabi ki çok para sokulacak bir yatırım kağıdı olarak bahsetmedim zaten..

SAYGILARIMLA..

Fatih
06-03-2004, 00:50
Doğusan mimli bir kağıt onun için bulaşılmaz diyorum daha sert gidebilirler bulaşmak isteyenin üzerine.
Bu arada doğusan boru üretiyordu ama plastik mi?

Omer Baybora Aydin
06-03-2004, 00:55
Kanalizasyon borusu yanında renkli kiremit üretiyor. Ürettiği boru plastik değil ama....

Bilgilerinize..

Fatih
06-03-2004, 01:06
ha işte geleceği yok bir kere fırat vs iyi bir kampanya yürütüyorlar plastik boruya yöneltiyorlar piyasayı. Ayrıca genelde boruları kendileri üretir belediyeler çıkrıkçı tipi derler sanırım bunlara.

Fatih
06-03-2004, 01:12
Kiremit konusunda da Braas yani Lafarge ile yarışacağınıda açıkcası zannetmiyorum.

muhabbet
06-03-2004, 03:17
bence 1000 lot alınıp atılabilir. fazlası zarar.

ama tahtayı denemek isterseniz yazın 880 alışa bir kaç bin lot. veriyolar mı vermiyolar mı bakın. hatta hem alışı yazın hem de 890 dan aktif alın. tahtayı yukarı mı çekecekler aşağı mı. niyetlerini anlamaya çalışın.

bu arada öğrenirseniz de buraya yazın ki biz de sebeplenelim.

Omer Baybora Aydin
06-03-2004, 09:51
Renkli kiremit konusunda Bingöl Deprem Konutları'ndan sürekli ihale aldığını ve bu yüzden de kiremit kapasitesini artıracak yatırımlar yaptığını biliyorum. Nereden mi??

İŞTE (İMKB resmi şirket haberlerinden alıntı):

TARÝH:28/10/2003

HABER:
DOGUB Doğusan Boru Sanayii ve Ticaret A.Ş.’nin 28.10.2003 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır.“Konu: Sermaye Piyasası Kurulu’nun Seri:VIII, No: 39 sayılı Tebliği uyarınca yapılan açıklamadır.Bingöl Afet Konutlarının Çatı kaplamaları için 27.10.2003 tarihli çeşitli firmalarla sözleşme yapılmış olup şirketimiz bu sözleşmeye istinaden 800.000.000.000,-TL'sı sipariş alınarak sözleşme imzalamıştır.”¾ · ¾ ¾ · ¾¾ · ¾ ¾ · ¾¾ · ¾ ¾ · ¾

TARÝH:20/10/2003

HABER:
DOGUB Doğusan Boru Sanayii ve Ticaret A.Ş.’nin 20.10.2003 tarihli özel durum açıklaması ile ilgili olarak Borsa Başkanlığı’nca istenen ek açıklamaya cevaben gelen yazısı aşağıya çıkarılmıştır.“Konu: Sermaye Piyasası Kurulu’nun Seri:VIII, No: 39 sayılı Tebliği uyarınca yapılan açıklamadır.20.10.2003 tarihli özel durum açıklaması yazımızda sipariş edilen kiremit ve eklentileri yerine sehven ihale sözcüğü yazılmıştır. Aşağıda düzeltilmiş şekliyle yeniden açıklıyoruz.Bingöl afet konutlarının çatı kaplamaları için 17.10.2003 tarihli çeşitli firmalarla sözleşme yapılmış olup şirketimiz bu sözleşmeye istinaden 700.000.000.000,-TL' sipariş alınarak sözleşme imzalanmıştır.Bu siparişin 600.000.000.000,-TL’lık kiremit ve eklentileri afet konutlarına teslim edilmiştir. Sevkiyat halen yoğun şekilde devam etmektedir. Siparişleri karşılamak üzere 20.10.2003 tarihi itibariyle 2 vardiya sistemine geçilerek üretim kapasitesi artırılmıştır..”¾ · ¾ ¾ · ¾¾ · ¾ ¾ · ¾¾ · ¾ ¾ · ¾

Şirketin asbestli çimentodan pis su borusu imal ettiğini de (hani şu geniş kanalizasyon borularından) bilançonun word dokumanı kısmından görebilirsiniz. Bu boruların en çok belediye seçimleri döneminde kullanıldığını görebilmek için ise çok çok az biraz zeka kullanmanız gerekebilir. Bunun yanında eğer borsanın yıllardır en güvenilen dergisi Ekonomist'te aylar önce şirketin genel müdürü tarafından açıklanan yazıyı okumuşsanız bunu bizzat şirketin genel müdürünün açıklamış olduğunu da görmüş olurdunuz. (şirket genel müdürünün açıklamaları her zaman kayda alınmalıdır. Bu açıklamalar genelde ilk açıklandıkları gün kağıt üzerinde etkide bulunmayabilirler. Ancak bu açıklamaların artık şirket bilançosuna etki etme zamanı yaklaştı (üç aylık bilanço!!)). Son birkaç aydır hissenin fiyatının neden bu kadar sıkışmış olduğunu bilmem anlatabiliyor muyum?

Şirket vardiya sayısını artırdığını da belirtmişti.

Seçimlere de şunun şurasında 20 gün kaldı. Gözaltı pazarı'ndan çıkmak için uğraştıklarını da galiba gene Ekonomist'te okumuştum.

Sizce bu kadar olumlu beklentiler taşıyan bir kağıtta hareket etme vakti yaklaşmış mıdır?

Tabi ki son karar sizlere aittir. Zaten çok fazla para yatırılacak bir kağıt olduğunu size söylemedim. Ama 300-400 lot alıp bir kenara atarsanız güzel bir yerde sevgilinizle güzel bir akşam yemeği parası kazanabilirsiniz gibime geliyor. Hepsi bu!!

Saygılarımla..

krokodil
07-03-2004, 14:41
valla muhabbet harikasın ya....yanlış anlama çok hoşuma gitti. bi deneyelim bakalım

muhabbet
07-03-2004, 17:54
sonuçtan haberdar et :)))

krokodil
08-03-2004, 21:22
yemedi abi :) nede olsa boru bu şakaya gelmez...şaka bir yana gittim kalkınma bankasına bulaştım ne olcaksa :D

erciyesforce
10-03-2004, 12:20
DOGUSAN BORU, 1.2 TRLN TL TUTARINDA TAHSISLI SERMAYE ARTIRIMINA KARAR VERDI
03/10/2004 - 11:13:00

DOGUSAN BORU, 1.2 TRLN TL TUTARINDA TAHSISLI SERMAYE ARTIRIMINA KARAR VERDI

DOGUSAN BORU SANAYII VE TICARET A.S. NIN 10.03.2004 TARIHLIEK ACIKLAMASI ASAGIYA
CIKARILMISTIR.
SIRKETIMIZ YONETIM KURULU KARARIYLA 1.260.811.000.000 TL TAHSISLI SERMAYE
ARTIRIMINA KARAR VERILMIS OLUP SIRKETIMIZ ORTAKLARINDAN ILLERBANKASINA
1.260.811.000.000TL TAMAMININ VERILMESINE KARAR VERILMISTIR.
GEREKLI ISLEMLERIN YAPILMASI ICIN SERMAYE PIYASASI KURULUNA KURUL
KARARI ALINMASI ICIN BASVURUDA BULUNULMUSTUR. YONETIM KURULU KARARI EKTE
TETKIKLERINIZE SUNULMUSTUR.” SOZKONUSU YONETIM KURULU KARARI GUNLUK BULTEN
EKINDE YAYINLANACAKTIR.

-IMKB-

----------------------------------------------------
bu haber 1000 tl nin üzerine atar sanırım ...

erciyesforce
10-03-2004, 15:31
990 tavan .. sanırım yarın 1050 civarına bi atak

krokodil
10-03-2004, 19:42
valla helal olsun erciyes kardeş.bereketini gör. alt yazıda dediğin gibi biz korkaklar böyleyiz işte. :)

erciyesforce
11-03-2004, 15:57
en son kasım da 600 maliyetlileri 810 verdim ..ondan beri ilgilemedim di..

i hate mondays
12-03-2004, 13:23
İşte size mega, ultra sürpriz bir hisse.

Doğusan Boru!

2004'de ciro katlamaya çalışan, belediye seçimleri sebebiyle ilk üç ayda bulunduğu sektör itibariyle sürpriz yapabilecek bir kağıt. Geçmişinde sürpriz yükseliş yapan bu kağıtta ileriki dönemlerde de neden sürprizler yaşanmasın??

Saygılarımla..

Sayin OBA'ya dikkatimizi bu kagida cevirdigi ve sahsen bana 900 liradan kenara 1000 lot cektirdigi icin cok ama cok tesekkur ederim. Icimden bir his uzun bir sure daha tavanda kilitlenecegini soyluyor.

cezer
12-03-2004, 14:27
Yanılmıyorsam son 5 ayda 2 kez 1100 leri görüp tekrar 800 lere geriledi...enteresan bir kağıt...tahminde bulunmak zor...sağlıcakla

KEYFEKEDER
13-03-2004, 19:42
Valla nerde kelek kağıt varsa yazı yazmak huyumdur şinci bu Boru da kelek kağıt gurubunda olduğundan bişeyler yazmalıyım dedim ve bu ani atak niyeki diye düşündüm aklıma döşeme sanatı geldi ve makaraları koyverdim.Hadi bakalım kolay gelsin günde 1 saatlik seans ve kim kime döşerse...

erciyesforce
15-03-2004, 11:28
DOGUSAN BORU, ILLER BANKASI NDAN 2.4 TRLN TL KREDI ALDI
03/15/2004 - 09:15:00

DOGUSAN BORU, ILLER BANKASI NDAN 2.4 TRLN TL KREDI ALDI

DOGUSAN BORU SANAYII VE TICARET A.S. NIN 12.03.2004 TARIHLIYAZISI ASAGIYA
CIKARILMISTIR.
KONU: SERMAYE PIYASASI KURULU NUN SERI:VIII, NO: 39 SAYILI
TEBLIGI UYARINCA YAPILANACIKLAMADIR.
SIRKETIMIZIN VERGI DAIRESINE VE SOSYAL
SIGORTALAR KURUMUNA OLAN BORCLARINODENEBILMESINI TEMINEN ILLER BANKASI NDAN
2.456.000.000.000 TL KREDI ALINMISTIR. 2.456.000.000.000 TL ILLER BANKASI NDAN
DOGRUDAN ILGILI KURUMLARHESABINA AKTARILMISTIR. KREDININ ONCELIKLE NAKIT
OLARAK GERI ODENMESI BUNUN MUMKUN OLMADIGI DURUMDA ILERIDE YAPILACAKSERMAYE
ARTIRIMINA AKTARILARAK MAHSUP ISLEMI YAPILACAKTIR.
-------------------------------------------------------------------------

yallah dogusan

i hate mondays
15-03-2004, 17:43
yallah dogusan

Pazartesilerden bosuna nefret etmiyormusum, bu perhiz bu ne lahana tursusu...

KEYFEKEDER
15-03-2004, 20:19
Yani haksızmıyım kardeşim döşeme sanatının inceliklerini ille boruylamı göstermek lazım diyecekken bir de ne göreyim? Döşemenin böylesini hiç görmemiştim.artık 3 5 sene daha kimse çıkaramaz cuma alanlara hayırlı olsun.

Fatih
15-03-2004, 22:12
mimli bir kağıt ne yapacağı belli olmaz spek açık böyle hareketler yapmasına nasıl izin veriliyor gözaltı pazarında hayret!

erciyesforce
16-03-2004, 09:11
çok paniksiniz dostlar çoook ...

i hate mondays
16-03-2004, 11:43
Guya ek vardiya ile uretimi artiracaklardi, gordukki tam tersine tum vardiyalara ucretsiz izin vermisler kaynak bulana dek. Tabanlar belli olmaz yarin gene ayri bir bomba patlatirlar gene tavan tavan gider. Boyle dengesiz bir kagitta panik olunmayacak da hangisinde olunacak?

spek_avcısı
16-03-2004, 15:06
gozalti pazari'nda islem goren dogusan boru (dogub.e)
hisse senedinin sirasi, sirketten gelen ve 15.03.2004 tarihli
borsa gunluk bulten'inde yayinlanan haberlere iliskin olarak
borsa baskanligi'nca sirketten istenilen ek aciklamanin henuz
borsa'ya ulastirilmamasi nedeniyle gecici olarak isleme kapatilmistir.

spek_avcısı
16-03-2004, 15:47
tahta açıldı bu haberi gönderdi
dogusan boru sanayii ve ticaret a.s.'nden borsa baskanligi'nca
istenen aciklamaya cevaben gelen yazi: ilgi: 15.03.2004 tarih
ve 4/gid/291/ee/3680 sayili yaziniz. a) sirketimiz personel sayisi
71 kisidir. b) ankara'da yapilan yonetim kurulu toplatisinin
sonunda alinan karar geregi ucretsiz izine cikarilmasi plananlanan
personelin fabrikamizin makineleriyle ilgili bakim ve onarim
ihtiyacindan dolayi calistirilmasina devam edilmektedir. ucretsiz
izinli isci sayisi daha sonra belirlenecektir. c) sirketimiz
isyerlerinde bakim onarim calismalari tum hiziyla devam etmektedir.
d) tekrar faaliyete gecmek icin bakim onarim islerinin ve tadilatlarin
tamamlanmasi gerekmektedir. e) fabrikaya yeni finansman kaynagi
bulunup rantabl calisma duzenine gecilene kadar uretime ara verilmistir.
---------------------------------------------------------------------

fabrikada üretim durdurulmuş e o zaman niye hissesi durdurulmuyor
daha çok taban çeker
daha finansman kaynağınıo bile bulmamışlarüretime kim bilir ne zaman başlar ?

erciyesforce
16-03-2004, 16:22
720 den düşünürüm ... 1000 lot

i hate mondays
16-03-2004, 16:43
fabrikada üretim durdurulmuş e o zaman niye hissesi durdurulmuyor
daha çok taban çeker
daha finansman kaynağını bile bulmamışlar üretime kim bilir ne zaman başlar ?

Uretime ara veren her sirket kapatilsaydi dunya borsalarinda kote olan sirketlerin yarisi islem gormezdi. Aslinda ekonomik acidan gayet duzgun bir karar, yeniden yapilanma icine girdiklerine gore biraz orta vade dusunmek lazim. Dedigim gibi tabanlardan tavana donerse sasmam.

ps: iller bankasi arkasinda oldugundan finansman bulmakta zorlanmazlar

KEYFEKEDER
18-03-2004, 00:32
Boru döşeme sanatı incelik ister ama bu langur lungur döşedi.Kimsenin de gıkı çıkmadı. Acaba sevgilisiyle güzel bir akşam yemeği yiyecek parayı bulan varmı?

San Francisco
18-03-2004, 02:00
Tekstilbank bu firmadan çok daha iyi..
Bunun fiyatına bak.. birde Tekstil banka...
Ya birde batacak firma imiş .. haberimiz yokmuş.. Üretim yok bir şey yok, az kalsın bende dalıyordum.. Ucuz kurtulduk.. Durumu EGYO dan berbat herhalde.. O zaman bu senet 500 TL nin altına da iner.. Aman satın kurtulun derim.. Yinede son söz sizin.

i hate mondays
18-03-2004, 14:13
Boru döşeme sanatı incelik ister ama bu langur lungur döşedi.Kimsenin de gıkı çıkmadı. Acaba sevgilisiyle güzel bir akşam yemeği yiyecek parayı bulan varmı?

Dun tabandan 820 den 1000 lot daha pacal yapip (daha once 900 maliyetli 1000 lot vardi) 880 e hepsini caktim. Bir aksamlik raki balik parasi cikmis oldu..

bi daha da bulasmam

Fatih
18-03-2004, 14:35
sanırım gaza gelenler iyi bir tokat yediler halbu ki birinci sayfada uyarmıştım..

erciyesforce
18-03-2004, 15:20
alttan al üstten sat gibi birşey yapmışlar mıdır ?

erciyesforce
18-03-2004, 15:29
gene tavan

< bin kunduz>

muhabbet
18-03-2004, 21:53
fatih ne oldu acaba. elimde yok ama. bari bekleseydin seansı da öyle yazsaydın :)))

erciyesforce
19-03-2004, 15:24
çok paniksiniz dostlar çoook ...

hay Allah ! gene tavan ..

5 bin kunduz

cautionary
19-03-2004, 16:54
sanırım gaza gelenler iyi bir tokat yediler halbu ki birinci sayfada uyarmıştım..

her yere maydonoz olmamak lazım....çok konuşmamak lazım...bu işleri çok iyi biliyorum ayağına yatmamak lazım...10 düşünmek, bir konuşmak lazım.

en önemlisi...arasıra dönüp yaptığımız "berbat" yorumlar için özür filan dilemek lazım.

selam
19-03-2004, 22:24
Maydonoz en faydalı bitkilerden olup böbreklere faydalı olduğu söylenir ama gerçekte en çok mideye yararlıdır.Osmanlılarda MİDENUAZ olarak geçerdi derler eskilerimiz.Yani mide ilacı demekmiş.

KEYFEKEDER
19-03-2004, 23:00
İMKB yöneticileri noluyor yav! demediğine göre var birşeyler hadi hayırlısı. :cool:

Fatih
22-03-2004, 17:55
çok ilginç mi desem yok canım tesadüf olmalı dimi böyle bir grafik sergiliyor şirket? :confused: ;) :cool:

maytekin
22-04-2004, 10:27
Dogusan boruda neler oldugu hakkinda bilgisi olan arkadaslardan bilgi rica ediyorum...... kagidin gozaltindan cikma ihtimali yuksek midir..... son 10 gun icinde polen menkul degerlerin takasina yaklasik 89 000 lot giris olmus.... bu kagitta herhangi bir grubun pozisyon alip almadigini.... eger pozisyon alan grup varsa hangi grubun oldugu bilgisini bana iletirseniz memnun olurum..... asagida 9 martta 22 nisana kadar olan %1 uzerindeki takas degisimleri var....

ilgilenenlerin yorumlarini bekliyorum...

09,03,2004 22,04,2004 degisim
yuzde lot yuzde lot yuzde
DOGUB E Garanti Yatırım 4.02 50,645 2.61 32,910 -1.41
DOGUB E Deniz Yatırım Menkul 2.62 33,027 1.46 18,438 -1.16
DOGUB E Polen Menkul 0.06 783 7.12 89,758 7.06
DOGUB E Yapı Kredi Bankası 2.52 31,809 1.17 14,748 -1.35
DOGUB E Tekstilbank 1.20 15,145 0.02 223 -1.18

maytekin
11-06-2004, 12:28
maytekin birader..... senden baska kimse yok burda... o yuzden mesaj falan yazip durma....:) :eek:

Msdogan
16-06-2004, 19:47
Bende varım maytekin kardeş:)İlgileniyorum daha doğrusu ilgilenmeye başladım bu kağıtla.Almadım şimdilik izliyorum hoşuma gitmeye başlarsa alırım:)Eyvallah

gmby
07-09-2004, 01:40
dogusan boru'ya doguser dopıngı yazmıslar bu haftakı dergının bırısıne..uzun suredır gozaltı pazarında ıslem goren dogusan boru,%99.9 oranında ortagı bulundugu DOGUSER A.S ıle bırlesmek ıstıyor.Dogusan boru genel muduru Rıfat Ekıncı bırlesmenın dogusanın borsadakı hısselerını de olumlu etkıleyecegını dusunuyormus...

ayrıca spk ya basvurarak dogusan boruyu gozaltı pazarından cıkartmak ıstedıklerınıde yazısına eklemıs.bırlesme ıslemının ardından konu ıle ılgılı olarak SPK ya basvuracaklarını belırten Ekinci şu acıklamayı yapmıs : ''Biz bir spekülatörün(Halil Güvener)kurbanı olduk spek bızım hısselerımıze goz dıktıgı ıcın bız cezalandırıldık..spek bu davranısından dolayı zaten cezalandırıldı.Fakat bızde gozaltı pazarına gırdık.Biz bu durumu haketmedık'' dıye devam edıyor...

acıkcası bu kagııt dıkkatımı cektı...

kolay gelsın arkadaslar...

istemiha
07-09-2004, 08:43
vallahi benimde cekmisti, o yuzden pozisyon aldim...3000'lere dogru hareket edecegini dusunuyorum...

gmby
07-09-2004, 23:02
ayın 16 sında genel kurul toplantısı var...yukarıda bahsettıgım bırlesmeyı gorusecekler...sonucunda olumlu olursa..kı olmaması ıcın bır neden goremıyorum..sonrasında SPK ya kalıyor...eger bukadar olumlu gelısme uzerıne..ayrıca uretım ıkı katına cıkartılacak ve yenı cıhazlar alınacakmıs..ayrıca elde bulunan pasıf durumdakı gayrımenkullerın satısıda gundemdeymıs...spk da olumlu yanıt verırse gozaltı pazarındanda cıkarsa önu acılır dıyorum...(gercı mıs mus larla ısler yurumuyor..aynası ıstır kısının lafınada bakılmaz dıye bır atasözünüde kenara koymayı ıhmal etmeyelım..)

İZLEMEKTE FAYDA VAR !!!!!

kolay gelsın...

gmby
10-09-2004, 17:10
ehhhh bugun ıyı bır cıkıs yakaladınız arkadaslar tebrıkler...ben dememıs mıydım.. ;)

istemiha
13-09-2004, 09:39
3000!!! cok uzak degil...:)

Lighthouse
17-09-2004, 16:48
Dogub lu günler başlıyor.

DOGUB*** DOGUSAN BORU SANAYII VE TICARET A.S. NIN 16.09.2004 TARIHINDE
YAPILAN OLAGANUSTU GENEL KURUL TOPLANTISI NDA GORUSULUP KARARA BAGLANAN GUNDEM
MADDELERI TOPLANTI TUTANAGINDAKI SEKILLERI ILE ASAGIYA CIKARILMISTIR. -
SIRKETINANASOZLESMESININ 31 VE 40. MADDELERININ MADDE TADILLERININ
DEGISTIRILMESI VE YONETIM VEDENETIM KURULU UYE SAYILARININ DEGISTIRILMESI
HUSUSU MUZAK 510,570 MUSTAHSIL SETINLERININ ESKI VE YENI SEKLI GENEL
KURULDA OKUNDU. TADIL METINLERININ YENI SEKLININ AYNEN KUBULUNE, ANA
SOZLESMESININ 31 VE 40. MADDELERININ DEGISTIRILMESINE BU HUSUSDA GEREKLI IZIN
VE ISLEMLERIN YAPILMASI KONUSUNDA YONETIM KURULUNA YETKI VERILMESINE OY BIRLIGIYONETIM KURULU TARAFINDAN ALINMIS OLAN DOGUSER
ANONIM SIRKETI ILE BIRLESME KONUSU UZERINDE YAPILAN GIRUSMELER SONUNDADOGUSER
A.S. NIN DOGUSAN A.S. ILE BIRLESMESINE, BU HUSUSDA GEREKLI TADIL METINLERININ
HAZIRLANMASINA, ILGILI MERCILERDEN GEREKLI IZININ ALINMASINA, DEVRALINAN
SIRKETIN MAL VARLIGININ BILIRKISI VE MAHKEMECE TESBIT EDILMESINE, BU HUSUSDA
GEREKLI ISLEMLERI YAPMAK UZERE YONETIM KURULUNA TAM YETKI VERILMESINE, OY
BIRLIGI ILE KARAR VERILDI. - YONETIM KURULU UYELERINE VERILECEK HUZURHAKKI
HARCIRAH ILE DENETICILERE VERILECEK UCRETLERIN GORUSULMESINE GECILDI. YAPILAN
GORUSMELER SONUCUNDA, YONETIM KURULU UYELERINE AYLIK AYRI AYRI HER UYE ICIN NET
750 MILYON TL HUZUR HAKKI ODENMESINE, DENETIM KURULU UYELERINE AYLIKNET HER
UYE ICIN AYRI AYRI 350 MILYON TL SI, GUNLUK HARCIRAHIN NET 50 MILYON TL/GUN
OLARAK ODENMESINE OY BIRLIGI ILE KARAR VERILDI. - SIRKETIN FABRIKALARININ
KIRALANMASI VEYA SATILMASI KONULARINDA DIVAN BASKANLIGINA VERILEN ONERGELERDE
BIR KISIM ORTAKLAR SATILMASI VEYA KIRALANMASI ICIN ONERGE VERDIGI BIR KISIM
UYELERIN ISE SATILMAMASI VEDE KIRAYA VERILMEMESI YONUNDE YAPILAN MUZAKERE
SONUNDA, SIRKETIN FABRIKALARININ KIRALANMASI VEYA SATILMASINA 6.679.398.949
KABUL OYU, 1.317.382 RED OYLAMA SONUCUNA GORE SIRKETIN FABRIKALARININ
KIRALANMASI VEYA SATILMASI KONULARINDA YONETIM KURULUNA TAM YETKI VERILMESINE
OY COKLUGU ILE KARAR VERILDI. -DIVAN BASKANLIGINA VERILEN ONERGE ILE DOGUSAN
BORU SANAYITICARET A.S. ILE DOGU HALK HOLDING A.S. NIN BIRI BIRILERINDE OLAN
HISSELERININ KARSILIKLI ALIM SATIM KONULARINDA YONETIM KURULUNUN YETKILI
KILINMASI HUSUSU MUZAKERE EDILEREK OY BIRLIGI ILE KABUL EDILDI. BUKONUDA
YONETIM KURULU NUN GEREKLI ISLEMLERI YAPMASINA OYBIRLIGI ILE KARAR VERILDI.

krokodil
14-01-2005, 13:47
ulan bu hacı yatmaz gözaltından çıkarmı bu pazara nur yağarmı iller bankası buna bi kıyak yaparmı yeni üretime yeni ürünlerle tam gaz devam edermi ..

sorular soru içinde akıl olmazların zoru içinde almı satmı uyumu yatmı ooff ne zor bi işmiş beeee.................

edvin
14-01-2005, 13:51
abi bu ne yaaaa...

Olympos
14-01-2005, 14:16
Krokodİl'İn Nerden Cikacagi Bellİ Olmuyor..

Dogularin Efendİsİ Borularin En Saglaminimi Yapacak..borular Nerelerde Satilacak.. Efendİ 3. Dunya Ülkesİnden Çikip (!) Bİrİncİl Pazar Ülkelerİndemİ Satilacak..bİrİncİl Pazar Da Çokmu Sevİlecek..halk Tarafindan Sevgİ Gosterİlerİ İlemİ Karsilanacak..

BÜtÜn Bunlar İcİn SaĞlam Bİr Kral Lazim. SaĞlam Oyle Bİr Kral Olmalikİ..hİle İle Şehvetlİ Şekİlde Bu Efendİye Tecavuze YeltenmİŞ Eskİ Krali Bİle Goze Alacak..eskİ Kral Mahsende..dİpte..mumyalanmiŞ..ama Her An Uyanabİlİr..cesaretİ Kadar Kilicida Keskİn Olmasi Lazim...

Efendİyİ Bu Mumyanin İzledİgİne Emİnİm..Şarap İÇerek İzlİyor Hemde (!)..İnce İnce Üretİlen Cola Pİpetİ Gİbİ Borularin ÜstÜndemİ YÜrÜyecegİz..yoksa Dev Su Alti TÜnellerİ BÜyÜklÜĞÜnde SaĞlam Borular Üzerİnde Lastİk Pabuclarla KoŞacakmiyiz..

Allah Sonumu(zu) Hayir Etsİn..

Olympos

minnosh
14-01-2005, 14:47
krokodil ağbi bu sefer 3 gün dayanabildin.maŞŞAllah:))))))))))

krokodil
14-01-2005, 19:40
ulan ne tar tahtaymış.. pardon,tabutmuş.. mübarek başımı soksam kuyruğum dışarda kalıyor,kuyruğumu soksam başım dışarda kalıyor.. :D

yardım edin dostlar timsahın kuyruğu sıkıştıııı :D :D :D

krokodil
14-01-2005, 19:49
Krokodİl'İn Nerden Cikacagi Bellİ Olmuyor..

Dogularin Efendİsİ Borularin En Saglaminimi Yapacak..borular Nerelerde Satilacak.. Efendİ 3. Dunya Ülkesİnden Çikip (!) Bİrİncİl Pazar Ülkelerİndemİ Satilacak..bİrİncİl Pazar Da Çokmu Sevİlecek..halk Tarafindan Sevgİ Gosterİlerİ İlemİ Karsilanacak..

BÜtÜn Bunlar İcİn SaĞlam Bİr Kral Lazim. SaĞlam Oyle Bİr Kral Olmalikİ..hİle İle Şehvetlİ Şekİlde Bu Efendİye Tecavuze YeltenmİŞ Eskİ Krali Bİle Goze Alacak..eskİ Kral Mahsende..dİpte..mumyalanmiŞ..ama Her An Uyanabİlİr..cesaretİ Kadar Kilicida Keskİn Olmasi Lazim...

Efendİyİ Bu Mumyanin İzledİgİne Emİnİm..Şarap İÇerek İzlİyor Hemde (!)..İnce İnce Üretİlen Cola Pİpetİ Gİbİ Borularin ÜstÜndemİ YÜrÜyecegİz..yoksa Dev Su Alti TÜnellerİ BÜyÜklÜĞÜnde SaĞlam Borular Üzerİnde Lastİk Pabuclarla KoŞacakmiyiz..

Allah Sonumu(zu) Hayir Etsİn..

Olympos

efendi tecavüzün izlerini sildi..arkasında şimdi onu pis kokulu mumyalardan koruyacak devlet.. gibi adamları var....sonra devir değişti her köşe başında her tepenin kuytusunda gözüne kestirdiğini iğfal edemiyorlar..devir kasımpaşalı devri yermi mumya bunu....sonra ferdi abimin şarkısı hit bu aralar hadi gel köyümüze geri dönelim boruları yenileyelim....sonra mumya şimdilerde renk renk şaraplarıyla mest olmuş trans halinde, şaraplarına güzel bir fıçı arıyor..sonra hem şaraptan hem fıçıdanda olmak var yermi bunu mumya bence yiyemez gargara yapar....

doğunun makus talihi doğusan holdingle yenilecek..heey be amma döktürdüm :p

krokodil
14-01-2005, 19:52
krokodil ağbi bu sefer 3 gün dayanabildin.maŞŞAllah:))))))))))
edvin.. abi bu ne yaaaa...

kusura bakmayın dostlar .... :o

hani bir laf vardır dağların yerlerini değiştirdiğini duyarsanız inanın,ama bir insanın huy değiştirdiğini duyarsanız asla inanmayın...özür dilerim huyum kurusun..belki yazmayacaktım amma bu tabut gibi tahtada içim daraldı bee :D

krokodil
14-01-2005, 20:16
Sermaye Piyasas&yacute; Kurulu'nun Seri I, No:26 say&yacute;l&yacute; Tebli&eth;i'nin Ek:2 maddesi gere&eth;ince; hisse senetleri Borsada i&thorn;lem gören ortakl&yacute;klar&yacute;n Kurul kayd&yacute;nda olan ancak Borsada i&thorn;lem görmeyen hisse senetlerinin Borsada sat&yacute;&thorn;a konu edilebilmesi amac&yacute;yla 02/06/2004 tarihinde Takasbank'a depo edilen hisse senetlerinin bilgileriDOGUB 28 DO&ETH;USAN BORU SAN. VE T&Yacute;C. A.&THORN;. E HASAN AL&Yacute; SA&ETH;LAM 2.946.000 1 YIL

Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri I, No:26 sayılı Tebliği'nin Ek:2 maddesi gereğince; hisse senetleri Borsada işlem gören ortaklıkların Kurul kaydında olan ancak Borsada işlem görmeyen hisse senetlerinin Borsada satışa konu edilebilmesi amacıyla 23/06/2004 tarihinde Takasbank'a depo edilen hisse senetlerinin bilgileriDOGUB 45 DOĞUSAN BORU SAN. VE TİC. A.Ş. E AHMET GÜVENER 1.059.251.000 6 AY

Sermaye Piyasas&yacute; Kurulu'nun Seri I, No:26 say&yacute;l&yacute; Tebli&eth;i'nin Ek:2 maddesi gere&eth;ince; hisse senetleri Borsada i&thorn;lem gören ortakl&yacute;klar&yacute;n Kurul kayd&yacute;nda olan ancak Borsada i&thorn;lem görmeyen hisse senetlerinin Borsada sat&yacute;&thorn;a konu edilebilmesi amac&yacute;yla 25/06/2004 tarihinde Takasbank'a depo edilen hisse senetlerinin bilgileriDOGUB 18 DO&ETH;USAN BORU SAN. VE T&Yacute;C. A.&THORN;. E PERPO &Yacute;N&THORN;AAT DI&THORN; T&Yacute;C. VE TEKST. LTD. &THORN;T&Yacute; 363.450.286.000 6 AY

Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri I, No:26 sayılı Tebliği'nin Ek:2 maddesi gereğince; hisse senetleri Borsada işlem gören ortaklıkların Kurul kaydında olan ancak Borsada işlem görmeyen hisse senetlerinin Borsada satışa konu edilebilmesi amacıyla 28/06/2004 tarihinde Takasbank'a depo edilen hisse senetlerinin bilgileriDOGUB 6 DOĞUSAN BORU SAN. VE TİC. A.Ş. E ALİ RIZA TEKİN 27.105.000 1 YIL

Sermaye Piyasas&yacute; Kurulu'nun Seri I, No:26 say&yacute;l&yacute; Tebli&eth;i'nin Ek:2 maddesi gere&eth;ince; hisse senetleri Borsada i&thorn;lem gören ortakl&yacute;klar&yacute;n Kurul kayd&yacute;nda olan ancak Borsada i&thorn;lem görmeyen hisse senetlerinin Borsada sat&yacute;&thorn;a konu edilebilmesi amac&yacute;yla 21/07/2004 tarihinde Takasbank'a depo edilen hisse senetlerinin bilgileriDOGUB 20 DO&ETH;USAN BORU SAN. VE T&Yacute;C. A.&THORN;. E AL&Yacute; GÜR 33.400.000 6 AY

Sermaye Piyasas&yacute; Kurulu'nun Seri I, No:26 say&yacute;l&yacute; Tebli&eth;i'nin Ek:2 maddesi gere&eth;ince; hisse senetleri Borsada i&thorn;lem gören ortakl&yacute;klar&yacute;n Kurul kayd&yacute;nda olan ancak Borsada i&thorn;lem görmeyen hisse senetlerinin Borsada sat&yacute;&thorn;a konu edilebilmesi amac&yacute;yla 02/09/2004 tarihinde Takasbank’a depo edilen hisse senetlerinin bilgileri. DOGUB 10 DO&ETH;USAN BORU SAN. VE T&Yacute;C.A.&THORN;. E ZÜLFÜ ÜRÜN 29.449.000 6 AY

24/11/2004 tarihinde Takasbank’a depo edilen hisse Sermaye Piyasas&yacute; Kurulu’nun Seri I, No:26 say&yacute;l&yacute; Tebli&eth;i’nin Ek:2 maddesi gere&eth;ince; hisse senetleri Borsada i&thorn;lem gören ortakl&yacute;klar&yacute;n Kurul kayd&yacute;nda olan ancak Borsada i&thorn;lem görmeyen hisse senetlerinin Borsada sat&yacute;&thorn;a konu edilebilmesi amac&yacute;yla senetlerinin bilgileriDOGUB 22 DO&ETH;USAN BORU SANAY&Yacute;&Yacute; VE T&Yacute;CARET A.&THORN;. E AL&Yacute; EKBER KOYUNCU 9.620.000 6 AY

Sermaye Piyasas&yacute; Kurulu’nun Seri I, No:26 say&yacute;l&yacute; Tebli&eth;i’nin Ek:2 maddesi gere&eth;ince; hisse senetleri Borsada i&thorn;lem gören ortakl&yacute;klar&yacute;n Kurul kayd&yacute;nda olan ancak Borsada i&thorn;lem görmeyen hisse senetlerinin Borsada sat&yacute;&thorn;a konu edilebilmesi amac&yacute;yla 02/12/2004 tarihinde Takasbank’a depo edilen hisse senetlerinin bilgileriDOGUB 32 DO&ETH;USAN BORU SANAY&Yacute;&Yacute; VE T&Yacute;CARET A.&THORN;. E ERGÜN ALTINER 1.313.471.000 6 AY

amma tezek hisse almışım aboowwww..pazartesi satıyom ben bunu yerim lan ben böyle şirketi :mad:

muhabbet
14-01-2005, 22:01
vallahi sabırda rekor kırdın. 1 haftadır iyi dayandın. ya da hedeflediğin miktarda mallandın:)

krokodil
15-01-2005, 19:32
vallahi sabırda rekor kırdın. 1 haftadır iyi dayandın. ya da hedeflediğin miktarda mallandın:)

öhhö.......................

krokodil
15-01-2005, 19:38
Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri I, No:26 sayılı Tebliği'nin Ek:2 maddesi gereğince; hisse senetleri Borsada işlem gören ortaklıkların Kurul kaydında olan ancak Borsada işlem görmeyen hisse senetlerinin Borsada satışa konu edilebilmesi amacıyla 23/06/2004 tarihinde Takasbank'a depo edilen hisse senetlerinin bilgileriDOGUB 45 DOĞUSAN BORU SAN. VE TİC. A.Ş. E AHMET GÜVENER 1.059.251.000 6 AY

bu ahmet güvener halil güvenerin neyi olur yaww.....

Sermaye Piyasas&yacute; Kurulu’nun Seri I, No:26 say&yacute;l&yacute; Tebli&eth;i’nin Ek:2 maddesi gere&eth;ince; hisse senetleri Borsada i&thorn;lem gören ortakl&yacute;klar&yacute;n Kurul kayd&yacute;nda olan ancak Borsada i&thorn;lem görmeyen hisse senetlerinin Borsada sat&yacute;&thorn;a konu edilebilmesi amac&yacute;yla 02/12/2004 tarihinde Takasbank’a depo edilen hisse senetlerinin bilgileriDOGUB 32 DO&ETH;USAN BORU SANAY&Yacute;&Yacute; VE T&Yacute;CARET A.&THORN;. E ERGÜN ALTINER 1.313.471.000 6 AY

peki bu kim....

Sermaye Piyasas&yacute; Kurulu'nun Seri I, No:26 say&yacute;l&yacute; Tebli&eth;i'nin Ek:2 maddesi gere&eth;ince; hisse senetleri Borsada i&thorn;lem gören ortakl&yacute;klar&yacute;n Kurul kayd&yacute;nda olan ancak Borsada i&thorn;lem görmeyen hisse senetlerinin Borsada sat&yacute;&thorn;a konu edilebilmesi amac&yacute;yla 25/06/2004 tarihinde Takasbank'a depo edilen hisse senetlerinin bilgileriDOGUB 18 DO&ETH;USAN BORU SAN. VE T&Yacute;C. A.&THORN;. E PERPO &Yacute;N&THORN;AAT DI&THORN; T&Yacute;C. VE TEKST. LTD. &THORN;T&Yacute; 363.450.286.000 6 AY..hımmmmm

krokodil
15-01-2005, 19:42
yavuz sultan selimin bir lafı vardır ..bu dünya bir padişaha çok iki padişaha az diye....

krokodilde derki: bu gözaltı pazarı 7 tahtaya çok 5 tahtaya az.... :D

2 yeni tahta geldi 2 eski tahtanın çıkması lazım..malum bileşik kaplar formülü..peki çıkacak 2 tahta hangileri olabilir 15 puanlık uzman sorusu ;)

krokodil
15-01-2005, 23:33
dayanın bree az kaldı.....

edvin
15-01-2005, 23:35
doktor bu neeee!!!

krokodil
15-01-2005, 23:38
doktor bu neeee!!!

ne bilem be edvin ben, ben, dağıtım bu aralar ben.. havasız tahta adamı böyle bozuyor işte :D :D :D

edvin
15-01-2005, 23:41
aman abim sen dagıtma.sen bize lazımsın..:)

BALLI-BABA
21-01-2005, 00:33
bu kağıtta biraz dinlendikten sonra 1400 lerde 2500,
3000 kadar gidecek bence

muhabbet
16-02-2005, 03:14
dinlenmek kelimesi burda farklı bir anlam kazandı.

BALLI-BABA
23-02-2005, 20:56
3000 kadar gidecek bence

eeeevvvvvvvvetttttttttttttttttt
ufak ufuk başladılar

krokodil
23-02-2005, 22:09
adı üstünde aspestli boru üretiyor..bokusan boru olarak adını değişcem bunun.

bokusan boru adamda bağımlılık yapar..kanser yapar..gıcık yapar bilenler bilir.. :D :D :D

nedir ulan bendeki bu boru taş toprak aşkı maden ocağı sevgisi haaaaa..

muhabbet
23-02-2005, 22:41
bu kadar az parayla bu kadar zarar . nasıl ettim ben yaaaaaaa.

miki1
24-02-2005, 20:51
bulursanız bana da deyin..................

BALLI-BABA
24-02-2005, 23:56
3000 kadar gidecek bence

oprsy ufak ufak başlamış gövrdüğünz gibi

BALLI-BABA
25-02-2005, 16:24
heda bereketli olsun bakalım

Serkopagus
25-02-2005, 16:49
Balsultan sende kaç çeşit hisse var acaba?
Nereye girsem seni görüyorum da ? :)

BALLI-BABA
25-02-2005, 23:22
arkadaş şuan bende sadece dnzyo var
ben online izleme ekranımı
5 adet ykbnk gibi büyük kağıt
5 adet yükselen kağıt tepki alımı için
5 adet düşen kağıt
5 edet oparasyon hazırlanan kağıdı
5 adet her an alabileceğim hareketli kağıt
ben takip ettigim yaklayık 20-25 tane kağıt var bunların hepsini alacam diye bir kaidem yok ama 25 i hakkındıda tespitlerin olabilir vede özelime mesaj atanların kağıtlarındada bazen gidip sıcağı sıcağına yorumlarımı yazıyorum dogubta bunlardan biri

BALLI-BABA
25-02-2005, 23:24
git bak dogub için ilk mesajıma nezaman yazmışım daha hareket yokken ben yazmışım
şimdi geliyor millet kağıtla uğraşacağına balsultanla uğraşıyor
kim ne derse desin balsultan BAL üretmeye devem edecek

simyacı
26-02-2005, 00:13
Tarih: 25.02.2005 16:10

***DOGUB*** Dogusan Boru Sanayii ve Ticaret A.S.’nin 25.02.2005
tarihli yazisi asagiya cikarilmistir. “Sirketimiz Sermaye Piyasasi
Kurulu 25/02/2005 tarih ve 7/225 sayili karari ile Yonetim
Kurulumuzun 25/02/2005 tarih ve 2005/02/01 nolu karari ile
asagidaki gundem maddelerini gorusmek uzere 31/03/2005 Persembe
gunu saat 11:00’de Erzincan Sivas Karayolu 14 Km’sinde Olaganustu
Genel Kurul yapilmasi kararlastirilmistir. OLAGANUSTU GENEL
KURUL GUNDEMI: 1. Acilis 2. Baskanlik divani secimi ve
saygi durusu 3. Genel Kurul zaptinin imzalanmasi hususunda divan
baskanligina yetki verilmesi 4. Dogusan Boru Sanayi ve
Ticaret A.S.’nin ortaklik devrolma yoluyla Doguser Yapi
Gerecleri Sanayi ve Ticaret A.S. ile birlesme kararinin onaylanmasi
5. Birlesme islemlerinden dolayi birlesme sozlesmesinin Genel
Kurul onayina sunulmasi 6. Birlesmeye esas 30.09.2004 tarihli
Bilanco ve Mali Tablolarin onaylanmasi 7. Birlesmeye esas
30.09.2004 tarihli Ozel Bagimsiz Dis Denetim raporunun ve
birlesmeye esas Uzman Kurulus raporunun onaylanmasi, 8.
%19.28’i borsaya kote olan sirketimizin gozalti pazarinda islem
gormekte olan hisse senetlerinin 1. Ulusal pazarda islem
gormesi icin gerekli prosedur ve tum islemlerin yerine getirilmesi
konusunda Yonetim Kuruluna yetki verilmesi, 9. Birlesme sonrasi
Doguser tarafindan Italya’dan ithal edilen kiremit fabrikasinin
kurulmasi-isletmeye alinmasi konularinda Yonetim Kuruluna yetki
verilmesi, 10. Sermaye Piyasasi Kurulu ve Sanayi Ticaret Sicil
Memurlugunca onaylanan Sirket Ana Sozlesmesinin asagida yer
alan 31. Ve 40. Maddeleri ile ilgili tadil tasarisi metninin
Genel Kurul onayina sunulmasi, 11. 31.12.2003 tarihinde mali
tablolarda gecmis yil zararlari mevcut olup, 31.06.2004 tarihli
mali tablolarda sehven Genel Kurul karari olmadan gecmis yil
zarar oz kaynak kalemlerinden mahsup edilmistir. Bu duzeltmenin
Genel Kurul onayina sunulmasi” ***DOGUB***

simyacı
26-02-2005, 00:16
önümüzdeki günlerin flas hissesi olmaya adaydır.
şiddetle takip edilmesinde fayda görüyorum.
:tamam: :tamam: :tamam: :tamam: :tamam:
:cheers: :cheers: :cheers: :cheers:

simyacı
26-02-2005, 00:18
tek seans işlem görmemiş olsa hemen almıştım,
ama benim sağım solum belli olmaz her an bulaşabilirim, ama öncelik deniz yatırımın. :tamam:

miki1
26-02-2005, 06:21
git bak dogub için ilk mesajıma nezaman yazmışım daha hareket yokken ben yazmışım
şimdi geliyor millet kağıtla uğraşacağına balsultanla uğraşıyor
kim ne derse desin balsultan BAL üretmeye devem edecek
dogub için teşekkürler.......................

muhabbet
26-02-2005, 21:02
3000 kadar gidecek bence

1400 lerde dinlenmek böylew mi oluyor. 1.02 yi gösterdiler.%30 luk bir yanlıma sana göre az mı?

BALLI-BABA
26-02-2005, 23:24
1400 lerde dinlenmek böylew mi oluyor. 1.02 yi gösterdiler.%30 luk bir yanlıma sana göre az mı?

ordaki cümle biraz düşük olabilir
kağıt 1400, lere kadar gelip orda dinlenditensonra 2,500-3,000, kadar çıkar demek istemiştim.
hereketi izlemeye devam et anlarsın
:tamam: :tamam: :tamam: :tamam:
kim ne derse desin balsultan bal üretmeye devam edecek

krokodil
27-02-2005, 01:32
.................................................. ........
.................................................. ........
%67(90)9900=))9766%+++^^'^''!!!!!!'^++%%&

:d :d :d

muhabbet
27-02-2005, 05:01
izliyorum zaten. merak etme. krokodil üstüme yıkmıştı malı zamanında:)):):):

kızdın mı krokodiiiiiiiiiiiiiiiiiilllllllll

krokodil
27-02-2005, 09:56
izliyorum zaten. merak etme. krokodil üstüme yıkmıştı malı zamanında:)):):):

kızdın mı krokodiiiiiiiiiiiiiiiiiilllllllll

hala sesin çıktığına göre yıktığım mallar pek ağır gelmemiş sana ha :) ;) :D

muhabbet
27-02-2005, 13:31
tavan bekliyom dedin yıktın malı... 3 4 defa da yapılmaz ki yani:)):)::)):)

SS LEVENT
27-02-2005, 23:05
yarın direk tavan açacak

krokodil
27-02-2005, 23:13
yarın direk tavan açacak

ilk seansmı :D

muhabbet
27-02-2005, 23:18
kapatsınlar tahtayı 1 hafta da serbest açılsın olsun bitsin:)

miki1
27-02-2005, 23:51
kapatsınlar tahtayı 1 hafta da serbest açılsın olsun bitsin:)
beni nasıl da keyiflendiriyorsunuz anlatamam.................bir de nasıl oluyor da aynı kağıtlarda buluşuyoruz?....ortak bir dostumuz mu var yoksa!

simyacı
28-02-2005, 16:11
hayırlı olsun beyler hayırlı olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.
ben şu an %10 yukardan almaya razıyım... ama vermezlerkiii :aglayan:

muhabbet
28-02-2005, 20:42
vermezlerrrrrrr. ilk çözülmede alacağım. yetmez elimdeki. küçücük miktarla almıştım sembolik olarak. maliyetime yeni geldi.

simyacı
28-02-2005, 23:20
valla vermezler biliyorum. ama ümid ediyorum bellimi olur. :tamam:

POSTACI
01-03-2005, 17:55
arkadaşlar bu hisse böyle 4000e kadar gibi.2 GÜNDÜR 300000 LOT ALICI GELİYOR TAVANA

edvin
01-03-2005, 20:25
seni kaplaminci seni...

krokodil
01-03-2005, 21:49
arkadaşlar bu hisse böyle 4000e kadar gibi.2 GÜNDÜR 300000 LOT ALICI GELİYOR TAVANA

postacı kapıyı iki kere çalar...çanlar postacı için çalar.... :D :D :D

POSTACI
01-03-2005, 23:03
arkadaşlar 3000e kadar tavan tavan gidecektir.

1. ulusal pazarda islem gormesi icin gerekli prosedur
ve tum islemlerin yerine getirilmesi konusunda yonetim kuruluna
yetki verilmesi, 9. birlesme sonrasi doguser tarafindan italyadan
ithal edilen kiremit fabrikasinin kurulmasi-isletmeye alinmasi
konularinda yonetim kuruluna yetki verilmesi, 10. sermaye piyasasi
kurulu ve sanayi ticaret sicil memurlugunca onaylanan sirket
ana sozlesmesinin asagida yer alan 31. ve 40. maddeleri ile ilgili
tadil tasarisi metninin genel kurul onayina sunulmasi, 11. 31.12.2003
tarihinde mali tablolarda gecmis yil zararlari mevcut olup, 31.06.2004
tarihli mali tablolarda sehven genel kurul karari olmadan gecmis
yil zarar oz kaynak kalemlerinden mahsup edilmistir. bu duzeltmenin
genel kurul onayina sunulmasi

Bu şirketlerden; Doğusan A.Ş. 1974 yılında yurt dışında çalışan işçilerin katılımıyla çok ortaklı bir şirket olarak kurulmuştur. Şirketin sermayesi yıllar itibariyle artırılarak 10 trilyon TL.ye ulaşmıştır. Doğusan A.Ş. Sermaye Piyasası Kurulu'na kayıtlı bir şirket olup, hisseleri borsada işlem görmektedir. Şirkete İller Bankası, İl Özel İdaresi ve Erzincan Belediyesi ortaktır. İller Bankası'nın son sermaye artışıyla birlikte payı yüzde 80 civarına ulaşmıştır

Şirketin perlit beton kiremit ve karo fabrikasının çalıştırılmasına ağırlık verilmiştir. İlde 10 km. mesafede 1 milyar m3. doğal perlit hammaddesi bulunmakta, halen çalışan fabrika ile artan talep karşılanamamaktadır. Fabrika sahası içinde 2 kiremit fabrikasının montajı sürdürülmektedir.Perlit üretiminde ise, Erzincan Mollaköy Perlit işletmesi (100.000 ton üretim kapasitesi) Türkiye'de perlit üretimi yapan 3 kuruluştan birini oluşturmaktadır
İtalyan teknolojisi kullanılmak suretiyle entegre mermer yatırımı 1991 yılında başlatılmış ve fabrika 1998 yılında tamamlanarak deneme üretimine geçirilmiştir.
Erzincan ili mermer yatakları bakımından Türkiye'nin en zengin bölgelerinden biridir. Yurdumuzun Doğu ve Güney Doğu Anadolu Bölgesi'nde ve hatta Ankara'nın doğusunda yer alan İç Anadolu Bölgesi'nde bu büyüklükte bir fabrika bulunmamaktadır. Fizibilitesi pozitif olan bir yatırımdır.

KİREMİT TALEPLERİNİ KARŞILAYAMIYORLARMIŞ ADAMLAR..SADECE BİRLEŞME HABERİ 3000 İ RAHAT GÖSTERECEKTİR ULUSAL PAZARA GEÇERSE 5000 RAHAT ARKADAŞLAR.

krokodil
01-03-2005, 23:49
arkadaşlar 3000e kadar tavan tavan gidecektir.

1. ulusal pazarda islem gormesi icin gerekli prosedur
ve tum islemlerin yerine getirilmesi konusunda yonetim kuruluna
yetki verilmesi, 9. birlesme sonrasi doguser tarafindan italyadan
ithal edilen kiremit fabrikasinin kurulmasi-isletmeye alinmasi
konularinda yonetim kuruluna yetki verilmesi, 10. sermaye piyasasi
kurulu ve sanayi ticaret sicil memurlugunca onaylanan sirket
ana sozlesmesinin asagida yer alan 31. ve 40. maddeleri ile ilgili
tadil tasarisi metninin genel kurul onayina sunulmasi, 11. 31.12.2003
tarihinde mali tablolarda gecmis yil zararlari mevcut olup, 31.06.2004
tarihli mali tablolarda sehven genel kurul karari olmadan gecmis
yil zarar oz kaynak kalemlerinden mahsup edilmistir. bu duzeltmenin
genel kurul onayina sunulmasi

Bu şirketlerden; Doğusan A.Ş. 1974 yılında yurt dışında çalışan işçilerin katılımıyla çok ortaklı bir şirket olarak kurulmuştur. Şirketin sermayesi yıllar itibariyle artırılarak 10 trilyon TL.ye ulaşmıştır. Doğusan A.Ş. Sermaye Piyasası Kurulu'na kayıtlı bir şirket olup, hisseleri borsada işlem görmektedir. Şirkete İller Bankası, İl Özel İdaresi ve Erzincan Belediyesi ortaktır. İller Bankası'nın son sermaye artışıyla birlikte payı yüzde 80 civarına ulaşmıştır

Şirketin perlit beton kiremit ve karo fabrikasının çalıştırılmasına ağırlık verilmiştir. İlde 10 km. mesafede 1 milyar m3. doğal perlit hammaddesi bulunmakta, halen çalışan fabrika ile artan talep karşılanamamaktadır. Fabrika sahası içinde 2 kiremit fabrikasının montajı sürdürülmektedir.Perlit üretiminde ise, Erzincan Mollaköy Perlit işletmesi (100.000 ton üretim kapasitesi) Türkiye'de perlit üretimi yapan 3 kuruluştan birini oluşturmaktadır
İtalyan teknolojisi kullanılmak suretiyle entegre mermer yatırımı 1991 yılında başlatılmış ve fabrika 1998 yılında tamamlanarak deneme üretimine geçirilmiştir.
Erzincan ili mermer yatakları bakımından Türkiye'nin en zengin bölgelerinden biridir. Yurdumuzun Doğu ve Güney Doğu Anadolu Bölgesi'nde ve hatta Ankara'nın doğusunda yer alan İç Anadolu Bölgesi'nde bu büyüklükte bir fabrika bulunmamaktadır. Fizibilitesi pozitif olan bir yatırımdır.

KİREMİT TALEPLERİNİ KARŞILAYAMIYORLARMIŞ ADAMLAR..SADECE BİRLEŞME HABERİ 3000 İ RAHAT GÖSTERECEKTİR ULUSAL PAZARA GEÇERSE 5000 RAHAT ARKADAŞLAR.

postacı yaw bu kadar ara gazı yeter yaw...ağır ol molla desinler molla postacı....nazara getirecen tezekten kağıdı... :D

petis
02-03-2005, 10:56
kağıt iyidir full

mercek
02-03-2005, 13:45
arkadaşlar bu kagıtta halil güvenerin yasaklanmasından sonra bir toparlanma olmadı nerde o eski HALİL ler bir görünse o zaman dağı taşı aşar gider ama yok işte. :D :confused:

BALLI-BABA
02-03-2005, 18:06
inşallah burda fazla arkadaş vardır biraz ekmek yerler ama yazılanlara bakarsak herkes
benim gibi başka diyarlarda
hade oğlum 3,000, kadar yaaaaaaalllaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhh
yakın tarıhte tavan çözülürse girebilirim. ama zoorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hade rastgele

keynesyen
02-03-2005, 18:41
inşallah burda fazla arkadaş vardır biraz ekmek yerler ama yazılanlara bakarsak herkes
benim gibi başka diyarlarda
hade oğlum 3,000, kadar yaaaaaaalllaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhh
yakın tarıhte tavan çözülürse girebilirim. ama zoorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hade rastgele
sn bal sultan içeriye giriş yok girmene izin verdiklerinde de naneyi yersin:) dikkatli ol derim ben hisseyi saldıklarında hemen atlama.

scania
02-03-2005, 21:31
Yarin 4. Tavani Herhalde..Çarpilmayin Derİm

krokodil
02-03-2005, 21:32
Yarin 4. Tavani Herhalde..Çarpilmayin Derİm

nası yani......

miki1
02-03-2005, 21:49
genel borsa klasikleri için de der ki bir kağıt en fazla 4,5 tavan yapar.........................

POSTACI
02-03-2005, 22:01
ArkadaŞlar Bu Senedİn GİdİŞ Bana Yilinda Denİzyatirimin GÜnlerce Tavan Tavan Gİderek Bİrİlerİnİ İhya Etmesİnİ Hatirlatiyor...

2 Sene Aradan Sonra Tekrar Denİz Yatirim OrtakliĞi Olayin YaŞayabİlİrİz Şİrket Ulusal Pazara GeÇecekk Vede DoĞuser Adinda Bİr Şİrketle BİrleŞİp İtalyadan Özel Olarak Üretİlen Ve TÜrkİyede Bulunmayan Bİr Mali Yenİ Bİr Fabrİka Kurarak ÜretecekmİŞ...

Elİnde Bulunduranlar İhya Olabİlİrler KeŞke ÜÇ BeŞde Bİz Nasİplensek HergÜn Tavana AliŞ Yolluyorum Gelmİyor Elİnde Bulunduranlara Hayirli İhyalar Dİlİyorum

POSTACI
02-03-2005, 23:59
Kİmsede Yok Galİba KeŞke Haberİ Önceden Alsaydik.bİzde OlmadiĞindan Gİder Bu Hİsse Tavan Tavan

muhabbet
03-03-2005, 02:02
ya postacı, bizde var biraz ses çıkarmıyoruz. sen ortalığı velveleye verme.bak birileri senin yüzünden dalacak tavandan dalabilirse. kazanırsa iyi olursun. kaybederse okumadığı lanet kalmaz.

petis
03-03-2005, 12:36
hisse full full full

miki1
03-03-2005, 18:48
288000 lot ................
krokodil neylerse güzel eyler.........

krokodil
03-03-2005, 20:33
288000 lot ................
krokodil neylerse güzel eyler.........

mağrur olma krokodil senden büyük komodo ejderi var... ;) :D :cool:

minnosh
03-03-2005, 21:02
ağbicim görüşemiyoruz hörmetler:))

krokodil
03-03-2005, 21:04
ağbicim görüşemiyoruz hörmetler:))

hemen geldim mııırrrrrrrrrrrrr :)

muhabbet
03-03-2005, 22:02
zorla tavan oldu yani
ayıp olmasın diyehttp://www.hisse.net/forum/images/smilies/smile.gif

miki1
03-03-2005, 22:35
mağrur olma krokodil senden büyük komodo ejderi var... ;) :D :cool:
komoda mikisi versem...............
baba cidden büyüksünnnn..............................

petis
04-03-2005, 13:59
full yürü be koçum eee

Serkopagus
04-03-2005, 15:10
Evet tavan olur mu yine bugün sizce?
Nereye kadar böyle tavan tavan?

Serkopagus
04-03-2005, 15:38
İlginç kimseden ses seda çıkmıyor ama hisse tavan yapınca nedense herkes burada oluyor...

Serkopagus
04-03-2005, 16:12
İşlemleri mi durdu ne oldu acaba bilen var mı?

Serkopagus
04-03-2005, 16:18
Pardon ama bu gözaltı pazarındaki hisseler sadece 1 saat mi işlem görüyor?

BOYNER
04-03-2005, 16:19
Gözaltındakiler 15:00'da tezgahı toplarlar...
Gözaltı Pazarı 14:00 –15:00

Serkopagus
04-03-2005, 16:23
teşekkürler...
peki şimdi bugünkü düşü hakkında ne düşünüyorsunuz?Ya da bu konu hakkında bilgisi ya da düşüncesi olan var mı?

miki1
04-03-2005, 19:19
işte geldik burdayız
kağıdımızın arkasındayız................

muhabbet
04-03-2005, 20:30
dip olmadı ya.... gerisi mühim değil...

northwind
04-03-2005, 20:33
ilginc bir kagit,henuz bariz bir mal cikisi gozukmuyor,daha yolu var gibi....

krokodil
06-03-2005, 00:42
ilginc bir kagit,henuz bariz bir mal cikisi gozukmuyor,daha yolu var gibi....

bencede sayın nortwind çok ilginç bi kağıt.... :) ;)

miki1
06-03-2005, 19:02
bencede sayın nortwind çok ilginç bi kağıt.... :) ;)
sayın krokodil mesajınızı alamadım birtaz daha açarmısınız?

krokodil
06-03-2005, 19:17
sayın krokodil mesajınızı alamadım birtaz daha açarmısınız?

açam açamam söyleyemem derdimi kiiimseeyeeeee :D ;)

Serkopagus
07-03-2005, 04:49
açam açamam söyleyemem derdimi kiiimseeyeeeee :D ;)

SN Krokodil acaba bildiğiniz nedir çok merak ettim? :confused:
Hisse dip mi olacak tavan mı yapacak ya da ne bileyim başka bişe mi olacak açıklarsanız sevinirim.Bizler burada ne için varız? :hmm:

bahriyeli
07-03-2005, 15:10
zaten şunun şurasında kaç dakika işlem görüyor,birde kapatmışlar,hayırlısı bakalım.

northwind
07-03-2005, 15:13
sirket haberlerinin arsivine bakarsaniz bu dogub icin hic de surpriz degil devamli yapiyorlar,hic bir bilgiyi belgeyi zamaninda vermiyorlar.

Serkopagus
07-03-2005, 19:24
Bi kaç gün ne güzel arttı ve ben aldığım gün hemen düşmeye başladı amma şans be :(
Acaba başladığı noktaya geri mi dönecek?

varyemez
08-03-2005, 00:59
07/03/2005 14:26

İSTANBUL - Doğusan Boru son günlerde şirket hisselerinde meydana gelen olağandışı fiyat ve mikltar hareketlerine ilişkin olarak Borsa Başkanlığı'nca istenen açıklamaya istinaden gönderdiği yazısında kamuya açıklanmamış özel bir durum olmadığını duyurdu.
Borsa Başkanlığı Doğusan Boru'nun hisselerinde meydana gelen olağandışı fiyat ve mniktar hareketlerine ilişkin açıklamanın vaktinde gönderilmemesi nedeniyle şirketin hisselerini işleme kapattı. Bunun ardından Doğusan Boru'nın İMKB'ye gönderdiği açıklamasında sözkonusu fiyat ve mikltar harketelerine neden olcak kamuya açıklanmamış bir durum olmadığı belirtildi.

Sözkonusu açıklamanın ardından şirketin hisseleri yeniden işlem açıldı.

aoktar
08-03-2005, 16:17
bitmiş bu kaat :)

varyemez
08-03-2005, 18:29
08/03/2005 13:56

İSTANBUL - Doğusan Boru Sanayii ve Ticaret A.Ş.,Renkli Beton Kiremit ve Yer Karolari üretimine başladığını duyurdu.
Doğusan Boru tarafından İMKB'ye gönderilen açıklamada, Şirket'in 03 Mart 2005 tarihi itibariyle Renkli Beton Kiremit ve Yer Karoları üretimine başladığı ve üretime devam ettiği bildirildi.

miki1
08-03-2005, 18:58
bitmiş bu kaat :)
aslan düştüğü yerden kalkacak.............................

aoktar
08-03-2005, 19:55
latife ettim
hakkaten niye durduk böyle ne güzel gidyoduk

BALLI-BABA
09-03-2005, 20:42
dinnnleeeeeeeeeeeniiiiiiiiiiiiiiiiiiyorrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrr
eger sabretsem girecem ama bilmiyorum
ben bu kağıttan 2-500 3000, bekliyorudum kağıt 1150-1200 cıvırndayken 2,000, den döndü bence buralar alış fırsatı her an aranıza merhaba diyebilirim
gerçi satışta yazmıyorlarki şöyle bi tozunu attırırim herkademede 1-2 bin falan
olmazki karrrdeşimmmmmmmmmmm

miki1
10-03-2005, 14:59
liverpool da yendiğine göre ben de dogub için
'you'll never walk alone'
diyorum...........................

northwind
10-03-2005, 19:06
ben bu kağıttan 2-500 3000, bekliyorudum kağıt 1150-1200 cıvırndayken 2,000, den döndü bence buralar alış fırsatı her an aranıza merhaba diyebilirim
Haklisiniz,su anda dinleniyor,son tavandan sonra girenlerin dokulmesini bekliyorlar iyice talep azalip hisse yataya girdikten bir sure sonra yeni bir tavan serisi beklenebilir....

muhabbet
11-03-2005, 00:42
789 milyar zarar açıkladı

krokodil
13-03-2005, 16:42
789 milyar zarar açıkladı

hıımmmm... :D

tolga54
13-03-2005, 21:09
ya böyle yazıp duracagınıza son 1 aylık takas dökümlerini biri çıkarsın yazsın adam gibi ne olup olmadıgını çözelim.
böyle yazılarla birbirimizi kandırırız arkadaşlar.
takas döküm imkanı olan biri lütfen buraya özellikle şu işini bırakan arkadaşa tavsiye m.ilim ve teknigin aydınlattıgı yolda ilerlersek başarı oranı yükselir.zamanla birlikte yogrulursa kazanç kaçınılmazdır.'Degişimi başlatanların ilk işi alışkanlıkları ortaya çıkarmaktır,onları degiştirmeye çalışmak degil'!iyi akşamlar

tolga54
13-03-2005, 21:15
:) :) :) :) :)

tolga54
13-03-2005, 21:23
/2005 Doğusan Boru Sanayii ve Ticaret A.Ş.'nin 08.03.2005 tarihli yazısı aşağıya
çıkarılmıştır.
"Konu: Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri:VIII, No: 39 sayılı Tebliği uyarınca
yapılan açıklamadır.
Şirketimiz 03.03.2005 tarihi itibariyle Renkli Beton Kiremit ve Yer Karoları
üretimine başlamış olup, üretimimiz halen devam etmektedir."

tolga54
13-03-2005, 21:24
2005 Doğusan Boru Sanayii ve Ticaret A.Ş.'nin 01.03.2005 tarihli yazısı aşağıya
çıkarılmıştır.
yapılan açıklamadır.
Şirketimiz 2005 yılı üretim programı gereği fabrikanın bakım ve onarım işlemleri
için 28.02.2005 tarihinde bitirilerek üretime başlanacağı bildirilmiştir.
Ancak İtalya'dan ithal edilen malzemelerin gecikmesi nedeniyle bakım onarım
işlemleri uzamıştır. Bu nedenle üretime 03.03.2005 Perşembe günü başlanacaktır."

tolga54
13-03-2005, 21:25
2005 Doğusan Boru Sanayii ve Ticaret A.Ş.'nin 25.02.2005 tarihli Günlük Bülten ekinde
yayınlanan, Doğuser Yapı Gereçleri Sanayi ve Ticaret A.Ş.'ni bütün aktif ve
pasifi ile devralmak suretiyle birleşmesine ilişkin duyuru metni ve ekleri,
Borsamız internet sitesinin "Şirketler" bölümünde yayınlanmaktadır

tolga54
13-03-2005, 21:27
Boru Sanayii ve Ticaret A.Ş.'nin 25.02.2005 tarihli yazısı aşağıya
çıkarılmıştır.
"Şirketimiz Sermaye Piyasası Kurulu 25/02/2005 tarih ve 7/225 sayılı kararı ile
Yönetim Kurulumuzun 25/02/2005 tarih ve 2005/02/01 nolu kararı ile aşağıdaki
gündem maddelerini görüşmek üzere 31/03/2005 Perşembe günü saat 11:00'de
Erzincan Sivas Karayolu 14 Km'sinde Olağanüstü Genel Kurul yapılması
kararlaştırılmıştır.
OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL GÜNDEMİ:
1. Açılış
2. Başkanlık divanı seçimi ve saygı duruşu
3. Genel Kurul zaptının imzalanması hususunda divan başkanlığına yetki verilmesi
4. Doğusan Boru Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin ortaklık devrolma yoluyla Doğuser
Yapı Gereçleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. ile birleşme kararının onaylanması
5. Birleşme işlemlerinden dolayı birleşme sözleşmesinin Genel Kurul onayına
sunulması
6. Birleşmeye esas 30.09.2004 tarihli Bilanço ve Mali Tabloların onaylanması
7. Birleşmeye esas 30.09.2004 tarihli Özel Bağımsız Dış Denetim raporunun ve
birleşmeye esas Uzman Kuruluş raporunun onaylanması,
8. %19.28'i borsaya kote olan şirketimizin gözaltı pazarında işlem görmekte olan
hisse senetlerinin 1. Ulusal pazarda işlem görmesi için gerekli prosedür ve tüm
işlemlerin yerine getirilmesi konusunda Yönetim Kuruluna yetki verilmesi,
9. Birleşme sonrası Doğuser tarafından İtalya'dan ithal edilen kiremit
fabrikasının kurulması-işletmeye alınması konularında Yönetim Kuruluna yetki
verilmesi,
10. Sermaye Piyasası Kurulu ve Sanayi Ticaret Sicil Memurluğunca onaylanan
Şirket Ana Sözleşmesinin aşağıda yer alan 31. Ve 40. Maddeleri ile ilgili tadil
tasarısı metninin Genel Kurul onayına sunulması,
11. 31.12.2003 tarihinde mali tablolarda geçmiş yıl zararları mevcut olup,
30.06.2004 tarihli mali tablolarda sehven Genel Kurul kararı olmadan geçmiş yıl
zarar öz kaynak kalemlerinden mahsup edilmiştir. Bu düzeltmenin Genel Kurul
onayına sunulması"
Ana sözleşme tadil tasarısı ekte yayınlanmaktadır.

tolga54
13-03-2005, 21:30
DOGUB E Doğusan Boru Sanayii Ve Ticaret A.Ş. Grafiği 11/03/2005

tolga54
13-03-2005, 21:32
bu yazılanalar sadece bilgilendirme içindir.
herkes alım ve satım kararlarını kendi hür iradesi ile verir.

northwind
14-03-2005, 15:18
tavandan verdim,giderse yolu acik olsun

BALLI-BABA
14-03-2005, 17:51

aynennnnnnnnnnn

petis
15-03-2005, 10:42
ulasl pazar beklentisiyle hissede full full full hedef : 3,000

petis
15-03-2005, 10:43
:roll: ulusal pazar beklentisiyle hissede full full full hedef : 3,000

BALLI-BABA
15-03-2005, 14:21
yine tavan olacak 1,65 ten almadım ah simyacı ah biraz destek versen alacaktıkkkkkkk

ADİGEGÖKMEN
15-03-2005, 15:23
Balsultan yollarımız tekrar kesişti ama galiba bu senetten bulunmuyor,bende dün itibariyle biraz aldım fakat tavandan aldım. neyse bugünde tavan çizecek galiba... :cheers: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:

eski senedimizden ne haber biraz dinlenicek galiba... :düsün: :düsün: :düsün:

miki1
15-03-2005, 19:18
krokodil güzelliği başka ne denir ki?

krokodil
15-03-2005, 22:21
krokodil güzelliği başka ne denir ki?

fazla şişirme miki..görende aynı nickli sancak bizi..yani seni ve beni afedersin zaten milletin canı burnunda.... :D :D :D

petis
16-03-2005, 12:26
full dediysek full full hedef 3000 .

miki1
22-03-2005, 19:25
2 gün bekle 3.gün hareketlen.......................

northwind
22-03-2005, 19:57
Iyi de grev kararindan hic bahsetmiyorsunuz....

muhabbet
22-03-2005, 20:34
ne grevi acaba. haberimiz yok.

northwind
22-03-2005, 20:59
Doğusan Boru Sanayii ve Ticaret A.Ş.’nin 21.03.2005 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır. "Konu: Sermaye Piyasası Kurulu’nun Seri:VIII, No: 39 sayılı Tebliği uyarınca yapılan açıklamadır. Şirketimizde Toplu İş Sözleşmesi yapmaya yetkili Kristal İş Sendikası Erzincan Şubesi ile yapılan 2005/2006 yıllarına ait T.İ.S. görüşmeleri ile ilgili olarak merkezi İstanbul'da olan Kristal İş Sendikası Genel Merkezi'nin 18.03.2005 tarihinde özel durum olarak açıkladığımız aşağıda yer alan, 17.03.2005 tarih ve 830 sayılı kararı işyerimizde ilan edilmiş, ilgili kararın noter onaylı 17.03.2005 tarih ve 105/2005 sayılı yazısı bugün saat 15:00'de şirketimize tebliğ edilmiştir. Kristal İş Sendikası Genel Merkezinin 830 nolu ve 18347 noter numaralı kararı: "Erzincan Sivas Karayolu 14. Km. Erzincan adresinde kurulu Doğusan Boru Sanayii ve Ticaret A.Ş.işyerinde uyuşmazlığın çözümlenemediğini bildiren resmi arabulucu raporu ve tutanak T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Erzurum Bölge Müdürlüğü'nün 04.03.2005 tarih ve B.19.0 ÇGM.1.09.00.00/0033511.24/6 (1633) sayılı yazılarıyla sendikamıza gönderilmiş anılan rapor ve tutanak tarafımıza 08.03.2005 tarihinde tebliğ olunmuştur. İlgili işyerinde 2822 sayılı Kanundaki sürelere uyularak grev kararı alınmasına, kararın işyerinde ilanına, yasal prosedürün yürütülmesi için genel mali sekreter Hasan Bilgiç ile genel eğitim sekreteri Polat Akbaş'ın tam yetkili kılınmasına birliği ile karar verilmiştir."

miki1
29-03-2005, 18:57
kötü gün dostu.......................

BALLI-BABA
30-03-2005, 23:20
1,65 den bi daha niyetlendik yine almadım yine senaryo aynı 2,09

muhabbet
31-03-2005, 13:19
genel kurul bugün di mi? bugün bugün. tavana en az 200.000 lot koymaları lazım. sırf bunu izlemek için seansa gidecem birazdan:)

METTLER
31-03-2005, 15:22
saat 11'deki genel kurul sonucundan haberi olan var mı?

muhabbet
31-03-2005, 15:35
yok ama demek ki güzel.

tavanda ne kadar var acaba.

BALLI-BABA
01-04-2005, 00:34
12,500 lot tavanda vardı kapattığı zaman
kağıtı ayborsa alıyor

BALLI-BABA
01-04-2005, 00:37
ahhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhh gitti gülo valla gitti
kağıt çok hacimsiz bu yüzden birtürlü alamadım alsamda bu katar bekleyemezdim
ben kendimi biliyorum hade yavaş yavaş 3-5 kademeyi topladım
ya satarken satması daha zor olur diye elim bir türlü gitmedi
ama olsun canı sağolsun biz kazanamıdık bari doslar kazansın
hade koçum tavan tavan tavan tavan tavan tavan ee bukadar yeter daha fazlası tavanda insanı yoldan çıkartar 3-5 tavan yeter
hade hade allah bereket versin

METTLER
01-04-2005, 03:03
Toplantının sonucu aşağıda:

Doğusan Boru Sanayii ve Ticaret A.Ş.’nin 31.03.2005 tarihinde yapılan Olağanüstü Genel Kurul toplantısında;

· Doğusan Boru Sanayii ve Ticaret A.Ş.’nin (Devir alan ortaklık) bünyesinde TTK 451. 452. maddeleri gereğince “ortaklık devralma yoluyla” Doğuser Yapı Gereçleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. ile birleşmesine karar verildiği,

· Doğusan Boru Sanayii ve Ticaret A.Ş.’nin (Devir alan ortaklık) bünyesinde TTK 451. 452 maddeleri gereğince “ortaklık devralma yoluyla” Doğuser Yapı Gereçleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. (İltihak eden ortaklık) ile birleşme ile işlemlerine ilişkin Birleşme Sözleşmesinin okunarak her iki şirktetin Doğusan Boru Sanayi ve Ticaret A.Ş. bünyesinde birleşmesine ve Birleşme sözleşmesinin aynen kabulüne karar verildiği,

· Doğusan Boru Sanayii ve Ticaret A.Ş.’nin (Devir alan ortaklık) 30.09.2004 tarihli bilanço ve mali tablolarının kabul edildiği,

· Doğusan Boru Sanayii ve Ticaret A.Ş.’nin (Devir alan ortaklık) 30.09.2004 tarihli Özel Bağımsız Dış Denetim raporu ve birleşmeye esas uzman kuruluş raporunun kabul edildiği,

· %19,51’i Gözaltı Pazarında işlem gören şirket hisse senetlerinin Birinci Ulusal Pazarda işlem görmesi için gerekli prosedür ve tüm işlemlerin yerine getirilmesi konusunda Yönetim Kuruluna tam yetki verilmesine karar verildiği,

· Doğuser Yapı Gereçleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından İtalya’dan ithal edilen ve birleşme sonrası Doğusan Boru Sanayii ve Ticaret A.Ş.’nin aktifine kaydedilen demonte Kiremit Fabrikasının kurulması, işletmeye alınması ayrıca Doğuser Yapı Gereçleri Sanayi ve Ticaret A.Ş.’den intikal etmiş olan ve atıl durumdaki gayrimenkul ve mameleklerinin, montajı yapılacak fabrikanın işletmeye alınmasında kullanmak üzere satılması için Yönetim Kuruluna tam yetki verilmesine karar verildiği,

· Ana sözleşmesinin 31. ve 40. maddelerinin değiştirilerek yeni tadil tasarısına göre Yönetim Kurulu’nun 3 üyeden az 7 üyeden çok olmamak üzere ve bir üyenin gerçek hissedar diğer üyelerin ise sermayeye iştirak eden tüzel kişiliklerin göstereceği adaylar arasından, Denetim Kurulunun ise en çok iki üyeden oluşması, Denetçinin bir kişi olması halinde şirket hisedarlarından ve tüzel kişilikten oluşması, denetçinin iki kişi olması halinde bir üyenin gerçek kişi diğer üyenin tüzel kişiliklerden oluşmasına ilişkin tadil metninin aynen kabulüne karar verildiği,

· Şirketin 31.12.2003 tarihli mali tablolarda yeralan geçmiş yıl zararlarının 30.06.2004 tarihli mali tablolarda sehven Genel Kurul kararı olmadan geçmiş yıl zararı özkaynak kalemlerinden mahsup edildiği belirtilerek bu konuda icazet verilmesine karar verildiği,

bildirilmiştir.

Genel Kurul Toplantı Tutanağı ekte yayınlanmaktadır.

Doğusan Boru Sanayii ve Ticaret A.Ş.’nin 31.03.2005 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır.

“Doğusan Boru Sanayii ve Ticaret A.Ş. ile Doğuser Yapı Gereçleri Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin 31.03.2005 tarihli olağanüstü Genel Kurul Toplantılarında Doğusan Boru Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin Doğuser Yapı Gereçleri Sanayi ve Ticaret A.Ş.’ni TTK’nın 451. ve KVK’nın 37-39 maddeleri çerçevesinde devralmasına karar verilmiştir. Gerçekleştirilen birleşme işlemi nedeniyle Doğusan Boru Sanayii ve Ticaret A.Ş.’nin çıkarılmış sermayesinin 5.554,29 YTL tutarında artırılarak 9.864.689,38 YTL’den 9.870.243,67 YTL’ye çıkarılması gerekmekle birlikte şirket ortaklarından Hamdi Dereyurt’un 0,67 YKR tutarındaki hissesinden feragat ettiğini 31.03.2005 tarihli yazısıyla Yönetim Kurulumuza bildirmiş olması nedeniyle çıkarılmış sermayemizin 9.870.243 YTL’na arttırılmasına ve bu konuda gerekli işlemlere başlanmasına oy birliğiyle ile karar verilmiştir.”

¾·¾¾·¾¾·¾¾·¾¾·¾¾·¾

Doğusan Boru Sanayii ve Ticaret A.Ş.’nin 31.03.2005 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır.

“Şirketimiz ortaklarından Hamdi Dereyurt’un şirketimiz yönetim kurulu başkanlığına yazılan feragat yazısı aşağıda aynı şekliyle yazılmıştır.

Doğusan Boru Sanayii ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığına,

Doğusan Boru Sanayii ve Ticaret A.Ş.’nin Doğuser Yapı Gereçleri Sanayi ve Ticaret A.Ş.’ni devralması nedeniyle gerçekleştirilecek sermaye artırımının YTL Cinsinden yapılacak olması nedeniyle şirketin çıkarılmış sermayesinde meydana gelecek küsuratın ortadan kaldırılabilmesini teminen 0,670443 YKR tutarındaki hissemden feragat ediyorum.

Gereğini arz ederim. 31.03.2005

Doğusan Boru Sanayii ve Ticaret A.Ş.

METTLER
01-04-2005, 03:06
Beklentinin ilk ayağı gerçekleşti. Birleşme ve dolayısıyla ulusal endekse geçiş kararı alındı. Şimdi beklentinin ikinci ayağı yani ulusal endekse geçiş süreci tarih vb.. kaldı. Yani beklentimiz hala devam ediyor... Yolun çok başındayız.

muhabbet
01-04-2005, 09:45
10 olsak da para kazansak:D

BALLI-BABA
01-04-2005, 14:45
yine tavannnnnnnnnn

tolga54
01-04-2005, 14:46
kısa vade düşünenler için satış zamanını geldigini düşünüyorum.bol şanslar

METTLER
01-04-2005, 14:54
Birşeme ve isim değişikliği kararı alındı. Sırada ulusal endekse geçiş var. Ve ulusal endekse geçiş beklentisi devam ettikçe kimsenin malını vereceğini sanmiyorum.

miki1
01-04-2005, 16:14
iki ileri bir geri.......
böyledir miki nin kaderi................

tolga54
01-04-2005, 16:32
ben bu kagıdın bittigini söylemedim.sadece üssten satılıp pazartesi alttan tekrar yerine koymanın mantıklı bir iş olacagı kanaatinde idim.bol şanslar bir sonraki muhtemel hedef 3400 ama dinlenmeden sonra.......

muhabbet
02-04-2005, 11:13
beklyeceğiz. sabretmeyene ne var bu alemde

miki1
02-04-2005, 12:12
yar ile eğlendim...
sevgiyle beslendim.......
söz ile uslandım.......
adını dağlara yazdım.....
DOGUB diye..........................

motherboard_
04-04-2005, 18:32
bu hisse ne zaman ulusal 100 endeks e ne zaman geçecek

tolga54
11-04-2005, 18:52
hiç ses seda yok. :a-o:

muhabbet
11-04-2005, 21:36
şşşş. ne güzel işte. yarın piyasa yukarı dönse de 2.60 tan felan biraz versek.

petis
13-04-2005, 12:11
Ne Olcak Tahmİnler?

motherboard_
13-04-2005, 12:53
aşağı gider ha ne zaman bu hisseyi görücez şöyle akşama kadar 14 -- 15 arası değil tüm gün seyredelim

miki1
19-04-2005, 16:39
deprem bitti mi sayin muhabbet?

muhabbet
19-04-2005, 22:41
boşveeeer. hiç korkmuyorum bundan nedense. nasılsa tavan tavan gider.

petis
20-04-2005, 12:50
dostum ağzınızdan bal damlamakta ,ama hissemiz sürünmekte ben almamıştım buralardan almamı tavsiye edermiziniz?

petis
20-04-2005, 12:53
baya düştüde alınacak seviyeye gelmiştir her halde.?

petis
20-04-2005, 17:07
demekki gelmiş. MUHABBET dosrum bu kağıtla bir sen birde ben muhabbetliyiz heralde.

northwind
20-04-2005, 17:37
Ben seans oncesi bu kagita tekrardan bir "merhaba" demek niyetindeydim,Agzimdan m. harfi ya cikti ya cikmadi hemen tavan yaptilar... :vurkafa:

miki1
21-04-2005, 09:58
kotu gun dostu bu kagit...........

muhabbet
21-04-2005, 13:26
şu piyasada ulusala geçiyom dese de tavanları yaşasak diyorum.

petis
21-04-2005, 13:35
:) :) :)) hep böyle gülelim ;dileğim.

miki1
21-04-2005, 13:51
kotu gun dostu bu kagit...........
pardon muhabbet gibi demeyi unutmusum................

petis
21-04-2005, 18:41
ULUSAL PAZARA GEÇİŞİYLE 5 bin bin bin ...................bin.... haydi tezehürata!

muhabbet
21-04-2005, 22:51
haydi be koçum... fvorimi çalanlara nispet yap... ::) :(

northwind
21-04-2005, 22:55
Tavan yaptigi gunlerde bile net lot 40,50 bini gecmiyor.Nerde bu hisseler,birileri harbiden ulusal pazara gecisi bekliyor herhalde,sabredelim bari.Ekmek var burda...

muhabbet
21-04-2005, 22:57
krokodil toplamıştır bütün malları piyasadan. bu sıralar benden habersiz çok iş çeviriyor :)

miki1
22-04-2005, 09:47
haydi be koçum... fvorimi çalanlara nispet yap... ::) :(
senin favorilerinle benim favorileri ayni kisiler mi caldi acaba?

petis
26-04-2005, 14:08
satan yok mu? alacak var

full
full
full

:)

muhabbet
26-04-2005, 20:45
senin favorilerinle benim favorileri ayni kisiler mi caldi acaba?

emin ol ki aynı..

krokodil
26-04-2005, 21:28
emin ol ki aynı..

boğazlarına dursun......

leventdmr
26-04-2005, 21:30
arkadaşlar dogubu ne zamana kadar bekleyelim. bilgi verirsenız sevınırım.tşklr

muhabbet
26-04-2005, 23:55
krokodil elindeki 300 bin lotu satana kadar:):)):):):

northwind
26-04-2005, 23:58
Tahtanin niye gitmedigi simdi anlasildi iste :D

leventdmr
27-04-2005, 14:06
krokodil alalım kagıtlarını 50 bin lotuna talibim kardeş.

northwind
27-04-2005, 14:20
Tavandan alis versen bile 50000 lot ya gelir ya gelmez boyle sig bir tahtada,herkes ulusal pazari ve doguser le birlesmeyi bekliyor..

krokodil
27-04-2005, 21:25

northwind Alıntı:
Originally Posted by muhabbet
krokodil elindeki 300 bin lotu satana kadar):

Tahtanin niye gitmedigi simdi anlasildi iste

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,

çok hevesliyseniz vereyim malları noter tasdikli olaraktan... :D :) :p

muhabbet
28-04-2005, 23:17
verdin miiiiiiiiiiiiiiiiii ::::::)

motherboard_
28-04-2005, 23:33
ulusal pazara çıkmak için başvurmuştu acaba ne zaman çıkacak bilen varmı tahmini olan varmı

petis
29-04-2005, 12:20
satan yok mu? alacak var

full
full
full

krokodil 1000 hisse satsan bize fena mı olur? hisse kıtlığı var sanki dostlar

petis
29-04-2005, 12:21
3 tavan gitsin söz sana vereceğim geri hisseleri krokodil .

miki1
30-04-2005, 10:38
krokodil abim satma dedi...........
ben de öyle yapacağım.....................
kuzu gibi kağıt maşallah..................

muhabbet
30-04-2005, 20:22
krokodil basma kağıdaaaaaaaaaa. basma da fistan ....:) saçmalamak bu olsa gerek.

miki1
30-04-2005, 23:02
eskiden tücarlar paracıklarını evlerine götürürler orada sayarlardı...........
bir rivayet de derki krokodil abimde dogublarını sayıyormuş evde ama ne hikmetse hiç aynı çıkmıyormuş her sayışında daha da artıyormuş........................

petis
02-05-2005, 16:21
krokodil sat be şu kağıtları dostum. alıcın hazır

tolga54
03-05-2005, 14:41
2,53 geçillirse tavana yapışırrrrrrrr

muhabbet
04-05-2005, 00:24
yapıştı ama yere...:)

petis
06-05-2005, 17:22
ne yeresi dostum, hissemiz tavana gözünü dikmiş öylece bekliyor bir kıvılcım yeterde artar bile, satan varsa alıcı burdaaa.

miki1
06-05-2005, 22:48
1 den beri ne yerler ne tavanlar gördü bu kağıt...........
gözaltını bu yüzden seviyorum........................

JSMill
07-05-2005, 18:49
gözlatı pazarı için teknik ne kadar tutarlı olur orası bilinmez ama şu an al diyor,bakalım 3-4bine dogru yolculuk olabilir.

miki1
17-05-2005, 23:47
güzel kokular gelmeye başladı.......
biraz daha alım yapsak mı acaba?

muhabbet
18-05-2005, 01:36
miki bişey mi duydun yoksa....

PHOENİX
19-05-2005, 15:20
elbet bir gün ( o gün şu sıralar daha yakın gibi) gözaltından cıkacak.

göz ününde olduğu vakit,gözler bu fiyatları mı görecek

fiyat hareketleri hiç önemli degil

teknik meknik işlemez,sadece haber yeter

göz altından çıkan hisseler incelendiğinde daha iyi anlaşılacaktır

muhabbet
20-05-2005, 01:37
tahtada baskı arttı. basarak alttan alma çabaları var. malı kaptırmamak lazım bence.
baskı yaparak bulduklarını alıyorlar. yedirmezleeeer.

PHOENİX
21-05-2005, 13:32
2 şirket sermaye tavanını yükseltmek için SPK'ya başvurdu
21/05/2005 09:37:06

İSTANBUL - 2 şirket sermaye tavanını yükseltmek için SPK'ya başvurdu. Doğusan Boru ve Koniteks Konfeksiyon , kayıtlı sermaye tavanını yükseltmek için SPK'ya başvurdu.
SPK Haftalık Bülteni'ne göre, Doğusan Borut 10 milyon YTL olan kayıtlı sermaye tavanını 25 milyon YTL'ye, Koniteks Konfeksiyon ise, 8 milyon YTL olan kayıtlı sermaye tavanını 20 milyon YTL'ye yükseltecek.

PHOENİX
21-05-2005, 15:30
SPK, DOĞUSAN BORU SANAYİ VE TİCARET AŞ'NİN KAYITLI SERMAYE TAVANINI 25 MİLYON YTL'YE YÜKSELTME TALEBİNİ UYGUN BULDU (20/05/2005 - 18:05:39)

basamaklar teker teker :tamam:

PHOENİX
21-05-2005, 15:36
SPK,DOĞUSAN BORU SANAYİ'NİN 5.55 MİLYON YTL BEDELLİ HİSSE SENEDİ İHRACINI KURUL KAYDINA ALDI (20/05/2005 - 18:02:03)

haber yagmaya başladı
hadi bakalım
bunlar nerden nereye cıkacagının habercisi acaba :mod:

muhabbet
21-05-2005, 20:38
şenlik mi vaaaaaar. yükselişin bedelini ödetirler mi:)

PHOENİX
22-05-2005, 16:16
Dentas Ambalaj 1,645,594
Deniz Yatirim Ortakligi (211,938)
Denizli Cam 21,315
Deva Holding A,s, 1,789,855
Dardanel (8,364,066)
Demisas 2,087,970
Derimod 470,483
Desa 1,532,081
Disbank 20,337,000
Dogan Gazetecilik (1,415,814)
Dogan Holding 1,785,387
Dogan Yayin Holding (10,129,021)
Dogus Otomotiv 28,786,846
Dogusan Boru 435,852
Doktas (497,688)
Duran Dogan Basim (278,089)

camlıca yolunda
işleri yolunda :cheers:

PHOENİX
23-05-2005, 02:09
DOGUB E Açk. Tarihi Ref. Tarihi Kaynak Konular
20/05/2005 20/05/2005 IMKB Bülteni DİĞER

Doğusan Boru Sanayii ve Ticaret A.Ş.'nin 20.05.2005 tarihli yazısı aşağıya
çıkarılmıştır.
yapılan açıklamadır.
Şirketimizin ürettiği ürünlerin satışına yönelik taleplerin karşılanabilmesi
için 20.05.2005 tarihinden itibaren tam kapasite üretim biçimi olan 2 vardiya
sistemine geçmiştir

ooh ooh suyundanda :cheers:

muhabbet
23-05-2005, 02:14
oooh oooh tiridine tiridine.

krokodil
23-05-2005, 07:15
oooh oooh tiridine tiridine.

bakıyorum bandıra bandıra yiyorsunuz :D

petis
23-05-2005, 12:42
2,50 yi bir geçsin ,

full
full
full

satan varsa itinayla alınır dostlarım.

akın
23-05-2005, 18:15
sahsen ben 2.50 ye satıs yazmıstım 2.seans acılmadan, gördüğünüz gibi bir sey olmadı.

miki1
23-05-2005, 19:08
birileri kağıtlarını kaptırmış yine................................

muhabbet
23-05-2005, 23:22
krokodil , bensiz yediğin kağıtlar boğazından geçiyor mu:) geçmiyordur. geçiyorsa cıkcık...

krokodil
23-05-2005, 23:36
krokodil , bensiz yediğin kağıtlar boğazından geçiyor mu:) geçmiyordur. geçiyorsa cıkcık...

belgesel proğramlarında gördünmü hiç bilmiyorum..yaşlı aslanlar avını alır sessiz bir köşede sakince yerler ..nede olsa yaşlılık ben senin gibi genç ve cevval değilim nede olsa.. hem bu kıtlık zamanında hemde, bu yaşlılık ve yorgunluk demlerimde zor bela bulduğum avlarda çok değerli be dostum..derrrmişimmmm.
.......

stocker85
24-05-2005, 16:02
dogub ta tık yok sermaye artırımına rağmen mi ??
bu işte bir iş yok mu ?

emre emre
24-05-2005, 16:13
Artik Hersey BİtmİŞ Gİbİ Oldu Tahta Ne Harekt Var Ne BİŞİ Taban Olmaya RaĞziyim Bİ Hareket GÖrsek KaÇalim Mi Alalim Mi :))))))

akın
25-05-2005, 22:48
yarın piyasa durumuna göre prim yapmasını bekliyorum. tavan olmasada %5 e razıyım.

petis
26-05-2005, 12:59
satan varsa almasını biliriz.
full.
sabır...

miki1
26-05-2005, 19:23
iki gündür fırsat bulup ta kenara biraz daha atamadım........

petis
27-05-2005, 16:05
aslanım benim, koçum.

muhabbet
28-05-2005, 02:58
hadi be koçum. sen aslansın. bilirsin işini.
bu kağıda fatih terimi koç yapalım.:)

akın
30-05-2005, 18:09
bugun iyi kapanıs yaptı, 2,60 a satıs yazmıstım gitmedi, artık yarın 2.70 e yazarım

leventdmr
30-05-2005, 18:35
bende yarın 2.38 alış yazıcam