PDA

View Full Version : Eski forumu arşiv amaçlı olarak açtım!

Haluk Yasar
31-01-2004, 14:35
Kurtarabildiğim 3,925 konuya ait 93,667 başlıkla birlikte eski forumumuzu sadece arşiv amaçlı olarak izlenmeye açtım.

Eski foruma erişmek isteyenler bu linkten (http://www.hisse.net/cgi-bin/ubb/ultimatebb.cgi) gidebilir.

hakkinen
03-02-2004, 16:11
onemli olan yerler ne yazik ki kurtarilamamis :(

Haydarpaşalı
25-02-2004, 22:55
Sayin Haluk Yasar, yeni Server´imiz hayirli ugurlu olsun! Size ve emegi gecen herkese bende elinize saglik der ve tesekkür ederim.

Eski Forum´da kalan bilgilere yeni server´imiz hizmete girene kadar, yukarida vermis oldugunuz link´ten ulasabiliyorduk. Mesela ACIBD,e de asagidaki adresden:
http://www.hisse.net/ubb/ultimatebb...37;t=000012;p=5

Simdi artik böyle bir imkanimiz kalmadi mi acaba?

Saygilarimla

:confused:

aritmik
30-05-2004, 03:50
Eski foruma ulaşabilmemizin bir yolu yokmudur..??

Tamamen imhamı oldu.. :eek:

Sevgili objektif bizi bilgilendirebilirse sevinirim.. :)

Canım biraz nostaljik takılmak istiyorda ........ :D

Objektif
01-06-2004, 00:50
Eski foruma ulaşabilmemizin bir yolu yokmudur..??

Tamamen imhamı oldu.. :eek:

Sevgili objektif bizi bilgilendirebilirse sevinirim.. :)

Canım biraz nostaljik takılmak istiyorda ........ :D

Tamamen imha olmadı, harddiskmizde tar.gz uzantısıyla sıkıştırılmış ve dertop edilmiş durumda bekliyor. Server değişikliğinin ardından en az 1 haftalık bir uğraşı gerektirdiği için bir türlü elim değmiyor. O forum bunun gibi database sistemi ile çalışmıyordu her gönderi hatta her event için bir veya iki yeni dosya yaratılıyordu bu nedenle neredeyse yüzbinlerce dosya var ve sırf sıkışık dosyayı açmak bile 5-6 saat kadar zaman alıyor. Bütün directorylerin tek tek elden geçmesi gerek ve yüzlerce directory var, yani inanılmaz yoğun bir emek gerekiyor. İnşallah uzun bir bayram tatili denk gelir ben de müsait olurum ve yaparım.

aritmik
01-06-2004, 01:17
Bilgilendirmeniz için teşekkürler sn Objektif..

Valla bu kadar emek gerektiren bir şey olduğunu düşünememiştim..Sanki bir yerlerde hazırda bekliyor gibi geldi..

Bence bayramda bunlarla uğraşacağınıza çocuklarınızla ilgilenmenizi daha çok isterim.. :) Yeterince bizler yüzünden zaten vakit ayıramıyorsunuzdur..

Nostaljik takılmayı düşünenlerde kendilerine daha faydalı işler bulsunlar.. :D

Objektif
01-06-2004, 01:39
Bilgilendirmeniz için teşekkürler sn Objektif..

Valla bu kadar emek gerektiren bir şey olduğunu düşünememiştim..Sanki bir yerlerde hazırda bekliyor gibi geldi..

Bence bayramda bunlarla uğraşacağınıza çocuklarınızla ilgilenmenizi daha çok isterim.. :) Yeterince bizler yüzünden zaten vakit ayıramıyorsunuzdur..

Nostaljik takılmayı düşünenlerde kendilerine daha faydalı işler bulsunlar.. :D

Anlayışınız için ben teşekkür ederim, elbette arşivi açmam gerek, bu işi yapmalıyım ama problem bu zamanı bir türlü ayıramamda.