View Full Version : *Yeni Bölüm moderatörümüz Sn soros74*
Forumumuzun EMLAK bölümü Moderatorü Sn Soros74 e tüm katkıları için şimdiden teşekkür ederiz.
iyi seçim.......................kolay gelsin soros.........................
Hayırlı Olsun.. :roll:
Sayın soros74'e başarılar....
Hayırlı olsun soros biliyorsun kelepir yer oldumu ilk kimi arayacağını pehhh. :nnee:
hayırlı olsun...başarılar...
Lord_Aron
11-05-2005, 00:30
efendimm hayırlı uğurlu kademli olsun
Başarı ve kolaylık diliyorum.
sn soros 74 ,başarılarıyla götürecenize inanıyorum.kutlarım.
İyi dilekleriniz için teşekkürler dostlarım.:)
Emlak bölümünde bu sektöre ait çeşitli konularda bilgiler vermeye ve tecrübelerinizden yararlanmaya çalışacağım.
Önümüzdeki dönemde mortgage piyasasının da devreye girmesiyle, piyasalarda daha etkin rol oynamaya başlayacak bu sektör hakkında değerli fikirlerinizi paylaşmanızı bekliyorum.
Saygılarımla
Matematikçi
11-05-2005, 00:35
hayırlı olsun...
:)
bikmisbroker
11-05-2005, 00:56
..................................................
Emlak bölümünde bu sektöre ait çeşitli konularda bilgiler vermeye ve tecrübelerinizden yararlanmaya çalışacağım.
Önümüzdeki dönemde mortgage piyasasının da devreye girmesiyle, piyasalarda daha etkin rol oynamaya başlayacak bu sektör hakkında değerli fikirlerinizi paylaşmanızı bekliyorum.
Saygılarımla
Kolay gelsin.....:D:D
Hadramut
11-05-2005, 00:58
Hayırlı olsun. Başarılar dilerim.
hayırlı olsun ,kolay gelsin
haylrll ugurlu olsun, basarllar
işiniz kolay degil...başarılar dilerim...
dostum kolay gelsın , herseyın yolunda gitmesi dilegimle..hayırlı olsun...
Boldgambler
11-05-2005, 01:14
Tebrikler...Hayirli olsun...Basarilar dilerim
Hayırlı olsun... Başarılar diliyorum...
northwind
11-05-2005, 01:20
Hayirli olsun,basarilar...
Hayırlı olsun Sn. Soros74.
Başarılar dilerim.
Hayırlı olsun başarılar dilerim ..
Saygılarımla
dostum soros74 senin adına gerçekten çok sevindim.başarılarının daimi olmasını dilerim.böylesine beyfendi bir kişinin seçilmesinden dolayı yönetime teşekkür ederim.
emlak konusunda da küçük bir ilimizde dubaili arapların 10 milyar dolarlık yatırımla geleceklerini ve bu ilimizde beş yıldızlı tatil köyü
kuracaklarını senin adına müjdelemek isterim.bu ilimiz istanbul'a oldukçada yakındır.şimdiden elini çabuk tutan arsa yatırımında iyi getiriler sağlayacaktır.
varyemez
11-05-2005, 02:26
hayırlı olsun basarılar..
Saygılarımla
Gönül dostuna sevgiler...
Hayırlı olması dileğiyle sayın soros74. :)
Cenk-Uygur
11-05-2005, 05:26
Hayirli olmasi dileklerimle Sn. Soros.
SunShine
11-05-2005, 09:18
Hayırlı uğurlu olsun.
Başarıları dileklerimle.
Bu ilimiz neresi o konuda bir bilginiz varmi?Dubaililerin bu konuda ilerde yatirimlar yapacagini biliyorum ama bu Turkiye ayaginin oldugunu ilk defa duydum.Eger dogruysa gercekten buyuk bir proje ve konusulan para gercekten buyuk.10 milyar dolarin Turkiyeye girmesi bile dolari tek basina %20 geriletir.
dostum soros74 senin adına gerçekten çok sevindim.başarılarının daimi olmasını dilerim.böylesine beyfendi bir kişinin seçilmesinden dolayı yönetime teşekkür ederim.
emlak konusunda da küçük bir ilimizde dubaili arapların 10 milyar dolarlık yatırımla geleceklerini ve bu ilimizde beş yıldızlı tatil köyü
kuracaklarını senin adına müjdelemek isterim.bu ilimiz istanbul'a oldukçada yakındır.şimdiden elini çabuk tutan arsa yatırımında iyi getiriler sağlayacaktır.
CERİTKALE
11-05-2005, 09:37
Hayırlı olsun, başarılar dilerim.
Yakışmış.
Hayırlı olsun dostum...
Bu ilimiz neresi o konuda bir bilginiz varmi?Dubaililerin bu konuda ilerde yatirimlar yapacagini biliyorum ama bu Turkiye ayaginin oldugunu ilk defa duydum.Eger dogruysa gercekten buyuk bir proje ve konusulan para gercekten buyuk.10 milyar dolarin Turkiyeye girmesi bile dolari tek basina %20 geriletir.
Bence aslı-astarı olmayan bir haber.İstanbul'a yakın, tatil köyü kurulmaya müsait (Hava,deniz ve kara ulaşımına müsait olacak,bu bölge özellikleri nedeniyle turist çekebilecek,ekolojik açıdan sorunsuz olacak,yıllık ısı değişimi yüksek olmayacak) bir bölge yok ve 10 milyar $ büyük bir yatırım.Bu büyüklükte ki bir yatırımın bahsi geçen bu bölgede geri dönüşü olmaz.
basarilar sn soros .. Allah kolaylik versin :)
soros74 çok iyi bir seçim...kolay geelsin
baytar657
11-05-2005, 19:33
''Yeni Bölüm moderatörümüz Sn soros74''
Hayırlı olsun.herşey gönlünüze göre olsun.
Hayırlı olsun sevgili soros74 :)
Hayırlı olsun sayın soros74
Başarılar ...
Sarıvadi
11-05-2005, 20:44
Hayırlı olsun Sayın Soros74...
hayırlı olsun...başarılar
Forumumuzun EMLAK bölümü Moderatorü Sn Soros74 e tüm katkıları için şimdiden teşekkür ederiz.
Hayırlı olsun soros74..
nasıl istiyorsanız ; öyle olsun...
syg
San Francisco
15-05-2005, 12:58
Sevgili soros74 yeni görevinizde başarılar dilerim.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.