View Full Version : TSKYO Tskb Yat.Ort.
hayır ben değilim. ben geçen hafta almıştım :gulen:
bakıyorum lot lot sayılıyor. bu hisse için olumlu....
1.41 alış yazdım... herhelde gelir.....
evet bugün güzel tutundu artık tepki heran gelebilir
bakıyorum lot lot sayılıyor. bu hisse için olumlu....
biz kac ay boyunca lot lot saydık topigin dili olsa da anlatsa :D
bol kazanclar dilerim..
Az kaldı yakında bende burdayım inşallah
günlükçü değil yazlıkçı olarak ;)
sayın selamın açtığı yeni topikte işfin,tskb,tskyo yu tavsiye ediyor . tskyo gerçekten iyi burada yalnızca 750000 lotu 2000 den yabancıların aldığını yazmayı unutmuş galiba ama da güzel ve doğru bilgileri için teşekkür eder ve tavsiyelerine uyacağım
yarın tepkiyle açılacak senet bir kademe yukarıdan verseydin çeşki
bi sayım yapalım
ben burdayım
sn magic geldi
sn detay burda
sn erka gelecek
sn nortwind gelecek
üstadlar geliyo yavaş yavaş
yok yok burası adam olcak :D
üstelik dostan abi de analizini yapmış :D
e daha ne olsun
Bendeniz de buradayım efenim :roll:
dün garip bir işlem hacmi vardı,
hele cuma ilk seans 350 milyarlık hacimden sonra iyice garip geldi saat 15:00 deki 50 milyarlık hacim, günü de 100 milyardan tamamladı...
...
garipliklerin artması iyi bir şey midir?
...
buralarda fazla kaldı gibi geliyor bana, hep aynı band içinde, bazı günler gerçekten çok hacimsiz, sanırım bu böyle sürmez, bi tarafa kırabilir
teknik olarak y.o lar bir toparlanma içerisine girmiş olarak görüyorum,yakın zamanda bir y.o hareketi izliyebiliriz
beklediğim hareket bugün itibariyle başladı gibi y.o lar kıpırdandı biraz,devamı gelicektir
ilk 5 te 30 bin lot çıkış var :confused:
kalkınma yatırım sabah 1,470 den aldığı 11500 lotu 1,45 den zararla verdiiiii
erciyes 1,47 den aldığı 8500 lotun 4250 sini 1,45 den zararına verdi,
bu tahtaya destursuz girilmez kardeşim yaaaa
bin defa dedik
hiç mi okumazsınız
iş, deniz, yatırım finans, oyak, garanti ensenizde diyoruz, dinlemiyorsunuz
bulaşmayın artık :vurkafa:
neden hemen satma icabı duydular ki? bu alışlar yeni mi yoksa önceki aylardan mıydı?
northwind
10-05-2005, 16:53
Bugun ku seans ici yukselisi inandirici bulmadigim icin pozisyon almamistim,isabetli olmus,izlemeye devam...
hocam sabah aldı
öğleden sonra sattı
aldığı değil 11500, 115 000 olsa yine zararına alırlardı elinden, gün gün bak takasa, kaç babayiğide nasip olmuş bu kağıttan bir günde o kadar hacimle kar etmek, zamansız ötenleri kesiyorlar bu kağıtta,
akıl işi mi? sen 11500 lot al, yukardan kafalarına çak, kağıdın sahipleri de salak di mi?
zamanında eczacının elinden 70, atanın elinden 60, globalin elinden 35 bin lotları bir günde geri almadılar mı, çoğu da zararına,
bu kağıtta işle böyle
Bugun ku seans ici yukselisi inandirici bulmadigim icin pozisyon almamistim,isabetli olmus,izlemeye devam...
abi çok parazit var bu kağıtta, giren çaktırmadan girmiyo ki :D
lambur lumbur dalıyo :D :D
10 bin lot alacak 10 kademe yukardan verecek ya akıllı, yedirmiyorlar işte...
her kağıda gözü kapalı dalmayın
bu kağıt bu yüzden gitmiyo
northwind
10-05-2005, 17:13
Karikaturler super,sayende topik hep neseli,ama yukselisi atesleyecek bir kivilcim lazim,su anda o eksik...
her kağıda gözü kapalı dalmayın
http://www.hisse.net/forum/attachment.php?attachmentid=18631&stc=1
balığa dikkat et!
abi çok parazit var bu kağıtta, giren çaktırmadan girmiyo ki :D
lambur lumbur dalıyo :D :D
10 bin lot alacak 10 kademe yukardan verecek ya akıllı, yedirmiyorlar işte...
yemesini bilenlerde var..işbankası alım satımlarına dikkat...
sayın edvin
o baba kurumlar bahsettiğiniz işlemleri hergün yapıyo,
benim bahsettiğim yabancı kurumlar
sayın edvin
o baba kurumlar bahsettiğiniz işlemleri hergün yapıyo,
benim bahsettiğim yabancı kurumlar
sevgili dopamin o yabancı kurumlar alıştı artık tskyo da çarpılmaya.yakında pes ederler diye düşünüyorum..
Karikaturler super,sayende topik hep neseli,ama yukselisi atesleyecek bir kivilcim lazim,su anda o eksik...
O da olur sevgili Northwind, İnfyodan çarpıldık Tskyo dan düzeleceğiz inşallah :) Ben de P.tesi biraz alım yaptım, aranızdayım. 3450 den kestiğimiz kolun acısı çıkmadan da gitmeyi düşünmüyorum. :D 15 Hazirana kadar hedef portföy değerine yaklaşacakmışşın gibi bir his var içimde... ;)
universal menkul dün 1,46 dan 7940 lot almıştı, bugün tamamını 1,41 den verdiiiii :D
:tamam:
1.44 kapandı..... yön yukarı
:tamam: :tamam: :tamam:
Az kaldı yakında aranızdayım.......
Az kaldı yakında aranızdayım.......,
ne zaman..................
:cheers: :cheers: :cheers:
ÇifteAjan
12-05-2005, 16:09
TSKB nin acilimi ne?
DoppelAgent, boşuna sormazsın sen böyle sorular, hayırdır?
ÇifteAjan
12-05-2005, 17:27
Azicik 1,46 dan girdim de onun icin. Ismini bilmedigim hisseyi almak pek hosuma gitmiyordu. ;)
ÇifteAjan
12-05-2005, 17:28
Ha sunu da belirteyim, adimi degistirdim, türkce oldu. :D
Azicik 1,46 dan girdim de onun icin. Ismini bilmedigim hisseyi almak pek hosuma gitmiyordu. ;)
çok iyi ya, sayın çifte ajanda aynı ben gibi :)
ÇifteAjan
12-05-2005, 19:00
T.S.K.B ile bu hissenin bir akrabaligi var mi?
olamz mı,onun evladı bu kağıt:)tskb nin yatırm ortaklığı bu kağıt..forum katılımına bakılırsa bayadır borsayla ilgileniyosunuz böyle ünlü bi kağıdı duymamış olmanız ilginç doğrusu???neyse ben sorunuza yardımcı olayımda,gerisi önemli değil..
M.Işılak
12-05-2005, 19:56
TSKYO Tskb Yat.Ort.
Daha önceki gönderileri Hisseler Arşiv bölümündeki TSKYO Tskb Yat.Ort. (http://www.hisse.net/forum/showthread.php?t=462) konu başlığında okuyabilirsiniz.
..
Hadi siftah bizden herkese bol kazançlar.
osiborsa
13-05-2005, 08:43
tskb de ki olumlu havanın bu hisseye de yansıyacagını düsünüyorum
Doğru pozitif olur.
Sn. Selamın tskb topiğini de bir göz atın derim. (http://forum.hisse.net/showpost.php?p=377959&postcount=1516)
tacirleri son 4 günde aldığı yaklaşık 1,44 maliyetli 40 bin civarı malın 21 binini 1,50 civarından verdi, nasıl iş yaptırdılar hayret ettim :D
hayırlısı
buyrun 1. seans
ÇifteAjan
13-05-2005, 15:36
Eee devami ne oldu? Ikinci seans geriledi. Niye? Bilen varsa bilmeyenlere yaziversin.
:))))
abi huyudur bu, buralarda kaparsa yine şükret
bu aralar üzerine gitmeyin, düzelir nasıl olsa :D
Seans içi zıplayanları eleme operasyonu yapıyor heralde. Aynı performansı haftayada gösterirse 1.74 -1.82 görür. Ama kapanışı yine alt seviyelerden yapar tahmin ediyorum. Günlük al - sat daha mantıklı zaten hissenin gerçek değerine bişey kalmadı.
Uzun zamandır buraya yazmıyordum.Beyaz bir topiğin açıldığını görünce ya bismillah diyip yazmaya karar verdim.Geçen yaz bölünmemiş fiat ile 2010 a almıştım ve 15 gün içinde 5450 görmüştü,gerçi o fiatlardan satmak nasip olmadı ama yine de kısa zamanda olduğu için iyi kazanmıştım..Kağıdın ruhunu bilirim ,kimler ne yapıyor ezberimdedir.Zaten ekranımda hiç bir zaman kapanmayan penceredir.Artık zamanının geldiğini düşünüyorum.
bu arada spk nın haftalık bültenin de bu hafta da bedelsiz ile ilgili bi haber yok, nortwind abi ne dersin, senin dediğine mi geliyoz acaba?
(neyse yine de o konuda fazla hayalci olmayalım, terse getirmeye bayılır bunlar)
:bravo: :bravo: :bravo:
e ne dedim ben;
bi gün tum ustaları getircem buraya
hayırlısı selam abi
Merhaba Dopamin Kardeşim,
Sabrına hayran kalmamak mümkün değil.Kendimi eve gelmiş gibi hissediyorum.Pazartesi sabahı ilk alım benden olacak ,disket seansında benden daha hızlı silah çeken kovboy olmaz.Neyse büyük konuşmak iyi değildir.Mühim olan hep beraber kazanmak ve en önemlisi dostluk.
Bana göre kısa vadede göreceği max değer 1.73. daha sonra 1.01 geri çekilir bu sadece benim görüşüm :)
sayın zargana
görüşünüze saygım var, ancak bu kağıdı oralardan satmak için almadım, yanılıyo olabilirim, dediğiniz seviyeleri görsün sonrasını beraber değerlendiririz,
bilmiyorum bu kağıdı ne kadar iyi biliyorsunuz ama ters kağıttır, bilginiz olsun..
saygılar
Merhaba Dopamin Kardeşim,
Sabrına hayran kalmamak mümkün değil.Kendimi eve gelmiş gibi hissediyorum.Pazartesi sabahı ilk alım benden olacak ,disket seansında benden daha hızlı silah çeken kovboy olmaz.Neyse büyük konuşmak iyi değildir.Mühim olan hep beraber kazanmak ve en önemlisi dostluk.
ne diyelim abi, hayırlısı olsun, sabır konusunu abarttığımı düşünüyorum :D
bakalım yeni bir hafta bize neler getirecek,
saygılar
northwind
15-05-2005, 20:13
bu arada spk nın haftalık bültenin de bu hafta da bedelsiz ile ilgili bi haber yok, nortwind abi ne dersin, senin dediğine mi geliyoz acaba?
(neyse yine de o konuda fazla hayalci olmayalım, terse getirmeye bayılır bunlar)
Dedigin gibi hayal kurmayalim ama bir seylerin dondugu asikar,sanirim fiati fazla yukseltmeden toplama islemine devam ediyorlar....Firtina yakinda kopacak ama hangi haber vesile olacak,bekleyip gorecegiz..
hisse tavan yaptı :)
kimseden ses çıkmıyor
200 bin lotla tavan olunca mıllet yazamıyo heralde :D :D
kısa vadede max 1.73 kadar.
açılın baken
1. seans detaylarını verem
hoşgeldin yatırım finansman
özlemiştik seni
ciddi ciddi 200 bin lotla tavan ya
gözlerime inanamıyorum
ortalama baya aşğıda kaldı
ilk seans alanlar baya ucuz maliyetlendi
hayırlısı
Daha kat edecek çooooooooook yolu var.
ne kadar mesela ?
sayın can121
gaz yok :D
bu kağıt 2200 lerde iken burda baya bağırıp çağıranlar oldu uçacak kaçacak diye, ne hikmetse 1300 lerde iken hiç biri yoktu ortalarda
bu kağıt terse getirir, temkinli olalım, bilginiz olsun
ÇifteAjan
16-05-2005, 12:20
ne kadar mesela ?
Vallah ikiye katlasa fena olmaz. :bravo:
Vallah ikiye katlasa fena olmaz. :bravo:
bir zamanlanlar katlamıstı tesaduf bendede vardı 2500 malıyetlı :D
nitekım su an yok :düsün:
ÇifteAjan
16-05-2005, 12:24
bir zamanlanlar katlamıstı tesaduf bendede vardı 2500 malıyetlı :D
nitekım su an yok :düsün:
O zamandan bu zamana ne oldu ki 1500 lere geldi. Bu hisseye tesdüfen ilk kez girdim.
O zamandan bu zamana ne oldu ki 1500 lere geldi. Bu hisseye tesdüfen ilk kez girdim.
anlatmaya baslamıyayım ama siz topigin gerı kalan sayfalarını soyle bir okuyun o kadar uzun ki anlatamam :D :D daha sonra biz bilerek girdık de noldu sanki :vurkafa: :vurkafa:
sugarpan
16-05-2005, 12:32
Niçin yükseldi?
stockgeneration
16-05-2005, 13:08
Dopamin kardeşim hikaye dedin de Kayahan'ın şarkısı aklıma geldi..
Bizimki bir aşk hikayesi ....diye başlayan.
sayın selam,
tskb niye hareket etmiyor?
Tşk,
yo maldan çıkacakları zaman tskb hareketlenecek o yüzden şu anda süt liman yatıyor işte ben o anı bekliyorum.
tskb hareketlendiği zaman burada maldan mı çıkılacak, biraz daha açıklayıcı yazarsanız sevinirim...
hisseden ne zaman çıkalım yükseliş bittimi devammı?
ben sattım allah bereket versın 1 günde %10 kar...benim için çok iyi..
tşler bir kez daha selam....sizi izlemeye devam edicem..saygılar...
tskb nin yabancıya satışı olayı ne derece dogru ? bu haftaki borsa dergilerinde yazdı bu. bu beklenti varsa tskyo uçar gider. ?
bir uzun soluklu yolculuk daha başlamıştır arkadaşlar,
...
unutmayın bazen korku filmi izleyeceğiz, bazen bir istanbul masalı :D
...
sonunu merak edenler, arşiv bölümünde kalan eski topiğe göz atsınlar,
göz atsınlar ki bu uzun soluklu maceraya kısa vadeli fiyatlar biçmesinler..
göz atsınlar ki gülleri koklarken dikenlerini batmaz sanmasınlar... :düsün:
...
hisseden ne zaman çıkalım yükseliş bittimi devammı?
İşte bu sorular hep gelecek objektif bey bunun sorumluluğu kimde.
Objektif
16-05-2005, 15:15
Bu soruyu soranın bu forumda işi yok.
herkes kendine göre bi hedef koyup satmalı, önerisi olanlar olabilir, ama son karar kişinin kendine aittir. ayrıca sayın rixosun sorusunu basit bir bilgi talebi yada merak olarak değerlendirmek daha mı iyi olur acaba diyorum, mutlaka sorumluluk mu aranmalı?
Bu soruyu soranın bu forumda işi yok.
Bu formda kimin işi var sayın objektif. O zaman formunuzu şifreli yapın yada 3-5 kişinin sadece girebilecegi gibi yapın. Biz borsadaki tüm kagıtları bilecek durumumuz yok. tabiki böyle formlarda insanlar birbirine soru soracak. bilmedikleri kagıtlar hakkında bilgi alacak. bunu dedikten sonra zaten bu formda işimiz bitiyor. bir dahada bu forma yazı yazmam. size de bir tavsiyem form üyelik sayfasında forma sorulmayacak sorular bölümü yapın ve bu soruları soranın bu formda işi yok diyede bilgi verin. :bravo:
Objektif
16-05-2005, 15:22
Zaten o bölüm vardı rixos : http://forum.hisse.net/showthread.php?t=979
Ayrıca forum kurallarında da açık seçik yazdık daha ne yapalım. Elimizde borazan iki postta bir düdük mü çalalım ?
Güle güle...
2.seans..
Alan Net Lot % Maliyet
GARANTI YAT. 11833 12.5 4.984802
UNIVERSAL MEN. 10000 10.6 4.94
KALKINMA YAT. 9958 10.5 4.893224
IS YATIRIM 8293 8.8 4.825629
TSKB MENKUL 7106 7.5 4.72125
DIGER 47274 50 0
Satan Net Lot % Maliyet
KOC YATIRIM 33663 35.6 4.908304
SEKER YATIRIM 12611 13.4 4.959321
AK YATIRIM 8140 8.6 4.951523
GUNEY MENKUL 6500 6.9 4.790954
TEKSTIL MEN. 5900 6.2 5.003729
DIGER 27650 29.3 0
rain2005
16-05-2005, 17:01
TSKYO babasından hızlı koşmuş bugün...
sayın mitli
o veriler tskyo ya ait değil
moonrise
16-05-2005, 17:19
Sabah okula gitmeden önce hiç de inanmadığım halde tavan'a gönderdiğim TSKYO'larım gitmiş. Acaba yarın alış fırsatı tanıyacaklar mı ?
herkesie sattığını yerine koyma şansı diliyorum.
moonrise :roll:
dönem karı :794 milyar
2004-3 aylık :113 milyar
2004-12 aylık: 361 milyar
ÇifteAjan
16-05-2005, 22:28
Süper yaaaa, iyi ki bugün satamamisim. %14 kar yetmez zannedersem demistim ve illa da %15 dedim ve azicik yüksekten satisa cikarmistim. Ama satilmadiiii. :D
tskb nin %40 bedelsizinden sonra bir güzel haberde tskyodan artık yarın hareketli seanslar bizi bekliyor
bir bayram havasıdır gidiyor...bu iyi bir şey değil ama herkes kendi bildiği gibi yapsın...ancak kağıdı olanlar illa zoraki pazarlamaya çalıştıkları gözden kaçmıyor...
biri teknik analiz verebilir mi:)
sanal_deli
16-05-2005, 22:37
Evet Dopamin 1,46 maliyetli TSKYO bu güzel grafiğin yanına bilanco desteğinide alırsa kim tutar nerde alınır artık... :bravo:Tüm indikatorler yukarıııı.
bu hissede grafik incelerken +di,-di göstergelerine bakmanızı tavsiye ederim.
bir bayram havasıdır gidiyor...bu iyi bir şey değil ama herkes kendi bildiği gibi yapsın...ancak kağıdı olanlar illa zoraki pazarlamaya çalıştıkları gözden kaçmıyor...
biri teknik analiz verebilir mi:)
sayın taho
lafınız bana mı?
geçen yılın aynı dönemine göre karını %600 arttırmış yani :dolar: ...
...
uzun soluklu "yeni macera"mızda ilk kavşak dönüldü sadece... :tamam:
Dünkü çıkışın biraz da önceden kulağa gelen bilanço haberleri ile olduğunu da unutmamak lazım. Yani dünkü çıkış normal bir çıkıştı, bugün yarın da bilanço için çıkacak diye bir kural "beklenti alınır gerçek satılır "kuralına uymaz. Bu sebeple derim ki bugün yarın hisse 1.55-1.62 aralığında dengelenecektir. Bugün dün kaldığı yerden soluksuz çıkışa devam eder mi biraz şüpheli yaklaşın bence. Bugün bu seviyelerden Mal alacakların dikkatine sunarım. :cool: TSKYO bu ne yapacağı belli olmaz bakarsınız çıkışa da devam eder ama genel borsa kurallarını da unutmamak lazım. Yine de herkesin kararı kendine. :)
Bugün açıklanan Birim pay değerleri
TSKYO 1,41
AKYO 1,91
FNSYO 1,88
YKRYO 1,37
İŞYAT 3,97
Dünkü çıkışın biraz da önceden kulağa gelen bilanço haberleri ile olduğunu da unutmamak lazım. Yani dünkü çıkış normal bir çıkıştı, bugün yarın da bilanço için çıkacak diye bir kural "beklenti alınır gerçek satılır "kuralına uymaz. Bu sebeple derim ki bugün yarın hisse 1.55-1.62 aralığında dengelenecektir. Bugün dün kaldığı yerden soluksuz çıkışa devam eder mi biraz şüpheli yaklaşın bence. Bugün bu seviyelerden Mal alacakların dikkatine sunarım. :cool: TSKYO bu ne yapacağı belli olmaz bakarsınız çıkışa da devam eder ama genel borsa kurallarını da unutmamak lazım. Yine de herkesin kararı kendine. :)
çıkışa "uzun soluklu" dememiz, bu "macera"da dikenli gül bahçelerinden bahsedişimiz bu yüzden Sevgili Karya...
bir kardeşime sabah şöyle demiştim: tam çıkacağını düşündüğümüz an eksi gelecek, artık bir şey olmaz dediğimiz anda da tavan...
beklenti açık olarak bedelli beklentisidir, ama bu konuda hiçbir açıklama yoktur..
-muhtemel- bedelli hareketinde ne olacağı ne olmayacağını, hisseli analizler bölümündeki topicde yazdım, işin matematiğini elbette tüm hisseler için yazdım....
...
endeksin genelinde benzer şeyler olmuyor mu, mesela çıkış trendinde gelen tüm kötü haberler duymamazlığa verilirken, eğer bir ara trendse yaşadığımız birinin başı ağrısa bu düşüş için kullanılmıyor mu..
...
Evet Dopamin 1,46 maliyetli TSKYO bu güzel grafiğin yanına bilanco desteğinide alırsa kim tutar nerde alınır artık... :bravo:Tüm indikatorler yukarıııı.
grafık de GANN cizgilerini kullanmıssınız sanırım nitekım biraz maceracı cizgiler olmus..kısa vade icin adamın gözünü büyülüyor...
ÇifteAjan
17-05-2005, 11:54
Ben sonunda dayanamadim ve ciktim. +%14,1 Allah bereket versin. Bu bana her zaman nasip olmuyor maalesef.
selçuk efendi
17-05-2005, 11:57
daa yolu var, gunluk bile olsa
Maliyet biraz yüksek oldu ama nihayet bende katıldım aranıza hayırlısı bakalım :)
ah yatırım finans
var mı senin gibisi
çıkışa "uzun soluklu" dememiz, bu "macera"da dikenli gül bahçelerinden bahsedişimiz bu yüzden Sevgili Karya...
bir kardeşime sabah şöyle demiştim: tam çıkacağını düşündüğümüz an eksi gelecek, artık bir şey olmaz dediğimiz anda da tavan...
beklenti açık olarak bedelli beklentisidir, ama bu konuda hiçbir açıklama yoktur..
-muhtemel- bedelli hareketinde ne olacağı ne olmayacağını, hisseli analizler bölümündeki topicde yazdım, işin matematiğini elbette tüm hisseler için yazdım....
...
endeksin genelinde benzer şeyler olmuyor mu, mesela çıkış trendinde gelen tüm kötü haberler duymamazlığa verilirken, eğer bir ara trendse yaşadığımız birinin başı ağrısa bu düşüş için kullanılmıyor mu..
...
Yok sevgili Magic32, sözüm size değil, sabah bir iki arkadaş "bugün acaba alım fırsatı verir mi ?" diye endişeliydi ve hissenin dünkü hızla gideceğini tahmin ediyorlardı, ukarıdan maliyetlenmesinler diye onları uyarayım dedim. Nitekim de iyi olmuş, hisse yazdığım gibi şuan 1.58-1.60 civarında.....(sabahtan beri dışardaydım yeni döndüm ve bakıyorum)
Tabiiki çıkışın başındayız ve zararımızı çıkarmadan gitmek yok. ;) Haberleşelim. Herkes bildiğini paylaşşın. Çok zararı olan arkadaşları da kollamış oluruz. Ben kendi adıma 3700 lerden maliyetlenip geçmiş gün 3300-3400 civarlarından kol kesmiştim.
gedik ve dışın elinden o malları geri almaya mı oynuyorlar nedir, iş ve yat finans ikinci seans satmış
hekes umutlu bu kağıttan... yanlış anlaşılmasın ama böyle durumlarda hep düşer....
hekes umutlu bu kağıttan... yanlış anlaşılmasın ama böyle durumlarda hep düşer....
Yoo benim hiçte umudum yok,sizin varsa bilemem.
Yoo benim hiçte umudum yok,sizin varsa bilemem
arkadaslar hisseyi bildigimden ve uzun muddet ona olan askımdan dolayı biliyorum umut falan beslemeyın oyle alıp da hayaller kurmayın..ınanmayanlar eskılere soyle bir göz atsın..biz aylarca umut besledık...
6 ayda bu kağıttan %25 zararım var.Hangi umut? :(
1.58 den tekrar mallandık. Hadi hayırlısı.
Tskyo bende hayatla ilgili tüm umutlarimi yok etmiştir...
vay be demek birini daha kaybettık...gecmıs olsun dostum...biz burdayız..her zaman yanında..
Tskyo bende hayatla ilgili tüm umutlarimi yok etmiştir...
:( :( :( :aglayan:
marko dostum sana yesıl gonderdım umarım senede ve sana faydalı olur hayata degisik bir pencereden bak yesıller icinden.. :D :D :D
batmazsın batmazsın bak 60 dan 67 cizdiler..
hehehe
haberı yollayan baba yıgıt aranmaktadır.. :D :D :D
***TSKYO*** TSKB Yatirim Ortakligi A.S.’nin 18.05.2005 tarihli yazisi asagiya cikarilmistir. “Sirketimizin Yonetim Kurulu 18 Mayis 2005 tarih ve 70 sayili toplantisinda, 1- Sermaye Piyasasi Kurulu’nun 28.07.2000 tarihli ve 9666 sayili izni ile kayitli sermaye sisteminde bulunan sirketimizin 100.000.000 YTL’lik kayitli sermaye tavani icinde 6.000.000 YTL olan cikarilmis sermayesinin toplam 6.000.000 YTL artirilarak 12.000.000 YTL’sina yukseltilmesine ve bu artisin, a) 270.000 YTL’lik kisminin Genel Kurul karari cercevesinde 2004 yili karindan (%4,5) temettunun bedelsiz hisse senedi olarak dagitilmasina, b) 1.230.000 YTL’lik kisminin Odenmis Sermaye Enflasyon Duzeltme Farkindan (%20,5) bedelsiz hisse senedi olarak dagitilmasina, c) 4.500.000 YTL kisminin ise (%75) nakden artirilmasina, 2. Ruchan haklarinin 0,01 YTL nominal bedelli bir hisse icin 0,01 YTL’ndan kullandirilmasina, 3. Artirilan 6.000.000 YTL’lik sermayeyi temsil etmek uzere herbiri 0,01 YTL nominal degerli 600.000.000 adet 6. tertip hisse senedinin ihrac edilmesine, 4. Hisse Senetlerinin kayda alinmasi icin Sermaye Piyasasi Kurulu’na muracaat edilmesine, 5. Sermaye artisi ile ilgili kararin Sermaye Piyasasi Kurulu’nun “Ozel Durumlarin Kamuya Aciklanmasi” tebligi cercevesinde Sermaye Piyasasi Kurulu’na ve Istanbul Menkul Kiymetler Borsasi’na bildirilmesine, oybirligi ile karar verildi.” ***TSKYO*** (18/05/2005 - 11:28:06)
evet geçen gün iyi kar rakamı geldiğinde bu ilk kavşağımız demiştik, bu da ikincisi..
belki beklenenden az ama %25 bedelsiz içermesi güzel...
...
önümüzde daha çook uzun bir yol var
bazen ağlayacağımız, bazen güleceğimiz...
...
hayatın ta kendisi !
sayın efes bakın bedelsizde geldi.. biz yüzde 25 den fazla da zarar ettık gunlerı biliriz bosverın...
northwind
18-05-2005, 12:20
Bedelli,bedelsiz hepsi geldi sonunda,zaten bedellinin cok yakinda gelecegini daha once aciklanan %4,5 bedelsiz icin spk ya basvurulmadigindan bekliyordum,yanilmadim..
Simdi ne olabilir?Ky ilgisi fazla oldugu icin yukselis eskisi gibi hizli olmaz,silkelemeler cok olur ama yonumuz yukari artik...
gecen gun 67 den alırken soyle bir calısmam olmustu hemen hemen aynı sevıyelerde o yuzden aynen gonderıyorum..gann grafıklerı ıle hazırladım..madem kademelı yukselısden bahsedıyor eskı dostlar o zaman daha kolay bir bakıs acısı olur..buyurun dostlar ;
Uzun zamandır buraya yazmıyordum.Beyaz bir topiğin açıldığını görünce ya bismillah diyip yazmaya karar verdim.Geçen yaz bölünmemiş fiat ile 2010 a almıştım ve 15 gün içinde 5450 görmüştü,gerçi o fiatlardan satmak nasip olmadı ama yine de kısa zamanda olduğu için iyi kazanmıştım..Kağıdın ruhunu bilirim ,kimler ne yapıyor ezberimdedir.Zaten ekranımda hiç bir zaman kapanmayan penceredir.Artık zamanının geldiğini düşünüyorum.
Cuma günü 1.49 maliyetle aldıktan sonra zamanının artık geldiğini söylemiştim.Topik dostlarıma hayırlı kazançlar dilerim.
Cuma günü 1.49 maliyetle aldıktan sonra zamanının artık geldiğini söylemiştim.Topik dostlarıma hayırlı kazançlar dilerim.
tesekkurler ustat.. ben de sadece topik dostlarına degil gönuldekı tum dostlara bol ve hayırlı kazanclar dilerim..
bu ata akıllanmayacak, kaç defa tokat yedi yine de akıllanmadı (tabi ekipten değilse)
pardon arkadaşlar
bedelli nerde?
bedelli yok %25 bedelsiz %75 nakit kar payı dağıtıcaklar
%25 Bedelsiz, %75 Bedelli...yukarıda Detay kopyalamış işte...
northwind
18-05-2005, 14:49
[QUOTE=c) 4.500.000 YTL kisminin ise (%75) nakden artirilmasina, 2. Ruchan haklarinin 0,01 YTL nominal bedelli bir hisse icin 0,01 YTL’ndan kullandirilmasina)[/QUOTE]
:cheers:
evet sayın northwind in yazdığı gibi %75 i nakten aktarılacak bu bedelli değil
% 75 nakden yani bedelli olarak yani bedel ödeyerek 0,01 ytl olarak kullandırılması...
% 75 nakden yani bedelli olarak yani bedel ödeyerek 0,01 ytl olarak kullandırılması...
tamam kusura bakmayın ben yanlış anlamışım özür dilerim
:süzgün:
ne kusuru , ne özrü olur böyle şeyler...
sevgiler..
ya diyelim ahanda bu senet bu fiyattan (1,64) kapadı, yarında bölünecek aynı haberdeki gibi
ne olcekkine,
offff şunu adam gibi %100 bedelli yap gitsin be :D
bu gibi durumlarda en saglıklı bilgiyi aracı kurumlarınızın arastırma servislerinden alabilirsiniz..nitekım olacak zararlardan veya yanlıs anlasılmalardan siz zararlı cıkmazsınız..nıtekım ben oyle yaptım..
northwind
18-05-2005, 15:08
ya diyelim ahanda bu senet bu fiyattan (1,64) kapadı, yarında bölünecek aynı haberdeki gibi
ne olcekkine,
Oyle demeyin,yo larda az da olsa bedelsiz verilmesi olumludur,en azindan sirketin kar ettigini, adam gibi yonetildigini gostermesi acisindan onemlidir,
ama bize kalsa bedelli miktari ne kadar cok olsa o kadar mutlu olurduk... o da ayri konu...
ne olcekkine,
1,32
Sermaye tavanını arttırırken önce 6 trilyondan 30 trilyona demişlerdi,
1 gün sonra "yapılan projeksiyon neticesinde" 100 trilyon olarak düzeltmişlerdi...
....
:düsün: :düsün: :düsün:
North, ne diyorsun.. ;) bir projeksiyon daha yaparlar mı...
1 gün sonra "yapılan projeksiyon neticesinde" 100 trilyon olarak düzeltmişlerdi...
....
itiraf ediyorum ben o habere aldanmıştım :vurkafa:
gerçekten ya o nu neden öyle yaptılar da şimdi böyle oldu sizce :süzgün:
northwind
18-05-2005, 15:46
....
Sanmiyorum,yarin tatil oldugu icin cuma gunu,spk ya bu %25 bedelsiz,%75 bedelli icin basvuru yapildigi haberini goruruz diye dusunuyorum...en gec 2 ay icinde bolunecegini dusunursek 2,40 seviyeleri hedef olabilir ,ha o kadar bekler miyim ,bilemem...
eh ata
kuzu kuzu vericen o malları,
Sn DETAY
Desteğiniz için teşekkürler.Zaten Sn Selam ve sizin gibi değerli dostlarımız olmasaydı benim de işim olmazdı burada.Şimdiye çoktan zararına satmıştım hisselerimi.Herşeyin para kazanmak olmadıgını hep söylüyoruz.Zararda da olsam çok önemi yok aslında. sizleri şahsen tanımasam da sn selam ın sayesinde biliyorum.Çalışmalarınızı zevkle izliyorum.saygılarımla
Sn DETAY
Desteğiniz için teşekkürler.Zaten Sn Selam ve sizin gibi değerli dostlarımız olmasaydı benim de işim olmazdı burada.Şimdiye çoktan zararına satmıştım hisselerimi.Herşeyin para kazanmak olmadıgını hep söylüyoruz.Zararda da olsam çok önemi yok aslında. sizleri şahsen tanımasam da sn selam ın sayesinde biliyorum.Çalışmalarınızı zevkle izliyorum.saygılarımla
oncelıkle yazdıgınız bu guzel mesaj ıcın cok tesekkurler.. evet hersey para degil bence onemlı olan dostluk para her zaman kazanılır yada kaybedılır ama dostluk apayrı bir duygu..benım gibi selam gibi ve ismini sayamadıgım bir cok degerlı dostum var burada..bu vesile ile hepsine bir kez daha sevgilerimi yolluyorum..bende kendı adıma birseyler yapmaya calısıyorum bildigimce ogrendıgımce.. sayın selamın en sevdigi sozlerden biri benım icinde cok buyuk onem tasıyor ; beraber kazanmanın verdıgı duygu muhtesem...
tekrar tesekkurler..
saygılarımla...
ver su aldıgın malı bee cıkmıyo ıste aptal ata
uslanmıyo kardeşim bu ata
kaç defa tokat yedi, hem de yüklü müktarda, ne diyeyim bilmem ki...
uslanmıyo kardeşim bu ata
kaç defa tokat yedi, hem de yüklü müktarda, ne diyeyim bilmem ki...
insal gerızekalı olmasın git baska tahtaya sen gir gostere gostere al sonra kafana ye malı hayret yahu..61 e yazdım vermıyolar..
arkadaş gelen haberle iki tavan atar diye düşündü herhalde :D
50 bin lot 1,66 maliyetle kaldı elinde,
bana ne o düşünsün :D
arkadaş gelen haberle iki tavan atar diye düşündü herhalde :D
50 bin lot 1,66 maliyetle kaldı elinde,
bana ne o düşünsün :D
ne diyim bilmiyorum ya inanın bilmiyorum.. hayret birsey..
northwind
20-05-2005, 16:46
Acele yok,uzun soluklu bir yolun basindayiz daha,sirf onumuzdeki yil yo lardaki vergi avantaji yuzunden bu hissede buyuk hareketler olacaktir.Dikkat edin yo larin bir cogu simdiden kayitli sermayelerini bes on kat arttirdilar,bunlar hep onumuzdeki yila hazirlik icin yapiliyor....
Spekler dusunsun ne yapacaklarini,bize beklemek, dustukce de hissenin portfoydeki agirligini arttirmak dusuyor...
ata kardeş bi 9 bin daha almış
Acele yok,uzun soluklu bir yolun basindayiz daha,sirf onumuzdeki yil yo lardaki vergi avantaji yuzunden bu hissede buyuk hareketler olacaktir.Dikkat edin yo larin bir cogu simdiden kayitli sermayelerini bes on kat arttirdilar,bunlar hep onumuzdeki yila hazirlik icin yapiliyor....
Spekler dusunsun ne yapacaklarini,bize beklemek, dustukce de hissenin portfoydeki agirligini arttirmak dusuyor...
aynen öyle sevgili North, kayıtlı sermaye tavanı 6 trilyondan 100 trilyona (16,6 kat) bosuna çıkmadı..hem de yangından mal kaçırır gibi...
neden offf
anlatmak uzun sürer, bu çok sihirli bir sözcüktür...değil mi sevgili Detay...
:D
bugün zararına satım ve tspor aldım ama geri geleceğim haftaya ... arkadaşlara bu ara bol kazançlar ...
anlatmak uzun sürer, bu çok sihirli bir sözcüktür...değil mi sevgili Detay...
magıc gereklı acıklamayı yapmıs daha ne dıyım :D
:bravo: :bravo: :bravo: :bravo:
northwind
21-05-2005, 00:24
Ya bu haftada spk ya basvurmamislar...Hic aceleleri yok anlasilan,ya da....
***20 MAYIS 2005 KAPANIŞ***
TSKB Yat. Ort.
Günlük Yorum
Sistemimiz bugün bir TUT sinyali verdi. Daha önce onaylanan AL önerisi 06.05.2005 tarihinde ( 15 ) gün önce, hisse senedi fiyatı 1.42 iken yapılmıştı. O zamandan bu yana TSKYO % 14.08 yükseldi .
Bu senedi son AL sinyali teyit edildikten sonra aldınız mı? Eğer öyleyse,çok iyi. Arkanıza yaslanın ve bekleyin?
Peki şimdi ne yapmalı? Ne yapmanız gerektiğini zaten şu anki TUT sinyali size söylüyor. Senetlerinizi tutmaya devam edin ve TUT sinyalini görmeye devam ettikçe yeni bir alım veya satımla uğraşmayın.
Bugün bir Doji oluştu. Bu piyasanın yönü hakkında kararsızlığı gösterir ve alıcılarla satıcılar arasındaki savaşı simgeler.
50 Günlük Hareketli Ortalama 1.6220
200-Günlük Hareketli Ortalama 1.8807
mutlu_suzer
21-05-2005, 12:02
Ytfyo Alin Tskyo Nun İŞİbİttİİİİİİİİİİİİİİİ
yatırım ortaklıkları geleceğin kağıtları olacak.
sonra vay ben duymadım, vay ben işitmedim diyenlerin vay haline.
tskyo güzel bi tercih.
***20 MAYIS 2005 KAPANIŞ***
TSKB Yat. Ort.
Günlük Yorum
Sistemimiz bugün bir TUT sinyali verdi. Daha önce onaylanan AL önerisi 06.05.2005 tarihinde ( 15 ) gün önce, hisse senedi fiyatı 1.42 iken yapılmıştı. O zamandan bu yana TSKYO % 14.08 yükseldi .
Bu senedi son AL sinyali teyit edildikten sonra aldınız mı? Eğer öyleyse,çok iyi. Arkanıza yaslanın ve bekleyin?
Peki şimdi ne yapmalı? Ne yapmanız gerektiğini zaten şu anki TUT sinyali size söylüyor. Senetlerinizi tutmaya devam edin ve TUT sinyalini görmeye devam ettikçe yeni bir alım veya satımla uğraşmayın.
Bugün bir Doji oluştu. Bu piyasanın yönü hakkında kararsızlığı gösterir ve alıcılarla satıcılar arasındaki savaşı simgeler.
50 Günlük Hareketli Ortalama 1.6220
200-Günlük Hareketli Ortalama 1.8807
www.technobus.com/tr sayfasındaki yorumu eklemişşin. Al teyitli diyor gün içindeki en düşük fiyatı veriyor ardından hisse o gün aşağı yukarı %5 ile %15 arasında prim yapmış oluyor zaten.Örnek olarak fınbn bakın 3,10 lardan başlayan hareket 4,30 da son buldu sadece bekle sinyali verdi.Birde Şekerbank 1,90 lardan 5,10 ları gördü o zaman içerisindede almak için bekle sinyali verdi. oradaki yorumların hepsi tutsa çoktan herkes zengin olurdu ama bakmakta fayda var tabiki.
Ytfyo Alin Tskyo Nun İŞİbİttİİİİİİİİİİİİİİİ
7 gönderi yapmışınız,bunlardan beşini YTFYO için yazmışınız.Tskyo'nun işinin bittiğini ve Ytfyo alın (Forum kurallarına göre alın diyemezsiniz) cümlesini nasıl kesin olarak deklere ediyorsunuz.Bizimle paylaşırsanız mutlu oluruz.
Saygılarımla.
sanal_deli
21-05-2005, 20:45
7 gönderi yapmışınız,bunlardan beşini YTFYO için yazmışınız.Tskyo'nun işinin bittiğini ve Ytfyo alın (Forum kurallarına göre alın diyemezsiniz) cümlesini nasıl kesin olarak deklere ediyorsunuz.Bizimle paylaşırsanız mutlu oluruz.
Saygılarımla.
Bu konuda sana hak vermemek elde değil SELAM arkadaşım bırakın forum kurallarını borsa gibi ülkemizde kumar olmuş bir olayda garanti diye birşey yok.Bu nedenle fikirleri yazıp kararı riske girecek kişiye bırakmak gerekir bence.
Bende gözüme çarpanları grafik destekli yazmaya çalışıyorum ama kimseye bu noktadan al demem şurdan sat demem kararı onlar versin çünkü para onların emeği alınteri ....
Saygılarımla
www.technobus.com/tr sayfasındaki yorumu eklemişşin. Al teyitli diyor gün içindeki en düşük fiyatı veriyor ardından hisse o gün aşağı yukarı %5 ile %15 arasında prim yapmış oluyor zaten.Örnek olarak fınbn bakın 3,10 lardan başlayan hareket 4,30 da son buldu sadece bekle sinyali verdi.Birde Şekerbank 1,90 lardan 5,10 ları gördü o zaman içerisindede almak için bekle sinyali verdi. oradaki yorumların hepsi tutsa çoktan herkes zengin olurdu*************** ama bakmakta fayda var tabiki.************
Yazıda sistemden bahsedildiği için benim yorumum olmadığı zaten belli oluyor.Yıldız içindeki cümlenizle aynı fikirdeyim.Her yazılanın arkasına zaten düşülmez.
atmaca66
22-05-2005, 17:09
Hisseye güvenimiz sonsuz tabi yükselecekde 1900 lardan 5100 leri gördüğünde bedelli bölünme beklentisi vardı.Yinede belli olmaz arza bağlı.Ya sabır.
Hisseye güvenimiz sonsuz tabi yükselecekde 1900 lardan 5100 leri gördüğünde bedelli bölünme beklentisi vardı.Yinede belli olmaz arza bağlı.Ya sabır.
sanırım bir kac halka arz beklentısıde vardı sadece bedelli degil..hatta halka arz da yapmıstı..ben mi yanlıs hatırlıyorum hisseyi aylarca tasıdım ama olabilir tabıı yanlıs hatırlayabilirim.
TARİH: 10/05/2005
TAKASBANK A.Ş. HABERİ:
Sermaye Piyasası Kurulu’nun Seri I, No:26 sayılı Tebliği’nin Ek:2 maddesi gereğince; hisse senetleri Borsada işlem gören ortaklıkların Kurul kaydında olan ancak Borsada işlem görmeyen hisse senetlerinin Borsada satışa konu edilebilmesi amacıyla 10/05/2005 tarihinde Takasbank’a depo edilen hisse senetlerinin bilgileri.
Satışa Konu Hisse Senedi Kodu Sıra No Hisse Senedi Satışa Konu Şirket Ünvanı Grubu Yatırımcının Adı-Soyadı Ünvanı Nominal Tutar (YTL) Öngörülen satış süresi
TSKYO 1 TSKB YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. E İŞ FACTORING FİNANSMAN HİZMETLERİ A.Ş. 120.000,00 1 AY
TSKYO 2 TSKB YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. E İŞ LEASING A.Ş. 120.000,00 1 AY
TARİH: 18/05/2005
TAKASBANK A.Ş. HABERİ:
Sermaye Piyasası Kurulu’nun Seri I, No:26 sayılı Tebliği’nin Ek:2 maddesi gereğince; hisse senetleri Borsada işlem gören ortaklıkların Kurul kaydında olan ancak Borsada işlem görmeyen hisse senetlerinin Borsada satışa konu edilebilmesi amacıyla 18/05/2005 tarihinde Takasbank’a depo edilen hisse senetlerinin bilgileri.
Satışa Konu Hisse Senedi Kodu Sıra No Hisse Senedi Satışa Konu Şirket Ünvanı Grubu Yatırımcının Adı-Soyadı Ünvanı Nominal Tutar (YTL) Öngörülen satış süresi
TSKYO 18 TSKB YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. E TÜRKİYE SINAİ KALKINMA BANKASI A.Ş. 200.000,00 3 YIL
TARİH: 18/05/2005
TAKASBANK A.Ş. HABERİ:
Sermaye Piyasası Kurulu’nun Seri I, No:26 sayılı Tebliği’nin Ek:2 maddesi gereğince; hisse senetleri Borsada işlem gören ortaklıkların Kurul kaydında olan ancak Borsada işlem görmeyen hisse senetlerinin Borsada satışa konu edilebilmesi amacıyla 18/05/2005 tarihinde Takasbank’a depo edilen hisse senetlerinin bilgileri.
TSKYO 18 TSKB YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. E TÜRKİYE SINAİ KALKINMA BANKASI A.Ş. 200.000,00 3 YIL sanırım hisse satışı olacak ben mi yanlış anlıyorum
evet o anlama geliyor ama 3 yıl içinde sadece 200 bin lot...
fakat daha önceden yine benzeri bi haber gelmiş (750 bin lot için) ve bu 750 bin lot 2.0'dan yabancı bi kuruma satılmış ve citibankın takasına geçmişti...
fakat iş leasing ve iş factoringin satacağı 120 şer bin lotun 10 Hazirana kadar satışı öngürülüyor
evet o anlama geliyor ama 3 yıl içinde sadece 200 bin lot...
fakat daha önceden yine benzeri bi haber gelmiş (750 bin lot için) ve bu 750 bin lot 2.0'dan yabancı bi kuruma satılmış ve citibankın takasına geçmişti...
fakat iş leasing ve iş factoringin satacağı 120 şer bin lotun 10 Hazirana kadar satışı öngürülüyorneden satıyorlar acaba
yapı 1,45 e kadar 35000 verdi
deli mi ne....
sabah sabah noluyoruz yahu bir durun bir iki kurus para kazanalım be bu kadar da olmazki
alttan alabilmenin verdiği rahatlıkla bekliyorum , inşallah aldığımın altına da inmez de
hafta başında morilimiz iyice bozulmaz !
Benİm Gİbİ Bİ Tskyo TakİpÇİsİ Bİle Satin Altlardan Alirsiniz Dİyorsa Artik Bİlmem Kİ Ne Yapmali
:)
northwind
23-05-2005, 11:10
Benİm Gİbİ Bİ Tskyo TakİpÇİsİ Bİle Satin Altlardan Alirsiniz Dİyorsa Artik Bİlmem Kİ Ne Yapmali
:)
Bekara kari bosamak kolay :D
northwind
23-05-2005, 11:17
Gorunen o ki 29 Mayis oncesi tahtamiz son realizasyonu yapiyor,bence bu haftadan sonra bu fiatlar hayal olacak o yuzden bu hafta ki dususu satis yonunde degil alis yonunde kullanmayi dusunuyorum,hayirlisi...
metın olun bahtsız kardeslerim... :D :D :D :D
ilk beş 17 bin alıcı 27 bin satıcı
peh peh
yatırımım finansmanım nerelerdesin
iyiki bi kaç grafik koydum,
beni mi bekliyodunuz be
Herhalde çarşamba ilk seans da dahil hissede aşağı bir hareket olacak. Kısa süreli desteğimiz 1.55 ve 1.51 de daha altta 1.48 sağlam ve 1.45 daha sağlam desteklerimiz var. 1.45 kadar birileri bu hisseyi çart diye sattıysa acaba bir bildiği mi var diye insan düşünmeden edemiyor. Ya buralardan tepki ile yukarı çıkar, ya da 1.45-1.48 kadar 2-3 gün sarkar. (ikinci ihtimal diyorum)
metın olun dedım teknıkler calısmaya baslamıs işte boyle :D :D :D :D
***isfin******tskyo*** is finansal kiralama a.s.'nden gelen yazi:
tskb yatirim ortakligi a.s.'ne ait sirketimiz istirak paylarindan
12.000 adet pay 20.05.2005 tarihinde, imkb'de olusan fiyat araliginda
satilmistir. satis sonrasi kalan istirak tutari 108.000 ytl olup
istirak payi %1,8'dir. ***isfin******tskyo***
metin olun dedıkce sirket bazlı haberler gelıyor. :vurkafa: :vurkafa:
kazanan düşerken de kazanıyor, biz de başını bekliyoruz gitse de kazansak diye....
peehhhhh :vurkafa: :vurkafa: :vurkafa:
bıktımmmmmmmmmm,
ben bile bıktımmmmmmmm
bıktık ki ne bıktık ve batttııııkkkkkkkk
bugünkü işlemlere bakın
millet neler kazanmış görün
herkes alttan almış yukardan vermiş :( hanginiz bakim onlar
vallah ben değilim :vurkafa:
bu kadar da olmaz vallahı olmaz yahu ata nın aldıgı fiyatı gecmıyor adamlar taban yapıp para kazanıyor e yuh be vallahi yuh
northwind
23-05-2005, 13:44
Batiyoruz arkadaslar.tek tesellim %35 nakitte olmam,
Yani son bir altin vurus hakkim var ama ya ondan sonrasi,
benim acilen tatile cikmam lazim,
cok hata yapmaya basladim son gunlerde..
1530 da 21000 lot varmış
pehhhhhhh
aynı sorun bende de var cok hata yapmaya basladım..bu zararı nasıl cıkaracagım acaba kendıme kızıyorum..
bugünü özetleyeyim
yapıkredi niye verdi demiştik bu fiyata,
biraz geçmişi inceledim 3 haftada yapıkredi 1450-1460 aralığından 48 bin lota yakın (farklı fiyatlardan farklı miktarlarda) mal almış, bunun 14 binini geçtiğimiz günlerde 1520 den vermiş, kalanını da bugün 1520 ortalama ile verdi,
tahtaya her giren bunu yapıyor, elbette realizasyonlar olacak ama bizim bu kağıdın babaları olarak bildiğimiz iş, garanti, yatırım finans,ak, deniz kağıtlarının düşmesinden hiç mi hiç rahatsız olmuyorlar, zaten gün içinde kar ediyorlar çaktırmadan...tam bir kurt kapanı...bir ayda aldığın yolu bi günde geri ver, çok sıklmaya başladım bu oyundan, giderse gitsin seviyesine geldim...
san pietro
23-05-2005, 17:31
Herkes baymaya başladığına göre yükseliş yakında demektir.
Sabreden kazanır. :mod:
Herkes baymaya başladığına göre yükseliş yakında demektir.
bu söz bu tip kağıtlarda malesef sökmez sayın san pietro
:mad: ne olacak bunun hali böyle? resmen taban olmuş :vurkafa:
hani bi laf diyecem de forumun adabına uymaz,
ben tatilden geldim yine de hata yapıyorum.............
başka bir şey bulmak lazım.......................
bu düşüş fransa referandumu mu acaba ?? fransa olayı daha öncden satın alınmamış mıydı?
al benden de o kadar
koca borsada düşmeyen kaç kağıt var, normaldirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
koca borsada düşmeyen kaç kağıt var, normaldirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
yok ben dusmesıne uzulmedım kı ona alıstık zaten tabandan alıcı gelınce sasırdım sımyacı :D hatta 2 kademe ustunden bende aldım ilk aldıgım fiyatın 20 kademe altından varın sız hesaplayın..
***isfin******tskyo*** Is Finansal Kiralama A.s. Nden Gelen Yazi: Sermaye Piyasasi
***isfin******tskyo*** Is Finansal Kiralama A.s. Nden Gelenyazi: Sermaye
Piyasasi Kurulu Nun Seri:viii, No:39 Sayilitebligi Uyarinca Tskb Yatirim
Ortakligi A.s. Ndeki Sirketimiz Istirak Paylarinin Satisiile Ilgili
Aciklamadir. Tskb Yatirim Ortakligi A.s. Ne Ait Sirketimiz Istirak Paylarindan
4.500 Adet Pay 23.05.2005tarihinde, Imkb De Olusan Fiyat Araliginda
Satilmistir. Satis Sonrasi Kalan Istirak Tutari 103.500 Ytl Olup Istirak Payi
%1,725 Dir. ***isfin******tskyo***
san pietro
24-05-2005, 10:12
Niye şirket battı da haberimiz mi yok?
Kağıttan bay gelenler satsın ve karamsar bakışlarla ortamı germesinler lütfen.
beni ortamı germekle suçlamayınız lütfen
Niye şirket battı da haberimiz mi yok?
Kağıttan bay gelenler satsın ve karamsar bakışlarla ortamı germesinler lütfen.
kağıt falan batmadı ama bu kağıt adamı batırır :mad: arşivleri biraz karıştırıver görürsün...
san pietro
24-05-2005, 12:29
:hayır:
bence bu kağıt adamı batırırda ihya da eder
Bugün açıklanan birim pay değeri 1.45
Borsa da 1.47den işlem görüyor daha ne olsun darısı tüm YO ların başına.
Semaye küçük olduğu için sert hareketler yapmış.
Bölünme sonrası hakim grubun ne yapacağı önemli bence
san pietro
24-05-2005, 16:15
Parayı kısa vadeli bağlamadıysanız dert edip de kendinizi üzmeyin.
Sadece sabır... :mod:
northwind
24-05-2005, 16:35
BPD sinin altinda islem goren bir kagit,daha ne olsun...
az kaldi su fransa meselesi bir aydinlansin fulleyecegim,
sonra da, ben tatil yaparken, spek dusunsun nasil geri alacagini..
yeter dedım sabah sabah iki kademeye verdım.. yıne gorusmek uzere bu ıkı oldu tskyo..
BPD sinin altinda islem goren bir kagit,daha ne olsun...
az kaldi su fransa meselesi bir aydinlansin fulleyecegim,
sonra da, ben tatil yaparken, spek dusunsun nasil geri alacagini..
hayrola northwind yazlık ev mi almayı düşünüyorsun :gulen: hadi hayırlısı :bravo:
...
vay be, bu listeye bile girmişim tek başıma :D sadece benim aldığım lot gözüküyor. demek ki o aracı kurumdan bu kağıda güvenen sadece benim bugun için :dolar:
northwind
24-05-2005, 17:32
hayrola northwind yazlık ev mi almayı düşünüyorsun :gulen: hadi hayırlısı :bravo:
Yazlik ev coktan alindi da odemenin son kismi yakinda yapilacak ama tskyo nun spegi illa isime tas koymaya calisiyor...
Bakalim hikayenin sonu nasil bitecek...
Tskyo benim icin siradan bir kagit degil..
En yuksek kar yaptigim hisse Tskyo,
Kazancim kadar olmasa da en cok kaybettigim hisse Tskyo
En uzun sure tuttugum kagit yine Tskyo
ve bu ucuz fiatlardan da alip ta gerekirse uzun sure tasimaya cani gonulden razi oldugum kagit ta yine tskyo...
Spegine Hodri Meydan diyorum.... :D
gerekirse olaganustu yedekler,yasal yedekler,emergency fund larda devreye girebilir :D
benden de bir o kadar. bende 2 büyük kazancımı myzyo ve tskyo dan yapmıştım. tskyo kazancını götürdü gitti. 4 ay kadar tuttum elimde, bundan bir .ok olmaz diyerekten zararına sattım. bunun yerine bankalara girseymişim şimdiye parayı 3-4 katlarmışım. nasip işte. bakalım bu sefer de kazandıracak mı??? hayırlısı....
Bugün tepki bekliyorum 1.48-1.50 kadar.(ters tepmez umarım :( )
sugarpan
25-05-2005, 09:46
Bu hisse beklemekle gitmez, unutun sonra bir anda "aaa gitmiş" deyip mutlu olursunuz...
Bu hisse beklemekle gitmez, unutun sonra bir anda "aaa gitmiş" deyip mutlu olursunuz...
veya da aaa geri gelmiş der üzülürüz :aglayan:
şaka bi yana, geri gelmesini istemem tamamen bundayım :D
tskyo nun ne zaman temettü dağıtacağı bellimi acaba. birde beklentisi olan bir kağıt niye bu kadar hızlı düşer bilen varmı. yoksa senetleri toplamayamı çalışıyorlar büyük çıkıştan önce
Hadi yavrum ! alıcılar cesaretleniyor....Bas git artık
Borsanın genel seyrine uyarak düşüyor ve düşürülüyor.
Saat 10.00 itibariyle
İstatistiki Veriler. ************************Fark ***********Değişim
Önceki Seansa Göre **********************.02 *************1.39
Günlük ********************************.02 *************1.39
********************************** En Düşük********** En Yüksek
Haftalık ******************************1.42 *************1.64
Aylık *********************************1.37 *************1.72
Yıllık ********************************1.27************* 2.39
24 Mayıs 2005 değeri
TOPLAM DEĞER 8,675,857.79
TOPLAM DEĞER / PAY SAYISI 1.445976
alım zamanı.....................
arkadaşlar 7 ekimden beri bekliyorum bu kağıtta üstelik portföyümün %80'ide bu kağıtta. çıldırdım, delirdim azda olsa sevindim, sinirlendim, üzüldüm, pişmanlık duydum,ama senesi olmadan boşamayacağım seni. ne edersen et ne yaparsan yap
bo şa ma ya ca ğım....
arkadaşlar 7 ekimden beri bekliyorum bu kağıtta üstelik portföyümün %80'ide bu kağıtta. çıldırdım, delirdim azda olsa sevindim, sinirlendim, üzüldüm, pişmanlık duydum,ama senesi olmadan boşamayacağım seni. ne edersen et ne yaparsan yap
bo şa ma ya ca ğım....
ahh ahh birini daha kaptırdık bu aska desene...
ne biri
hepsi hepsi :D
:D :D :D :D
Alan Net Lot % Maliyet
TACIRLER MEN. 10453 29.3 1.446078
IS YATIRIM 6670 18.7 1.43124
FINANS YAT. 5025 14.1 1.441863
DENIZ YATIRIM 3588 10.1 1.373133
OYAK YATIRIM 2893 8.1 1.458023
DIGER 7050 19.8 0
Satan Net Lot % Maliyet
GARANTI YAT. 8802 24.7 1.441944
YATIRIM FINANSM 7403 20.7 1.427032
DIS YATIRIM 5500 15.4 1.441818
VAKIF YAT. 3982 11.2 1.438493
ATA YATIRIM 2999 8.4 1.419997
DIGER 6993 19.6 0
ahh ahh birini daha kaptırdık bu aska desene...
ahh şu eski günler olmasa
çekilir mi bu sevda !
ahh şu eski günler olmasa
çekilir mi bu sevda !
su an dınlıyorum ;
gel sen ne cektıgımı bir de bana sor...
nerde nasıl aldık portfoye gelde bana sor...
san pietro
26-05-2005, 10:44
Sabır sabır sabır......... :mod:
Rookietheking
26-05-2005, 11:00
su an dınlıyorum ;
gel sen ne cektıgımı bir de bana sor...
nerde nasıl aldık portfoye gelde bana sor...
Bölünme zamanı hakkında detay verebilir misiniz?
sabrıma ve pozitif oluşuma puan veren arkadaşıma teşekkür ediyorum,
ismini bağışlarsa iade-i puanını gönderirim... :)
bölünme tarihi için aşamalar var, spk tarafından kabulü, ihraç kararı alması ve en son, bölüneceği zamanı açıklaması...gibi...
bunlar ilk açıklama tarihinden itibaren genellikle toplam 2 ay sürer...
sevgiler..
dün bazı dostlarım alım zamanı falan yazmışlar, tam tersi , borsamızda yönümüz yukarıya doğru dönmedikçe alım beklemek saflık olur.
sat sat sat.........1,40 larda taban oluşmasını beklediğim hissemizde sert hareket en azından 1 ay kadar beklemiyorum.
bugün yatırım ortaklıkları hareketli neden acaba
Alan Net Lot % Maliyet
OYAK YATIRIM 7700 24.1 1.423377
AK YATIRIM 6950 21.7 1.422014
DENIZ YATIRIM 3891 12.2 1.427792
ATA YATIRIM 3000 9.4 1.42
TURKISH YAT. 2000 6.2 1.43
DIGER 8474 26.5 0
Satan Net Lot % Maliyet
IS YATIRIM 8670 27.1 1.425767
YATIRIM FINANSM 6693 20.9 1.42055
ECZACIBASI MEN. 6400 20 1.43
ANADOLU YATIRIM 4002 12.5 1.397511
TOROS MEN. 4000 12.5 1.43
DIGER 2250 7 0
san pietro
26-05-2005, 12:13
İster alın ister satın.
Sabredemeyen kazanamaz.
Şimdi satayım yarın döner alırım dediğinizde bir bakmışsınız ki hisse uçmuş gitmiş bile. Ya da tam tersi daha da alttan toplarsınız ama her ne olursa olsun
sabreden kazanır. :mod:
bayram değil
seyran değil
eniştem beni niye öptü
san pietro
26-05-2005, 15:36
bayram hazırlıkları yapılıyor olabilir mi....
eski bayramlar için 1-2 ay öncesinden ahali hazırlanırmış...
alanı satanı görebilen var mı
san pietro
26-05-2005, 16:06
1.52 üzerinde kapatabilirse şık bir hareket olacak. Ne demiştik sabır sabır sabır.......
sanmam kapatmazlar, eksi kapatmasak bile iyi :)
san pietro
26-05-2005, 16:30
hayret. babası da (TSKB) hareketlendi ama küçük oğlan halen uykuda.......Demek ki daha kış uykusu devam ediyor..Ne yapalım bekleyelim de uyansın o zaman...
2.seans
Alan Net Lot % Maliyet
YATIRIM FINANSM 21983 39.7 1.441337
GEDIK YATIRIM 6580 11.9 1.429111
ZIRAAT YAT. 5001 9 1.453999
GARANTI YAT. 3083 5.6 1.476263
ATAONLINE MEN. 2782 5 1.433742
DIGER 15985 28.8 0
Satan Net Lot % Maliyet
AK YATIRIM 10589 19.1 1.438446
DENIZ YATIRIM 10087 18.2 1.440748
ALTERNATIF YAT. 10000 18 1.40116
HSBC YATIRIM 6084 11 1.456437
VAKIF YAT. 5000 9 1.47
DIGER 13654 24.6 0
san pietro
27-05-2005, 10:28
Burası iyice sessizleşmiş. İyiye işaret.
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.