View Full Version : TSKYO Tskb Yat.Ort.
Zülfü Aşkın
29-06-2005, 11:02
1,74 de 465 lot alisim bekliyor....
tartumar
29-06-2005, 11:07
1.74 ten alışlarınız hayırlı olsun....
Zülfü Aşkın
29-06-2005, 11:07
11,06 itibari ile 465 lot nur topu gibi tskyo hissem oldu ... anali babali buyusun...
TSKYO - SYB YAT. ORT. 1.73
Bu kağıdın ne yapacağı belli olmaz
Zülfü Aşkın
29-06-2005, 11:15
TSKYO - SYB YAT. ORT. 1.73
Bu kağıdın ne yapacağı belli olmaz
1,76 kalkarsa ayni anda 1,80 oluruz diye dusunuyorum..
1.69 da olabiliriz, ben bu kagıttan korkuyorum artık. :confused:
1.76 da ne var biri takozmu koymuş zıplamasın diye
Evvet hisse beklediğimiz aralığa geldi. Bu hissede kısa süreli dip 1.71 dir. 73 de makul sayılır buradan daha aşağıları normal koşullarda beklememek lazım derim.
1.91-1.61=30 TL
30 x % 62 (Fibo geri alım seviyesi) = 18 TL Bu demektir ki hisse 18 TL geri gelebilir.
1.91-0.18=1.73 ve 1.73 görüldü.
1,75lere falan sarksa yobaz gibi toplarım bu kağıdı:D
:cheers:
valla altlarda üstlerde bomboşmuş...her an herşey olabilir mi ne...tskyo bu alım yapacam nakit yaratabilirsem
ya sayın karya
gel arasıra şu hesaplamaları yap, yalnız bırakma bizi
emeğine teşekkürler
mazhi kardeşim
toplamışsın galiba :D
1-)1,75 altında yapılacak kapanışlar çok risklidir..
2-)Çıkış 1,61den değil,1,59dan başladı abi:D
3-)Arıdan korkan kovan sallamasın..
valla altlarda üstlerde bomboşmuş...her an herşey olabilir mi ne...tskyo bu alım yapacam nakit yaratabilirsem
hocam her zaman boştur,
30 bin lotla taban olduğunu görmedik mi
Destek arıyorsanız buraların altındaki en baba destek 1.65tir,Fibonacciye fazla kafa yormayın bu tahtada..
paniğe gerek yok düşüşler alım fırsatıdır.
güneş buralarada doğacak,
"herşey güzel olacak"
sabırla bekleyene...
alan satan kimdir verebilecek bi arkadaş var mı lotları ile beraber
Teknik güzel,takası bilemiyorum,forum indikatörü ise olumsuz :D
Yobazda nakit kalmadı artık:D
Yobazda nakit kalmadı artık:D
aman efem estağfurullah o nasıl kelime :D
takas şöyle önemlidir bu kağıtta,
kağıdın sahipleri kendileri dışında bir kaç kurumun daha bu kağıtta trade yapmasına izin veriyorlar ama bazılarına özellikle gıcıklar, zaman zaman o gıcıklar lambur lumbur giriyorlar kağıda...
daha onların kar ile verdiğini görmedim :D
hayırlısı
Şu an bu konuyu 18 kişi okuyor. (16 üye ve 2 ziyaretçi)
Mazhi, hacıbey, ERKA, dopamin, mercek, horcan, AAAcemi, edvin, OEG, anti_ayıcı, efes, e.yegen, tartumar, tommy
En kötü gösterge bu ama...
mazhi kardeş
onların hepsi müdavim, yabancı değil bizden :D
sen asıl kağıt 2 nin üzerine çıkınca (çıkarsa, çıkar demiyorum), daha önce ortalarda olmayan ama buraya gelip 3 olcak 5 olcak diyenlerden kork....
http://img222.echo.cx/img222/2550/tassak6mc.jpg (http://www.imageshack.us)
aman efem estağfurullah o nasıl kelime :D
takas şöyle önemlidir bu kağıtta,
kağıdın sahipleri kendileri dışında bir kaç kurumun daha bu kağıtta trade yapmasına izin veriyorlar ama bazılarına özellikle gıcıklar, zaman zaman o gıcıklar lambur lumbur giriyorlar kağıda...
daha onların kar ile verdiğini görmedim :D
hayırlısısayın dopamin kağıtların sahipleri kim , bu sahipler deniz bank arzında da osahipler sahipmiydiler
teşekkürler edvin kardeşim
TSKYO 1.74 ÜRRRRkütmeyinde aşağı gelsin biraz daha alıcaz herhalde.Herkese afiyet olsun
sayın dopamin kağıtların sahipleri kim , bu sahipler deniz bank arzında da osahipler sahipmiydiler
sahipleri kelimesi sanırım pek uygun olmadı,
hareketinde söz sahibi dersem daha doğru anlatmış olurum
mazhi kardeş
onların hepsi müdavim, yabancı değil bizden :D
sen asıl kağıt 2 nin üzerine çıkınca (çıkarsa, çıkar demiyorum), daha önce ortalarda olmayan ama buraya gelip 3 olcak 5 olcak diyenlerden kork....
işte o dediklerin kesin gelecek.
gelsinler de herkese açık burası , malı biz nasıl aldıysak zamanı gelince devrecek kimseler lazım da :)
Destek arıyorsanız buraların altındaki en baba destek 1.65tir,Fibonacciye fazla kafa yormayın bu tahtada..
Kafa yormuyoruz. Basit iki hesaba ne kafa yormuş olacağım Allah Aşkına.. 9 yaşındaki kızıma yaptırdım sağolsun elleri dert görmesin :D Her hissede tuttturdu çocuk şimdiye kadar. :cool: :cool:
Sevgili Objektifimizin gerçekten eline sağlık :)
******Memleket için Hayırlısı neyse o olsun*************
........................ No.lu , 29/06/2005 tarihli 2. seansta geçerli 1.73 YTL fiyattan 1,000 adet 374 - TSKYO Eski alış talimatınızın
1,000 adedi 1.73 YTL
fiyattan, toplam 1,000 adet 1,730.00 YTL karşılığında 29/06/2005 tarihinde gerçekleşmiştir. (Referans no: .........................)
İnŞallah Fren 1.72 De Tutar. Trene Erken Bİndİk Galİba.
Ky bindikce biniyor masallah :eek:
TSKYO - SYB YAT. ORT. .............1.73
Kapanışa doğru yukarı hareketlenirmi acep ?
Ali Baba
29-06-2005, 16:20
1,73 1,74 tepki gelmesi gereken yer bencede. biraz daha aldım. 1,74 den az önce.
1. seans
Alan Net Lot % Maliyet
HALK YATIRIM 7500 14.3 1.79
PAMUK YATIRIM 6300 12.1 1.765238
ECZACIBASI MEN. 6210 11.9 1.755717
GARANTI YAT. 6021 11.5 1.765783
BIZIM MENKUL 5650 10.8 1.77
DIGER 20592 39.4 0
Satan Net Lot % Maliyet
UNIVERSAL MEN. 10000 19.1 1.78392
YATIRIM FINANSM 8991 17.2 1.780825
EVGIN YATIRIM 7871 15.1 1.764094
TSKB MENKUL 6326 12.1 1.77
ATA YATIRIM 6000 11.5 1.789322
DIGER 13085 25 0
2. seans
Alan Net Lot % Maliyet
UNIVERSAL MEN. 11500 21.1 1.74
YATIRIM FINANSM 7829 14.4 1.734951
HSBC YATIRIM 6739 12.4 1.733354
DENIZ YATIRIM 6597 12.1 1.727593
FINANS YAT. 3464 6.4 1.733652
DIGER 18385 33.7 0
Satan Net Lot % Maliyet
IS YATIRIM 11835 21.7 1.730964
SEKER YATIRIM 10300 18.9 1.730534
HALK YATIRIM 7000 12.8 1.734946
TSKB MENKUL 6174 11.3 1.728099
BIZIM MENKUL 5650 10.4 1.745044
DIGER 13555 24.9 0
tüm gün
Alan Net Lot % Maliyet
HSBC YATIRIM 11677 16.6 1.774639
GARANTI YAT. 9223 13.1 1.753823
ECZACIBASI MEN. 6310 8.9 1.75523
PAMUK YATIRIM 6300 8.9 1.765238
GLOBAL MENKUL 4585 6.5 1.744362
DIGER 32460 46 0
Satan Net Lot % Maliyet
IS YATIRIM 13890 19.7 1.746353
TSKB MENKUL 12500 17.7 1.749304
EVGIN YATIRIM 11471 16.3 1.756532
SEKER YATIRIM 9950 14.1 1.728945
ATA YATIRIM 5998 8.5 1.789335
DIGER 16746 23.7 0
1.seans alis
HALK YATIRIM 7500 14.3 1.79!!!
2.seans satis
HALK YATIRIM 7000 12.8 1.734946!!!
1.seans alis
BIZIM MENKUL 5650 10.8 1.77!!!
2.seans satis
BIZIM MENKUL 5650 10.4 1.745044!!!
1.seans satis
UNIVERSAL MEN. 10000 19.1 1.78392!!!
2.seans alis
UNIVERSAL MEN. 11500 21.1 1.74!!!
1.seans satis
YATIRIM FINANSM 8991 17.2 1.780825!!!
2.seans alis
YATIRIM FINANSM 7829 14.4 1.734951!!!
Tek cümlelik yorum:
"Yobaz gibi yolmuslar" :D
bu kagıtta acıkcı bir gün alır on gün vurulur.daha ögrenecekler bu kagıtta acık yapmamayı sevgili mazhi. bunlar yeni dadananlar,önceden agzı yananlar bak açıga bulaşabiliyormu.bunlarda yakında ögrenir..
evet mazhi kardeşim
detayları vermediğim için bizim menkul görünmüyor ama universal ve yatırım finansın nası yukardan verip aşağıdan aldığını, halk yatırımın nasıl terse geldiğini göstermek için seansları ayrı ayrı verdim
bu kagıtta acıkcı bir gün alır on gün vurulur.daha ögrenecekler bu kagıtta acık yapmamayı sevgili mazhi. bunlar yeni dadananlar,önceden agzı yananlar bak açıga bulaşabiliyormu.bunlarda yakında ögrenir..
bitmiyorki sevgili kardeşim açıkçılar,
bi gün birini dökseler, sonra başka biri geliyor,
takip etmekten bıktım artık,
umarım yanılırım ama 1,70 ın altından mallananları da dökmek isteyebilirler
yeminle sırf bunlar yüzünden bırakacağım bu tahtayı :vurkafa:
benim ağzım yandı zaten sessiz sedasız aylardır sabırla ve inatla izliyorum, ümitle bekliyorum kendi kendimede kızıyorum. bu kadar sabredecek ne var diye neler kaçtı neler.....
ama bu kadar beklemişkende bu fiyatlardan yada daha aşağılardan hayatta sattıramazlar bana. üstelik uzun bir aradan sonra tekrar eski dostlar bir araya gelip tatlı tatlı konuşurken ben hiç ümitsizliğe düşmem. ne olacak üç beş on gün daha silkelesinler bakalım kökleri sağlam olan dayanır rüzgarla gelenlerse silkeleme ile düşerler... kökleri sağlam birçok arkadaş gelmiş düşerse düşsün...benim keyfim yerinde... :-)
sevgili ramist keyfiniz yerindeyken size cola ısmarlayabilirim:)takasları inceledigimizde mal çıkışı var gibi görünsede olayın iç yüzü öyle degil.sagolsun sn SELAM dün yabancının neden mal sattıgını özelden acıkladı.takas inceleyipte benim gibi o satışların nedenini merak eden vardır, umarım selam bey kendisi satışların neden kaynaklandıgını burda forumdaşlarla paylaşır.
edvin kardeş
yabancının satışlarını önce açıkçılara karşılatıyor, sonra da onun elinden zararına alıyor olabilirler mi?
kafam durdu iyice yahu :D
böylece hep yabancı, hem de babalar kar eder :D
sesizce ve derinden
ufak ufak yormadan
eh be güzellik
az kaldı sana kavuşmama....magic 29.06.2005...20:13
dopamin kardeşim 2 haftalık bir takas analizi koyar mısın buraya
kaldık gurbet ellerde
bakalım ne olmuş takasa...
sevgilerimle...
abi ayın 15 i ile bugünü arası
Ali Baba
29-06-2005, 23:13
1,73 1,74 tepki gelmesi gereken yer bencede. biraz daha aldım. 1,74 den az önce.
Demişim bugün kapanışa 10 dakka kala..
Hadi rastgele..
Bide bedelli durumu var bu kağıdın. Biraz daha ödiycez gibi. :cheers:
Tskb Yo Ortagi Turquoise Investment Fund, 24.06.2006tarihinde Tskb Yo Hisse Senedinde 1.68/1.69/1.70/1.72/1.75 Fiyat Araligindan 50.000 Lot Satis Islemi Turquoise Investment Fund-balanced Fund Adina Gerceklestirilmistir. Bu Islemlerin Sonucunda Sirketteki Pay Orani %10.25 E Dusmustur
1.71 de karar kılmadan tekrar çıkış başlamayacak bence (biraz altına sarkacak biraz üstünde oyalanacak belki ) Burası sağlamlaşana kadar ileri geri gidiyoruz.
O dengesiz ne yaptı öyle yaw:D:D:D
ben degilim ben 1.74 te top çevirdim durdum :p
osiborsa
30-06-2005, 12:01
tamam sizler değilsiniz de kim di o bulursam ben onu...
tamam sizler değilsiniz de kim di o bulursam ben onu...
Ben de onu :vurkafa: yapıcam
:roll:
edvin üstada verdiği bilgiler ve paylaşmacı tavrından dolayı herkesin bilgisi dahilinde teşekkür etmek istedim.
teşekkürler...
osiborsa
30-06-2005, 13:51
edvin üstada verdiği bilgiler ve paylaşmacı tavrından dolayı herkesin bilgisi dahilinde teşekkür etmek istedim.
teşekkürler...
bende edvin üstada selamlarımı ve teşekkürlerimi gönderiyorum...
sevgili ramist keyfiniz yerindeyken size cola ısmarlayabilirim:)takasları inceledigimizde mal çıkışı var gibi görünsede olayın iç yüzü öyle degil.sagolsun sn SELAM dün yabancının neden mal sattıgını özelden acıkladı.takas inceleyipte benim gibi o satışların nedenini merak eden vardır, umarım selam bey kendisi satışların neden kaynaklandıgını burda forumdaşlarla paylaşır.sayın edvin sayın selamın özelinize açıkladığı "yabancının neden sattığı" bilgisini paylaşabilirmisiniz saygılar
1.69 da olabiliriz, ben bu kagıttan korkuyorum artık. :confused:
dememe kalmadan oldu bile :(
osiborsa
30-06-2005, 15:41
ne desteği arkadaşlar tabana gidiyoruz
DYHOL'un yabancıya satış anlaşması iptaliyle yabancı yatırmcı güveni sarsılacağı bahane edilerek endeks düşürüldü sanırım.
***MEMLEKET İÇİN HAYIRLISI NEYSE O OLSUN*******
................No.lu , 30/06/2005 tarihli 2. seansta geçerli 1.62 YTL fiyattan 1000 adet 374 - TSKYO Eski alış talimatınızın
1000 adedi 1.62 YTL
fiyattan, toplam 1000 adet 1620.00 YTL karşılığında 30/06/2005 tarihinde gerçekleşmiştir. (Referans no: 147376)
1,59dan döndü görünümü veriyorlar,taban ihtimali kuvvetli...
1,59dan döndü görünümü veriyorlar,taban ihtimali kuvvetli...
su an 64 ..du bakalım ne olacak..
Daha önceki harekette de taban 1.59 olmustu..Hayirlisi..
su an 64 ..du bakalım ne olacak..
TSKYO - SYB YAT. ORT. 1.65
Durdum vallaa.Amanınnnnn ne güzel oldu.
KY icin cok tehlikeli artik,ya bekleyin 1.30 olsun,ya da 1.75in üzerine cikarsinlar,buradan girmek ateste yürümeye benzer..
Su her alis satisimizi lot sayisina kadar desifre etmekten vazgecsek artik!!!!
Eh ne yapalım,olur tabi.
Sonuçta*****Memmelet için hayırlısı neyse o olsun**********
bu topicte bana evren yo topiğini hatırlatıyor birileri satıyor ky alıyor
ben ilk seans maliyetine verdim çoğunluğunu
edvin siz yola devammı ediyorsunuz atladınızmı
1-2. seanslar ve gün sonu
Hay bin kunduz!!! Kağıt ne olmuş böyle??? Öğlenden sonra muhabbete dalıp hiç seansa bakmadım. İyi de etmişim. 1.71. kadar iner dedik daha 1.85 lerde iken ama bu kadarı da fazla. :mad:
Resmen giydirdiler.
Is bitmis bu tahtada,Citibank Yabancidan gelen tum satislari karsilayan üclü bugün mali bosaltmaya baslamis piyasa korkusundan..Son yarim saatte yukari cekmelerine kanmayin,daha cok alici gelmis olsaydi tabana vereceklerdi,yarin yüzde 3-4 yukari cekip tabana kadar verebilirler piyasada tedirginlik sürerse..Yatirim Finansman,Global ve Evginin mal bosalttigi sirada "hayirlisi olsun su fiyattan aldim" diye fink atiyordu burada bizim dostlar..Kagidim ne olursa olsun,bazi isimleri gördügüm anda satacagim diye yemin ediyoum,yok yok yok,her seferinde prensibimi eziyorum,her seferinde ayni senaryo,yüzde 20 kar,sonra birer birer damlayan malum sahislar,Arfyoda,Evrende,Pinsuda,Tskyoda hep ayni gazlamalar,hep ayni alicilar,ayni taktikler,ayni umutlar,ayni cöküsler..Özel mesajla bir kac arkadasin sordugu sorulari buraya kopyalasam ne dedigimi anlarsiniz,heralde 30 yillik bir borsaci olsa yerimde,bu mesaji yollayan adamla ayni tahtada olamam diye basardi mali tahta ne olursa olsun..Neyseeee,tecrübe edinecek cok sene var önümüzde..
Lafim bir kisiye degil,Sn.Yakkir hele siz hic üzerinize alinmayin,sizi ilk defa bugün gördüm..
Bence de..
1.80-1.90 arasi mali fena yedirdiler millete, ben dahil. (1.78 den kactim zarari kabul edip). helal olsun uzerimden para kazanalara. oyle lapin gibi atlarsam boyle olur iste. ama kagit 2 ye gidecek zannettim herkes gibi. mazhi de grafikte 2.5 YTL ye e kirmizi noktayi koyunca duramadim. kalanlara bol sans.
Değerli arkadaşlarım, ben tam anlamıyla bir küçük yatırımcıyım. Ve genellikle borsadan kuvvetli gördüğüm öneriler doğrultusunda para kazanmaya çalışıyorum. Borsa uzmanlığı anlamında "Bilgisiz" oldugum icin de yalan yanlış yorum yazıp insanların zarar etmelerine neden olmak yerine sadece önerileri değerlendirmek amacıyla siteyi ziyaret ediyorum (forumun amaçlarından birisi de budur herhalde)
Aşağıdaki mesajlar çok değil daha dün geceden (29.06.05) itibaren "İTİBARLI üstadlar" tarafından postalandı. Aynı üstadların bir aşağıdaki mesajlarıa bir de bu akşamüzeri (1 gün sonra) yazdıklarına bakın.
Lütfen kimse "sana zorla mal mı satılıyor" gibi popülist bahanelere sığınmasın. Eğer birileri böyle bir sitede, hem de yemyeşil gözkamaştıran itibarlarla yorum yapıyorsa bunun sorumluluğunu da taşımalı, en azından özür dilemeli ve daha dikkatli olmaya çalışmalı diye düşünüyorum. Lütfen aşağıdaki mesajları okuyun ve bir küçük yatırımcının bu değerli yorumlar karşısında nasıl hareket edip, bu akşam ne durumda olacağını siz değerlendirin.
Şimdi KİMSEYİ SUÇLAMADAN herkese soruyorum; bu itibar puanları ne işe yarar?
----------------------------------------------------
Originally Posted by Edvin
sevgili ramist keyfiniz yerindeyken size cola ısmarlayabilirim takasları inceledigimizde mal çıkışı var gibi görünsede olayın iç yüzü öyle degil.sagolsun sn SELAM dün yabancının neden mal sattıgını özelden acıkladı.takas inceleyipte benim gibi o satışların nedenini merak eden vardır, umarım selam bey kendisi satışların neden kaynaklandıgını burda forumdaşlarla paylaşır.
Originally Posted by Berg
Originally Posted by Simyacı
mazhi kardeş
onların hepsi müdavim, yabancı değil bizden
Originally Posted by zulfu askin
11,06 itibari ile 465 lot nur topu gibi tskyo hissem oldu ... anali babali buyusun...
Originally Posted by Horcan
Originally Posted by Mazhi
1,75lere falan sarksa yobaz gibi toplarım bu kağıdı
2-)Çıkış 1,61den değil,1,59dan başladı abi
Originally Posted by Karya
Evvet hisse beklediğimiz aralığa geldi. Bu hissede kısa süreli dip 1.71 dir. 73 de makul sayılır buradan daha aşağıları normal koşullarda beklememek lazım derim.
1.91-1.61=30 TL
30 x % 62 (Fibo geri alım seviyesi) = 18 TL Bu demektir ki hisse 18 TL geri gelebilir.
Originally Posted by ERKA
"herşey güzel olacak"
sabırla bekleyene...
Originally Posted by MAGIC32
sesizce ve derinden
ufak ufak yormadan
eh be güzellik
Saygılarımla.
HOWARD ROAK
30-06-2005, 19:13
Değerli arkadaşlarım, ben tam anlamıyla bir küçük yatırımcıyım. Ve genellikle borsadan kuvvetli gördüğüm öneriler doğrultusunda para kazanmaya çalışıyorum. Borsa uzmanlığı anlamında "Bilgisiz" oldugum icin de yalan yanlış yorum yazıp insanların zarar etmelerine neden olmak yerine sadece önerileri değerlendirmek amacıyla siteyi ziyaret ediyorum (forumun amaçlarından birisi de budur herhalde)
Aşağıdaki mesajlar çok değil daha dün geceden (29.06.05) itibaren "İTİBARLI üstadlar" tarafından postalandı. Aynı üstadların bir aşağıdaki mesajlarıa bir de bu akşamüzeri (1 gün sonra) yazdıklarına bakın.
Lütfen kimse "sana zorla mal mı satılıyor" gibi popülist bahanelere sığınmasın. Eğer birileri böyle bir sitede, hem de yemyeşil gözkamaştıran itibarlarla yorum yapıyorsa bunun sorumluluğunu da taşımalı, en azından özür dilemeli ve daha dikkatli olmaya çalışmalı diye düşünüyorum. Lütfen aşağıdaki mesajları okuyun ve bir küçük yatırımcının bu değerli yorumlar karşısında nasıl hareket edip, bu akşam ne durumda olacağını siz değerlendirin.
Şimdi KİMSEYİ SUÇLAMADAN herkese soruyorum; bu itibar puanları ne işe yarar?
Originally Posted by Edvin
sevgili ramist keyfiniz yerindeyken size cola ısmarlayabilirim takasları inceledigimizde mal çıkışı var gibi görünsede olayın iç yüzü öyle degil.sagolsun sn SELAM dün yabancının neden mal sattıgını özelden acıkladı.takas inceleyipte benim gibi o satışların nedenini merak eden vardır, umarım selam bey kendisi satışların neden kaynaklandıgını burda forumdaşlarla paylaşır.
Originally Posted by Berg
Originally Posted by Simyacı
mazhi kardeş
onların hepsi müdavim, yabancı değil bizden
Originally Posted by zulfu askin
Originally Posted by Horcan
Originally Posted by Mazhi
1,75lere falan sarksa yobaz gibi toplarım bu kağıdı
2-)Çıkış 1,61den değil,1,59dan başladı abi
Originally Posted by Karya
1.91-1.61=30 TL
Originally Posted by ERKA
"herşey güzel olacak"
sabırla bekleyene...
Originally Posted by MAGIC32
sesizce ve derinden
ufak ufak yormadan
eh be güzellik
Saygılarımla.
Sevgili dostum; yukarıda örneğini gösterdiğin mesajlar bu gün için yakışık almamış, neticesinde bugün sarsılan sadece bu hisse değil çoğu hisse günü %5 ün üstünde kayıpla kapadı... ve arkadaşların çoğunun yazısını da zevkle okuyorum... Tekniği inanılmaz derece de güzel görünüyor (fiyatı/ımkb100) endeksine göre olası büyük bir çıkış tahminimce 3 hafta sonra gerçekleşecek gibi görünüyor... şayet bu fiyat seviyelerinde gel-gitler yaparsa...
bitmiyorki sevgili kardeşim açıkçılar,
bi gün birini dökseler, sonra başka biri geliyor,
takip etmekten bıktım artık,
umarım yanılırım ama 1,70 ın altından mallananları da dökmek isteyebilirler
yeminle sırf bunlar yüzünden bırakacağım bu tahtayı :vurkafa:
demişim dün, bugün yine aynı senaryo,
sayın poor
o arkadaşlar kendi görüşlerini yazıyorlar, bu gayet normal, hepimizin görüşleri ve hataları olacaktır, görüşlerimiz normal koşullar altında olabilecek gelişmeleri izaha yöneliktir ama burda en çok tekrarlanan cümle bu kağıdın ne yapacağının belli olmadığıdır ve bu kağıt o anormal hareketleri yapmaktadır da...
burda belki onlarca kere kağıdın hareketlerini anlattım, alanı satanı yazdım, özelden pek çok arkadaşa durumu izah ettim,
birazda gelen arkadaşların kağıdın geçmişi ile ilgili bilgi edinip girmelere gerekmiyor mu sizce?
sn poor o bol yeşilli kişilerin hiç biri bu hisseyi yarın zengin olmak için almamıştır.eger sende borsada sabır=kazanç ilkesini bir gün ögrenirsen bol yeşillerin olur cebinde.ha yok ben tüyo istiyorum yarın zengin olmalıyım dersen burdan sana ekmek çıkmaz.bu sitenin kuruluş amacını bi okuyu ver sana zahmet anasayfadan.üstelik o bol yeşilli arkadaslar bu hisseyi gecen hafta 1.550-1600 aralıgından almışlardır.hala bu piyasada 5 kademe kardalar.hisse %5 civarı düşmüş para -giriş çıkış tablosuna baktınmı.veya hissede bugun deniz yatırım oynadıgı oyunu gördünmü.....
sabır=kazanç..
edvin...
Arkadaşlar,
Yukarıdaki yazımı, konunun tartışmaya dönüşmesi ve gereksiz polemiklerle sayfanın dolması amacıyla yazmamıştım.
Evet, bugün genel anlamda bir düşüş yaşandı, ama yükselen kağıtlarda oldu; ya da öneriyi yapan "bol yeşilli" arkadaşlar 5 kademe alttan almış olabilirler fakat önerilerini 5 kademe yukarıdayken yaptılar. Hata da yapabilirler, haklı da çıkabilirlerdi.
Ben ise bu kadar şiddetle ve genel olarak kendinden emin, sanki kimsenin bilmedigi birşeyleri biliyormuş gibi önerilerde bulunulmasına karşıyım. Yoksa bahsettigim arkadasların hiçbirinin niyetlerinin kötü oldugunu zannetmiyorum ve hatta onlarında bugünü kayıpla kapattıklarına inanıyorum, en azından inanmak istiyorum.
Amacım sadece bu konuya dikkat çekmekti, herkese hayırlı kazançlar dilerim.
Arkadaşlar bu Hisse.net' e yazdığım son yazı,üyelikten falan ayrılmak istemiyorum ama bundan sonra sadece okuyucu olacağım..
Son olarak Tskyo topicine yazmak istiyorum çünkü şu ana kadar bu topice (eski arşiviyle beraber) 3866 yazı yazılmış ve ben bu hisseye şu ana kadar iki kişi hariç tek bir insanın düşünmek için zahmet bile etmediği bir şey için aşığım..
Tskyo,Türkiyenin en iyi yönetilen,en sağlıklı büyüyen yatırım ortaklığıdır..Baştaki yönetim anlayışı değişmediği sürece bu yatırım ortaklığının bir ortağı olmak,bana ömür boyu sağlıklı bir portföy büyümesi olarak yansıyacaktır..Tskyo adlı senet,borsaya kote olduğu günden itibaren çok fırtınalı iniş çıkışlarla da olsa sürekli değer kazanmıştır,şu anda da iki senedir içinde bulunduğu yükseliş trendinin içindedir..Bu trend kanalının üst bandı 5 liraya,alt bandı 1.3 liraya tekabül etmektedir..Diyeceksiniz ki "5 lira olması bir aşırılık değil mi?"..Evet efendim,aşırılık..Bu değerli yatırım ortaklığındaki yukarı aşırılıkları satış,aşağı yön aşırılıkları da alış yönünde kullanmalısınız..Ama bir gerçek var ki,histeriyi satıp karamsarlığı aldığınız sürece IMKB de en sağlıklı kazanç sağlayacak kağıt budur..
TSKB Yatırım Ortaklığının son iki senedir alıp sattığı kağıtları adım gibi bilirim,pay değerini kaç katına çıkardığını bölünmeler dolayısıyla hesaplayamıyorum ama mükemmel bir şekilde portföyü hep büyüdü..Algyo,Cimsa,Toaso,Ecilc,Alark,Boluc gibi son aylarda sürekli değer kazanan kağıtlar her daim kimin portföyünde vardı dersiniz???Tabii ki Tskyo nun...Hani tahtasına bakıp "Allahın belası hisse" diyorsunuz ya,bu ŞİRKET IMKB nin en başarılı,en disiplinli,en yol gösterici,en güzel şirketidir..Bunu anlamadan,bilmeden hisseye giren,8 olacak 10 olacak diye borazan üfleyen,onun arzına bunun arzına kulak kabartan,forumda yazılan hurafelerden yola çıkıp çoluğunun çocuğunun parasını KUMARA YATIRANLA işim olmaz..
Tskyo=Kalite
Kumarbazlara al-sat-al-bat maceralarının yeni bölümlerinde başarılar dilerim...
Hepinize en içten başarı dileklerimle..
Mazhi
Arkadaşlar bu Hisse.net' e yazdığım son yazı,üyelikten falan ayrılmak istemiyorum ama bundan sonra sadece okuyucu olacağım..
Son olarak Tskyo topicine yazmak istiyorum çünkü şu ana kadar bu topice (eski arşiviyle beraber) 3866 yazı yazılmış ve ben bu hisseye şu ana kadar iki kişi hariç tek bir insanın düşünmek için zahmet bile etmediği bir şey için aşığım..
Tskyo,Türkiyenin en iyi yönetilen,en sağlıklı büyüyen yatırım ortaklığıdır..Baştaki yönetim anlayışı değişmediği sürece bu yatırım ortaklığının bir ortağı olmak,bana ömür boyu sağlıklı bir portföy büyümesi olarak yansıyacaktır..Tskyo adlı senet,borsaya kote olduğu günden itibaren çok fırtınalı iniş çıkışlarla da olsa sürekli değer kazanmıştır,şu anda da iki senedir içinde bulunduğu yükseliş trendinin içindedir..Bu trend kanalının üst bandı 5 liraya,alt bandı 1.3 liraya tekabül etmektedir..Diyeceksiniz ki "5 lira olması bir aşırılık değil mi?"..Evet efendim,aşırılık..Bu değerli yatırım ortaklığındaki yukarı aşırılıkları satış,aşağı yön aşırılıkları da alış yönünde kullanmalısınız..Ama bir gerçek var ki,histeriyi satıp karamsarlığı aldığınız sürece IMKB de en sağlıklı kazanç sağlayacak kağıt budur..
TSKB Yatırım Ortaklığının son iki senedir alıp sattığı kağıtları adım gibi bilirim,pay değerini kaç katına çıkardığını bölünmeler dolayısıyla hesaplayamıyorum ama mükemmel bir şekilde portföyü hep büyüdü..Algyo,Cimsa,Toaso,Ecilc,Alark,Boluc gibi son aylarda sürekli değer kazanan kağıtlar her daim kimin portföyünde vardı dersiniz???Tabii ki Tskyo nun...Hani tahtasına bakıp "Allahın belası hisse" diyorsunuz ya,bu ŞİRKET IMKB nin en başarılı,en disiplinli,en yol gösterici,en güzel şirketidir..Bunu anlamadan,bilmeden hisseye giren,8 olacak 10 olacak diye borazan üfleyen,onun arzına bunun arzına kulak kabartan,forumda yazılan hurafelerden yola çıkıp çoluğunun çocuğunun parasını KUMARA YATIRANLA işim olmaz..
Tskyo=Kalite
Mazhi
Yine ne oldu Mazhi ? :confused:
Arkadaşlar,
Yukarıdaki yazımı, konunun tartışmaya dönüşmesi ve gereksiz polemiklerle sayfanın dolması amacıyla yazmamıştım.
Evet, bugün genel anlamda bir düşüş yaşandı, ama yükselen kağıtlarda oldu; ya da öneriyi yapan "bol yeşilli" arkadaşlar 5 kademe alttan almış olabilirler fakat önerilerini 5 kademe yukarıdayken yaptılar. Hata da yapabilirler, haklı da çıkabilirlerdi.
Ben ise bu kadar şiddetle ve genel olarak kendinden emin, sanki kimsenin bilmedigi birşeyleri biliyormuş gibi önerilerde bulunulmasına karşıyım. Yoksa bahsettigim arkadasların hiçbirinin niyetlerinin kötü oldugunu zannetmiyorum ve hatta onlarında bugünü kayıpla kapattıklarına inanıyorum, en azından inanmak istiyorum.
Amacım sadece bu konuya dikkat çekmekti, herkese hayırlı kazançlar dilerim.
Tamam Sn. Poor, kendinizce haklısınız:
Madem genelde okuyucu olarak takılıyorsunuz.İncelediğiniz yazıların önceden gönderilmişlerine de yer verin.Mesela ayın 17 sinde (http://forum.hisse.net/showpost.php?p=436522&postcount=507) ;
Valla bu kağıtta uzun zamandır en iyi trade imi nihayet bugün yaptım . 1.69-1.67 aralığında sattım ve 1.63 den geri aldım . Şu ana kadar ki bütün çıkışları üstten satıp alttan yerine koymadan kaçırmıştım. OH BE ! :)
Hisse 1.60-1.65 aralığını kendine destek yapmaya çalışıyor. 1.61 altına düşmemeye çalışacak ve bu arada kısa süreli de olda 1.58 e sarkıp çıkabilir.Bence artık aralığımız 1.6x lerdir. Burada destek oluştuktan ve 1.71 hacimle geçlirse sonra 1.83 -1.90 hedeftir.
demişiz hisse daha 1.59-60 lardaydı. ve aynen 1.91 gördü döndü. Şimdi mantıken bana teşekkür etmeniz lazım. Yukarı çıkışta para kazanılır. Ben de Senaryoyu aynen yazmışım.
Beni geçelim. Hissenin yukarı bir hareket başlatmakta olduğunu grafikle belirten birçok arkadaş oldu. (Listenize koyduğunuz herkesin yorumu var isimleri koymayayım uzun uzun.) Onlara da teşekkür edin. Ve kaldı ki çoğunlukla "endekste genel bir düşüş olmazsa " ibaresini de kullanırım.kullanırız.
Polimiğe- dediğiniz gibi- girmeyeceğim, ama tek yazımızı buraya koymakla olmaz.
Lafim bir kisiye degil,Sn.Yakkir hele siz hic üzerinize alinmayin,sizi ilk defa bugün gördüm..
Sayın Mazhi sizin beni kastetmediğinizi gayet iyi biliyorum içiniz rahat olsun.
Bu tahtada benden daha fazla bilgi sahibi olduğunuzdan da hiç şüphem yok.Daha çok eleştiriye ve asılsız suçlamalara maruz kaldığınızıda biliyorum.Sanırım bu nedenlede biraz kırılgan bir yapıya dönüşmüşsünüz.Öyle her yazılanda küsmek yok.Bir yerede gidemezsiniz ve bilgilerinizi bu kadar dostlarınızla paylaşma ve aktarma zorunluluğunuz var diye düşünüyorum.
Ali Baba
01-07-2005, 09:19
Sevgili Küçük yatırımcı (bende dahil)
1. Kağıt yerlerde sürünürken alınır göklerde uçarken satılır.
2, Uçuşa geçmiş ayaklarını yerden kesmiş %20 lere varan primlere 3 günde ulaşmış kağıtları alırken O 3 günde yukarı aldıkları yolu gene aynı hızda aşağı almaları ihtimalinide göz önünde bulundurmak gerekir.
3. Ben bu kağıdı 1,51 den aldım ve uzun vadeli aldım. 1,73 den ilave alım yaptım ve 1,56 ya kadar düşse ancak ortalama maliyetime gelirki benim kisi kardan zarar olur.
Ben ilave alım yaptığım yer 1,73 dür. 1,80 1,90 larda dahada uçacak yazıları yazmış değilim. Ve her fırsatta 1,51 maliyetim diye yazdım.
Kağıdın grafiklerine bakan birisi bu tür hareketleri ilk defa yapmadığını görür. Bu kağıtta çizgi çekilerek yapılan analizlerin tutma şansı çok azdır.
Yükseleirken moraller iyidir herkes almak ister. Düşerken moraller bozuktur herkes satmak ister.
Tskyo=Kalite
Mazhi
Sayın Mazhi ve diğer arkadaşlar,
Bilmenizi isterim ki ben sadece eleştiri hakkımı kullandım. eleştirirken de hakzıslık yapmamaya, kaba olmamaya çalıştım ve daha önceden de dediğim gibi, hiçkimsenin art niyetli olduğunu düşünmüyorum. İnsanların övgülere olduğu kadar eleştirilere de açık olması gerektiğine inanıyorum.
Sayın Mazhi, bu nedenle; umarım sitede yorum yazmama kararınızın sebebi benim yazım değildir. Amacım böyle bir şeye vesile olmak değildi.
1,61 de 16000 lot oldu
1,62 de 13 bine yakın
1,63 de 8500
ilk beş 50 bin alıcı 24 bin satıcı var
geronim0
01-07-2005, 11:05
bu kagıt bu fiyattan su an alınırmı acaba ? ? ?
geronim0
01-07-2005, 11:14
ya bir soru sordum ses çıkmadı.demekki herkes bosuna yazıyor ve hisseye güvene birisi yok.madem güvenmiyorsunuz neden elinizde tutuyorsunuz.
bu kagıt bu fiyattan su an alınırmı acaba ? ? ?
bu sorunuzu objektif görmesin
geronim0
01-07-2005, 11:20
fanatik liğe gerek yok.incelemediğim bir tahta.bir ara tavan oldugu ilk tavan oldugu gün al sat yapmısdım.ama su an al sat değil de yatırım amaçlı almayı orta vade.düşünüyorum.duygusal olarak değilde acaba mantıklı bir açıklama yapacak olan varsa iyi olur.
fanatik liğe gerek yok.incelemediğim bir tahta.bir ara tavan oldugu ilk tavan oldugu gün al sat yapmısdım.ama su an al sat değil de yatırım amaçlı almayı orta vade.düşünüyorum.duygusal olarak değilde acaba mantıklı bir açıklama yapacak olan varsa iyi olur.
fanataklik değil arkadaşım
daha önce böyle soru soranlar cezalandırıldı,
geronim0
01-07-2005, 11:34
alla alla ne garip bir forum.ben yatırım amaçlı bilgi istiyorum.siz bana diyorsunuz ki cezalandırılırsınız gibi bir şey ima ediyorsunuz sebeb ne ???
alla alla ne garip bir forum.ben yatırım amaçlı bilgi istiyorum.siz bana diyorsunuz ki cezalandırılırsınız gibi bir şey ima ediyorsunuz sebeb ne ???
Sayın Geronimo lütfen bir kaç gün önceki yazdıklarınızı okuyun. İnsanlara akıl verir gibi konuşuyordunuz. Şimdi hiç incelemediğim bir kağıt diyorsunuz.. Sorduğunuz soru bir garip.. Birisinin "alınır", "alınmaz" ya da "satılır" demesini mi bekliyorsunuz.. Kim? niye? girsin böyle bir sorumluluğun altına..
Tartışmak istemiyorum..
Saygılar..
geronim0
01-07-2005, 11:43
dikkat edin ben orta vada dedim.kısa vade değil.kısa vade için dediklerime aynen katılıyorum.ve arkasındayım sölediklerimin.ve dediğim gibi de kagıt nerden nerelere geldi.ama orta vade için bir yorum yapamıyorum,yada sagıklı bir yorum.birilerinin al yada alma sı illaki bende asıl karar olmayacak ama bilgi alışverişinden bir zarar gelmez.gelse idi neden bu forumlar vardı dimi ??
onları göremiyom marko
ama 66 da tek lot alış yok
72 ye kadar 26 bin satıcı var
az önce 76 ya kadar 9 bine inmişti
Ufak ufak alımlar geliyor.
1,63 çalişiyor.
Aliş kademeleri dolu satiş kademeleri ise boş.
Bakalim neler olacak kalan zamanda?
ilk 5 alıcı 80.000
ilk 5 satıcı 26980
..........
1.59 32550 lot
imiş...
sayın dopamin 'in gönderdiği ekli dosyada en düşük maliyet ortalaması 1.63 cıvarı.Satan olmaması normal.
CITIBANK YABANCI N.A
Son bir ayda 200 bin lot satışı var.
bunu neye yormak lazım, yakında kokusu çıkar.
san pietro
03-07-2005, 22:23
CITIBANK YABANCI N.A
Son bir ayda 200 bin lot satışı var.
bunu neye yormak lazım, yakında kokusu çıkar.
Zaten kurumlar sata sata bitiremediler. Bu satışlar bir bitse hisse şov yapacak sanırım. Ya da tam tersi... :mod:
neden bugün yorum yok? ilginç . nerde tahtayı takip eden arkadaşlar yaa. yönü tekrar yukarı çevirdi gibi.
yaa arkadaşlar benim gibi fazla iddiacı, inat ve de alıngan olmamanızı tavsiye ediyorum. yoksa mecburiyyetten cezayı yer ve de yenibir nick bulmak zorunda kalabilirsiniz. ;) ;) ;) ;)
vesselam orta yolu tutturmak lazım.
laf atanları, densizlik yapanları çok iplememek lazım. sabırlı olmak lazım. sn objektifi de hatırlamak lazım. çok okuyup az yazmak lazım. :D
9.50 Cİvari 1.70 E SatiŞ YazmiŞtim Hepsİ GİtmİŞ Hayret Yanİ. GÜn İÇİ En YÜksek GÖrdÜĞÜ Fİyat.
9.50 Cİvari 1.70 E SatiŞ YazmiŞtim Hepsİ GİtmİŞ Hayret Yanİ. GÜn İÇİ En YÜksek GÖrdÜĞÜ Fİyat.
TSKYO - SYB YAT. ORT. 1.66
Desene yakında yukarı hareket var.Bunlar dört kademe yukardan babasının hayrına kağıt almazlar.
TSKYO nun tam bölünme gününü bilen var mı arkadaşlar.
yakında agustosa doğru :p
Arkadaşlar,
TSKYO'nun 3,00 yolcuğluğu ne zaman başlayacak?
2.33'dan itibaren bu kağıdı sürekli takip ediyorum. Son altı aydır soluksuz düştü. Gördüüğüm kadarıyla 1,40'ı destek yaptık. Dirençte 1,75'te görülüyor. Bir türlü 1,75 direncini geçemedi. Eğer, 1,75 direncini gçerse bana göre kesintisiz % 30 daha pirm yapar. Fakat, bu yabancı satışları bir miktar düşündürüyor.
acelen ne borsa 35 e vursun ondan sonra
TSKYO - SYB YAT. ORT. 1.66
Desene yakında yukarı hareket var.Bunlar dört kademe yukardan babasının hayrına kağıt almazlar.
TSKYO - SYB YAT. ORT. 1.74 değil mi ?
bence bir iki hafta daha günlükçüler ekmek yer al sat al'larla. ama temmuzun ikinci yarısı artık çıkması lazım. hepimiz bekliyoruz benim beklentim ikinci yarı. şu an günlükçüler cirit atıyor 4 kademe yukardan sat sonra 4 kademe aşağıdan al. iyi para....
ilk seans 1,67 den alıcıyım. bakalım verecekler mi?
Toplam DeĞer / Pay Sayisi 1.510991
pay değeri için sağolun yakkır ama 1,67 alış fiyatım hala geçerli. özellikle y.o. larda pay değeri benim için kıstasların hemen hemen en sonunda geliyor...
temmuz ikinci dönemde tskyo içinde yeni bir dönem başlayacak. o zamana kadar 1,61 - 1,75 li rakamlarda gezinip duracak gibi görünüyor
pay değeri için sağolun yakkır ama 1,67 alış fiyatım hala geçerli. özellikle y.o. larda pay değeri benim için kıstasların hemen hemen en sonunda geliyor...
temmuz ikinci dönemde tskyo içinde yeni bir dönem başlayacak. o zamana kadar 1,61 - 1,75 li rakamlarda gezinip duracak gibi görünüyor
Pay değerini örnek olsun diye vermedim.Ona bakarsan benim maliyetim 1.71 .Daha önceki sayfalarda ve bu kağıdı çok yakından tanıyan dopamin arkadaşın yazdığı gibi bu kağıtta teknik ve temel yorum pek işlemiyor zaten.Hareket sadece tahtaya hakim gurubun beklentilerine kalıyor.
haklısınız sn yakkır. 1,71 ort.da iyi sayılır beklentiler gözönüne alındığında.
hepimize iyi kazançlar...
Alan Net Lot % Maliyet
GEDIK YATIRIM 14250 16.6 1.702939
VAKIF YAT. 9350 10.9 1.725936
KOC YATIRIM 8030 9.3 1.752076
SOYMEN MENKUL 7540 8.8 1.683462
SEKER YATIRIM 7280 8.5 1.703859
DIGER 39580 46 0
Satan Net Lot % Maliyet
AK YATIRIM 28644 33.3 1.693285
IS YATIRIM 13485 15.7 1.700376
HSBC YATIRIM 8560 10 1.721776
ATAONLINE MEN. 5610 6.5 1.729911
MARBAS MENKUL 5297 6.2 1.692271
DIGER 24434 28.4 0
dopamin birde eminiş takası alabilirmiyiz
Alan Net Lot % Maliyet
GEDIK YATIRIM 14250 16.6 1.702939
VAKIF YAT. 9350 10.9 1.725936
KOC YATIRIM 8030 9.3 1.752076
SOYMEN MENKUL 7540 8.8 1.683462
SEKER YATIRIM 7280 8.5 1.703859
DIGER 39580 46 0
Satan Net Lot % Maliyet
AK YATIRIM 28644 33.3 1.693285
IS YATIRIM 13485 15.7 1.700376
HSBC YATIRIM 8560 10 1.721776
ATAONLINE MEN. 5610 6.5 1.729911
MARBAS MENKUL 5297 6.2 1.692271
DIGER 24434 28.4 0
gedık alısları yine benım degil :D :D :D :D
:gulen: :gulen: :gulen: :gulen:
TSKYO'da doldurboşalt hareketi devam ediyor.
Yarın bu haber bankaya hareket verebilir.Acaba grup hareketi yaparlarmı , kırmızı ile belirtilen ifade dikkat çekici
MOODY'S TSKB'NİN FİNANSAL GÜÇ NOTUNU 'D+' OLARAK AÇIKLADI
05 Temmuz 2005
Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's Türkiye Sınai
Kalkınma Bankası(TSKB)'na kredi notu verdi.
Moody's TSKB'nin Finasal Güç Notunu 'D+', Yabancı Para Cinsinden
Mevduat Notunu 'B2/N-P' olarak açıkladı.
Moody's 'B2' olan uzun vadeli yabacı para cinsinden mevduat kredi
notunun görünümünü de 'positif' olarak belirledi.
Moody's, Türkiye'da yabancı para cinsinden mevduat kredi notu için
'B2/N-P'nin tavan kredi notu olduğunu da vurguladı.
Moody'sTSKB'nin D+ olan Finansal Güç Notunun, devlet tahvillerin
portföyünden elde edilen önemli miktardaki gelir, nisbeten düşük
likidite riski, kabul edilebilir varlık kalitesi tarafından
desteklendiğini vurguladı.
TSKYO'nun işlem hacminde artış var.
Klasik al-sat olayı mı yoksa birileri ufaktan topluyor mu?
gün sonu işlemleri ektedir
banka gazıyla gittik
teknikte güzel lakin banka gazı ne kadar götürür bilemem,
hele ata gıcığı tahtaya girmişken (malum daha önce çok çarpıldı, bakalım bu sefer ne olacak) :D
gün sonu işlemleri ektedir
banka gazıyla gittik
teknikte güzel lakin banka gazı ne kadar götürür bilemem,
hele ata gıcığı tahtaya girmişken (malum daha önce çok çarpıldı, bakalım bu sefer ne olacak) :D
Teşekkürler
geçmişteki hareketlerinde bugünkü gibi bi tablodan sonra ne yaptı derseniz,
5-6 kademe yukarısını gördü, hatta daha fazlasını, yarında böyle olması ihtimal dahilinde, sonrasına karışmam :D
slm arkadaşlar sanırım beni de aranızda kabul edersiniz bu gün bir ışık sezdim ve aranıza katıldım hadi bol kazançlar hepinize
selçuk efendi
07-07-2005, 11:13
tavanınız hayırlı olsun, darısı başımıza.. tabi öyleden sonasına karışmama ben de, 3-5 kademe:) eski günlerdeki gibi
3,00 yolculuğu başladı. Ne dersiniz?
hareketin oldugu yerde bereket de olurmuş bereket versin deme zamanına çok var herhalde acele edip kaçanlar var gibi ben geldim onlar kaçar anlamış da degilim.
3,00 yolculuğu başladı. Ne dersiniz?
ben de geldim olur merak etme sen bu sene şanslı senem benim ne de olsa :roll: :roll: :p :tamam:
paranoid
07-07-2005, 11:53
ben de geldim olur merak etme sen bu sene şanslı senem benim ne de olsa :roll: :roll: :p :tamam:
Sn mercek hoşgeldiniz. Fren patayınca ben de buraya attım kendimi.
_BrOkEr_
07-07-2005, 11:55
Hepimiz burdayız ha :gulen:
Sn mercek hoşgeldiniz. Fren patayınca ben de buraya attım kendimi.
o fren ki balatalarını yenilemek için bakıma alındı bir iki hafta bakımda kalır ama sonra yoluna devam der sn paronoid çok olaylar dönecek gibi geliyor bana o frende saglamlaşınca yolda daha çok hız yapacak merak etme sen yalnız bu tskyo da da çok iş var bence :tamam:
Zülfü Aşkın
07-07-2005, 12:06
1,84 den 465 lot satarak.. ayrildim bir daha kagit ismi yazamamak uzere....
sn zulfu askın çok acıklı konuştun be neden yazmazsın kagıt ismi onu anlayamadım yani yazmadan durabileceksen hisse net formundan da ayrılman gerekmezmi biz ky ler yazmadan nasıl birbirimize yardımcı olacagız onu merak ederim hayırlı kazançlar. :tamam:
eeee bakıyorum aşiret toplandı merak etmeyin bu aşiret bu kagıdı öyle veya böyle zıplatır ama sonunda ne olur onu merak ederim.
1. seans
meksa, merkez...ortalamalar 1,84-1,85...vaaaay :düsün:
peki Sevgili Dopamin eğer varsa sende bakabilir misin, bu hacmi en son ne zaman görmüş senedimiz..
sevgiler..
buyur abi
kolay olsun diye bugünki hacmin seviyesine mavi çizgi koydum
meksa, merkez...ortalamalar 1,84-1,85...vaaaay :düsün:
peki Sevgili Dopamin eğer varsa sende bakabilir misin, bu hacmi en son ne zaman görmüş senedimiz..
sevgiler..
magıc dostum bu hacımden sonrakı hareketıne de bak yalnız...
:td: :td:
zulfu askın da gitti...geride kalanlarla mucadeleye devam...
kalan sahalar bizimdir mi diyelım batan gemıcı en son kaptan mı terkeder diyelim..
:bravo: :bravo: :bravo:
2 milyon lota karşın %3 prim,
tahta sadece 12 bin lot artıda, pekiii
neden geldi buraya? cevap : banka gazıyla,
bankası nasıl peki? cevap: modaya uyuyor, çok yataydı, yukarı gitti
bankası daha gider mi? cevap: bazı sitelerde hala ucuz deniyor,
tskyoda alan kurumlar nasıl? cevap : alışılagelmiş kurumlar değil, takasta sözleri de yok...
takasta sözleri olanlar ne yapmış? cevap: eh işte satmışlar biraz..
bu meksa,merkez yukardan almış, vermek için daha yukarı çekme güçleri var mı? cevap: sanmam, babalar izin vermez gibi geliyor,
e peki babalar çeksin yukarı olmaz mı? cevap: niye??
e nolcak peki ? cevap: banka gazı devam etmezse, tskyo ile ilgili haber gelmezse, bazıları lambur lumbur tahtaya girerse geçmişte ne olmuş bak bakiim..
yani ne olur kardeşim uzatmasana? cevap: bundan sonrası yorumlar ötesidir, babalar malları devralıp yukarıda götürebilir, geçmişteki gibi de olabilir, bilemiyorum..
e bilmiyonda niye konuşuyon? cevap: bilmiyorum
içinden ne geçiyo, söz cevabını tavsiye olarak algılamayacağım. cevap: :( acıktım, ben gidiyorum.. stres aç mideyi daha beter yapar..
:D :D
Zülfü Aşkın
07-07-2005, 13:22
sn zulfu askın çok acıklı konuştun be neden yazmazsın kagıt ismi onu anlayamadım yani yazmadan durabileceksen hisse net formundan da ayrılman gerekmezmi biz ky ler yazmadan nasıl birbirimize yardımcı olacagız onu merak ederim hayırlı kazançlar. :tamam:
Ben hisse net formunda yaziyorum sadece kagit ismi vermeyecegim dusunce basin belaya giriyor....
magıc dostum bu hacımden sonrakı hareketıne de bak yalnız...
:td: :td:
baktım sevgili detay baktım..
şu 87 duruyor orada bi geçsek..ve tabi kapatsak..
sevgiler..
2 milyon lota karşın %3 prim,
tahta sadece 12 bin lot artıda, pekiii
neden geldi buraya? cevap : banka gazıyla,
bankası nasıl peki? cevap: modaya uyuyor, çok yataydı, yukarı gitti
bankası daha gider mi? cevap: bazı sitelerde hala ucuz deniyor,
tskyoda alan kurumlar nasıl? cevap : alışılagelmiş kurumlar değil, takasta sözleri de yok...
takasta sözleri olanlar ne yapmış? cevap: eh işte satmışlar biraz..
bu meksa,merkez yukardan almış, vermek için daha yukarı çekme güçleri var mı? cevap: sanmam, babalar izin vermez gibi geliyor,
e peki babalar çeksin yukarı olmaz mı? cevap: niye??
e nolcak peki ? cevap: banka gazı devam etmezse, tskyo ile ilgili haber gelmezse, bazıları lambur lumbur tahtaya girerse geçmişte ne olmuş bak bakiim..
yani ne olur kardeşim uzatmasana? cevap: bundan sonrası yorumlar ötesidir, babalar malları devralıp yukarıda götürebilir, geçmişteki gibi de olabilir, bilemiyorum..
e bilmiyonda niye konuşuyon? cevap: bilmiyorum
içinden ne geçiyo, söz cevabını tavsiye olarak algılamayacağım. cevap: :( acıktım, ben gidiyorum.. stres aç mideyi daha beter yapar..
:D :D
afiyet olsun :)
...
sorular ve cevaplar;
bir gün, cevabı önceden verilmiş bir soru soracaklar,
işte o gün güzel bir nostalji yaşayacağız..
sevgiler...
inşallah abi ama bugünlük bu kadar mı acaba
avrupa borsalarında %3-4 düşüşler oldu
Bu kağıda geçen aylarda küstüm ne zaman girişim yapsam kağıt uçurumdan aşağıya gidiyor. 1.48 den aldık 1,35 leri gördü 1,4 den zararla verdik. Şimdide 2 yi geçti eminim ki bu kağıt 2,5 yi görecek çünkü bu kağıt daha öncede böyle yaptı ama işte... Eminim şimdi girsem tekrar 1,7 lere yuvarlanacak sonra al başına belayı... Bazen diyorum başkasınamı aldırsam ne yapsam bende bişey var herhalde... Bu kağıdı nerden alırsanız alın karlı çıkacaksınız çünkü parlak bir geleceği var... Bol kazançlar.
Ben hisse net formunda yaziyorum sadece kagit ismi vermeyecegim dusunce basin belaya giriyor....
sn zulfu askın sakın derim ben ce yazmamakta kararlı olmayın bazen düşünce sizden oldu diyenler olabilir ama alan arkadaşlar da inceleyip alsınlar siz dogruları yazmaya devam edin bence insan bir suçlu ararsa ilk önce kendine baksın başkalarını şuçlayacagına bizler kimlerin dogruları kimlerin yanlış olanları yazdıgını artık tam anlamaya başladıgımız zaman iyi bir arkadaşımızın yazılarından mahrum olmak biz ky leri gerçekten üzer sn intexma hocam da yazmamaya başladı biz onun da geri aramıza dönmesini canı gönülden istiyoruz böyle teker teker gitmek bazılarının ekmegine yag sürecektir onun için sizlerin yazmasını engellemeye çalışıyorlar sanırım selamlar. :hmm:
TSKYO - SYB YAT. ORT. ........... 1.75
Fena kapanış değil.2.seans ağırlıklı ortalama 1.76 zaten
demiştim sabah senmisin öyle diyen al sana bomba dediler ve felegimi şaşırttılar demez olaydım da şu bombayı yemeseydik keşke ne bilecen azanı tepeşir paklarmış nerdeyse paklayacaklardı benide ahhh ahhh :aglayan:
2. seans ve tüm gün
..Emeğine sağlık.Çok güzel görünüyor.
..Benim tarafımdan bakınca .....Acılı Adana+Şalgam
..Valla erkenden acıktım galiba.Oldukça hızlı bir gündü.
..Unutmadan'''''TERÖRE LANET'''
2. seans ve tüm günsayın dopamin verdiğiniz değerli bilgilere nasıl ulasılıyor ben açmayı beceremedim yada bilgisayarda zip yok saygılar
winzip kurmanızı tavsiye ederim, zip olmadan dosya boyutu 360 kb ye çıkıyor ki o da yükleme boyutunu aşıyor
winzip kurmanızı tavsiye ederim, zip olmadan dosya boyutu 360 kb ye çıkıyor ki o da yükleme boyutunu aşıyorpeki winzip nasıl kuruluyor
Sayın Dopamin,
Yarın için beklentiniz nasıl?
dostum dopamin uzun süre seni burda yanlız bıraktım artık yanındayım yo ları 3çledim: nugyo,bumyo,tskyo diğerleriyle bi süreliğine vedalaştım.
sayın izdaş
size ve yeni gelen arkadaşlara net bi şey söylemeyi isterdim ama forumun geçmişini mutlaka okumanızı, "3,0 yolculuğu başladı" gibi kesin ifadeler kullanmamanızı, kullanmasanız bile kendinizi boş yere heveslendirmemenizi tavsiye ederim tamamen menfaatiniz icabı...
geçmişte bugünki gibi bir tablonun ardından neler oldu derseniz iyi şeyler olmadı derim, ancak şunlarda var;
banka gazı ne kadar devam eder, banka gazının etkisi ne kadar devam eder ?geçmişte tskb hareketlerinde tskyo ne yapmış, geçmişteki hareketleri ile şimdikilerin teknik-temel farkı ne?
bunları analiz etmenizi tavsiye ederim...
ayrıca bugün ikinci seansı londra olayına bağlayarak "olay olmasaydı farklı olurdu" diyen arkadaşlar iranda bilmem neyin düşmesi haberinin ardından tskyo ya neler olduğuna baksınlar,
malesef tavsiyede bulunamıyorum, zaten forum kurallarına da aykırı, kendi düşüncelerim var ama bu kağıt terse getirmeye bayıldığı için söyleyemiyorum :D
saygılar
hoş geldin sayın petis
ayağın uğurlu gelir umarım
bak şimdi ümitlendim iyi mi :D
bi de senden dinleyeylim tskyo yu
saygılar
TSKB'NİN, TSKS YATIRIM ORTAKLIĞI HİSSE İŞLEMLERİNE İLİŞKİN AÇIKLAMASI
08 Temmuz 2005
T. Sınai Kalkınma Bankası A.Ş.’nin 07.07.2005 tarihli yazısı aşağıya
çıkarılmıştır.
"Konu: Sermaye Piyasası Kurulu’nun Seri:VIII, No: 39 sayılı Tebliği
uyarınca yapılan açıklamadır.
Bankamız Yönetim Kurulunun 26.03.2004 tarih, 1670 sayılı
toplantısında alınan karar çerçevesinde % 30,50 oranında iştirak payına
sahip olduğumuz TSKB Yatırım Ortaklığı A.Ş.’deki paylarımızdan, TSKB
Yatırım Ortaklığı A.Ş.’nin 6.000.000 YTL sermayesinin % 0,33’üne tekabül
eden 20.000 nominal değerli B grubu hamiline yazılı hisse senetlerini
1.74 YTL fiyattan 15.000 lot ve 1.73 YTL fiyattan 5.000 lot olmak üzere
toplam 20.000 lot İMKB’ye satılmıştır. Satış sonrası iştirak tutar ve
oranımız 1.810.000 YTL % 30,17’dir."
İMKB
bakın dün kim almış satmış
Alan Net Lot % Maliyet
MEKSA YATIRIM 38998 17.1 1.85357
DIS YATIRIM 33300 14.6 1.813177
ZIRAAT YAT. 29114 12.7 1.789051
YAPI KREDI YAT. 22776 10 1.759762
MERKEZ MENKUL 17545 7.7 1.938708
DIGER 86987 38 0
Satan Net Lot % Maliyet
DENIZ YATIRIM 33592 14.7 1.820071
YATIRIM FINANSM 33428 14.6 1.758695
OYAK YATIRIM 23116 10.1 1.84277
GFC GENERAL 22100 9.7 1.756697
HSBC YATIRIM 19872 8.7 1.87258
DIGER 96612 42.2 0
bi de saat 11.10 itibariyle kim almış satmış bugün buna bakın
http://i15.photobucket.com/albums/a376/efedrin/tskyo6.jpg
anlaşıldı mı yeni gelen arkadaşlar,
bu arada dua edelim dökme işlemi burda bitsin,
yoksa daha çok dökülecek adam var
Alan Net Lot % Maliyet
DENIZ YATIRIM 61609 36.3 1.759816
YATIRIM FINANSM 43931 25.9 1.716171
IS YATIRIM 20522 12.1 1.738655
HSBC YATIRIM 12450 7.3 1.743213
OYAK YATIRIM 11000 6.5 1.748182
DIGER 20289 11.9 0
Satan Net Lot % Maliyet
DIS YATIRIM 31201 18.4 1.741554
MEKSA YATIRIM 21894 12.9 1.747275
ZIRAAT YAT. 17405 10.3 1.747978
AK YATIRIM 15975 9.4 1.720125
GARANTI YAT. 14298 8.4 1.757186
DIGER 69028 40.7 0
Zülfü Aşkın
08-07-2005, 13:54
***tskyo*** Tskb Yatirim Ortakligi A.s.’nin Cikarilmis Sermayesinin 4.500.000 Ytl (%75) Bedelli, 270.000 Ytl 2004
Yili Kar Payindan 1.230.000 Ytl Ic Kaynaklardan Karsilanmak Suretiyle Toplam
1.500.000 Ytl (%25) Bedelsiz Artirilarak 6 Milyon Ytl’den 12 Milyon Ytl’ye
Yukseltilmesinde Ruchan Haklarinin 1 Ytl Nominal Degerli Bir Hisse Icin 1
Ytl’den Pay Bedelleri T. Is Bankasi Kabatas Subesi’nde Acilan Ozel Hesaba
Yatirilmak Suretiyle 3 Nolu Yeni Pay Alma Kuponu Karsiliginda Kullandirilmasi,
Bedelsiz Hisse Senetlerinin 2004 Yili Kar Payi Kuponu Ve 4 Nolu Yeni Pay Alma
Kuponu Karsiliginda Dagitilmasi Islemlerinin 11.07.2005-25.07.2005 Tarihleri
Arasinda Gerceklestirilecegi, Bedelsiz Hisse Senetlerinin Bu Tarihten Sonra
Sirket Merkezinde Dagitilacagi Bildirilmistir. 3 Nolu Yeni Pay Alma Kuponlari
11.07.2005- 19.07.2005 Tarihleri Arasinda Ruchan Hakki Kupon Pazari’nda Islem
Gorecek Olup, Fiyat Tescili Gerceklesinceye Kadar Fiyat Marji
Uygulanmayacaktir. ***tskyo***
ben kaçtım arkadaşlar biraz zarar ettik ama neyse bana göre degil bu bedelli işi kalanlara hayırlı kazançlar.
arkadaşlar 4090 loum var pazartesi bedelli-bedelsize katılıyımmı ne yapmam lazım bilgisi olan varmı
bu fıyattan bolmezler bence
northwind
08-07-2005, 16:06
Bedelliye katilmak istemeyen ky ler kaciyor.Bolunme tarhinin aciklanmasi ile gerceklesmesi arasindaki surenin kisaligi hissenin prim yapmasini onledi,guzel bir taktik,tskb yi kutlarim.
Bedelliye katilmak istemeyen ky ler kaciyor.Bolunme tarhinin aciklanmasi ile gerceklesmesi arasindaki surenin kisaligi hissenin prim yapmasini onledi,guzel bir taktik,tskb yi kutlarim.
Simdi bu başarı mı oluyor, gerçekten bilmedigim icin soruyorum. Ya küçük yatırımcı bugün haberdar olamazsa ve elinde bedellileri alacak parası yoksa?
Simdi bu başarı mı oluyor, gerçekten bilmedigim icin soruyorum. Ya küçük yatırımcı bugün haberdar olamazsa ve elinde bedellileri alacak parası yoksa?
Bedelsizleri alırsın sende.Varsa bedellide rüçhan hakkını satarsın olur biter.Zaten fiyat aralığındaki makası daraltıyorlar.
northwind
08-07-2005, 16:36
Kinaye vardi kutlarim deyisimde,panik yapmayin,demokrasilerde careler tukenmez,bedelsizleri satarsiniz,ruchan hakkinizi satabilirsiniz,alis fiatinizi bilmiyorum ama pek farketmez biraz sabirla kazancli olarak cikabilirsiniz bu hisseden,riski cok az.
Bedelsizleri alırsın sende.Varsa bedellide rüçhan hakkını satarsın olur biter.Zaten fiyat aralığındaki makası daraltıyorlar.sayın yakkır rüchan hakkını satmak için bedelliye katılmak şartmıdır rüchan hakkı bedelli oranı kadarmıdır fiyat birleştiğinde bu günkü fiyata oranla zararımız olurmu bedelsiz pazartesi verilirmi saygılar
buyrun 2. seans
Alan Net Lot % Maliyet
OYAK YATIRIM 35641 15.6 1.708977
TEB YATIRIM 30200 13.2 1.697649
DIS YATIRIM 24076 10.5 1.7125
FINANS YAT. 21930 9.6 1.686165
AK YATIRIM 17903 7.8 1.697536
DIGER 98798 43.2 0
Satan Net Lot % Maliyet
YATIRIM FINANSM 123205 53.9 1.689003
DENIZ YATIRIM 43517 19 1.750847
EKINCILER YAT. 17100 7.5 1.738026
YAPI KREDI YAT. 8025 3.5 1.754329
ATAONLINE MEN. 6729 2.9 1.719634
DIGER 29972 13.1 0
yat. 2 hafta çnce aldığı 130.000 i satmış demekki haberi yokmuş tarihten
sayın dopamin bölünmeyle ilgili fikriniz nedir
tskyo bu belli olmaz ama yat.finans iyi mal çıkmış bence düzelmesi zaman alır habere oynadılar ama hemen çıktı parada kazanamadılar
tskyo bu belli olmaz ama yat.finans iyi mal çıkmış bence düzelmesi zaman alır habere oynadılar ama hemen çıktı parada kazanamadılar
öncelikle gün sonu işlemleri vereyim
Alan Net Lot % Maliyet
OYAK YATIRIM 46641 19.7 1.718223
IS YATIRIM 28997 12.2 1.725401
TEB YATIRIM 28200 11.9 1.700319
FINANS YAT. 21930 9.2 1.690725
DENIZ YATIRIM 18092 7.6 1.781389
DIGER 93346 39.4 0
Satan Net Lot % Maliyet
YATIRIM FINANSM 79274 33.4 1.673947
ZIRAAT YAT. 21645 9.1 1.739688
MEKSA YATIRIM 19048 8 1.751068
YAPI KREDI YAT. 16466 6.9 1.739654
EKINCILER YAT. 12750 5.4 1.739196
DIGER 88023 37.1 0
görüldüğü üzere kağıdın hareketinde söz sahibi olduğunu düşündüğümüz kurumlardan oyak, iş ve deniz toplam 94 bin lot almış, yatırım finansman ise 79 bin lot satmış, diğer satıcılar ise sabahtan dökülenlerdi zaten...
bu açıdan endişelenecek bi şey yok,
ilk seans toplam 100 bin lot alan yatırım finansman ve deniz yatırım ani gelen habere ya hazırlıksızdılar yada baya kızdılar anlaşılan :D
ancak bu tablonun görülüğü günlerde bugünki gibi düşüşler, aksinin görüldüğü günlerde ise önemli yükselişler olduğunu unutmamak lazım
haftaya ne olur derseniz bilemem malesef
sayın yakkır rüchan hakkını satmak için bedelliye katılmak şartmıdır rüchan hakkı bedelli oranı kadarmıdır fiyat birleştiğinde bu günkü fiyata oranla zararımız olurmu bedelsiz pazartesi verilirmi saygılar
Rüçhan hakkını satmak için bedelliye katılmak şart değil.Bedelsizlerin hesaba geçme süresi çalşıtığımız aracı kurumların hareketine bağlı olarak pazartesinden itibaren başlar.
burda bas bas bağırdık,
uçacak kaçacak diyenlere inanmayın diye,
son bir haftadır bi 3 bin 5 bin naraları aldı başını gidiyor internette...
ne oldu?
senedi 2 den 3 den önce böldürmezler diyen arkadaşlar malesef yanıldılar ve onlara uyup mal alanlar da zarar ettiler :(
şimdide sürpriz oldu bu haber diyorlar, baştan beri diyoruz bu kağıt sürprizlere gebe diye ama dinleyen kim? eskisi gibi bir kaç ayda bire beş, bire on prim yapacak şekilde gidemiyor yatırım ortaklıkları,
hala diyorlar ki şu fiyata düşsede satmam, alamazlar elimden...
alırlarrrrrrrrrrrrr....
nası verdilerse eline tepelerden almasını da bilirler,
kağıdı gün sonunda bir kademe oynatmadan senin bu hisseye yatırdığını bir günde kazanırlar da senin haberin olmaz,
yarın birgün çıkar giderse bu senet görecekseniz o çığırtkanları ; dememişmiydik diyecekler,
dedin de ne dedin, bozuk saat bile günde iki defa doğru zamanı gösterir derler, bilir misin
kimseye inanmayın, oturun geçmişi okuyun, açın, inceleyin, çoluk çocuğunuzun rızkını çığırtkanların naraları ile yönlendirmeyin, maceracı olmayın,
her an herşey olabilir,
olmayabilirde
saygılar...
sayın dopamin bende 3300 lot tskyo var. ne kadar para yatırmam lazım ve ne kadar kağıdım olucak yardımcı olursan sevinirim saygılar
KardanAdam
09-07-2005, 10:58
burda bas bas bağırdık,
uçacak kaçacak diyenlere inanmayın diye,
son bir haftadır bi 3 bin 5 bin naraları aldı başını gidiyor internette...
ne oldu?
senedi 2 den 3 den önce böldürmezler diyen arkadaşlar malesef yanıldılar ve onlara uyup mal alanlar da zarar ettiler :(
şimdide sürpriz oldu bu haber diyorlar, baştan beri diyoruz bu kağıt sürprizlere gebe diye ama dinleyen kim? eskisi gibi bir kaç ayda bire beş, bire on prim yapacak şekilde gidemiyor yatırım ortaklıkları,
hala diyorlar ki şu fiyata düşsede satmam, alamazlar elimden...
alırlarrrrrrrrrrrrr....
nası verdilerse eline tepelerden almasını da bilirler,
kağıdı gün sonunda bir kademe oynatmadan senin bu hisseye yatırdığını bir günde kazanırlar da senin haberin olmaz,
yarın birgün çıkar giderse bu senet görecekseniz o çığırtkanları ; dememişmiydik diyecekler,
dedin de ne dedin, bozuk saat bile günde iki defa doğru zamanı gösterir derler, bilir misin
kimseye inanmayın, oturun geçmişi okuyun, açın, inceleyin, çoluk çocuğunuzun rızkını çığırtkanların naraları ile yönlendirmeyin, maceracı olmayın,
her an herşey olabilir,
olmayabilirde
saygılar...
sayın dopamin çok güzel yazmışsınız, yazdıklarınızın her kelimesine katılıyorum.
saygılar,
sayın dopamin bende 3300 lot tskyo var. ne kadar para yatırmam lazım ve ne kadar kağıdım olucak yardımcı olursan sevinirim saygılar
Dopamin doğruları söylemekten ağzı kurudu sanırım.Ben yanıt vereyim %75 bedelliye 2.475 YTL yatırırsan 2475 lot bedelli hisse , % 25 bedelsizden de 825 lot hisse senedi alırsın.Sermaye artırımı tamamı bedelli+bedelsiz %100 olduğu için Toplam 3300 lot daha hisse sahibi olursun.
yatırım finansmanın elinde 83 bin lot kalmış...
aaaa ciddi mi?
evet ciddi...
takasta ilk 5 te yer alan bi kurum şimdi ilk 15 e giremiyor...
yatırım finans bu kadar az malla kalsa ne olmuş ki geçmişte, gerçi bu defa abartmış olayı ama?
bilmem bi bakmak lazım..
hayırlısı...
TSKB YATIRIM'IN SERMAYE ARTIRIMINA İLİŞKİN AÇIKLAMASI
11 Temmuz 2005
TSKB Yatırım Ortaklığı A.Ş.’nin çıkarılmış sermayesinin 4.500.000 YTL
(%75) bedelli, 270.000 YTL 2004 yılı kar payından, 1.230.000 YTL iç
kaynaklardan karşılanmak suretiyle toplam 1.500.000 YTL (%25) bedelsiz
artırılarak 6 milyon YTL’den 12 milyon YTL’ye yükseltilmesinde rüçhan
haklarının 1 YTL nominal değerli bir hisse için 1 YTL’den pay bedelleri T.
İş Bankası Kabataş şubesi’nde açılan özel hesaba yatırılmak suretiyle 3
nolu yeni pay alma kuponu karşılığında kullandırılması, bedelsiz hisse
senetlerinin 2004 yılı kar payı kuponu ve 4 nolu yeni pay alma kuponu
karşılığında dağıtılması işlemlerinin 11.07.2005-25.07.2005 tarihleri
arasında aşağıdaki adreslerde gerçekleştirileceği, bedelsiz hisse
senetlerinin bu tarihten sonra şirket merkezinde dağıtılacağı
bildirilmiştir. 3 nolu yeni pay alma kuponları 11.07.2005-19.07.2005
tarihleri arasında Rüçhan Hakkı Kupon Pazarı’nda işlem görecek olup, fiyat
tescili gerçekleşinceye kadar fiyat marjı uygulanmayacaktır.
Başvuru Yerleri:
TSKB Yatırım Ortaklığı A.Ş. Fındıklı, İstanbul,
TSKB Menkul Değerler A.Ş. Fındıklı, İstanbul,
Türkiye Sınai Kalkınma Bankası A.Ş. Fındıklı, İstanbul.
Foreks Haber Merkezi
*** Sermaye Artirimi: GARAN.E (% 75 Bedelsiz, Bolunme sonrasi A.O.F. : 3,25-YTL), ISAMB.E (% 100 Bedelli, Bolunme sonrasi A.O.F. : 1,02 -YTL), TSKYO.E ( %
11 Temmuz 2005
*** Sermaye Artirimi: GARAN.E (% 75 Bedelsiz, Bolunme sonrasi A.O.F. : 3,25-YTL), ISAMB.E (% 100 Bedelli, Bolunme sonrasi A.O.F. : 1,02 -YTL), TSKYO.E ( % 75 Bedelli, % 25 Bedelsiz. Bolunme sonrasi A.O.F. : 1,23-YTL)***
IMKB
Benim hesapta bu saat itibarıyla tskyo nun fiyatı 1230 görünüyor.
eski fiyatı elde etmek için 1,3902 ile çarpınız
cuma günü satışları getirende bu ani haberdi zaten, muhtemelen babalar bile hazırlıksız yakalandı ve bastılar malı
eski fiyatı elde etmek için 1,3902 ile çarpınız
Nasıl oluyor Sn. Dopamin, Cuma günü A. O 1.71 di kapanış 1.68
Ben kendi hesabımı yapıyorum:Tabi bilmeden ve sadece düz mantıkla muhakkak yalnıştır;
1680 diyelim. % 100 bedelsiz olsaydı. fiyatı 840 olurdu bugün.Üzerine bölündükten sonraki fiyatın % 25 bedelsizini (840/4=210 ) ((Bölünmeden önceki fiyatla mı % 25 koyacağız (1680/4 =410) yoksa bölündükten sonraki fiyatın % 25 i mi (840/4=210 ) koyacağız bilmiyorum.) koyarsam 840 + 210=1050 çıkıyor. bu nasıl oluyor. Herhalde bölünmeden önceki fiyatın % 25 ini kouyoruz.840+410 =1260 yaklaşık 1230
Bir anlatabilir misiniz 1.309 sayısı nerden çıkıyor, nasıl hesap yapılıyor.?
paranoid
11-07-2005, 10:33
Bu hinlikleri IHLAS' cılardan mı öğrendiler nedir? benzerlik ilginç? (insider)
sayın karya bu hesaplamalardan ben de pek anlamam
http://www.strateji.com.tr/ adresinde sağ da tskyo yu göreceksiniz
TSKB YATIRIM'IN RÜÇHAN HAKKI REFERANS FİYATI 0.17 YTL
11 Temmuz 2005
TSKB Yatırım Ortaklığı A.Ş.’nin çıkarılmış sermayesinin 4.500.000 YTL
(%75) bedelli, 1.500.000 YTL (%25) bedelsiz artırılarak 12 milyon YTL’ye
yükseltilmesinde rüçhan haklarını temsil eden 3 nolu yeni pay alma
kuponlarının 11.07.2005 tarihinde Birinci Seans’ta referans olarak
alınabilecek fiyatı 0,17 YTL’dır.
Foreks Haber Merkezi
Hesap ŞÖyle DeĞİl Mİydİ Yaaw:
Cuma Ao=1.71
%75 Bedellİ Ödenmesİ Gereken Yanİ Lot BaŞina=0.75
%25 De Bedelsİz. Yanİ Hedİye
Ne Oldu Şİmdİ: 1.71+0.75= 2.46
Eee BaŞtakİ Sermayenİn Toplamda 2 Katina UlaŞildi, Ohalde Toplami İkİye BÖlelİm:
2.46/2 = 1.23 Eee Bu Da BugÜnkÜ AÇiliŞ Yanİ BÖlÜnme Sonrasifİyat Oluyor Daaaaaaaaa.
Yanİ ÖzelleŞtİrelİm;
1.68 Den Dİyelİmkİ Cuma GÜnÜ 100 Lot Aldim. Malİyet=1.68*100=168 Ytl
% 75 Bedellİye Katilarak 100 Lot İÇİn 75 Ytl Ödedİm.Şİmdİ Malİyetİm=168+75=243 Ytl
Yanİ 200 Lotun Malİyetİ 243 Ytl
1 Lotun Malİyetİ De 1.215 Ytl Olur.
Sabah 1.23 Ten Sattiysan Kardasin. Yok Hala Satmadiysan Fİyat 1.20 Ye İndİ Zarardasin. Ama Şİmdİlİk.
Kİmbİlİr Belkİ 1.30 Falan Da Olabİlİr.
Pehhh....
11:40 itibariyle 420 milyon YTL'lik işlem yapılmış gözüküyor. Satndart olarak iki seans toplamında bu rakamı geçemeyen TSKYO'da Cuma günkü haberin ardından işlem hacmi bana biraz yüksek geldi. Acaba bedelliye katılmak istemeyen KY'lerin kaçışı mı var?
11:40 itibariyle 420 milyon YTL'lik işlem yapılmış gözüküyor. Satndart olarak iki seans toplamında bu rakamı geçemeyen TSKYO'da Cuma günkü haberin ardından işlem hacmi bana biraz yüksek geldi. Acaba bedelliye katılmak istemeyen KY'lerin kaçışı mı var?
Bu kağıtta herşey beklenebilir.Bakarsın kaçanları toplayıp daha sonra hareket verirler.
Sayın Dopamin sağolun.
Bu kağıtta herşey beklenebilir.Bakarsın kaçanları toplayıp daha sonra hareket verirler.
10-12 gün bu kağıdı çakarlar sonra dipten alırlar gibi geliyor . Yükselirse bana sürpriz olur. :)
Alan Net Lot % Maliyet
MERKEZ MENKUL 33287 29.7 1.203225
ZIRAAT YAT. 11474 10.2 1.211574
BIZIM MENKUL 8190 7.3 1.22
SEKER YATIRIM 6900 6.2 1.204058
IS YATIRIM 5925 5.3 1.20401
DIGER 46282 41.3 0
Satan Net Lot % Maliyet
OYAK YATIRIM 23977 21.4 1.202054
TEB YATIRIM 21315 19 1.190861
YATIRIM FINANSM 16999 15.2 1.218266
DENIZ YATIRIM 12100 10.8 1.195207
TACIRLER MEN. 10187 9.1 1.226113
DIGER 27480 24.5 0
Agu agu bana uyar 1.77 den alıp 1.70 e sattıklarımın acısını çıkarmam lazım. versinler biraz aşşaaa da alalım.(pardon malda olan arkadaşlar kızmayın yaa.)
Anlaşılan birden aşağı çekmeyecekler. Hergün birkaç kademe aşağı çekilerek 10 gün içerisinde gereğini yapmış olacaklar.
Anlaşılan birden aşağı çekmeyecekler. Hergün birkaç kademe aşağı çekilerek 10 gün içerisinde gereğini yapmış olacaklar.
Aynen...Oldu bittiyle bölenler bunu da yapabilir.
TSKYO........... 1.26 ............ Saat: 09:50
Ayniyle Vaki.Dakikalık işlemler kağıdı.Ne temel nede tekniz analiz dinler.
paranoid
12-07-2005, 09:50
N'ooldu bi anda böyle bu kağıda? Bayram değil seyran değil...
N'ooldu bi anda böyle bu kağıda? Bayram değil seyran değil...
Olan hiçbirşey yok serbest güreşiyorlar.Rüçhan hakkı kuponu tavan yapıp kağıdı yükselttiler.
...Rüçhan hakkı kuponuna 0.19 tavan dan 4000 adet satış yazdım 5 adet alıp çözdüler.
.........TSKB ile Grup hareketi yapıldı tabi
paranoid
12-07-2005, 10:08
Olan hiçbirşey yok serbest güreşiyorlar.Rüçhan hakkı kuponu tavan yapıp kağıdı yükselttiler.
...Rüçhan hakkı kuponuna 0.19 tavan dan 4000 adet satış yazdım 5 adet alıp çözdüler.
Yeni taktikler haa? vaay...
Rüchan hakkı kuponu nasıl satılıyor ?
İnternetten alış/satış yapıyorum , ne zaman bedelli ödemesi yapmamız gerekiyor , Acemiliğimi hoşgörün ilk kez bedelliye katılacağım da !
bu hisseyle ilgili kısa vadeli düşüncelerinizi öğrenebilir miyim... Bol kazançlar
Rüchan hakkı kuponu nasıl satılıyor ?
İnternetten alış/satış yapıyorum , ne zaman bedelli ödemesi yapmamız gerekiyor , Acemiliğimi hoşgörün ilk kez bedelliye katılacağım da !
.....Bende internet üzerinden yapıyorum ve 4000 adet rüçhan hakkımı 0.19 fiyattan tavandan verdim(Az önceki yazımdan sonra tekrar tavan gördü).Eğer Rüçhan hakkı kağıtlarınız hesabınızda görünüyorsa normal senet satar gibi satış yazacaksınız.
11.07.2005-19.07.2005
tarihleri arasında Rüçhan Hakkı Kupon Pazarı’nda işlem görecek olup, fiyat
tescili gerçekleşinceye kadar fiyat marjı uygulanmayacaktır.
Bana kalırsa en geç bu hafta içinde rüçhan hakkınızı bir şekilde kullanın.Bedelli ödeyip senet alma zorunluluğunuz yok.Hisse adedi başına 1 YTL ödeyip senet almak istemiyorsanız rüçhan hakkınızı bu hafta içinde satmanızı öneririm.Çünkü o hakkınız yanar .Hem rüçhan hakkından elde edeceğiniz parayı alamazsınız,hemde süre sona ermeden bu işlemleri yapmazsanız piyasadan 1YTL yerine şu anki fiyatlarla 1.25 YTL den senet almak zorunda kalırsınız.
TSKYO........... 1.26 ............ Saat: 09:50
Ayniyle Vaki.Dakikalık işlemler kağıdı.Ne temel nede tekniz analiz dinler.
Saat............10:57.......TSKYO 1.30
.......Kağıdı nerdeyse tavana götürecekler.(Tavan....1.31)
sayın yakkır hisse başına 1 değil 0,75 ödenecek,
sayın yakkır hisse başına 1 değil 0,75 ödenecek,
***TSKYO*** TSKB Yatirim Ortakligi A.S.’nin cikarilmis sermayesinin 4.500.000 YTL (%75) bedelli, 270.000 YTL 2004 yili kar payindan 1.230.000 YTL Ic kaynaklardan karsilanmak suretiyle toplam 1.500.000 YTL (%25) bedelsiz artirilarak 6 milyon YTL’den 12 milyon YTL’ye yukseltilmesinde ruchan haklarinin 1 YTL nominal degerli bir hisse icin 1 YTL’den pay bedelleri T. Is Bankasi Kabatas subesi’nde acilan ozel hesaba yatirilmak suretiyle 3 nolu yeni pay alma kuponu karsiliginda kullandirilmasi, bedelsiz hisse senetlerinin 2004 yili kar payi kuponu ve 4 nolu yeni pay alma kuponu karsiliginda dagitilmasi islemlerinin 11.07.2005-25.07.2005 tarihleri arasinda gerceklestirilecegi, bedelsiz hisse senetlerinin bu tarihten sonra sirket merkezinde dagitilacagi bildirilmistir. 3 nolu yeni pay alma kuponlari 11.07.2005- 19.07.2005 tarihleri arasinda Ruchan Hakki Kupon Pazari’nda islem gorecek olup, fiyat tescili gerceklesinceye kadar fiyat marji uygulanmayacaktir. ***TSKYO***IMKB
.................................................. ..............
.................................................
.................................................. ......................
.................................................. .........................
Bedelli arttırm %75.yani elinde 1000 adet hisse olan şahıs 1000x75/100=750 hisse senedi için rüçhan hakkı kullanarak hisse başına 1 YTL ödeyecek.Sakın yanılmayın .0.75 YTL değil
İyi kazançlar dileğimle.
rüchan hakkı kuponları hesaba geçen varmı.
rüchan hakkı kuponları hesaba geçen varmı.
Benimki geçti ve tavandan verdim.Yalnız bedelsizler üzerinde bloke var şu an.
TSKB arasıra tavandan çözülüyor.sanırım TSKYO onu bahane ederek yükseltiliyor.
Benimki geçti ve tavandan verdim.Yalnız bedelsizler üzerinde bloke var şu an.
tesekkürler.benimkiler geçmemiş.
paranoid
12-07-2005, 11:41
Şimdi mesela; 1000 adet hissemiz var. 1000 adet de kupon görünüyor. bu kuponları şu anki işlem fiyatı olan 0,19 dan mı satıyoruz? ve kuponları sattığımızda parasını yatırdığımız bedellileri alabiliyormuyuz? yani rüchan hakkı kuponlarını satmamız hakettiğimiz ve parasını yatırdığımız bedellileri engellemiyor değil mi? cevap verecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum...
Şimdi mesela; 1000 adet hissemiz var. 1000 adet de kupon görünüyor. bu kuponları şu anki işlem fiyatı olan 0,19 dan mı satıyoruz? ve kuponları sattığımızda parasını yatırdığımız bedellileri alabiliyormuyuz? yani rüchan hakkı kuponlarını satmamız hakettiğimiz ve parasını yatırdığımız bedellileri engellemiyor değil mi? cevap verecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum...
Eğer sizde benim gibi kuponları 0.19 YTL den satarsanız rüçhan hakkını sattığınız için 1 YTL den bedelli senet alamazsınız ve piyasa fiyatından yani şu anki 1.29 üzerinden alırsınız.Bütün bunlar biraz karmaşık bir hesap elinizdeki senedin maliyetine göre değişir.Benim elimdeki maliyete göre rüçhan hakkıyla beraber senedi sattığımda senedi 1.42 ye geldiği için satış yaptım.Maliyetim 1.20 dü çünkü
...1.42-1.20=022x5=1100 YTL iyi para
san pietro
12-07-2005, 12:16
Kısa vadede ne yapar bilemem ama haftalık grafikte şık bir görüntüsü oluştu...
:mod:
san pietro
12-07-2005, 12:30
TSKYO dostları ilk seans kim almış kim satmış bir grafik gönderir misiniz?
Zülfü Aşkın
12-07-2005, 12:49
http://img320.imageshack.us/img320/5260/adsz9oj.png
zulfu abi neden bukadar buyultme geregı duydun...cok sukur gozlerde problem yok...:D...
Zülfü Aşkın
12-07-2005, 13:09
zulfu abi neden bukadar buyultme geregı duydun...cok sukur gozlerde problem yok...:D...
Elimden gelen bu...
Elimden gelen bu...
SKBNK topiğinde SKBNK grafiği de olsa büyültülmüş mü olacaktı? :düsün:
bi denesek? :roll:
Elimden gelen bu...elinize sağlık
TABLO-TSKB YATIRM ORTAKLIĞI PORTFÖY DEĞERLERİ-8 TEMMUZ
12 Temmuz 2005
Menkul Kıymetin Türü Nominal Değer Toplam Alış Maliyeti Toplam Rayiç Değer Grup (%) Genel (%)
1) HİSSE SENEDİ 1,008,262.27 3,833,387.22 4,276,133.07 100.00% 46.45%
KIMYA PETROL VE KAUÇUK ÜRÜNLER 168,963.00 588,513.14 735,134.96 17.19% 7.99%
TAŞ VE TOPRAĞA DAYALI SANAYİ 113,273.00 343,721.15 379,280.54 8.87% 4.12%
METAL ANA SANAYİ 20,000.00 136,000.00 119,800.00 2.80% 1.30%
METAL EŞYA MAKİNE VE GEREÇ YAPIM 149,040.00 471,107.54 485,971.60 11.36% 5.28%
ELEKTRİK GAZ VE BUHAR 30,000.00 229,500.00 165,300.00 3.87% 1.80%
BANKALAR 320,056.57 628,407.97 742,532.85 17.36% 8.07%
SİGORTA ŞİRKETLERİ 16,613.00 81,071.44 93,697.32 2.19% 1.02%
FİNANSAL KİRALAMA VE FACTORİNG 160,000.00 531,560.00 489,600.00 11.45% 5.32%
HOLDİNG VE YATIRIM ŞİRKETLERİ 21,033.70 545,570.64 709,833.89 16.60% 7.71%
DİĞER MALİ KURULUŞLAR 9,283.00 277,935.34 354,981.92 8.30% 3.86%
II) BORÇLANMA SENEDİ 3,500,000.00 2,942,630.00 3,288,640.00 35.72%
III) T.B.P.P. 1,639,000.00 1,640,980.46 17.83%
PORTFÖY DEĞERİ TOPLAMI (I+II+III) 9,205,753.53 100.00%
HAZIR DEĞERLER (+) 566.86
ALACAKLAR (+) 0
DİĞER AKTİFLER (+) 6,393.10
BORÇLAR (-) 17,085.21
TOPLAM DEĞER 9,195,628.28
TOPLAM DEĞER / PAY SAYISI 1.532605
Zülfü Aşkın
12-07-2005, 13:48
İkinci seans baslamadan tahtada 1,30 da 26000 lot 1,31 de 48000 lot satici bekliyor....
Elimden gelen bu...
Photoshop'tan image size'dan küçültebiliyorsunuz. Ama iş biraz uzar.
Zülfü Aşkın
12-07-2005, 13:56
Photoshop'tan image size'dan küçültebiliyorsunuz. Ama iş biraz uzar.
siyah beyaz gonderdigim zaman daha hizli ve cabuk olarak gonderebiliyorum ve istedigim ebatta fakat renkli olunca cok zaman aliyor...
Dikkat 1.53 Pay değeri bölünmeden önceki fiyatı gösterir
Tablo-tskb Yatirm OrtakliĞi PortfÖy DeĞerlerİ-8 Temmuz
Toplam DeĞer / Pay Sayisi 1.532605
san pietro
12-07-2005, 14:15
Elimden gelen bu...
Teşekkür ederim. Bindik yine TSKYO trenine. Artık raydan çıkar biryerlere toslar mıyız, çuf çuf yapıp ilerler miyizi bilemiyorum... :gulen:
_BrOkEr_
12-07-2005, 15:16
Bende de var bu kağıttan fakat aldığıma alacağıma bin pişman oldum kimseye de tavsiye etmem iğrenç ötesi...
Kağıttan son çıkışlar mıdır nedir işlem hacmine bakılırsa.. Yarın 1.16 lara çakmazlarsa bilin ki yükselme sinyalleriymiş, kağıt toparlanıyor.
muhabbet
13-07-2005, 02:16
ne salak bi borsa. sekerbank 2.70 e satılıyor fiyat 4.88
bunun pay değeri belli. vaziyet ortada. yatırımfinansman ile aynı bünyede bunlar. ama kağıtlardaki fark dağlar kadar.
TKSB YO'NUN RÜÇHAN HAKLARININ 21 TEMMUZ'A KADAR KULLANILMASI İSTENDİ
13 Temmuz 2005
TSKB Yatırım Ortaklığı'nın rüçhan haklarının 21 Temmuz'a kadar kullanılması
istendi.
Takasbank'tan yapılan açıklamaya göre, şirketin 11/07/2005 tarihinde
başlayan yüzde 75 oranında bedelli, yüzde 25 oranında bedelsiz sermaye
artırım işleminde, bedelsiz artırım karşılığı olan hisse senetleri ilgili
üyelerin müşteri alt hesaplarına bugün alacak kaydedildi.
Rüçhan haklarını kullanmak isteyen üyelerin haklarını 21/07/2005
tarihine kadar kullanmaları gerekiyor.
Foreks Haber Merkezi
Bu kağıdın son beş seansdır, ne yaptığını anlayan var mı?
ben bir senedir anlamadım :D
ben bir senedir anlamadım :D
Ben de şahidim...
:roll:
Grafiklere baktım da MACD trigeri aşağı kesmiş ve kafayı aşağı eğmiş dün öğlenden sonrası itibarı ile ben MACD güvenirim ve bu beni için dikkat olumsuz göstergesidir. Kimseyi etkilemek istemem ama demedi demeyin. Gardımı alıyorum. Satacak mıyım hayır. :D Bile bile ladese alıştık bu kağıtta. :mad:
muhabbet
13-07-2005, 22:15
yani ne yapmalı???
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.