View Full Version : TSKYO Tskb Yat.Ort.
_BrOkEr_
21-12-2005, 22:04
1.61'den veda ettim kalanlara Allah sabır versin 1.02'den 1.62'ye geleceğini rüyamda görsem inanmazdım zararına satacağıma beklerim daha iyi dedim ve bekledim fakat bu kağıt başkalarını kazıklamadan kazandırmaz arkadaşlar! Dikkatli olun kazıklanan siz olmayın...
1.61'den veda ettim kalanlara Allah sabır versin 1.02'den 1.62'ye geleceğini rüyamda görsem inanmazdım zararına satacağıma beklerim daha iyi dedim ve bekledim fakat bu kağıt başkalarını kazıklamadan kazandırmaz arkadaşlar! Dikkatli olun kazıklanan siz olmayın...
ne zamandır ilgilisin broker dostum bu kagıtla ?? fıyata bakarsam yenı galıba ??
_BrOkEr_
21-12-2005, 22:27
ne zamandır ilgilisin broker dostum bu kagıtla ?? fıyata bakarsam yenı galıba ??
1 senedir...
naslana nazlana gelin olacak...takaslar umut verici...
1 senedir...
hım ok .. en azından kotu gunlerini biliyorsunuz.. o bakımdan sormustum ... biz daimi uyesıyızde... :D :D
56 alıp 61 sataydın
:D :D :D
ne aglıyorsun cıkmadı dıye.. sordun da soylemedikmı gemıcım :gulen: :gulen:
sana 59 dan alıyoruz dedık DELİ sın dedin bıze..
gerci pek akıllı oldugumda soylenemez ama :D :D :D
see you later 2.00
50 den alıp 59 dan satınca sayılmıyormu
minik yatirimci
21-12-2005, 22:58
Sayilmiyo, benim gibi 1.09 dan maliyetlenip bekleyeceksin 2 olacak gozun doymayacak tekrar 1.09 a dusecek o zaman lanet olsun diyip satacaksin, racon boyle bu hissede :D
Sayilmiyo, benim gibi 1.09 dan maliyetlenip bekleyeceksin 2 olacak gozun doymayacak tekrar 1.09 a dusecek o zaman lanet olsun diyip satacaksin, racon boyle bu hissede :D
sen grand master yatırımcısın.herkes yapamaz bu numarayı.belki birde detay yapar
50 den alıp 59 dan satınca sayılmıyormu
sen yabancı degilsin sayarız.. :D :D :D :D
birde 49 malıyetı 54 e cıkaranlar var onlara ne demeli.. :D :D :D
databank
21-12-2005, 23:44
Sahiden de 2 ytl yi görürmü bu kağıt. Bekliyorum ama bakalım artık.
minik yatirimci
21-12-2005, 23:46
Sahiden de 2 ytl yi görürmü bu kağıt. Bekliyorum ama bakalım artık.
Kesinlikle gorecek ama o zaman bu hisse bu gidisle 4 e kadar cikacak diyip satmayacaz tekrar 1.0 a dusunce saticaz :D
databank
22-12-2005, 00:05
Valla ben 31 aralık akşamına kadar ileri valörlü 2 ytl den satış emri yazdım daha aralık başında. Giderse canı sağolsun gitmezssede 1.50 ye satmaya razıyım. napalım kısmette ne varsa kaşıkta o çıkar beya.
kağıt tam 1630 direncine geldi. burayıda yarın kırıp yukarıya hareketine devam etme olasılığı yüksek. daha güzel olucak kağıt tabii biraz sabır birazda ters hareketlere katlanmalı nede olsa tskyo saygılar
minik yatirimci
22-12-2005, 19:24
1-2 gun tekleriz heralde buralarda
garantı bile 63 ort.ile aldıgına gore.. bugun pasifleri gelsın dıye az daha ben bıle satacaktım bu kadar olur..
Hedef 1.80-1.84 üzerine çıkarsa düşen kanalı kırmış oluyor. 1.30 cıvarı en kuvvetli destek
minik yatirimci
23-12-2005, 01:09
Sayin Detay bu kagidi izlememek lazim 2-3 gunde bir ne olmus ne bitmis diye bakmak lazim sadece, oyle izleyince hep zarar ediyo adam, alip bekleyecez en az 2.0 olacagi belli bu kagidin,
hissede dün son yarım saat ilginçti..o hareketler bu gün güzel bir gün olacagının işaretçisi olabilir..
hissede dün son yarım saat ilginçti..o hareketler bu gün güzel bir gün olacagının işaretçisi olabilir..
yes evdın ... sifrelesmeler havada ucuyo gene... dun iş guzel ıs yaptı 59 dan almakla...
bam bam bam... :D :D :D
1,65 İ bir aşsında ondan sonra düşünürüz dostum.
erken gibile :D
bana göre hissenin teknik göstergeleri çok güzelleşti.:)
1,65 ve 1,70 direnebileceği yerler. :D geçerse heran yükselme eğrisi dikleşebilir. Yatırım ortaklığı sonuçta risklide. :gulen:
gecer gecer zor gorme garıbı anca
1.83 acılacak seansdakı tavanıymıs..
hayırdır bir havadis mi var yoksa detay?
hayırdır bir havadis mi var yoksa detay?
e teo34 arkadaşım (yanlış anlama ama) günaydın ya
e teo34 arkadaşım (yanlış anlama ama) günaydın ya
:D :D :D :D
Türkiye Sınai Kalkınma Bankası, Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı
(GYO) kurmak üzere Sermaye Piyasası Kurulu’ndan gerekli izni aldı.
TSKB, gayrimenkul değerleme alanındaki uzmanlığını bundan böyle
yeni kurulacak gayrimenkul yatırım ortaklığına da yansıtacak.
TSKB'den yapılan açıklamada, Türkiye’nin ilk özel yatırım ve
kalkınma bankası olmasının yanı sıra, gayrimenkul değerleme alanında
da ülkenin önde gelen lisanslı kuruluşlarından birine sahip olan
Türkiye Sınai Kalkınma Bankası'nın, bir gayrimenkul yatırım ortaklığı
kurmak üzere Sermaye Piyasası Kurulu’ndan (SPK) gerekli izni aldığı
belirtildi.
SPK’nın 21 Aralık 2005 günü yapılan toplantısında, 100 milyon
YTL kayıtlı sermaye tavanı içerisinde, 10 milyon YTL başlangıç
sermayeli, TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. unvanlı bir
gayrimenkul yatırım ortaklığının kuruluşu onaylandı.
2003 yılından bu yana TSKB Gayrimenkul Değerleme Şirketi ile
Türkiye’nin lider lisanslı değerleme kuruluşlarından biri haline gelen
TSKB, gayrimenkul konusundaki uzmanlığını artık yatırımcıların
hizmetine sunacak. Gayrimenkul Değerleme Şirketi 2005 yılında
Euromoney dergisi tarafından Türkiye'de "En İyi Gayrimenkul Danışmanı"
seçilen TSKB, bu önemli deneyimini, yeni kurulacak gayrimenkul yatırım
ortaklığına da yansıtacak.
Türkiye’deki gayrimenkul sektörünü yakından tanıyan TSKB, Gayrimenkul
Yatırım Ortaklığı A.Ş. ile, yüksek getiri sağlayacak verimli ve likit
gayrimenkullerden oluşan, cazip ve dengeli bir yatırım portföyü
oluşturmayı amaçlıyor. TSKB GYO, lider girişimcisinin 55 yıllık bir
geçmişe dayanan yatırım ve kalkınma bankacılığı deneyimi ile
gayrimenkul değerleme alanlarındaki deneyimini birleştirerek, alanında
'öncü ve güvenilir' şirket olmayı hedefliyor. Ayrıca bu yeni
gayrimenkul yatırım ortaklığı sayesinde, TSKB’nin toplam aktifleri,
verimlilik ve kârlılık da gözetilerek artırılacak.
Bundan sonraki aşama olarak TSKB’nin, gayrimenkul yatırım ortaklığının
kuruluş, yapılanma ve portföy oluşturma çalışmalarına en kısa zamanda
başlayacağı ve SPK mevzuatına ve ekonomik koşullara bağlı olarak halka
arzını gerçekleştireceği belirtiliyor.
eyvallah kardes de haberi dün geceden verseydin bari
neden bugun almadınız o zaman hareket yapmadıki
çok daha önceden almıstık zaten yükselir de satarız diye fırsat olusur mu acaba diye pusuya yattık ama çıkamadı
İzliyoruz,izleyeceğiz..
izleyelım ... bakalım ...
SEN YENİSİN GALİBA :D :D :D :D
manishing
28-12-2005, 11:50
ikram reklamına döndü sen yenisin galiba derken:D hadi bakalım artsın hissenizde güldürsün yüzünüzü inş bende yok he yenisin falan demeyin :P
Aşağıdaki yazım bir Dipnot olacak :
Ben bu gayrimenkul balonunun çok şiştiğini düşünüyorum ;
Gyo olayını uzun vadede biraz riskli buluyorum .
Bunlar benim kanaatim..
Referanslarım ise 90 lı yıllarda tabirimi mahzur görün ''yapanların elinde patlayan konutlar''.
Ayrıca önümüzdeki birkaç yıl içinde konut tercihleri çok değişecektir , özelliklede insanlar aldıkları 3+1 evlere bir villa parasını ödediklerini anladıklarında...
İnsanlar günden güne gayrimenkul konusunda özgün yapıları aramaya çalışacaklar bu da büyük gyo ların bu isteklere hemen ayak uyduramama riskini beraberinde getirebilir.
Aşağıdaki yazım bir Dipnot olacak :
Ben bu gayrimenkul balonunun çok şiştiğini düşünüyorum ;
Gyo olayını uzun vadede biraz riskli buluyorum .
Bunlar benim kanaatim..
Referanslarım ise 90 lı yıllarda tabirimi mahzur görün ''yapanların elinde patlayan konutlar''.
Ayrıca önümüzdeki birkaç yıl içinde konut tercihleri çok değişecektir , özelliklede insanlar aldıkları 3+1 evlere bir villa parasını ödediklerini anladıklarında...
İnsanlar günden güne gayrimenkul konusunda özgün yapıları aramaya çalışacaklar bu da büyük gyo ların bu isteklere hemen ayak uyduramama riskini beraberinde getirebilir.
tskyo ile ne ilgisi varki bu yazdıklarınızın?
Türkiye Sınai Kalkınma Bankası, Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı
(GYO) kurmak üzere Sermaye Piyasası Kurulu’ndan gerekli izni aldı.
TSKB, gayrimenkul değerleme alanındaki uzmanlığını bundan böyle
yeni kurulacak gayrimenkul yatırım ortaklığına da yansıtacak.
TSKB'den yapılan açıklamada, Türkiye’nin ilk özel yatırım ve
kalkınma bankası olmasının yanı sıra, gayrimenkul değerleme alanında
da ülkenin önde gelen lisanslı kuruluşlarından birine sahip olan
Türkiye Sınai Kalkınma Bankası'nın, bir gayrimenkul yatırım ortaklığı
kurmak üzere Sermaye Piyasası Kurulu’ndan (SPK) gerekli izni aldığı
belirtildi.
SPK’nın 21 Aralık 2005 günü yapılan toplantısında, 100 milyon
YTL kayıtlı sermaye tavanı içerisinde, 10 milyon YTL başlangıç
sermayeli, TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. unvanlı bir
gayrimenkul yatırım ortaklığının kuruluşu onaylandı.
2003 yılından bu yana TSKB Gayrimenkul Değerleme Şirketi ile
Türkiye’nin lider lisanslı değerleme kuruluşlarından biri haline gelen
TSKB, gayrimenkul konusundaki uzmanlığını artık yatırımcıların
hizmetine sunacak. Gayrimenkul Değerleme Şirketi 2005 yılında
Euromoney dergisi tarafından Türkiye'de "En İyi Gayrimenkul Danışmanı"
seçilen TSKB, bu önemli deneyimini, yeni kurulacak gayrimenkul yatırım
ortaklığına da yansıtacak.
Türkiye’deki gayrimenkul sektörünü yakından tanıyan TSKB, Gayrimenkul
Yatırım Ortaklığı A.Ş. ile, yüksek getiri sağlayacak verimli ve likit
gayrimenkullerden oluşan, cazip ve dengeli bir yatırım portföyü
oluşturmayı amaçlıyor. TSKB GYO, lider girişimcisinin 55 yıllık bir
geçmişe dayanan yatırım ve kalkınma bankacılığı deneyimi ile
gayrimenkul değerleme alanlarındaki deneyimini birleştirerek, alanında
'öncü ve güvenilir' şirket olmayı hedefliyor. Ayrıca bu yeni
gayrimenkul yatırım ortaklığı sayesinde, TSKB’nin toplam aktifleri,
verimlilik ve kârlılık da gözetilerek artırılacak.
Bundan sonraki aşama olarak TSKB’nin, gayrimenkul yatırım ortaklığının
kuruluş, yapılanma ve portföy oluşturma çalışmalarına en kısa zamanda
başlayacağı ve SPK mevzuatına ve ekonomik koşullara bağlı olarak halka
arzını gerçekleştireceği belirtiliyor.
Dediğim gibi bir dipnottu.
Tabiiki direkt alakası yok . Teşekkürler Kygnad
bir dıpnot da benden sımdı tskyo bir iş kurulusu sence bunu onlar dusunmedımı bence dusundu ayrıca isin elındekı arazılerı ne zaman ve ne fıyata kapattıgını bılıyormuyuz hayır bilmiyoruz belkıde hazır birseyler var .. ama balonun sıstıgı dogru onda bende aynı fıkırdeyım ama konu ya ev degilse ??
gibi...
arazi spekülasyonu her dönem çok kazandırmıştır
Ref : Bkz. Tüm tarih
Ama bu gyo lar mutlaka bir imaj projesi yapıyorlar villa yapsa bir dert , apartman ve toplu konut yapsa bir dert özellikle önümüzdeki yıllar için bir risk...
spekulasyon degıl kı .. sımdı sen koskoca ulkede toprak bulsan yanı ayarlasan daha da acıgı arazın olsa gidip yabancıyla anlassan buranın ınsaatını yapsan birde bunu yabancıya satsan ... kim ne spekulasyonu yapacak kı hatta ev fıyatları ısterse dussun ne olacakkı ayrıca yabancıya tasınamaz mulk edinebilirsın yasasıda cıkmıskene.... ????
bu hissepatlamaya hazır bomba gibi,bir patlarsa zor tutarız
5-10 gün önce 1.60 tan bir süreliğine çıkmıştım..diğer bütün yo.lar iyi-kötü baya artmasına rağmen bu hemen hiç artamadı ne hikmetse..
2006 da inşallah güzel bi sürpriz yapar ve diğerlerine fark atar..
1.63 ten gene buradayız.
sartar2000
31-12-2005, 06:11
yatirim ortakliklarinin icinde en superlerden biride budur/
5-10 gün önce 1.60 tan bir süreliğine çıkmıştım..diğer bütün yo.lar iyi-kötü baya artmasına rağmen bu hemen hiç artamadı ne hikmetse..
2006 da inşallah güzel bi sürpriz yapar ve diğerlerine fark atar..
1.63 ten gene buradayız.
hosgeldınız...
:D :D
bütün arkadaşlarla mutlu ve kazançlı seneler
bütün arkadaşlarla mutlu ve kazançlı seneler
mutlu damı alalım onumu soledınız :D :D :D
mutlu + kazanclı (tskyo) :D :D :D
SPK, TSKB MENKUL'ÜN HALKA ARZA ARACILIK VE PORTFÖY YÖNETİCİLİĞİ YETKİ BELGELERİNİ İPTAL ETTİ
--------------------------------------------------------------------------------
SPK, TSKB Menkul'ün halka arza aracılık ve portföy yöneticiliği yetki belgelerini iptal etti. SPK Haftalık Bülteni'ne göre, TSKB Menkul Değerler A.Ş.’nin talebi üzerine halka arza aracılık ve portföy yöneticiliği yetki belgelerinin iptaline karar verildi.
Bu hisseyi nasıl etkiler??
TSKB YATIRIM HİSSE İŞLEMLERİ İLE İLGİLİ AÇIKLAMA
02 Ocak 2006
TSKB Yatırım Ortaklığı A.Ş. hisse senedi işlemleri ile ilgili
olarak Türkiye Sinai Kalkınma Bankası A.Ş. tarafından yapılan açıklama:
"30.12.2005-27.12.2005 tarihleri arasında TSKB Yatırım Ortaklığı
A.Ş. hisse senedinde 1.65 YTL fiyattan 10.000 ve 1.66 YTL fiyattan
10.000 adet satış işlemi Turquoise Investment Fund Balanced Fund adına
İMKB'de kurumumzca gerçekleştirilmiştir.
Turquoise Investment Fund Balanced Fund elinde bulunan hisse
senetlerinin şirket sermayesi içindeki oranı yüzde 8.49
oranındadır."
Foreks Haber Merkezi
SPK, TSKB MENKUL'ÜN HALKA ARZA ARACILIK VE PORTFÖY YÖNETİCİLİĞİ YETKİ BELGELERİNİ İPTAL ETTİ
--------------------------------------------------------------------------------
SPK, TSKB Menkul'ün halka arza aracılık ve portföy yöneticiliği yetki belgelerini iptal etti. SPK Haftalık Bülteni'ne göre, TSKB Menkul Değerler A.Ş.’nin talebi üzerine halka arza aracılık ve portföy yöneticiliği yetki belgelerinin iptaline karar verildi.
arkadaslar bu oyle kotu bır haber degılkı bakın ;
yatırım fınans ve tskyo birlesecek yanı tek bir catı altında eger biraz dıkkat edersenız ıkı sırketın bırlesmesınde bir sirketın aracılık faalıyetlerı ıptal edilir.. yanı herhangi bir seyden dolayı ıptal edilmesı soz konusu degil ki.. yasal prosedur boyle ıstersenız SPK Mevzuatını sirket birlesmeleri kısmını acın bır okuyun bıraz uzun ama hanı ınanmayanlar olursa o bakımdan dedım..
Bu hisseyi nasıl etkiler??
hisseyi etkılemesi gibi birsey soz konusu degıl .. ne alakası var yahu
ayrıca ; bu yetkı belgeleri 1 tane degildir.. sımdı bu yetkıyı ıptal ettırırler ama birlestıkten sonra ıkıncı ve daha kapsamlı bir yetkı belgesi yanı tum yatırım araclarını kapsayan ve aracılık hizmeti veren bir diger yetkı belgesı ıcın muracaat ederler.. hepsi bu .. o zamanda hisseyı ıyı mı etkıler etkıler tabıı
sevgıler
saol gemıcım ... olay budur... baska birsey yok ..
diğer hisselerimi çok çok azalttım..yoğunlaştığım tek hisse tskyo..
sinsi bir baskı var bu hissede..ama 2006 da yüzümüzü güldürecek en ideal yo. hissesi bu bence..
itiraf ederimki,borsada bana bunun kadar kar ettiren bir hisse olmadı daha..yalnız uzun zamandan beri bir hantallık var bunda..eski günlerini özlüyorum..
ne olursa olsun biraz geri gelse bile panik yapmam,sineye çeker,beklerim..
kağıt bugün hacimsiz geri çekirdi ama yarın yukarı ya ilk önce 1650 nin üzerine atar sonra yeniden yukarı hareketine devam eder daha çok yolu var
1.50 lere olabilecek sarkmalar çok iyi bir alım fırsatı olur bence..temel göstergeleri en güzel ve en sağlam birkaç yo.dan biri tskyo..
http://www.uzunvadeci.com/index.php?option=com_content&task=view&id=397&Itemid=1
ayrıca ; bu yetkı belgeleri 1 tane degildir.. sımdı bu yetkıyı ıptal ettırırler ama birlestıkten sonra ıkıncı ve daha kapsamlı bir yetkı belgesi yanı tum yatırım araclarını kapsayan ve aracılık hizmeti veren bir diger yetkı belgesı ıcın muracaat ederler.. hepsi bu .. o zamanda hisseyı ıyı mı etkıler etkıler tabıı
sevgıler
sevgili detay haberi bir daha okumanı tavsiye ederim..yetki belgesini dememiş yetki belgelerini yani hepsini iptal etmişler.saygılarımla..
tskb nin talebi üzerine ama edvin kardeşim
sevgili detay haberi bir daha okumanı tavsiye ederim..yetki belgesini dememiş yetki belgelerini yani hepsini iptal etmişler.saygılarımla..
Acaba YTFYO ile birleşecek olması ile ilgili mi? Eğer böyle ise bence iyi bir haber bu zira birleşmenin yakın olduğunun bir işareti olabilir...:tamam:
abı tamam belge veya belgeler sımdı cesitlı belgeler var her islem ıcın ayrı bir belge ve bunların birkacının birlesmesınden dogan genıs kapsamlı belgeler var olayın onemlı kısmı orası degil birlesme sırasında bir tarafın bu belgelerın ıptalı sıstemıyle basvuru yapması ki bu zaten mecbur tutulan bir sey zaten bunu sirket beyan eder..prosedur bu sekılde ısler.. belgeler ıptal edilir ortaklar birlesme sekıllerını toplantıyla sekıllendirir özsermayeler bırlesir falan filan...
haberle bir alakası yok bunun yanı..
abı tamam belge veya belgeler sımdı cesitlı belgeler var her islem ıcın ayrı bir belge ve bunların birkacının birlesmesınden dogan genıs kapsamlı belgeler var olayın onemlı kısmı orası degil birlesme sırasında bir tarafın bu belgelerın ıptalı sıstemıyle basvuru yapması ki bu zaten mecbur tutulan bir sey zaten bunu sirket beyan eder..prosedur bu sekılde ısler.. belgeler ıptal edilir ortaklar birlesme sekıllerını toplantıyla sekıllendirir özsermayeler bırlesir falan filan...
haberle bir alakası yok bunun yanı..
bende farklı birşey demiyorum..birleşmeleri yakın diyorum:)
hadi be güzelim, hadi be canım
takıldın buraya
hadi be güzelim, hadi be canım
takıldın buraya
hakkaten yaa ıllallahhh beeee bu ne yaa 63-64 yeter beee
midnight
03-01-2006, 15:06
peki bu birleşmeden yatırım finansman da payını almayacakmı ? Birleşmede sanırım ikiside uçmalı öyle değil mi ?
alacak tabıı nası olacagı bır acıklansın
uzunvadeci
03-01-2006, 15:27
TSKYO 12.000.000 1,493 1,477 1,610 -192,000 9,005 47,700 37,683 -1,072
YTFYO 5.000.000 1,483 1,479 1,850 -20,000 25,085 47,900 37,841 -0,270
Birleşme,özsermaye üzerinden olacaktır,bir başa olasılığı düşünmenin anlamı yok.Bu durumda dünkü değerlerle %9,005 primli işlem görmekte olan TSKYO,%25,085 primli işlem görmekte olanYTFYO'na nazaran daha şanslı görünmektedir.
bu halde yüzde 14.80 lık bir hareket marjı cıkarabilir mıyız. ?
bu arada YO ustadı sayın uzunvadeci hosgeldınız ellerınıze saglık....
pardon 16.80 yahu sasırdık
uzunvadeci
03-01-2006, 15:37
Her şey mümkün sn. Detay
Birleşme öncesinde TSKYO'nın YTFYO'na nazaran daha avantajlı olduğu açık ancak ,bu TSKYO'nın mutlaka prim yapacağı anlamına gelmez.Sadece YTFYO'na relatif güçlü olacağı anlamına gelir.
ok sayın uzunvadeci... cok tesekkurler..
http://www.turkishbulls.com/tr/StockPage.asp?CompanyTicker=TSKYO&MarketTicker=Yatirim&Typ=S
..GÜVERCİN YUVASI BOĞA FORMASYONU..oluştu diyor,ne demekse..
ne guzel.. ne guzel..
he valla ne güzell, ne güzell
BORSAHİSSE
03-01-2006, 23:20
güzelliklerin devamını dilerimmm
minik yatirimci
04-01-2006, 02:48
Yarin biraz kritik bir gun olacaga benziyor, eger fiyat islem hacmi ortalamasini kirarak yukselmez ise grafikteki kirmizi cizgiye dogru dusebilir. Eger yarin islem hacmiyle birlikte fiyat acilisla beraber yukselirse ilk hedefimiz 1.90 hadi hayirlisi olsun bakalim. Momentumdaki uyumsuzluk tedirgin ediyor beni insallah yersiz yere tedirgin olmusumdur
bowespa %3,dow 1.2,nikkei 1.55 yukarıda..bugün bizim borsada böyle yükselirse tskyo ne yapacak bakalım ?
dostlar yeni kanuna göre yo lar vergiden muaftı değilmi?yani %15 stopaj alım v satımda yok değilmi?
http://www.turkishbulls.com/tr/StockPage.asp?CompanyTicker=TSKYO&MarketTicker=Yatirim&Typ=S
..GÜVERCİN YUVASI BOĞA FORMASYONU..oluştu diyor,ne demekse..
yerim ben onun güvercinini de formasyonunu da,
yeter, sinir etti, :mad:
Sen güvercini ye..:)
Ben de boğayı...:p
Birazından sucuk da yapmalı :roll:
minik yatirimci
04-01-2006, 09:33
Etsin sayin dopamin etsin ama sonunda yeterki ciksin, hem boyle sinir ederek direncleri kirarsa daha saglam yukselir :gulen: oteki turlu bir anda cikarsa satamayiz alicisiz alicisiz iner elimizde kalir :D
Sen güvercini ye..:)
Ben de boğayı...:p
Birazından sucuk da yapmalı :roll:
güversin uçuverdiii
kanadın açıverdi ammaaan ammaaan
dostlar yeni kanuna göre yo lar vergiden muaftı değilmi?yani %15 stopaj alım v satımda yok değilmi?
Forumda pek çok yerde bu konu konuşuldu. Evet YO'lar muaf. (GYO'lar değil).
Bu arada TSKYO da sabretmek lazım, sabreden kazanır.
Yarin biraz kritik bir gun olacaga benziyor, eger fiyat islem hacmi ortalamasini kirarak yukselmez ise grafikteki kirmizi cizgiye dogru dusebilir. Eger yarin islem hacmiyle birlikte fiyat acilisla beraber yukselirse ilk hedefimiz 1.90 hadi hayirlisi olsun bakalim. Momentumdaki uyumsuzluk tedirgin ediyor beni insallah yersiz yere tedirgin olmusumdur
bir oncekı duzeltme ve cıkısa ne kadar benzıyor ıcımden bir his de bugun yeter artık ucsun bu guvercın dıyor ya hadı bakalım..
dostlar2006 yılında tskyo aldığımızda dıyelım 1000 ytl kar ettık gelır vergısı ,stopajda muaf mı olacağız
dostlar2006 yılında tskyo aldığımızda dıyelım 1000 ytl kar ettık gelır vergısı ,stopajda muaf mı olacağız
dostum YO lar su anda vergıden yanı stopajdan muaf sadece tskyo degıl ..
ayrıca yukarıda yazılan alım ve satımdan stopaj kesılmez sadece ettıgınız kardan yuzde 15 stopaj kesılır.. alım satımdan komısyon alınır ... yanlıs anlasılma olmasın arkadasım yanlıs yazmıs onu ..
bunu kastetmıstım ... alım satımda degil diye..
eski hareketler mazide kaldı galiba,hayır yok gibi yo.lardan..
biz gönulden baglıyız kademelerine baglı degılız bosver yahu :):):):):):)
sanki 1020 deki hareket gibi. hacimsiz ,sıkıcı seanslar ama bu sefer kısa sürer 1620 de fazla kalmaz bayramdan önceki 2 gün çok hareketli olabiliriz saygılar
baydı beee baydııı yeter yaaaa
detay nasıl daraldım bilemezsin, valla patladım:mad:
ya sorma abı yaaa sımdı bende patlayacam kotu olacak
Duran ARMAĞAN
05-01-2006, 11:52
Hadi arkadaşlar bir omuz verin bayrama şen girelim
minik yatirimci
05-01-2006, 20:48
http://img416.imageshack.us/img416/5096/tskyo7wu.jpg
Arkadaslar grafikte de goruldugu gibi, momentum uyumsuzluk sergiliyor ve bunun yaninda, eliott sayiminda beni killandiran bir nokta var o da 2. ve 4. dalganin %38.2 lik bir geri alim yapip almasiklik kuralina uymuyor olmasi buda bana, su anda hala 4. dalga da oldugumuzu ve 4. dalganin sapma yapmis bir yassi seklinde ilerleyecegini dusunduruyor, eger oyle ise fiyat 1.35-1.30 araligina kadar dusebilir ya da 1.40 tan geri donup 1.80 e dogru ilerleyebilir... Islem hacmine baktigim zamanda, sanki 5 bitmis te bir ust dereceli dalganin 2. si yasaniyor gibime geliyor...
Bunlarin yaninda fiyat, kaotik trend egrisinin orta vadeli trend egrisine dayandi, bu noktanin kirilmasini
%50 neyine yetmiyor hiyar herif sat artik olarak algilayip satmayi dusunuyorum, daha sonra yukarida yazdigim seviyelerde olusacak bir alim sinyalinde tekrar girmeyi dusunuyorum...
Hatta sabirsiz davranip yarin olusmasini bekledigim tepki hareketinde 1.60 tan falan verebilirim, siz ne diyorsunuz??
Yatrım ortaklıklarında tekniği ne kadar dikkate almalı..?
Habere kulak kesilinmeli bence..
Tekniğe uyar da aşağıya düşerse biraz daha alırım.....
minik yatirimci
05-01-2006, 21:09
bu teknik analiz degil ama ustadim, fraktal analizi :D...
6 aydir surekli boyle ufak kagitlarda ve yolarda alim ve satim sinyallerini not aliyorum ufak kagitlardaki basari orani su anda %72.4 test ettigim kagitlarda sunlar
MEGES, LOGO, ARSAN, IPMAT, INDES, ASLAN, BUMYO,DARDL, CMLOJ, YKRYO
Tabiki haber onemli ama, bu analizle habere gore nerden alip nerden satacagini goruyorsun, Sonucta bu hisse eninde sonunda 2.5 seviyesine gelcek diye dusunuyorum.. Benim derdim arada bir realizasyon yapmak cunku YO bu sonucta bir kaptirirsak 2 gunde %50 yi geri verebilirim :D o yuzden yarin bir tepki alimi gelecek diye dusunuyorum, ozellikle ilk seansta 1.60 1.64 u gorebiliriz,
Benim senin gibi boyle dusunce biraz daha alabilecek param olsa aynen senin yaptigini yaparim :D ama malum minik yatirimciyim, portfoy minik :D
alanlara bakılırsa hicbirsey olmaz.. sakın olun pls.. don't panic..
teknık ıcın sevgıler.. guzel olmus ellerıne emegıne saglık ..
Is Yatirim 44528 23.9 1.589123
Ak Yatirim 32753 17.6 1.588833
Tacirler Men. 21401 11.5 1.592522
Tskb Menkul 11300 6.1 1.581062
minik yatirimci
06-01-2006, 02:49
Evet sayin detay, yukselecegi ortada ama burda bir duzeltme yaparsa satip alttan almak icin ugrasiyorum :D...
fena mi olurdu yani 60 dan satip 50 den geri almak :D
Hadi galii yettii galiii hadi gali gel öp kokla sar gönlümüüü
minik yatirimci
06-01-2006, 12:46
hadi bakalim 1.64 e satis yazdim, ufak bir operasyon deniyim :D 1.67 i gecerse yine stop-loss diyip alcam insallah lot arttiriym derken lot azaltmam :D
tskb almış başını giderken durması bana garip geldi ...
evet tskb hacimli ve primli
minik yatirimci
10-01-2006, 11:31
16 ocak gunu cok onemli bir gun, o gunku kapanis ve islem hacmine gore yarattigim 2 modelden hangisine uyacagi kesinlescek, bende ya stoploss diyip alcam ya da biraz daha bekliycem :D
TSKB YATIRIM ORTAKLIGI
PORTFOY DEGERI : 18,231,945,62 YTL
TOPLAM DEGER : 18,368,641,69 YTL
BIRIM PAY DEGERI : 1,530720 YTL
Gitmesi gerek....
Gitmesi gerek....
gel de anlat:D
ucuzladık demek ha,
hele piyasa bi durulsun;)
Gitmesi gerek....
yenı gelın ya hemen gıtmıyo :D :D :D
yenı gelın ya hemen gıtmıyo :D :D :D
Fazla naz aşık usandırırmış..O gitmedi ben gittim :D
bende senın yas da olsam bende giderım walla 95 ! :):):):)
bende senın yas da olsam bende giderım walla 95 ! :):):):)
:roll:
minik yatirimci
23-01-2006, 20:56
Beni yine kaşıntı basmaya başladı :D en iyisi yarın 2 kademe alta alış yazıym vermezlerse en kotu ihtimal 55 den gireyim :D
bilirim o kaşıntıyı, çok kötü bi şeydir, kaşımasan duramazsın, kaşısan kanatırsın :D
minik yatirimci
24-01-2006, 13:35
valla iyice kasiniyom :D dusunuyom simdi 61 den verdik 50 den alsak maliyetimiz 0.99 a duser :D ben en iyisi aliym da rahatliyim; sonra 40 a duser daha da rahatlarim :D
yıne topu tufegı toplayıp girsek mı napsak anca oyle adam oluyo bu .. yeter bee yeter.. teknıkde cizdi eee yeter artık
selam arkadaşlar. 1020 den başlıyan hareket 1650 den geri çekilip %40 oranına denk gelen 1450 ye çelildi. şimdi buradan daha rahat ve güzel hareketlere güç kazanmış olarak başlıyacak. saygılar
minik yatirimci
25-01-2006, 18:23
http://img44.imageshack.us/img44/5481/tskyo5sv.jpg (http://imageshack.us)
kisa vadeli momentumdan sonra uzun vadeli momentum da yukselise gecti bunun yaninda gecen analizde bahsettigim 2. senaryoya gore %23.6 seviyesinden bir geri donus yasandi. Simdi 2 gun icinde %60 olasilikla islem hacmi ortalamasini gecip 1.50 direncini kirmamiz lazim, eger gecersek hedef 1.9X; diger bir olasilik ta saglam bir islem hacmiyle 1.40 a inmemiz :a-o: ordan yukselise devam edilmesi.
minik yatirimci
25-01-2006, 18:44
http://img39.imageshack.us/img39/8854/tf5to.jpg (http://imageshack.us)
Bunlarda olasiliklar ve senaryolar :D
eline sağlık minik yatırımcı
gel bi oyun oynayalım,
sence hangisi?
ooooooo teknıklerde ucusmaya baslamıs tamam
yani sence kaç detayyy
laf edip kaçma :D
yok yaw burdayım bıyere kacmadım sankı kacsam arayacanda cıkmayacaz dimi hehehehe
Bugün TSKB yüzde5.66 primlendiğine göre, TSKYO'nun da portföyünün %80'i hisse senedi ve bunun önemli bir oranı da TSKB 'den oluştuğuna göre yarın sıra bu senette demektir. (Düz mantığa göre) :)
minik yatirimci
26-01-2006, 08:41
eline sağlık minik yatırımcı
gel bi oyun oynayalım,
sence hangisi?
ben 2 diyorum; ama 4 olursa hic sasirmiycam :gulen:
sence hangisi?
ben büyük oynayacam 3 diyorum:D
ama 4 olursa bende şaşırmam deyip sorumluluk almayalım:D:D
minik yatirimci
26-01-2006, 09:36
yok benimkisi sorumluluk almaktan degil; bahtima hic guvenmedigimden 4 olabilir diyorum :D bir buzdagi formasyonu olusabilir :D ne zaman 1 kaadi boyle 2. kez aldiysam aldigim gibi tepetaklak asagi gitti :D temeli var haberi var falan filan hic dinlemedi :D
hadiiiiii
bak o kötü işte
eee sen bahtsız ben bahtsız ne olcak böyle,
dur bakalım belki iki bahtsız bir bahtlı eder :D
havalar kotu ya dopamın ucak seferleri iptal ediliyor :):):):):)
detayım soğuk olacakmış ama kar yağışı da azalacakmış...
seferler ipatl edilmeyebilir :D
bayram değil seyran değil
finans niye öptü :D
3 3 3 3 :D:D
vardır bir hıkmetı :):):):)
2006 da birçok yatırım ortaklığının halka arzı var deniyor..yo enflasyonu olacak gibi bu sene..
sanıyorum bu yüzden yo.lar kıpırdayamıyor..
minik yatirimci
26-01-2006, 22:11
hem islem hacmi 27 gunluk ortalamasina gelmis dayanmis; hemde fiyat dirence dayanmis yarin ilk seans kanserlik bir seans olacaga benziyor :D islem hacminin direnci kiracagi muhtemelde fiyat kiracak mi acaba :D
kırar kırar ... merak etmeyın
girmeli artık bu hisseye tekrar ama,ne zaman ve kaçtan ?bu sorunun cevabını bi bilebilsem..
minik yatirimci
29-01-2006, 02:11
girmeli artık bu hisseye tekrar ama,ne zaman ve kaçtan ?bu sorunun cevabını bi bilebilsem..
4869 nolu iletide verdigim grafikte fiyat kirmizi cizgiyi kirinca ve momentum gostergeleri yesil ise alirsaniz zarar etme olasiliginiz %1.34 :D
sen cıkmısmıydın kı :gulen: :gulen: :gulen:
finans cuma günü biraz daha aldı,
hayrolsun
3 3 3 3 :D
sen cıkmısmıydın kı :gulen: :gulen: :gulen:
bayram öncesi tüm hisselerimle beraber bundanda 1.62 den çıkmıştım ama tatil sonrası tüm portföyümü leasing ve finans hisselerine bağlamıştım..
abicim bu nasıl iş ya
geçen pazartesinden beri sadece bir gün hariç hergün ilk 5 artıda kapatıyor.(gün gün toplamı +135 bin lot falan ediyor)
finans aldı çekildi, bugünde tskb menkul aldı 94 bin lot, ama senet durmadan düşüyor...
son harekette bunların alımları ile başlamamış mıydı?
bu arada birim pay değerimiz 1,615 olmuş
bu arada birim pay değerimiz 1,615 olmuş
:D :D :D :D :D
tanımayız biz bırım pay degerı falan
daha aşağı salmaları pek olası değil gibime geldi ve 1.44 ten gene girdim..
bu sefer unutacağım bunu..
yanına da 1.63 ten ytfyo koydum..
sıranın yo.lara gelmesi lazım artık..
Eroğlu, bu yıl 10-12 civarında halka arz olabileceğini belirterek, şunları kaydetti:
"Bu halka arz miktarının da 1,5-2 milyar dolar civarında bir rakama ulaşması mümkün. Burada THY, Petkim gibi büyük kamusal halka arzlar rakamın çok değişmesine neden olabilir. Çok sayıda firmanın açılmak için sırada beklediğini düşünüyorum. TSKB olarak biz de 3 veya 4 firmanın bu yıl halka arzını gerçekleştirebiliriz. Firmalarla görüşmelerimiz devam ediyor. Bu miktar 200-300 milyon dolardan aşağı olmayacaktır."
==================================================
DÜNYA GAZETESİ İNTERNET SAYFASINDAN ALDIĞIM BU YAZI ARTIK BU HİSSEYE GİRİLEBİLİR OLDUĞUNU GÖSTERİYOR..
Geronimo
02-02-2006, 16:37
sukunet hakim olmuş buralara..
Hisse dalgalanmaya ve zemin oluşturmaya devam ediyor..Endeks bir sağlam dursa ..
2.2 altı artık zor diye düşünüyorum ama para babalarının keyfi nasıl olur onu bilemem.:düsün:
Geronimo
02-02-2006, 16:42
Pardon arkadaşlar önceki yazımı yanlış topik e yazmışım,dikkate alınmaya...
Bu arada Tskb nin sabahki hareketiyle bir parça bende bulaştım eski yavukluma ama yüzüme pek bakmadan çekti gitti...
Nazlı kız naparsın dedim ve ileriki tepenin üstündeki eski buluştuğumuz yerde beklemeye karar verdim...:roll:
Geronimo
02-02-2006, 17:08
FİYAT GRAFİK LOT % ALIŞ SATIŞ
1.52 70,916 5.78 70,916 0
1.51 234,702 19.14 173,910 60,792
1.50 216,729 17.67 132,308 84,421
1.49 236,371 19.27 92,839 143,532
1.48 136,812 11.16 56,841 79,971
1.47 206,472 16.84 83,657 122,815
1.46 124,382 10.14 14,819 109,563
625,290 601,094
AORT (ALIS) : 1.50 - AORT (SATIS) : 1.48 - AORT : 1.49
Toplam Lot : 1,226,384
minik yatirimci
02-02-2006, 17:24
haydi bakalim :D bir kezdaha unutalim bu kaadi bir sure sonra 1.50 yi gelince tekrar gelip tezaruhat yapariz :D
nhakanay
03-02-2006, 21:00
IYI MAL CEVIRIYORLAR HELAL OLSUN:düsün:
minik yatirimci
03-02-2006, 21:18
valla ben umursamiyorum artik 1 in altina dusmeyecegine gore bu kaat ben zarar etmem elbet yukselecek bende o zaman satarim :D
manishing
04-02-2006, 22:11
TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın kuruluş işlemleri tamamlandı. Türkiye Sınai Kalkınma Bankası A.Ş. tarafından borsaya gönderilen açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Bankamızın hakim ortağı olduğu TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin kuruluş işlemleri tamamlanmış olup, 03.02.2006 tarihinde İstanbul Ticaret Sicil Memurluğu'nun 577325/524907 sicil numarası ile tescil olmuştur."
gayrimenkul yatırım ortaklığı ile ilgili haber
obo mu goruyorum aceba...
Bu hissede son durum hakkında ne dersiniz; degeri en dusun hisselerden biri haline geldi; ytfo ile aralarındaki durum nedir bilgi verebilecek olan varsa :düsün:
obo mu goruyorum aceba...
NŞA'da evet, obo var:D
yarına hazırlık yapıldı gibi.ılk seans 10:30a kadar hareket etmeli diyorum:)
pişiyo
umarım yakmazlar dibini:D
Geronimo
10-02-2006, 03:04
pişiyo
umarım yakmazlar dibini:D
Güzelll demişsin:roll: Yandımı bir süre daha açkalacaklar yada kuru ekmeğe talim.
yarına hazırlık yapıldı gibi.ılk seans 10:30a kadar hareket etmeli diyorum:)
evet biraz silkelendi kendine gelecek gibi...
bencede gitmez gitmeyecek ümitsiz...
minik yatirimci
12-02-2006, 15:15
umitler tukenmeye moraller bozulmaya basladigina gore yukselisin baslamasina az kaldi demek ki :p
Evet Sayın minik yatirimci, ben de aynen katılıyorum. Hem de cok yakinda :)
umitler tukenmeye moraller bozulmaya basladigina gore yukselisin baslamasina az kaldi demek ki :p
guzel sevdım bu cumleyı :D :D :D
minik yatirimci
13-02-2006, 11:08
guzel sevdım bu cumleyı :D :D :D
Sevmekle olmuyor sayin detay :p daha sizin benim sayin dopaminin umidini yitirmesi lazim bu hissenin gitmesi icin :D oda bir en az subatin 20 sini falan bulur diyorum o zamana kadar boyle mehteran gibi 2 ileri bir geri seklinde kanser oluruz, ne zaman ki lanet olsun deriz iste o zaman yukselise baslar :p
Sevmekle olmuyor sayin detay :p daha sizin benim sayin dopaminin umidini yitirmesi lazim bu hissenin gitmesi icin :D oda bir en az subatin 20 sini falan bulur diyorum o zamana kadar boyle mehteran gibi 2 ileri bir geri seklinde kanser oluruz, ne zaman ki lanet olsun deriz iste o zaman yukselise baslar :p
Lanet olsun :) ben dedim valla
hahaha
alemsin minik yatırımcı kardeşim
detay ne diyor yahu minik kardeş bana:D
bu senetteki 2. yılım:D şubatın 20 sine şurda ne kaldı ki, senin için oraya kadar da bekleriz
şaka bi yana böyle 1450-1500 arası git geller hoş olmuyor,
cart diye yukarı çizivermeleri lazım;)
hahaha
alemsin minik yatırımcı kardeşim
detay ne diyor yahu minik kardeş bana:D
bu senetteki 2. yılım:D şubatın 20 sine şurda ne kaldı ki, senin için oraya kadar da bekleriz
şaka bi yana böyle 1450-1500 arası git geller hoş olmuyor,
cart diye yukarı çizivermeleri lazım;)
:) :D ...
ooo herkes burada ne guzel ne guzel hayırdır ne o bırsey mı var yoksam :):):)
minik yatirimci
13-02-2006, 19:31
http://img108.imageshack.us/img108/1441/tskyo9rc.jpg (http://imageshack.us)
Bugun ku harekete soyle teknik olarak bakarsak kanimca bir direnc denemisiz ve kiramamisiz, kisa vadeli momentumun bulundugu seviye ve islem hacmi ortalamasini gecemedigimizden bunu cikariyorum, heralde bu 2 ileri bir geri seklinde kanser ilerlemesine daha devam edecek bir sure :( insallah yaniliyorumdur :p
ooo herkes burada ne guzel ne guzel hayırdır ne o bırsey mı var yoksam :):):)
sende gel kardeş yapalım bi cümbüş yarın
:D
minik yatirimci
14-02-2006, 23:19
insallah yarin olur bu cumbus Sn. Dopamin... Bence cumbuse biraz daha var :(
sende gel kardeş yapalım bi cümbüş yarın
sen ıste kambersız dügün olur mu ? :D :D :D
nhakanay
15-02-2006, 03:39
12 Aylik Bilanco
*tskb Yo'nun Vergİ Daİresİne SunduĞu 12 Aylik DÖnem Kari 5 Mİlyon 294 Bİn Ytl
insallah yarin olur bu cumbus Sn. Dopamin... Bence cumbuse biraz daha var :(
minik kardeşim cümdüş beklentimizin nedeni muhteşem bilanço
ya tutarsa hesabından;)
kağıt çok takıldı artık hareket etmesi lazım saygılar
Pay değerinin %11 altına geriledi.
Zone
Hayatım boyunca alıp sattığım tek y.o. senedidir,kar olayını fazla büyütmemek lazım,sonucta isi hisse senedi alıp satmak olan bir fon gün gelir 5 trilyon kar acıklar,gün gelir 10 trilyon zarar yapar,kendini korumaya yönelik mekanizmaları olmayan (olmasına müsade edilmeyen) bir sektör olduğu için normal karşılamak gerekir.Ama yine de fon süper kuruluyor Tskyoda,o yüzden problem yok.Kısa vade grafiği muazzam durmaktadır,kağıt yüzde 25-30 arası bir sıçrama vaadediyor.Yüzde 11 iskontosuyla tatmin edici olmasa da bir risk azalışı doğuyor.
Birileri bişey bekliyor sanki.:düsün:
GYO sunu bekliyor olabilir mi acep ?:confused:
minik yatirimci
15-02-2006, 16:54
Kanser olmamizi bekliyorlar :p burda dip olsturdugu kanaatindeyim bir sure burda bir marj yukari bir marj assagi hareket yapar sonra da guzel bir islem hacmiyle direnc mirenc dinlemez herseyi kirar atar ;)
http://img108.imageshack.us/img108/1441/tskyo9rc.jpg (http://imageshack.us)
Bugun ku harekete soyle teknik olarak bakarsak kanimca bir direnc denemisiz ve kiramamisiz, kisa vadeli momentumun bulundugu seviye ve islem hacmi ortalamasini gecemedigimizden bunu cikariyorum, heralde bu 2 ileri bir geri seklinde kanser ilerlemesine daha devam edecek bir sure :( insallah yaniliyorumdur :p
Yaniliyorsunuz,ve kisa süre sonra yanildiginiz icin bayram edeceksiniz :gulen:
minik yatirimci
15-02-2006, 17:50
haydi tskyocular, fibonacci zaman cizgisinin bulundugu iki tarih mevcut biri yarin biri de 22 subat :p sizce hangisinde 'hareket' baslayacak bahisler acilmistir.
minik yatirimci
15-02-2006, 18:13
ekim 2005
http://img46.imageshack.us/img46/9764/tarih3ec.jpg (http://imageshack.us)
Subat 2006
http://img46.imageshack.us/img46/8162/tarih29sq.jpg (http://imageshack.us)
yani orta vadeli momentumdaki o 2 kirmizi cizik olmasa tam olcak
mozdogan41
15-02-2006, 18:51
haydi tskyocular, fibonacci zaman cizgisinin bulundugu iki tarih mevcut biri yarin biri de 22 subat :p sizce hangisinde 'hareket' baslayacak bahisler acilmistir.
bence 22 şubat
biraz daha sabredeceğiz artık ondan önce kemerlerinizi bağlayın
mozdogan41
15-02-2006, 19:11
bence 22 sinde baslar
1.46 altında alım firsatı verebilir
neee 22 si mi
çok uzun yaaa:D
illa bana da teknık yapıstıracaksınız yahu aaaaa :):):):):):)
dopamın sole kımse teknık gondermesın ucagın dıjıtallerini bozuyo hehehehe
hııı ok kardeşim,
arkadaşlar teknikleri kapatın, ABS arıza yapıyo:D
hele şu perşembe ile cumayı bi görelim
Kokuyu tam zamanında almak diye buna denir.
Simdiden uyarayım önümüzdeki haftalarda başınız dönecek;)
Kokuyu tam zamanında almak diye buna denir.
Simdiden uyarayım önümüzdeki haftalarda başınız dönecek;)
1.00 ken bende oyle dıyordum hala basımız donuyor degıl mı dostlar :D :D :D :D :D
bundan ustu de sıze kalmıs bırazda bızım basımız donsun bakalım :D :D :D
Seni ve çevreni iyi bilirim Detay,sen de arkadaşların da dürüst insanlarsınız,o yeşil kafaları benimle dalga geçme amaçlı koymadığını umuyorum.
Meraklısına yazayım biraz,borsada bu hissenin iki ismi vardır,biri T.s.k Yo (nokta olan yerlere a gelecek),biri de ağlama tahtasıdır.Bu hisse belli periyodlarla hep aynı hareketleri yapmasına ragmen,kücük yatırımcı nasıl olduysa hep kaybetmistir.
Ben bu hissede hep dogru zamanlarda pozisyon aldım,Tskyo yönetiminin kalitesine güvenen bir insanım ve bu kagıtta gördügüm potansiyel icin 1.00 ile 1.47nin kavgasını yapmaya degmez.Seninde bu kagıtta dogru zamanda saf tutmayı başaran arkadaşların oldugunu biliyorum.Ama bu sefer oyun her zamankinden büyük,dostça belirtiyorum.Başarılar dilerim.
Bu dökme tarzını iyi bilirim,herkes elindekini sapır sapır dökerken,kaybetmekten sıkılanlar,bir iki haftadır kaybedip ilk çıkışı satış fırsatı olarak kullanacagına söz verenler,bu sözü tutanlar,satmayıp 1,52den 1,49a geldigini görünce titreyenler vesaire vesaire.2000 lotla kademe kalkıp iniyor.Ortalama nasıl oluyor da 0.2 çıkıyor,fiyat 0 çıkıyor ve kalkışın 5te biri hacimle tahta aynı yere geri dönüyor.Az vakte o boş kademeleri doldurup doldurup çizmesinler tavana kadar,dikkat derim;)
Seni ve çevreni iyi bilirim Detay,sen de arkadaşların da dürüst insanlarsınız,o yeşil kafaları benimle dalga geçme amaçlı koymadığını umuyorum.
oncelıkle tesekkurler ben sızı tanımasam da birinin bizi tanıması hatta benı tanıması guzel.. yesıl kafaları dalga amacla koymadım dogru umuyorsun smıley ıste yesıl yesıl bı anlamı yok yanı..
detay şen şakrak, yüzü gülen bi arkadaşımızdır, dalga geçmez, burda hoş br muhabbet vardır merak etmeyin
saygılar
detay şen şakrak, yüzü gülen bi arkadaşımızdır, dalga geçmez, burda hoş br muhabbet vardır merak etmeyin
saygılar
:D :D :D :D
minik yatirimci
16-02-2006, 15:58
Bu dökme tarzını iyi bilirim,herkes elindekini sapır sapır dökerken,kaybetmekten sıkılanlar,bir iki haftadır kaybedip ilk çıkışı satış fırsatı olarak kullanacagına söz verenler,bu sözü tutanlar,satmayıp 1,52den 1,49a geldigini görünce titreyenler vesaire vesaire.2000 lotla kademe kalkıp iniyor.Ortalama nasıl oluyor da 0.2 çıkıyor,fiyat 0 çıkıyor ve kalkışın 5te biri hacimle tahta aynı yere geri dönüyor.Az vakte o boş kademeleri doldurup doldurup çizmesinler tavana kadar,dikkat derim;)
Sn. Detay bakin sizin taktigi benden baska cozenlerde varmis :P vazgectiniz heralde bize sattirmaktan :D :D :D
Aman yanlış anlaşıldı,ben Detayın tarzı demedim,spekin tarzını iyi bilirim dedim.Sayın Detaya hic bir söz söylemedim.Sattırmaya çalışıyor da demedim,1.00 ile 1.40ın tartışmasını bile yapmaya gerek kalmaz merak etme dedim.
minik yatirimci
16-02-2006, 16:50
Aman yanlış anlaşıldı,ben Detayın tarzı demedim,spekin tarzını iyi bilirim dedim.Sayın Detaya hic bir söz söylemedim.Sattırmaya çalışıyor da demedim,1.00 ile 1.40ın tartışmasını bile yapmaya gerek kalmaz merak etme dedim.
Siz yanlis anlamissiniz Sn. Astylez, sanirim takip etmiyordunuz bu basligi :D :D :D
Saygilar,
Takip etmiyordum,dün girdim.
Saygılar benden.
BYtrader
17-02-2006, 17:08
Yatırım ortaklıklarıyla fazla ilgilenmediğim halde teknik olarak çok cazip geldi ve bügün aldım..birazdan grafiğinide ekliyeceğim.
BYtrader
17-02-2006, 17:12
http://img108.imageshack.us/img108/1100/tskyo15mm.png
arkadaşlar TSKBYO karı güzel alışlar iyi değil bugün mal verdiler anlayabildinizmi neyapmaya çalışıyorlar.bol kazanlar bilen varsa cevaplaya bilirmi
arkadaşlar TSKBYO karı güzel alışlar iyi değil bugün mal verdiler anlayabildinizmi neyapmaya çalışıyorlar.bol kazanlar bilen varsa cevaplaya bilirmi
e yazmıssınız ya mal verdıler dıye :D
ama bir gun verır obur gun alırlar malum al gülüm ver gülüm dunyası bu
bizde yeni bindik trene saten hayırlısı olsun bizim olsun
minik yatirimci
18-02-2006, 22:15
bizde yeni bindik trene saten hayırlısı olsun bizim olsun
insallah hepimiz trene binmisizdir, dolmusa binmis olmayalimda, sonra inemeyiz bir daha :D :D :D :D :D :D
hayırllısı olsun dostum; cepten para çıkacaksa ya trenden ya dolmuştan birisi alır, ama kazanacaksakta "KISMAT'TE VARSA GELİR HALEP'TEN ŞAM'DAN KISMET'TE YOKSA NA GELİR ELDEN" hepimiz para kazana bilmek için yatırım yapıyoruz ama açıga oynamadan alan sabrı bol olur bizde açığa almadık hayırllısı olsun
http://xs68.xs.to/pics/06076/tskyo.png
ArkadaŞlar Trende İyİdİr OtobÜste Hatta At Arabasi Bİle İyİdİr Sakin İmamin KayiĞina Bİnmeyİn Sabir Edİn
cumartesi gecesinin bu vaktinde 5 kişi burayı okuyor
hayırdır yahu:D
minik yatirimci
19-02-2006, 01:09
kasinti basmaya basladi ya Sn. dopamin ondandir herhalde :D
kırarız bu bolıngerııııııı ondan okuyorlardır... :):):):)
minik yatirimci
20-02-2006, 09:48
bugun ya da yarin kiriyoruz sn. Detay bu bolingeri ne diyorsunuz :D :D :D :D
profiteer
20-02-2006, 15:12
***tskyo*** tskb yatirim ortakligi a.s.'nden gelen yazi: sirketimizin
yonetim kurulu 20 subat 2006 tarih ve 83 sayili toplantisinda;
1) denetcilerden, mesut donger'in istifasinin onaylanmasina,
2) istifa nedeni ile bosalan denetcilige, diger denetci meltem
ayhan tarafindan, erdal bayrak'in atanmasi hususunun onaylanmasina,
3) sirketimiz yonetim kurulu uyesi nese duygulu'nun istifasi
dolayisiyla birinci derece imza yetkisinin kaldirilmasina, bosalan
yonetim kurulu uyeligine adi gecenin gorev suresi sonuna kadar
ve ilk toplanacak genel kurulun onayina sunulmak uzere aday gosterilmis
bulunan eyup gulsun'un secilmesine ve kendisine sirketimiz adina
birinci derece imza yetkisi taninmasina, 4) isbu hususun turk
ticaret kanunu'nun 351. maddesi geregince, toplanacak ilk genel
kurul'un onayina sunulmasina, 5) sirketimizin 2006 faaliyet yili
denetimini yapmak uzere basaran nas serbest muhasebeci mali musavirlik
a.s. a member of pricewaterhousecoopers ile sozlesme yapilmasinin
genel kurul'a teklif edilmesine, oybirligi ile karar verildi.
***tskyo***
profiteer
20-02-2006, 15:15
***tskyo*** tskb yatirim ortakligi a.s.nin 20.02.2006 tarihli
yazisi asagiya cikarilmistir. 20.02.2006 tarih ve 83 sayili yonetim
kurulu toplantisinda, sirketimizin 20 subat 2006 tarihi itbariyle
sermaye piyasasi kurulunun seri:xi, no:25 sermaye piyasasi muhasebe
standartlari hakkinda tebliglerine gore hazirlanan, bagimsiz
denetimden gecmis ve denetim komitemizce incelenip olumlu degerlendirilen
kamuya aciklanacak mali tablolarin onaylanmasina oybirligi ile
karar verildi. ***tskyo***
boyna 1,50 ye çalışıyorlar
sıktınız haaaa
acep ytfyo dan etkilenme derecesi nolacak..birileri birleşme olayını gene piyasaya sürecekte bizim mi haberimiz yok..(ki zaten biz hep en son öğreniriz ky olarak:))
tskb menkul iki günde 170 bin lot sattı,
minik yatirimci
20-02-2006, 18:40
tskb menkul iki günde 170 bin lot sattı,
Sn. Dopamin bence 170bin lot virman yapilmis mal, toplamak icin tskb uzerinden sattilar bence panik yaratmak icin, yada el degistiriyor hisse burda, 50 den tok alici varmi yoksa capulcu mu ?
Tskb Yatirim Ortakligi`nin 2005 Yili Net Kari 5.29 Milyon Ytl
Tskb Yatirim Ortakligi`nin 2005 Yili Net Kari 5.294.291 Ytl
-matriks-
ytfyo lığını hareketlendirip tskbyo veriyorlar bunda birşeyler olduğunu düşünüyorum fikri yada bilğisi olan varsa bilği verebilirmi iyi akşamlar
ytfyo lığını hareketlendirip tskbyo veriyorlar bunda birşeyler olduğunu düşünüyorum fikri yada bilğisi olan varsa bilği verebilirmi iyi akşamlar
tek bıldıgım kırarız bu bolıngerı :D :D :D :D :D
BYtrader
20-02-2006, 21:19
Bu topiği devamlı takip eden ve/veya tahtayı sürekli olarak izleyen arkadaşlar çok daha iyi bilirler ama teknik+temel bu derece güzelken Kimin verdiğinin kimin aldığının hiç bir önemi yok..satışları karşılarlar..kafanızı karıştırmayın;)
yerim ben onların mal verişini:D
ben sadece bi tespit yapmıştım
yoksa Allhıma bin şükür biliriz huyunu suyunu
ay ay ay ay
amanınnn
abisi abisi :D:D
hahaha detay en iyi alıcı gedikmiş
ne iş:D
Meşhur direnci kırdık hadi hayırlısı bakalım..!:gulen:
ilk hedefler bende 1.75 v3 1.83 görünüyor.;)
minik yatirimci
21-02-2006, 13:41
bende de 2.1 Sn Karya, bahsettiginiz bolgelerde bir duraklama yasayabiliriz ama al-sat yapip kazanacak kadar bir gevseme olacagini sanmiyorum o bolgelerde, neyse zaman gostericek heralde :D bu arada bahsi 20 subattan sonra diyenler kazandi galiba :D
bende de 2.1 Sn Karya, bahsettiginiz bolgelerde bir duraklama yasayabiliriz ama al-sat yapip kazanacak kadar bir gevseme olacagini sanmiyorum o bolgelerde, neyse zaman gostericek heralde :D bu arada bahsi 20 subattan sonra diyenler kazandi galiba :D
hehehe
ya kardeşim adamlar beceriksizse kabahat benim mi:D
hem sen 22 si dedin bugün 21 i :D
neyse gitsin de nasıl gidecekse gitsin
tahtayı yap boza çevirmişler bugün, alan iki kademeye veriyo, iyi korkmuşlar anlaşılan, dur bakalım neler olacak;)
metro yatırım ilk seans 1,5475 den 40 bin lot aldı ikinci seans hepsini 1,525 den verdi
1,54 -1,55 üzeri satan babalar alttan malları kısmen yerine koydu
tum arkadaslara selamlar, ben kurkcu dukkanina bugun geri dondum, bilginize. sn dopamin ve detay i izlemeye basladim tekrar , bu kagidin nabzini en iyi bilenlerdir.Bende izliyorum ama devamli sabretmek tabii ayri bir maharet, kagidimiz uykusundan uyunma emareleri gostermekte,hayirlisi diyelim,rastgele.
syglr.
Meşhur direnci kırdık hadi hayırlısı bakalım..!:gulen:
dedık ya kıracaz dıye de kapanıs benım ıcın hala olumsuz yakında onuda olumlu yaparız :D :D
minik yatirimci
21-02-2006, 23:31
hehehe
ya kardeşim adamlar beceriksizse kabahat benim mi:D
hem sen 22 si dedin bugün 21 i :D
Iste Sn. Dopamin, bugun direnc kirilmadiki :D yarin kirmak icin hazirlik yapildi :P
ben de aranızdayım arkadaşlar artık.eski sevgilime döndüm gene.hadi hayırlısı
gunaydin,
topigin gercek sahipleri kacti miiiiiiiiii?Kagit sahipsiz nerede bu devlet, nerede bu millet,nerede..........canlanalim biraz.
slmlr.
Bu yo ları en fazla ıkı ay daha tutabılırler sonra baslasın senlık
Gunaydin,
buralari destek oldu herhalde yoksa 1.45 e grafikte guzel dursun, adet yerini bulsun maksadi ile degerlermi bilemiyorum,topik arkadslarimiz nasil bir yorum getirirler acaba?
Hayirlisi.
profiteer
24-02-2006, 14:51
***tskyo*** tskb yatirim ortakligi a.s.nin 24.02.2006 tarihli
yazisi asagiya cikarilmistir. sirketimiz yonetim kurulu 24.02.2006
tarih 84 sayili toplantisinda asagidaki karari almistir. sirketimiz
2005 yili olagan genel kurulunun asagidaki gundemi gorusmek uzere
20.03.2006 tarihinde saat 15:00de sirket merkezi olan meclisi
mebusan caddesi, no:161, findikli, istanbul adresinde toplanmasina
bu amacla gerekli basvuru ve islemlerin yapilmasina oy birligiyle
karar verildi. toplanti gundemi gunluk bulten ekinde yayinlanacaktir.
***tskyo***
çok bekledi çok artık hareketi başlamalı 1630a saygılar
illa durtmek mı lazım anlamıyorum kı kac senedır yaz ciz gercı fena bırakmıyor ama cektırmekten vazgecmıyor
nhakanay
27-02-2006, 15:36
***TSKYO*** TSKB YATIRIM ORTAKLIGI A.S.’NIN 24.02.2006 TARIHLI
YAZISI ASAGIYA CIKARILMISTIR.
“SIRKETIMIZ YONETIM KURULU 24.02.2006 TARIH 84 SAYILI TOPLANTISINDA ASAGIDAKI
KARARI ALMISTIR. SIRKETIMIZ 2005 YILI OLAGAN GENEL KURULUNUN
ASAGIDAKI GUNDEMI
GORUSMEK UZERE 20.03.2006 TARIHINDE SAAT 15:00’DE SIRKET
MERKEZI OLAN MECLISI
MEBUSAN CADDESI, NO:161, FINDIKLI, ISTANBUL ADRESINDE TOPLANMASINA BU AMACLA
GEREKLI BASVURU VE ISLEMLERIN YAPILMASINA OY BIRLIGIYLE KARAR VERILDI.”
TOPLANTI GUNDEMI GUNLUK BULTEN EKINDE YAYINLANACAKTIR. ***TSKYO***
Açılış, Divan Heyetinin seçimi,
1.Divan Heyetine toplantı tutanaklarını imza etme yetkisinin verilmesi,
2.Şirketin 2005 hesap yılı faaliyetine ilişkin Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu ile denetçi raporunun okunması ve müzakeresi,
3.2005 yılı bilanço ve kar-zarar hesaplarının okunması, müzakeresi ve tasdiki,
4.2005 yılındaki faaliyetlerinden dolayı yönetim kurulu üyelerinin ve denetçilerin ibra edilmeleri,
5.TTK 351 maddesine göre yıl içinde boşalan denetçiliğin yerine yapılan atamaların onaya sunulması
6.T.T.K. 315. maddesine göre yıl içinde boşalan yönetim kurulu üyeliklerinin yerine yapılan atamaların onaya sunulması,
7.Denetçilerin seçilmesi ve görev sürelerinin tesbiti,
8.Yönetim Kurulu Üyeleri ile Denetçinin ücret ve huzur haklarının tespiti,
9.Şirket Yönetim Kurulu Üyelerine T.T.K.’nun 334. ve 335. maddeleri gereğince izin verilmesi,
10.Yönetim Kurulu tarafından belirlenen Bağımsız Dış Denetleme Kuruluşunun Genel Kurulun onayına sunulması
12.Dilek ve temenniler,
Zaman çok yaklaştı, şu krdmd lerden kurtulabilsem, hemen dalacağım.
illa durtmek mı lazım anlamıyorum kı kac senedır yaz ciz gercı fena bırakmıyor ama cektırmekten vazgecmıyor
senedi bi kaç kurumun oyuncağı yaptılar
adamlar satıo bi kademe alttan alıyorlar:mad:
TSKB Yatırım Ortaklığı A.Ş.’nin 27.02.2006 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır.
“Şirketimizin Yönetim Kurulu 27 Şubat 2006 tarih ve 85 sayılı toplantısında;
Ana Sözleşmenin 33. ve 34. maddeleri doğrultusunda bağımsız denetimden geçmiş, 5.294.290,21 YTL tutarındaki 2005 yılı net karından 12.000.000 YTL sermayeyi temsil eden ortaklara bedelsiz hisse olarak dağıtılacak temettünün (brüt=net 1 YTL hisse başına 0,30) aşağıda belirtildiği gibi dağıtılmasının, Genel Kurula sunulmasına,
1- 264.714,51 YTL’nin I. Tertip Kanuni Yedek Akçe, 300.000 YTL’nin 2. Tertip Kanuni Yedek Akçe olarak ayrılmasına,
2- 1.008.944 YTL’nin Özel Yedek Akçe olarak ayrılmasına,
3- 3.600.000 YTL’sı temettünün sermayeye aklenmesi suretiyle ihraç edilecek hisse senetlerinin bedelsiz olarak (%30) ortaklara dağıtılmasına,
4- 120.631,70 YTL’nin Olağanüstü Yedek Akçe olarak ayrılmasına,
5- Bilançoda özel yedekler hesabında izlenen 2004 yılı gerçekleşmemiş sermaye kazancı olan 22.840 YTL’sının olağanüstü yedeklere atılmasına,
6- SPK Seri:XI, No:20 tebliğine uygun olarak hazırlanan ve kamuya açıklanan 31.12.2004 tarihli mali tablolarda yer alan özsermaye ile SPK Seri:XI, No:25 tebliğine uygun olarak 1 Ocak 2005 tarihli yeniden düzenlenmiş açılış bilançosu özsermaye farkından kaynaklanan bilançoda geçmiş yıl karlarında izlenen 106.810 YTL’nin olağanüstü yedeklere atılmasına oybirliği ile karar verilmiştir.”
eskiden bu hisse ile ilgili haberleri burdan okurduk, takip edeni çoktu, artık kendimiz yazıyoz:D